Πάμε γερά Παττάγια for ever!
Τελικά ο Βούδας αγαπάει και το νοικοκύρη. Η προχθεσινή μικρή Yui που με έστησε λόγω ΚΤΕΛ Πατάγιας εμφανίστηκε από το πουθενά στο Beer Garden.Τη βλέπω με την άκρη του ματιού μου να κατευθύνεται στο κεντρικό Μπαρ.
Ταραχή παθαίνω ταραχή...της σφυράω κλέφτικα αλλά δεν το πιάνει.Αφού κάθεται τρέχω δίπλα της με βλέπει και σκάει χαμόγελο, να της σκάσω φιλί ήθελα αλλά ήμουν θυμωμένος. Η αλήθεια είναι ότι της έστειλα μύνημα που βρίσκομαι και αν ήθελε να έρθει.Ηταν η τελευταία μου ευκαιρία. Μετά τα σχετικά τι κάνεις και κλπ τη ρωτάω τι έγινε χτες, με απαντάε.ι δε καταλαβαίνει να διαβάσει αγγλικά, το διασταυρώνω με τη φίλη της, τώρα ναι σώθηκα , τη πίστεψα όμως και ειδικά όταν της είπα ότι μάλλον είχε χτές φίλο αγρίεψε και τσαντίστηκε. Μετά τις διευκρινήσεις και τα σόλυ τη κέρασα μπυρίτσα και τις πρότεινα να πάμε Angel Witch, ψοφάνε οι γκόμενες για σόου και λεσβιακά. Θα πήγαινε και πρώτη φορά.Η άλλη η φίλη της εικοσιεννέα ετών μέτρια και αγάμητη.Στην Ελλάδα φυσικά θα ήταν ανάρπαστη εδώ όμως είναι κατηγορία τρίτη και με βαθμούς υποβιβασμού μάλιστα. Κοινώς τρανή όπως λέει και ο Ναύαρχος.Στο μπαρ η μικρή δείχνει πάλι σημάδια ότι θα τα πάμε καλά. Δε μου αφήνει το χέρι και όλο με χαιδεύει.Πάμε και στο Gogo με το καλύτερο σόου.Ανάμεσα στα κορίτσια το νούνερο 6 η Νοκ που την είχα τιμήσει πέρσυ.Την είδα με μεγαλύτερο βυζί τώρα. Να είναι καλά οι πλαστικοί χειρούργοι και φυσικά οι σπόνσορες. Τέλεια δουλειά.Η δικιά μου έχει σαλτάρει από το σόου ειδικά στο Fuck You, στο τέλος όλα τα κορίτσια πετάνε τα ρούχα τους και μένουν με ζωνάτο τεράστιο "εργαλείο" στο χέρι.Η Γιούη με κοιτάει στα μάτια και της λέω μην ανησυχείς me samesame Yipun (Ιαπωνικό, τάχα μου), η άλλη η λυσσάρα όμως δηλώνει ότι θέλει τέτοιους βρούτσους...Με αυτά η ώρα περνάει και φτάνει η του σορτ τάιμ.Και αυτό το μικρό δε θα παραμείνει μαζί μου, για να μην αφήσει τη φίλη της μόνη και καλά.Σιγά μη βρεί γκόμενο η άλλη.Μου αρέσει που δε τα παρατάνε μερικές τρανές, δε βγαίνουν στη σύνταξη να λιγοστέψει και η κίνηση.Η μικρή είναι τώρα στο δωμάτιο.Πιο πριν οι σεκιουρητάδες φίλοι ρίξαν γελάκια και πειράγματα.Oh!new lady, suai-suai (beautiful).Η κοπέλα ήταν συνεσταλμένη από την αρχή, εννοείται ότι δεν περίμενα και πολλά, αλλά όπως είπε ο πρόεδρος και μόνο να δεις τέτοιο μουνάκι δεκαεννέα ετών γυμνό στο κρεβάτι σου φτάνει. Σωστός, λίγα γερασμένα παληκάρια έχουν αυτό το προνόμιο, πόσο μάλλον να κάνουν και σεξ με τέτοιο μωρό. Δε του πήρα τρελλά εσώρουχα γιατί ήταν μονο για σορτ. Βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη στη πετσέτα.Μου κρυβεται και κάτω από τα σεντόνια, αχ ντροπές αχ.Παίζω το παιχνίδι της και δε τη πιέζω. Πλησιάζω δίπλα της και αφήνω να κάνει αρχή εκείνη. Σιγά σιγα τρίβεται δίπλα μου της βγάζω με τρόπο τη πετσέτα και αρχίζω να φιλάω όλο το νεανικό της σωματάκι. Την ακούω να της αρέσει.Το βυζάκι της είναι μικρό και σκληρό το μουνάκι της ξυρισμένο και ολοκάθαρο. Περνάω στη έπαρση σημαίας και ένδυση εργάτη με αδιάβροχο ασφαλείας. Η ίδια γεύση, σίγουρη επιτυχία.Φράουλα-όσες δοκίμασαν δεν έχασαν.Η μικρή δεν ήθελε όμως, μάλλον δεν θα ήξερε και πολλά αλλά είπαμε, τέτοιο λουλούδι μη το μαράνουνμε κιόλας.Τη γυρίζω για να μπεί από πάνω μου, σιγά σιγά τα κατάφερε,στην αρχή ήταν πολύ στενή, στη συνέχεια όμως βρήκε το δρόμο της και το ρυθμό της.Τη γύρισα στο ημιπλάγιο για να βλέπω το υπέροχο της σώμα.Αχ τι μου κάνετε κοριτσάκια αχ, σε λίγα λεπτά είχα τελειώσει δεν άντεξα καθόλου. Την είχα πεθυμίσει πολύ και τη σκεπτόμουν όλη μέρα χτες.Η Γιούη άπειρη μεν αλλά μουνάκι με μέλλον. Της πήρα τα στοιχεία για μελοντική αναζήτηση και πήγαμε στο μπάνιο μαζί.Οι ντροπές πήγαν περίπατο τώρα.Δυστυχώς δε κάθησε για δεύτερο γύρο. Τη πλήρωσα πήρε και τιπς και ντυθήκαμε και οι δύο.Δεν είχα ύπνο. Η ώρα δύο και μισή. Εκείνη πήρε μηχανάκι για λούμ και εγώ για Μαλιν Ντίσκο .Ειχα όρεξη για ποτό αλλά και υποχρεώσεις.Η μικρή Μπουμ έσπασε τα τηλέφωνα. Δε μπορούσα να την αφήσω μόνη. Εξάλου τη γουστάριζα, βρε τη πάθαμε.Στις τρεις παρά είμαι στη Ντίσκο.Βρε όρεξη ο κόσμος.Χτυπιέται σα παλαβός.Η μικρή μου με βλέπει μουτρωμένη που ήσουνα ρε, βόλτες λέω με το ναύαρχο, καλά που γυρίζει αυτός λέει η αδελφή της οπου θέλει της λέω. Η μικρή περνάει στη χαρά και αρχίζει χορό βγαλμένο από αισθησιακό παραμύθι. Ανεβαίνει στη πίστα που παιζει η ορχήστρα και χορεύοντας φαίνεται το κόκκινο της εσώρουχο.Τρέλα.Οι άλλες από κάτω τρίβονται μεταξύ τους οι λυσσάρες. Για να μη τα πολυλογώ η Μπουμ με τον έκανε μπουμ και κέρδισε ακόμα ένα λονγκ τάιμ.Αφού διασκεδάζει μέχρι τις τέσσερις εκείνη και πίνω τα ποτάκια μου εγώ,ξεκινάμε για τη φωλιά μου.
Είναι και ψηλά δέκατο όροφο!
Στη πύλη οι σεκιουρητάδες μετά βίας κρατούσαν τα γέλια τους. Πρώτη φορά με βλέπουν να το κάνω αυτό.Ο ένας δεν άντεξε και με πήρε στο ψιλό."you go out again,three lady-three lady" Ευτυχώς η μικρή δε καταλαβαίνει και πολλά.Η συνέχεια στο κρεβάτι είχε τριπλάσια επιτυχία από τη προηγούμενη Γιούη. Ετσι είναι οι γυναίκες, ο μεταξύ τους ανταγωνισμος λειτουργεί για μας.Το πρόβλημα είναι ότι βρήκε τα σημάδια της προηγούμενης υπηρέτριας μου του έρωτα και έγινε φάση. Μαύρο δάκρυ που δε το περίμενα.Τη καθυσήχασα με την δικαιολογία ότι τηλεφώνησα σε μία μασσέρ το απόγευμα που πονούσε η πλάτη μου και ήρθε για μασάζ μόνο.
Μαλλον το πίστεψε το κουκλί γιατί μετά άναψε τηλεόραση και γελούσε.Ευτυχώς.
Ω Βούδα καλά να μας έχεις και εμείς θα τιμάμε σαν αγίες τα κορίτσια σου.Αμήν