Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
@liberog0
Δεν εννοουσα εσενα.Μιλαω γενικα...
Αλλα μου αρεσε πολυ το τελευταιο σου μηνυμα και εχω να σου απαντησω οτι υπαρχει και η εντελως διαφορετικη πλευρα του νομισματος.
"Εσεις" λοιπον η πλειοψηφια,εχετε σκεφτει οτι εχετε χαλασει τη πιατσα?
ΕΣΕΙΣ εχετε χαλασει τις Ελλεηνιδες και μας εχετε κανει να ξενιτευομαστε για να γαμησουμε μουνι της προκοπης.
Επειδη οτι βρισκετε μπροστα σας,το γαματε για να ικανοποιησετε τη σεξουαλικη σας πεινα,ακομα και η παλιοτελευταια μπαζοελλεηνιδα ΒΡΙΣΚΕΙ να γαμηθει.Και ετσι,ειναι απολυτα λογικο που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα..
Βλεπω κατι παλληκαρια σα τα κρυα τα νερα,να εχουν ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ διπλα τους..Και οταν τους ρωταω "τι βρισκουν" σε αυτες,μου λενε "Ε,πρεπει να γαμησουμε...Τι να κανουμε?..Ειναι μπαζακι βεβαια,αλλα στο κρεββατι ΠΥΡΑΥΛΟΣ"...
Και η συγκεκριμενη λοιπον ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΑ,που γνωρισε το παιδαρα αυτον σε ενα κλαμπ,και γαμηθηκε μαζι του,την επομενη μερα θεωρει τον εαυτο της ΜΟΥΝΑΡΑ,γιατι σου λεει "Για να μου τη πεφτουν τετοιοι παιδαροι,ΜΕΤΡΑΩ".
Και παει ενας αλλος (οχι τοσο ομορφος,οσο ο παιδαρος της χτεσινης βραδιας),να της τη πεσει και τον κοιταζει με μισο ματι...Γιατι αυτοματως εχουν ανεβει τα "στανταρντ" της.
Τη βλεπει και η κολλητη της,που ειναι πολυ πιο ομορφη και λεει απο μεσα της "Ε,για να βρηκε τετοιο παιδαρο,η κολλητη μου,εγω ΑΝΕΤΑ μπορω να βρω γκομενο ανωτερο και απο το Σακη Ρουβα"...
Κι ετσι φτασαμε στο σημειο,να πηγαινει ενας μετριος,συμπαθητικος,καθημερινος Ελληνας,να τη πεσει σε μια ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ομορφιας Ελλεηνιδα και αυτη να τον περνει "στο ψηλο"...
ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Παρτε το χαμπαρι λοιπον...ΕΣΕΙΣ χαλασατε τη πιατσα...Γιατι εαν κοιταζατε τη ποιοτητα και ΟΧΙ τη ποσοτητα στο σεξ,δεν θα ειχαν παρει τα μυαλα των Ελλεηνιδων αερα...
Αν μια Ελλεηνιδα γκομενα,ηξερε οτι αν δεν λιωσει καθημερινα στα γυμναστηρια και στη διαιτα,ΔΕΝ θα της τη πεσει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΔΕΝ θα βρει να γαμηθει,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...Αλλα τωρα ειναι ολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Και η πιο ΣΑΒΟΥΡΑ,με πατσοκιλα,πεσμενα βυζια και κυτταριτιδα,δεν υπαρχει περιπτωση να παει σε ενα κλαμπ το βραδυ και να μη της τη πεσουν...Καποιος "σαβουρογαμης" θα βρεθει...
Αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει "ολες καθετα την εχουν τη σχισμαδα"... :headbang:
ενω εσυ μπραντ πιτ μου ε.συμβιβαζεσαι απο σαρλιζ θερον και πανω. :2funny: :2funny: :2funny: αστο αγορινα,τραβα ταυλανδη να γαμας...για εκει εισαι μονο.

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=liberog0 link=topic=2495.msg1757520#msg1757520 date=
τέταρτον μιλάς για την σεξουαλική πείνα σαν κάτι κακό.σκέφτηκες ότι ίσως εσείς οι ''μειοψηφία΄΄ έχετε χαλάσει τις ελλεεινίδες ή όποιες άλλες που δεν τις γαμάτε για να μην σας πουν ντεμέκ λιγούρια.και αυτές που γαμάτε τις χρυσοπληρώνετε άμεσα ή έμμεσα και δεν μιλιούνται μετά
πέμπτον δέχομαι ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό αλλά ως ένα σημείο. το ωραίο είναι πάντα ωραίο και το άσχημο πάντα άσχημο.
έκτον πάντα και παντού και σε όλα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.όταν κάνεις μια συζήτηση δεν πιάνεις τα άκρα
ο καθένας πάει εκεί και όπου αλλού με τα δικά του στάνταρ και δεδομένα
αυτά φιλικά πάντα αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις πράγματα και καταστάσεις πόσο μάλλον ανθρώπους

ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ
[/quote] :thumbsup:ωραια λογια ενος προσγειωμενου ανθρωπου!
εγω πρωσοπικα οσες πηρα τους φερθηκα με τον καλητερο δυνατον τροπο,και δεν εχασα.

Αν νομιζει κανενας οτι αυτες οι κοπελες ειναι ενα καμματι κρεας νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.

και για το τελος (αμα δεν σας αρεσει να πατε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
:thumbsup:καρασωστος!!και νομιζω φιλε μου ετσι που σκεφτεσαι δεν θα χανεις ποτε στη ζωη σου!τι ρατσισμος ειναι αυτος ρε παιδια που ακουω εδω μεσα με το ποσο μαυρες η ασπρες ειναι οι γκομενες ποσο ψηλες η κοντες και ποσο πρεπει να τις βαζουμε ακριβες τιμες συμφωνα μ αυτα τα κριτηρια?κατι μου θυμησε αυτο για καποιον μανιακο απ την Γερμανια που εκανε τον Β'παγκοσμιο με σκοπο να δημιουργησει την αρια φυλη η κανω λαθος?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ενω εσυ μπραντ πιτ μου ε.συμβιβαζεσαι απο σαρλιζ θερον και πανω. :2funny: :2funny: :2funny: αστο αγορινα,τραβα ταυλανδη να γαμας...για εκει εισαι μονο.

Κομπλέξαρα άντε σπάσε από δω..

Μην μολύνεις το συγκεκριμένο θρεντάκι...... τράβα στα πολιτικά..

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@liberog0
Αν μια Ελλεηνιδα γκομενα,ηξερε οτι αν δεν λιωσει καθημερινα στα γυμναστηρια και στη διαιτα,ΔΕΝ θα της τη πεσει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΔΕΝ θα βρει να γαμηθει,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...Αλλα τωρα ειναι ολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Εδω νομιζω φιλε μου κανεις λαθος. Το προβλημα με τις Ελεεινιδες δεν νομιζω οτι ειναι η εμφανιση τους που στα τελευταια χρονια παρουσιαζει μεγαλη βελτιωση αλλα η συμπεριφορα τους. Αλλα και αυτη εξαρταται απο εμας. Μηπως και μεις εχουμε γινει Ελεεινοελληνες. Ποσοι απο εμας μεσα σε αυτο το φορουμ δεν εχουν αναφερθει για Ελλειναραδες που συναντανε στο εξωτερικο (στην Ταυλανδη για παραδειγμα) με την σαγιωναρα και το τσιγαρο στο χερι σε αναζητηση φραπε.Μηπως τελικα εχουμε απο τις Ελεεινιδες την συμπεριφορα που μας αξιζει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σωστος ο μονολυκος.μπραβο φιλε ειναι πολυ σωστη η αποψη σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω νομιζω φιλε μου κανεις λαθος. Το προβλημα με τις Ελεεινιδες δεν νομιζω οτι ειναι η εμφανιση τους που στα τελευταια χρονια παρουσιαζει μεγαλη βελτιωση αλλα η συμπεριφορα τους. Αλλα και αυτη εξαρταται απο εμας. Μηπως και μεις εχουμε γινει Ελεεινοελληνες. Ποσοι απο εμας μεσα σε αυτο το φορουμ δεν εχουν αναφερθει για Ελλειναραδες που συναντανε στο εξωτερικο (στην Ταυλανδη για παραδειγμα) με την σαγιωναρα και το τσιγαρο στο χερι σε αναζητηση φραπε.Μηπως τελικα εχουμε απο τις Ελεεινιδες την συμπεριφορα που μας αξιζει?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εσυ το επιασες το νοημα,σαν μεγαλυτερος και σοφοτερος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο..Υπαρχει και αυτος ο τυπος του Ελληνα...Και αν ο συγκεκριμενος τυπος παει να τη πεσει σε μια Ελλεηνιδα ΔΙΚΑΙΩΣ να φαει μια χυλοπιτα μεχρι απεναντι...
Εγω ομως μιλαω για πιο νορμαλ καταστασεις...Για ενα απλο παλληκαρι,που κανει το ντουζακι του,βαζει το αρωματακι του,ντυνεται με τα καθαρα του ρουχαλακια και βγαινει να παει σε ενα μπαρακι..
Τι ποσοστα επιτυχιας εχει για να βρει μια αντιστοιχη μετρια,απλη,καθημερινη Ελλεηνιδα?
Απαντηση?...Μιδαμηνες...
Και να σου πω και κατι αλλο?...Οποιος εχει βγει εκτος Ελλαδας και εχει παει σε αλλες Ευρωπαικες χωρες,ΒΛΕΠΕΙ τη τεραστια διαφορα που υπαρχει στη συμπεριφορα των γυναικων... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εχεις αδικο..Υπαρχει και αυτος ο τυπος του Ελληνα...Και αν ο συγκεκριμενος τυπος παει να τη πεσει σε μια Ελλεηνιδα ΔΙΚΑΙΩΣ να φαει μια χυλοπιτα μεχρι απεναντι...
Εγω ομως μιλαω για πιο νορμαλ καταστασεις...Για ενα απλο παλληκαρι,που κανει το ντουζακι του,βαζει το αρωματακι του,ντυνεται με τα καθαρα του ρουχαλακια και βγαινει να παει σε ενα μπαρακι..
Τι ποσοστα επιτυχιας εχει για να βρει μια αντιστοιχη μετρια,απλη,καθημερινη Ελλεηνιδα?
Απαντηση?...Μιδαμηνες...
Και να σου πω και κατι αλλο?...Οποιος εχει βγει εκτος Ελλαδας και εχει παει σε αλλες Ευρωπαικες χωρες,ΒΛΕΠΕΙ τη τεραστια διαφορα που υπαρχει στη συμπεριφορα των γυναικων... ;)
κοιτα να δεις ρε παιδι μου.και ολοι αυτοι οι τυποι που εχουν γκομενα ελληνιδα ειναι εξωγηινοι ε;οι ΕΛ μηπως;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
τι ρατσισμος ειναι αυτος ρε παιδια που ακουω εδω μεσα με το ποσο μαυρες η ασπρες ειναι οι γκομενες ποσο ψηλες η κοντες και ποσο πρεπει να τις βαζουμε ακριβες τιμες συμφωνα μ αυτα τα κριτηρια?κατι μου θυμησε αυτο για καποιον μανιακο απ την Γερμανια που εκανε τον Β'παγκοσμιο με σκοπο να δημιουργησει την αρια φυλη η κανω λαθος?
Ελα ντε!..Και τι ρατσισμος ειναι αυτος των γυναικων που κοιταζουν ποσο μεγαλο τον εχουν οι αντρες,αν εχουν μαλλια η ειναι καραφλοι,αν εχουν κοιλιακους φετες η πατσομπυροκοιλιακους,αν ειναι ψηλοι η κοντοι,αν ειναι νεοι η γεροι,αν εχουν δοντια η μασελα κλπ κλπ ωστε συμφωνα με αυτα τα κριτηρια να του "κατσουν" η οχι?
Ολοι οι αντρες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι με καρδια και ψυχη...Γιατι δηλαδη να πρεπει να μπαινουν αυτα τα κριτηρια επιλογης?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ελα ντε!..Και τι ρατσισμος ειναι αυτος των γυναικων που κοιταζουν ποσο μεγαλο τον εχουν οι αντρες,αν εχουν μαλλια η ειναι καραφλοι,αν εχουν κοιλιακους φετες η πατσομπυροκοιλιακους,αν ειναι ψηλοι η κοντοι,αν ειναι νεοι η γεροι,αν εχουν δοντια η μασελα κλπ κλπ ωστε συμφωνα με αυτα τα κριτηρια να του "κατσουν" η οχι?
Ολοι οι αντρες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι με καρδια και ψυχη...Γιατι δηλαδη να πρεπει να μπαινουν αυτα τα κριτηρια επιλογης?
ρε συ εισαι σοβαρος;δηλαδη τι ειναι νορμαλ για σενα το πιπινι το 18χρονο να κατσει στον παππου 40αρι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαφως και οχι...Μη πιανεις τα ακρα...
δεν πιανω τα ακρα.εσυ το ειπες οτι κοιτανε ηλικια δοντια και ιστοριες.αφου τις κατακρινεις,εσυ γιατι δεν τους δινεις το καλο παραδειγμα και να πας με το πρωτο μπαζο που θα βρεις;θα το εκανες;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δεν πιανω τα ακρα.εσυ το ειπες οτι κοιτανε ηλικια δοντια και ιστοριες.αφου τις κατακρινεις,εσυ γιατι δεν τους δινεις το καλο παραδειγμα και να πας με το πρωτο μπαζο που θα βρεις;θα το εκανες;
Το κανει το 90% των Ελληνων αντρων...Δε χρειαζεται να το κανω κι εγω...

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλως φιλε μου εχεις την επιλογη να μην ασχολεισαι μ αυτον τον τυπο γυναικων!γιατι δηλαδη να μπαινεις σ αυτη την διαδικασια τι γουσταρουν αυτα τα ψωνια?αυτες αστες να βρουν τα θυματα τους!εκτος και αν γουσταρεις τις συγκεκριμενες οποτε παω πασο.γιατι δεν πιστευω οτι ολες εχουν το ιδιο επιπεδο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απλως φιλε μου εχεις την επιλογη να μην ασχολεισαι μ αυτον τον τυπο γυναικων!γιατι δηλαδη να μπαινεις σ αυτη την διαδικασια τι γουσταρουν αυτα τα ψωνια?αυτες αστες να βρουν τα θυματα τους!εκτος και αν γουσταρεις τις συγκεκριμενες οποτε παω πασο.γιατι δεν πιστευω οτι ολες εχουν το ιδιο επιπεδο!
φιλε μην τους λες λογικα επειχηρηματα γιατι θα σε βρισουν.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εχει ξεφύγει λίγο μου φαίνεται η κουβέντα σχετικά τη σύγκριση Πατάγιας Μπανγκόκ και το μαμίσαμε κάπως το thread, όπως είπαμε προσωπικά γούστα καθενός είναι αυτά αλλος θεωρεί την Πατάγια καλύτερη άλλος την Μπανγκόκ
έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο ας ποστάρω άλλη μία φώτο από 2 μωράκια που με ξεναγήσανε σε πάρκο με ελέφαντες στην Πατάγια το αριστερό φόρτωσα (Ann) από insomnia και το είχα για δύο μέρες μαζί μου και στο τέλος της έδωσα ένα χιλιάρικο
εγώ στην αρχή πήγαινα για την άλλη τη φίλη της με τα πλαστικά βυζιά (δεξιά) που τις τα έκανε δώρο ο Αγγλος σπόνσορας που την χορηγεί αλλά μου είπε ο συναγωνιστής που έκανε το κονέ μαζί τους ότι αυτή με το σορτσάκι υποτίθεται γούσταρε εμένα και έτσι έκανα παιχνίδι με αυτήν
Φυσικά και η Ann μου είπε ότι έχει σπόνσορα που της τα ακουμπάει σε τακτά χρονικά διαστήματα εμένα δεν μου πέταξε καμιά σπόντα προς το παρών για χορηγία μιας και επικοινωνούμε ακόμα αλλά και να μου πει ξέρω τι θα πάρει, με πήγανε με το αυτοκίνητο της φίλης της λοιπόν honda civic καινούργιο παρακαλώ και αυτό με βοήθεια επιχορήγισης φαντάζομαι θα αγοράστηκε για ξενάγηση και πλήρωσα τα έξοδα της ξενάγησης στο πάρκο (φαγητό, εισιτήρια) κανά διχίλιαρο
αλλά η Ann από τα καλύτερα μαμήσια της ζωής μου το άξιζε το μεροκάματο

Συνημμένα

• IMAG1.jpg
    IMAG1.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να μην βγαινουμε  :offtopic:Πηγαινουμε Ταυλανδη για το ολο πακετο και οχι μονο για  :knockinb:προσπαθουμε να ειμαστε αξιοπρεπεις καθαροι και να σεβομαστε τον εαυτο μας και κυριως τις κοπελες που η αναγκη τις αναγκαζει να κανουν αυτο που κανουν και παμε με οποια μας κανει κλικ,-αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα. Και κυριως να περναμε καλα (παντοτε ομως με σεβασμο στους αλλους)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Για να μην βγαινουμε  :offtopic:Πηγαινουμε Ταυλανδη για το ολο πακετο και οχι μονο για  :knockinb:προσπαθουμε να ειμαστε αξιοπρεπεις καθαροι και να σεβομαστε τον εαυτο μας και κυριως τις κοπελες που η αναγκη τις αναγκαζει να κανουν αυτο που κανουν και παμε με οποια μας κανει κλικ,-αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα. Και κυριως να περναμε καλα (παντοτε ομως με σεβασμο στους αλλους)
τα είπες φίλε μου όλα σε 3 σειρές. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και να συμπληρώσω ότι δεν τίθεται καν θέμα(για μένα) για το πού έχει πιο εμφανίσημα μουνιά.
νομίζω ότι είναι παγκόσμιο φαινόμενο και δικαίως και αποδεκτό,τα περισσότερα και καλύτερα μουνιά να βρίσκονται στην πρωτεύουσα μιας χώρας και όχι σε μια επαρχιακή πόλη. Αλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom