απλως φιλε μου εχεις την επιλογη να μην ασχολεισαι μ αυτον τον τυπο γυναικων!γιατι δηλαδη να μπαινεις σ αυτη την διαδικασια τι γουσταρουν αυτα τα ψωνια?αυτες αστες να βρουν τα θυματα τους!εκτος και αν γουσταρεις τις συγκεκριμενες οποτε παω πασο.γιατι δεν πιστευω οτι ολες εχουν το ιδιο επιπεδο!
Ολες οχι...Σιγουρα ομως πανω απο τις μισες...
Και αφου μιλησαμε για τα "ακρα",θα σας πω μια προσωπικη ιστορια...
Πριν 10 χρονια που ειχαν αρχισει οι Ρωσσιδες να πλυμμηριζουν την Ελλαδα και να ανοιγουν τα στριπτιτζαδικα το ενα μετα το αλλο,ειχα κανει σχεση με μια απο αυτες...
Τοτε βεβαια τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα...Οι περισσοτερες ηταν παρανομες και μαλιστα θυματα trafficking...Τις ειχαν οι νταβατζηδες κλεισμενες στο ξενοδοχειο και δεν τις αφηναν να ξεμυτισουν ρουπι...Αφου λοιπον ειχα παει 3-4 φορες και ειχα κερασει απο 2-3 ποτα,της την επεσα να βγουμε...Στο συγκεκριμενο μαγαζι,δουλευε σερβιτορος ενας φιλος μου και μου εκανε το κονε με το νταβατζη,ωστε να με αφησει να τη παω για καφε...
Βεβαια απο ομορφια δε συζηταμε...Η κοπελα ηταν κουκλαρα...
Ολα πηγαν λοιπον ΟΚ και αφου τα φτιαξαμε,μετα απο κανα 2μηνο,εχουμε παει για φαι και ερχεται η συζητιση περι αντρων και γαμου...Τη ρωταω λοιπον "Πως θα ηθελες να ειναι ενας αντρας για να τον παντρευτεις?Θα σε ενοιαζε αν ηταν ξενος και οχι Ρωσσος?"..Και η απαντηση της..
"Κοιτα..ο αντρας που θεωρω ιδανικο για να παντρευτω,θελω 1)να μην ειναι αλκοολικος,2)να μη με δερνει 3)να ειναι δουλευταρας και οχι τεμπελης 4)να ειναι κοντα στην ηλικια μου 5)να εχει τη δυνατοτητα να μου προσφερει ενα πιατο φαι και ενα σπιτι να κοιμηθω και 6)να μου κανει καλο σεξ...
Απο οτι καταλαβαινεις λοιπον,ΔΕΝ θελω να ειναι Ρωσσος γιατι ολοι ειναι μπεκρηδες και δερνουν τις γυναικες τους...Και εαν μου κανεις αυτη συζητιση,επειδη ενδιαφερεσαι για μενα,ΑΝ θελεις να μου κανεις προταση γαμου,η απαντηση μου ειναι ΝΑΙ!!..Γιατι εχεις ολο το "πακετο"...
Αντε λοιπον να πεις σε μια Ελλεηνιδα,"παντρεψου με γιατι δε θα σε δερνω,δε θα μεθοκοπαω ολη μερα,δε θα ειμαι τεμπελης και θα σου κανω καλο σεξ"...Το λιγοτερο ειναι να σε διαολοστειλει...
Το παραδειγμα λοιπον αυτο σε καμμια περιπτωση δεν ειναι ενδεικτικο...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ...Απλα ηθελα να αποδειξω και την αλλη πλευρα του νομισματος...Οτι δηλαδη υπαρχουν χωρες που οι γυναικες ειναι πραγματικα δυστυχισμενες και που αυτα που θεωρουν οι Ελληνιδες δεδομενα,εκει ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας...