Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη αλλά μόνο να γελάσω μπορώ... οι υπόλοιποι ξέρουν γιατί... Τι θέλω και ασχολούμαι μεσάνυχτα με παπαρολόγους; :cheesy:
Τον κοντράρεις στα ίσα όμως τον ΓΑΠ kamagra-κο εε?

Δηλαδή αν σας απαντά κανείς με αποδείξεις δεν σας αρέσει?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ποια απόδειξη; το 28 ή 29 μέρες? που το είδες αυτό το σενάριο?

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Μην στεναχωριέσαι κορόιδο που πας και σου τα τρώνε, εγώ τουλάχιστον τώρα που θα κατέβω θα σου κάνω μάθημα το πως θα περνάς καλά και με γαμήσια 29 μέρες και θα ξοδεύεις μόνο 800 ευρό. Σε λυπάμαι γιατι μετά θα κάθεσαι και θα κλαις για το πόσο μαλάκα σε πιάσανε στην Ταϊλάνδη. Τώρα όσο για τον Shamans δεν το γνωρίζω το παιδί αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι μαλάκας σαν και εσένα. Μάλλον έχεις δίκιο γιατι να κάθομαι να σας διδάξω το πώς να μην σας πιάνουν μαλάκες αφού το τραβά  ο οργανισμό σας. Και όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος από τους παλιούς εδώ στο φόρουμ που τώρα έχει χαθεί,(ΆΣΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΎΟΥΝ)
Σορρυ ρε φιλε αλλα απτο προφιλ σου φαινεται οτι γραφτηκεες στις 25-01-2012. Που ξερεις τι λεγανε οι παλιοι; Μπηκες προφανως με αλλο ονομα να κανεις τι; Το σουργελο του φορουμ; Σε φτειαχνει αυτη η κατασταση; Να ακους τα πουστληκια σου; Δε σε καταλαβαινω.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
λυπούμε διοτι σαν λαος ειμαστε πολυ κομπλεξικοί!!

το ποσα τρωει ο καθενας και τ γκομενακια φορτωνει ο καθένας ειναι καθαρά γούστο του και αναλόγως της τσέπης του .

υγεια σε ολους και υπομονή σε τουτες τις δύσκολες ώρες και ξεφτίλα  που περνάμε σαν έθνος  

Επισκέπτης
Pagtao@ master:Ευχαριστω κατ'αρχην για τις πληροφοριες οσον αφορα το Koh samui...εχω να παω εκει απο το 2005...πηγα τοτε -μονο και μονο- γιατι το phuket ειχε τα μεγαλα προβληματα με το τσουναμι!!!και δεν μου αρεσε καθολου....υπηρχαν ολα αυτα που προαναφερατε συν την ξιπασια των ντοπιων!!!!απ'οτι καταλαβαινω μαλλον ισχυουν τα ιδια ισως και χειροτερα...αν καταλαβα  κατι σταβα παρακαλω διορθωστεμε...Οσον δε αφορα Phuket εχω απολυτα ολοκληρωμενη αποψη... για δε Pattaya  Βκκ και Chiang Mai γνωριζω αρκετα,αλλα οχι ...τα παντα!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.763
Πόντοι
19.795
:
Αν τα ακολουθούσατε θα βλέπατε ότι έχουν χαράξει σημάδια από Nana hotel μέχρι Rainbow4 :tits: και τανάπαλιν :2funny:
Αντε και λίγο κατά τα αράβικα.. :dancing:

Σουκουμβιτ Σοι 4 και ο απεναντι αραβοδρομος. Ωρα 2 το πρωι που σχολαν τα κοριτσια απο τα μασσατζιδικα
και τα αγκογκο. Ενα απιστευτης παρακμιακης ομορφιας Φελινικο και Παζολινικο μαζι σκηνικο που λειτουργει
σαν αφροδισιακο στο μυαλο και το κορμι αρωστημενων κωλογερων σαν και μενα.Μνημες απο Τρουμπα της 10ετιας
του 60, απο Συγγρου και Αθηνας της 10ετιας του 70, Καβος και Φαληρακι της 10ετιας του 90, ολα αυτα μαζι
ωχριουν μπροστα  στο θεαμα που προσφερει η εδω περιοχη. 

Σημερα το πρωι στοιχηματιζα με τον εαυτο μου οτι 12 η ωρα το βραδυ θα ειμουν ενα πτωμα και θα ροχαλιζα.
Φυσικα εχασα το στοιχημα. Ο διαολακος ειχε παλι κεφια.(Δεν το κοβω να ησυχασω επιτελους;)
Ενα σορτ του χιλιαρικου σε παρακμιακο ξενοδοχειο του αραβοδρομου-ετσι για να θυμηθουμε τα παλια- και
τωρα νανακια.

Γιορο παντα υπαρχει ενας Κωλογερος που φερνει βολτες 12 με 3 μεταξυ Νανα και αραβοδρομου. Εγω παντως
σε ειχα παρει τηλεφωνο το απογευμα αλλα δεν απαντησες.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σορρυ ρε φιλε αλλα απτο προφιλ σου φαινεται οτι γραφτηκεες στις 25-01-2012. Που ξερεις τι λεγανε οι παλιοι; Μπηκες προφανως με αλλο ονομα να κανεις τι; Το σουργελο του φορουμ; Σε φτειαχνει αυτη η κατασταση; Να ακους τα πουστληκια σου; Δε σε καταλαβαινω.

Καλά άλλος ένας που γράφει ότι του έρθει νομίζοντας ότι κάνη μια εξυπνάδα. Τη σημασία έχει το πότε γράφτηκα? Ξέρεις πόσο καιρό το διαβάζω αλλά δεν είχα τα λεφτά για να πάρω αυτήν την αγία απόφαση να βαφτιστώ και εγώ Ταϊλανδοπληκτος?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κο/γερε
Εμενα παντα μου αρεσε να καθομαι στο μπαρ το 1ο (γωνιακο) μπαινοντας στη ΝΑΝΑ αριστερα να πινω τη μπυριτσα μου και να χαζευω με τη κινηση, δεν σου κολανε και οι γκομενες να φορτωσεις, εχω δει απιστευτες ή και γελοιες φασεις, επισης εαν σε κοψει η πεινα αργα, στην εσωτερικη αυλη (ισογειο) 3ο ή 4ο υπαιθριο μαγαζακι στη μεση, φτιαχνει τα καλλυτερα χαμπουργκερ που εχεις φαει ποτε σου.
Επισης σχεδον απεναντι απο το Landmark στην αλλη μερια της Sukumvit σε οροφο εχει φανταστικο Ινδικο και ενα χαμπουργκεραδικο στυλ TGI FRIDAY.
Εαν καποιος βαρεθει τη Ταυλανδεζικη κουζινα ειναι μια καλη εναλλακτικη.
Επισης εαν καποιος θελει να ραφτει ΤΕΛΕΙΑ ας μου πει.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κο/γερε

Επισης εαν καποιος θελει να ραφτει ΤΕΛΕΙΑ ας μου πει.

Άσε να τους πω εγώ είναι εκεί που έραβε ο αμερικανικός πρόεδρος ο πατέρας Bush.  Και λέω έραβε γιατι έχει κάποια χρόνια να πάει στην Bangkok. Που καταντήσαμε οι νέοι να διδάσκουνε τους παλιούς.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]Muted[/size]...

Φτου γαμώτο.... :headbang:
Τώρα πως περνάει το Σαββατοκύριακο  :think: :jerking: :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο κολογερος πουθενά χτες στο νανα κοιταζα μπας και τον πετυχο απο τα αραβικά μέχρι το νανα πάντως υπήρχε μια αύρα  παράξενη που σε κυριευε και νομίζεις ότι κάπου δίπλα είναι ήταν ο παγκταο

…και πως να μην είναι έτσι  που η σκέψη μου τριγυρίζει στοιχειωμένη ακόμη εκεί, στα στενά της Σούκουμβιτ  και τους ορόφους του Νανά, τις μαξιλάρες των αράβικων και τις αγκαλιές των κοριτσιών της πρωτεύουσας.
Δύσκολα ξεκολλάει η σκέψη μετά από τόσο καιρό εκεί, ειδικά με τέτοιο  κρύο χειμώνα σε μια τέτοια Ελλάδα και  σε ένα φόρουμ με τέτοια κατινίστικα ποστ. Εγώ θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα συνεχίσω αυτό που μου αρέσει να κάνω ελπίζοντας ότι θα σπάσει αυτή μονοτονία των τελευταίων ημερών.
Ευκαιρία μου δώσατε όμως Gioro και Κ-γερε να θυμηθώ κάποιες μαγικές βραδιές με άρωμα  γυναίκας στη Μπανγκόκ.

Στο Πουκέτ είχα ήδη βαρεθεί μετά από πέντε μέρες. Πολλές μα πολλές φορές είχα κατέβει στη Πατόνγκ αλλά τούτη δεν υποφερόταν. Είχα ορκιστεί να μη ματαπάω high season αλλά εγώ την έκανα πάλι τι χαζομάρα. Να πάω σκέφτηκα χίλιες φορές εκεί κι ας έχει κόσμο παρά εδώ στη μιζέρια. Αμ δε! Από τις πρώτες μέρες άρχισα να εκνευρίζομαι. Μια το ξενοδοχείο, πανάκριβο χωρίς πισίνα και πρωινό, μόνο και μόνο επειδή ήταν κοντά στη θάλασσα…ποια θάλασσα δηλαδή νερόβραστη σούπα που πρέπει να περπατήσεις ένα μίλι για να κάνεις μπάνιο. Ευτυχώς που έχουν βάλει σημαδούρες προστασίας γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις από το πιο βλακώδες θαλασσινό όχημα που λέγεται τζετ σκι.
Εκεί όμως που ξαπλώνεις να απολαύσεις τον απογευματινό ήλιο δε σε αφήνουν ήσυχο οι πιεστικοί μικροπωλητές και οι περαστικές μασσατζούδες. Ειδικά αυτές στους δρόμους δεν έχουν το θεό τους.
Μόλις δουν μοναχικό φαράνγκ ή και δυο φίλους σου στήνουν μπλόκο και πετάνε στη μούρη σου τον κατάλογο με τις χάλια ακριβές τους τιμές. Ένα απλό μασαζάκι στα πόδια ξεκινάει από τριακόσια μπατ.
Οι κράχτες των εστιατορίων επίσης είναι πιεστικοί και σου κλείνουν το δρόμο, στη δε Μπαγκλά τα γνωστά πινγκ-πονγκ σώου μπόυς στήνουν άμυνα ζώνης κάθε πέντε μέτρα. Ουφ! Για τα ωραία κορίτσια έγραψα προχτές, αυτές είναι είδος υπό εξαφάνιση.
Ευτυχώς το γνώριζα και είχα μαζί μου μοντέλο. Μετά από μία εβδομάδα όμως άλλαξα το εισιτήριο και πέταξα για…
που αλλού την πόλη των Αγγέλων…

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Krung Thep: To δωμάτιο μου στο Νανά χοτέλ είναι στο δέκατο όροφο. Η θέα φανταστική. Βρισκόμαστε  προς το τέλος του χρόνου και φέτος είπαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά εδώ.
Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν στο ψαροχώρι. Η κίνηση στους δρόμους και στα στέκια αρχίζει και ανεβαίνει πάντως μετά τις πλημμύρες ο μεγάλος όγκος τουριστών κατευθύνεται στα νησιά.
Το βραδάκι ξεκινάει χαλαρά με τσαγάκι και σταφυλόμηλο ναργιλέ. Ο καφενές που είναι στη Σοι τρία είναι Λιβανέζικος και σερβίρει αλκοόλ.
Αφού ανταμώνω με συναγωνιστή λέμε να κάνουμε μία βόλτα από το Beer Garden στη Soi 7.Απέναντι είναι το food market μια σειρά από μικρά εστιατόρια με Thai γεύσεις δεν τα συνιστώ γιατί είναι πανάκριβα και το σέρβις χάλια.
Beer Garden, ο ναός των συνταξιούχων , η παρηγοριά της τρίτης ηλικίας το στέκι των τρανών.
To αντίστοιχο της Πατάγιας είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά εδώ μαζεύονται που και που κάποιες καλές.
Έτσι συνάντησα εκεί μια παλιά μου γνώριμο. Η Αη ήταν εκεί μόνο που εκείνη θυμόταν το όνομα μου, εγώ το δικό της όχι. Θυμήθηκα όμως πόσο καλή ήταν και  της πρότεινα να έρθει μαζί μου.
Αφού ήπιαμε τα ποτά μας μπήκαμε σε ταξί και πήγαμε στη Κλίμαξ. Το ταξί δε το πληρώνεις γιατί παίρνει προμήθεια από την Ντίσκο. Μέσα αν και νωρίς το αδιαχώρητο. Πολλοί φαράνγκ αλλά και κορίτσια επίσης.
Η μπάντα παίζει καλά κομμάτια, βλέπω να χτυπιούνται μερικά καλά κορίτσια θυμήθηκα όμως πόσο διαφορετικές φαίνονται στο σκοτάδι του κάθε κλαμπ και γέλασα. Η Αη μου έδειξε μία όμορφη κοπέλα και μου είπε ‘she beautiful’ , την παίρνουμε για τρίο τη ρώτησα και εκείνη γέλασε. Σου αρέσει με ρωτάει…τι λες της λέω, το όνειρο κάθε άντρα…τη μικρή όμως τόση ώρα την πολιόρκησε νεαρός και την έκλεισε.
Με αυτά και αυτά πέρασε η ώρα και η ομάδα ψιλοπείνασε. Εκείνη μου υπέδειξε το Λιβανέζικο στη  Soi 3.  
Καλό στέκι για τις μεταμεσονυχτικές  ώρες γιατί παίζουν και πολλές κορασίδες που μπαινοβγαίνουν.
Στη δωματιάρα του Νανά φτάσαμε πια κατά τις τέσσερις. Η κυρία ήθελα να κάνουμε μπάνιο παρέα όπως και τον Μάρτιο που την είχα γνωρίσει. Μένει αρκετά χρόνια πια εδώ και είναι η προσωπική μου ξεναγός, αλλά και οικιακή βοηθός, μασέρ φίλη κι ερωμένη.
Μου γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό,σαπουνάδες και με φωνάζει. Ευτυχώς που είναι μικροκαμωμένη και χωράμε δυο-δυο στη μπανιέρα μαζί δυο –δυο! Απίθανη αίσθηση ειδικά όταν είσαι με κοπέλα που ξέρεις και δεν σε πιέζει ο χρόνος. Με τη Αη θα είμαστε μαζί μέχρι μεθαύριο, χαλαρά λοιπόν.
Στο κρεβάτι συναντιόμαστε μωρά μυρωδάτα. Τη βάζω από πάνω μου και την αφήνω να κάνει ότι θέλει. Το νεανικό της σώμα γλιστράει με χάρη και αφήνεται σε παιχνίδια φαντασίας και ερωτικής τέχνης. Απλά κλείνω τα μάτια μου και ταξιδεύω. Τέτοιες διαδρομές, όμορφες στιγμές τις ζωής σπάνια έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις
Η μικρή ξέρει που έχω τα προφυλαχτικά και μάλιστα ξέρει τι να μου βάλει και πώς να συνεχίσει. Μπανάνα γρανίτα και παιχνίδια με γλώσσες. Την είδα πιο ντελικάτη αυτή τη φορά, είδες η πρακτική τι κάνει…
Χώθηκα βαθειά μέσα της μέχρι να την ακούσω να μουρμουράει από χαρά. Η Αη αν και τρανή αξίζει όσο καμιά άλλη. Εικοσιεννέα ετών με ένα παιδί ζει και εργάζεται στη Πρωτεύουσα  δέκα χρόνια.
Ξέρει πώς να κινηθεί και πως να κάνει ευτυχισμένο τον σύντροφό της. Το σώμα της έχει αρχίσει να γυαλίζει ζεστό και ιδρωμένο , ω είναι πολύ σέξι και δε φτάνει μόνο να τη βλέπω αλλά με τρελαίνει και να την ακούω.
Το κορύφωμα είναι όταν τελειώνει κυριολεχτικά σπαρταράει όπως ένα ψάρι χτυπιέται έξω από τα νερά του μόνο που αυτή παίζει εντός έδρας και αφού το τεράστιο κρεβάτι του Νανά ηρεμεί γυρίζει με τραβάει από πάνω της και μου λέει:
Your turn now! Σφυροκόπα ξυλοκόπε και μεταλλευτή της ευτυχίας. Βάρα του μέχρι να το σιδερώσεις πριόνιζε και  μη φοβάσαι ,δε θα πάθει τίποτα, το πολύ πολύ να τις δώσεις κι άλλους οργασμούς, να πετάξει κι αυτή μαζί σου μέχρι τους ουρανούς της πρωτεύουσας και μετά να πέσετε μαζί στην απέραντη χαλάρωση πάνω στο τεράστιο κρεβάτι της ευτυχίας του Νανά.
Τι κι αν προσπαθώ να καταλάβω και απορώ τι έπαθε αυτή απόψε και γιατί έχει περάσει στη κορυφή των απανταχού ιερωμένων μου  της Ασιατικής εκστρατείας. Άγνωστοι αι βουλαί των γυναικών και τα καπρίτσια του αιδοίου τους. Πως γίνεται μια απλοϊκή κοπέλα να σου προφέρει με χαρά ένα εισιτήριο Γη-Παράδεισος με επιστροφή  και άλλα τόσο εξειδικευμένα πιπίνια να σε τραβάνε μόνο μέχρι το παράθυρο. Τούτη σε βάζει σε ιπτάμενο δίσκο σε ταξιδεύει μέχρι τους αστερισμούς στο μέλλον και μετά σε ξαναφέρνει μερικά χρόνια πίσω νεότερο.
Να γιατί όσοι με συναντάνε τώρα με ρωτάνε:Ρε συ πως φαίνεσαι έτσι χαρούμενος και ανανεωμένος, τι κάνεις;
Ταξιδεύω τους λέω, αλλά χωρίς λεπτομέρειες…

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 2X2.jpg
    2X2.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 22

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Άσε να τους πω εγώ είναι εκεί που έραβε ο αμερικανικός πρόεδρος ο πατέρας Bush.  Και λέω έραβε γιατι έχει κάποια χρόνια να πάει στην Bangkok. Που καταντήσαμε οι νέοι να διδάσκουνε τους παλιούς.

Τελικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι ο μαλακας ειναι ΑΗΤΗΤΟΣ!!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άσε ρε lord έφαγε το mute και μας στέρησαν το γέλιο... :(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δωστε μας πισω τον καμαγκρα ρεεεεε!! δεν εχει και καμια καλη κομωδια στην τιβι γαμωτο παπαδημα μου μεσα..

Επισκέπτης
δωστε μας πισω τον καμαγκρα ρεεεεε!! δεν εχει και καμια καλη κομωδια στην τιβι γαμωτο παπαδημα μου μεσα..
Και τον αλλον -και τον αλλον ...τον shaman τον μεγαλο.....
και ναπειτε πως δεν τ'ειπα!!!!μην τον κραζετε πολυ ...με μετρο!!!!τωρα ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom