Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδελφε Shamans9,

Νομίζω ότι παρεξήγησες τα γραφόμενά μου.
Όταν έγραψα ότι η όλη φάση θα άξιζε σχολιασμό <<ΑΝ είχε εξελιχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο>> εννοούσα ότι
1. Αν σου είχαν κάτσει τα γκομενάκια  :fuck2: κάποιος θα μπορούσε να πει. "Μπορούμε να βρούμε και κανονικές κοπέλες και να περάσουμε καλά ξεφεύγοντας από τα πουτανάκια, μπράβο μεγάλε που το σκέφτηκες το δοκίμασες και σου βγήκε" και πολλά άλλα παρόμοια σχόλια τα οποία δεν χρειάζεται να τα αναφέρω
2.Αν δεν σου είχαν κάτσει  :jerking: θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει "Δεν είναι όλες οι Ταϋλανδέζες πουτάνες και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πηδήξεις εκτός σεξ σκηνής" κλπ κλπ κλπ.

Μια και με ρώτησες αν το γαμήσι και μόνο το γαμήσι μετράει για μένα θα σου απαντήσω ότι πηγαίνω κει κάτω για ένα και μόνο στόχο: ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ. Το γαμήσι είναι το 80% του στόχου μου. Συγχαρητήρια δεν δίνω σε κανέναν για τις επιδώσεις του. Για μένα σημαντικές είναι οι δημοσιεύσεις που δίνουν πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής για το ΤΙ ΠΟΥ ΠΩΣ, και ακόμα ποιο σημαντικές είναι αυτές που σου δίνουν πληροφορίες για το πως να αποφύγεις να σε πιάσουν κορόιδο και δεν εννοώ το οικονομικό μην δηλαδή πληρώσεις λίγο παραπάνω για το γαμήσι αλλά το "ψυχικό"=αγαπούληδες, μόνιμοι σπόνσορες κλπ.

Καλά κάνεις και προτρέπεις τους συναδέλφους να την ψάχνουν και εκτός σεξ σκηνής, Είναι μια αλλαγή και υπάρχουν πιθανότητες να σου κάτσει (το ποσοστό δεν ξέρω...). Προσωπικά όσες φορές το δοκίμασα ήταν χάσιμο χρόνου. (άσχετα απο το αν πήδηξα ή όχι)

Και το τελευταίο και το σημαντικότερο που θέλω να σχολιάσω. Γράφεις <<και  να   ξεφυγουν   καποιοι  απο  τα   ιδια   και   τα   ιδια    που   εχουν  καταδικασει    τον  ευατο   τους>>. Συνάδελφε λάθος τα λες. Και να στο εξηγήσω. Η Ταυλάνδη σαν προορισμός έχει πολλά θετικά στοιχεία.
1. Είναι φτηνή
2. έχει πολύ καλή σεξ σκηνή δηλ φτηνό γαμήσι, ασιάτισες, ψευδαίσθηση του "έρωτα", βγάζεις εύκολα "κέφια" (πχ παρτουζίτσες) κλπ
3. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες εκτός σεξ σκηνής πχ. καταδύσεις ελέφαντες τίγρεις ναοί φύση κλπ
Όλοι μας τα ξέρουμε αυτά δηλαδή το τι μπορείς να κάνεις κει κάτω. ΑΛΛΑ ο καθένας μας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει καλά. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ συνάδελφε είναι αυτός που κάνει κάτι χωρίς να είναι δικιά του ΕΠΙΛΟΓΗ. Όλοι μας κάνουμε ότι κάνουμε κει κάτω από δικιά μας επιλογή, και αν είναι τα ίδια και τα ίδια δικιά μας επιλογή πάλι άρα μόνο καταδικασμένοι δεν είμαστε. Τώρα άμα εσύ δεν συμφωνείς με τις επιλογές μας... Its Up to you....

Επισκέπτης
Shamans9:ρε μεγαλε 2 απλα κοινοτυπα πραγματακια σου ειπα:! 1.Οτι κανοντας καμακι.... παγκοσμιως το πρωτο που ζητας για συνεχεια.....ειναι ενα τηλεφωνο!!!και 2.Αυτα τα γκομενακια ,σου ζηταν να μιλησουν μαζι σου για να τελειοποιησουν τα Αγγλικα τους ή να κανουν παρεα με καποιο δυτικο και να ανταλαξουν αποψεις-επειδη ολοι αυτοι οι λαοι κουβαλανε διαφορα συμπλεγματα κατωτεροτητας- κλπ γιαυτο και τις αποκαλεσα  χαζοβιολες....
Εσυ αντι να σκεφτεις και την αλλη αποψη σε σχεση μ'αυτο που πιστευες μεχρι τοτε, αλλα και την εμπειρια καποιων που εχουν φαει τα νειατα τους εκει κατω....μας σκυλοβρισες κομπλεξικους και διαφορα αλλα κοσμητικα επιθετα..... και το χειροτεπο οτι υπαρχει και συνομοσια εναντιον σου και δεν σου αναγνωριζουμε την αξια...της ιστοριουλας σου.....Τι να σου πω!!!!εισαι αξιος συγχαριτηριων ...και φυσικα λυπαμαι για λογαριασμο σου!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδες θα ειναι κανεις πατονγκ απο 15 του μηνα και μετα να κερασω καμια μπιριτσα?

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αγορασα τα εισιτηρια με EGYPT,πεταμε 26 FEB με 23 MAR,πρωτος προορισμος PATTAYA για 5-6 μερες και μετα KOH SAMUI με ανοικτο το υπολοιπο προγραμμα,ηδη εχουν γινει διαφορα κονε και ευελπιστω και σε αλλα,οποιοι 8α ναι κατω και γουσταρουν συναντηση για καμια μπυριτσα ας στειλουν PM

Υ.Γ1 gioro27,boz,joedoe ευχαριστουμε για την βοηθεια,θα τα πουμε και απο κοντα
  Υ.Γ2 SHORT TIME,PAGTAO και λοιπες δυναμεις ναστε καλα για τις πληροφοριες και τις ανταποκρισεις,δυστηχως δεν θα σας δουμε στο "πεδιο της μαχης",τουλαχιστον μπορει σε κανενα καφε στην Αθηνα
  Υ.Γ3 master21 και lusiano κανονιστε να τα πουμε στο KOH SAMUI

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
master  πες μας αν θες τι παιζει koh samui γιατι το σκεφτομαι ...να ξεφυγω επιτελους, λιγο απο Patong!!!! για τελη Μαρτιου!!
η ζωη στο σαμουι δεν εχει καμια σχεση με το πουκετ,οτι αφορα τον σεξοτουρισμο,και την νυχτερινη ζωη.θα ελεγα οτι ειναι ενα μερος να πας με την γκομενα σου για να χαλαρωσεις.
εκει ειναι γεματο με ρωσσους,και οσο τρελο και αν ακουγεται,πολλες ρωσσιδες πανε εκει μονες τους.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
CHAWENG-PATONG 2012
Μια και διαβάζω πιθανές εξορμήσεις συναγωνιστών για Patong και Σαμούη θα ήθελα να πω τις φετινές μου εντυπώσεις.
Η Σαμούη αν και πανέμορφο νησί δεν προσφέρεται για σεξοτουρισμό πια παρά μόνο για φυσιολατρία.
Φέτος πήγα για τρίτη φορά  και πραγματικά το μετάνιωσα. Ίσως και να έφταιγε η high season αλλά να μου πεις  και πότε η Ταϊλάνδη δεν είναι  γεμάτη.
Οι Ρώσοι το έχουν παρακάνει έχουν κατακλίσει και τα τελευταία νησάκια.
To νησί είναι πια προορισμός νεαρών βορειοευρωπαίων που κατεβαίνουν μόνο και μόνο για τα νυχτερινά beach Party και το ατέλειωτο μεθύσι. Αγοράζουν τα γνωστά φθηνά κουβαδάκια με ποτά μπόμπες και γίνονται σταφίδα. Οι Ταϊλανδέζες να πάνε Σαμούη να κάνουν τι; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ποτέ βαρετά εκεί αλλά εμένα δεν με εκφράζει τέτοια διασκέδαση παρέα με λευκούς. Είμαι ορκισμένος λάτρης της Ασιατικής σάρκας και φανατικός σεξοτουρίστας.Κάτι where are you from (η αρχή του καμακιού…) τα θεωρώ χάσιμο χρόνου και δυνάμεων.
Ποτέ δε θα περίμενα να μπω στη Green Mango και να νοιώθω ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα. Oι Ταϊλανδέζες με το σταγονόμετρο και αυτές μπάζα.
Πιστεύω και τώρα το ίδιο θα είναι. Η Reggae disco  κατάντησε κέντρο διασκέδασης ντόπιων γιαπί. Ο δρόμος πριν τη Reggae με τα παρακμιακά μπαράκια χωρίς καθόλου ενδιαφέρον.
Η θάλασσα της Chaweng Beach χάλια, η δε Λαμάη είναι αισθητά καλύτερη αλλά εκεί συνήθως φυσάει.
Η σεξ σκηνή στη Chaweng Beach είναι περιορισμένη και στη Λαμάη ελάχιστη. Τις πρώτες φορές ήμουν ενθουσιασμένος από το νησί τώρα όχι. Τα καταλύματα πανάκριβα και αν δεν οδηγάς μηχανάκι είσαι στο έλεος των μαφιόζων ταξιτζήδων. Για μια κούρσα αεροδρόμιο-πόλη δέκα λεπτών ζητάνε 600 μπατ! Cheweng-Lamai δεκαπέντε λεπτά  400 μπατ. Δωμάτιο κοτέτσι 1500 (κοντά στο κέντρο) Ναργιλές 300 μπατ (90-150 στη Πατάγια)
Αυτό που αξίζει είναι οι εκδρομές στα γύρω νησάκια αν έχεις την υπομονή να έχεις παρέα βλαχορώσους και ένα σωρό άλλους παράξενους συνταξιδιώτες.
Για μένα τέλος η Σαμούη όπως τέλος και η Πατόνγκ! Ε βέβαια το λέω αυτό μετά από πάμπολες επισκέψεις, φέτος όμως παράγινε το κακό. Ειδικά με τις υψηλές τιμές, τους κράχτες, την αγένεια των Ταϊλανδών, και φυσικά την απίστευτη κοσμοπλημμύρα. Για μένα δεν είναι πια safe η Πατόνγκ. Στο δρόμο είναι πολύ επικίνδυνα ειδικά αν είσαι μόνος, μετά από τόσα χρόνια το ένοιωσα και αυτό. Δεν νοείται να σταματάει ένα μηχανάκι μπροστά σου μέσα στη νύχτα να κατεβαίνουν κάτω δύο και να σε πλησιάζουν ύποπτα. Ευτυχώς φορούσα αθλητικά παπούτσια και έσφιξα δρόμο. Ίσως και να ήταν ladyboys και να ήθελαν παρτούζα, εγώ πάντως τρόμαξα. Αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ένοιωσα όχι καλά όπως στις ντίσκο ας πούμε που τις γεμίζουν με τριπλάσιο από το όριο ασφαλείας κόσμο, κάτι να γίνει μη κακό την πάτησες. Και στο Πουκέτ αν δεν οδηγάς μηχανάκι είσαι χαμένος και καταδικασμένος. Τα καταλύματα και εδώ πανάκριβα  όσα είναι κοντά στο κέντρο, αλλά το κυριότερο εκτός τη κοσμοσυρροή είναι η ανυπαρξία αξιόλογων κορασίδων.
Πάνε εκείνα τα κοριτσάκια που ήταν γεμάτα τα Σόι της Μπαγκλά. Μέχρι και το Χαρντ Ροκ  Γκογκο έχει μπαζαρέψει.Η Τάι Παν κατάντησε πουροστέκκι μιλάμε δεν βλέπονται ούτε στο σκοτάδι. Άσε τους κατσικοχορευτές και τους μέθυσους φαράνγκ.Η Tiger κέντρο διασκέδασης Ρώσων και λοιπών Ευρωπαίων μόνο στη Hollywood κάτι πάει να γίνει αλλά θα χρειαστεί να πάς εκεί γύρω στις τρεις με τέσσερις το πρωί ή κατά τις δέκα το βράδυ, τότες μόνο είναι προσβάσιμη, μιλάμε για εκατοντάδες κόσμο κυρίως αρσενικούς.
Ευτυχώς είχα μαζί μου συνοδό για μία εβδομάδα άσχετα αν τη βαρέθηκα μετά τις πρώτες μέρες.
Συμπέρασμα φίλοι, όσοι είναι αυστηρά σεξοτουρίστες αλλά  ψάχνουν κάτι πιπεράτο να ξεχάσουν Σαμούη και Πουκέτ και να κατηφορίσουν Ψαροχώρι αφού φυλάξουν μερικές μαγικές νύχτες για τη Πρωτεύουσα.
Είναι χιλιοειπωμένο Παττάγια είναι μόνο μία και η πόλη των αγγέλων μοναδική.
Όσοι είναι φυσιολάτρες ολίγον τι, διαθέτουν κάτι τις μπατόνια παραπάνω είναι οδηγοί δικύκλων και δεν τους ενδιαφέρει η εμφάνιση γύρω από ένα αιδοίο ας πάνε μερικές μερούλες στα νησάκια.
Στο φινάλε ίσως και φανούνε τυχερότεροι από μένα ίσως τώρα να ξεκίνησε πιπινοσυρροή αν και χλωμό.
Όπως και νάχει καλά να περάσετε, να προσέχετε και περιμένουμε ανταποκρίσεις.

