Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Sorry φιλε αν σε λύγισε η κόπωση
ρεπορτ ζήτησα από αυτούς που βρίσκονται κάτω
όχι ξεκατινιασμα που είναι η εξειδίκευση σου.
Tσιμπας αμεσως μωρη λουλα....Ποιος σου ειπε ομως οτι "εξειδικευω" εσενα?

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ψαχνοντας για εισητηριο ειδα (το αντιγραφω οπως το βλεπω)

Αεροπορικό Εισιτήριο: 1 (Ενήλικες:1)
Gulf Air

Συνολική Τιμή 477,91 €  
Ανάλυση Τιμής
Εγγύηση καλύτερης τιμής

Super wow λεμε.......... :rockon:

εχω βρει super προσφορα για κατω οι πτησεις ειναι με πολαπλοι διαδρομη Ukraine Airline (παλια αεροπλανα) θεωρω οτι ειναι ευκολα να ταξιδεψεις 1 μερα ποιο πριν σε καποια ευρωπαικη πολη και να φυγεις κατω μετα ποιο φτηνα δειτε το επισυναπτόμενο

εγω εκλεισα και υπαρχουν και απο αλλες ευρωπαικες πολεις(υπαρχει και φθηνοτερα), η τιμη ειναι με -30 ευρω απο το κατω το link
οποιος θελει βοηθεια να μου στειλει μηνυμα  οι τιμη ειναι διαθεσιμη για Μαιο,Ιουνιο σε καποιες ημερομηνιες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
10 ατομα ειναι κατω τωρα ,αλλα μονο να μαθενουνε ,νε λεμε τπτ οχι.ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Γεια σας παιδες…θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου με τις Αυστριακες αερογραμμες.
Το εισητηριο ειχε ηδη πληρωθει και κοπει….απο Θες/νικη(16.00,28/04/2014) προς Βιεννη(17.00,28/04/2014).Αναμονη 6.5 ωρες και μετα για Μπανγκοκ(23.20,28/04/2014)οπου θα φταναμε με το καλο στις 14.30 τοπικη ωρα

2 ωρες πριν ειμαι ηδη στο αεροδρομιο Μακεδονια…περιμενω στη σειρα για το check-in..Φτανει η σειρα μου,βαζω την βαλιτσα πανω και μου λεει η υπαλληλος εκει ότι εχω 6 παραπανω κιλα(το κανονικο όπως μου λεει είναι 23 κιλα)… προσπαθω να της εξηγησω ότι δεν είναι και τοσα πολλα τα κιλα και αν μπορουμε νατα παραβλεψουμε….επεσα όμως σε στραβοξυλο…δυστυχως δεν ειχα μαζι μου χειραποσκευη(ειχα μονο την τσαντα του Laptop)…ημουν και μονος…αστα να πανε….τελικα αφου ειδα ότι δεν βρισκω ακρη τις λεω ποσο είναι να ελειωνουμε….μου λεει 115 ευρω!!!Επαθα Σοκ!!!!
Ετσι λεει είναι η πολιτικη της εταιρειας(κάθε εταιρεια εχει διαφορετικη πολιτικη)…Εδώ λεει ότι αν η βαλιτσα σου εχει παραπανω κιλα(από 24 ως 32)η τιμη είναι η ιδια!!!
Και αν είναι πανω από 32 δεν ην δεχονται!!!Ετσι μου ειπανε….
Μην σας τα πολυλογω με βαρια καρδια τα πληρωσα και συνεχισα(Βεβαια το εμαθα το Μαθημα μου!!!!και καλα!!)
Αλλα δεν σταματαμε εδώ….εχουμε και συνεχεια….

Όλα κανονικα στην πτηση για Βιεννη…κανενα προβλημα.Φτασαμε στην Ωρα μας(17.00 ωρα Βιεννης)….ειχα λοιπον 6.5 ωρες στην διαθεση μου…εκανα μια βολτα στο αεροδρομιο…..λιγο χαλαρωμα….λιγο ιντερνετ…λιγο παιχνιδια στο τηλεφωνο περασε η ωρα..κατα τις 21.00 λεω να κοιταξω το timetable των αναχωρησεων για να δω σε ποια Θυρα φευγει η πτηση για Μπανγκοκ…Εκει ερχεται το 2ο και μεγαλο Σοκ!!!!!!!!!!!!!!

Delayed….new time 7 am,29/04.2014

Μαλιστα!!!!Καθυστερηση πτησης και νεα ωρα 7 το πρωι την άλλη μερα…..
Αφου εκανα κανα 5λεπτο να συνελθω αρχισα να ψαχνω εκει που ημουν καποιον υπευθυνο να δω τι γινεται….Εξαφανισμενοι ολοι!!!καλα…απ’τις 9 το βραδυ το κλεινουν το μαγαζι?????Εψαχνα για κανα μισαωρο….τιποτα….Ξαφνικα βλεπω κοσμο και μια πυλη ανοιχτη και 2 υπαλληλους της εταιρειας…παω εκει και τους ζηταω να με βοηθησουν….Μου λενε ότι οντως εχει καθηστερηση η πτηση για Μπανγκοκ και να παω στο Lost and Found να μου πουν τι θα γινει….και παω προς τα εκει…ειχε κοσμο εκει(οι πιο πολλοι απ’την πτηση της Μπανγκοκ)..εκει μου λενε ότι υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα στο αεροπλανο και ότι γι’αυτό εχουμε αυτή την καθηστερηση….και όταν ρωταω τι θα γινει τωρα,μου λενε ότι θα παμε σε ξενοδοχειο,θα μας δωσουνε 1 dinner box εκει και στις 4.45 θα ερθει λεωφορειο για να μας παρει να παμε αεροδρομιο(όλα αυτά με εξοδα της εταιρειας….Θυμιζω ότι η πτηση είναι για τις 7 το πρωι….

Και οντως ετσι εγινε….μας πηρανε Βανακια…πηγαμε ξενοδοχειο(κανα 25λεπτο απ’το αεροδρομιο….για την Ιστορια το ξενοδοχειο λεγεται EventHotel Pyramid)….μας δωσανε 1 κουτι που ειχε μεσα 2 ψωροσαντουιτς,1 μπουκαλακι νερο,1 μικρη σοκολατα ΚιτΚατ και 1μηλο….
Το πρωι 4.45 ημουνα στην ρεσεψιον…το λεωφορειο ηταν ηδη εκει…κατά τις 5.10 ξεκινησαμε για αεροδρομιο….5.35 φτασαμε αεροδρομιο και κατευθειαν για την Θυρα οπου ηταν η πτηση…6.10 ολοι ειμασταν εκει….αλλα η θυρα κλειστη!!!Αρχισε κρυος ιδρωτας να με πιανει!!!Βρε λες να μην πεταξουμε στις 7???Αμαν!!!!Τα λεπτα περναμε βασανιστικα…6.20…..6.30….6,35… Τιποτα!!!τελικα 6.40 ανοιξε επιτελους!!!τελικα στις 7.15 απογειωθηκαμε και ο Θεος Βοηθος..

Αυτά με την Austrian Airlines…
Όμως εχω καποιες ερωτησεις τωρα

1)Μπορω να διεκδικησω χρηματα η κατι άλλο απ’την εταιρεια για την ταλαιπωρια που υπεστη???Μην Ξεχναμε ότι όταν μου ειπανε ότι ειμαι «υπερβαρος» στην Θεσσαλονικη τα 115 ευρω τα εδωσα!!!!Λαθος μου και πληρωσα!!!Αυτοι???δεν πρεπει να «πληρωσουν» για τα λαθη τους??

2)Αν όλα πηγαιναν καλα,θα ημουν Μπανγοκ  στις 14.30…..ειχα κλεισει ηδη το εισητηριο μου με το λεωφορειο για Πατταγια(250 Βαητ)..Τωρα όμως με την καθηστερηση αυτή θα φτασω 10 το βραδυ…μεχρι να περασω ελεγχους και αποσκευες θα παει 11….11 η ωρα δεν υπαρχει λεωφορειο για Πατταγια!!!Η πρεπει να περιμενω να ξημερωσει και να φυγω το πρωι για Παττγια η να πληρωσω ταξι(1000 στο νερο,μιας και ειμαι και μονος μου) η να παω ξενοδοχειο για μια μερα Μπανγκοκ  και να φυγω το πρωι για Πατταγια)
Γι’αυτά τα θεματα η εταιρεια δεν εχει ευθημη??μου αλλαξε ολο το πλανο!!!!

Παιδες,τι μπορω να κανω??δεν θελω να τους αφησω ετσι!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ειμαι Πατταγια εδω και 4 μερες.....μερικες παρατηρησεις
1)δεν εχει πολυ κοσμο
2)το ευρω εδω και 4 μερες ανεβαινει(απο 44.45 που ειχε οταν ηρθα τωρα ειναι 44,68)
3)στο Σοι 6 πολυ "πεσμενα" πραγματα(πανε οι εποχες που σε ορμουσαν στην κυριολεξια για να σε "κατασπαραξουν"!!!
4)στο i-bar ωραιες γκομενες αλλα και με πολυ Τουπε!!!
5)Αρκετοι Ινδο-Πακιστανοι αυτην την εποχη
6)Στα gogo clubs οχι και τοσο κλη ποιοτητα γυναικων (οχι σ'ολα)
7)στα νορμαλ μασατζιδικα αυξηθηκε η τιμη κατα 50 ΜπΑΤ
Αυτα προς το παρον....
δεν εχω να σας γραψω κατι παραπνω γιατι ειμαι με την "αρραβωνιαρα" μου και δεν εχω γυρισει και πολυ!!!για περισσοτερες πληροφοριες ο Στεφαν μπορει να σας πει.....Μεγαλος Μπαρεφλαις!!!μαζι με τον Βασιλη!!

αν εχετε καποια ερωτηση η αν μπορω να βοηθησω καπως,εδω ειμαστε....

Joop-Joop from Pattaya!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
10 ατομα ειναι κατω τωρα ,αλλα μονο να μαθενουνε ,νε λεμε τπτ οχι.ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ
Tekila.....Φιλε μου...κατι ειχες πει στο αεροδρομιο....για μια καρτα...για καποιο εισητηριο!!
τι εγινε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετισματα απ'ολους!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μολις το συναρμολογουμενο κορμι μου μαζεψει τα κομματια του θα εχει ρεπορτ και φωτος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενα μονο θα πω......αλοιμονο στους αγαπουληδες χαχαχαχαχα

anabox13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα ένα βιντεακι που ανακάλυψα και θέλησα να μοιραστω με οσουν διαβαζουν το θέμα και δεν έχουν επισκεφθεί τα μέρη αυτα...3 λεπτα ονειρου....σε ενα βιντεοκλιπ....Απολαυστε και κλαψτε....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.441
Πόντοι
506
εχω βρει super προσφορα για κατω οι πτησεις ειναι με πολαπλοι διαδρομη Ukraine Airline (παλια αεροπλανα) θεωρω οτι ειναι ευκολα να ταξιδεψεις 1 μερα ποιο πριν σε καποια ευρωπαικη πολη και να φυγεις κατω μετα ποιο φτηνα δειτε το επισυναπτόμενο

εγω εκλεισα και υπαρχουν και απο αλλες ευρωπαικες πολεις(υπαρχει και φθηνοτερα), η τιμη ειναι με -30 ευρω απο το κατω το link
οποιος θελει βοηθεια να μου στειλει μηνυμα  οι τιμη ειναι διαθεσιμη για Μαιο,Ιουνιο σε καποιες ημερομηνιες
γιατι να ταξιδευψεις με τριτοκοσμικεσ εταιριες για μερικα ευρω λιγοτερα? 488 της GULF ειναι αψογη προσφορα. Καπου 200+ ειναι οι φοροι. Ποσο πιο κατω να βρεις?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

αδερφε με σουπερ air bus πηγενεις κατω και κανεις 2 μερες να ψιλο-συνελθεις , με αυτα θα χρειαστεις σιγουρα ορθοπεδικο και γαστρεντερολογο....και πολλες προσευχες

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες…θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου με τις Αυστριακες αερογραμμες.
Το εισητηριο ειχε ηδη πληρωθει και κοπει….απο Θες/νικη(16.00,28/04/2014) προς Βιεννη(17.00,28/04/2014).Αναμονη 6.5 ωρες και μετα για Μπανγκοκ(23.20,28/04/2014)οπου θα φταναμε με το καλο στις 14.30 τοπικη ωρα

2 ωρες πριν ειμαι ηδη στο αεροδρομιο Μακεδονια…περιμενω στη σειρα για το check-in..Φτανει η σειρα μου,βαζω την βαλιτσα πανω και μου λεει η υπαλληλος εκει ότι εχω 6 παραπανω κιλα(το κανονικο όπως μου λεει είναι 23 κιλα)… προσπαθω να της εξηγησω ότι δεν είναι και τοσα πολλα τα κιλα και αν μπορουμε νατα παραβλεψουμε….επεσα όμως σε στραβοξυλο…δυστυχως δεν ειχα μαζι μου χειραποσκευη(ειχα μονο την τσαντα του Laptop)…ημουν και μονος…αστα να πανε….τελικα αφου ειδα ότι δεν βρισκω ακρη τις λεω ποσο είναι να ελειωνουμε….μου λεει 115 ευρω!!!Επαθα Σοκ!!!!
Ετσι λεει είναι η πολιτικη της εταιρειας(κάθε εταιρεια εχει διαφορετικη πολιτικη)…Εδώ λεει ότι αν η βαλιτσα σου εχει παραπανω κιλα(από 24 ως 32)η τιμη είναι η ιδια!!!
Και αν είναι πανω από 32 δεν ην δεχονται!!!Ετσι μου ειπανε….
Μην σας τα πολυλογω με βαρια καρδια τα πληρωσα και συνεχισα(Βεβαια το εμαθα το Μαθημα μου!!!!και καλα!!)
Αλλα δεν σταματαμε εδώ….εχουμε και συνεχεια….

Όλα κανονικα στην πτηση για Βιεννη…κανενα προβλημα.Φτασαμε στην Ωρα μας(17.00 ωρα Βιεννης)….ειχα λοιπον 6.5 ωρες στην διαθεση μου…εκανα μια βολτα στο αεροδρομιο…..λιγο χαλαρωμα….λιγο ιντερνετ…λιγο παιχνιδια στο τηλεφωνο περασε η ωρα..κατα τις 21.00 λεω να κοιταξω το timetable των αναχωρησεων για να δω σε ποια Θυρα φευγει η πτηση για Μπανγκοκ…Εκει ερχεται το 2ο και μεγαλο Σοκ!!!!!!!!!!!!!!

Delayed….new time 7 am,29/04.2014

Μαλιστα!!!!Καθυστερηση πτησης και νεα ωρα 7 το πρωι την άλλη μερα…..
Αφου εκανα κανα 5λεπτο να συνελθω αρχισα να ψαχνω εκει που ημουν καποιον υπευθυνο να δω τι γινεται….Εξαφανισμενοι ολοι!!!καλα…απ’τις 9 το βραδυ το κλεινουν το μαγαζι?????Εψαχνα για κανα μισαωρο….τιποτα….Ξαφνικα βλεπω κοσμο και μια πυλη ανοιχτη και 2 υπαλληλους της εταιρειας…παω εκει και τους ζηταω να με βοηθησουν….Μου λενε ότι οντως εχει καθηστερηση η πτηση για Μπανγκοκ και να παω στο Lost and Found να μου πουν τι θα γινει….και παω προς τα εκει…ειχε κοσμο εκει(οι πιο πολλοι απ’την πτηση της Μπανγκοκ)..εκει μου λενε ότι υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα στο αεροπλανο και ότι γι’αυτό εχουμε αυτή την καθηστερηση….και όταν ρωταω τι θα γινει τωρα,μου λενε ότι θα παμε σε ξενοδοχειο,θα μας δωσουνε 1 dinner box εκει και στις 4.45 θα ερθει λεωφορειο για να μας παρει να παμε αεροδρομιο(όλα αυτά με εξοδα της εταιρειας….Θυμιζω ότι η πτηση είναι για τις 7 το πρωι….

Και οντως ετσι εγινε….μας πηρανε Βανακια…πηγαμε ξενοδοχειο(κανα 25λεπτο απ’το αεροδρομιο….για την Ιστορια το ξενοδοχειο λεγεται EventHotel Pyramid)….μας δωσανε 1 κουτι που ειχε μεσα 2 ψωροσαντουιτς,1 μπουκαλακι νερο,1 μικρη σοκολατα ΚιτΚατ και 1μηλο….
Το πρωι 4.45 ημουνα στην ρεσεψιον…το λεωφορειο ηταν ηδη εκει…κατά τις 5.10 ξεκινησαμε για αεροδρομιο….5.35 φτασαμε αεροδρομιο και κατευθειαν για την Θυρα οπου ηταν η πτηση…6.10 ολοι ειμασταν εκει….αλλα η θυρα κλειστη!!!Αρχισε κρυος ιδρωτας να με πιανει!!!Βρε λες να μην πεταξουμε στις 7???Αμαν!!!!Τα λεπτα περναμε βασανιστικα…6.20…..6.30….6,35… Τιποτα!!!τελικα 6.40 ανοιξε επιτελους!!!τελικα στις 7.15 απογειωθηκαμε και ο Θεος Βοηθος..

Αυτά με την Austrian Airlines…
Όμως εχω καποιες ερωτησεις τωρα

1)Μπορω να διεκδικησω χρηματα η κατι άλλο απ’την εταιρεια για την ταλαιπωρια που υπεστη???Μην Ξεχναμε ότι όταν μου ειπανε ότι ειμαι «υπερβαρος» στην Θεσσαλονικη τα 115 ευρω τα εδωσα!!!!Λαθος μου και πληρωσα!!!Αυτοι???δεν πρεπει να «πληρωσουν» για τα λαθη τους??

2)Αν όλα πηγαιναν καλα,θα ημουν Μπανγοκ  στις 14.30…..ειχα κλεισει ηδη το εισητηριο μου με το λεωφορειο για Πατταγια(250 Βαητ)..Τωρα όμως με την καθηστερηση αυτή θα φτασω 10 το βραδυ…μεχρι να περασω ελεγχους και αποσκευες θα παει 11….11 η ωρα δεν υπαρχει λεωφορειο για Πατταγια!!!Η πρεπει να περιμενω να ξημερωσει και να φυγω το πρωι για Παττγια η να πληρωσω ταξι(1000 στο νερο,μιας και ειμαι και μονος μου) η να παω ξενοδοχειο για μια μερα Μπανγκοκ  και να φυγω το πρωι για Πατταγια)
Γι’αυτά τα θεματα η εταιρεια δεν εχει ευθημη??μου αλλαξε ολο το πλανο!!!!

Παιδες,τι μπορω να κανω??δεν θελω να τους αφησω ετσι!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Laki ειχες πανω απο 30 κιλα τελικα?
Εγω περσι ειχα μια βαλιτσα μεγαλη μια μεσαια και το σακιδιο στη πλατη.
Οι 2 βαλιτσες μου μαζι ηταν περιπου 28-29 κιλα και το σακιδιο 7 κιλα.
Το προστιμο που εφαγα ηταν 20 ευρω στο μακεδονια γιατι ειχα και δευτερη χειραποσκευη.
Το ιδιο εγινε και στην Αθηνα στην επιστροφη αλλα εκει μαλωσα και τελικα με ειπαν να παρω την δευτερη χειραποσκευη μαζι μου στο αεροπλανο οπου εβαλα εκει το σακιδιο και μοιρασα λιγο τα κιλα με την μεγαλη βαλιτσα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
σιγα μην ειμαστε τρακοσοι
6 εσεις και 4 που κατεβηκαν απο Αθηνα = 10.
Τι δεν καταλαβενεις????
Αντε περαστε εσεις καλα τωρα και τα λεμε επιστροφη.
Παντως ως τωρα καλα τα πας  :knockinb:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
1)δεν εχει πολυ κοσμο
2)το ευρω εδω και 4 μερες ανεβαινει(απο 44.45 που ειχε οταν ηρθα τωρα ειναι 44,68)
3)στο Σοι 6 πολυ "πεσμενα" πραγματα(πανε οι εποχες που σε ορμουσαν στην κυριολεξια για να σε "κατασπαραξουν"!!!
Αυτα προς το παρον....
δεν εχω να σας γραψω κατι παραπνω γιατι ειμαι με την "αρραβωνιαρα" μου και δεν εχω γυρισει και πολυ!!!για περισσοτερες πληροφοριες ο Στεφαν μπορει να σας πει.....Μεγαλος Μπαρεφλαις!!!μαζι με τον Βασιλη!!

Joop-Joop from Pattaya!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
μετα απο τα πιο πανω,γιατι να πας??  :think: :think: :think:

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι να ταξιδευψεις με τριτοκοσμικεσ εταιριες για μερικα ευρω λιγοτερα? 488 της GULF ειναι αψογη προσφορα. Καπου 200+ ειναι οι φοροι. Ποσο πιο κατω να βρεις?
488 της GULF ειναι αψογη προσφορα συμφωνω παρολο το μεγαλο layover, εχω δωσει kai 670 με qatar - ειχα πεταξει και παλιοτερα με την aerosvit για κατω  και δεν ειχα προβλημα το εισιτηριο κοστιζει 260 ευρω + 22.99 ryanair να παω βρυξελλες (θα τις δω κιολας για λιγο).Οσο αφορα για την ποιοτητα θα ειναι υποδιέστερη και οσο αφορα το επιπεδο ασφαλειας με τα γνωσεις αναφερω οτι εταιρεια που πετα στην ευρωπαικη ενωση τηρεί τα standard ασφαλειας που προβλεπει η European Aviation Safety Agency το οποια ειναι ιδιαίτερα αυστηρά, προτιμώ να τα δωσω στο'tilak΄ μου ετσι και αλλιως την ιδια αντιμετώπιση θα εχω και τισ παροχες με καποιον που εδωσε και 500 ευρω για αυτην την πτηση δεν θα με βαλουν στο ακροπτερυγιο κιόλας να καθησω...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
1)δεν εχει πολυ κοσμο
Αυτα προς το παρον...

Ευχαριστούμε πολύ φίλε Λακη για την ανταπόκριση.Μιας και είσαι απασχολημένος με το τίλακ να απαντήσω στον αγαπητό φίλο εγώ.
1. Μια χαρά είναι με λιγότερο κόσμο. Τα περισσότερα κορίτσια είναι εκεί και η υπερπροσφορά ρίχνει τις τιμές καθώς επίσης και τα καλά κομμάτια είναι πιο ευκολοέβρετα.
2. Μια χαρά το μπατάκι. Σε σχέση με το 37,50 πριν δύο χρόνια έχεις 20% μεγαλύτερη αξία για τα ευρώ σου.
3. Τα σόγια είναι πολλά και τα κορίτσια αμέτρητα.Πάνω από 30.000 κορίτσια περιμένουν......
Αν πέφτει το σόι 6 ανεβαίνει το 7 ή το 8 και πάει λέγοντας.
4. Το τουπέ στις γκόμενες το δίνουν οι μαλάκες που τις έχουν στην χορηγία και αυτοί που πληρώνουν όσο όσο. Ευτύχώς τα πουτανοχώρια του Ισάαν τροφοδοτούν με νέο αίμα όλα τα τουριστικά μέρη.
5. Μια χαρά ειναι τα πολλά Ινδοπάκια. Τα κορίτσια δεν αντέχουν την απλησιά τους και τους έχουν ως τελευταία επιλογή.Αν υπολογίσεις ότι και οι περισσότεροι τους είναι τσίπιδες και περιμένουν να πηδήξουν με 200-300 μπατ κάνουν τους λίγους φάλαγκ να είναι οι βασιλιάδες της νύχτας.
6.Πάντα τα γκογκος μάζευαν και σαβούρα.Απλώς το περιτύλιγμα είναι καλύτερο. Ο κανόνας παραμένει. Το καλό γκογκολεζάκι θα το πάρει ο έχων το χρήμα.  Δηλαδή ο Γιαπωνέζος αλλά για να λέμε την αλήθεια ο έμπειρος πάντα βρίσκει χώρο να τρυπώνει.......
7. Το 1 και κάτι ευρώ αυξηση στα  μασατζίδικα δυστυχώς θα το αντέξουμε.....
Από τα 5 στα έξι ευρώ για μια ώρα απολαυστικό τρίψιμο  δεν ρίχνει κανένα μπάτζετ έξω.

Μάγκες να περνατε καλά και ο μπατερφλαίς να αφήσει τις ατάκες και να στείλει και αυτός καμιά αναφορά γιατί οι 100 μέρες που μένουν δεν αντέχονται με τίποτα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom