Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Παιδιά μια χαζή ερώτηση γιατί σε 5 μέρες πάμε γαμήλιο με την γυναίκα μου στο Κο Σαμούι. Ο καπνός επιτρέπεται στην Ταϋλάνδη? Και οι δυο κάνουμε καπνό (όχι μαύρο :P). Γιατί όταν είχα πάει Βουκουρέστι το 2008, οι γκόμενες με ρώταγαν αν είναι μαύρο.. Μην μας πάνε μέσα για τον καπνό.. Ευχαριστώ!!
:huh: :huh: :huh:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κανένα πρόβλημα, μόνο μάθε πόσα γραμμάρια μπορείς να έχεις μαζί σου, γιατί διαφορετικά τα πρόστιμα είναι μεγάλα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
επιτρεπεται ο καπνος και οι 2 φιλοι μου που πηγαμε μαζι καπνιζουν καπνο και ειχαν αρκετο αποτι θυμαμαι.
Απλα εκει οταν σε βλεπουν να στριβεις καπνο μεσα στο κλαμπακι σε κοιτανε λες και βλεπουν εξωγηινο.
Ασε που παιζει να σε κανουν και τρακα.
Χαρακτηριστικη φαση μεσα στο ibar να εχουν μαζευτει οι σεκιουριταδες να μας κοιτανε και να γελανε σαν τους χανους.
Λοιπον μολις ρωτησα τον φιλο μου και με ειπε πηρε μαζι του περιπου 6 καπνους και αλλους τοσους να ειχε ο αλλος φιλος μου γιΑτι καπνιζουν την ιδια μαρκα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδιά μια χαζή ερώτηση γιατί σε 5 μέρες πάμε γαμήλιο με την γυναίκα μου στο Κο Σαμούι. Ο καπνός επιτρέπεται στην Ταϋλάνδη? Και οι δυο κάνουμε καπνό (όχι μαύρο :P). Γιατί όταν είχα πάει Βουκουρέστι το 2008, οι γκόμενες με ρώταγαν αν είναι μαύρο.. Μην μας πάνε μέσα για τον καπνό.. Ευχαριστώ!!
:huh: :huh: :huh:

Μπορειτε να παρετε 1 κουτα των 5 πακετων ο καθενας, εγω παιρνω περισσοτερες αλλα ρισκαρω.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.449
Πόντοι
506
488 της GULF ειναι αψογη προσφορα συμφωνω παρολο το μεγαλο layover, εχω δωσει kai 670 με qatar - ειχα πεταξει και παλιοτερα με την aerosvit για κατω  και δεν ειχα προβλημα το εισιτηριο κοστιζει 260 ευρω + 22.99 ryanair να παω βρυξελλες (θα τις δω κιολας για λιγο).Οσο αφορα για την ποιοτητα θα ειναι υποδιέστερη και οσο αφορα το επιπεδο ασφαλειας με τα γνωσεις αναφερω οτι εταιρεια που πετα στην ευρωπαικη ενωση τηρεί τα standard ασφαλειας που προβλεπει η European Aviation Safety Agency το οποια ειναι ιδιαίτερα αυστηρά, προτιμώ να τα δωσω στο'tilak΄ μου ετσι και αλλιως την ιδια αντιμετώπιση θα εχω και τισ παροχες με καποιον που εδωσε και 500 ευρω για αυτην την πτηση δεν θα με βαλουν στο ακροπτερυγιο κιόλας να καθησω...
εχε το νου σου για τιποτα προσφορες τησ Qatar. Ειχε εισητηριο προσφορα 600 ευρω και μετα εβγαλε 1+1 δωρο. Τωρα που θα πεταει και απο το καινουριο αεροδρομιο θα ειναι ακομα πιο ανετο το ταξιδ

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχε το νου σου για τιποτα προσφορες τησ Qatar. Ειχε εισητηριο προσφορα 600 ευρω και μετα εβγαλε 1+1 δωρο. Τωρα που θα πεταει και απο το καινουριο αεροδρομιο θα ειναι ακομα πιο ανετο το ταξιδ
Μιλας κατι σαν και αυτο στο επισυναπτόμενο...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Laki ειχες πανω απο 30 κιλα τελικα?
Εγω περσι ειχα μια βαλιτσα μεγαλη μια μεσαια και το σακιδιο στη πλατη.
Οι 2 βαλιτσες μου μαζι ηταν περιπου 28-29 κιλα και το σακιδιο 7 κιλα.
Το προστιμο που εφαγα ηταν 20 ευρω στο μακεδονια γιατι ειχα και δευτερη χειραποσκευη.
Το ιδιο εγινε και στην Αθηνα στην επιστροφη αλλα εκει μαλωσα και τελικα με ειπαν να παρω την δευτερη χειραποσκευη μαζι μου στο αεροπλανο οπου εβαλα εκει το σακιδιο και μοιρασα λιγο τα κιλα με την μεγαλη βαλιτσα.
ρε την αλλη φορα αφηστε τα κουζινικα και τα επιπλα σας πισω μη τα περνετε χαχαχαχααχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ευχαριστούμε πολύ φίλε Λακη για την ανταπόκριση.Μιας και είσαι απασχολημένος με το τίλακ να απαντήσω στον αγαπητό φίλο εγώ.
1. Μια χαρά είναι με λιγότερο κόσμο. Τα περισσότερα κορίτσια είναι εκεί και η υπερπροσφορά ρίχνει τις τιμές καθώς επίσης και τα καλά κομμάτια είναι πιο ευκολοέβρετα.
2. Μια χαρά το μπατάκι. Σε σχέση με το 37,50 πριν δύο χρόνια έχεις 20% μεγαλύτερη αξία για τα ευρώ σου.
3. Τα σόγια είναι πολλά και τα κορίτσια αμέτρητα.Πάνω από 30.000 κορίτσια περιμένουν......
Αν πέφτει το σόι 6 ανεβαίνει το 7 ή το 8 και πάει λέγοντας.
4. Το τουπέ στις γκόμενες το δίνουν οι μαλάκες που τις έχουν στην χορηγία και αυτοί που πληρώνουν όσο όσο. Ευτύχώς τα πουτανοχώρια του Ισάαν τροφοδοτούν με νέο αίμα όλα τα τουριστικά μέρη.
5. Μια χαρά ειναι τα πολλά Ινδοπάκια. Τα κορίτσια δεν αντέχουν την απλησιά τους και τους έχουν ως τελευταία επιλογή.Αν υπολογίσεις ότι και οι περισσότεροι τους είναι τσίπιδες και περιμένουν να πηδήξουν με 200-300 μπατ κάνουν τους λίγους φάλαγκ να είναι οι βασιλιάδες της νύχτας.
6.Πάντα τα γκογκος μάζευαν και σαβούρα.Απλώς το περιτύλιγμα είναι καλύτερο. Ο κανόνας παραμένει. Το καλό γκογκολεζάκι θα το πάρει ο έχων το χρήμα.  Δηλαδή ο Γιαπωνέζος αλλά για να λέμε την αλήθεια ο έμπειρος πάντα βρίσκει χώρο να τρυπώνει.......
7. Το 1 και κάτι ευρώ αυξηση στα  μασατζίδικα δυστυχώς θα το αντέξουμε.....
Από τα 5 στα έξι ευρώ για μια ώρα απολαυστικό τρίψιμο  δεν ρίχνει κανένα μπάτζετ έξω.

Μάγκες να περνατε καλά και ο μπατερφλαίς να αφήσει τις ατάκες και να στείλει και αυτός καμιά αναφορά γιατί οι 100 μέρες που μένουν δεν αντέχονται με τίποτα........
δεν ειναι ακριβως ετσι , απλα ο αδερφος μου λακης βλεπει τα πργματα λιγο απο αλλη μερια....ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ !!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
γενικως τα πραγματα απο την τελευταια φορα που επισκευθηκα την παταγια μου φανηκαν βελτιωμενα εως ικανοποιητικα
ομορφες αηρκετα παρουσιες και τιμες χωρις ιδιαιτερη αυξηση
φυσικα το ποταμι δεν γυριζει πισω και ολα ακοπουθουν ανοδικη πορεια , απλα παραμενει το μερος μονιμος προταθλητης της διασκεδασης
ινδοπακια σαφως λιγοτερα απο τους καλοκαιρινους μηνες
τα αλλα σογια πλην w/s κανουν φιλοτιμες προσπαθειες αλλα οι ροσοβλαχοι και οι σχοιστοματηδες ειναι σαν τα προβατα και βοσκανε μονο στα γνωριμα στεκια  , μονο λυκοι φαλανγκ σαν εμενα αναζηταν φρεσκια λεια και αποζημιωνονται (soi made in thailand) πχ
εχει δυστυχως ΜΕΓΑ ΤΣΙΠΗΔΕΣ που περιμενουν να γαμησουν με 200-300 η με την ομορφια τους -μαγκια τους συνηθως στο τελος η ταρχιδια τους περνουν η τη θεια της μαμασαν
μασαζ.....πηρα με 400 ενα πιστευτο μωρο για 2 ωρες απο μεσα απο το χοτελ μου που σχεδον το ερωτευτηκα
οι μπατερφλαυς-λακης γενικως περναμε καλα λογο καλου καιρου και καλης παρεας

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
το μαναρι του μασαζ

Συνημμένα

• 10246750_1586810508211492_2596301961588526640_n.jpg
    10246750_1586810508211492_2596301961588526640_n.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Καλα ο Λακις ξεπερασε και μενα στα κουζινικα τι να πω. :bounce-glasses:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Αν το ερωτευτηκες το μωρο να το παντρευτεις το κοριτσι.Τι το κοροιδευεις??? :idiot:
Εισαι σε ηλικια γαμου παρτο χαμπαρι.
Να σε κανει και κανο κουτσουβελο να σε προσεχει στα γεραματα.  :boff:
ΟΛοι αγαπουληδες ειστε κατα βαθος αλλα ντρεπεστε να το πειτε.  :smitten: :smitten:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
το μαναρι του μασαζ
ρε σεις... Τι τον δουλευετε τον ανθρωπο?? Αυτη ειναι υδροκεφαλη!! το κεφαλι της ειναι υπερβολικα δυσαναλογα μεγαλο σε σχεση με το σωμα της! Δεν το βλεπετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom