You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τοσο παλιος εισαι ρε μαν? διογενης κι ετσι?εχω γνωρισει τυπο που θα εμενε και σε πυθαρι για να τη βγαλει φτηνα
Δεν το νομιζω ειναι ηδη προσφορα...βαλε και τους φορους 10% και 7% που το πας... 17 ευρω ειναι η τελικη η επομενη λυση ειναι hostel σε private room πχ με 5ευρω ή ακομα και για ποιο φθηνα την ημερα σε διαμοιραζοντα δωματιο θα σου θυμιζει κατι απο το φανταραλικι σου με 3,5 ευρω διαλεξε και παρε η επομενη λυση ειναι παγκακι οπως λεει και ο stefanEχει γραφτει πολλες φορες στο νημα αυτο οτι ειναι προτιμοτερο να μην εχει καποιος κλεισει απο εδω το δωματιο αλλα να πας εκει και να κανεις τα παζαρια σου.
Ψαχνω λιγο στο agoda και βρισκω για Πουκετ το Amata Resort (αν καποιος εχει μεινει εκει με ενημερωνει),
για τον Σεπτεμβρη ,τιμη ανα νυχτα στο δικλινο 13,56 ευρω - 600 Baht χωρις joiners fee.
Ειναι δυνατον να κανεις και αλλο παζαρι απο αυτη την τιμη;
χαχα το φανταριλικι φιλε και σε ενεδρα κιολας θα φανταζει χιλτον μπροστα σαυτοΔεν το νομιζω ειναι ηδη προσφορα...βαλε και τους φορους 10% και 7% που το πας... 17 ευρω ειναι η τελικη η επομενη λυση ειναι hostel σε private room πχ με 5ευρω ή ακομα και για ποιο φθηνα την ημερα σε διαμοιραζοντα δωματιο θα σου θυμιζει κατι απο το φανταραλικι σου με 3,5 ευρω διαλεξε και παρε η επομενη λυση ειναι παγκακι οπως λεει και ο stefan
αλλα ειπαμε , ο καθενας εχει τα δικα του προτυπα διακοπων προκειμενου να ποσταρει να να πει ειμαι διακοπες στην εξωτικη ταυλανδη , και ας μενει σε αντισκηνο διπλα στα σκουπιδια με τους αρουραιους ,
Δεν ενοουσα οτι θα παω να κανω παζαρι σε αυτη την τιμη,ενοουσα οτι μηπως τελικα παιζουν τιμες πολυ καλες τιμες απο ιντερνετ και αρα να κλεισω απο εδω και οχι πηγαινοντας εκει το Σεπτεμβριο,καθως ισως τοτε να μην μπορεσει αυτο ή καποιο αντιστοιχο ξενοδοχειο να δωσει αυτες τις τιμες;
Ρωταω εσας που λετε οτι ποτε δεν κλεινουμε απο εδω και παμε εκει και παζαρευουμε τιμη.
Ρωταω εσας που λετε οτι ποτε δεν κλεινουμε απο εδω και παμε εκει και παζαρευουμε τιμη.
Κοιτα παντα απο κοντα γλιτωνεις κατι λιγο και ιδιως και σε low season.Αλλα στην τιμη που ψαχνεις δεν εχεις περιθωρια.Δηλαδη τι να στο δωσει ο αλλος τζαμπα δεν γινεται...
αντε σου βρηκα στα 8-10 ευρο την ημερα με τα παντα ολα και πισινα
αντε σου βρηκα στα 8-10 ευρο την ημερα με τα παντα ολα και πισινα
Σε ευχαριστω αλλα θα παω με τον ξαδελφο μου και θα παρουμε ο καθε ενας το δικο του δικλινο.
Σε αυτο που εστειλες βαζω 2 ατομα σε double bed private και βγαζει 260 ευρω για τις περιοδο 30 Αυγ. με 13 Σεπτεμβρη ενω το Αmata Resort βγαινει 176 και φαινεται και καλυτερο....τι λες?
Σε αυτο που εστειλες βαζω 2 ατομα σε double bed private και βγαζει 260 ευρω για τις περιοδο 30 Αυγ. με 13 Σεπτεμβρη ενω το Αmata Resort βγαινει 176 και φαινεται και καλυτερο....τι λες?
Τι να σου πω αναλογα το τι ζηταει ο καθενας δεν εχω αποψη για το amata διαβασε reviews πελατων και κρινε δεν θα το αγορασεις κιολας αλλα απο οτι θυμαμαι δεν εχει wifi μικρο το κακο βεβαιαΣε ευχαριστω αλλα θα παω με τον ξαδελφο μου και θα παρουμε ο καθε ενας το δικο του δικλινο.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Δεν ενοουσα οτι θα παω να κανω παζαρι σε αυτη την τιμη,ενοουσα οτι μηπως τελικα παιζουν τιμες πολυ καλες τιμες απο ιντερνετ και αρα να κλεισω απο εδω και οχι πηγαινοντας εκει το Σεπτεμβριο,καθως ισως τοτε να μην μπορεσει αυτο ή καποιο αντιστοιχο ξενοδοχειο να δωσει αυτες τις τιμες;
η value for money τιμή για Ταυλάνδη είναι 900-1200 μπατ (21-26 ευρώ) , μη βλέπεις για λιγότερο γιατί θα έχει μειονεκτήματα (μακριά ή μικρό ή με πολύ θόρυβο κλπ), για πιό πολύ συνήθως πληρώνεις πολυτέλειες του στυλ τρελή θέα, τεράστιες πισίνες κλπ...όλα αυτά για Πατάγια, για Πουκέτ ίσως λίγο πιό ακριβά.....
οχι παλικαρι μου , καταρχας δεν υπονοω τιποτα για σενα , αλλα μου ηρθαν στο μυαλο προσφατα...Δεν ενοουσα οτι θα παω να κανω παζαρι σε αυτη την τιμη,ενοουσα οτι μηπως τελικα παιζουν τιμες πολυ καλες τιμες απο ιντερνετ και αρα να κλεισω απο εδω και οχι πηγαινοντας εκει το Σεπτεμβριο,καθως ισως τοτε να μην μπορεσει αυτο ή καποιο αντιστοιχο ξενοδοχειο να δωσει αυτες τις τιμες;
απλα αποτι καταλαβα ξεκινατε με πολυ μικρο μπατζετ για να ψαχνεις τοσο τραγικα καταλυματα τα οποια θα ειναι επιεικως για κλαμματα για τα δεδομενα της ταυλανδης και an το πατε στο φαι και την διασκεδαση με αυτο το σκεπτικο δεν θα περασετε καλα
παντε καπου πιο κοντα , καμια βουλγαρια η ελλαδιτσα
η ταυλανδη νομιζω οτι θα σας φανει ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ
παντως ετσι που το εχει φερει η συζητηση για δωματια ειχα αναγκαστει πριν 3 χρονια να μεινω και εγω σε hostel το οποιο ειχε τιμη 42 ευρω την βραδυα αλλα στο Χονγκ Κονγκ.Private μεν δωματιο και μπανιο αλλα ο χωρος ηταν τοσο μικρος λες και εμενες σε ασανσερ μεσα.Η βαλιτσα μετα δυσκολιας ανοιγε το κρεβατι μικρο αλλα ειχε δυνατο WiFi που ειναι και απαραιτητο για την δουλεια μου.Το χειροτερο ηταν η αναμονη στο ασανσερ καθοτι ηταν μικρο και ειχε και πολυ κινηση.Τιμη σε κανονικο ξενοδοχειο για το budget που ηθελα να διαθεσω δεν το συζηταμε καν
Eχω μεινει στο ΑΜΑΤΑ το 2010. Δωματια ευρυχωρα και καθαρα και στο κεντρο χωρις να χρειαζεται να τραβας μηχανακι αν θες να κινηθεις στη Bangla και εκει γυρω. Παραλληλα εχει και σχετικη ησυχια γιατι βρισκεται σε στενο οπου δεν εχει κινηση. Σε full season με παζαρι επι τοπου ειχα πληρωσει το δικλινο γυρω στο 30ευρο οποτε θεωρω τη τιμη που βρηκες αρκετα καλη. Ισως το μονο μειον για καποιους το safe box που ειναι στη reception. Προσωπικα δεν αντιμετωπησα το παραμικρο προβλημα.Τι να σου πω αναλογα το τι ζηταει ο καθενας δεν εχω αποψη για το amata διαβασε reviews πελατων και κρινε δεν θα το αγορασεις κιολας αλλα απο οτι θυμαμαι δεν εχει wifi μικρο το κακο βεβαια
Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω 2 πολύ γρήγορες ερωτήσεις και ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες... Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλο θρεντ αλλά το παλεύω σιγά σιγά
1) Πόσο ασφαλές είναι να πάει κανείς μόνος του για σεξοτουρισμό Πατάγια ή Πουκέτ;
2) Τα κορίτσια συνήθως κάνουν πίπα άνευ προφυλακτικού ή το αποφεύγουν;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες....
1) Πόσο ασφαλές είναι να πάει κανείς μόνος του για σεξοτουρισμό Πατάγια ή Πουκέτ;
2) Τα κορίτσια συνήθως κάνουν πίπα άνευ προφυλακτικού ή το αποφεύγουν;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες....
....για να ψαχνεις τοσο τραγικα καταλυματα τα οποια θα ειναι επιεικως για κλαμματα για τα δεδομενα της ταυλανδης και an το πατε στο φαι και την διασκεδαση με αυτο το σκεπτικο δεν θα περασετε καλα
[/quote]
Μα καθε αλλο ,το Αmata Resort φαινεται αξιοπρεπεστατο.Με μεγαλα δωματια και 2 πισινες...δεν βλεπω κατι κακο στο ξενοδοχειο εκτος οτι δεν εχει θεα.Και κοντα στην δραση ειναι με τα ποδια και ησυχια συμφωνα με τον συναγωνιστη ''stafos''.
Kοιταω απο που θα μπορουσα να μειωσω εξοδα καθως εκτος απο την διαμονη 14 ημερων στην Ταυλανδη εχω και μια διανυκτερευση στην επιστροφη στο Μπαχρειν που εκει τσιμπαει η τιμη.
Και φυσικα θελω να κανω και τις εκδρομες μου στα νησια γυρω.
Απο ψωνια δεν ενδιαφερομαι ,ισως να μην παρω ουτε μαγνητακι ψυγειου...
[/quote]
Μα καθε αλλο ,το Αmata Resort φαινεται αξιοπρεπεστατο.Με μεγαλα δωματια και 2 πισινες...δεν βλεπω κατι κακο στο ξενοδοχειο εκτος οτι δεν εχει θεα.Και κοντα στην δραση ειναι με τα ποδια και ησυχια συμφωνα με τον συναγωνιστη ''stafos''.
Kοιταω απο που θα μπορουσα να μειωσω εξοδα καθως εκτος απο την διαμονη 14 ημερων στην Ταυλανδη εχω και μια διανυκτερευση στην επιστροφη στο Μπαχρειν που εκει τσιμπαει η τιμη.
Και φυσικα θελω να κανω και τις εκδρομες μου στα νησια γυρω.
Απο ψωνια δεν ενδιαφερομαι ,ισως να μην παρω ουτε μαγνητακι ψυγειου...