Μολις επιστρέψαμε απο το πεζοδρομο...
Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στο scooting,καθότι μετα το πολυωρο ταξίδι και το απογευματινό χυσιμο,δεν είχα δυνάμεις..
Η νύχτα ξεκίνησε νωρις,γύρω στις 10 και πραγματοποιήθηκε έφοδος και επιτόπου αναγνώριση και αξιολογηση του ανθρώπινου δυναμικού παμπολλων a go go...
Έχουμε και λέμε...
Alkatraz,Moon (το καινούριο φαρμακείο του πεζόδρομου),Happy,What's up,Super girls...Σε αυτα αποκτήσαμε μια πιο εμπεριστατομενη άποψη μιας και καθισαμε κοντα μια ώρα στο καθένα,ελεγχωντας εξωνυχιστικα όλες τις κοπέλες της βάρδιας.
Επίσης,περάσαμε,αλλα δε κατσαμε (καθότι με γρήγορο σκαναρισμα,αποφανθηκαμε ότι η ποιότητα ήταν τόσο μέτρια που δεν άξιζε να κάτσουμε ούτε για κοκα-κόλα),απο τα μαγαζιά,Windmills,Iron,Airport,Living Dolls,Peppermint.
Για αύριο εχει προγραμματιστεί το σκαναρισμα κι άλλων,με τη διάφορα ότι ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι για το αυριανο φόρτωμα..Εκτός κι αν μπούμε σε κανένα και πετύχουμε καμμια καπατσα που θα μας σύρει απο τη μύτη στο κρεββατι της ηδονης του ξενοδοχείου..
Έχουμε και λέμε λοιπόν...εντοπίστηκε στόχος στο Moon,σκέτος Μοοn-αρος...Και γενικά η ποιότητα του ρόστερ στο εν λογω μαγαζι εξαιρετική..Όμως η τιμολογιακή πολιτική απλησιαστη...3000 μπατ το barfine!!!!...Γι αυτο σε συνεννόηση με την εν λόγω κορασιδα,αύριο θα γίνει ανταλλαγή τηλεφώνων ώστε να έρθει κατευθείαν στο ξενοδοχείο μετα το τέλος της βάρδιας,παρακαμπτωντας το δυσβάστακτο οικονομικα Μπαρο-πρόστιμο.
Ο δεύτερος στοχος εντοπιστηκε στο What's up,που και αυτο είχε πολυ καλο ρόστερ γενικά.
Τριτος στοχος,το αστέρι..η ντίβα του Happy,που είχα μπαρφαινιασει 3 η 4 φορές σε προηγούμενο ταξίδι...Παρότι ολίγον κομοδινο,θα παρει άλλη μια ευκαιρία κατα πάσα πιθανότητα...Άλλωστε μπορεί να εχει στρώσει..
Να συμπληρώσω ότι έγινε επίσκεψη και στη Ρωσσοντισκο Mixx....
Ωραίο μαγαζί...δε λέω...αρκετο πράμα μέσα...αλλα εγω γκομενα στα σκοτάδια του κάθε κλαμπ,δε φόρτωνω...ούτε θα κάτσω να στραβωνομαι για να περιμένω ποτέ θα πέσει κανένα φως επάνω της ώστε να ξεχωρίσω αν είναι καλή η όχι...
Ειλικρινά,ποτέ δε κατάλαβα αυτούς που φορτώνουν απο ντίσκο...μάλλον έχουν γατισια ματια και βλέπουν μέσα στο σκοτάδι,γιατι εγω δε ξεχωρίζω τη τυφλα μου εκει μέσα....