You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
λοιπον διαβασα σε εφημεριδα ..οτι απο ιουνιο η ιουλιο δεν θυμαμε ποιον μηνα ακριβως... ξεκιναει παλι η gulf air με 3 πτησεις την εβδομαδα ...καλο νεο αυτο διοτι ετσι θα πεσει η τιμη του εισιτηριου λογω ανταγωνισμου....
επισης ενας φιλος που δουλευει στο βενιζελος μου ειπε πως ακουγετε οτι η thai θα ξεκινησει παλι πτησεις .....
αντε να δουμε ...το 2010 με gulf ειχα πληρωσει 520....!!!!!!
ευχομαι να ξαναδουμε τετοιες τιμες!!!!
πιπινο θα ξαναπαω μια βολτα απο το πρακτορειο που σου ειχα πει για να δω τιμες gulf ;)
ελπιζω να θυμασε
επισης ενας φιλος που δουλευει στο βενιζελος μου ειπε πως ακουγετε οτι η thai θα ξεκινησει παλι πτησεις .....
αντε να δουμε ...το 2010 με gulf ειχα πληρωσει 520....!!!!!!
ευχομαι να ξαναδουμε τετοιες τιμες!!!!
πιπινο θα ξαναπαω μια βολτα απο το πρακτορειο που σου ειχα πει για να δω τιμες gulf ;)
ελπιζω να θυμασε
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω βρηκα ενα αλλο εισιτηριο για Σεπτεμβριο,παλι με Gulf (γυρω στο 500αρι) με αναμονη 22 ωρες...
Το θεμα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι αν η αναμονη ειναι 8-10-12 η 22 ωρες...Το θεμα ειναι ΑΝ σου δινει ξενοδοχειο η εταιρια...Γιατι εμενα προσωπικα δε θα με χαλουσε καθολου να με στειλουν σε ενα ξενοδοχειο και να με κοιμιζουν,να με ταιζουν και να με ποτιζουν ΤΖΑΜΠΑ για 22 ωρες...Και να γλυτωσω και 200 ευρω..;)
12 ωρες ομως μονος σου σε ενα αεροδρομιο,να τριγυρνας σα την αδικη καταρα,ειναι θεμα...(Και τα 200 ομως ευρωπουλα που γλυτωνεις,ειναι πολυ ωραια )
Το θεμα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι αν η αναμονη ειναι 8-10-12 η 22 ωρες...Το θεμα ειναι ΑΝ σου δινει ξενοδοχειο η εταιρια...Γιατι εμενα προσωπικα δε θα με χαλουσε καθολου να με στειλουν σε ενα ξενοδοχειο και να με κοιμιζουν,να με ταιζουν και να με ποτιζουν ΤΖΑΜΠΑ για 22 ωρες...Και να γλυτωσω και 200 ευρω..;)
12 ωρες ομως μονος σου σε ενα αεροδρομιο,να τριγυρνας σα την αδικη καταρα,ειναι θεμα...(Και τα 200 ομως ευρωπουλα που γλυτωνεις,ειναι πολυ ωραια )
Εγω βρηκα ενα αλλο εισιτηριο για Σεπτεμβριο,παλι με Gulf (γυρω στο 500αρι) με αναμονη 22 ωρες...
Αν έχεις 22 ώρες αναμονή, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι γλυτώνεις τελικά 200 Ευρώ. Κάτι θα φας, κάτι θα πιεις, κάπου θα θες να κοιμηθείς και όλα αυτά στοιχίζουν.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αν εχεις 22 ωρες αναμονη και δεν εχει η εταιρια αλλη προγραμματισμενη πτηση πιο νωρις,δικαιουσαι τζαμπα ξενοδοχειο,τζαμπα πρωινο και τζαμπα αλλα 2 γευματα. ;)Αν έχεις 22 ώρες αναμονή, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι γλυτώνεις τελικά 200 Ευρώ. Κάτι θα φας, κάτι θα πιεις, κάπου θα θες να κοιμηθείς και όλα αυτά στοιχίζουν.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Και μενα στο αεροδρομιο με υποδεχτηκε,εχει γινει συνοδος ρε.
Όντως δυνατό παρεάκι... Με υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο φέτος για να ακούσει από πρώτο χέρι τα καθέκαστα.. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κανονίσω μαζί τους για τώρα. Ο Μήτσος μου υποσχέθηκε 'οτι θα το κοιτάξει για Δεκ. που θα ξαναπάω..
Όποιος άλλος πιστός ας προσέλθει...
Πάλι καλα μας βγαζει καμια φωτογραφια να φαινεται οτι περασαμε και απο εκει και πινουμε και κανα καφεδακι γιατι ειμαστε και ταπι.
Βλέπουμε τις καινουργιες φωτος,βιντεακια αναλυουμε τα στοιχεια, (ποια,τι και πως)
Θελω Thai με Μητσο(αλλιως Dimmie) με Laki και Stefan.
Θα γυρισουμε ντοκιμαντερ μιας που πηρα και εππαγγελματικη camera τωρα.
θυσιασα ενα ταξιδι γιαυτην την καμερα,αλλα υποσχομαι super videaki την επομενη.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Την σημερινη εποχη που πολυς κοσμος δουλευει για μηνιατικο 5-6 κατοστάρικα το να γλυτώσεις
200 με το να καθεσαι αραχτος εστω και 12 ωρες συμφερει μαγκες.
γιατι πριν δηλαδη που βγαζανε 1000 επρεπε να πεταν τα 200?
Καλημέρα παιδιά,
Φτάνω σήμερα στις 1:30 το βράδυ πατάγια πρώτη φόρα. Ταυλάνδη δεύτερη: φυσιολάτρης κο πανγκαν, κο τάο. Θα ακουστεί γελοίο (και είναι) αλλά θέλω να δω τον γαύρο με τη ρεάλ.
Παίζει κανένα μαγαζί εκεί με δορυφορίκή ή κάτι που να παίζει να το δείχνει1 Ξέρω είμαι εκτός θέματος αλλά επίσης ξέρω ότι εδώ θα πάρω σίγουρα σωστή απάντηση.
Ευχαρισ΄τω εκ των προτέρων
τσιρς
Φτάνω σήμερα στις 1:30 το βράδυ πατάγια πρώτη φόρα. Ταυλάνδη δεύτερη: φυσιολάτρης κο πανγκαν, κο τάο. Θα ακουστεί γελοίο (και είναι) αλλά θέλω να δω τον γαύρο με τη ρεάλ.
Παίζει κανένα μαγαζί εκεί με δορυφορίκή ή κάτι που να παίζει να το δείχνει1 Ξέρω είμαι εκτός θέματος αλλά επίσης ξέρω ότι εδώ θα πάρω σίγουρα σωστή απάντηση.
τσιρς
δυσκολα δεν εχει μπασκετικο κοινο η ποληΚαλημέρα παιδιά,
τσιρς
Internet cafe και
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα παιδιά,
τσιρς
Αν δεν έχεις λάπτοπ μαζί σου μπες σ`ενα internetομάγαζο (υπάρχουν παντού και είναι πάμφθηνα) και δες το σε livestreaming, αν πάλι δυσκολεύεσαι με το ψάξιμο...πες σ`εναν απο εκεί μέσα να στο βρει...οι περισότεροι είναι "τσακάλια" σ`αυτά !
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Internet cafe και
Ακριβώς....!!!(δεν είδα το post σου)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Καλο ταξιδι στο lakiscorpio και stefan που αναχωρησαν σημερα απο θεσνικη.Τα παμε στο αεροδρομιο λιγο ειναι ετοιμοι για μαχη.
Αντε σε 2 μερες αναχωρει και το team μητσου και ΣΙΑ απο Αθηνα.
Αντε κανονιστε να πιειτε κανα μπουκαλακι ολοι μαζι να τα σπασετε λιγο.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Καλο ταξιδι στο lakiscorpio και stefan που αναχωρησαν σημερα απο θεσνικη.Τα παμε στο αεροδρομιο λιγο ειναι ετοιμοι για μαχη.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Ρε τόσος κόσμος κάτω κα κανένα report;
Αυτά περιμένουμε όλοι όσοι μετράμε τον ατελίωτο
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μας κουρασατε με τις παπαριες σας....και βαρεθηκαμε να ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια!!Ρε τόσος κόσμος κάτω κα κανένα report;
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Sorry φιλε αν σε λύγισε η κόπωση
ρεπορτ ζήτησα από αυτούς που βρίσκονται κάτω
όχι ξεκατινιασμα που είναι η εξειδίκευση σου.
ρεπορτ ζήτησα από αυτούς που βρίσκονται κάτω
όχι ξεκατινιασμα που είναι η εξειδίκευση σου.