Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Φιλοι Πατταγιανοι,μια που το θυμηθηκα,,,,,,,,,,Αυριο που ειναι και η Εθνικη μας Εορτη,στο Ελληνικο μπαρ στο Soi Buakao,θα εχει Ελληνικο γλεντι!!!Οσοι πιστοι προσελθετε

Τωρα που ειναι αυτο το μπαρ???
Βγαινετε Soi Buakao(μΠΡΟΣΤΑ στο Oasis gogo).........Συνεχιζεται στο Soi Buakao με κατευθυνση προς Δελφινια(οχι προς walking street).......Θα συναντησεται μια "πρασινη" τραπεζα στ'αριστερα σας(εννοειτε οτι περπατατε απ'την μερια που ειναι tο Oasis)kai στα δεξια σας θα συναντησετε το Hotel "Chaba Hut Resort"....Διπλα στην Τραπεζα(σχεδον κολλητα)υπαρχει ενα συμπλεγμα με μπαρ με κιτρινη πινακιδα που γραφει "R-con bars"(κατι τετοιο)....εκει μπαινετε μεσα και το 4ο μπαρακι δεξια ειναι του Φωτη.......Θα δειτε γραφει "Fotis Beer Bar" και εχει και μια Ελληνικη σημαια.....
ΠΡΟΣΟΧΗ....
ΤΟ μπαρακι βρισκεται αναμεσα στην "Πρασινη"(Kasikorn)Τραπεζα και σε μια "Μωβ"(Siam κατι).......αυτες οι τραπεζες ειναι απ'τα αριστερα του δρομου(ειπαμε οτι περπαταμε απ'την μερια του Oasis gogo)...Πιο κατω ειναι και το R-con Residence hotel(σε μια στροφη που κανει ο δρομος).....εκει αν φτασετε(στο R-con Residence),εχετε φυγει!!!γυριστε πισω

Καλη διασκεδαση

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Φιλε Badias,aς βαλω εγω μερικες....ετσι να θυμυθουμε τις καλες στιγμες που ζησαμε!!!

Συνημμένα

• DSC_1165.jpg
    DSC_1165.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC_1177.jpg
    DSC_1177.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC_1192.jpg
    DSC_1192.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC_1198.jpg
    DSC_1198.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 20

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τι εγινε ρε παιδες;;;;;Ολοι κοιμαστε η πηγατε για την Παρελαση;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ας βαλω καμια φωτο μπας και ξυπνησω κανενα!!!

Αυτη ειναι το Tilak μου.......η ‘αρραβιωναρα‘!!!Βεβαια,εφυγα μαλωμενος μαζι της(ειμαι και ζηλαιρης,τι να κανω;;;αλλα και αυτη ειναι ‘πεταχτουλα‘!!!)

Συνημμένα

• DSC_1216.jpg
    DSC_1216.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 43

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και συνεχιζω με το παρτυ των Ελληνων στο ελληνικο μπαρ στην Πατταγια το "Fotis Bar"..
παρεμπιποντως,σημερα οσοι ειστε πατταγια,εχει παρτυ για την Εθνικη Μας Εορτη

Συνημμένα

• DSC_1806.jpg
    DSC_1806.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC_1807.jpg
    DSC_1807.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 58
  • DSC_1808.jpg
    DSC_1808.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 32

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
λακις.αυτο δεν ειναι τιλακ, ειναι μιςς ταιλανδη!!!!!!!φισικο να ειναι πεταχτουλα αφου ξερη τι αξιζει.... αν δεν παντευομουνα σε 5 μερες το δικο μου τιλακ στη βκκ, θα στην....παντρευομουνα εγω,τουλαχιστον να εμενε ελλαδα !!! :headbang: :headbang: :headbang: χαχαχαχαχχαχαχχα

Σοβαρεψου!!!!!!Παντρευεσαι σε μερικες μερες και ξενοκοιτας;;;;;Ντροπη σου!!!τι θα πει η ‘κυρα σου‘;;;; :uglystupid: :uglystupid:  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσο κοιτάω τις φωτο και γενικά τα βίντεο...τόσο δεν περνάνε οι μέρες να ΄κατέβω κάτω!!!Οι 22 μείνανε... :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Dimitlaki τι είναι αυτά, πλακίτσες, πλακίτσες;να σε καλέσω στο γάμο μου να μου πεις και του χρόνου!  :grin:

Για να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για το Δημαρχείο
και άσε για εμάς τους λεύτερους τα γλέντια και το τρίο

Κατα τα άλλα είμαι πάλι Πατόνγκ samesame τα πάντα όλα
Πτήση άριστη, συνεπιβάτες αράμπια και πακιστάνια όλοι κουτσοί στραβοί στην άγια Μπακλαρόουντ. :headbang: :headbang:
Εγώ ρε γαμώτο πριν τη πτήση μου κάνω ντουσάκι αρωματίζομαι και αλλάζω ρούχα αυτοί βρωμοκοπάνε και έρχονται με σαγιονάρες γιακ. :S  :S
Υστερα λενε για διακρίσεις και ρατσισμό, α ρε κακόμοιρα κορίτσια τι τραβάτε με δαύτους.
Αμ εγώ; Με πιά πήγα και έμπλεξα χτές στη Πατάγια, τι πήγα και έκανα ο τρελός, άντε τώρα να ηρεμήσει το μυαλό μου και να σταματήσει η καρδιά μου να χτυπάει την Boeau, την Boeau...μέχρι και απαγωγή σχεδιάζω μάγγες, ετοιμαστείτε για σκηνικό same same Doctortilak. :uglystupid:
Ναύρχε ετοίμασε άδειες γάμου και τα σχετικά,(νομίζω έχεις το δικαίωμα τέλεσης γάμου..ή πρέπει να είμαστε σε βαπόρι; ) κανόνισε πειρατικό ταξί για την απαγωγή και το σκάφος για το νησί.Τα άλλα άστα σε μένα.
Ευτυχώς είμαι μακρυά για την ώρα, πρέπει να σχεδιάσω το πρόγραμμα δράσης και το μόνο που με συγκρατεί είναι το ραντεβουδάκι με μικρή μασσέρ που σχολάει σε λίγο. Θα πάω να τη πάρω για μία μπύρα και μετά νάνι.Ότι προκύψει στη πορεία καλοδεχούμενο.
Από Πατόνγκ τα ξαναλέμε.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Dimitlaki τι είναι αυτά, πλακίτσες, πλακίτσες;να σε καλέσω στο γάμο μου να μου πεις και του χρόνου!  :grin:

Για να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για το Δημαρχείο
και άσε για εμάς τους λεύτερους τα γλέντια και το τρίο

Κατα τα άλλα είμαι πάλι Πατόνγκ samesame τα πάντα όλα
Πτήση άριστη, συνεπιβάτες αράμπια και πακιστάνια όλοι κουτσοί στραβοί στην άγια Μπακλαρόουντ. :headbang: :headbang:
Εγώ ρε γαμώτο πριν τη πτήση μου κάνω ντουσάκι αρωματίζομαι και αλλάζω ρούχα αυτοί βρωμοκοπάνε και έρχονται με σαγιονάρες γιακ. :S  :S
Υστερα λενε για διακρίσεις και ρατσισμό, α ρε κακόμοιρα κορίτσια τι τραβάτε με δαύτους.
Αμ εγώ; Με πιά πήγα και έμπλεξα χτές στη Πατάγια, τι πήγα και έκανα ο τρελός, άντε τώρα να ηρεμήσει το μυαλό μου και να σταματήσει η καρδιά μου να χτυπάει την Boeau, την Boeau...μέχρι και απαγωγή σχεδιάζω μάγγες, ετοιμαστείτε για σκηνικό same same Doctortilak. :uglystupid:
Ναύρχε ετοίμασε άδειες γάμου και τα σχετικά,(νομίζω έχεις το δικαίωμα τέλεσης γάμου..ή πρέπει να είμαστε σε βαπόρι; ) κανόνισε πειρατικό ταξί για την απαγωγή και το σκάφος για το νησί.Τα άλλα άστα σε μένα.
Ευτυχώς είμαι μακρυά για την ώρα, πρέπει να σχεδιάσω το πρόγραμμα δράσης και το μόνο που με συγκρατεί είναι το ραντεβουδάκι με μικρή μασσέρ που σχολάει σε λίγο. Θα πάω να τη πάρω για μία μπύρα και μετά νάνι.Ότι προκύψει στη πορεία καλοδεχούμενο.
Από Πατόνγκ τα ξαναλέμε.

Φιλε μου.......τι Ωραια χωρα!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
η κυρα μου θα ελεγε να τιν παριμενα να καναμε κανα τριο shoapy massage ολοι μαζι !!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :grin: :uglystupid: :kissass: :boobies:

Φιλε μου,ερωτιαρη...........αφου παντρευεσαι,να σου κανω ενα δωρακι..........αλλες 3 φωτογραφιες της "αρραβιωναρας" για παρτυ σου για να γουσταρεις!!!!

Συνημμένα

• P3120032.JPG
    P3120032.JPG
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • P3120034.JPG
    P3120034.JPG
    172,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • P3120035.JPG
    P3120035.JPG
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 32

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανονίστε ω ερωτιάρηδες! :idiot:

Μη στείλω φωτογραφίας της αραβωννιάρας μου γιατί θα καούνε σκληροί δίσκοι και μετά θα τα  :headbang:  :headbang:

Ξέρει ο Ναύαρχος ξέρει! :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε μου,ερωτιαρη...........αφου παντρευεσαι,να σου κανω ενα δωρακι..........αλλες 3 φωτογραφιες της "αρραβιωναρας" για παρτυ σου για να γουσταρεις!!!!

Λιγο σιτεμενη τη κοβω, θα πρεπει ναχει γραψει ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα το κοντερ. :hmm:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε...Ας ποσταρω κι εγω καμμια γυναικα...

Συνημμένα

• faa.jpg
    faa.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φτου.....κόλλησε το laptop  :headbang:
Pipino δεν παίζω,είπαμε να ποστάρουμε γυναίκες,αραβωνιάρες,τιλάκ με καμένες φλάντζες  :crazy: και πολλά χλμ  :2funny:
αλλά όχι λουλούδια για φυσιολάτρες :smitten:

Αντε τώρα να δω πότε θα ξαναποστάρω  τρανές κι απόστρατες  :S

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Pipino δεν παίζω,είπαμε να ποστάρουμε γυναίκες,αραβωνιάρες,τιλάκ με καμένες φλάντζες  :crazy: και πολλά χλμ  :2funny:

Οχι βρε συ, ειπαμε απολα εχει ο μπαξες, ολοι οι καλοι χωρανε κλπ.
Ποσταρουμε οτι θελουμε, γραφουμε οτι θελουμε.
Απλα αλλοι προτιμανε τα λουλουδια και αλλοι τις αγγιναρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

καλο :2funny: :2funny: :2funny:ειδικα τα χιλιομετρα..εχουν μηδενισει πολλες πολλες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom