Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
καλησπερα.παιδες....
ειμαι λιγο τσαντισμενος σημερα..
δεν πηγαν τα πραγματα οπως τα περιμενα..
Μια η "αθετηση" λογου ενος γκογκο-κοριτσου οτι θα ερθει με τις φιλες της να μας βρουν στο i-bar(μετα τις 4....τωρα να πω την αληθεια ηρθε αλλα ηταν σαν να ημουν αορατος!!!σαν να μην υπηρχαμε!!πηγε κατευθειαν σε κατι φιλες της..δηλ.τι ηθελε να την παρακαλεσω ναερθει στο τραπεζι μας???δεν καταλαβε καλα!!!),μια το "μαλωματακι" με την αρραβιωνιαρα για την εξοδο μου.....μια τα "πτωματα"(τυφλα μεθυσμενα κοριτσακια που τα κουβαλουσαν οι σεκιουριτι στις πλατες τους δε ημιλιποθυμη κατασταση).....μια το γεγονος οτι "πεσαμε" σε επαγγελματιες του ειδους που συζητησαν για λεφτα πριν το  :knockinb: .....μια το οτι δεν  :knockinb: χτες.....μια οτι δεν μπορουσα να βγαλω λεφτα απο ελληνικη καρτα που εχω μαζι μου(ΣΗΜ¨οποιος εχει ελληνικη καρτα(οχι πιστωτικη)και στην Ελλαδα εχει ημερησηιο οριο π.χ. 1000 ευρω,εστω και αν εχει μεσα και τα 1000,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΤΜ ταυλανδεζικο....μπορει μονο το 40% να  βγαλει δηλ.400 Ευρω.....αυτο το οριο μπορει να το αυξησει κανοντας μια αιτηση στην τραπεζα του)
ολα αυτα με "χαλασαν" αρκετα!!!αλλα ειχα Στεφαν και Βαιλη διπλα μου και καπως μετριαστηκε το "χαλασμα"

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Θεσ/νίκη-Μπανγκοκ  28/6-15/7  562 € !!!!!! με turkish
9 ώρες αναμονή στο "πάνε" και 1 στο "έλα" !!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Aν ηταν για 1 ωρα βροχης την ημερα δεν θα στο αναφερα καν.
Θα βρω φωτο να σε δειξω τι εννοω.
Αλλα ας μας πει και κανα παιδι που παει οκτωβριο να παρουμε δευτερη γνωμη.
Πιστευω ο οκτωβριος εχει τις περισσοτερες βροχες.
Εγω εχω παει σεπτεβριο και εβρεχε καμια ωρα τη μερα και μια ωρα την νυχτα καταρακτωδως.
Αλλα εχω παει και ιανουαριο Pattaya με ψιλοβροχο καθε μεσημερι.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Αυτες οι φωτο ειναι απο οκτωβριου 2013.
Και ακομη μια φορα οκτωβριο που πηγαν ετσι ηταν.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
next...

Συνημμένα

• 1003243_10201913756079734_2072329298_n.jpg
    1003243_10201913756079734_2072329298_n.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 13

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μαιο σπανια ριχνει βροχη σχετικα. Παντως μου ετυχε 1 φορα Μαιο να ανοιξουν οι ουρανοι και να μη βλεπεις δρομο απο τη βροχη με το μηχανακι με μεγαλο υψος και ογκο νερου. Αμα αυτο ειναι συχνο φαινομενο τον Οκτωβριο ειναι θεμα, εκτος αν εισαι ηδη φορτωμενος ηδη με μωρο και ριχνεις στο δωματιο. Καλο ειναι να μας πει καποιςο που παει Οκτωβριο ποσες περιπου ωρες βρεχει τη μερα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Παντως καποιες ταιλανδεζες που εμπλεξαν με φαλαγκ ειναι παραααα μα παρααα πολυ τυχερες.
Ζωαρα κανουν...

gr020

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα .Εχω ακουσει πολλα για την Παταγια .Η ερωτηση ειναι αν τελικα αξιζει το κοστος ,γιατι μαθαινω οτι λοκο ΔΕΝ δινουν και αλλα πολλα μειον .Αραγε μπορεις να παρεις ενα ladyboy ΜΑΖΙ με ενα κανονικο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Χαιρετω τους ταυλανδοπληκτους συναγωνιστες! Γεναρη, Φλεβαρη του νεου ετους κανονιζω πορνοταξιδι στην Ταυλανδη. Θα διαβασω το θεμα με προσοχη εννοειται, απλα καποιες προκαταρκτικες ερωτησεις:

1. Πως σας φαινεται η χρονικη περιοδος, ειναι καλος ο καιρος τοτε;
2. Ποτε θα πρεπει να ξεκινησω να κοιταω για αεροπορικα και ξενοδοχεια;
3. Εχει νοημα να ξεκινησω παιχνιδι σε κανα dating site πριν παω εκει, παιζει να βγαλω κανα amateur μωρο;
4. Ιδανικα θα ηθελα να μη μεινω σε ενα μονο μερος και να κανω μονο σεξοτουρισμο, αλλα να ταξιδεψω λιγο τριγυρω, σε αλλες πολεις ή και κοντινες χωρες. Τι προτεινετε;
5. Σκεφτομαι να παω για κανα 15-20μερο, ειναι καλα;

Ευχαριστω!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ρε παιδια σας αρεσουν οι ταυλανδεζες?εμενα παλι σαν εμφανιση οχι...προτιμω τις μαυρες αλλα εκει ειναι επικινδυνα  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετω τους ταυλανδοπληκτους συναγωνιστες! Γεναρη, Φλεβαρη του νεου ετους κανονιζω πορνοταξιδι στην Ταυλανδη. Θα διαβασω το θεμα με προσοχη εννοειται, απλα καποιες προκαταρκτικες ερωτησεις:

3. Εχει νοημα να ξεκινησω παιχνιδι σε κανα dating site πριν παω εκει, παιζει να βγαλω κανα amateur μωρο;
4. Ιδανικα θα ηθελα να μη μεινω σε ενα μονο μερος και να κανω μονο σεξοτουρισμο, αλλα να ταξιδεψω λιγο τριγυρω, σε αλλες πολεις ή και κοντινες χωρες. Τι προτεινετε;

Ευχαριστω!

:rockon: :rockon:

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.029
Πόντοι
3.415
Καλημερα .Εχω ακουσει πολλα για την Παταγια .Η ερωτηση ειναι αν τελικα αξιζει το κοστος ,γιατι μαθαινω οτι λοκο ΔΕΝ δινουν και αλλα πολλα μειον .Αραγε μπορεις να παρεις ενα ladyboy ΜΑΖΙ με ενα κανονικο?

Άλλος ένας αναποφάσιστο  :uglystupid:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ρε παιδια σας αρεσουν οι ταυλανδεζες?εμενα παλι σαν εμφανιση οχι...προτιμω τις μαυρες αλλα εκει ειναι επικινδυνα  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Δεν εχω παει ποτε τυπε προς τα εκει και δεν ξερω. Απο φωτογραφιες παντως που εχω δει δεν μπορω να πω οτι με τρελαινουν, ειναι ομως κατι το διαφορετικο, μια εμπειρια και αυτη.

αντε να δουμε αν θα τα καταφερω τυπε, μονος μου δε θα κατεβω, θελω τουλαχιστον αλλον εναν για παρεα

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αντε να δουμε αν θα τα καταφερω τυπε, μονος μου δε θα κατεβω, θελω τουλαχιστον αλλον εναν για παρεα

Γιατί να κατέβεις μόνος ρε τύπε άλλωστε;

Κανένα γερόντι είσαι ή αντικοινωνικός;

Με τους φίλους έχει πλάκα όλη η φάση κατά τη γνώμη μου :rockon:

Κάποτε θέλω να πάω και εγώ Ται.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36

Ευχαριστω!
1.Iανουαριο με Φεβρουαριο ημουν 2012 και 2013.Βεβαια και ακριβη περιοδος. Ο καιρος πολυ καλος και ειδηκα στην Bangkok και στο phuket.Στη Pattaya περσι ειχε ενα ψιλοβροχο το μεσημερι.
2.Αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα σε τυχει κατι μπορεις και απο τωρα να κοιτας ticket.Βγαινουν καλες προσφορες ανα διαστηματα.Ξενοδοχεια κοιτα αλλα ειναι νωρις να κλεισεις,ποτε δεν ξερεις.
3.Στο thaifriendly μπορεις να βρεις διαμαντακια.Εγω εχω ηδη στη λιστα αρκετες απο εκει.Βεβαια οταν πας εκει το προγραμμα μπορει να σου βγει και αλλιως.
4.up to you.Σαυτο βαριεμαι να αναλυω.
5.Πανω απο 15 μερες καλα ειναι.Οσες περισσοτερες και καλυτερα αν μπορεις. Μπορεις να συνδιασεις 10 μερες pattaya αφου θες σεξ σεξ σεξ και 5 μερες η bangkok η σε κανα νησακι με κανα μωρο. Koh chang,koh kood,koh Mak. Αλλα αφου πας πρωτη φορα καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο phuket.
Αξιοθεατα,ναους,ζωολογικους κηπους κτλ εχει παντου.Οταν πας μπορω να σε κανω μια λιστα στο που πρεπει να πας και να δεις.Αν σαρεσουν ολα αυτα βεβαια.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
1.Iανουαριο με Φεβρουαριο ημουν 2012 και 2013.Βεβαια και ακριβη περιοδος. Ο καιρος πολυ καλος και ειδηκα στην Bangkok και στο phuket.Στη Pattaya περσι ειχε ενα ψιλοβροχο το μεσημερι.
2.Αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα σε τυχει κατι μπορεις και απο τωρα να κοιτας ticket.Βγαινουν καλες προσφορες ανα διαστηματα.Ξενοδοχεια κοιτα αλλα ειναι νωρις να κλεισεις,ποτε δεν ξερεις.
3.Στο thaifriendly μπορεις να βρεις διαμαντακια.Εγω εχω ηδη στη λιστα αρκετες απο εκει.Βεβαια οταν πας εκει το προγραμμα μπορει να σου βγει και αλλιως.
4.up to you.Σαυτο βαριεμαι να αναλυω.
5.Πανω απο 15 μερες καλα ειναι.Οσες περισσοτερες και καλυτερα αν μπορεις. Μπορεις να συνδιασεις 10 μερες pattaya αφου θες σεξ σεξ σεξ και 5 μερες η bangkok η σε κανα νησακι με κανα μωρο. Koh chang,koh kood,koh Mak. Αλλα αφου πας πρωτη φορα καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο phuket.
Αξιοθεατα,ναους,ζωολογικους κηπους κτλ εχει παντου.Οταν πας μπορω να σε κανω μια λιστα στο που πρεπει να πας και να δεις.Αν σαρεσουν ολα αυτα βεβαια.
ωραιος ρε μαγκα,,, :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
:s&m_3:
:s&m_3: καλη ερωτηση!!!to the point  :fuck1: :2on1: :pipa2:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Όταν ήμουν 9 χρονών...

Συνημμένα

• Pat64.jpg
    Pat64.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 23

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αν βαλεις αναλογη φωτογραφια της θεσσ/νικης την ιδια χρονολογια θα δεις ομπρελιτσες και ξαπλωστρες στο λευκο πυργο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom