να ριξω ιδεα..βαζουμε ολοι τις μουρες μας να δουμε ποιος ειναι πιο ομορφαντρας που τον πληρωνουν κιολας για να γαμαει thai girls??...εμενα που δε με κανεις μοντελο γαμω και δερνω *P , την εχω ποσταρει τη φατσα μου κατα καιρους ,την ξανα βαζω ομως δεν εχω προβλημα....θα πεσει πολυ γελιο , και το χρειαζομαστε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
χαχα πλάκα έχει!! τυχεροί κάποιοι που δεν έχουν νταβατζήδες οι κοπέλες.
Το επόμενο πρωί αφού η κοπέλα δεν βλέπει να κάνει κίνηση το gleek καμάκι ζητάει το χαρτζιλίκι της.
Ο Gleek ομορφάντρας απορημένος απαντάει : χαρτζιλίκι? μα δεν μου ζήτησες λεφτά εχτές το βράδυ !! είχα την εντύπωση ότι ήρθες μαζί μου για την ομορφιά,το μπλα μπλα μου και μαγαπάς
To gleek καμάκι η το παίζει εκνευρισμένος (διότι σαν gleek καμάκι γαμάει μόνο τσάμπα γκόμενες που γουστάρουν πούτσο και εάν το γνώριζε ότι είναι εκδιδόμενη φυσικά και δεν θα την πηδούσε )
Η το παίζει χαζός!! δεν μου ζήτησες λεφτά εχτές το βράδυ!! δεν το ήξερα ότι θές λεφτά!!
οπότε η κοπελίτσα βλέποντας ότι δεν θα πάρει μία την κάνει ελαφρώς
Το επόμενο πρωί αφού η κοπέλα δεν βλέπει να κάνει κίνηση το gleek καμάκι ζητάει το χαρτζιλίκι της.
Ο Gleek ομορφάντρας απορημένος απαντάει : χαρτζιλίκι? μα δεν μου ζήτησες λεφτά εχτές το βράδυ !! είχα την εντύπωση ότι ήρθες μαζί μου για την ομορφιά,το μπλα μπλα μου και μαγαπάς
To gleek καμάκι η το παίζει εκνευρισμένος (διότι σαν gleek καμάκι γαμάει μόνο τσάμπα γκόμενες που γουστάρουν πούτσο και εάν το γνώριζε ότι είναι εκδιδόμενη φυσικά και δεν θα την πηδούσε )
Η το παίζει χαζός!! δεν μου ζήτησες λεφτά εχτές το βράδυ!! δεν το ήξερα ότι θές λεφτά!!
οπότε η κοπελίτσα βλέποντας ότι δεν θα πάρει μία την κάνει ελαφρώς
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
απο την χωρα του χαμογελου
να ριξω ιδεα..βαζουμε ολοι τις μουρες μας να δουμε ποιος ειναι πιο ομορφαντρας που τον πληρωνουν κιολας για να γαμαει thai girls?
Αντε ξεκινάω εγώ
Συνημμένα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
βγαλε τα γυαλια βρεεε!Αντε ξεκινάω εγώ
αρτος και θεαματα για τον ΝΤΟΠΙΟ αποκλειστικα πλυθησμοαπο την χωρα του χαμογελου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.766
- Πόντοι
- 19.795
Μολις εχθες το βραδυ συναδελφος ομορφαντρας νησιωτης που ηρθε πρωτη φορα Μπανγκοκ, και που ελεγει προυποθεσεις ειναι 2. να ισε ομορφαντρας οπως εγω.. και να πηγενεις με νορμαλ κοπελες οχι μπαρ-ακγοκγο γκιρλς... τοσο μυαλο θελει για να το σκεφτεις φιλτατε λουσιανο που κσερεις τοσο καλα και εμεινες κιολας στην ταυλανδη??????????????????????????????????????????
οτι αυτος δεν εχει πληρωσει ποτε στην ζωη του για να πηδησει, εβγαλε για φαγητο ταυλανδεζα συνοδευομενη
απο 6 ατομα συγγενεις και φιλους, και πληρωσε α)σε ιταλικο 3200 μπατ.β) Σε ντισκο 1650 μπατ.γ)Για ταξι
450 μπατ. Κατα τα αλλα εχει ξηγηθει στη κοπελα οτι δεν μπορει να λειτουργησει σεξουαλικα αν πληρωσει.
Σημειωτεον οτι η κοπελα δεν ητανε του χωρου
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.766
- Πόντοι
- 19.795
ωραιοςςςς1 βαψιματακι κουρεματακι και πρωτη μουρη στο ινσομνια...θα βγαλεις και εξτραδακιΚαι εγω ειμαι ετσι
Επισκέπτης
Και αλλος 60++συνταξιουχος ΕΛΛΗΝ μας παραμυθιαζε στο abees οτι γαμαει 20αρα απο μπαρ τις παιρνει τις εισπραξεις ..του μαγειρευει τον πλενει και οταν ερχονται Ελλαδα του πληρωνει και τα εισητηρια!!!!και ταχα την περιμενε κατα τις 2-2.30 να σχολασει...Μολις εχθες το βραδυ συναδελφος ομορφαντρας νησιωτης που ηρθε πρωτη φορα Μπανγκοκ, και που ελεγε
οτι αυτος δεν εχει πληρωσει ποτε στην ζωη του για να πηδησει, εβγαλε για φαγητο ταυλανδεζα συνοδευομενη
απο 6 ατομα συγγενεις και φιλους, και πληρωσε α)σε ιταλικο 3200 μπατ.β) Σε ντισκο 1650 μπατ.γ)Για ταξι
450 μπατ. Κατα τα αλλα εχει ξηγηθει στη κοπελα οτι δεν μπορει να λειτουργησει σεξουαλικα αν πληρωσει.
και τελικα συνεληφθει!!!!να φορτωνει τραβελια απο hot tuna.... το κραξιμο και το γελιο που επεσε εκεινο το βραδυ δεν περιγραφεται!!!!!βεβαια δεν ξαναπατησε ws οσο ηξερε οτι ειμασταν εμεις εκει ειμασταν εμεις εκει!!!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τελικά τη γάμησε; γιατί πολύ οικογενειακό μου φαίνεται!Μολις εχθες το βραδυ συναδελφος ομορφαντρας νησιωτης που ηρθε πρωτη φορα Μπανγκοκ, και που ελεγε
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.766
- Πόντοι
- 19.795
Τη γαμησε αλλα τον παιδεψε σαν παρθενα.Και τελικα δεν απεφυγε και το χιλιαρικακι για το ταξι.Τελικά τη γάμησε; γιατί πολύ οικογενειακό μου φαίνεται!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Το οτι ειναι η κουλτουρα τους ετσι,προφανως σου διαφευγει.ποσο καιρο εισαι εκει;Μολις εχθες το βραδυ συναδελφος ομορφαντρας νησιωτης που ηρθε πρωτη φορα Μπανγκοκ, και που ελεγε
Μου θυμιζεις καποιον δοκτορτιρακ που ειχε παντρευτει μια μικρουλα εκει και εβριζε για την προικα που πρεπει να δινει ο γαμπρος στην οικογενεια της νυφης.
Επισκέπτης
Ναι ρε συ master....και τι να λεει αυτο!!!οτι γαμας τζαμπα!!Οχι βεβαια ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο στα παιρνουν...και ειναι στην θρησκευτικη-φιλοσοφικη- κοσμοθεωρια τους και αυτο -οπως και η πουτανια-οτι πας μη Ταυλανδος ειναι υποψηφιος πελατης,σε ολα τα επιπεδα, για αρμεγμα!!!!και απο εμπειρια πιστευω οτι ελαχιστες ,εως μηδενικες ειναι οι περιπτωσεις που καποιος ξενος(φαρανγκ) ειναι εξω απο αυτον τον κανονα....Το οτι ειναι η κουλτουρα τους ετσι,προφανως σου διαφευγει.ποσο καιρο εισαι εκει;
Μου θυμιζεις καποιον δοκτορτιρακ που ειχε παντρευτει μια μικρουλα εκει και εβριζε για την προικα που πρεπει να δινει ο γαμπρος στην οικογενεια της νυφης.
paraskeuas
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται?
στη σελιδα του σκαι και στο τρομακτικο εχει διαφημιση "πατταγια χοτελς" φατσα καρτα,
τα ματια μου κανουν πουλακια?
πρέπει να καθαρίσεις το ιστορικό και τα cookies απο τον browser σου για αυτό σου βγάζει διαφημίσεις σχετικά με οτι "ψάχνεις και βλέπεις" τελευταία
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται?
στη σελιδα του σκαι και στο τρομακτικο εχει διαφημιση "πατταγια χοτελς" φατσα καρτα,
τα ματια μου κανουν πουλακια?
σ'εχουν παρει χαμπαρι και σε δουλευουν!!!
ναι ναι αυτη ειναι λαστ γιεαρΗμουν και αξύριστος στη φωτό...sorry
Κ-γερε γιατί έβαλες προπέρσινη φώτο, πρόσφατη θέλουμε