@liberog0
Δεν εννοουσα εσενα.Μιλαω γενικα...
Αλλα μου αρεσε πολυ το τελευταιο σου μηνυμα και εχω να σου απαντησω οτι υπαρχει και η εντελως διαφορετικη πλευρα του νομισματος.
"Εσεις" λοιπον η πλειοψηφια,εχετε σκεφτει οτι εχετε χαλασει τη πιατσα?
ΕΣΕΙΣ εχετε χαλασει τις Ελλεηνιδες και μας εχετε κανει να ξενιτευομαστε για να γαμησουμε μουνι της προκοπης.
Επειδη οτι βρισκετε μπροστα σας,το γαματε για να ικανοποιησετε τη σεξουαλικη σας πεινα,ακομα και η παλιοτελευταια μπαζοελλεηνιδα ΒΡΙΣΚΕΙ να γαμηθει.Και ετσι,ειναι απολυτα λογικο που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα..
Βλεπω κατι παλληκαρια σα τα κρυα τα νερα,να εχουν ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ διπλα τους..Και οταν τους ρωταω "τι βρισκουν" σε αυτες,μου λενε "Ε,πρεπει να γαμησουμε...Τι να κανουμε?..Ειναι μπαζακι βεβαια,αλλα στο κρεββατι ΠΥΡΑΥΛΟΣ"...
Και η συγκεκριμενη λοιπον ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΑ,που γνωρισε το παιδαρα αυτον σε ενα κλαμπ,και γαμηθηκε μαζι του,την επομενη μερα θεωρει τον εαυτο της ΜΟΥΝΑΡΑ,γιατι σου λεει "Για να μου τη πεφτουν τετοιοι παιδαροι,ΜΕΤΡΑΩ".
Και παει ενας αλλος (οχι τοσο ομορφος,οσο ο παιδαρος της χτεσινης βραδιας),να της τη πεσει και τον κοιταζει με μισο ματι...Γιατι αυτοματως εχουν ανεβει τα "στανταρντ" της.
Τη βλεπει και η κολλητη της,που ειναι πολυ πιο ομορφη και λεει απο μεσα της "Ε,για να βρηκε τετοιο παιδαρο,η κολλητη μου,εγω ΑΝΕΤΑ μπορω να βρω γκομενο ανωτερο και απο το Σακη Ρουβα"...
Κι ετσι φτασαμε στο σημειο,να πηγαινει ενας μετριος,συμπαθητικος,καθημερινος Ελληνας,να τη πεσει σε μια ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ομορφιας Ελλεηνιδα και αυτη να τον περνει "στο ψηλο"...
ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Παρτε το χαμπαρι λοιπον...ΕΣΕΙΣ χαλασατε τη πιατσα...Γιατι εαν κοιταζατε τη ποιοτητα και ΟΧΙ τη ποσοτητα στο σεξ,δεν θα ειχαν παρει τα μυαλα των Ελλεηνιδων αερα...
Αν μια Ελλεηνιδα γκομενα,ηξερε οτι αν δεν λιωσει καθημερινα στα γυμναστηρια και στη διαιτα,ΔΕΝ θα της τη πεσει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΔΕΝ θα βρει να γαμηθει,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...Αλλα τωρα ειναι ολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Και η πιο ΣΑΒΟΥΡΑ,με πατσοκιλα,πεσμενα βυζια και κυτταριτιδα,δεν υπαρχει περιπτωση να παει σε ενα κλαμπ το βραδυ και να μη της τη πεσουν...Καποιος "σαβουρογαμης" θα βρεθει...
Αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει "ολες καθετα την εχουν τη σχισμαδα"...