οχι πανταΠαντως καποιες ταιλανδεζες που εμπλεξαν με φαλαγκ ειναι παραααα μα παρααα πολυ τυχερες.
Ζωαρα κανουν...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Kαποιες λεω καποιες οχι ολες..Ολο στα ταξιδια φρουφρου και αρωματα τις εχουν+τις χορηγιες.
αμα δε σε παω κοντρα δεν μπορωKαποιες λεω καποιες οχι ολες..Ολο στα ταξιδια φρουφρου και αρωματα τις εχουν+τις χορηγιες.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
τα thai souvenir μου θελω
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Lakis ελα σε βρηκα το μωρο σου την Belly.Αντε εχω γινει πρακτορας για σενα δουλευω.
Τελικα αλαξε fcb.
Προλαβενεις να την συναντησεις αλλα κερνας καφεδακι να ξερεις.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
1.Iανουαριο με Φεβρουαριο ημουν 2012 και 2013.Βεβαια και ακριβη περιοδος. Ο καιρος πολυ καλος και ειδηκα στην Bangkok και στο phuket.Στη Pattaya περσι ειχε ενα ψιλοβροχο το μεσημερι.
2.Αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα σε τυχει κατι μπορεις και απο τωρα να κοιτας ticket.Βγαινουν καλες προσφορες ανα διαστηματα.Ξενοδοχεια κοιτα αλλα ειναι νωρις να κλεισεις,ποτε δεν ξερεις.
3.Στο thaifriendly μπορεις να βρεις διαμαντακια.Εγω εχω ηδη στη λιστα αρκετες απο εκει.Βεβαια οταν πας εκει το προγραμμα μπορει να σου βγει και αλλιως.
4.up to you.Σαυτο βαριεμαι να αναλυω.
5.Πανω απο 15 μερες καλα ειναι.Οσες περισσοτερες και καλυτερα αν μπορεις. Μπορεις να συνδιασεις 10 μερες pattaya αφου θες σεξ σεξ σεξ και 5 μερες η bangkok η σε κανα νησακι με κανα μωρο. Koh chang,koh kood,koh Mak. Αλλα αφου πας πρωτη φορα καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο phuket.
Αξιοθεατα,ναους,ζωολογικους κηπους κτλ εχει παντου.Οταν πας μπορω να σε κανω μια λιστα στο που πρεπει να πας και να δεις.Αν σαρεσουν ολα αυτα βεβαια.
Ευχαριστω ρε τυπε! Οσον αφορα το 3, μπορεις να μου δωσεις μερικα ονοματα / προφιλ να ξερω σε ποιες να απευθυνθω; Ή καποιες που πρεπει να αποφυγω;
Μιλαμε για αυτο εδω ετσι; Ειναι δωρεαν ή θελει συνδρομη;
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Ναι αυτο ειναι.Δωρεαν ειναι η εγγραφη αλλα μπορεις να στειλεις μονο ανα δεκα λεπτα μυνημα σε μια γκομενα.
Αν πληρωσεις συνδρομη μπορεις να στελνεις απανωτα μυνηματα.
Εσυ μπορεις να βαλεις εως 6 φωτογραφιες που δεν πληρωνεις συδρομη.
Απλα βαλε μερικες να σε βλεπουν και να πιστευουν οτι εισαι εσυ και ετσι μπορει να εχεις και καποιες ενδιαφερομενες.
Αν σε ενδιαφερει καποια εσενα απλα πατας το κουμπι interesting και ετσι μπαινει στη λιστα σου.
Μπορεις να κανεις αναζητηση και με την ηλικια αν δεν θες να σου εμφανιζονται ολες.
Στις ρυθμισεις που λεει Olnine και Photo εκει στην αναζητηση αν ειναι τσεκαρισμενα με τικ ξετσεκαρισετα να για στις βγαλει ολες.
Απο κει και περα κοψε φατσες πανω κατω καταλαβενεις ποια ειναι σωστη,αλλα παντα ποτε δεν ξερεις.
Αν δεn σε ενδιαφερουν τα ladyboy πατα το κουμπι να μην σε βλεπουν γιατι θα σε ζαλισουν στον ερωτα.
Αν και πολλες ονομαζονται female αντι ladyboy και αναγκαστικα τις βγαζει στα female.