Συνημμένα

• Samui airport.jpg
    Samui airport.jpg
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Κάθε πέρσι και καλύτερα.jpg
    Κάθε πέρσι και καλύτερα.jpg
    220 KB · Εμφανίσεις: 63

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μου΄κανες την καρδια περιβολι PAGTAO..... αλλα τι να κανω που το φιλαρακι εχει φαει σκαλωμα με KOH SANMUI και θελει να παμε οπωσδηποτε,τεσπα μπορει ναναι και καλη φαση για ανασυνταξη δυναμεων πριν ξαναγυρισουμε στο ψαροχωρι,θα δειξει......... PATONG παντως οντως δεν ξαναπηγαινω

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ευχαριστω    Pagtao  για  τα  καλά  σου  λογια  (καθως  και  τον Bestathens )  και  συνεχισε  να  γραφεις . Τα  κειμενα  σου    εχουν  μια  αισιοδοξια  μεσα  τους . Αυτό  είναι  το  πιο  σημαντικο .
Όπως  εχει  ειπωθει  -  Οι  ανθρωποι  μετα    από  καιρο  ισως  εχουν  ξεχασει  τι    ελεγες    αλλά  παντα  θα  θυμουνται    πως  τους  εκανες    να  αισθανθουν  -

Συγχαρητηρια  και    σε  σενα  love  you    sort  time  για  ολο  αυτό  που  προσφερες  απλοχερα .Δεν  προλαβα  ( ακομα  )  να  διαβασω  το  σηριαλ  σου  αλλά  εκτιμησα  πολύ  την  σταση  σου  όταν    όλα  τα  φωτα  επεσαν  πανω  σου .

Shamans9:ρε μεγαλε 2 απλα κοινοτυπα πραγματακια σου ειπα:! 1.Οτι κανοντας καμακι.... παγκοσμιως το πρωτο που ζητας για συνεχεια.....ειναι ενα τηλεφωνο!!!και 2.Αυτα τα γκομενακια ,σου ζηταν να μιλησουν μαζι σου για να τελειοποιησουν τα Αγγλικα τους ή να κανουν παρεα με καποιο δυτικο και να ανταλαξουν αποψεις-επειδη ολοι αυτοι οι λαοι κουβαλανε διαφορα συμπλεγματα κατωτεροτητας- κλπ γιαυτο και τις αποκαλεσα  χαζοβιολες....
Εσυ αντι να σκεφτεις και την αλλη αποψη σε σχεση μ'αυτο που πιστευες μεχρι τοτε, αλλα και την εμπειρια καποιων που εχουν φαει τα νειατα τους εκει κατω....μας σκυλοβρισες κομπλεξικους και διαφορα αλλα κοσμητικα επιθετα..... και το χειροτεπο οτι υπαρχει και συνομοσια εναντιον σου και δεν σου αναγνωριζουμε την αξια...της ιστοριουλας σου.....Τι να σου πω!!!!εισαι αξιος συγχαριτηριων ...και φυσικα λυπαμαι για λογαριασμο σου!!!!!!

Μπουχαχα    εχεις  στα  αληθεια  πλακα . Δεν  στο  ειπα  και  πριν  ,  εσυ  πετας  στην  αρχη  την  μαλακια  σου  και  μετα    εισαι  από  τα  καλυτερα  παιδια .
Αλλά  εκει  που  νομιζει  κανεις  για  σενα    ότι  τωρα  ενταξει  ,  πεταξε  την  μαλακια  του  θα  ηρεμησει  ,  αμ  δε ,  μετα  από  λιγο    σε  ξαναπιανει .
Όπως  τωρα  που  λες  ότι  εγραψα  ιστοριουλα    και  ότι  λυπασαι    για  λογαριασμο  μου . Χα  χα  χα  ειδικα  με  αυτό  το  τελευταιο  εριξα  πολύ  γελιο . 
Μου  θυμισες  Αιδεσιμοτατο .
Χα  χα  πολύ  σε  παω .

Συνάδελφε Shamans9,

Νομίζω ότι παρεξήγησες τα γραφόμενά μου.
Όταν έγραψα ότι η όλη φάση θα άξιζε σχολιασμό <<ΑΝ είχε εξελιχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο>> εννοούσα ότι
1. Αν σου είχαν κάτσει τα γκομενάκια  :fuck2: κάποιος θα μπορούσε να πει. "Μπορούμε να βρούμε και κανονικές κοπέλες και να περάσουμε καλά ξεφεύγοντας από τα πουτανάκια, μπράβο μεγάλε που το σκέφτηκες το δοκίμασες και σου βγήκε" και πολλά άλλα παρόμοια σχόλια τα οποία δεν χρειάζεται να τα αναφέρω
2.Αν δεν σου είχαν κάτσει  :jerking: θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει "Δεν είναι όλες οι Ταϋλανδέζες πουτάνες και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πηδήξεις εκτός σεξ σκηνής" κλπ κλπ κλπ.

Μια και με ρώτησες αν το γαμήσι και μόνο το γαμήσι μετράει για μένα θα σου απαντήσω ότι πηγαίνω κει κάτω για ένα και μόνο στόχο: ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ. Το γαμήσι είναι το 80% του στόχου μου. Συγχαρητήρια δεν δίνω σε κανέναν για τις επιδώσεις του. Για μένα σημαντικές είναι οι δημοσιεύσεις που δίνουν πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής για το ΤΙ ΠΟΥ ΠΩΣ, και ακόμα ποιο σημαντικές είναι αυτές που σου δίνουν πληροφορίες για το πως να αποφύγεις να σε πιάσουν κορόιδο και δεν εννοώ το οικονομικό μην δηλαδή πληρώσεις λίγο παραπάνω για το γαμήσι αλλά το "ψυχικό"=αγαπούληδες, μόνιμοι σπόνσορες κλπ.

Καλά κάνεις και προτρέπεις τους συναδέλφους να την ψάχνουν και εκτός σεξ σκηνής, Είναι μια αλλαγή και υπάρχουν πιθανότητες να σου κάτσει (το ποσοστό δεν ξέρω...). Προσωπικά όσες φορές το δοκίμασα ήταν χάσιμο χρόνου. (άσχετα απο το αν πήδηξα ή όχι)

Και το τελευταίο και το σημαντικότερο που θέλω να σχολιάσω. Γράφεις <<και  να  ξεφυγουν  καποιοι  απο  τα  ιδια  και  τα  ιδια    που  εχουν  καταδικασει    τον  ευατο  τους>>. Συνάδελφε λάθος τα λες. Και να στο εξηγήσω. Η Ταυλάνδη σαν προορισμός έχει πολλά θετικά στοιχεία.
1. Είναι φτηνή
2. έχει πολύ καλή σεξ σκηνή δηλ φτηνό γαμήσι, ασιάτισες, ψευδαίσθηση του "έρωτα", βγάζεις εύκολα "κέφια" (πχ παρτουζίτσες) κλπ
3. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες εκτός σεξ σκηνής πχ. καταδύσεις ελέφαντες τίγρεις ναοί φύση κλπ
Όλοι μας τα ξέρουμε αυτά δηλαδή το τι μπορείς να κάνεις κει κάτω. ΑΛΛΑ ο καθένας μας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει καλά. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ συνάδελφε είναι αυτός που κάνει κάτι χωρίς να είναι δικιά του ΕΠΙΛΟΓΗ. Όλοι μας κάνουμε ότι κάνουμε κει κάτω από δικιά μας επιλογή, και αν είναι τα ίδια και τα ίδια δικιά μας επιλογή πάλι άρα μόνο καταδικασμένοι δεν είμαστε. Τώρα άμα εσύ δεν συμφωνείς με τις επιλογές μας... Its Up to you....

Φιλε  The Dick  δεν  θα  τα  σχολιασω  όλα  γιατι  μπορει  να  είναι    κουραστικο  για  τους  υπολοιπους .
Θεωρεις  ότι  είναι    πιο  σημαντικο  να  δινονται  πληροφοριες  .Συμφωνω    σε  αυτό . Γιατι  το  λες  αυτό  σε  μενα ?  Δεν  θυμασαι  τι  ειχα  γραψει ?
Δεν  ειχα  δωσει  μεσω  των  ποστ  μου  συνεχεις  πληροφορειες  και  παραλληλα    δεν  ξεδιπλωνα  εμπειριες    και  διδαγματα    από  οσα  γεγονοτα  μου    συνεβησαν?
Να  βαλω  τοτε  ξανα  το τοτε  πρωτο  ποστ  (  οι  συνεχειες  όπως  ξερεις  είναι  μετα )
Οσο  για  αυτό  που  λες  - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ συνάδελφε είναι αυτός που κάνει κάτι χωρίς να είναι δικιά του ΕΠΙΛΟΓΗ -  φιλε    απλα  δεν  ισχυει .

Για  να  καταφερεις  να  απελευθερωθεις    πρεπει  πρωτα  να  καταλαβεις    ότι  εισαι  φυλακισμενος . Εσυ  εχεις  περιχαρακωσει    όλα  σου  τα  ενδιαφεροντα    και  οτιδηποτε  σε  ευχαριστει  σε  μια  μεγαλη  αορατη  φυλακη  και  ετσι  όπως  κινησε  ,  δεν  αφηνεις    το  τυχαιο  να  εισχωρησει  στην  ζωη  σου .
Εφτιαξες    μια  φυλακη  και  σου  συμβαινουν  εκει  μεσα    γεγονοτα    που  κατά  βαση  είναι  προβλεπομενα    γεγονοτα . Για  αυτό    εχεις  τοσο  την  αναγκη  να  μαθαινεις    συνεχεια  καινουργιες  πληροφοριες  . Δεν  μπορεις  να  κινηθεις  μεσα    στο  χαος    και  αυτό  σε  τρομαζει  . Το  απροβλεπτο    σε  ακινητοποιει  ,  θελεις  γυρω  σου    μονο  προβλεπομενα  περιβαλλοντα . Μολις  φθανεις    στα  σιδερα-συνορα  της  αορατης  φυλακης  σου , σταματας  λιγο  πριν  και  δεν τα  αγγιζεις , δεν  τα  βλεπεις  καν . Είναι  αορατα  αλλά  εσενα  καταφερνουν  να  σε  παγιδεψουν . Βρισκεις  διαφορες  δικαιολογιες  και  αφορμες  και  γυριζεις  πισω    στα  γνωριμα  λημερια . Λες  δεν  υπαρχει  φυλακη  και  δεν  καταλαβαινεις    ότι  μονος  σου  ορισες    τα  συνορα    της  φυλακης  σου .
Δηλαδη  ολες  σου  οι  επιλογες    είναι  αποτελεσμα    της  φυλακης  σου  .Η  φυλακη  σου  μεχρι  εκει  σου  επιτρεπει  να  πας .
Τα  λογια  που  ειπα  είναι  φυσικο  να  αντιδρασεις .Θα  πεις  ότι  αυτά    δεν  ισχυουν    σε  μενα . Όμως  αυτά  δεν  είναι  δικα  σου  λογια ,  είναι  της  φυλακης  σου . Όταν  την  επομενη  φορα  με  το  καλο  πας  ταξιδι  αν  θελεις    κανε  εντελως    αντιθετα    από  ότι  εκανες    τοσα    χρονια , κινησου  μονος  σου  σε  αγνωστες  περιοχες ,  ασε  το  τυχαιο  να  εισχωρησει  στην  ζωη  σου , γευσου  και  το  πιο  ασημαντο  γεγονος  , βρες  χαρα  και  σε  μια  λεπτομερεια    και  υστερα  μολις  γυρισεις  πισω ,  ρωτησε    τον  ευατο  σου    ή  μαλλον  μην  ρωτησεις    απλως    τιποτα .
Απλως  νιωσε .

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
CHAWENG-PATONG 2012
Ειδικά με τις υψηλές τιμές, τους κράχτες, την αγένεια των Ταϊλανδών, και φυσικά την απίστευτη κοσμοπλημμύρα.
Κατι σαν Ελληνικό νησί προ πενταετιας χωρις την sex σκηνη..............

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
καλημέρα
Φίλε Pag ενώ συμφωνώ πλήρως με την όλη εικόνα που δίνεις για την Patong και το Samui  διαφωνω στο μέτρο σύγκρισης που χρησιμοποιείς.
Για τα πειρισότεροα παιδιά εδώ που κατεβαίνουν για πρώτη φορά και η μόνη εμπειρία τους είναι το "αμαρτωλό τρίγωνο δίπλα στην Ομόνια" ή τα δύο τία κολόμπαρα στην άκρη της πόλης τους, η sex σκηνή στο Samui θα τους φανεί τεράστια, και η Patong παράδεισος. Η Πατάγια και η ΒΚΚ είναι εκτός κάθε φαντασίας.
Ειναι σαν να συγκρίνεις σε ένα τζογαδόρο που τζογάρει στο καφενείο του κυρ Μπάμπη και στο δίπλα προπατζίδικο το Macao με το Las Vegas.
Για αυτό μην ρίχνεις τον κόσμο κατευθείαν στα σκληρά :knuppel:
Ετσι κι αλλιώς όποιος πάει θα ξαναπάει.........

Επισκέπτης
Shalmans9@@  Λοιπον δεν θυμαμαι ποτε και γιατι, αλλα σε εχω κραξει και αλλη φορα στο παρελθον απο εδω μεσα!!!για καποιες μαλακιες που εγραφες....
Τωρα απλα θα σου υπενθυμισω οτι σιγουρα πιστευεις οτι υπαρχει σχεδιο συνομοσιας εναντιον σου,και σαμποταρουμε-πρωτος εγω βεβαια-τις διαφορες επιλογες σου, καθως και τις ιστοριες αληθινες ή οχι-ποσώς μ'ενδιαφερει-που μας σερβιρεις!!!!
Βεβαια εννοειται οτι εχω πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω...απλα εσυ επιβεβαιωνεις τον κανονα:Οτι ο μαλακας δεν διορθωνεται οτι και αν του πεις οτι και αν τον συμβουλευσεις......
Και βεβαια μονο για χαβαλε και μπαχαλικι(οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος) αξιζει να ασχολειται καποιος μαζι σου Οπως και με εκεινο το αλλο το ΝΟΥΜΕΡΟ τον Misterkamagra.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ακολουθωντας τα χναρια του συναγωνιστη Παγκταο, ειπα και εγω μετα απο 3 χρονια να αφησω τη Σιλομ και
να παω σε πιο τουριστικα μερη οποτε που αλλου απο το νο1 τουριστικο σεξοπροορισμο δηλ. Σοι 4. Αφου φαγαμε
το γαμησι ενος απεριγραπτου μποτιλιαρισματος στα τελευταια 300 μετρα πριν απο το σοι 4 (55 λεπτα της ωρας)
ναμαστε 300 μετρα μακρυα απο το Νανα πλαζα, το αντρο της ολοκληρωσης κολασμενων αντρικων φαντασιωσεων.
Ροαγιαλ αιβορι το ξενοδοχειο που μενουμε ενας ακομη γαμηστρωνας της σοι 4.
Αφου μπανιαριστηκα ειπα να κανω μια βραδυνη βολτα πριν παω για φαγητο μεχρι την γωνια της Σουκχουμβιτ εκει
οπου οι μαγισσες στηνουν τα διχτια τους, να ριξω και μια ματια στο πλαζα.
Οι μαγισσες και οι "μαγιστροι" πολλοι προσπαθουν για το σορτ ταιμ της ημερας,η μαλλον της νυχτας, τη προσοχη μου
τραβηξε μιλφαρα μασσατζου ντυμενη με παραδοσιακη στολη και γραφτηκε στα υποψιν.Ειπα ομως πρωτα να κανω μια
γυρα στο δευτερο οροφο  του Νανα πλαζα οπως καθε καλος σεξοτουριστας. Μακρα βεβαια καλυτερο και με τα περισσοτερα
ομορφα κορμια στη πιστα το Ραινμποου 4. Το ραντεβου ομως ειχε κλειστει (αν μου κολλησει κατι δεν ξεκολλαει
ευκολα απο το μυαλο μου).   

Επισκέπτης
Ναι Μαλακα -τον εαυτος μου -βαζω σημειο αναφορας...γιατι εχω την εμπειρια των τοσων χρονων δουλειας και επισκεψιμοτητας στην χωρα!!!!!Εσυ τι σημειο αναφορας εχεις για τις μαλακιες σου??????

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
έπεσα τυχαία σε μια αγγελία και ειδα gogo να πωλείτε 20 εκατομμύρια baht !!

ειναι δυνατον?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμάς ρωτάς ρε τύπε εσύ είσαι κάτω, για κάνε μια βόλτα κατα κεί και πες μας τι παίζει
ισως κάποιοι θέλουν να επενδύσουν  :tits: :tits2: :s&m_3:

Αλλά γιατί ρε μάγκες ποστάρετε φρούτα σήμερα; :think:

Συνημμένα

• Apple.jpg
    Apple.jpg
    111 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom