Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0

Μα καθε αλλο ,το Αmata Resort φαινεται αξιοπρεπεστατο.Με μεγαλα δωματια και 2 πισινες...δεν βλεπω κατι κακο στο ξενοδοχειο εκτος οτι δεν εχει θεα.Και κοντα στην δραση ειναι με τα ποδια και ησυχια συμφωνα με τον συναγωνιστη ''stafos''.
[/quote
Έτσι ακριβώς. Μια χαρά ξενοδοχείο είναι και σε καμία περίπτωση δεν θα σε δυσαρεστήσει.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Stafos τι μηνα ειχες παει?
Εμεινες στο κτηριο με ανανσερ? Γιατι διαβαζω οτι το κτιριο χωρις ασανσερ ειναι χειροτερο.
Η πισινα στην οροφη τι ''λεει''?

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Έμεινα εκεί Φεβρουαρίο. Το ξενοδοχείο ήταν ένα και φυσικά είχε ασανσέρ. Όσο για πισίνα στην οροφή τουλάχιστον τότε δεν υπήρχε. Είχε μια σχεδόν στην είσοδο του ξενοδοχείου. Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες από το δωμάτιο και μου λέει πως το αρχείο είναι πολύ μεγάλο . Ξέρεις κάποιο τρόπο να τις ανεβάσω.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Σου εστειλα π.μ. το email μου ,στειλε τις εκει...

Σε ευχαριστω!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Έμεινα εκεί Φεβρουαρίο. Το ξενοδοχείο ήταν ένα και φυσικά είχε ασανσέρ. Όσο για πισίνα στην οροφή τουλάχιστον τότε δεν υπήρχε. Είχε μια σχεδόν στην είσοδο του ξενοδοχείου. Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες από το δωμάτιο και μου λέει πως το αρχείο είναι πολύ μεγάλο . Ξέρεις κάποιο τρόπο να τις ανεβάσω.

μπες εδω κ κανε ρισαϊζ...ειναι ευκολο στην χρηση,,,κανε αποθηκευση στον υπολογιστη σου κ μετα ξαναδοκιμασε να τις επισυναψεις.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Ok φιλε, ευχαριστω.

Συνημμένα

• tthailand_047.jpg
    tthailand_047.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • tthailand_046.jpg
    tthailand_046.jpg
    116,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Αλλη μια.

Συνημμένα

• tthailand_045.jpg
    tthailand_045.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 32

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Λεγωντας για διπλες πισινες και διπλα κτιρια μου κινησες τη περιεργεια και μπηκα στο site του ξενοδοχειου. Βλεπωντας τις φωτογραφειες  εχουνε κανει καινουριο κτιριο ακριβως απεναντι οποτε θεωρω πως θα ειναι ακομα καλυτερα. Μαλιστα αυτο χτιζοτανε οταν ημουνα εκει χωρις να γνωριζω οτι ειναι δικια τους επεκταση και μου ειχε κανει εντυπωση οι πολλες γυναικες που δουλευαν στην οικοδομη.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Mια χαρα φαινεται το Αmata για την τιμη του.Σε επικοιωνια e-mail μου δινουν το deluxe room με 900 Baht.
Τι κανει κανεις ,το κλεινει απο εδω ή παει κατω χωρις κρατηση;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν δε ψηνεσαι για πισινα και θες ξενοδοχειο πολυ πιο κοντα στη δραση,κοιτα εδω
Το standard δωματιο ειναι ισως λιγο χειροτερο απο το Amata αλλα ενω εχει 1000 μπατ τη βραδια,κανει προσφορες με bonus νυχτες.
Κλεινεις ας πουμε 9 νυχτες και πληρωνεις τις 6...Δηλαδη 6000 μπατ δια 9,βγαινει 670 μπατ η βραδια.
Η τιμη ειναι με πρωινο και σου κανει δωρο και το πηγαινε η το ελα απο το αεροδρομιο,που αν παρεις ταξι ειναι 600-700 μπατ.
Αν παρεις το studio room (που ειναι κλασεις ανωτερο απο τα δωματια του Αmata),με τις bonus νυχτες,βγαινει γυρω στα 930 μπατ..
Το ξενοδοχειο αυτο ειναι 50 μετρα απο τη Μπανγκλα,δηλαδη το δρομο με τα μπαρ.Πιο κοντινο δε γινεται..

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω 2 πολύ γρήγορες ερωτήσεις και ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες... Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλο θρεντ αλλά το παλεύω σιγά σιγά  :)

1) Πόσο ασφαλές είναι να πάει κανείς μόνος του για σεξοτουρισμό Πατάγια ή Πουκέτ;

2) Τα κορίτσια συνήθως κάνουν πίπα άνευ προφυλακτικού ή το αποφεύγουν;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες....  :grin: :grin: :grin:

1)Ασφαλεστατο,αρκει να τηρεις τους στοιχειώδεις κανονες.

2)Εμενα δεν μου εχουν ζητησει ποτε ως τωρα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε μεχρι τον οκτωβριο βλεπουμε....ασε να ηρεμησω λιγο γιατι ελειπα πολυ καιρο down under και περιχωρα και να δουμε και τα οικονομικα μας

κωσταF16 κρατας στατιστικα βλεπω  χαχαχαχαχα να δουμε καποια μερα να βρεθουμε για τσιμπουσι

βονΜακλουλη τα σεβη μου  ...Στεφαν καλησπερα .....  ο Φαντομας με τις επικαιρες συμβουλες παντα παρων    ολα οκ τοτε 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαγκες εχω διαβασει το ποστ και δν εχω παει ποτε Ταυλανδη μιας και δν ειμαι ιδιαιτερα φαν των ασιατων(γουστα ειναι αυτα).Μακαρι να υπηρχε μια ταυλανδη με μαυρες  :grin: :grin: καθε χρονο εκει θα ημουνα  :grin: :grin:.Τπ θελω να ρωτησω τους σχετικους ΚΩΣΤΑΣΦ16 βονμακουλις κτλ φετος αξιζει να παει κανεις?και ποσο πιο ακριβες ειναι οι τιμες σε σχεση με πριν 7-10χρονια  :think: :think: :think:.Ενας φιλος μ θελει να παμε γιατι ουτε αυτος εχει παει ποτε και ειναι κ φαν των κοριτσιων εκει.Υπολογιζουμε μετα το περας τ Σεπτεμβρη να παμε εκει κ θα θελαμε να δουμε κ ωραιες παραλιες για μπανιο οχι μονο κοριτσια  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες εχω διαβασει το ποστ και δν εχω παει ποτε Ταυλανδη μιας και δν ειμαι ιδιαιτερα φαν των ασιατων(γουστα ειναι αυτα).Μακαρι να υπηρχε μια ταυλανδη με μαυρες  :grin: :grin: καθε χρονο εκει θα ημουνα  :grin: :grin:.Τπ θελω να ρωτησω τους σχετικους ΚΩΣΤΑΣΦ16 βονμακουλις κτλ φετος αξιζει να παει κανεις?και ποσο πιο ακριβες ειναι οι τιμες σε σχεση με πριν 7-10χρονια  :think: :think: :think:.Ενας φιλος μ θελει να παμε γιατι ουτε αυτος εχει παει ποτε και ειναι κ φαν των κοριτσιων εκει.Υπολογιζουμε μετα το περας τ Σεπτεμβρη να παμε εκει
Τυπε αν εχεις τα λεφτα,δεν χρειαζεται να ρωτησεις κανενα.Μπες στο αεροπλανο και οταν γυρισεις θα με θυμηθεις.Θα ειναι απλα η εμπειρια της ζωης σου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε αν εχεις τα λεφτα,δεν χρειαζεται να ρωτησεις κανενα.Μπες στο αεροπλανο και οταν γυρισεις θα με θυμηθεις.Θα ειναι απλα η εμπειρια της ζωης σου.

ξερεις γιατι ρωταω...γιατι λενε οτι χαλασανε οι υπηρεσεις δν ειναι GFE αλλα ξεπετες....αν ειναι ετσι καθομαι κ εδω  :S
θελουμε να παμε κανα 11-14 μερες περι τα 1500-2000 φτανουνε?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μαγκες εχω διαβασει το ποστ και δν εχω παει ποτε Ταυλανδη μιας και δν ειμαι ιδιαιτερα φαν των ασιατων(γουστα ειναι αυτα).Μακαρι να υπηρχε μια ταυλανδη με μαυρες  :grin: :grin: καθε χρονο εκει θα ημουνα  :grin: :grin:.Τπ θελω να ρωτησω τους σχετικους ΚΩΣΤΑΣΦ16 βονμακουλις κτλ φετος αξιζει να παει κανεις?και ποσο πιο ακριβες ειναι οι τιμες σε σχεση με πριν 7-10χρονια  :think: :think: :think:.Ενας φιλος μ θελει να παμε γιατι ουτε αυτος εχει παει ποτε και ειναι κ φαν των κοριτσιων εκει.Υπολογιζουμε μετα το περας τ Σεπτεμβρη να παμε εκει κ θα θελαμε να δουμε κ ωραιες παραλιες για μπανιο οχι μονο κοριτσια  :grin:
Φίλε σχετικά με μαύρες.....οκ περι ορέξεως....
Στη Πατάγια πέρισι Σεπτέμβριο ήταν full στα africa ladies, κάπου άκουσα ότι έχουν κάνει και συγκεκριμένη πιάτσα που ψωνίζονται, και φυσικά υπάρχει μπαρ πάνω στη WS που έχει αποκλειστικά μαύρες ....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
ξερεις γιατι ρωταω...γιατι λενε οτι χαλασανε οι υπηρεσεις δν ειναι GFE αλλα ξεπετες....αν ειναι ετσι καθομαι κ εδω  :S
θελουμε να παμε κανα 11-14 μερες περι τα 1500-2000 φτανουνε?

μια χαρά είναι...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλε σχετικά με μαύρες.....οκ περι ορέξεως....
Στη Πατάγια πέρισι Σεπτέμβριο ήταν full στα africa ladies, κάπου άκουσα ότι έχουν κάνει και συγκεκριμένη πιάτσα που ψωνίζονται, και φυσικά υπάρχει μπαρ πάνω στη WS που έχει αποκλειστικά μαύρες ....

μη μ λες τετοια  :o :o :o
οταν λεμε μαυρες εννοω νεγρες οχι μαυριδερες σαν γυφτισσες(τετοιες εχω παρει απειρες θα ελεγα  :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom