You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ρε σεις... Τι τον δουλευετε τον ανθρωπο?? Αυτη ειναι υδροκεφαλη!! το κεφαλι της ειναι υπερβολικα δυσαναλογα μεγαλο σε σχεση με το σωμα της! Δεν το βλεπετε?
ΧΑΧΑΧΑ Της κοντης ψωλης της φταιν οι τριχες!
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλα ξερουμε..ξερουμε οτι οι τριχες εισαι εσυ και οι ομοιοι σου! η κοντη ψωλη ομως ποιος?ΧΑΧΑΧΑ Της κοντης ψωλης της φταιν οι τριχες!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 19.795
Χαρα στην ορεξη σου....Που ασχολεισαι ακομα.ΧΑΧΑΧΑ Της κοντης ψωλης της φταιν οι τριχες!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Χαρα στην ορεξη σου....Που ασχολεισαι ακομα.
Ε ωρες ωρες θελω και λιγο χαβαλε!
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ο Πακης θελει και χαβαλε ρεεεεεε!!!Ε ωρες ωρες θελω και λιγο χαβαλε!
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Εσυ βρε καβλιαρικο μωρο... Βρηκες καμια γριουλα Ταυλανδεζα της διπλανης πορτας? Ενημερωσε μας ντε..να ξερουμε..τι κανεις!!Χαρα στην ορεξη σου....Που ασχολεισαι ακομα.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Φιρι φιρι το παει κι αυτο το "φρουτο"...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 19.795
Κοιτα πως εχει το πραγμα. Εχεις καποια απωθημενα και καθεσαιΦιρι φιρι το παει κι αυτο το "φρουτο"...
πισω απο ενα πληκτρολογιο βγαζοντας ολα σου τα κομπλεξ σε ενα θρεντ
που ολοι κοιτανε να περνανε καλα, εκτος απο εσενα που τα βλεπεις
ολα μαυρα και αραχνα.
Οι αλλοι σε αποριπτουν φορτωνοντας σε με ακομα περισσοτερα κομπλεξ.
Τοτε εσυ φτιαχνεις κανα δυο κλωνους και τους βαζεις δηθεν να βριζονται
μεταξυ τους αλλα εσενα να σε παρουσιαζουν σαν θεο.
Καταλαβες τωρα;
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Καλημερα απο Πατταγια Σιτι,,,,,
Παιδια,δυστυχως απο μενα μην περιμενετε και πολλα πραγματα....Εννοοω γραπτως γιατι οπως ειπε και ο Στεφαν ειμαι σχεδον "παντρεμενος"(τι σχεδον....!!!)
Οπως λεει και η ατακα¨"Αγαπησαμε Κυριε Προεδρε!!!Αυτο ηταν το σφαλμα μας!!!)
1η φορα το κανω αυτο....Συνηθως μετα την 5η μερα(το πολυ!!)Βαριεμαι αφανταστα αλλα μ'αυτην την κοπελλα οχι....και παμε τωρα 10 μερες μαζι!!!
ΟΚ...να πω την αληθεια ψιλοβαριεμαι καποιες φορες αλλα ειναι τοσο καλη η "αρραβωνιαρα" γουσταρω πολυ!!!και δεν μιλαω μονο για σεξ....μιλαω γενικως!!
Anyway,,,,αυτα ειναι τα δικα μου ψυχολογικα...
Παντως,προσπαθω να βγαινω και καποες φορες με τους φιλους εδω....και οφειλω ενα συγνωμμη στον Στεφαν,Βασιλη και τ'αλλα παιδια που δεν βρισκομαστε πολυ μαζι για "γουστα"....Σορρυ,Παιδες
Ο καιρος εδω πολυ καλος....αυτες τις μερες εχει λιακαδα και πολυ δυνατο ηλιο...εγω 3 μερες ημουν με Ηλιαση....Μ'εκαψε ο ηλιος τους(δεν φτανει που μας "καινε" την καρδια και το πεος μας τα Ταυλανδακια,εχουμε και τον ηλιο τους να μας καει κυριολεκτικα)...Παντως ,σοβαρα...αν καποιος δεν προσεξει εδω την "πατησε"...Τελειως Διαφορετικος ηλιος!!!Δυνατοτερος απο Ελλαδα!!!γιάυτο ,μαγκες αντηλιακο οπωςδηποτε!!!
Το Μπατ χτες 44.95!!!!τι λετε???θα πασει το οριο το 45???παντως απ'την μερα που ηρθα ολο "ανεβαινει"(μην το ματιασω!!!Φτου-Φτου!!!)
απ'τις Τσαρκες μου με Στεφαν,Βασιλη,Αλεξ και Θοδωρη(Πηγαμε ΝιghtWish[Soi 6]Lima-Lima,Insomnia,I-Bar,Living Dolls 1 gogo,Sugar-Sugar gogo,Crystal Palace gogo) ειδα τα εξης:
Στα Γκο-Γκο "αρκετο" νεο αιμα(Μουνομανα Ισααν!!!)...Με καθε λογης γουστα!!!Νεες,Γριες,Κοντες,Ψηλες,Με Βυζαρες,χωρις Βυζαρες......Οχι πολυ κοσμο μεσα(παντα βρισκαμε να κατσουμε)....τα ποτα για τις Ladies περιπου στα 130-140 Μπατ(αν θυμαμαι καλα)..Παντως η καλυτερη μας ηταν στο Crystal Palace οπου εγω και ο Στεφαν καναμε "ζημια"(Μπαλακια,ποτα,Τips!!!)Περασαμε πολυ ωραια...
Για το Ινσομνια και το Ι-Μπαρ....Ωραιες Γκομενες(στο Ι-Μπαρ Κυριως)αλλα "Ελληνιδες" του στυλ"Ξερεις ποια ειμαι εγω???"...Πανε και τα χαμογελα......πανε και τα βλεμματα,Αν θες,πανε εσυ και μιλα...Για το ινσομνια οπως το θυμαμαι.....δεν αλλαξε κατι..."δυνατα" μωρα μεσα..εκει ειναι πιο καλα τα πραγματα!!1παιζει και κανα βλεμμα η χαμογελο...Βεβαια αυτα που ζητανε ειναι καμια φορα εξωπραγματικα αλλα μπορεις να "κατεβασεις" την τιμη σε φυσιλογικα επιπεδα(μην ξεχναμε οτι ειναι Low Season)...Βεβαια αυτες ,λενε μια τιμη και αν πιασει ,επιασε!!!Γι'αυτο Παιδια...μην κατευθειαν λετε Ναι στην τιμη που θα πουνε!!!αν σας πουνε απ΄την αρχη τιμη....ειπαμε το κλασσικο ειναι 1000 Μπατ Λονγκ,500 Σορτ...στο Λιμα-Λιμα(Γεια σου Γιαννη),το μαγαζι μ'αρεσει πολυ!!!!σαν χωρος και σαν Μουσικη!!Αλλα Γιοκ κοσμο!!!Αδεια!!!
εχει ομως κατι Ταυλανδακια και Ρωσιδιδακια Χορευτριες,Αμαν!!!!!ΚΟΛΑΣΗ!!!!σκετη Γλυκα!!!!το μαγαζι ειναι "ρωσσικο"....μονο Παρασκευη Σαββατο εχει κοσμο.....Κριμα γιατι ειναι ωραιο κλαμπ...αλλα το Ινσομνια μαζευει ολο το "πεταλουδοκοριτσα" και οταν ειχαμε συζητηση αυτο με τα παιδια ειπανε οτι το Ινσομνια δινει κατι σαν Μπονους η προμηθεια σε οποια κοπελλα "φερει" πελατη και πιει ποτο εκει...γι'αυτο αν καποιος παρατηρησει ολες τους εχουνε καρτες μελους Ινσομνια στο τσαντακι τους!!!και γι'αυτο εχει και τοσα κοριτσια εκει...
Για Σοι 6,πολυ πεσμενα τα πραγματα....αλλα και παλι "το παρτι δεν σταματα!!!"
Κατα τ'αλλα.....Δοξα τω Θεω...Οικογενειακα...Παντως πρεπει να πω οτι φετος ανακαλθπτω και την "αλλη Παταγια"...την ρομαντικη,την οικοιγενειακη....ανακαλυπτω μερη οπως Jomtien KAI Naklua(τα οποια δεν τα "περπατησα" ποτε μου!!!!!!)...και πιστεψτε με ειναι πολυ ομορφα μερη....αλλα αυτα ειναι για το "αδελφο" σιτε οχι για εδω...
Καλο Σαβ/κο σε ολους!!!
Παιδια,δυστυχως απο μενα μην περιμενετε και πολλα πραγματα....Εννοοω γραπτως γιατι οπως ειπε και ο Στεφαν ειμαι σχεδον "παντρεμενος"(τι σχεδον....!!!)
1η φορα το κανω αυτο....Συνηθως μετα την 5η μερα(το πολυ!!)Βαριεμαι αφανταστα αλλα μ'αυτην την κοπελλα οχι....και παμε τωρα 10 μερες μαζι!!!
ΟΚ...να πω την αληθεια ψιλοβαριεμαι καποιες φορες αλλα ειναι τοσο καλη η "αρραβωνιαρα" γουσταρω πολυ!!!και δεν μιλαω μονο για σεξ....μιλαω γενικως!!
Παντως,προσπαθω να βγαινω και καποες φορες με τους φιλους εδω....και οφειλω ενα συγνωμμη στον Στεφαν,Βασιλη και τ'αλλα παιδια που δεν βρισκομαστε πολυ μαζι για "γουστα"....Σορρυ,Παιδες
Ο καιρος εδω πολυ καλος....αυτες τις μερες εχει λιακαδα και πολυ δυνατο ηλιο...εγω 3 μερες ημουν με Ηλιαση....Μ'εκαψε ο ηλιος τους(δεν φτανει που μας "καινε" την καρδια και το πεος μας τα Ταυλανδακια,εχουμε και τον ηλιο τους να μας καει κυριολεκτικα)...Παντως ,σοβαρα...αν καποιος δεν προσεξει εδω την "πατησε"...Τελειως Διαφορετικος ηλιος!!!Δυνατοτερος απο Ελλαδα!!!γιάυτο ,μαγκες αντηλιακο οπωςδηποτε!!!
Το Μπατ χτες 44.95!!!!τι λετε???θα πασει το οριο το 45???παντως απ'την μερα που ηρθα ολο "ανεβαινει"(μην το ματιασω!!!Φτου-Φτου!!!)
απ'τις Τσαρκες μου με Στεφαν,Βασιλη,Αλεξ και Θοδωρη(Πηγαμε ΝιghtWish[Soi 6]Lima-Lima,Insomnia,I-Bar,Living Dolls 1 gogo,Sugar-Sugar gogo,Crystal Palace gogo) ειδα τα εξης:
Στα Γκο-Γκο "αρκετο" νεο αιμα(Μουνομανα Ισααν!!!)...Με καθε λογης γουστα!!!Νεες,Γριες,Κοντες,Ψηλες,Με Βυζαρες,χωρις Βυζαρες......Οχι πολυ κοσμο μεσα(παντα βρισκαμε να κατσουμε)....τα ποτα για τις Ladies περιπου στα 130-140 Μπατ(αν θυμαμαι καλα)..Παντως η καλυτερη μας ηταν στο Crystal Palace οπου εγω και ο Στεφαν καναμε "ζημια"(Μπαλακια,ποτα,Τips!!!)Περασαμε πολυ ωραια...
Για το Ινσομνια και το Ι-Μπαρ....Ωραιες Γκομενες(στο Ι-Μπαρ Κυριως)αλλα "Ελληνιδες" του στυλ"Ξερεις ποια ειμαι εγω???"...Πανε και τα χαμογελα......πανε και τα βλεμματα,Αν θες,πανε εσυ και μιλα...Για το ινσομνια οπως το θυμαμαι.....δεν αλλαξε κατι..."δυνατα" μωρα μεσα..εκει ειναι πιο καλα τα πραγματα!!1παιζει και κανα βλεμμα η χαμογελο...Βεβαια αυτα που ζητανε ειναι καμια φορα εξωπραγματικα αλλα μπορεις να "κατεβασεις" την τιμη σε φυσιλογικα επιπεδα(μην ξεχναμε οτι ειναι Low Season)...Βεβαια αυτες ,λενε μια τιμη και αν πιασει ,επιασε!!!Γι'αυτο Παιδια...μην κατευθειαν λετε Ναι στην τιμη που θα πουνε!!!αν σας πουνε απ΄την αρχη τιμη....ειπαμε το κλασσικο ειναι 1000 Μπατ Λονγκ,500 Σορτ...στο Λιμα-Λιμα(Γεια σου Γιαννη),το μαγαζι μ'αρεσει πολυ!!!!σαν χωρος και σαν Μουσικη!!Αλλα Γιοκ κοσμο!!!Αδεια!!!
εχει ομως κατι Ταυλανδακια και Ρωσιδιδακια Χορευτριες,Αμαν!!!!!ΚΟΛΑΣΗ!!!!σκετη Γλυκα!!!!το μαγαζι ειναι "ρωσσικο"....μονο Παρασκευη Σαββατο εχει κοσμο.....Κριμα γιατι ειναι ωραιο κλαμπ...αλλα το Ινσομνια μαζευει ολο το "πεταλουδοκοριτσα" και οταν ειχαμε συζητηση αυτο με τα παιδια ειπανε οτι το Ινσομνια δινει κατι σαν Μπονους η προμηθεια σε οποια κοπελλα "φερει" πελατη και πιει ποτο εκει...γι'αυτο αν καποιος παρατηρησει ολες τους εχουνε καρτες μελους Ινσομνια στο τσαντακι τους!!!και γι'αυτο εχει και τοσα κοριτσια εκει...
Κατα τ'αλλα.....Δοξα τω Θεω...Οικογενειακα...Παντως πρεπει να πω οτι φετος ανακαλθπτω και την "αλλη Παταγια"...την ρομαντικη,την οικοιγενειακη....ανακαλυπτω μερη οπως Jomtien KAI Naklua(τα οποια δεν τα "περπατησα" ποτε μου!!!!!!)...και πιστεψτε με ειναι πολυ ομορφα μερη....αλλα αυτα ειναι για το "αδελφο" σιτε οχι για εδω...
Καλο Σαβ/κο σε ολους!!!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Κοιτα πως εχει το πραγμα. Εχεις καποια απωθημενα και καθεσαι
πισω απο ενα πληκτρολογιο βγαζοντας ολα σου τα κομπλεξ σε ενα θρεντ
που ολοι κοιτανε να περνανε καλα, εκτος απο εσενα που τα βλεπεις
ολα μαυρα και αραχνα.
Οι αλλοι σε αποριπτουν φορτωνοντας σε με ακομα περισσοτερα κομπλεξ.
Τοτε εσυ φτιαχνεις κανα δυο κλωνους και τους βαζεις δηθεν να βριζονται
μεταξυ τους αλλα εσενα να σε παρουσιαζουν σαν θεο.
Καταλαβες τωρα;
ΓΑΤΟΣ !!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Καλημερα απο Πατταγια Σιτι,,,,,
Καλο Σαβ/κο σε ολους!!!
γειά σου Λάκη κι ευχαριστούμε για το report σου...!!
Σχετικά με insomnia πέρισι και μετά απο συμβουλή φίλου έκοψα τις οικονομικές διαπραγματεύσεις πρίν την "ολοκλήρωση των υπηρεσιών"...όταν άκουγα το "πόσα θα μου δώσεις" συνήθως "την έκανα" διακριτικά ! Αντίθετα το πρωί αν όλα ήταν πάνω απο τις προσδοκίες μου έδινα και το κάτι παραπάνω απο το προβλεπόμενο...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Την επομενη φορα κανα νησακι και μονο Bangkok δεν ξερω για pattaya.μπουμμπουμ , ασχημα νεα , τηζερς τελος
αφου δεν φενεσαι στο βιντεο θεωρητε ακυρο ...θα εβλεπες ποτε ταινια ροκυ χωρις τον σταλλονε ?
Τι να με κανουν να με δουνε ρε ορεξη με ειχαν
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.152
- Πόντοι
- 5.595
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Μη πας μακρια,αυτα τα κανει και το φιλαρακι μου που ειναι στο βιντεο που ποσταρα.
Και αν δεις το βιντεο θα δειτε πως κολοτριβεται στην δικια μου γκομενα.
Πως δεν εχει φαει ξυλο ακομη απο κανεναν φαλαγκ απορω. Αν φαει παντως εγω θα τον τραβαω καμερα και θα γελαω.
Ο φιλος μου εχει μια ιδιαιτερη τρελα φαση σαν τον allan τον μουσατο απο το hangover.
Οποιος των γνωρισει Ταιλανδη θα καταλαβει τι εννοω.Ειναι psycho το ατομο αλλα καλο παιδι.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Η υπόθεση στερείται σοβαρότητας κατά την άποψή μου...