Με φάγανε οι έρωτες και δεν είχα χρόνο να γράψω...
Μετα το χτεσινοβραδυνο φιάσκο,που έμεινα αχυστος,σήμερα έπρεπε να γίνει κάτι για να έρθει η κατάσταση στα ίσια της...
Κατ αρχας,να ρίξω για άλλη μια φορα ένα τεραστιο χ στη μαλακια μαγαζί που λέγεται Ινσομνια...Έκει για να δεις τι φορτωνεις,πρέπει να έχεις ενσωματωμενους μέσα στο μάτι,φακούς υπεριωδους ακτινοβολίας..Μέσα στο κατασκοταδο που κυριαρχεί,είναι αδύνατον να διακρινεις τις γκομενες...Εκτός βέβαια και αν κάποιοι αρκούνται απο μια σκιά που λυκνιζεται για να επιλέξουν...
Στο Hollywood ας πούμε και στη Tiger στη Πατονγκ εχει 10 φορές πιο δυνατό φως και μπορείς να διακρινεις τι φορτωνεις...
Και πάλι όμως,απο τη στιγμη που ειναι ντυμενες,είναι αδύνατο να καταλάβεις το μέγεθος του βυζιου (τα wonder bra και τα μαξιλάρια πανε σύννεφο),αν το βυζι είναι πεσμένο,αν εχει τατουάζ σε όλο το σώμα σα φυλακισμένος στο Κορυδαλλό,αν εχει ουλες,σημάδια,πληγές,αρρωστιες,σπυρια στο σώμα κλπ κλπ...
Τιμές 1000-1500 όσες ρώτησα,που ανήκαν βέβαια στη γνωστή κατηγορία της μπαζομετριοτητας,εκτός απο ένα σοβαρό μουνι,που μου ζήτησε 3000...Και τώρα που το σκέφτομαι,μαλακια που δε το φόρτωσα,αλλα είχα ραντεβού στο ξενοδοχείο με ένα γκογκοκοριτσο,το οποίο δυστυχώς με έστησε γι αυτο έμεινα αχυστος...
Που να της καεί το βίντεο (το DVD συγγνώμη),να τη μπαρφαινιαζουνε βρωμεροι Ινδοί και Πακιστανοί,να πνίγει μέσα στη πισίνα που σαπουνιζονται...
Στα σημερινά τώρα...
Επειδή αύριο το προγραμμαί εχει μετάβαση στη πρωτεύουσα είπα τελευταία μέρα να περάσω να δω το ρόστερ μερικών σαπούνομασατζιδικων και να ρίξω ένα χυσιμο εν μέσω μπουρμπουληθρων...
Πρώτο το p.p massage,στον ίδιο δρόμο με τη το teen massage πάνω απο τη buakhao...
Μπαζογκομενες,αλλα υπήρχε ένα γαμευσιμο...Τιμη 1700 με όλα μέσα...
Δεύτερη στάση,το κυριλε Rasputin,ανάμεσα στο soi 5 και 6...Δυο κατηγορίες τιμών...2500 τα κόκκινα καρτελακια,3000 τα άσπρα...Πολλές γυναίκες,αλλα ΌΛΕΣ μπάζα..ούτε ένα γαμευσιμο...τα περισσότερα δε,δεν τα γαμουσα,ούτε που να μου δίνανε αυτές 50.000 μπατ..όχι και να πληρώσω κιόλας..
Τρίτη στάση,sabai Land...7-8 γυναίκες όλες κι όλες,μπάζα,αλλα βρέθηκε ένα γαμευσιμο...Τιμη 1600 με όλα μέσα...
Τετάρτη στάση sabai dee...Δυο κατηγορίες τιμών...2000 τα απλά γκομενακια..όλα μπάζα...και απο την άλλη πλευρά,2500 τα μοντέλα και Καλά...
Γενικά μέτριες οι γκομενες,αλλα και ένας θεομουναρος που έχασα το φως μου...Και 10 χιλιαρικα να μου ζητούσε,τα έδινα με ευχαρίστηση...Το όνομα της κοπέλας Όι...
Όι μανούλα μου...
Το απόλυτο μουνι για κάθε πιπινολατρη...Ύψος 1.60,τέλειο κορμί,ασπριδερο,φατσουλα πανέμορφη,μέση δαχτυλίδι,τρομερές καμπύλες,κολαρακι που πεταγε και βυζι θεοστητο στρογγυλό 2αρι...
Μέσα στα τοπ 3 μουνια που έχω γαμησει στη Ταυλανδη...
Υπηρεσίες απίστευτες...Είπα το δεσποτη Παναγιώτη...Την ώρα που εχυνα,αισθανόμουν το σπερμα να ξεκινάει απο τον εγκέφαλο,να περνάει μέσα απο το νωτιαιο μυελο και στο τέλος να ξεχυνεται με δύναμη μέσα στη περικαβλιδα..
Ήταν η καλύτερη αποζημίωση για το χτεσινο φιάσκο...Μάλλον με λυπηθηκε ο θεός...
Να συμπληρώσω ότι όταν φορτωνεις γκομενα των 2500 μπατ,σε πανε στα καινούρια δωμάτια...Αναμφισβήτητα τα καθαροτερα δωμάτια που έχω συναντήσει σε μασατζιδικο της Ταυλανδης...
Η αποψινή βραδια βέβαια εχει και συνέχεια...θα φορτωθεί κατα πάσα πιθανότητα για ένα σορτ,μια πιπινοειδης κορασιδα,σκέτη καβλιτσα απο το Πιπερομεντα,ονόματι κι αυτή Οι..
Όι μανούλα μου...