You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ πάλι προτιμώ Πατάγια μετά από σύντομη σύγκριση που έκανα από bkk με Πατάγια δεν είδα καμιά διαφορά στις γκόμενες της Πατάγια με bkk, μόνο που στην Πατάγια είναι ποιο φτηνά σε αφθονία και μαζεμένα
Απαγοητεύτικα με την ποιότητα και την ποσότητα στα gogo της soicowboy και την πιάτσα της patpong χώρια που για να πηδήξεις από gogo στην πρωτεύουσα χωρίς παζάρια φυσικά ήταν 4000 long και 2000 sort, οι freelancer σε club στιλ climax είχαν τρελαθεί και ζητάγανε 2-3 χιλιάρικα για 10 λεπτά και στις δύο που φόρτωσα σε μια βραδυά τους έδωσα ένα χιλιάρικο και πολύ ήταν, όταν όντος από τα κλαμπάκια και τα μπαράκια στην Πατάγια φορτώνεις για όλο το βράδυ και την υπόλοιπη μέρα με χιλιάρικο ακριβώς την ίδια ποιότητα γκόμενας για αυτό η επόμενη επίσκεψη θα είναι Πατάγια και μόνο, άντε ίσως και Πουκέτ για να δω τι παίζει και εκεί
Απαγοητεύτικα με την ποιότητα και την ποσότητα στα gogo της soicowboy και την πιάτσα της patpong χώρια που για να πηδήξεις από gogo στην πρωτεύουσα χωρίς παζάρια φυσικά ήταν 4000 long και 2000 sort, οι freelancer σε club στιλ climax είχαν τρελαθεί και ζητάγανε 2-3 χιλιάρικα για 10 λεπτά και στις δύο που φόρτωσα σε μια βραδυά τους έδωσα ένα χιλιάρικο και πολύ ήταν, όταν όντος από τα κλαμπάκια και τα μπαράκια στην Πατάγια φορτώνεις για όλο το βράδυ και την υπόλοιπη μέρα με χιλιάρικο ακριβώς την ίδια ποιότητα γκόμενας για αυτό η επόμενη επίσκεψη θα είναι Πατάγια και μόνο, άντε ίσως και Πουκέτ για να δω τι παίζει και εκεί
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παρεπιμτώντος προσπαθώ να κατεβάσω ορισμένα από τα τραγουδάκια που ακούγονταν στα κλαμπάκια σαν το insomnia και με αυτά χτυπιόντουσαν τα μωράκια, τα οποία δεν ακούγονται εδώ έτσι για να μου θυμίζουν τις καλές στιγμές
Οι φιλοι φευγουν, τα ποτηρια μενουν... για να μας θυμιζουν μονο καλες στιγμες.
Ευκαιρια λοιπον να γνωρισουμε την Ταιλανδη, να ξεκινησουμε ενα οδοιπορικο χωρις αρχη και τελος, να γνωρισωμε τις χαμενες πατριδες...ουτως η αλλως για αυτο ειμαστε σχεδιασμενοι
να ταξιδευωμε μια ζωη.
Ευκαιρια λοιπον να γνωρισουμε την Ταιλανδη, να ξεκινησουμε ενα οδοιπορικο χωρις αρχη και τελος, να γνωρισωμε τις χαμενες πατριδες...ουτως η αλλως για αυτο ειμαστε σχεδιασμενοι
να ταξιδευωμε μια ζωη.
...ουτως η αλλως για αυτο ειμαστε σχεδιασμενοι να ταξιδευωμε μια ζωη...
Ναύαρχε έγραψες πάλι...
Καλά ταξίδια στη νέα σου πατρίδα
και με χαρά πάλι θα υπηρετήσω το στόλο σου ξανά
Καλημέρα σας.....
... Καλημέρα rafman, ευχαριστούμε για το "πακέτο"...
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Καλα...μιλαμε οτι πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος σε αυτη τη γη που το υποστηριζει αυτο...μετά από σύντομη σύγκριση που έκανα από bkk με Πατάγια δεν είδα καμιά διαφορά στις γκόμενες της Πατάγια με bkk,
Απο τα εκατομμυρια των επισκεπτων της Ταυλανδης τα τελευταια 30-40 χρονια,δε πρεπει να εχει υπαρξει αλλος...
Και ρε συ rafman..ειπαμε να ποσταρεις κι εσυ κανα μωρο,αλλα βαλε τουλαχιστον κανενα της προκοπης...
Γιατι δε πιστευω να συγκρινεις το μπουμπουκακι που ποσταρα εγω,με αυτα τα σαβουρια που εβαλες εσυ...Η διαφορα ομορφιας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Και αν ειναι να ειμαι "βασιλιας" στη Πατταγια με 100 ευρω τη μερα πηδωντας ΤΕΤΟΙΑ σαβουρια,αστο καλυτερα...
Εκτος και εαν υποννουσες "Βασιλιας της Σαβουρογαμιας"!!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Για σας παίδες και από μένα μόλις επέστρεψα και φαντάζεστε πως είμαι που γύρισα στην θλιβερή ελληνική πραγματικότητα
Οπως είχα ενημερώσει τις πρώτες 5 μέρες τις πέρασα πατάγια όπου πέρασα φανταστικά και τις επόμενες 7 bkk με το tilak όπου πέρασα καλά δηλαδή τις 4 από τις 7 γιατί με έστησε και δεν ήρθε από την αρχή, ύποτίθεται ότι θα κοιμόταν το πρώτο τριήμερο σε ναό κοντά στο χωριό της μαζί με την μαμά της ok δεν με χάλασε γύρναγα στην bkk μόνος για 3 μερούλες
Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα και γνώρισα αρκετά μέλη του site στην τελευταία συνάντηση στο bar του Φώτη έστω και για μία μέρα lakis, pagtao, spyro1980, fysarmonika, djzan, φυσικά τον cristobal και τα υπόλοιπα παιδιά όπου και με ξεναγύσανε σε αρκετά gogo
θα προσπαθήσω να γράψω και εγώ έργα και ημέρες μου στην Ταιλάνδη με φώτογραφικό υλικό (αλήθεια είναι ότι δεν τράβηξα πολλές γιατί κόλονα να τις ζητήσω να τις φωτογραφήσω) α ρε spyro παρόλες τις συμβουλές σου, εκεί εγώ
Τέλος πάντον πάει και αυτό επόμενο ταξίδι θα αργήσει λίγο με βλέπω για Γενάρη-Φλεβάρη ένεκα κρίσης, anyway καλά ταξίδια στους υπόλοιπους συναδέλφους και καλά
Καλως ηλθες,παλληκαρι μου!!!!!να'μαστε καλα να ξαναπαμε.............περιμενουμε περιγραφες!!!
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και ρε συ rafman..ειπαμε να ποσταρεις κι εσυ κανα μωρο,αλλα βαλε τουλαχιστον κανενα της προκοπης...
Γιατι δε πιστευω να συγκρινεις το μπουμπουκακι που ποσταρα εγω,με αυτα τα σαβουρια που εβαλες εσυ...Η διαφορα ομορφιας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Και αν ειναι να ειμαι "βασιλιας" στη Πατταγια με 100 ευρω τη μερα πηδωντας ΤΕΤΟΙΑ σαβουρια,αστο καλυτερα...
Εκτος και εαν υποννουσες "Βασιλιας της Σαβουρογαμιας"!!
αχαχαχαχαχαχα
Φίλε Πιπι.... το συγκρίνω ανοιχτά... και SORRY αλλά με απογοήτευσες..με αυτό που πόσταρες
Δεν Πιάνει ΜΠΑΖΑ το ΜΠΑΖΟ σου
Μη με κάνεις τώρα να ποστάρω το ΜΙΓΑΔΙΚΟ (Κινεζο-ταϋλανδάκι που ασυστόλως)..
Πάντως ΠΙΠΙ να σου εξομολογηθώ ότι, εγώ γαμάω και κάνα Μιλφάκι άμα καυλώσω...δεν έχω κολλήματα
ΠΙΠΙ εγώ είμαι (ΠΝΕΥΜΑ και ηθική)
α....και να μην το ξεχάσω....και το καλό μουνί θέλει τον ΓΕΡΜΑΝΟ του
Φιλικά πάντα..
(Ο ΑΓΓΕΛΟΣ της Pattaya City)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
... Καλημέρα rafman, ευχαριστούμε για το "πακέτο"...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Μπορει το καλοκαιρι να περασω μια βολτα...
Αν και εχει ακριβηνει πολυ η ζωη εκει και σκεφτομαι να τραβηξω για αλλες (ασιατικες) πολιτειες...
Θυμαμαι πριν 4 χρονια,με ενα 100ευρω τη μερα κατα μεσο ορο,ησουν βασιλιας...Με τα ωραια σου ξενοδοχεια,τους αστακους και τις γαριδες σου,τα ποτακια σου,τις εκδρομες σου και το long time πηδημα ψωνιζοντας απο μπαρ (μαζι με barfine δηλαδη)....Τωρα δε φτανει ουτε για "ζητω"...
φιλε Pipi,συμφωνω εν μερει σ'αυτα που λες.......οχι σ'ολα.........οπως ειπα και σε προηγουμενα γραφομενα μου,"περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα".........ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια για το ποια ειναι "σαβουρα" και ποια οχι........μπορει αυτη που λες εσυ,σαβουρα εγω να την θεωρω ομορφη η να εχει κατι που να με ελκυει.............
Συμφωνουμε επσιης οτι και μενα αυτη την φορα μου φανηκαν καπως πιο ακριβα τα πραγματα(εννοω "δωρακια" των κοριτσιων)........Μηπως φταιει η εποχη(High Season)............μηπως φταιει η κατρακυλα του ευρω(ο φιλος fysarmonikas που ηρθε σημερα και τον παρελαβα απ'το αεροδρομιο μου ειπε οτι το μπατ πηγε στο 42,5!!!!ενω πριν 6 μηνες(Σεπτ. 2009) ηταν στο 50!!!1 ευρω=50 μπατ!!!)
Ποιος ξερει???
Παντως επειδη ειχαμε συζητηση μετακυ των παιδιων που ειμασταν κατω........."Πακετο" σαν της Ταυλανδης δεν υπαρχει στον ΚΟΣΜΟ!!!!Και οταν εννοω "πακετο" εννοω ομορφια,συμπεριφορα,ομορφια χωρας,διασκεδαση,αισθημα ασφαλειας,τουριστικες υποδομες,τιμες.....και γενικως ολα που δινουν αξια σ'εναν προορισμο για τουρισμο και διασκεδαση
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
εεελα λέμε Προσφορές στην PATTAYA...
Φιλε Rafman..........που ειναι αυτη η προσφορα????
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Οι φιλοι φευγουν, τα ποτηρια μενουν... για να μας θυμιζουν μονο καλες στιγμες.
να ταξιδευωμε μια ζωη.
Ναυαρχε μου...............τα σεβη μου............Εισ το επανειδην......και περιμενω την ωρα και την στιγμη να κανω πραξη αυτο που ειπες και που εχει χαραχτει μεσα στην ψυχη μου και στο μυαλο μου!!!
"Ζω ενα ονειρο που δεν τελειωνει ποτε!!!!!!"
Μακαρι να ερθει αυτη η στιγμη να"Ζησω και εγω ενα ονειρο που δεν τελειωνει ποτε" οπως και εσυ!!!
Να περνας καλα..........(το οποιο ειναι το μονο σιγουρο!!!) :-* :-* :-* :-*
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φιλε Rafman..........που ειναι αυτη η προσφορα????
φιλε Lakis
Εδω.. (δες φώτο)
αλλά τα δωμάτια δεν ΑΞΙΖΑΝ... και πολύ
Μόνο για Short time.
Συνημμένα
Καλησπέρα από Πούκετ.Το θρεντ πηρε φωτιά βλέπω.Αντιπαραθέσεις,σχόλια καλά είναι χρειάζεται που και που.
Να χαρούμε τα ταξίδια μας όμως και να ευχαριστούμε το θεό το βούδα και τη θεά τύχη να μας έχει καλά.Να έχει καλά και τους Ταυλανδούς.Αντρες και γυναίκες.Όλες τους.Πιπίνια και πουρά,τρανές κι αντίτρανες, μπαρόβιες και φρηλάνσερς, κορίτσια του Φώτη και του καραφώτη,κορίτσια της Μπανγκόκ και της Πατάγιας,ολες ψυχούλες είναι.Εργαζόμενς κοπέλες.
Και όλες έχουν ένα σκοπό:Να μας κάνουν επι πληρωμή happy men.Καλές οι κόντρες αλλά ποιός μαμάει την πιο νέα και πιο ωραία...πού στη Ταυλάνδη;Που εδώ και ο τελευταίος άντρας στο πλανήτη μπορεί να πληρώσει και μαμίσει το πιο δροσερό μπουμπούκι της χώρας!Ακόμη μία φορά:Οι Ταυλανδέζες δε γουσταρουν εμάς αλλά τα λεφτά μας.Ταυλανδούς γουστάρουν και είναι και καψούρες μάλιστα με αυτούς.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως πάντα σε όλους τους κανόνες, πλην όμως ελάχιστες.Η χτεσινή μου λονγκ τάιμ μπήκε στο Hi5 από το λάπτοπ μου και είδα φίλους μόνο Ταυλανδούς και πολλά μυνήματα στα Ταυλανδικά.Η Νίντ που είναι Αυστραλία τηλεφώνησε στη κολλητή της (τη Πιν τη φίλη μου) και έκλαιγε.Ολα καλά μεν (ρούχα-αυτοκίνητα-σπιτάρες κλπ) αλλά της λείπει η Ταυλάνδη, οι κολλητές της οι συγγενείς της,το φαγητό της, η γλώσσα της(ίσως και ο νεαρός της τέως ταυλανδός).
Σεβασμός αξίζει λοιπόν στη χωρα που μας κάνει κατακτητές και γκόμενους.Και τα μέτρια σε εμφάνιση κορίτισα των μπαρ αξίζουν τουλάχιστον το σεβασμό μας και όχι τον κακοχαρακτηρισμό ως μπάζα-τσουβάλια-κλπ.Ας είναι καλά τα ευρώπουλά μας (να δούμε έως πότε) που μας κάνουν τόσο αυστηρούς κριτές.
Από Πούκετ ολίγον στεναχωρημένος και γειά χαρά.
Να χαρούμε τα ταξίδια μας όμως και να ευχαριστούμε το θεό το βούδα και τη θεά τύχη να μας έχει καλά.Να έχει καλά και τους Ταυλανδούς.Αντρες και γυναίκες.Όλες τους.Πιπίνια και πουρά,τρανές κι αντίτρανες, μπαρόβιες και φρηλάνσερς, κορίτσια του Φώτη και του καραφώτη,κορίτσια της Μπανγκόκ και της Πατάγιας,ολες ψυχούλες είναι.Εργαζόμενς κοπέλες.
Και όλες έχουν ένα σκοπό:Να μας κάνουν επι πληρωμή happy men.Καλές οι κόντρες αλλά ποιός μαμάει την πιο νέα και πιο ωραία...πού στη Ταυλάνδη;Που εδώ και ο τελευταίος άντρας στο πλανήτη μπορεί να πληρώσει και μαμίσει το πιο δροσερό μπουμπούκι της χώρας!Ακόμη μία φορά:Οι Ταυλανδέζες δε γουσταρουν εμάς αλλά τα λεφτά μας.Ταυλανδούς γουστάρουν και είναι και καψούρες μάλιστα με αυτούς.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως πάντα σε όλους τους κανόνες, πλην όμως ελάχιστες.Η χτεσινή μου λονγκ τάιμ μπήκε στο Hi5 από το λάπτοπ μου και είδα φίλους μόνο Ταυλανδούς και πολλά μυνήματα στα Ταυλανδικά.Η Νίντ που είναι Αυστραλία τηλεφώνησε στη κολλητή της (τη Πιν τη φίλη μου) και έκλαιγε.Ολα καλά μεν (ρούχα-αυτοκίνητα-σπιτάρες κλπ) αλλά της λείπει η Ταυλάνδη, οι κολλητές της οι συγγενείς της,το φαγητό της, η γλώσσα της(ίσως και ο νεαρός της τέως ταυλανδός).
Σεβασμός αξίζει λοιπόν στη χωρα που μας κάνει κατακτητές και γκόμενους.Και τα μέτρια σε εμφάνιση κορίτισα των μπαρ αξίζουν τουλάχιστον το σεβασμό μας και όχι τον κακοχαρακτηρισμό ως μπάζα-τσουβάλια-κλπ.Ας είναι καλά τα ευρώπουλά μας (να δούμε έως πότε) που μας κάνουν τόσο αυστηρούς κριτές.
Από Πούκετ ολίγον στεναχωρημένος και γειά χαρά.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πολυ "σκουρα" τα πραγματα...
Τελος παντων...
Παντως εχετε δικιο...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ο καθενας εχει τα γουστα του και ειναι σεβαστα...
Απλα δε μπορω να καταλαβω,γιατι αυτα που αρεσουν σε μενα κυκλοφορουν στις πιατσες και ζητανε 5χιλιαρα και αυτα που δε μου αρεσουν (και αρεσουν σε αλλους),βολευονται με 1-2 χιλιαρικα...
Εχω ακριβα γουστα μαλλον...
Παντως φετος το μονο σιγουρο (πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα),ειναι η πραγματοποιηση της πολυποθητης επισκεψης στη Κινα και μετα βλεπουμε...
Αν και προβλεπω να κολλαω εκει...Οπως και να το κανουμε,αλλο η μαυρη και αλλο η ασπρη σαρκα... ;)
Χωρια που ψαχνοντας το θεμα και κανοντας διαφορες συγκρισεις,με την αυξηση του κοστους ζωης στη Ταυλανδη,περιπου τα ιδια λεφτα κοστιζει και η Κινα αν το οργανωσεις σωστα...
Και για μετα,υπαρχει και το Βιετναμ... ;)
Τελος παντων...
Παντως εχετε δικιο...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ο καθενας εχει τα γουστα του και ειναι σεβαστα...
Απλα δε μπορω να καταλαβω,γιατι αυτα που αρεσουν σε μενα κυκλοφορουν στις πιατσες και ζητανε 5χιλιαρα και αυτα που δε μου αρεσουν (και αρεσουν σε αλλους),βολευονται με 1-2 χιλιαρικα...
Εχω ακριβα γουστα μαλλον...
Παντως φετος το μονο σιγουρο (πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα),ειναι η πραγματοποιηση της πολυποθητης επισκεψης στη Κινα και μετα βλεπουμε...
Αν και προβλεπω να κολλαω εκει...Οπως και να το κανουμε,αλλο η μαυρη και αλλο η ασπρη σαρκα... ;)
Χωρια που ψαχνοντας το θεμα και κανοντας διαφορες συγκρισεις,με την αυξηση του κοστους ζωης στη Ταυλανδη,περιπου τα ιδια λεφτα κοστιζει και η Κινα αν το οργανωσεις σωστα...
Και για μετα,υπαρχει και το Βιετναμ... ;)