Συνάδελφε Shamans9,
Νομίζω ότι παρεξήγησες τα γραφόμενά μου.
Όταν έγραψα ότι η όλη φάση θα άξιζε σχολιασμό <<ΑΝ είχε εξελιχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο>> εννοούσα ότι
1. Αν σου είχαν κάτσει τα γκομενάκια
κάποιος θα μπορούσε να πει. "Μπορούμε να βρούμε και κανονικές κοπέλες και να περάσουμε καλά ξεφεύγοντας από τα πουτανάκια, μπράβο μεγάλε που το σκέφτηκες το δοκίμασες και σου βγήκε" και πολλά άλλα παρόμοια σχόλια τα οποία δεν χρειάζεται να τα αναφέρω
2.Αν δεν σου είχαν κάτσει
θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει "Δεν είναι όλες οι Ταϋλανδέζες πουτάνες και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πηδήξεις εκτός σεξ σκηνής" κλπ κλπ κλπ.
Μια και με ρώτησες αν το γαμήσι και μόνο το γαμήσι μετράει για μένα θα σου απαντήσω ότι πηγαίνω κει κάτω για ένα και μόνο στόχο: ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ. Το γαμήσι είναι το 80% του στόχου μου. Συγχαρητήρια δεν δίνω σε κανέναν για τις επιδώσεις του. Για μένα σημαντικές είναι οι δημοσιεύσεις που δίνουν πληροφορίες τις τελευταίας στιγμής για το ΤΙ ΠΟΥ ΠΩΣ, και ακόμα
ποιο σημαντικές είναι αυτές που σου δίνουν πληροφορίες για το πως να αποφύγεις να σε πιάσουν κορόιδο και δεν εννοώ το οικονομικό μην δηλαδή πληρώσεις λίγο παραπάνω για το γαμήσι αλλά το "ψυχικό"=αγαπούληδες, μόνιμοι σπόνσορες κλπ.
Καλά κάνεις και προτρέπεις τους συναδέλφους να την ψάχνουν και εκτός σεξ σκηνής, Είναι μια αλλαγή και υπάρχουν πιθανότητες να σου κάτσει (το ποσοστό δεν ξέρω...). Προσωπικά όσες φορές το δοκίμασα ήταν χάσιμο χρόνου. (άσχετα απο το αν πήδηξα ή όχι)
Και το τελευταίο και το σημαντικότερο που θέλω να σχολιάσω. Γράφεις <<και να ξεφυγουν καποιοι απο τα ιδια και τα ιδια που εχουν καταδικασει τον ευατο τους>>. Συνάδελφε λάθος τα λες. Και να στο εξηγήσω. Η Ταυλάνδη σαν προορισμός έχει πολλά θετικά στοιχεία.
1. Είναι φτηνή
2. έχει πολύ καλή σεξ σκηνή δηλ φτηνό γαμήσι, ασιάτισες, ψευδαίσθηση του "έρωτα", βγάζεις εύκολα "κέφια" (πχ παρτουζίτσες) κλπ
3. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες εκτός σεξ σκηνής πχ. καταδύσεις ελέφαντες τίγρεις ναοί φύση κλπ
Όλοι μας τα ξέρουμε αυτά δηλαδή το τι μπορείς να κάνεις κει κάτω. ΑΛΛΑ ο καθένας μας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει καλά.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ συνάδελφε είναι αυτός που κάνει κάτι χωρίς να είναι δικιά του ΕΠΙΛΟΓΗ. Όλοι μας κάνουμε ότι κάνουμε κει κάτω από δικιά μας επιλογή, και αν είναι τα ίδια και τα ίδια δικιά μας επιλογή πάλι άρα μόνο καταδικασμένοι δεν είμαστε. Τώρα άμα εσύ δεν συμφωνείς με τις επιλογές μας... Its Up to you....