Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Λακι για να λεμε την αληθεια απο clubbing PATTAYA μονο ibar και insomia αξιζουν και ενα tezers που εκλεισε που για μενα ηταν κατι πιο ιδιαιτερο για μενα απο agogo κατι σαν clubaki.
H patong beach δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα το clubbing της pattaya. Ενα και ταυτο ειναι.
Απλα το καθενα clubaki εχει και τα δικα του. Αλλο Ibar αλλο Insomnia αλλο tiger αλλο hollywood κτλ.
Tα θελουμε λιγο απολα.
Μιλαω παντα για clubbing και οχι agogo.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Lakis δηλαδη καλα που δεν ηρθα μαζι σας.(οχι οτι δεν ειχα και λεφτα)
Εγω θα σε ηθελα αποκλειστικοτητα για να γυρνουσαμε ντοκιμαντερ εγω καμερα εσυ μικροφωνο και εσυ θα με παρατουσες για αγαπες και λουλουδια?
Ε οχιιι  :tickedoff: :tickedoff:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Εσεις οι αθηναιοι που μολις πηγατε pattaya μητσος και ΣΙΑ εννοω δωστε καμια αναφορα ρε μουνοφαγαδες.
ουτε ενα inbox κατι?  :dunno:

Stefan την επομενη φορα να πας στο λουτρακι στο ποζαρ στα ιαματικα νερα εσυ.
Μου θες και planet earth pool party με τα ψωνια παρεα.  :uglystupid: Δεν το περιμενα απο σενα.
Και στη yoyo ακομη να δωσεις χαιρετισματα. poor me and sat μαζι.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
καλημερα απ'την 1 και Μοναδικη Pattaya city(Πατταγια ειναι μονο μια!!!Οπως η Βισση!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)
Χτες το Βραδυ "εκλεψα" χρονο απ'την αρραβωνιαρα και βγηκα με τους φιλους(Στεφαν,Βασιλη και Τεο)...για αρχη walking street KAI Kings Cafe
οπως ηταν φυσικο αρκετος κοσμος στην walking street(Σαββατο για!!)Πανω κατω κοσμος....Πακια,Ινδοι,Κινεζοι,Ρωσοι,Ταυλανδακια,Αραβες....καθε καρυδιας,καρυδι εχει αυτη η πολη....Ασχημοι,γεροι,νεοι,ομορφοι,χοντροι,λεπτοι,μαυροι,κιτρινοι,λευκοι!!!!Να χαιρεσαι(η οχι) να βλεπεις!!!
μετα το καφεδακι,αποφασισαμε οτ θελουμε gogo...και ξεκινησαμε για το διασημο windmill....
κατα τις 11 ειμασταν εκει....πολυς κοσμος μεσα...ομως βρηκαμε τραπεζι...Να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε!!Σκοτεινο,Μικρο και οι κοπελες μεσα,χαλια!!!!με δυσκολια εβλεπες κατι καλο!!!αλλα γουστα ειναι αυτα!!
το μονο καλο που ειδα ηταν  οτι ειχε αρκετη"ανωμαλι" μεσα...και τι εννοω....
Υπηρχε το "τραπεζι ανατομιας"...σ'ενα μεγαλο τραπεζι 2 γκομεμες γυμνες "παιζαν" μεταξυ τους και μπορουσες και εσυ να συμμετασχεις στο παιχνιδι!!!και στο βαθος Ντουζιερα με "παιχνιδι" στο νερο...Αι τιμαι λογικαι...1 ποτο(σανγκ-σομ με κοκα κολα)100 Μπατ....το μπουκαλακι νερο 80....για lady drinks δεν ξερω(δεν κερασα καμια)αλλα φανταζομαι γυρω στα 130-140 το πολυ Μπατ...

Κατσαμε κανα 20λεπτο και φυγαμε αρον αρον....Κριμα,γιατι ειχα ακοουσει καλα λογια γι'αυτο το gogo!!!Μεγαλη απογοητευση(Προσωπικη μου Αποψη παντα!!!)

Συνεχιζεται....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Οχι γατος..Γατα με πεταλα!! :tickedoff: Τα βρισκει και τα ξερει ολα ο παπακης!! Μπραβο του, μας δινει και ωραιες πληροφοριες για Ταυλανδη!! Για γριουλες,νεαρουλες,πως να γαμαμε τζαμπα, τι καιρο κανει,που εχει καλη μπυρα,και εχει και ομαδα αξιων συμβουλων,πχ,εσενα τον Pipinoκαβλιαρη κλπ...Μεγαλεια Ρεεεεεε

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Μετα την "πατατα" που εφαγα απ'το Windmill,ειπα στα παιδια να παμε καπου που να εχει ωραια κοριτσια...και ολοι μαζι με μια φωνη ειπαμε:"Whats up!!!!!!"
Κατευθυνθηκαμε λοιπον προς τα εκει...και οντως το Whats up Gogo Club δεν μας απογοητευσε καθολου!!!Με το που μπηκαμε "ανοιξε" το ματι μου!!!Εκτος του οτι μεσα ειχε οτι πιο "εκλεκτο" εχω δει στην ζωη μου(δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω!!!)το μερος ειναι και φωτεινο!!!!Βλεπεις ανετα....Περιττο να σας πω οτι ηταν "φισκα"...
Ομορφιες Ομορφες!!!Επιτελους.....κατι που να αξιζει τον κοπο να δεις...βρηκα την χαρα μου....για μενα το ΤΟΠ Gogo in Pattaya city!!!
αλλα και το πιο ακριβο!!(η ενα απ'τα ακριβοτερα!!!)...
και ξαφνικα εκει που εψαχνα να βρω την μουσα μου,την Βλεπω να ανεβαινει στην σκηνη!!!!Νεραιδα του παραμυθιου,δροσερη σαν δροσοσταλιδα απο κοκκινα ροδα!!!
Μελαχροινη,με μακρια μαλλια,Ποδαρες,Κωλαρα και Βυζαρες!!!!Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!Περιττο να σας πω οτι "αγαθεψα" οταν την ειδα...δεν την εχανα αυτη την Νεραιδα....εβλεπα εκστασιασμενος το σαγηνευτικο της κουνημα πανω στην σκηνη....σαν τον Οδυσσεα με τις Σειρηνες!!!

Μολις τελειωσε τον Χορο της,κατευθειαν τησ κανω νοημα να ερθει στο τραπεζι μου....απο κοντα ακομα πιο "καβλα"!!!

Αφου συστυθηκα,την Ρωτησα πως την λενε,,,"Μπελ",μου ειπε...."σαν το κουδουνι" και χαμογελασε!!Εμενα ομως αρχισανε τα "κουδουνισματα" της καρδιας κατευθειαν...."Τι πλασμα εισαι εσυ,κοριτσι μου"???ειπα απο μεσα μου!!!!και οπως λεει και ο συγχωρημενος Ν.Παπαζογλου¨"Και εγω ο τυχερος που το χω δει...."

Αφου μιλησαμε λιγακι,την κερναω 1 ποτο.........Ηξερε την Ελλαδα....απο τα βιβλια μου ειπε.........21 χρονων,μοντελο στο επαγγελμα και ηρθε Πατταγια με "πρακτορειο" για λιγες εμφανισεις στην πολη(μαζι με αλλα κοριτσια)
Μολις το ακουσα αυτο,καταλαβα....."Ειναι πολλα τα λεφτα,Λακη",ειπα μεσα μου...αλλα ουτε που μ'ενοιαζε...μονο που την ειχα διπλα μου και την κοιτουσα και την αγγιζα μου εφτανε.....πολυ καλα αγγλικα....ελευθερη και χωρις παιδι(ετσι λεει)

Πολυ καλη στην κουβεντα και ευχαριστη......την κερναω αλλο 1 ποτακι.....τα ματια μου δεν ξεκολλουσαν απ'το Θεικο της προσωπο και κορμι(παντα με τα δικα μου γουστα!!!)

Πριν φυγω,της εδωσα το τηλεφ,μου(φανταζομαι οτι θα εχει κανει μεγαλη συλλογη απο τετοια!!!)και τις ειπα αν εχει καποιο ελευθερο χρονο και θελει να παμε γιαα φαι,ασ με καλεσει!!!Σιγα μην το κανει βεβαια αλλα δεν πειραζει....μου λεει οτι δουλευει 6 μερες και 1 καθεται αλλα πηγαινει αργα στο μαγαζι(11 το βραδυ μου ειπε)και φευγει 5 το πρωι!!!Αλλο παλι και τουτο!!!εγω ξερω οτι το gogo κλεινουν στις 3 και αυτη μου λεει οτι καθεται μεχρι τις 5??κατι δεν παει καλα εδω.....
ολα ΟΚ.....τις δινω 1 φιλι στο μαγουλακι και της ευχομαι καλο κουραγιο για την συνεχεια.....

και ετσι παει το ονειρο που εζησα για κανα μισαωρο....

Η φωτογραφια δεν μπορει να δωσει το μεγεθος της ομορφιας της!!!!

Συνημμένα

• 2014-05-11-13-25-09_deco.jpg
    2014-05-11-13-25-09_deco.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ευχαριστουμε φίλε Λάκη για την ανταπόκριση.
Εχεις αφήσει κενά όμως. Τι έγινε με το τίλακ την αρραβωνιάρα; :s&m_2:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
χαχαχαχα βρε τι μικρος ειναι ο κοσμος.
Laki την bell την ειχα εναμησι χρονο φιλη στο facebook,τωρα εξαφανιστηκε,η απενεργοποιησε το λογαριασμο η εκανε αλλο facebook.
Eμ φυσικα και ξερει απο ελλαδα ειχε εμενα το μακακα να τις κανω like τις φωτογραφιες της.
Παντως ειναι γλυκεια και εχει καλο σωμα.
Οσο για τις λιγες εμφανισεις και περι μοντελου εγινε τα λεμε πεστην.Εδω και 2 χρονια στη pattaya την εβλεπα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
παλικάρια η Παταγια τον Ιούνιο τι λέει? 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Laki την bell την ειχα εναμησι χρονο φιλη στο facebook,τωρα εξαφανιστηκε,η απενεργοποιησε το λογαριασμο η εκανε αλλο facebook.
Eμ φυσικα και ξερει απο ελλαδα ειχε εμενα το μακακα να τις κανω like τις φωτογραφιες της.
Οσο για τις λιγες εμφανισεις και περι μοντελου εγινε τα λεμε πεστην.Εδω και 2 χρονια στη pattaya την εβλεπα.

με κοροιδεψε δηλαδη??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να την  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: για να μαθει να μην με κοροιδευει!!!! ;) ;) ;) ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ευχαριστουμε φίλε Λάκη για την ανταπόκριση.
Εχεις αφήσει κενά όμως. Τι έγινε με το τίλακ την αρραβωνιάρα; :s&m_2:

Φιλε ΛΥΣΤ...η "αρραβιωναρα" ηταν σπιτι και περιμενε...της ειπα οτι σημερα θα βγω με φιλους.....Ειμαστε η δεν ειμαστε οι Αντρηδες σ'αυτη την υποθεση???
Της ειπα¨"Κουκλα μου,,,,εισαι η κορωνα στο κεφαλι μου(και στο πανω και στο κατω!!!)...αλλα θα βγαινω και με τα φιλαρακια μου.."
Βεβαια,γκρινιαξε αρκετα αλλα της ειπα αν δεν της αρεσει ειναι ελευθερη να φυγει οποτε θελει!!!δεν ειναι σκλαβα μου αλλα ουτε και εγω ειμαι σκλαβος της!!!Πρεπει να μου εχει εμπιστοσυνη...και οντως..εκτος απο κερασματα αντε και λιγο "μπαλαμουτιασμα" με γκογκο-κοριτσα η μπαροβιες,ΔΕΝ  :fuck2: αλλη!!!!μονο αυτη εδω και 13 μερες....
ξερω τωρα μπορει καποιοι να "πηδηξουν" πανω μάυτο που γραφω αλλα ¨"Αχου και δεν με νοιαζει!!!"
Με καλυπτει και σεξαουλικως και συναισθηματικως η "αρραβωνιαρα"!!!δεν εχω δυναμη για αλλα....

Σημερα Μεγαλη Bouddhsa day!!!δεν πωλειται αλκοολ σε κανενα μπαρ και σουπερ-μαρκετ....ετοιμαζομαι για Ναο...Να προσευχηθω στον Βουδα για ολους μας(και αυτους που ειστε Ελλαδα και για μας που ειμαστε εδω!!!)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
laki και stefan αναψτε μου και μενα κανα στικακι στο ναο για καλη τυχη.
Ας εχουμε και την ευλογια του Buddha :priest: :priest: :priest: 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον σε αυτο το ταξιδι ειχα την τυχη να κανω καποες γνωριμιες
ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικα ειναι οταν γνωριζεις καποια ατομα απο κοντα
η ικανοποιηση και η απογοητευση εναλλασσονται πολυ γρηγορα οταν εχεις να κανεις με ζωντανους ανθρωπους και οχι με πληκτρολογιο
δεν θα επαναλαβω γνωστα πραγματα για την κατασταση αυτης της πολης (πατταγια) αλλα εχω την αναγκη να δηλωσω την εκπληξη που ειχα οταν διαπιστωσα πως καποιοι ειναι εντελως ακαταληλοι κατα τη γνωμη μου παντα για τετοιου ειδους διακοπες
και το χειροτερο , ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και για να συνεχισω μη θελοντας να αδικησω κανενα η πλειοψηφεια τον ατομων της παρεας ειναι αληθινα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
λεω να παο Οκτωβριο αρχες. Θα δω καμια διαφορα σε σχεση με Μαιο που πηγαινα? Παταγια παντα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Πολλες Βροχες και Πλημμυρες ισως.
Δεν εχω παει οκτωμβριο αλλα  οι φιλοι μου που πηγαν τις 2 τελευταιες φορες ειχε πολλες βροχες.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ολες οι ρωσσιδες κι οι ουκρανες μοντελλα δηλωνουν,,,προφανως το μαθαν κ εκει κατω πλεον το κολπο οτι ποιανει στους μακ,,ες και το λεν κι αυτες κι οποιος πιστος..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πολλες Βροχες και Πλημμυρες ισως.
Δεν εχω παει οκτωμβριο αλλα  οι φιλοι μου που πηγαν τις 2 τελευταιες φορες ειχε πολλες βροχες.

οταν λεμε πολλες βροχες εννουμε να βρεχει πολλες μερες του μηνα η πολλες ωρες στη μερα? αν βρεχει π.χ 1 ωρα τη μερα δεν ειναι θεμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom