Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βαλτε τουλάχιστον κάτι σχετικό.

Συνημμένα

• garcinia_mangostana2_small.jpg
    garcinia_mangostana2_small.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 27

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει ότι σε τούτο το θέμα που αφορά την Ταϊλάνδη μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρπός και άλλων εξωτικών δένδρων φρούτα...

Εγώ φταίω τελικά,αντε ρε πάτε σε καμμιά λαϊκή της γειτονιάς... :2funny:

Χούμορ κάνω χούμορ.... :grin:
Καλημέρα σε όλους  :rockon:

Συνημμένα

• Patong.JPG
    Patong.JPG
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 16

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
με αφορμή παλιότερο ποστ ενός χρήστη ο οποίος ενδιαφερόταν για καμάκι με Ρωσίδες  .

στην παττάγια ανεβαίνοντας τα σκαλιά για το moulin rounge δεξιά είναι το moulin και αριστερά μια ρώσικη ντίσκο η motoroom. 

Προσωπικά μου άρεσε πολύ να πίνω το ποτό μου εκεί μέσα απο νωρίς, ωραία κορμιά πατριώτες να χορεύουν ξέφρενα. 

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
kostasf16 μιλάς για το moulin? η για την ντίσκο motoroom?

mr fabulous

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παληκαρια καλημερα
Παρακολουθω το forum εδω και καιρο αλλα μονο τωρα βρηκα το χρονο και τη διαθεση να γραψω.Το πρωτο ταξιδι που
εκανα στην ταυλανδη ηταν τον Νοεμβριο για 22 ημερες.Δεν θα πω για το πως ηταν καθως τα εχετε περιγραψει ολα.Αυτα που θα ηθελα να γραψω εχουν να κανουν με προσωπικα βιωματα και εμπειριες απο το ταξιδι μου.
Αναχωρηση 10 του Νοεμβρη με qatar airways μαζι με ενα φιλαρακι to ταξιδι κουραστικο οπως και οι στασεις σε Ντοχα και Κουαλα Λουμπουρ.Με το φτανουμε πουκετ βγαινω απο το αεροδρομιο και ενα κυμα ζεστης υγρασιας και γκλιτσας με πλακωσε αναβω 2-3 τσιγαρα και καθομαι στο παγκακι.Το φιλαρακι μου ειχε ξαναερθει και ηξερε την καταστση ετσι πηγε παζαρεψε ταξι και ξεκινησαμε για την patong.Λιγα λογια για το φιλαρακι μου καθως εχει μεγαλη σημασια με ποιον ταξιδευεις.Ας τον λεμε doctor καθως του ειχε μεινει απωθημενο και δεν εγινε ποτε.Λοιπον ο doctor πολυ καλο παιδι ιδιωτικος υπαλληλος σε μεγαλη εταιρια franchising και πολυ καλος στη δουλεια του αλλα για συνταξιδιωτης απο μενα απορριπτεται για πολλους και διαφορους λογους που θα αναφερω παρακατω.Φτανουμε patong τακτοποιουμαστε στα ξεχωριστα διαμερισματα φαγητο και ξεκουραση.Πρωτη βραδυνη εξορμηση soi bangla και πρωτη σταση tai pan εξυπηρετικο προσωπικο αλλα απογοητευτικος κοσμος.Ειχε πολλες milf ταυλανδες.Οι μπαρμπαδες που ηταν μεσα μου θυμιζαν θαμωνες σε καφενειο του χωριου που παιζουνε πρεφα και κοιτανε το κωλο της ρουμανας/βουλγαρας σερβιτορας.Τελοσπαντων πινουμε το ποτακι και συνεχιζουμε στο hollywood.Η ποιοτητα σαφως πιο ανεβασμενη πινουμε ποτακι και βλεπω το doctor εχει φορτωσει ενα καλο μωρο σκουρο ψηλο με μεγαλα προσοντα.Φερνει και μια φιλη της εξισου καλη.Διαπραγματευομαστε τιμη αλλα τα κοριτσια δεν πεφτανε κατω απο 3000,λεω στο doctor ρε μ...... εγω 75 ευρω δεν δινω υποτιθεται ειμαι νεαρος και εμφανισιμος σιγα μην πληρωσω(ποσο λαθος εκανα).Οκ μου λεει παμε και tiger να δουμε τι παιζει.Η ωρα περασμενη και μονο κατι μπουρουχες ειχανε μεινει ο dοctor καβατζωνει ενα σκυλι γεματο τατουαζ και ψιλοσουρομενη και εγω βρηκα ενα αξιοπρεπες κινεζοταυλανδεζακι το οποιο κατεβασα στα 1000 και ετσι πηραμε το δρομο της επιστροφης.
συννεχιζεται...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αναμένοντας τη συνέχεια αλλά και την κατάληξη του ραντεβού του Κ-γερου κερνάω δροσερό ροδοχυμό!

Συνημμένα

• Ροδάς.jpg
    Ροδάς.jpg
    301,4 KB · Εμφανίσεις: 13

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
Ναι Μαλακα -τον εαυτος μου -βαζω σημειο αναφορας...γιατι εχω την εμπειρια των τοσων χρονων δουλειας και επισκεψιμοτητας στην χωρα!!!!!Εσυ τι σημειο αναφορας εχεις για τις μαλακιες σου??????

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
@mr awesome     'νεο αιμα' και σχετικα φρεσκια ανταποκριση. Ανυπομονουμε για συνεχεια. Καλωσηρθες

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιχτή επιστολή προς τον Κύριε antisthenis.

Κύριε antisthenis... Το να διαγράφεις αυτά που ποσταρο είναι καταπατήσει του ελεύθερων λόγου και εκφράσεως. Είμαστε σε μια χώρα με δημοκρατική και όχι σε μια χώρα με κομουνιστικού καθεστώς. Για να σε πληροφορήσω Κύριε antisthenis με το σβήσιμο σου μου καταπατείς την ελευθερία μου να εκφραστώ σε κάποιους που με βρίζουν. Θα ήθελα να βάλετε πίσω όλα αυτά που μου σβήσατε διότι μου καταπατείτε το δικαίωμα να απαντήσω σε κάποιους που για διάφορους λόγους διαφωνούμε. Ευχαριστώ misterkamagras.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ανοιχτή επιστολή προς τον Κύριε antisthenis.

Κύριε antisthenis... Το να διαγράφεις αυτά που ποσταρο είναι καταπατήσει του ελεύθερων λόγου και εκφράσεως. Είμαστε σε μια χώρα με δημοκρατική και όχι σε μια χώρα με κομουνιστικού καθεστώς. Για να σε πληροφορήσω Κύριε antisthenis με το σβήσιμο σου μου καταπατείς την ελευθερία μου να εκφραστώ σε κάποιους που με βρίζουν. Θα ήθελα να βάλετε πίσω όλα αυτά που μου σβήσατε διότι μου καταπατείτε το δικαίωμα να απαντήσω σε κάποιους που για διάφορους λόγους διαφωνούμε. Ευχαριστώ misterkamagras.
Απο ποια χωρα εισαι τυπε?

mr fabulous

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
συνεχεια
Φτανουμε δωματια παει το μωρο για ντουζακι και εγω ανοιγω το air-condition για να δροσερεψει το δωματιο καθομαι στο μπαλκονι και περιμρνω το κοριτσι να βγει απο το μπανιο.Βγαινει με την πετσετα μου πεταει ενα your turn for shower και αραζει στο κρεβατι.Βγαινω και εγω και ξεκιναει το παρτι τον πηρε στο στομα με καποτα και στη συνεχεια την αφησα να με ανεβει πανω.Λογω κουρασης του ταξιδιου και περασμενης ωρας αργησα να τελειωσω.Στη συνεχεια μπανακι μαζι και υπνο.Ξυπναω το πρωι και μια δυσαρεστη εκπληξη με περιμενε δεν την βλεπω στο δωματιο και λεω θα βαρεθηκε να με περιμενει να ξυπνησω και εφυγε παω να ντυθω και συνειδητοποιω οτι λειπουν 2000 μπατ απο την τσεπη του παντελονιου μου.Τα παιρνω στο κρανιο λεω με εκλεψε η παλιοπ....παω χτυπαω στο φιλαρακι μου μολις ειχε τελειωσει τον πρωινο γυρο και του λεω τι εγινε.Τελοσπαντων μου λεει μην το σκεφτεσαι σιγα τα λεφτα που σου πηρε απλα προσεχε εδω τα πραγματα ειναι αλλιως.Ντυνεται και κατεβαινουμε παραλια με το μηχανακι που ειχαμε νοικιασει.Καθομαστε παραλια πινουμε τα μπυρακια μας βλεπουμε και τα ρωσικα κωλαρακια που πηγαινουν πανω κατω και περναει η μερα.Η ωρα για την βραδυνη εξορμηση εχει φτασει παμε tiger εξωστη βλεπουμε τα κοριτσια απο ψηλα και ψαχνουμε ποια θα ειναι αυτη που θα περασουμε μαζι τη νυχτα.Μου την πεφτουνε κατι εντελως αθλιες που πραγματικα και τζαμπα δεν τις επαιρνα ο φιλος μου βρισκει ενα κοριτσακι καλο αδυνατο κοντουλικο κλασσικο ταυλανδεζακι.Εγω ημουν ακομα στο ψαξιμο αλλα δεν εβρισκα τιποτα επειδη η ωρα ειχε περασει και ο doctor ειχε φουντωσει για να φυγουμε λεω στη δικια του φερε μου μια φιλη σου.Και εκει που περιμενα κανενα μπαζο βλεπω ενα ομορφο κοριτσακι κοντο και μικροβυζο τα βρισκουμε στην τιμη και φευγουμε.Φτανουμε δωματιο κανουμε το καθιερωμενο ντουζακι και ξεκιναει το σφυροκοπημα αφου εχει προηγηθει ακαποτη πιπα.Η αποδοση αρκετα καλη αν και προσπαθουσε με διαφορα τεχνασματα να το αποφυγει οπως για παραδειγμα σηκωνε την κοιλια της πιο πανω για να μην μπαινει ολο το εργαλειο μεσα.Την εσπρωχνα και εγω προς τα κατω ωσπου παραδοθηκε.Για να μην βγω προ εκπληξεων παλι εβγαλα φωτο την ταυτοτητα της και κλειδωσα τα λεφτα στο συρταρι.Το πρωι το σφυροκοπημα συνεχιστηκε μεχρι που επεσε η αυλαια.Εδωσα στο μωρο τα χρηματα του διεγραψα τη φωτο απο το κινητο και εφυγε ενω εγω πηγα για ντουζακι πριν παω να ξυπνησω τον doctor
συννεχιζεται

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε σύ awesome,πως έβγαλες φωτο τη ταυτότητα της?

mr fabulous

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σύ awesome,πως έβγαλες φωτο τη ταυτότητα της?
Της εξηγησα τι ειχα παθει την προηγουμενη μερα και της ζητησα να μου την δειξει.Λεγοντας της οτι αφου τα δωματια που ειχαμε δεν ειχανε reception επρεπε να την δω για λογους ασφαλειας.Καμια δεν ειχε προβλημα.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
@misterkamagra Τι λες ρε φιλαρακο;Σου φτειαξανε τετοια κατασταση;Πω,πω.Ασχημο πραγμα να μη μπορεις να εκφραστεις.Φανταζομαι καπως ετσι θα νοιωθεις :pipa1:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Απο δω και στο εξης,καμια Ταυλανδεζα δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν γνωριζει την Ελλαδα... :boobies:

Συμφωνα με τις "ανταποκρισεις" μου,ημαστε απο τα πρωτα θεματα στα δελτια ειδησεων τους, απο το πρωι...

Ας επιβεβαιωσουν/διαψευσουν, οι "αποδημοι" μας εκει,παρακαλω.

Κι αν το ποδοσφαιρο μας εκανε γνωστους σε μια μικρη μεριδα Ταυλανδων.
Τα χαλια μας, μας "απογειωνουν" επικοινωνιακα,σε σαφως μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου... :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο δω και στο εξης,καμια Ταυλανδεζα δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν γνωριζει την Ελλαδα... :boobies:

Συμφωνα με τις "ανταποκρισεις" μου,ημαστε απο τα πρωτα θεματα στα δελτια ειδησεων τους, απο το πρωι...

Ας επιβεβαιωσουν/διαψευσουν, οι "αποδημοι" μας εκει,παρακαλω.

Κι αν το ποδοσφαιρο μας εκανε γνωστους σε μια μικρη μεριδα Ταυλανδων.
Τα χαλια μας, μας "απογειωνουν" επικοινωνιακα,σε σαφως μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου... :headbang: :headbang:
αυτο δεν θα μας εμποδισει να τις σκισουμε χωρις ελεος. :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom