pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν κι άλλοι εδω μέσα που μονιμως ασχημονουν,προκαλουν και βριζουν και που θα άξιζαν το muted πολυ περισσότερο απο τον Καμαγκρα...
Υπάρχουν κι άλλοι εδω μέσα που μονιμως ασχημονουν,προκαλουν και βριζουν και που θα άξιζαν το muted πολυ περισσότερο απο τον Καμαγκρα...
Θα γαμαει ταιλανδεζα ¨ δεσποινις ετων 39¨.. Ξέκινησε από 45 μέρες ...το κατέβασε στις 30 και τώρα πήγε 29
Καθοτι φυσιολατρηςΕμενα παντα μου αρεσε να καθομαι στο μπαρ το 1ο (γωνιακο) μπαινοντας στη ΝΑΝΑ αριστερα να πινω τη μπυριτσα μου και να χαζευω με τη κινηση,
Θα γαμαει ταιλανδεζα ¨ δεσποινις ετων 39¨
ελα...αγαπουλα , την κουκουλα
Δηλαδη θες να μας πεις οτι πηδαγες τζαπα???χωρις να πληρωνεις τιποτα???.....και αν ναι πες μας τις προυποθεσεις να μαθουμε και εμεις????εγω περασα με λιγοτερα απο 800 ευρω αλλα ετρογα καθε μερα στο απεξ χοτελ και εμενα στο walking street hotel με 400 μπατ τημ μερα. ειχα κλισει απο ελλαδα μεσω TAGGET. καμια 10αρια ταυλανδεζες ασχετες με το αθλημα και καθε 1-2 μερες επερνα αλλη τηλ και γλενταγα τσαμπα. ειναι δυνατον λοιπον αλλα με προιποθεσεις.....
εγω περασα με λιγοτερα απο 800 ευρω αλλα ετρογα καθε μερα στο απεξ χοτελ και εμενα στο walking street hotel με 400 μπατ τημ μερα. ειχα κλισει απο ελλαδα μεσω TAGGET. καμια 10αρια ταυλανδεζες ασχετες με το αθλημα και καθε 1-2 μερες επερνα αλλη τηλ και γλενταγα τσαμπα. ειναι δυνατον λοιπον αλλα με προιποθεσεις.....
να βλεπεσαι λιγο.δεν καταλαβαινω γιατι τετοια ηττοπαθεια αδελφε.δεν ειναι απιαστο ονειρο.Δηλαδη θες να μας πεις οτι πηδαγες τζαπα???χωρις να πληρωνεις τιποτα???.....και αν ναι πες μας τις προυποθεσεις να μαθουμε και εμεις????
νε 49-50 ιτανε πριν 2 χρονια
ενταξει ρε συ αν κανεις πολλες μα πολλες υποχωρησεις,γινεται.αλλα ο σκοπος ειναι να πας εκει και να περασεις καλα,οχι να σκεφτεσαι να μην χαλασεις λεφτα.Άρα για ποια χρονιά λες ότι πέρασες με λιγοτερα απο 800 ευρώ ...
ενταξει ρε συ αν κανεις πολλες μα πολλες υποχωρησεις,γινεται.αλλα ο σκοπος ειναι να πας εκει και να περασεις καλα,οχι να σκεφτεσαι να μην χαλασεις λεφτα.
ι προυποθεσεις ειναι 2. να ισε ομορφαντρας οπως εγω.. και να πηγενεις με νορμαλ κοπελες οχι μπαρ-ακγοκγο γκιρλς... τοσο μυαλο θελει για να το σκεφτεις φιλτατε λουσιανο που κσερεις τοσο καλα και εμεινες κιολας στην ταυλανδη??????????????????????????????????????????Δηλαδη θες να μας πεις οτι πηδαγες τζαπα???χωρις να πληρωνεις τιποτα???.....και αν ναι πες μας τις προυποθεσεις να μαθουμε και εμεις????
αμα κανεις την αφαιρεση θα το βρης.. εκατο φορες θα το λεμε?Άρα για ποια χρονιά λες ότι πέρασες με λιγοτερα απο 800 ευρώ ...
Απο κραξιμο καλα πας...Ηταν για τον Rovespiero που γυρναγε ...σαν δαρμενο σκυλι!!!!!