Οταν με το καλο πας και σε ενδιαφερει καποια απο κει μεσα κανονισε συναντηση.
Πρωτου ολα αυτα ομως καλο ειναι να την δεις και στο skype μην απογοητευτεις στο τελος.
Οι ταιλανδεζες ειναι εξπερ στην μεταμορφωση με 7 κιλα σοβα στο προσωπο. Ο Michael Jackson δεν πιανει μια
Αν πληρωσεις συνδρομη μπορεις να στελνεις απανωτα μυνηματα.
Εσυ μπορεις να βαλεις εως 6 φωτογραφιες που δεν πληρωνεις συδρομη.
Απλα βαλε μερικες να σε βλεπουν και να πιστευουν οτι εισαι εσυ και ετσι μπορει να εχεις και καποιες ενδιαφερομενες.
Αν σε ενδιαφερει καποια εσενα απλα πατας το κουμπι interesting και ετσι μπαινει στη λιστα σου.
Μπορεις να κανεις αναζητηση και με την ηλικια αν δεν θες να σου εμφανιζονται ολες.
Στις ρυθμισεις που λεει Olnine και Photo εκει στην αναζητηση αν ειναι τσεκαρισμενα με τικ ξετσεκαρισετα να για στις βγαλει ολες.
Απο κει και περα κοψε φατσες πανω κατω καταλαβενεις ποια ειναι σωστη,αλλα παντα ποτε δεν ξερεις.
Αν δεn σε ενδιαφερουν τα ladyboy πατα το κουμπι να μην σε βλεπουν γιατι θα σε ζαλισουν στον ερωτα.
Αν και πολλες ονομαζονται female αντι ladyboy και αναγκαστικα τις βγαζει στα female.
Οταν με το καλο πας και σε ενδιαφερει καποια απο κει μεσα κανονισε συναντηση.
Πρωτου ολα αυτα ομως καλο ειναι να την δεις και στο skype μην απογοητευτεις στο τελος.
Οι ταιλανδεζες ειναι εξπερ στην μεταμορφωση με 7 κιλα σοβα στο προσωπο. Ο Michael Jackson δεν πιανει μια
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Μαιο σπανια ριχνει βροχη σχετικα. Παντως μου ετυχε 1 φορα Μαιο να ανοιξουν οι ουρανοι και να μη βλεπεις δρομο απο τη βροχη με το μηχανακι με μεγαλο υψος και ογκο νερου. Αμα αυτο ειναι συχνο φαινομενο τον Οκτωβριο ειναι θεμα, εκτος αν εισαι ηδη φορτωμενος ηδη με μωρο και ριχνεις στο δωματιο. Καλο ειναι να μας πει καποιςο που παει Οκτωβριο ποσες περιπου ωρες βρεχει τη μερα.
απο 29/4 που ειμαι εδω μεχρι σημερα μονο μια μερα βροχη.......κατα τ'αλλα ο καιρος ζεστος και καποιες μερες συννεφιασμενος αλλα χωρις βροχη..νομιζω οτι ο Μαιος ειναι πα'τους μηνες με τις λιγοτερες βροχες
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Χαιρετω τους ταυλανδοπληκτους συναγωνιστες! Γεναρη, Φλεβαρη του νεου ετους κανονιζω πορνοταξιδι στην Ταυλανδη. Θα διαβασω το θεμα με προσοχη εννοειται, απλα καποιες προκαταρκτικες ερωτησεις:
1. Πως σας φαινεται η χρονικη περιοδος, ειναι καλος ο καιρος τοτε;
2. Ποτε θα πρεπει να ξεκινησω να κοιταω για αεροπορικα και ξενοδοχεια;
3. Εχει νοημα να ξεκινησω παιχνιδι σε κανα dating site πριν παω εκει, παιζει να βγαλω κανα amateur μωρο;
4. Ιδανικα θα ηθελα να μη μεινω σε ενα μονο μερος και να κανω μονο σεξοτουρισμο, αλλα να ταξιδεψω λιγο τριγυρω, σε αλλες πολεις ή και κοντινες χωρες. Τι προτεινετε;
5. Σκεφτομαι να παω για κανα 15-20μερο, ειναι καλα;
Ευχαριστω!
αντε να πω και εγω την γνωμη μου...
1)για μενα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιοδος για να πας σε θεμα καιρου......αλλα και η πιο ακριβη σε υπηρεσιες(εισητηρια,δωματια,κοριτσια)...επισης πολυς κοσμος και τα "κοριτσια" εχουν επιλογες
2)οσο πιο νωρις,τοσο πιο καλα....βγαινουν συνεχεια προσφορες...απλα πρεπει να τις παρακολουθεις τακτικα
3)Εγω που σκεφτομουν σαν και εσενα και αρχισα παιχνιδι μεσω site,κατεληξα να μην δω καμια απ'αυτες!!!γιατι εχει τοσο πληθωρα κοριτσιων εδω που δεν χρειαζεσαι "κονε" απο πριν...αλλα εσυ αν νοιωθεις οτι θελεις να κανεις τα "κονε" σου,μπορεις να τα κανεις
4)η Ταυλανδη εχει ωραια μερη να πας....εκτος απο σεξοτουρισμο εχει και φυσιολατρεια...πολυ ωραια νησια για ρελαξ με την κοπελλα σου...Ωραιοι Ναοι πανω σε Βουνα...Διαφορα πραγματα να δεις και να κανεις...απο χωρες διπλανες νομιζω οτι σαν την Ταυλανδη δεν θα βρεις...εννοω την ελευθερια του σεξ σε συνδυασμο με τα ομορφα τοπια..
5)Μονος θα πας η με παρεα??για μενα ειναι καλα τοσες μερες που λες
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Που εισαι ρε Σουνταμι????Καλα εισαι???τι κανεις??εγω ειμαι Πατταγια....ελπιζω να εισαι καλαΌταν ήμουν 9 χρονών...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Ευχαριστω,φιλε...αλλα "χαλαστηκα" με την συγκεκριμενη...την περιμενα στο ι-μπαρ ποσες ωρες να ερθει(μετα την δουλεια)..ηρθε και λες ημουν αορατος...ενα ξερο "γεια" και μετα με τις φιλες της σε καποιο τραπεζι....ενω της ειχα πει να ερθει στο δικο μας!!!τι ηθελε δηλ.??να την παρακαλεσω???
Lakis ελα σε βρηκα το μωρο σου την Belly.Αντε εχω γινει πρακτορας για σενα δουλευω.
Τελικα αλαξε fcb.
Προλαβενεις να την συναντησεις αλλα κερνας καφεδακι να ξερεις.
δεν καταλαβε καλα μου φαινεται....
το καφεδακι ομως θα στο κερασω οπως και να εχει
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
σημερα τελευταια νυχτα του Στεφαν και απ'οτι ξερω ετοιμαζει κατι "πολυ δυνατο"!!!
και εμενα η τελευταια εβδομαμα!!ποτε περασε ο καιρος,χαμπαρι δεν πηρα....
χτες ι-Μπαρ με Στεφαν και "αρραβιωνιαρα"(που να μ'αφησει μονο μου!!!)
Εχει Δυνατα Μωρα εκει!!!μερικα πολυ δυνατα!!!Ανοιγει το ματι σου!!!
Αυτο το ταξιδι εκανα το αδιανοητο!!!ολες τις μερες με την αρραβιωναρα!!!
Εσπασα ΡΕΚΟΡ!!!!!
Παει....Γερασα...και θελω αγαπες και στοργη....Γαμησε τα!!!!
και εμενα η τελευταια εβδομαμα!!ποτε περασε ο καιρος,χαμπαρι δεν πηρα....
χτες ι-Μπαρ με Στεφαν και "αρραβιωνιαρα"(που να μ'αφησει μονο μου!!!)
Εχει Δυνατα Μωρα εκει!!!μερικα πολυ δυνατα!!!Ανοιγει το ματι σου!!!
Αυτο το ταξιδι εκανα το αδιανοητο!!!ολες τις μερες με την αρραβιωναρα!!!
Εσπασα ΡΕΚΟΡ!!!!!
Παει....Γερασα...και θελω αγαπες και στοργη....Γαμησε τα!!!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Ααα ηρθε ibar και στα ρχιδι@ της? Οκ τοτε σιγα,τοσες εχει που περιμενουν στην σειρα.
Αλλα ξερω σε πηραξε για το γοητρο και μονο.555
Ο stefan σημερα τι? με δοσεις με το θεοδοση παρεα?
βλεπω να περνω σημερα εκδικηση για τον μπραδερ λακη μαζι με τη ψιλη φιλη της . καλα που κρατησα 1 τελευταιο 4αρτο μπλε........ακολουθει ''tea''παρτυ απο τα κοριτσια του windmill και τελος κουνημα μαντηλιου απο κοριτσια του devils......και ο θεος βοηθοςΑαα ηρθε ibar και στα ρχιδι@ της? Οκ τοτε σιγα,τοσες εχει που περιμενουν στην σειρα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Να το πιεις στην υγεια μου..
Σε μενα τα χρωστας ολα
Σε μενα τα χρωστας ολα
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Παίδες καλημέρα,
αρχές του μήνα τελικά φεύγω για το γαμήλιο στο Κο Σαμούι και πριν λίγο διάβασα ότι έγινε πραξικόπημα στην Ταϋλάνδη.. Αν έχετε κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα.. όχι τίποτα άλλο, αλλά μην χάσουμε και τα λεφτά και δεν ξέρω τι γίνεται με το ταξιδιωτικό..
αρχές του μήνα τελικά φεύγω για το γαμήλιο στο Κο Σαμούι και πριν λίγο διάβασα ότι έγινε πραξικόπημα στην Ταϋλάνδη.. Αν έχετε κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα.. όχι τίποτα άλλο, αλλά μην χάσουμε και τα λεφτά και δεν ξέρω τι γίνεται με το ταξιδιωτικό..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Αυτα τα πραξικοπηματα δεν εχουν σχεση με αυτα που ξερουμε,
Κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα, κανεις δεν κινδυνευει, ειδικα στο νοτο,
Εκει σεβονται τους τουριστες, τους προσεχουν, δεν ειναι ελλαδα που σου στελνει το πακιστανογκαρσονι που βρωμαει και ζεχνει ,
Καλα να περασεις και καλο μαρτυριο με τη συζυγο και τα μουνολειβαδα.
Κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα, κανεις δεν κινδυνευει, ειδικα στο νοτο,
Εκει σεβονται τους τουριστες, τους προσεχουν, δεν ειναι ελλαδα που σου στελνει το πακιστανογκαρσονι που βρωμαει και ζεχνει ,
Καλα να περασεις και καλο μαρτυριο με τη συζυγο και τα μουνολειβαδα.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αντε τωρα να εισαι Μπανγκοκ...να ξυπνησεις το πρωι με κατουροκαβλες..και να βγεις εξω να πας σε κανα μασατζιδικο να τον δωσεις..και μολις βγεις εξω απο το ξενοδοχειο να δεις παντου τανκς...
Σου πεφτει, η δε σου πεφτει??
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Αντε τωρα να εισαι Μπανγκοκ...να ξυπνησεις το πρωι με κατουροκαβλες..και να βγεις εξω να πας σε κανα μασατζιδικο να τον δωσεις..και μολις βγεις εξω απο το ξενοδοχειο να δεις παντου τανκς...
Εκτος εαν εισαι χρυσαυγιτης σε διακοπες!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Καλησπερα.
Σας βαζω τις παραλιες απο Phuket ονομαστικα.
Beaches In Phuket:
01.Bang Tao Beach
02.Chalong Bay
03.Freedom Beach
04.Ka Cape
05.Kalim Beach
06.Kamala Beach
07.Karon Beach
08.Kata Beach
09.Kata Noi Beach
10.Nai Yang Beach
11.Relax Bay
12.Nakalay Beach
13.Nai Thon Beach
14.Rawai Beach
15.Yanui Beach
16.Sehn Bay
17.Pansea Beach
18.Layan Beach
19.Patong Beach
20.Sai Kaew Beach
21.Mai Khao Beach
22.Sehn Beach
23.Nai Harn Beach
24.Surin Beach
25.Panwa Cape
26.Sing Cape
27.Phrom Thep Cape
Σας βαζω τις παραλιες απο Phuket ονομαστικα.
Beaches In Phuket:
01.Bang Tao Beach
02.Chalong Bay
03.Freedom Beach
04.Ka Cape
05.Kalim Beach
06.Kamala Beach
07.Karon Beach
08.Kata Beach
09.Kata Noi Beach
10.Nai Yang Beach
11.Relax Bay