Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εσυ βρε μαστερακοστο ζητησε κανεις?
που να πας στην ταιλανδη...
κωλοχαρτο να χεσεις δεν εχεις
θες να πας και στην ταιλανδη..
θες να σε δανεισω;
εσυ βρε μαστερακοστο ζητησε κανεις?
στο ζητησε κανεις?
Συγγνώμη αλλά μόνο να γελάσω μπορώ... οι υπόλοιποι ξέρουν γιατί... Τι θέλω και ασχολούμαι μεσάνυχτα με παπαρολόγους;
Τον κοντράρεις στα ίσα όμως τον ΓΑΠ kamagra-κο εε?
Σορρυ ρε φιλε αλλα απτο προφιλ σου φαινεται οτι γραφτηκεες στις 25-01-2012. Που ξερεις τι λεγανε οι παλιοι; Μπηκες προφανως με αλλο ονομα να κανεις τι; Το σουργελο του φορουμ; Σε φτειαχνει αυτη η κατασταση; Να ακους τα πουστληκια σου; Δε σε καταλαβαινω.Μην στεναχωριέσαι κορόιδο που πας και σου τα τρώνε, εγώ τουλάχιστον τώρα που θα κατέβω θα σου κάνω μάθημα το πως θα περνάς καλά και με γαμήσια 29 μέρες και θα ξοδεύεις μόνο 800 ευρό. Σε λυπάμαι γιατι μετά θα κάθεσαι και θα κλαις για το πόσο μαλάκα σε πιάσανε στην Ταϊλάνδη. Τώρα όσο για τον Shamans δεν το γνωρίζω το παιδί αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι μαλάκας σαν και εσένα. Μάλλον έχεις δίκιο γιατι να κάθομαι να σας διδάξω το πώς να μην σας πιάνουν μαλάκες αφού το τραβά ο οργανισμό σας. Και όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος από τους παλιούς εδώ στο φόρουμ που τώρα έχει χαθεί,(ΆΣΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΎΟΥΝ)
Εχω το Χιουη,το Λιουη και το Ντιουη...Αφού δεν έχεις ανίψια.
Σουκουμβιτ Σοι 4 και ο απεναντι αραβοδρομος. Ωρα 2 το πρωι που σχολαν τα κοριτσια απο τα μασσατζιδικα:
Αν τα ακολουθούσατε θα βλέπατε ότι έχουν χαράξει σημάδια από Nana hotel μέχρι Rainbow4 και τανάπαλιν
Αντε και λίγο κατά τα αράβικα..
Σορρυ ρε φιλε αλλα απτο προφιλ σου φαινεται οτι γραφτηκεες στις 25-01-2012. Που ξερεις τι λεγανε οι παλιοι; Μπηκες προφανως με αλλο ονομα να κανεις τι; Το σουργελο του φορουμ; Σε φτειαχνει αυτη η κατασταση; Να ακους τα πουστληκια σου; Δε σε καταλαβαινω.
Κο/γερε
Επισης εαν καποιος θελει να ραφτει ΤΕΛΕΙΑ ας μου πει.
Ο κολογερος πουθενά χτες στο νανα κοιταζα μπας και τον πετυχο απο τα αραβικά μέχρι το νανα πάντως υπήρχε μια αύρα παράξενη που σε κυριευε και νομίζεις ότι κάπου δίπλα είναι ήταν ο παγκταο
Άσε να τους πω εγώ είναι εκεί που έραβε ο αμερικανικός πρόεδρος ο πατέρας Bush. Και λέω έραβε γιατι έχει κάποια χρόνια να πάει στην Bangkok. Που καταντήσαμε οι νέοι να διδάσκουνε τους παλιούς.
Και τον αλλον -και τον αλλον ...τον shaman τον μεγαλο.....δωστε μας πισω τον καμαγκρα ρεεεεε!! δεν εχει και καμια καλη κομωδια στην τιβι γαμωτο παπαδημα μου μεσα..