Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Patong report:Ψες αφού τακτοποιήθηκα στο ξενοδοχείο μου κατέβηκα παραλία.Ο κόσμος στο ένα τρίτο από ότι τα Χριστούγεννα.Πολλοί Ρώσοι τουρίστες.
Μακάρι να αποφασίσουν να έρχονται και Ελλάδα.Ακόμα δεν έχω δει Ρώσο με Ταυλανδέζα, να μου πείς με τέτοια καπλάνια γυναικάρες που έχουν  οι δικές μας(Thai ladys) θα τους φαίνονται μαημούνια.Η θάλασσα δεν τραβιέται μέσα τώρα, μάλλον το φεγγάρι δε τη μάλλωσε αυτές τις μέρες.
Ερηξα τη βουτιά μου,θολούρα στο φούλ αλλά ζεστή σα σουπα.Δυστυχώς δεν έβρεξε ακόμα σπάνιο για Μάρτιο.
Στη συνέχεια πηγα στο μασσατζίδικο μου. Η δικιά μου έλειπε αλλά με ανέλαβε μία μικρή η Αη, που την έκλεισα για το βράδυ και τελικά με έστησε (φτου και τι θα κάνω τώρα..).Κουρασμένη λέει ήταν, ή βρήκε καλύτερο επιτόκιο.Η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλλες δουλεύουν από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, και στα 7/11 που ρώτησα τα παιδάκια 12άωρο βαράνε και εκείνοι!Οι μισθοί γνωστοί από έξι έως δέκα χιλιάρικα (οι υψηλόμισθοι!).Μη τυχόν παρακαλάμε και μεις να δουλεύουμε για τόσα φράγκα σε λίγο με τα χάλια της Ελλάδα μας.Το πεδίο λοιπόν ήταν ελεύθερο για κατακτήσεις.
Η Μπαγκλά με κίνηση,η ζέστη αφόρητη αυτή την εποχή, που αλλού gogos και δροσιά.Δροσιά από τα κλιματιστικά αλλά και από τα κοριτσόπουλα.Μύγες χτυπάνε μέσα σιγά μη πάνε πελάτες με τέτοιες τιμές.Lady drink 16Ο, bar fine 600-800, Baccardi Lemon 190.Το καλό είναι ότι τα μωρά κάθονται και κωλοτρίβονται πάνω σου χωρίς ποτό.Από businnes οι Ταυλανδοί σπίρτα. Δε κατεβαζουν τις τιμές με τίποτα. Κατεβάζω εγώ όμως ένα μωρό κάτω για πρώτο έλεγχο.Αφού τη περνάω γρήγορο KTEO παίρνει άδεια για ποτό και barfine.Κόλλησε και η φίλη της που μόλις αφήχθη από σορτ τάιμ αλλά την έδιωξα.Να δείτε πως επιστρέφουν οι κοπέλλες από τα φαστ μπαρφάιν.Χαμόγελο και χαρούλες. Τα κονόμησαν, μαμήθηκαν καλά και δε θα χορέψουν ξανά απόψε.
Πήρα το νέο  μου κορίτσι ετών δεκαεννέα ονόματι Εν και φύγαμε.Τελευταία στάση Tai Pan. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο μέσα. Κορίτσια όμως μέτρια, τρανές και τρίτρανες.Ξέχασα πιο πρίν στο Gogo έγινε φάση.Μπουκάρει Ταυλανδός μέσα και πλακώνει στα χαστούκια μία κοπέλλα (γυναίκα του μου είπαν).Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφάλεια στην είσοδο (για οικονομία μάλλον) και δε πρόλαβε κανείς να αντιδράσει. Η δικιά μου με κρατούσε κάτω όταν σηκώθηκα. Η κοπέλα που σφαλιαρίστηκε αρπάζει μπουκάλι και πάει να του το σπάσει στη κεφάλη, μέχρι που ήρθε ο Τhai Boss και τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές.Μάλλον δεν πήρε το νταβαζιλίκι του για τον μήνα που πέρασε.Τέτοια επεισόδια φαντάζομαι θα γίνονται πολλά με τα κορίτσια.Σε αρκετές σίγουρα θα υπάρχει στο παρασκήνιο ένας Ταυλανδός που θα περιμένει παραδάκι. Ποσοστά ή ξύλο.Μερικές τα δίνουν από καψούρα μου το έχει πει η Ναν η πρώτη μου όταν τα έσταζε η φίλη της σε ένα μαλάκα Ταυλανδό. Ασε που πηδιόταν μαζί του απροφύλαχτα.Και μετά πάνε μαζί μας.Ουέ κι αλοίμονο στους ακάποτους, το έχουν και καμάρι!
Στο ΤαιΠαν το κέφι στο φούλ μουσική τελευταία κομάτια, η μικρή χόρευε σαν σε κωλοτριβείο.Θυμήθηκα την αραβωνιάρα μου τη Boeau πάνω που την είχα ξεχάσει γαμώτο μου.Τι τον ήθελα το χορό. Πέρνω την Εν και φεύγουμε για δωμάτιο. Ούτε πεινούσε ούτε διψούσε. Στο κλαμπ ήπιε χυμό.
Στο δωμάτιο τη προειδοποίησα, αν μου έρθει με τη πετσέτα στο κρεβάτι θα την κάνω check out. Ευτυχώς είχε βρακάκι στη τσάντα της (αυτές οι τσάντες τους έχουν τα πάντα όλα μέσα, ένα μίνι 7/11!) αλλά δε με άφησε να τη βγάλω φωτό, δε βαριέσαι σημασία έχει το τι έκανε μετά.Και τι δεν έκανε το κοριτσάκι.Αξια!Το κρεβάτι σε αυτό το ξενοδοχείο (Pacific light) είναι τεράστιο και μαλακό. Το πάπλωμα είναι πουπουλένιο (όχι μία απαράδεχτη κουβέρτα στρωμένη ανάμεσα σε δύο σεντόνια) και κοιμάμαι τέλεια.Το μπαμπίνο μετά της προσφερθείσες υπηρεσίες κοιμήθηκε δίπλα μου αγκαλίτσα μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι. Την έστειλα εξωτερικές δουλειές (Ψώνια,Ταχυδρομείο,Τράπεζα,Κους-κους με κολλητές) και θα μου έρθει το απόγευμα.Το πλάνο μαζί της για απόψε έχει υφαρπαγή δεύτερης lady, Thai barbeque, Thai live music και μετά πιθανό τρίο.Για να δούμε όμως γιατί η Ταυλάνδη είναι η χώρα των εκπλήξεων.
Από Πατόνγκ καλή συνέχεια σε όλους.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
κοντη την κοβω ε? στα φυσιολογικα ορια, εως 1.53 ε?
κωστα το εχεις κοιτταξει με καποιο γιατρο το φετιχ που εχεις με τις κοντες?

Σε αρκετές σίγουρα θα υπάρχει στο παρασκήνιο ένας Ταυλανδός που θα περιμένει παραδάκι. Ποσοστά ή ξύλο.Μερικές τα δίνουν από καψούρα μου το έχει πει η Ναν η πρώτη μου όταν τα έσταζε η φίλη της σε ένα μαλάκα Ταυλανδό.
αυτα οχι σε εμας, αυτα να πας να τα πουλησεις στους "ειδημονες" που λενε οτι οι περισσοτερες Ταυλανδες γουσταρουν ξενους   :jerking:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
και συνεχιζω με το παρτυ των Ελληνων στο ελληνικο μπαρ στην Πατταγια ...
Ρε σύντροφοι χωρίς παρεξήγηση.
Πηγαίνετε χιλιάδες μίλια μακρυά για να γαμίσετε αυτές ?
Και εγώ που σας τι λέω δεν είμαι ο πιπινομάνιακ (με αρέσουν τα μιλφέιγ και οι χοντρούλες..)
Αυτές είναι χειρότερες από ελεηνίδες στην εμφάνιση (εντάξει στο κρεβάτι ξέρω πολύ καλά ότι υπερέχουν).
Δεν περνάτε και από Μπανκονκ μεριά να δείτε την διαφορά ?

Συνημμένα

• index2.jpg
    index2.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 23

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και εγώ που σας τι λέω δεν είμαι ο πιπινομάνιακ (με αρέσουν τα μιλφέιγ και οι χοντρούλες..)
Αυτές είναι χειρότερες από ελεηνίδες στην εμφάνιση (εντάξει στο κρεβάτι ξέρω πολύ καλά ότι υπερέχουν).
  συντροφε χωρις παρεξηγηση, αφου οι μονες ελληνιδες που πηδιουνται εκτος σχεσης ειναι κατι μπαζα και κατι  φαρδοκωλες με πατσιες σε κοιλιες και μπουτια, και το κυριοτερο το πριξιμο "καρυδιων" που θα φας, ακομα και  απ αυτες!  τι να πω!  αυτες εδω μου φαινονται θεες!  τελικα ο ελληνας θα παει και στο διαστημα για να ριξει ενα πουτσο με την ησυχια του! παντως συντροφε για τη μπανγκοκ εχεις απολυτο δικιο. ο αφρος ειναι εκει και σε κανονικες γυναικες, αλλα και σε κοριτσια της νυχτας!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Λιγο σιτεμενη τη κοβω, θα πρεπει ναχει γραψει ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα το κοντερ. :hmm:

φιλε Lord......οντως.....εχει μηδενισει το κοντερ και ξαναρχιζει απ'την αρχη!!!παντως οποιος την δει,ας της δωσει ενα φιλακι.....απ'τον Lakis,πειτε της......... :-* :-* :-* :-* :-*

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

και γιατι νομιζεις οτι τα παιδια που ηταν στο μπαρ πηραν καποια απ'αυτες???
εμεις πηγαμε για να υποστηριξουμε τον Ελληνα που εχει το μπαρακι εκει, οχι για τις γκομενες.
γκομενες απο αλλου ψωνιζαμε!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Φιλε μου............ποιος ειπε οτι πηδαμε τις συγκεκριμενες???αυτες οι γυναικες ειναι στο μπαρ του Φωτη.....αυτο δεν σημαινει οτι επειδη παμε να πιουμε μια μπυρα η ενα ποτο για να υποστηριξουμε το πατριωτακι μας οτι πρεπει ντε και καλα να πηδηξουμε τις συγκεκριμενες!!!εγω οσες φορες πηγα στου Φωτη,δεν πηρα καμια(εκτος απο ενα μικρο που ηταν καποια στιγμη εκει αλλα μου εκανε ενα ασχημο σκηνικο και το γυρισα πισω επιτοπου!!!!!)..........Επισης,ο καθενας μας εχει καποια κριτηρια στις γυναικες που θελει.....εσυ μπορεις να τις βλεπεις ασχημες,ο αλλος μπορει να τις βλεπει ομορφες.......Γουστα ειναι αυτα!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου............ποιος ειπε οτι πηδαμε τις συγκεκριμενες???αυτες οι γυναικες ειναι στο μπαρ του Φωτη.....αυτο δεν σημαινει οτι επειδη παμε να πιουμε μια μπυρα η ενα ποτο για να υποστηριξουμε το πατριωτακι μας οτι πρεπει ντε και καλα να πηδηξουμε τις συγκεκριμενες!!!εγω οσες φορες πηγα στου Φωτη,δεν πηρα καμια(εκτος απο ενα μικρο που ηταν καποια στιγμη εκει αλλα μου εκανε ενα ασχημο σκηνικο και το γυρισα πισω επιτοπου!!!!!)..........Επισης,ο καθενας μας εχει καποια κριτηρια στις γυναικες που θελει.....εσυ μπορεις να τις βλεπεις ασχημες,ο αλλος μπορει να τις βλεπει ομορφες.......Γουστα ειναι αυτα!!!!

μπραβο φιλε! βαλε μια ταξη επειδη καποιοι βιαζοντε να βγαλουν συμπερασματα.  :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συγγνώμη ίσως δεν το έθεσα καλώς το θέμα.
Στην Μπανκονκ πάντως μπαρ με τέτοιο stuff είναι καταδικασμένο σε κλείσιμο.
Καμιά σχέση.

badias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πες τα λακη και γω μαζι σου!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για σας παίδες και από μένα μόλις επέστρεψα και φαντάζεστε πως είμαι που γύρισα στην θλιβερή ελληνική πραγματικότητα
Οπως είχα ενημερώσει τις πρώτες 5 μέρες τις πέρασα πατάγια όπου πέρασα φανταστικά και τις επόμενες 7 bkk με το tilak όπου πέρασα καλά δηλαδή τις 4 από τις 7 γιατί με έστησε και δεν ήρθε από την αρχή, ύποτίθεται ότι θα κοιμόταν το πρώτο τριήμερο σε ναό κοντά στο χωριό της μαζί με την μαμά της ok δεν με χάλασε γύρναγα στην bkk μόνος για 3 μερούλες
Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα και γνώρισα αρκετά μέλη του site στην τελευταία συνάντηση στο bar του Φώτη έστω και για μία μέρα lakis, pagtao, spyro1980, fysarmonika, djzan, φυσικά τον cristobal και τα υπόλοιπα παιδιά όπου και με ξεναγύσανε σε αρκετά gogo
θα προσπαθήσω να γράψω και εγώ έργα και ημέρες μου στην Ταιλάνδη με φώτογραφικό υλικό  (αλήθεια είναι ότι δεν τράβηξα πολλές γιατί κόλονα να τις ζητήσω να τις φωτογραφήσω) α ρε spyro παρόλες τις συμβουλές σου, εκεί εγώ
Τέλος πάντον πάει και αυτό επόμενο ταξίδι θα αργήσει λίγο με βλέπω για Γενάρη-Φλεβάρη ένεκα κρίσης, anyway καλά ταξίδια στους υπόλοιπους συναδέλφους και καλά :knockinb: :knockinb:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Συγγνώμη ίσως δεν το έθεσα καλώς το θέμα.
Καμιά σχέση.

Βρε Μακη που χαθηκες;
Μη το παλευειιιιιςςς!!!!!
Πλεον εδω λεμε : ΑΠΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ   :grin: :grin: :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καμιά σχέση.
σιγα την αφροκρεμα στην νανα/σουμκουμβιτ περιοχη, πολυ βλαχια και κρυφοτραβελια.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι προφανες οτι οσοι πανε Ταυλανδη δεν πανε για να βρουν την γυναικαρα με τα κοκκινα.Πιστευω οτι πανε κυριως για μωρα και για καταστασεις GFE.(Στην Μπανγκοκ παντως υπαρχουν και πολυ καλα κομματια) Οσο για το κρεβατι το κατεχουν καλα το αθλημα απο οτι φαινεται.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
  συντροφε χωρις παρεξηγηση, αφου οι μονες ελληνιδες που πηδιουνται εκτος σχεσης ειναι κατι μπαζα και κατι  φαρδοκωλες με πατσιες σε κοιλιες και μπουτια, και το κυριοτερο το πριξιμο "καρυδιων" που θα φας, ακομα και  απ αυτες!  τι να πω!  αυτες εδω μου φαινονται θεες!  τελικα ο ελληνας θα παει και στο διαστημα για να ριξει ενα πουτσο με την ησυχια του! παντως συντροφε για τη μπανγκοκ εχεις απολυτο δικιο. ο αφρος ειναι εκει και σε κανονικες γυναικες, αλλα και σε κοριτσια της νυχτας!
εγώ θα εστιάσω στο υπογραμισμένο ...
όλο το θέμα εκεί βρίσκεται.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγώ θα εστιάσω στο υπογραμισμένο ...
όλο το θέμα εκεί βρίσκεται.
Αν και συμφωνω 100% και εγω με την υπογραμμιση νομιζω οτι συγκρινουμε δυο ανομοια πραγματα. Τις εστω και καθαγιασμενες επαγγελματιες της Ταυλανδης με τις Ελλεηνιδες που προσπαθουμε να κανουμε σχεση. Θα επρεπε να ρωτησουμε Ταυλανδο που εχει η προσπαθει να κανει σχεση με Ταυλανδεζα μη επαγγελματια (κατα ποσο του τα πρηζουν και αυτουνου) η να συγκρινουμε τις Ελληνιδες επαγγελματιες με τις αντιστοιχες Ταυλανδεζες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom