Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μια άλλη περίπτωση εκτός από 7/11, είναι τα FamilyMart.
Είναι πιο ευάλωτοι και πιο συζητήσιμοι στις διαπραγματεύσεις τους, επειδή υστερούν κάπος σε σχέση με τα 7/11,
χωρίς αυτό να συμαίνει πως και αυτοί δεν είναι καλή περίπτωση.
Τελικα εσυ το εχεις ψαξει πολυ φιλε μου......μηπως το ανοιξες το μαγαζακι εκει κατω και δεν μας το λες?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μια άλλη περίπτωση εκτός από 7/11, είναι τα FamilyMart.
Είναι πιο ευάλωτοι και πιο συζητήσιμοι στις διαπραγματεύσεις τους, επειδή υστερούν κάπος σε σχέση με τα 7/11,
χωρίς αυτό να συμαίνει πως και αυτοί δεν είναι καλή περίπτωση.

Μια χαρά είναι και τα Family..

Υστερούν ως αλυσίδα (σε σχέση με τα SEVEN) αλλά όχι ως καταστήματα..

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον στις 18/6 πεταω εκτος σοβαρου απροοπτου ,το εισιτηριο υπαρχει απο καιρο και οταν οριστικοποιηθει στελνω π.μ να βρεθουμε

Εκτος απροόπτου θα είμαι εκεί.
Συνήθως είμαι thai κάθε 10-25/μήνα

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Xωρίς δόση ειρωνείας κατατάσεται στα καλύτερα ανέκδοτα που έχουν γραφτεί στο thread από καταβολής!!! Ελληνορθόδοξη εκκλησία δεν υπάρχει στην Ταϊλάνδη πουθενά! Από όσο ξέρω υπάρχει ένας ναός της Ρωσσικής Εκκλησίας (Αγ. Βασίλειος ή Νικόλαος αν θυμάμαι καλά)... Θεωρήτικά η Ελληνική Πρεσβεία προσκάλει Έλληνα ιερέα κατά διαστήματα να λειτουργήσει στα γραφεία της... Δεν ξέρω βέβαια αν πρακτικά έχει συμβεί αυτό ποτέ... αυτά!!:)

Το ξέρω πως η ερώτησή μου για το thread έχει πλάκα,
κανόνικά έχω εισιτήριο για 6 Απριλίου, αλλά
λόγω το ότι έιμαι Gold member στην Qatar Arways,
έχω την δυνατότητα αλλαγής με ελάχιστη χρέωση (ή και καθόλου χρέωση, θα τους πάρω να ρωτήσω).
Θα ήθελα όμως να το ζήσω και αυτό εκεί.

Ξέρω ξέρω, θα πείτε...
"Τι λέει τώρα" ??? !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα εσυ το εχεις ψαξει πολυ φιλε μου......μηπως το ανοιξες το μαγαζακι εκει κατω και δεν μας το λες?

Μακάρι...!!!!
Είμαι στο να βρω κατάστημα. Έχω βρει μερικά, αλλά όχι σε σημείο που θα ήθελα,
προτιμώ να περιμένω λίγο ακόμη,
μέχρι να βρω κομβικό σημείο.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
έχω την δυνατότητα αλλαγής με ελάχιστη χρέωση (ή και καθόλου χρέωση, θα τους πάρω να ρωτήσω).

Ξέρω ξέρω, θα πείτε...
"Τι λέει τώρα" ??? !!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να εισαι σιγουρος οτι το λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Ξέρω ξέρω, θα πείτε...
"Τι λέει τώρα" ??? !!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να είσαι εκεί και να περνάς από καμιά εκκλησία......άντε να πας και να ανάψεις ένα κεράκι...
αλλά να το κανονίζεις απο την Ελλάδα εεεεεεεεε αυτό είναι....... :headbang: :headbang: :headbang:.........
δεν το χαρακτηρίζω γιατί το θρεντ είναι σοβαρό
από την άλλη βέβαια ο καθένας με τις καύλες του :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πάντως για μπίζνα...

Μεταξύ Family και 7 Eleven

Δαγκωτό...

Συνημμένα

• PIC_0044.jpg
    PIC_0044.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 13

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες μιας και έχετε πιάσει την κουβέντα για επένδυση στην Ταιλάνδη μια γκόμενα που γνώρισα πρόσφατα Πατάγια μου είπε ότι για να στήσεις 7/11 είναι ακριβά θες 2-3 εκατομμύρια baht και για να ανοίξεις ένα άλλο μίνι μάρκετ μπορεί να χρειαστείς 400 χιλιαρικάκια
φυσικά αυτά μου είπε αυτή και μπορεί να μου έλεγε και μπούρδες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες μιας και έχετε πιάσει την κουβέντα για επένδυση στην Ταιλάνδη μια γκόμενα που γνώρισα πρόσφατα Πατάγια μου είπε ότι για να στήσεις 7/11 είναι ακριβά θες 2-3 εκατομμύρια baht και για να ανοίξεις ένα άλλο μίνι μάρκετ μπορεί να χρειαστείς 400 χιλιαρικάκια
φυσικά αυτά μου είπε αυτή και μπορεί να μου έλεγε και μπούρδες

ε τα 2εκατομυρια ειναι 45χιλιαδες ευρω.
οσα εγραψε και ο th69 πιο πανω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο σημειο ν'ανοιξεις ειναι πανω στην ws αλλα εχει ηδη 5-6 7eleven και family mart.
πρεπει να βγαζουν τρελλα φραγκα ειδικα το βραδυ.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια παρατήρηση... παίζει να σου τα τρώει κάποια τοπική μαφία για προστασία η γενικά κάποια μαλακία με τους τοπικούς "άρχοντες" ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τελικά ρε μάγκες νομίζω ότι η καλύτερη επιχείρηση για να ανοίξει κανείς στην Πατάγια είναι αυτό που λέγαμε το καλοκαίρι:

Περίπτερο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τα 7/11 έχουν 3 τύπουw καταστημάτων.
Α, Β & C type.
Ο κάθε τύπος έχει να κάνε με το μέγεθος του καταστήματος.
Α=30 sqm
B=50 sqm
C= 70 sqm
(στο περίπου)
κόστος με το κλειδί στο χέρι, 25.000,35.000 & 45.000 ευρώ αντίστοιχα.
Συμβόλαιο με 7/11 για 7 χρόνια.
κατι σημαντικο που δε μας ειπες ειναι τι περιλαμβανει η παραπανω τιμη
φανταζομαι ενοικιαση του ονοματος, παροχη εξοπλισμου κτλ
περιλαμβανει μηπως τα προιοντα που θα πρεπει να εχεις αρχικα για να στοκαρεις και να μπορεις να ξεκινησεις το μαγαζι?
επισης υπαρχουν και αλλα παγια εξοδα που ειναι εξτρα οπως νοικια, αρχικες εγγυησεις χωρου, αν προκειται περι κομβικου σημειου πιθανον να εχει και "αερα" και αλλα εξοδα προετοιμασιας του χωρου τα οποια σιγουρα δεν ειναι 25000 ευρω αλλα σιγουρα ολα αυτα θα εκτοξευσουν το ποσο που ανεφερες μερικες χιλιαδες ευρω παραπανω...
επισης εχω ακουσει αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι στα 7/11 οπως και με τα αλλα μεγαλα franchise τα κερδη δεν ειναι ολα δικα σου αλλα σου παιρνουν ενα ποσοστο νομιζω καπου το 30% των κερδων...τι σου ειπαν γιαυτο?
το 7/11 το σκεφτομουν και εγω σε καποια φαση αλλα εμπλεξα με αλλα στην πορεια

Μια χαρά είναι και τα Family..
Υστερούν ως αλυσίδα (σε σχέση με τα SEVEN) αλλά όχι ως καταστήματα..
πιστευω υστερουν κυριως σε τραφικ
παντως και αυτα πανε γενικα καλα

Μια παρατήρηση... παίζει να σου τα τρώει κάποια τοπική μαφία για προστασία η γενικά κάποια μαλακία με τους τοπικούς "άρχοντες" ?
αν και τιποτα δεν αποκλειεται σε αυτην τη χωρα δεν το νομιζω γιατι δεν κανεις κατι παρανομο σε αντιθεση με τα νυχτομαγαζα οπου βαδιζεις πανω σε λεπτο νημα

φαντομα τα φώτα σου σε παρακαλώ.
Μάλλον θα ειμαι πάσχα ΒΚΚ.
Που θα μπορούσα να κάνω ανάσταση???
αγορασε μερικες λαμπαδες, μερικες στρακαστρουκες, ξεσκονισε τον τσελεμεντε και συνδεσου δορυφορικα με τον Αντενα για καμια δοξολογια
οχι πως το εχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα αν υπηρχε εκκλησια πιστευω θα το ειχε παρει το αυτι μου

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μπουρδελιάρηδες και πιστοί του Ταυλανδικού μπουμμπουμ.
Σήμερα πιάσαμε τις 1400 σελίδες ξεπεράσαμε την τιμή long time freelancer.Στις 2000 σελίδες πιάνουμε σομταμ καλού Gogo πρέπει να σβήσουμε κεράκια άντε πάμε γεράααα.
Χτες επισκέφτηκα την Τσανγκμαικανή Μπομ πάλι.Πήγα να πάρω τη δόση μου. Το κορίτσι είναι ευγενέστατο θυμάται το όνομα μου αλλά και την Ελλάδα.Μόλις τέλειωσε το ποτό της από έναν Μωχαμέττη έτρεξε και σε μένα.Επαγγελματικότατα μου είπε "thanks you wait for me so long time" που να ήξερε ότι θα την περίμενα και κατακόρυφο στο ένα χέρι...Με φίλησε στο στόμα και κόλησε το τεράστιο της στήθος πάνω μου...αχ ρε Μπομ γιατί τα κάνεις αυτά γιατί, τη κερνάω ποτό και κάθεται μαζί μου είκοσι λεπτά περίπου. Τη ρώτησα που θα βρώ κοπέλες σαν και εκείνη "στη Μπανγκόκ μου είπε και μόνο εκεί".Η ίδια για προσωπικούς λόγους δεν πάει με πελάτες αυτές τις μέρες για μπουμ μπουμ ε είναι και ο κράχτης του μαγαζιού αν φύγει κλάψτα μπος. Α ρε Φαντομά λες να γίνω και εγώ "La Zizanie"? Η ώρα πέρασε όμως και πήρε άλλος σειρά.Αυριο θα πάω να τη ρωτήσω λεπτομέρειες.
Πιο πριν στο Beer Garden εκει που συχνάζουν τρανές κατά τον Ναύαρχο, δύο μικρές για τέτοιο μαγαζί έσκασαν μουτράκι.Τέτοιο δόλωμα είναι και η αδυναμία μου. Τις πλησιάζω και μετά από μικρή συζήτηση τις κλείνω ώρα μία έξω από τη Λούσιφερ. Η Ειν ετων δεκαεννιά ασπρηδερή και με προδωπάκι όχι Ισαανιότικο.Η Πατ κανονική κοντή Ταυλανδέζα.Σιγά μην έρθουνε αλλά τι είχα να χάσω...νά αμάξια!
Στη συνέχεια πήγαμε στο Ηοotys Gogo μαύρα χάλια και μετά στο Diamond.
Μία παρα πέντε ήμουν πιστός στο ραντεβού. Η ώρα περνουσε,πήγε μία και πέντε και επτά και ενώ ήμουν έτοιμος να μπουκάρω μέσα νάτα τα μωράααααα!Αρπάζω τη δικιά μου από το χέρι και πάμε μέσα τέρμα αριστερά κοντά στη μπάντα. Εκεί έγινε καλό παιχνίδι τα κορίτσια χόρεψαν και διασκέδασαν, Η μικρή κωλοτριβόταν άσχημα και το σκληρό τζήν που φορούσα δεν ήταν ότι και το καλύτερο.Ρε μπας και πρέπει να φοράμε φόρμες αντι για παντελόνια;Ενας μάγκας δίπλα μου αυτό είχε κάνει φορούσε φόρμα και ήταν πιο άνετος στα κολλήματα της δικιάς του..χμ good idea!
Η μικρή ήταν πολλά όμορφη και αρκετοί λιγούρηδες γαμπροί την κοιτούσαν..γιαόνομα τόσα μουνάκια έχει η Λουσιφερ και απόψε,δε δίνω σημασία και η διασκέδαση συνεχίζεται.Ειναι όμως ρουφήχτρα και κατεβάζει τις μπύρες σα νερό. Τρεις ήπιε στο Beer Garden και δύο εδώ."No drink no fun, no fun no customer" το μάθανε το παραμύθι.
Στις τρεις χτύπησε τηλέφωνο και μιλούσε Ταυλανδικά. Ερχεται φίλη από Ισαάν λέει και πρέπει να πάει να την πάρει για να μείνη στο δωμάτιό της.Ας το πιστέψω... Τι καλά που ήταν πριν είκοσι χρόνια που δεν υπήρχαν τα κινητά.
Τη συνοδεύω στα motorbike taxi ανεβαίνει σε ένα και πάει να παραλάβει τη φίλη της. Τα κορίτσια κατεβαίνουν ορδές από το Ισαάν κάθε μέρα.Έχουμε συνενοηθεί να έρθει μετά από μία ώρα, αλλά έχω ήδη σπαστεί πολύ. Ανταλάσσουμε τηλέφωνα και πάω στη Μαριν. Εκεί περίμενε υπομονετικά η  δεκαεννιάρα Bum που είχε σπάσει τα τηλέφωνα.Κλείνω το κινητό μου και τη φορτώνω κανονικά.Της αγοράζω κόκκινα εσώρουχα από το δρόμο δώρο για εκείνη που ήταν πιστή τόση ώρα αλλά και για μένα που θα κάνω πρόωρη "Ανάσταση"...

Next day: Την έστειλα να φέρει τα μαγιώ της και τα παρεό της για να διημερεύσει στο ξενοδοχείο  μαζί μου, το αξίζει.Εφερε και βιβλιο εκμάθησης Αγγλικών για να μάθει κάτι παραπάνω.
Αξίζει για μάς μία μέρα να μείνουμε με τιλάκ στο Δωμάτιο.Θα μας κάνει μασάζ και θα της κάνουμε μπουμ μπουμ, θα μας κόψει τα νύχια και θα της παραγγείλουμε καυτερό φαγητό.Θα κοιμηθεί στην αγκαλιά μας και θα της δώσουμε όνειρα. Θα κάνει μπανιο στη πισίνα μαζί μας και μεις θα παίξουμε μαζί της σαν μικρό παιδί.Θα λιαστούμε σα λεοντάρια ευτυχισμένοι και εκείνη θα είναι τυλιγμένη με τη πετσέτα διπλα μας και θα βελτιώνει τα αγγλικά της.Στο τέλος της μέρας θα τη πληρώσουμε τόσα λίγα για όσα μας πρόσφερε και θα μας πεί ευλαβικά "Kop kun Kaa"

Νά είστε καλά κορίτσια της Ταυλάνδης και εμείς πρώτα ο βούδας θα σας τιμάμε όσο αντέχουμε.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δωσε και κανενα μπουρμπουαρ συναγωνιστη....τοση δουλεια θα κανει το κοριτσι,μην μας πουν και τσιγκουνηδες!!!

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε η φορμα που ανεφερες κανει καλη δουλεια αρκει να ειναι βαμβακερη!
Αν κανεις το λαθος και φορεσεις πολυεστερικη, τοτε με το κολοτριψιμο εχεις αρπαξει
και συγκαμα στα αμιδια.
Συμπερασμα, προτειμαμε παντα ρουχισμο ελαφρη και φιλικο στο περιβαλλον, βγαινοντας βολτα στην Πατταγια...

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεις αν στο αεροπλανο της qatar εχει μπριζα για το λαπτοπ?

αντε και την αλλη βδομαδα τετοια ωρα θα ανεβαινω στο αεροπλανο..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
παιδια ξερει κανεις αν στο αεροπλανο της qatar εχει μπριζα για το λαπτοπ?

αντε και την αλλη βδομαδα τετοια ωρα θα ανεβαινω στο αεροπλανο..

Από ότι ξέρω όχι..
μια κονσόλα έχεις μπροστά σου και ένα χειριστήριο.

Αλλά ρώτα μήπως έχουν συγκεκριμένες θέσεις (business class)

Economy no !!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom