Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υπάρχουν κι άλλοι εδω μέσα που μονιμως ασχημονουν,προκαλουν και βριζουν και που θα άξιζαν το muted πολυ περισσότερο απο τον Καμαγκρα...

Επισκέπτης
Shalmans9@@  Λοιπον δεν θυμαμαι ποτε και γιατι, αλλα σε εχω κραξει και αλλη φορα στο παρελθον απο εδω μεσα!!!για καποιες μαλακιες που εγραφες...
Λαθος δικο μου και ζηταω συγνωμη!!!!το κραξιμο δεν ηταν σε σενα.Ηταν για τον Rovespiero που γυρναγε ...σαν δαρμενο σκυλι!!!!!

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζοντας  τα  δεδομένα  του  mister kamagra  ότι 29 μέρες στην  Ταϊλάνδη  μπορείς  να ζήσεις με 800 ευρώ, μου κινήθηκε μεγάλη περιέργεια , τώρα πώς θα καλυφτεί η περιέργεια μου ; Περιμένω με αγονία να μας γράψει πώς γίνετε ;

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγω περασα με λιγοτερα  απο 800 ευρω αλλα ετρογα καθε μερα στο απεξ χοτελ και εμενα στο walking street hotel με 400 μπατ τημ μερα.  ειχα κλισει απο ελλαδα μεσω TAGGET. καμια 10αρια ταυλανδεζες ασχετες με το αθλημα και καθε 1-2 μερες επερνα αλλη τηλ και γλενταγα τσαμπα. ειναι δυνατον λοιπον αλλα με προιποθεσεις.....

Επισκέπτης
εγω περασα με λιγοτερα  απο 800 ευρω αλλα ετρογα καθε μερα στο απεξ χοτελ και εμενα στο walking street hotel με 400 μπατ τημ μερα.  ειχα κλισει απο ελλαδα μεσω TAGGET. καμια 10αρια ταυλανδεζες ασχετες με το αθλημα και καθε 1-2 μερες επερνα αλλη τηλ και γλενταγα τσαμπα. ειναι δυνατον λοιπον αλλα με προιποθεσεις.....
Δηλαδη θες να μας πεις οτι πηδαγες τζαπα???χωρις να πληρωνεις τιποτα???.....και αν ναι πες μας τις προυποθεσεις να μαθουμε και εμεις????

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω περασα με λιγοτερα  απο 800 ευρω αλλα ετρογα καθε μερα στο απεξ χοτελ και εμενα στο walking street hotel με 400 μπατ τημ μερα.  ειχα κλισει απο ελλαδα μεσω TAGGET. καμια 10αρια ταυλανδεζες ασχετες με το αθλημα και καθε 1-2 μερες επερνα αλλη τηλ και γλενταγα τσαμπα. ειναι δυνατον λοιπον αλλα με προιποθεσεις.....

μήπως αναφέρεις στην χρονιά εκκινει όταν το μπατ είχε  φτάσει  49,00
    Αν όχι  για ποια  χρονιά  αναφερόσουν .....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη θες να μας πεις οτι πηδαγες τζαπα???χωρις να πληρωνεις τιποτα???.....και αν ναι πες μας τις προυποθεσεις να μαθουμε και εμεις????
να βλεπεσαι λιγο.δεν καταλαβαινω γιατι τετοια ηττοπαθεια αδελφε.δεν ειναι απιαστο ονειρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άρα για ποια χρονιά λες ότι  πέρασες  με λιγοτερα  απο 800 ευρώ ...
ενταξει ρε συ αν κανεις πολλες μα πολλες υποχωρησεις,γινεται.αλλα ο σκοπος ειναι να πας εκει και να περασεις καλα,οχι να σκεφτεσαι να μην χαλασεις λεφτα.

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει ρε συ αν κανεις πολλες μα πολλες υποχωρησεις,γινεται.αλλα ο σκοπος ειναι να πας εκει και να περασεις καλα,οχι να σκεφτεσαι να μην χαλασεις λεφτα.

Φίλε για, εγώ όποτε πάω πάντα περνάω  καλά , & με νορμάλ  καταστάσεις.
Άπλα τα 800 ευρώ  μου φαινοντε  πολύ λίγα . 

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ι προυποθεσεις ειναι 2. να ισε ομορφαντρας οπως εγω.. :grin: και να πηγενεις με νορμαλ κοπελες οχι μπαρ-ακγοκγο γκιρλς...  τοσο μυαλο θελει για να το σκεφτεις φιλτατε λουσιανο που κσερεις τοσο καλα και εμεινες κιολας στην ταυλανδη??????????????????????????????????????????

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ηταν για τον Rovespiero που γυρναγε ...σαν δαρμενο σκυλι!!!!!
Απο κραξιμο καλα πας...
Απο πληροφοριες δεν σε βλεπω ομως.....
ολο ξερεις, εχεις δει , εχεις ζησει......  αλλα απο λεπτομερεις πληροφοριες??????????
Για Chiang Mai ο λογος????????
τι εχεις να μας πεισ????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom