Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
εδω και κάτι μήνες παίζουν στα δελτία τους τα καμώματα μας

απλα δεν έχουν χρόνο  :knockinb: να δουν tv

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παρακολουθω το forum εδω και καιρο...
Ναι αλλά δεν έμαθες τίποτα...άκου ακάποτη πίπα και διαμονή σε δωμάτιο χωρίς ασφάλεια :headbang:
Οπως και να έχει καλωσόρισες στο φόρουμ και καλή συνέχεια  :rockon:

Ακολουθωντας τα χναρια του συναγωνιστη Παγκταο....
Αν τα ακολουθούσατε θα βλέπατε ότι έχουν χαράξει σημάδια από Nana hotel μέχρι Rainbow4 :tits: και τανάπαλιν :2funny:
Αντε και λίγο κατά τα αράβικα.. :dancing:
Για τα περισότεροα παιδιά εδώ που κατεβαίνουν για πρώτη φορά....Για αυτό μην ρίχνεις τον κόσμο κατευθείαν στα σκληρά
Οι Μαστερ και Λουσιάνο κάθε άλλο παρά νεούδια είναι, μόνο ο Σέλτικ θα πήγαινε πρώτη φορά anyway στο τέλος έλεγα ...ας πάνε μερικές μερούλες στα νησάκια και να περάσουν καλά.

Πάντως να κάνεις τόσες χιλιάδες μίλια ταξίδι και να ψάχνεις γυναίκα στη Green Mango και Tai Pan...τι να πω... :headbang:
Οι καλές εποχές έσβυσαν οριστικά από το χάρτη των νησιών.
Εξάλλου ακόμη και αυτούς που πάνε πρώτη φορά oφείλουμε να προστατέψουμε.Τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφαμε πριν δυό τρία χρόνια. Μόνο με αρκετά λεφτά θα έχεις όμορφη και νέα Ταιλανδέζα για πολλές ώρες.
Αν σε ενδιαφέρει μόνο το μπαζοπήδημα τότε όρμα δε θα βρεις καλύτερα πουθενά αλλού.

Μπικ τα κορίτσια τώρα πια ξέρουν ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι φτωχοί Gleeks με τα ωραία φρύδια :rockon: :rockon:  

Συνημμένα

• Lamai beach.JPG
    Lamai beach.JPG
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 18

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Shalmans9@@  Λοιπον δεν θυμαμαι ποτε και γιατι, αλλα σε εχω κραξει και αλλη φορα στο παρελθον απο εδω μεσα!!!για καποιες μαλακιες που εγραφες....
Τωρα απλα θα σου υπενθυμισω οτι σιγουρα πιστευεις οτι υπαρχει σχεδιο συνομοσιας εναντιον σου,και σαμποταρουμε-πρωτος εγω βεβαια-τις διαφορες επιλογες σου, καθως και τις ιστοριες αληθινες ή οχι-ποσώς μ'ενδιαφερει-που μας σερβιρεις!!!!
Βεβαια εννοειται οτι εχω πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω...απλα εσυ επιβεβαιωνεις τον κανονα:Οτι ο μαλακας δεν διορθωνεται οτι και αν του πεις οτι και αν τον συμβουλευσεις......
Και βεβαια μονο για χαβαλε και μπαχαλικι(οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος) αξιζει να ασχολειται καποιος μαζι σου Οπως και με εκεινο το αλλο το ΝΟΥΜΕΡΟ τον Misterkamagra.....

Το   παρακατω  ποστ   δεν   εχει  σχεση  με  Ταυλανδη   οποτε   αν   καποιος   κουραζεται    ας   προσπερασει .

Ρε   αηττητε   lusiano  γιατι  παραποιεις    τα   γραφομενα   μου? Ποτε   ειπα  ότι  συνομοτουν   ολοι  εναντιον  μου ?  Δειξε   μου   το  ποστ   που   εγραψα   κατι   τετοιο .

Δεν  ειχα   σκοπο   να   σου   απαντησω   αλλά   εσυ   το   συνεχιζεις . Δεν  θα   απανταω   στον  κάθε  πικραμενο   που   για   να   δειξει   ότι  υπαρχει   ως   οντοτητα   ψαχνει  να   βρει    αντιπαλους .Οποτε   αυτή   είναι   η   τελευταια   μου   απαντηση  προς   εσενα . Γραψε   μετα   ο,τι   θελεις  , μου   εισαι   κατι   από  παραπανω   απο αδιαφορος .

Γραφω  μια   ιστορια , επισημαινω   μονος  μου   τα    λαθη   μου  και   ερχεσαι   εσυ    σε  2   γραμμες   να   πεις    την  μαλακια   σου ( την  κακια   σου   βασικα ).
Σου   απανταω   αναλογα  . Αναλογα   το   επιπεδο  και   την   ποιοτητα   του   συνομιλητη   μου    προσαρμοζω   τα   λογια     και   το  υφος  μου .
Κανεις   ή   3  ή   4  μερες   να   απαντησεις .Μολις   ειδα  ότι   δεν  απαντησες   , σκεφθηκα , α    παρολο   που    το  ποστ  μου   ηταν   κλειδωμενο    και   δεν  ειχε   κατι  να   απαντησει  , αυτουνου    του   εκοψε   και   δεν   απαντησε .
Εχω   αντιπαρατεθει      σε  αλλα   θρεντ  ( με   επιχειρηματα )  με    αρκετα ,   δυνατα   νικ  .Τους   τελειωσα   σε   ένα   ποστ. Αυτοι   προς   τιμη   τους   αναγνωρισαν   ότι   ειχαν   βαση   τα  επιχειρηματα   μου  και   δεν   απαντησαν . Τους   εκτιμησα   περισσοτερο .  Μονο  μια   γυναικα   σε   ένα   ποστ   δικο  μου   κλειδωμενο ,  πηγε   να    απαντησει    αλλά   η   απαντηση   της   ηταν   αλλα   αντι   αλλων .
Δηλαδη  καταλαβαινεις    ότι   γυναικες   και   ατομα    σαν  και   του   λογου   σου   θελουν   να    εχουν   την   τελευταια   λεξη .
Βεβαια    δεν  λεω   ότι  αν   γραψω  κατι    δεν   πρεπει   ο  άλλος   να  απαντησει   ,  αλλά    αν   το   κανει    να   μιλησει   με   επιχειρηματα   και   να   απαντησει   στις   ερωτησεις    που   του   εθεσα   που   βασιζονται   στο  πως   τοποθετηθηκε   αυτος   στο   δικο   του   ποστ .
Όταν  λοιπον   δεν   απαντησες  , σκεφθηκα ,  μπραβο  σου    που   σου   κοψε   και   δεν  απαντησες ,  για  μια   φαση  μαλιστα    μου   περασε   η   σκεψη   ότι  μηπως   σε   χτυπησα    γερα   και  μηπως   επρεπε   να   ειμαι  πιο   επιεικης   μαζι  σου .
Βεβαια   αυτή  η   σκεψη  μου   ηταν  λαθος ,  γιατι    ενας   από   τους   νομους   της    δυναμης    λεει   - συντριψε   τους   εχθρους   σου   ολοκληρωτικα  - .
Μετα   από  3 – 4  μερες   που  (από  ότι   φανηκε   αργοτερα )   σιγοβραζες  μεσα   σου   και  ειχαν   γινει   τα  νευρα   σου   τσαταλια  ( ειμαι   σχδον  σιγουρος    ότι  αν   καποιος    αυτές   τις   μερες  , σε   δαχτυλιαζε , εσυ  ετσι  όπως  εισουνα ,  δεν  θα   επαιρνες    χαμπαρι  , αφου   λοιπον   σιγοβραζες  και   δεν  μπορουσες  να   απαντησεις    γιατι  φοβοσουν   μην  σε   παρουν  και  οι   αλλοι   στο   ψιλο , όταν  σου   δοθηκε  η  ευκαιρια    και   απαντησε   ο  The  Dick    χωθηκες  μετα  και   συ   και  εγραψες    ένα   ποστ ,  που   φυσικα   δεν   απαντουσες   τιποτα   από  αυτά  που   σε   ρωτησα   και  ελεγες   αλλα   αντι  αλλων .
Επειδη   ειχε   το  ποστ   σου   μια   ελαφρα  χιουμοριστικη    διαθεση   και  μην  θελωντας   να   συνεχισω   την   κοντρα ,  σου  απαντησα   με   ένα   διφορουμενο   ποστ .
Δηλαδη    παρολο   που   το  ποστ  σου δεν  ελεγε   απολυτως  τιποτα  , δεν  σε   τελειωσα   ολοκληρωτικα    αλλά    σου   απαντησα    όπως   σου   απαντησα .
Δηλαδη    παραβιασα   έναν   νομο  της   δυναμης .
Εσυ  μετα   από   την    δικη  μου   απαντηση    επιασες   ότι   δεν  θελω  να  συνεχισω   μαζι   σου  και  ισως   αντιληφθηκες   ότι  παει  να   τελειωσει   η   φαση   και   ισως    νομισες   ότι   εδειξα   σημαδια   αδυναμιας .
Ετσι   στο   τελευταιο   σου   ποστ ,  εκτος   ότι   χρησιμοποιεις    ψευτικα  στοιχεια   - όπως   ότι   ειπα   ότι  συνομοτουν  ολοι  εναντιον  μου -  δηλαδη   ενας   εμμεσος   τροπος   για  να  κερδισεις   την  συμπαθεια   του   κοινου   και  καποια   ανελπιστη  υποστηριξη , ετσι   εκτος   ότι  χρησιμοποιησες   όλα  αυτά ,  ειδα   στο   ποστ   σου  να   διαπνεεται   από   συγκεκαλυμενο   μισος   για  μενα .Μολις  νομισες    ότι  υποχωρησα ,  εσυ   σαν   γνησιος   θρασυδειλος   βρηκες   ευκαιρια    και   πηγες  να  μου   την  πεις    ξανα , μονο   που   ολο   σου   το  ποστ   ξεχειλιζει    από  συγκεκαλυμενη   αλλά   και   φανερη   κακια .
Ετσι   επειδη   εσυ  μονο  ετσι  καταλαβαινεις      και   γω   σου   απανταω    στο  αναλογο  υφος .
Μετα  το   τελευταιο   σου   ποστ  , ειδα    ότι  εισαι  υπουλος  και  εκδικητικος .Ενας   γνησιος   θρασυδειλος   δηλαδη .
Οποτε  δεν  εχει   καμια   αξια   να  καθομαι   να   σου   απανταω .

Αν  όμως  σου  απαντουσα   ξανα    θα   δεχοσουν    το  τελειωτικο   χτυπημα . Θα  προσπαθουσα   να   εκανα    το   ακατορθωτο . Αυτό   το  πραγμα   δεν  νομιζω   να   το  εχει   πετυχει  άλλος   ανθρωπος . Ουτε  και   γω  θα   το  πετυχαινα  ( γιατι  ειπαμε    είναι   ακατορθωτο  )  αλλά   θα   προσπαθουσα .
Θα  προσπαθουσα   σε   ένα   ποστ   να  καταφερω   να  δειξω  ότι   ακομα   και  ο    πιο  βλακας    που   υπαρχει   μπορει  να   ηττηθει.

Πραγματι    είναι   πολύ  δυσκολο  και  δυσκολα   να   το   καταφερνα ,αλλά  βεβαια    δεν  ξερουμε    την  εκβαση   του   αποτελεσματος, γιατι   με   σενα   δεν  θα   το  δοκιμασω  ,  οποτε   για   την  ωρα   παραμενεις    αηττητος .

Αν  προσεξεις    την  σειρα   των  ποστ  μου ( από  την  ιστορια   που   εβαλα   και  μετα  )  θα    δεις  ( μαλλον   εσυ   δεν  θα   το  καταλαβεις )  ότι   ενώ    τα   ποστ  μου   δειχνουν   χαοτικα  και   θεωρητικα    δεν   εχουν   τοση   σχεση  μεταξυ  τους ,  αν  όμως  παρατηρησεις   πιο   προσεχτικα   όλα   αυτά     παρολο  που   εχουν   το   χαος   μεσα   τους ,  καταφερνουν   όλα  να   συνδεθουν .
Μπορεις    ακομα  να   τα   διαβασεις   από  το   τελευταιο   ποστ   και   προς   την   αρχη   ή   σε   τυχαια    σειρα . Το  ιδιο   αποτελεσμα   θα   βγαλεις .
Δηλαδη   σε   αυτην   την  σειρα   των  ποστ   χρησιμοποιησα   Μογγολικες    τεχνικες.
Να  σου   εξηγησω   τι  εννοω .

Οι   Μογγολοι   όταν  ηθελαν  καπου  να   επιτεθουν ,  στην  αρχη   εστελναν    έναν  πολύ   μικρο   στρατο   να   επιτεθει   στον  αντιπαλο . Εβλεπαν   τις   δυναμεις   του   εχθρου ,  το  ποσο    μπορει  να   πολεμησει   και  βασικα   εβλεπαν    πως   είναι  η  ψυχολογια    του   εχθρου .
Μολις   τα  βλεπαν  όλα   αυτά    εφευγαν   και  υποχωρουσαν  ηθελημενα   από   την  μαχη .Επειτα   στο  στρατοπεδο  καταστρωναν  το  σχεδιο   μαχης . Όταν  μαζευοταν   ολος   ο  στρατος   εξαπελυαν    την   τελικη   επιθεση . Ολοι  τους    μονο  με  αλογα   και   τοξα . Αν  παρατηρουσες   τους  Μογγολους    από   ψηλα   θα  εβλεπες  ότι  κινουνται   τελειως   χαοτικα  και  δεν   μπορουσες   να  βγαλεις   ακρη    το   τι   σκοπο   ειχαν   να  κανουν . Αυτοι  όμως  με   σινιαλα   και  σημαιες  από  μεγαλες   αποστασεις    καταφερναν    στο   τελος   να   συγκλινουν   και   το  απολυτο    χαος   μετετρεποταν    σε   ταξη . Αποτελεσμα :     ολοκληρωτικη    σφαγη .
Μαλλον   αφηναν   μερικους   ζωντανους   για  να   μεταδιδουν   αυτοι    παντου   τον  φοβο . Ετσι  με   σχετικα   μικρο   στρατο   καταφερναν   να   παγωσουν   ακομα   και   αυτοκρατοριες  . Από  οπου   περναγαν    νομιζαν   ( οι  εναπομειναντες )  ότι   περασαν    δαιμονες .

Ξαναγυριζουμε     στο  θεμα   μας .
Αφου   σε   αυτή   την   σειρα   των  τελευταιων   ποστ    χρησιμοποιησα    Μογγολικες   τεχνικες  … αρα  … εσενα   από   που   σε   πηρα ?

Ξερω  ότι  αυτην   την  στιγμη  βραζεις    μεσα  σου .Αν  ερθει   τωρα   καποιος   πισω   σου   και   σε  δαχτυλιασει   ασχημα ,  εσυ   δεν  θα   παρεις    χαμπαρι   τιποτα . Θελεις    οσο   τιποτε   άλλο    να  μου   την   πεις    και  αυτό   σε  καιει   τωρα .
Γραψε   ο,τι   θελεις    τωρα    δεν  μ  απασχολει  καθολου , δεν  θα   απαντησω .
Αλλά   για   καλο  δικο  σου   το  λεω  , καλυτερα   να   μην  απαντησεις   τιποτα . Θα   εκτεθεις    περισσοτερο .
Αλλωστε    εσυ   σαν  μεγαλος   γαμιας   που  (μας )  λες   ότι   εισαι ,  θα  πρεπει  να  ξερεις    ότι   επειτα    από   ένα   γερο  και   καλο  γαμησι     ο  πρωτος    που   θα  μιλησει    μετα     συνηθως  λεει    μαλακια .

Επειτα   από  όλα   αυτά   που   διαβασες ,   θελω   να   σε   ρωτησω   αν  θυμασαι   το  ονομα     σου .
Ωχ  …  τι  βλεπω  …   εσυ  ξεχασες    πως   σε  λενε . Δεν  πειραζει   που   το  ξεχασες  … εσυ    απλως   να  θυμασαι    αυτην  την  νυχτα . Να  την  θυμασαι   ως
-- Την     νυχτα    που    επεσαν    οι  μασκες    καποιος   σου   πηρε   την   ταυτοτητα -

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Αναμένοντας τη συνέχεια αλλά και την κατάληξη του ραντεβού του Κ-γερου κερνάω δροσερό ροδοχυμό!
Και θα αναμενεις λιγες μερες μεχρι ναλλαξω ξενοδοχειο γιατι εδω το ιντερνετ γαμιεται.Δεν προλαβαινω ειναι τεσσεραμισυ η ωρα, 8 το πρωι πρεπει να σηκωνομαι καθε μερα και χθες παλι μολις πουκοιμηθηκα δυομιση ωρες, μολις τελειωσε αλλο ενα σορτ ταιμ, Υποσχομαι απο Δευτερα που τελειωνουν οι δουλειες μου να γραφω καθημερινα.

Μπικου εδω κανεις δεν ασχολειται με την Ελλαδα. Πολλοι δεν ξερουν καν που πεφτει.

Γιορο αν κατεβαινεις Νανα στειλε πμ με τηλεφωνο μπας και πιουμε καμμια μπυρα κανενα βραδυ αργα.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπανγκοκ τοπική ώρα 15:04 πρωινό φραπουτσινο εσπρεσσο σταρμπακς σόι 24
Χτες το βράδυ αφού είπα στο τιλακ ότι πάω να δω την ΑΕΚ με τον όσφπ ενώ εγω έκανα  εξόρμηση στο σόι νανα καισυγκεκριμενα το γνωστό rainbow 4  το μαγαζι γεμάτο πανέμορφα κορίτσια αλλα γεμάτο γιαπωνεζους που ανεβαζουνε τις τιμες χαζευω ένα μωρό το 043 που είναι εκπληκτικής ομορφιάς  της κάνω νόημα να έρθει στο τραπέζι και αφού την κερνάει ποτάκι τις λέω ποσα για σορτ και μου απαντάει 5000 τις λέω πολλα ζητάει και μου απαντάει έχει τα γιαπονια που τα σκάνε τις λέω Οκ πιες το ποτό και πηγεναι να τα βρεις φεύγει και ενώ συνεχιζα το οφθαλμολουτρο μουκαι μιλενημεροντας τηλ τον μπικου και κάνοντας το τσιγάρο στον έξω χορο ξαναμπενω μέσα παραγγελνω την σινγκα και επανέρχεται το μωρό και μου λέει απο μόνο του 3000 και μπαρ φαίν 800 λέω πάμε αλλα δεν έχω δωμάτιο και παμε στο ματζεστικ στην σουκουμβιτ αλλα 1300
Το μωρό άξιζε όλη την απιστία και μέχρι το τελευταίο μπατ μόνο ο χρόνος ήταν λίγος δεν πειράζει λέω έχει Τσάμπιονς λιγκ και ευροπα περιμένουμε αυτές της ποδοσφαιρικές μέρες να έρθουν
Πάντως τα καναλια μας πεζουν συνέχεια οταν λες γκρις λένε γκλις?? και μας βλέπουν όπως οταν είχαμε την έκπληξη στα ματιά μας οταν λέγαμε Αλβανός τουρίστας
Ο κολογερος πουθενά χτες στο νανα κοιταζα μπας και τον πετυχο απο τα αραβικά μέχρι το νανα πάντως υπήρχε μια αύρα  παράξενη που σε κυριευε και νομίζεις ότι κάπου δίπλα είναι ήταν ο παγκταο

Επισκέπτης
ο μαλακας δεν διορθωνεται οτι και αν του πεις οτι και αν τον συμβουλευσεις......
Shamans kai misterkamagra:Μετα απο ολα αυτα προτεινω και παρακαλω να παρετε πολυ σοβαρα την προταση μου....να γνωριστειται και ετσι θα γινετε ενα αχτυπητο διδυμο!!!! οπου πατε θα γαματε και θα δερνετε!!!!!!θα βαλετε απο 800 ευρω ο καθενας θα πατε Ταυλανδη και ποιος σας πιανει....χα,χα,χα οταν δε χρεισημοποιησετε και την Μογγολικη τεχνη!!!αστα θα γινει πανικος.......
Μπαβο σας Ρε....Μας κανετε και γελαμε αυτους τους δυσκολους καιρους!!!!!!

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ο μαλακας δεν διορθωνεται οτι και αν του πεις οτι και αν τον συμβουλευσεις......
Shamans kai misterkamagra:Μετα απο ολα αυτα προτεινω και παρακαλω να παρετε πολυ σοβαρα την προταση μου....να γνωριστειται και ετσι θα γινετε ενα αχτυπητο διδυμο!!!! οπου πατε θα γαματε και θα δερνετε!!!!!!θα βαλετε απο 800 ευρω ο καθενας θα πατε Ταυλανδη και ποιος σας πιανει....χα,χα,χα οταν δε χρεισημοποιησετε και την Μογγολικη τεχνη!!!αστα θα γινει πανικος.......
Μπαβο σας Ρε....Μας κανετε και γελαμε αυτους τους δυσκολους καιρους!!!!!!

Μην στεναχωριέσαι κορόιδο που πας και σου τα τρώνε, εγώ τουλάχιστον τώρα που θα κατέβω θα σου κάνω μάθημα το πως θα περνάς καλά και με γαμήσια 29 μέρες και θα ξοδεύεις μόνο 800 ευρό. Σε λυπάμαι γιατι μετά θα κάθεσαι και θα κλαις για το πόσο μαλάκα σε πιάσανε στην Ταϊλάνδη. Τώρα όσο για τον Shamans δεν το γνωρίζω το παιδί αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι μαλάκας σαν και εσένα. Μάλλον έχεις δίκιο γιατι να κάθομαι να σας διδάξω το πώς να μην σας πιάνουν μαλάκες αφού το τραβά  ο οργανισμό σας. Και όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος από τους παλιούς εδώ στο φόρουμ που τώρα έχει χαθεί,(ΆΣΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΎΟΥΝ)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θα στελνεις ομως και φωτος απο αυτες που θα γαμας με 800 για 29 μερες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μην στεναχωριέσαι κορόιδο που πας και σου τα τρώνε, εγώ τουλάχιστον τώρα που θα κατέβω θα σου κάνω μάθημα το πως θα περνάς καλά και με γαμήσια 29 μέρες και θα ξοδεύεις μόνο 800 ευρό............... Και όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος από τους παλιούς εδώ στο φόρουμ που τώρα έχει χαθεί,(ΆΣΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΎΟΥΝ)
Θα ήθελες να μας πεις λίγο αναλυτικότερα το σχέδιο σου για τις  29 μέρες γαμήσια;
Τι;, πως;, που; για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι αδαείς;

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άς τον ρε φίλε μου εκεί που κάθεται... Ξέκινησε από 45 μέρες ...το κατέβασε στις 30 και τώρα πήγε 29... αύριο μεθαύριο θα πάει στις 25 κ.ο.κ. και άμα τον δεί κανείς στην Ταϊλάνδη ας μου σφυρίξει κλέφτικα!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παραθέτω παλιό πόστ του Μπίκ αλλά επίκαιρο

Το να μετατρεψουμε το θρεντ σε "καρακατσουλιο" ειναι το πιο ευκολο πραγμα.
Μας τιμα ομως αυτο το πραγμα ?
Σιγα,θα πει κανεις,τι ειναι πια αυτο το "Ταιλανδη sex trip"... Ειναι κανα ευαγγελιο των απανταχου sexoταξιδευτων της Ταιλανδης ?
Πριν αποφασισω να ποσταρω,διαβαζα επι ενα χρονο περιπου το θρεντ απο την αρχη,με ταξιδευε...Με ταξιδευε σ'εναν τοπο που ηθελα πολυ να παω αλλα δεν το αποφασιζα.Ετσι με την φαντασια μου "απεικονιζα" στο μυαλο μου τις καταστασεις που περιεγραφαν ολα τα αξιολογα ατομα που εχουν ποσταρει τις εμπειριες τους κατα καιρους.Παρακολουθησα μεσα απο γραπτα να ξετυλιγονται καταστασεις: Eρωτες,με τις "μαγγισες του Σιαμ",Φιλιες μεταξυ των "μελων" που αναπτυχθηκαν με τον χρονο,ο ενας με τον τροπο του βοηθουσε τον αλλο.Συμβουλες "χρυσαφι" απο πολλα απο τα παιδια,ετσι,χωρις καποιο "κερδος",παρα μονο απο την ανθρωπινη και κυριως αντρικη αναγκη να μοιραζομαστε πραγματα...
Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν διαφωνιες και διαφορετικοτητες,αυτο ειναι και το νοημα της ζωης, που μας ωθει σε συνεχομενη ενεργεια,μεχρι την "φυσικη" μας εξαντληση... Τοτε μενουν μονο οι πραγματικες φιλιες και οι αναμνησεις...
Η ανωνυμια που προσφερει το ιντερνετ ειναι πολυσημαντη.Απο τη μια ολοι γινονται ενα,μεσα απο το κοινο ενδιαφερον και την ανταλλαγη αποψεων,χωρις να υπολογιζονται οι οικονομικες-κοινωνικες διαφορες,απο την αλλη,με ενα επιτειδευμενο προφιλ ο καθενας μπορει να πλασαρει αυτο που θα ηθελε να ειναι και οχι αυτο που πραγματικα ειναι,δημιουργοντας καταστασεις καμια φορα & εκ του πονηρου.
Ε και... Η φυση, απο κατασκευης της, ειναι "προγραμματισμενη" να αποβαλει τους επικινδυνους οργανισμους,αλλιως πεθαινει και αναδημιουργειτε...(Δαρβινος).
Αρα τι πιο απλο,απ' το να δωσουμε θεση στην ανοχη και στην ευγενεια(πολλη παρεξηγημενη εννοια στην Ελλαδα.
Ολοι οσοι θελουν να "καταστρεψουν" θα αποβληθουν απο τον "οργανισμο"- αν και δεν νομιζω οτι καποιο μελος εχει τετοιους σκοπους...

Τελειωνω με 3 λεξεις Ψυχραιμια - Ανοχη - Χιουμορ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι αλλά δεν έμαθες τίποτα...άκου ακάποτη πίπα και διαμονή σε δωμάτιο χωρίς ασφάλεια :headbang:
Οπως και να έχει καλωσόρισες στο φόρουμ και καλή συνέχεια  :rockon:
Αν τα ακολουθούσατε θα βλέπατε ότι έχουν χαράξει σημάδια από Nana hotel μέχρι Rainbow4 :tits: και τανάπαλιν :2funny:
Αντε και λίγο κατά τα αράβικα.. :dancing:
Οι Μαστερ και Λουσιάνο κάθε άλλο παρά νεούδια είναι, μόνο ο Σέλτικ θα πήγαινε πρώτη φορά anyway στο τέλος έλεγα ...ας πάνε μερικές μερούλες στα νησάκια και να περάσουν καλά.

Πάντως να κάνεις τόσες χιλιάδες μίλια ταξίδι και να ψάχνεις γυναίκα στη Green Mango και Tai Pan...τι να πω... :headbang:
Οι καλές εποχές έσβυσαν οριστικά από το χάρτη των νησιών.
Εξάλλου ακόμη και αυτούς που πάνε πρώτη φορά oφείλουμε να προστατέψουμε.Τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφαμε πριν δυό τρία χρόνια. Μόνο με αρκετά λεφτά θα έχεις όμορφη και νέα Ταιλανδέζα για πολλές ώρες.
Αν σε ενδιαφέρει μόνο το μπαζοπήδημα τότε όρμα δε θα βρεις καλύτερα πουθενά αλλού.

Μπικ τα κορίτσια τώρα πια ξέρουν ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι φτωχοί Gleeks με τα ωραία φρύδια :rockon: :rockon:  

παγκ δεν ειναι ετσι.το πουκετ ειναι τιγκα στα κοριτσακια που καθονται εξω απο τα μασατζιδικα και σε φωναζουν για μασαζ.αν γουσταρεις καποια της παιρνεις το τηλεφωνο και κανεις την δουλεια σου αν σε γουσταρει και με 500 μπατ στο χοτελ σου. :grin:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Άς τον ρε φίλε μου εκεί που κάθεται... Ξέκινησε από 45 μέρες ...το κατέβασε στις 30 και τώρα πήγε 29... αύριο μεθαύριο θα πάει στις 25 κ.ο.κ. και άμα τον δεί κανείς στην Ταϊλάνδη ας μου σφυρίξει κλέφτικα!!!

Αχ αγαπητέ φίλε μην κάθεσαι και γράφεις ότι σου κατέβη και διάβασε λίγο πριν γράψεις. Πηγαίνοντας λίγο πίσω υπάρχει γραμμένο στα πρακτικά ότι ο kostassf16 με έκανε να αναθεωρήσω και από 45 σε 30 μέρες. Τώρα το 28 με 29 από που βγαίνει μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στην Ταϊλάνδη γιατι αν είχες πάει θα γνωρίζεις ότι στο αεροδρόμιο σου δίνουν με την είσοδο 28 με 29 μέρες εγώ που δεν έχω πάει φρόντισα να το μάθω. Τότε πώς θα μείνω 30 μέρες? Δεν νομίζω να θέλεις να πληρώσω 500 μπατ την ημέρα με περιορισμένο προϋπολογισμό που πηγαίνω? Άλλη μια απόδειξή ότι γράφετε βλακείες.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελες να μας πεις λίγο αναλυτικότερα το σχέδιο σου για τις  29 μέρες γαμήσια;
Τι;, πως;, που; για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι αδαείς;

Μα και φυσικά θα σας γράφω κάθε μέρα βήμα προς βήμα και το πόσο θα ξοδεύω.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αχ αγαπητέ φίλε μην κάθεσαι και γράφεις ότι σου κατέβη και διάβασε λίγο πριν γράψεις. Πηγαίνοντας λίγο πίσω υπάρχει γραμμένο στα πρακτικά ότι ο kostassf16 με έκανε να αναθεωρήσω και από 45 σε 30 μέρες. Τώρα το 28 με 29 από που βγαίνει μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στην Ταϊλάνδη γιατι αν είχες πάει θα γνωρίζεις ότι στο αεροδρόμιο σου δίνουν με την είσοδο 28 με 29 μέρες εγώ που δεν έχω πάει φρόντισα να το μάθω. Τότε πώς θα μείνω 30 μέρες? Δεν νομίζω να θέλεις να πληρώσω 500 μπατ την ημέρα με περιορισμένο προϋπολογισμό που πηγαίνω? Άλλη μια απόδειξή ότι γράφετε βλακείες.
Συγγνώμη αλλά μόνο να γελάσω μπορώ... οι υπόλοιποι ξέρουν γιατί... Τι θέλω και ασχολούμαι μεσάνυχτα με παπαρολόγους; :cheesy:
Τον κοντράρεις στα ίσα όμως τον ΓΑΠ kamagra-κο εε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom