Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xristoforidis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά σε ολο το φόρουμ!

Πέρσι με την βοήθεια σας εκανα τελικά το παρθενικο μου ταξιδι στην Thai και φυσικά ...that's It ! Την πάτησα ...με την καλη έννοια πάντα!! Αγάπησα την χώρα..τους ανθρώπους και την ζωή εκεί. Καθησα 23 μέρες και οταν πήρα τον δρόμο της επιστροφής ...η μελαγχολία ηταν ήδη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου! οταν έφτασα στην Ελλάδα ΟΛΑ μου φαινοντουσαν αδιάφορα ...μέτρια ..σιγα σιγα μπήκα στους ρυθμούς αλλα στο μυαλό μου ειχα ήδη το επόμενο μου ταξιδι ..εκεί! Με την βοήθεια πολλών εδω μέσα και του φίλου μου lost, που γνωριστήκαμε patong!! έμαθα πολλα πράγματα που για να τα γνωρίζεις έπρεπε να πας και να ξανάπας και να ξαναπας....patong / krabi / και βόλτες σε ολο σχεδόν το Phuket με κάνανε να σκέφτομαι ολο τον χειμώνα τον επόμενο προορισμό μου! Σίγουρα patong (στο πουτανοχωρι, που λέει και ο lost, ειναι καλύτερα γιατι τα προσφέρει όλα συν πολυ καλές τιμές στην low season. Θελω ομως να ανακαλυψω κι άλλο αυτήν την χώρα ....να δω όσα περισσότερα μπορώ και να τα συνδυάζω βέβαια και με τα Μασαζ , που σαν εκεί ΠΟΥΘΕΝΑ !(πίστεψε με εχω πληρώσει πολλα στα καλύτερα) δεν υπάρχει αυτο που κάνουν εκεί !! και φυσικα με καλα νινια! ;)
Σκέφτομαι λοιπόν να ξεκινησω βόρεια απο Chiang Mai και Chiang rai ! Με συγκινεί η ομορφιά που βλέπω στα βίντεο και γενικότερα όσα διαβάζω!! Θα κάτσω 1 μήνα Thai και 10-15 μέρες λεω πρώτα εκεί και μετα να κατέβω patong!! Θελω λοιπόν την γνώμη σας! Και την βοήθεια σας!
Ειναι καλύτερα να πάω με τρένο απο Bangkok η με bus ? οι τιμές εκεί πως ειναι;;; Για μια καλη μερα με όλα μεσά (φαγητά/ύπνος/νινι) ποσά πάνω κάτω θες τωρα;  Λέει η οχι να πάω βόρεια τελικά ; το θέμα μου ειναι οτι θα ειμαι μονος και σκέφτομαι αν θα βαρέθω ή θα πλήξω κτλ! Θελω transitional πράγματα αλλα ψιλό φοβάμαι μην ειναι τόσο ήρεμα που θα εχω πρόβλημα !!
Δεν θα βρήσκω νινι καλο κτλ.
Επίσης δεν ξερω αν εχουν πιάτσα όπως patong!!; εχει να κανεις βόλτες στην πόλη για να μην βαριέσαι; Μασαζ εχει όπως στην patong με μαγαζιά κ κοπέλες που μετα τις λες αν θές έλα το βραδυ στο δωμάτιο μου κτλ!!! τέτοια πράγματα δεν ξερω!!! Help σύντροφοι

Ευχαριστώ πολυ
Καλο καλοκαιρι σε ολους  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656

Πέρσι με την βοήθεια σας εκανα τελικά το παρθενικο μου ταξιδι στην Thai και φυσικά ...that's It ! Την πάτησα ...με την καλη έννοια πάντα!! Αγάπησα την χώρα..τους ανθρώπους και την ζωή εκεί. Καθησα 23 μέρες και οταν πήρα τον δρόμο της επιστροφής ...η μελαγχολία ηταν ήδη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου! οταν έφτασα στην Ελλάδα ΟΛΑ μου φαινοντουσαν αδιάφορα ...μέτρια ..σιγα σιγα μπήκα στους ρυθμούς αλλα στο μυαλό μου ειχα ήδη το επόμενο μου ταξιδι ..εκεί! Με την βοήθεια πολλών εδω μέσα και του φίλου μου lost, που γνωριστήκαμε patong!! έμαθα πολλα πράγματα που για να τα γνωρίζεις έπρεπε να πας και να ξανάπας και να ξαναπας....patong / krabi / και βόλτες σε ολο σχεδόν το Phuket με κάνανε να σκέφτομαι ολο τον χειμώνα τον επόμενο προορισμό μου! Σίγουρα patong (στο πουτανοχωρι, που λέει και ο lost, ειναι καλύτερα γιατι τα προσφέρει όλα συν πολυ καλές τιμές στην low season. Θελω ομως να ανακαλυψω κι άλλο αυτήν την χώρα ....να δω όσα περισσότερα μπορώ και να τα συνδυάζω βέβαια και με τα Μασαζ , που σαν εκεί ΠΟΥΘΕΝΑ !(πίστεψε με εχω πληρώσει πολλα στα καλύτερα) δεν υπάρχει αυτο που κάνουν εκεί !! και φυσικα με καλα νινια! ;)
Σκέφτομαι λοιπόν να ξεκινησω βόρεια απο Chiang Mai και Chiang rai ! Με συγκινεί η ομορφιά που βλέπω στα βίντεο και γενικότερα όσα διαβάζω!! Θα κάτσω 1 μήνα Thai και 10-15 μέρες λεω πρώτα εκεί και μετα να κατέβω patong!! Θελω λοιπόν την γνώμη σας! Και την βοήθεια σας!
Ειναι καλύτερα να πάω με τρένο απο Bangkok η με bus ? οι τιμές εκεί πως ειναι;;; Για μια καλη μερα με όλα μεσά (φαγητά/ύπνος/νινι) ποσά πάνω κάτω θες τωρα;  Λέει η οχι να πάω βόρεια τελικά ; το θέμα μου ειναι οτι θα ειμαι μονος και σκέφτομαι αν θα βαρέθω ή θα πλήξω κτλ! Θελω transitional πράγματα αλλα ψιλό φοβάμαι μην ειναι τόσο ήρεμα που θα εχω πρόβλημα !!
Επίσης δεν ξερω αν εχουν πιάτσα όπως patong!!; εχει να κανεις βόλτες στην πόλη για να μην βαριέσαι; Μασαζ εχει όπως στην patong με μαγαζιά κ κοπέλες που μετα τις λες αν θές έλα το βραδυ στο δωμάτιο μου κτλ!!! τέτοια πράγματα δεν ξερω!!! Help σύντροφοι

Ευχαριστώ πολυ

αν θέλεις, γράψε ανάλυση κόστους εισιτήρια, ξενοδοχείο, φαγητό, ποτό, σεξ κλπ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Ευχαριστώ πολυ

Βρε χρυσε μου ανθρωπε ολα αυτα στα εχω απαντησει με πμ οπως μου τα ζητησες.
Τι δεν καταλαβες;
Η θελεις να περνας εδω την ωρα σου;

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
το κραμπι ειναι το αγαπημενο μου, αλλα καλυτερα πηγαινε δεκεμβριο μεχρι μαρτιο που ειναι φουλ σιζον και δεν εχει βροχες, τωρα εκτος απ τις βροχες, θα εχει και λιγο κοσμο και θα βαρεθεις
πουκετ η σαμουι για την περιπτωση σου, σαμουι συνηθως λιγοτερες βροχες ιουνιο-αυγουστο

Στο Κράμπι μαθαίνω πως τα ξενοδοχεία είναι σε λογικές τιμές.
Ναι, προς Δεκέμβρη σκέφτομαι να πάω, ευχαριστώ  :sunglasses:

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Προπληρωνω ρεζερβαρω προγραμματιζω, ξενοδοχεια αεροπορικα κτλ καπου στα περιξ του πουκετ, αλλα (φτου ρε γαμωτο καντεμια ) πετυχαινω σουπερ κοντο πιπινι στο σουβαρναμπουμι που δεν μπορει να φυγει απο βκκ με τιποτα.
Τι κανω?
Το παραπανω διλλημα για οσους  νομιζουν οτι η ταιλανδη ειναι ενας συνηθισμενος τουριστικος προορισμος.που απαιτει προγραμμα.

και γιατί ανυσηχείς? μήπως δεν βρεις πιπίνια στο πουκέτ (patong να υποθέσω), ή μήπως δεν είναι σούπερ κοντά εκεί?

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Χαιρετω το forum!

Eχω βρει προσφορα μεσω viva.gr για Μπανκογκ με Gulf Air στα 505 ευρω για αρχες Σεπτεμβριου.Μετα για Πουκετ λεω να παω με Νοκ Αir.
Tι λετε για την εποχη,οι βροχες ειναι απαγορευτικες για το ταξιδι;
Δεν εχω την δυνατοτητα για αλλη περιοδο.Εχει κανεις ταξιδεψει αρχες Σεμπτεμβρη;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Χαιρετω το forum!

Eχω βρει προσφορα μεσω viva.gr για Μπανκογκ με Gulf Air στα 505 ευρω για αρχες Σεπτεμβριου.Μετα για Πουκετ λεω να παω με Νοκ Αir.
Tι λετε για την εποχη,οι βροχες ειναι απαγορευτικες για το ταξιδι;
Δεν εχω την δυνατοτητα για αλλη περιοδο.Εχει κανεις ταξιδεψει αρχες Σεμπτεμβρη;
Αγαπητέ φίλε όπως έχουμε ξαναπεί οι βροχές δεν είναι απαγορευτικές. Βροχή σημαίνει συνήθως μπόρες αρκετά δυνατές για λίγα λεπτά έως μία ωρα. Ο καιρός παραμένει ζεστός απλώς επιβαρύνεται το αίσθημα της υγρασίας. Στο Πουκέ τόσο πέρσι αλλά ειδικά πρόπερσι τον Αύγουστο έκανε να βρέξει πάνω από 20 μέρες ενώ Παττάγια και ΒΚΚ έριχνε μπόρες κάθε μέρα. Είναι καθαρά θέμα τύχης. Τώρα αν στραβώσει και ρίχνει με το τουλούμι δυο τρεις μέρες  πάρε δυο γκομενάκια  στο δωμάτιο και ξεμουνιαζε τα όλη μέρα. Το μόνο που σου εγγυώμαι είναι ότι αυτά θα έρθουν και κολυμπώντας.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου οπως σε ευχαριστω και για τις αλλες πληροφοριες που παρουσιαζεις στο νημα:
''Χρηστικές πληροφορίες για Ταυλάνδη''.
Kανοντας πρωτη φορα αυτο το ταξιδι οι αποριες φυσικα ειναι αρκετες και εχω ξεκινησει να διαβαζω λιγο λιγο το παρων νημα.
Επισης αλλη μια ερωτηση ειναι αν χρεαιζεται visa transit στο Μπαχρειν επειδη η αλλαγη πτησης θα ειναι 12 ωρες στην επιστροφη απο Μπανκογκ.

Σε ευχαριστω προκαταβολικα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Σεπτεμβριο πηγα το 2005 και εβρεχε καμια ωρα καταρακτωδος καθε μερα απογευμα προς βραδακι αν θυμαμε καλα.
Η θαλλασα βεβαια παντα κυμα στο πουκετ.
Κατα ταλλα ολα παιζουν παλι.
Οκτωβριο βλεπω τις περισοτερες βροχες.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Τις θαλασσιες εκδρομες απο το Πουκετ τις επηρεαζει αν εχει κυμα;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Εγω με κυμα πηγα σεπτεμβριο phiphi και koh phang nga και πεσαμε και ειδαμε τα ψαρακια στους υφαλους κανονικα,εκει ηταν καλυτερα.
Απλα συμβουλη προς ολους.
Οταν ανεβαινετε το ταχυπλοο καλο θα ηταν να μπουκαρετε πρωτοι και να καθεστε διπλα στις θεσεις του συνοδηγου.
1.Γιατι απλα καθεστε 2 ατομα μονο
2.γλιτωνετε με τους αλλους ιδρωμενους το στριμοξιδι
3.προστατευεστε απο τον ηλιο
4.Εαν εχει κυμα γλιτωνετε πολυ ταρακουνημα γιατι πραγματικα το σκαφος πεταει.
5.Πιστευω ειναι η καλυτερη θεση για να γλιτωσετε απο τυχον ατυχημα,χτυπα ξυλο.
Οσο για την θεση στη μουρη του σκαφους και εκει ειναι ωραια εαν η θαλλασα ειναι ηρεμη αλλα και βγαζεις καλυτερες φωτογραφιες.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ti 'εγινε ρε παιδιά? Τόσος κοσμος ήταν κάτω, καμία ενημέρωση? Έπεσε λογοκρισία λόγω του coup d' etat?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
γρηγορη ενημερωση απο μπανγκοκ:πλεον δεν υπαρχει απαγορευση κυκλοφοριας. περπατατε ελευθερα οτι ωρα θελετε. εδω ειναι ήσυχα. τα κοριτσια πολλα και οπου μας πιασουν. ριχνει και καμια μπορα ετσι για να μην ξεχνιομαστε. παντως, νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημενη η κατασταση εδω κατω.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Tι εννοεις υπερεκτιμημενη η κατασταση;
Για πες και που μενεις.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Κάπου άκουσα σήμερα για "προβλέψεις για πιθανό" τσουνάμι στα νότια της χώρας, τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Άκουσε κανείς άλλος κάτι σχετικό;

Νομίζω πως τέτοιες "ανησυχίες" θα είναι συνηθισμένες, εκεί.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Eγω μαγκες ακουσα ότι στο Σουβαρναπουμι θα μπει βλακόμετρο και έτσι πολύς κόσμος θα επιστρεφει σούμπιτος πίσω στην χώρα του  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom