vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έχω παρατηρήσει ότι σε τούτο το θέμα που αφορά την Ταϊλάνδη μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρπός και άλλων εξωτικών δένδρων φρούτα...
Ναι Μαλακα -τον εαυτος μου -βαζω σημειο αναφορας...γιατι εχω την εμπειρια των τοσων χρονων δουλειας και επισκεψιμοτητας στην χωρα!!!!!Εσυ τι σημειο αναφορας εχεις για τις μαλακιες σου??????
Απο ποια χωρα εισαι τυπε?Ανοιχτή επιστολή προς τον Κύριε antisthenis.
Κύριε antisthenis... Το να διαγράφεις αυτά που ποσταρο είναι καταπατήσει του ελεύθερων λόγου και εκφράσεως. Είμαστε σε μια χώρα με δημοκρατική και όχι σε μια χώρα με κομουνιστικού καθεστώς. Για να σε πληροφορήσω Κύριε antisthenis με το σβήσιμο σου μου καταπατείς την ελευθερία μου να εκφραστώ σε κάποιους που με βρίζουν. Θα ήθελα να βάλετε πίσω όλα αυτά που μου σβήσατε διότι μου καταπατείτε το δικαίωμα να απαντήσω σε κάποιους που για διάφορους λόγους διαφωνούμε. Ευχαριστώ misterkamagras.
Αστονα ρε master τωρα καταπατειται βαναυσα χα, χα, χα!!!!!!Απο ποια χωρα εισαι τυπε?
Της εξηγησα τι ειχα παθει την προηγουμενη μερα και της ζητησα να μου την δειξει.Λεγοντας της οτι αφου τα δωματια που ειχαμε δεν ειχανε reception επρεπε να την δω για λογους ασφαλειας.Καμια δεν ειχε προβλημα.Ρε σύ awesome,πως έβγαλες φωτο τη ταυτότητα της?
Αστονα ρε master τωρα καταπατειται βαναυσα χα, χα, χα!!!!!!
Απο ποια χωρα εισαι τυπε?
αυτο δεν θα μας εμποδισει να τις σκισουμε χωρις ελεος.Απο δω και στο εξης,καμια Ταυλανδεζα δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν γνωριζει την Ελλαδα...
Συμφωνα με τις "ανταποκρισεις" μου,ημαστε απο τα πρωτα θεματα στα δελτια ειδησεων τους, απο το πρωι...
Ας επιβεβαιωσουν/διαψευσουν, οι "αποδημοι" μας εκει,παρακαλω.
Κι αν το ποδοσφαιρο μας εκανε γνωστους σε μια μικρη μεριδα Ταυλανδων.
Τα χαλια μας, μας "απογειωνουν" επικοινωνιακα,σε σαφως μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου...