Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεις αν στο αεροπλανο της qatar εχει μπριζα για το λαπτοπ?

αντε και την αλλη βδομαδα τετοια ωρα θα ανεβαινω στο αεροπλανο..
Ρε προβληματα που εχει ο κοσμος. Ας ειμουν εγω στο αεροπλανο και ας ειμουνα και στην μπαγκαζιερα :headbang: :headbang:. Καλο ταξιδι συναγωνιστη και  καλα να περασεις.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδες.......εχω μερικες ωρες που εφτασα Ελλαδα και δεν το πιστευω ακομα..........το μυαλο μου ειναι ακομα κατω....στην Παταγια!!!

Ειμαι αρκετα κουρασμενος και με το που ηρθα εδω μπηκα αποτομα στην πραγματικοτητα!!
Περικοπες μισθων,επιδοματων,απολυσεις,η Ελλαδα φευγει απ'την ευρωζωνη,οι Γερμανοι δεν μας βοηθουν,ερχονατι καινουργια μετρα!!!!Της Που...νας!!!(με την κακη εννοια)

Ειμαι ετοιμος να ξαναφυγω!!

Θελω να ευχηθω στα παδια που γυρισαν καλη επαναφορα στην μιζερη πραγματικοτητα και τα παιδια που ειναι ακομα κατω Καλα να περνανε!!!Παιδες...............1  :knockinb: και για μενα!!!

Pagtao,Ναυαρχε,Arximakaka,spyro 1980,otto 3,Suadam(aυτος ειναι φιλλιπινες)fysarmonika,Τακη,Αλεξανδρε(Κερκυραιε)και ολα τα παιδια μου μεινατε εκει...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ,,,,,,Μην γυρισετε ποτε!!!

Ευχομαι να σας ξαναδω στο επομενο ταξιδι...

Παιδες,το βραδυ θα ετοιμασω ρεπορταζ με βιντεο και γωτογραφικο υλικο(οχι βεβαια σαν του DjZan, αλλα εχω και εγω κατι φωτογραφιες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρε φιλε λακη τι ωραια που περνουσαμε... παλι στα ιδια σκατα τωρα.

στην επιστροφη μεσ'το αεροπλανο ηπια κανα 5-6 ποτηρακια κρασι και με πηρε απο κατω. ο βαγγελης μου ειπε να σκεφτομαι οτι θα ξαναπαω και καπως ησυχασα. το θεμα ομως ειναι οτι οσες φορες και να πας παντα ερχετε εκεινη η μαμημενη μερα που θα φυγεις και παλι θα νιωθεις χαλια.

τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. ας δουλεψουμε τωρα ολο το καλοκαιρι και με το καλο να ξαναπαμε σεπτεμβριο η οκτωμβριο.
ετοιμασου!!! :)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες καλοσωρίσατε Ελλάδα, μη σας πάρει από κάτω τώρα.Σκεφτείτε τα θετικά...δηλαδή τον...το....αν...δηλαδή...χέστο δε βρίσκω κανένα...Α!! Θα κάνετε Ανάσταση ρε ,δε διαβάζετε ο άλλος που ψάχνει ενορία στη ΒΚΚ και Σεφ για μαγειρίτσα;
Τι θέλατε να είστε εδώ μόνιμοι μπατερφλάη .. αμ δε! ο άλλος όργωσε ωκεανούς και πέντε ηπείρους για να ρίξει άγκυρα εδώ. Υπομονή θα έρθει και η σειρά μας...αν μας αφήσει ακέραιους η συνταξιοδότηση και το ασφαλιστικό.
Κατα τά άλλα έχει κατέβει όλη η Ταυλάνδη στη Πατάγια για το πανηγύρι και γίνεται το αδιαχώρητο.Στα κλαμπ και τα γκογκος βλέπεις και Ταυλανδούς τώρα αλλά είναι ήσυχα ανθρωπάκια.Σε λιγο ετοιμάζομαι για έξοδο.Καλό απόγευμα.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το καλυτερο σημειο ν'ανοιξεις ειναι πανω στην ws αλλα εχει ηδη 5-6 7eleven και family mart.
πρεπει να βγαζουν τρελλα φραγκα ειδικα το βραδυ.

Εγώ μιλάω μόνο για ΒΚΚ.
WS ξέχασέ το, απίστευτα ενοίκια.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κατι σημαντικο που δε μας ειπες ειναι τι περιλαμβανει η παραπανω τιμη
φανταζομαι ενοικιαση του ονοματος, παροχη εξοπλισμου κτλ
περιλαμβανει μηπως τα προιοντα που θα πρεπει να εχεις αρχικα για να στοκαρεις και να μπορεις να ξεκινησεις το μαγαζι?
επισης υπαρχουν και αλλα παγια εξοδα που ειναι εξτρα οπως νοικια, αρχικες εγγυησεις χωρου, αν προκειται περι κομβικου σημειου πιθανον να εχει και "αερα" και αλλα εξοδα προετοιμασιας του χωρου τα οποια σιγουρα δεν ειναι 25000 ευρω αλλα σιγουρα ολα αυτα θα εκτοξευσουν το ποσο που ανεφερες μερικες χιλιαδες ευρω παραπανω...
επισης εχω ακουσει αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι στα 7/11 οπως και με τα αλλα μεγαλα franchise τα κερδη δεν ειναι ολα δικα σου αλλα σου παιρνουν ενα ποσοστο νομιζω καπου το 30% των κερδων...τι σου ειπαν γιαυτο?
το 7/11 το σκεφτομουν και εγω σε καποια φαση αλλα εμπλεξα με αλλα στην πορεια
πιστευω υστερουν κυριως σε τραφικ
παντως και αυτα πανε γενικα καλα
αν και τιποτα δεν αποκλειεται σε αυτην τη χωρα δεν το νομιζω γιατι δεν κανεις κατι παρανομο σε αντιθεση με τα νυχτομαγαζα οπου βαδιζεις πανω σε λεπτο νημα
αγορασε μερικες λαμπαδες, μερικες στρακαστρουκες, ξεσκονισε τον τσελεμεντε και συνδεσου δορυφορικα με τον Αντενα για καμια δοξολογια
οχι πως το εχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα αν υπηρχε εκκλησια πιστευω θα το ειχε παρει το αυτι μου

Περιλλαμβάνει κατασκευή καταστήματος, αγορά Brand name, εκπαίδευση προσωπικού, κ.α.
Δεν περιλλαμβάνει εμπόρευμα.
Στον επιχ/τία ανοίκει το 80%, αρα αυτοί παίρνουν το 20% (όχι30%).
Δεν το σηζητάω καν για το μαγαζί των 25,000(type A), έχει αργή απόσβεση.
Συμφέρει μόνο type B ή C.
Πίστεψέ με, υπάρχουν εκπληκτικά κομβικά σημεία που δε χρειάζονται αέρα.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες (για Ανάσταση).
Και εγώ δεν έχω δει τιποτα, παρά μόνο καθολικές εκκλησίες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το ξέρω πως η ερώτησή μου για το thread έχει πλάκα,
κανόνικά έχω εισιτήριο για 6 Απριλίου, αλλά
λόγω το ότι έιμαι Gold member στην Qatar Arways,
έχω την δυνατότητα αλλαγής με ελάχιστη χρέωση (ή και καθόλου χρέωση, θα τους πάρω να ρωτήσω).
Θα ήθελα όμως να το ζήσω και αυτό εκεί.

Ξέρω ξέρω, θα πείτε...
"Τι λέει τώρα" ??? !!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περιπου 90 ευρω..ηταν αγορασμενο το εισητιριο μου απο τον προηγουμενο αυγουστο και εχω δικαιωμα να το χρησημοποιησω εως τον επομενο με αυτη τη διαφορα

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περιπου 90 ευρω..ηταν αγορασμενο το εισητιριο μου απο τον προηγουμενο αυγουστο και εχω δικαιωμα να το χρησημοποιησω εως τον επομενο με αυτη τη διαφορα

Δυστυχώς όχι σταφάν.
Ρώτησα σήμερα το πρωί.
Αν και είμαι gold member, 150+50(πέναλτι)  :headbang:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Oh lacky lacky ;-)
Πως σου φανηκε η ΒΚΚ, αν προλαβες να δεις τιποτα;

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
dj κάνε και απο εδω μεριά τα κουμάντα σου :)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις..απλα σκεφτομουνα να ανοιξω το λαπτοπ να ξεχαστω γιατι πολλες ωρες το ταξιδι..

αντε να την κανουμε σιγα-σιγα...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις..απλα σκεφτομουνα να ανοιξω το λαπτοπ να ξεχαστω γιατι πολλες ωρες το ταξιδι..

αντε να την κανουμε σιγα-σιγα...

φορτισε μπαταριες  :sunglasses:

βιασυνες βλεπω βιασυνες :tits:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δυστυχώς όχι σταφάν.
Ρώτησα σήμερα το πρωί.
Αν και είμαι gold member, 150+50(πέναλτι)  :headbang:
περιεργο ρε συ πριν 15-20 μερες το τσεκαρισα στο πρακτοριο και μπυ ειπαν αφου επικοινωνησαν για 90...τωρα αν αλλαξε..δε βαριεσε το ποταμι δε γυριζει πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom