Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλα...μιλαμε οτι πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος σε αυτη τη γη που το υποστηριζει αυτο...
Απο τα εκατομμυρια των επισκεπτων της Ταυλανδης τα τελευταια 30-40 χρονια,δε πρεπει να εχει υπαρξει αλλος...

Και ρε συ rafman..ειπαμε να ποσταρεις κι εσυ κανα μωρο,αλλα βαλε τουλαχιστον κανενα της προκοπης... :grin:
Γιατι δε πιστευω να συγκρινεις το μπουμπουκακι που ποσταρα εγω,με αυτα τα σαβουρια που εβαλες εσυ...Η διαφορα ομορφιας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Και αν ειναι να ειμαι "βασιλιας" στη Πατταγια με 100 ευρω τη μερα πηδωντας ΤΕΤΟΙΑ σαβουρια,αστο καλυτερα...
Εκτος και εαν υποννουσες "Βασιλιας της Σαβουρογαμιας"!! :2funny:
Φίλε pipinomaniac εγώ τα είπα αυτά από προσωπική μου εμπειρία και τα ενοούσα, τώρα αν εσύ βλέπεις μεγάλη διαφορά στις γκόμενες της πρωτεύουσας απο αυτές της Πατάγια τότε τι να πω γούστα είναι αυτά
από συγκρίσεις που έκανα στα gogo της Πατάγια με τo soicowboy (Elit υποτίθεται της πρωτεύουσας δεν είδα καμιά διαφορά, ίσα ίσα απογοητεύτικα από την ποσότητα και την ποιότητα στο soicowboy από τα gogo συνολικά 2 είχαν αρκετά μωρά και όμορφα, το ένα ήταν το shark και το άλλο δεν το θυμάμαι όλα τα άλλα να είχανε το πολύ 10 γυναίκες και αυτές μέτριες αντίστοιχα και στο club climax υποτίθεται αυτό που μαζεύει τις ποιο πολλές και καλές frelancer δεν το είδα σε καμία περίπτωση ανώτερο από το insomnia στην Πατάγια, φαντάζομαι θα έχεις παει Πατάγια και δεν θα κάνεις τις συγκρίσεις μόνο από φωτογραφίες που ποστάρουμε εδω μέσα
Nα και ένα μωράκι από εμένα της τελευταίας νύχτας στην Πατάγια από insomnia με την υποστήριξη του spyros1980, η φώτο την αδική πολύ μιλάμε για πανέμορφο πλασματάκι ετών 21 και ονόματος Nok

Συνημμένα

• DSC00203.JPG
    DSC00203.JPG
    103 KB · Εμφανίσεις: 26

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε arximakakas,ειπαμε...γουστα ειναι αυτα...
Αυτο που ποσταρες ας πουμε ειναι πολυ σκουρο για τα γουστα τα δικα μου..
Και απο την αλλη,ποιος αληθεια σε παραπληροφορησε και σου ειπε πως στο Soi Cowboy,κυκλοφορει η ελιτ?...καμμια σχεση..!!!..Αλλου ειναι τα καλα..!!
Και δευτερον,μη συγκρινουμε τη ποσοτητα των γυναικων της Παταγια με τη Μπανγκοκ...Η μια πολη ειναι η παγκοσμια πρωτευουσα του σεξ και η αλλη η πρωτευουσα της Ταυλανδης... :grin:
Ασε που στη πρωτευουσα δεν ειναι τα παντα τοσο "χυμα" και μπροστα στα ποδια σου...
Για να πω την αληθεια,ο απλος σεξοτουριστας που δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη να "ψαχτει" και κυκλοφορει μονο στα γνωστα τουριστικα μερη και οπου τον πανε οι ταριφες,δεν θα βρει και τεραστιες διαφορες στη ποιοτητα απο οτι στα αλλα μερη Πουκετ και Πατταγια...Σιγουρα θα βρει "πιο ασπρες" κατα κανονα,αλλα και αυτο ειναι θεμα γουστου...Αλλοι γουσταρουν τις μαυρες της Πατταγια καλυτερα...
Και βεβαια εαν παει στη πρωτευουσα και νομιζει οτι βγαζοντας ενα 1000μπατο απο τη τσεπη και ανεμιζοντας το θα δημιουργηθει ουρα μπροστα του απο μωρα,κανει μεγαλο λαθος...Στη πρωτευουσα παιζουν αλλες τιμες και καταστασεις...
Χωρια που εαν ειναι ο κλασσικος τυπος "του παζαριου" και εχει ως βασικη αποψη οτι δεν εχει γεννηθει Ταυλανδεζα που να αξιζει να της δωσεις πανω απο 3000 μπατ για ενα πηδημα,τοτε τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα...
Εγω ας πουμε εχω αλλη αποψη επι του θεματος...Εχω δει Ταυλανδεζακι μεσα στο BTS,που επιτοπου να μου ζηταγε 10.000 μπατ για ενα short,θα τα εδινα με ευχαριστηση...Απο την αλλη,το 70-80% των γυναικων που δουλευουν στις πιατσες,εγω προσωπικα οχι μονο δε θα πληρωνα για να τις πηδηξω,αλλα και αυτες να με πληρωνανε 1000 ευρω,δεν τις πηδουσα...
Η πλειοψηφια βεβαια των Ελληνων,πιστευει πως δεν υπαρχουν ομορφες και ασχημες γυναικες,απλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο Johnnie εχεις πιει!! :2funny:
Γουστο τους και καπελο τους βεβαια,απλα εγω εχω αλλες αποψεις... ;)

Τελος,το θεμα της υποτιμησης του ευρω εναντι του μπατ,ειναι νομιζω πολυ σοβαρο θεμα για να το περναμε στο ντουκου...Εαν προσθεσετε στην υποτιμηση του νομισματος και καποιες αυξησεις (εστω και μικρες) στα προιοντα και τις υπηρεσιες λογω του πληθωρισμου,το ποσοστο της αυξησης του κοστους ζωης στη Ταυλανδη για εμας τους Ελληνες,ξεπερνει το 25% σε σχεση με περυσι...
Για να κανεις τα ιδια πραγματα,ενω περυσι ηθελες 100 ευρω,φετος χρειαζεσαι γυρω στα 130 ευρω...Ειναι πολυ μεγαλη διαφορα... :think:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πολυ "σκουρα" τα πραγματα... :grin:

Τελος παντων...
Παντως εχετε δικιο...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Ο καθενας εχει τα γουστα του και ειναι σεβαστα...
Απλα δε μπορω να καταλαβω,γιατι αυτα που αρεσουν σε μενα κυκλοφορουν στις πιατσες και ζητανε 5χιλιαρα και αυτα που δε μου αρεσουν (και αρεσουν σε αλλους),βολευονται με 1-2 χιλιαρικα...
Εχω ακριβα γουστα μαλλον... :grin:

Παντως φετος το μονο σιγουρο (πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα),ειναι η πραγματοποιηση της πολυποθητης επισκεψης στη Κινα και μετα βλεπουμε...
Αν και προβλεπω να κολλαω εκει...Οπως και να το κανουμε,αλλο η μαυρη και αλλο η ασπρη σαρκα... ;)
Χωρια που ψαχνοντας το θεμα και κανοντας διαφορες συγκρισεις,με την αυξηση του κοστους ζωης στη Ταυλανδη,περιπου τα ιδια λεφτα κοστιζει και η Κινα αν το οργανωσεις σωστα...
Και για μετα,υπαρχει και το Βιετναμ... ;)

Ρε πιπίνο ξεκόλλα λέμε  :grin:

Κατ αρχήν το ΜΠΑΖΟ που πόσταρες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΙΠΙΝΙ  :grin:

ενώ αυτό που πόσταρα εγώ, είναι ΠΙΠΙΝΙ και μάλιστα 22 ετων....  :grin::2funny: 

Τι πιπινομανιακ είσαι ρε συ.. Το μωρό σου κοντεύει να ΠΙΑΣΕΙ αυτήν που εγώ λέω Milf :uglystupid:

Τι γούστα είναι αυτά που έχεις...;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααα...πα.πα.πα.πα καλύτερα χίλιες φορές να τον παίζω μόνος στο ΔΩΜΑΤΙΟ  :grin:

Έφαγα φρίκη τώρα λέμε.... ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΗΣΤΕΙΑ  :grin:

Sorry Πιπι αλλά θα σε μαλώσω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(Πίπι σε πειράζω φιλικά)

μετά τιμής

ANGEL RAFMAN

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Και απο την αλλη,ποιος αληθεια σε παραπληροφορησε και σου ειπε πως στο Soi Cowboy,κυκλοφορει η ελιτ?...καμμια σχεση..!!!..Αλλου ειναι τα καλα..!!
Και δευτερον,μη συγκρινουμε τη ποσοτητα των γυναικων της Παταγια με τη Μπανγκοκ...Η μια πολη ειναι η παγκοσμια πρωτευουσα του σεξ και η αλλη η πρωτευουσα της Ταυλανδης... :grin:
Ασε που στη πρωτευουσα δεν ειναι τα παντα τοσο "χυμα" και μπροστα στα ποδια σου...
Για να πω την αληθεια,ο απλος σεξοτουριστας που δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη να "ψαχτει" και κυκλοφορει μονο στα γνωστα τουριστικα μερη και οπου τον πανε οι ταριφες,δεν θα βρει και τεραστιες διαφορες στη ποιοτητα απο οτι στα αλλα μερη Πουκετ και Πατταγια...Σιγουρα θα βρει "πιο ασπρες" κατα κανονα,αλλα και αυτο ειναι θεμα γουστου...Αλλοι γουσταρουν τις μαυρες της Πατταγια καλυτερα...
Και βεβαια εαν παει στη πρωτευουσα και νομιζει οτι βγαζοντας ενα 1000μπατο απο τη τσεπη και ανεμιζοντας το θα δημιουργηθει ουρα μπροστα του απο μωρα,κανει μεγαλο λαθος...Στη πρωτευουσα παιζουν αλλες τιμες και καταστασεις...
Χωρια που εαν ειναι ο κλασσικος τυπος "του παζαριου" και εχει ως βασικη αποψη οτι δεν εχει γεννηθει Ταυλανδεζα που να αξιζει να της δωσεις πανω απο 3000 μπατ για ενα πηδημα,τοτε τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα...
Εγω ας πουμε εχω αλλη αποψη επι του θεματος...Εχω δει Ταυλανδεζακι μεσα στο BTS,που επιτοπου να μου ζηταγε 10.000 μπατ για ενα short,θα τα εδινα με ευχαριστηση...Απο την αλλη,το 70-80% των γυναικων που δουλευουν στις πιατσες,εγω προσωπικα οχι μονο δε θα πληρωνα για να τις πηδηξω,αλλα και αυτες να με πληρωνανε 1000 ευρω,δεν τις πηδουσα...
Η πλειοψηφια βεβαια των Ελληνων,πιστευει πως δεν υπαρχουν ομορφες και ασχημες γυναικες,απλα ολα εξαρτωνται απο το ποσο Johnnie εχεις πιει!! :2funny:

Τελος,το θεμα της υποτιμησης του ευρω εναντι του μπατ,ειναι νομιζω πολυ σοβαρο θεμα για να το περναμε στο ντουκου...Εαν προσθεσετε στην υποτιμηση του νομισματος και καποιες αυξησεις (εστω και μικρες) στα προιοντα και τις υπηρεσιες λογω του πληθωρισμου,το ποσοστο της αυξησης του κοστους ζωης στη Ταυλανδη για εμας τους Ελληνες,ξεπερνει το 25% σε σχεση με περυσι...
Για να κανεις τα ιδια πραγματα,ενω περυσι ηθελες 100 ευρω,φετος χρειαζεσαι γυρω στα 130 ευρω...Ειναι πολυ μεγαλη διαφορα... :think:
λοιπόν φίλε μου...........
μιλάς για τα παζάρια που μπορεί να κάνει κάποιος με μία και δύο δόσεις ειρωνείας αλλά σε όλα τα post σου μιλάς για φράγκα και πόσο τα φυσάς.
μιλάς σε τρίτο πρόσωπο για την πλειοψηφία των Ελλήνων που είναι σαβουρογάμηδες όπως εσύ λές.( ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑς???)
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΛΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
και στην τελική αν έχεις τόσα φράγκα και τόσο εκλεπτυσμένα γούστα και πας στην άλλη άκρη της γης για να γαμήσεις εεεεεεεεεε τότε συγχαρητήρια...
άντε γιατί πολλά μας τα είπες και προσβάλεις ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρεις τίποτα απολύτως

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Να το γυρίσουμε λίγο στο σοβαρό..

δεν θα το Συμφωνήσω απόλυτα... μάλλον κάπου κάνεις λάθος ή κάπου δεν πας στα σωστά μέρη...

αλλά θα σου κάνω την δική μου σύγκριση στο Φετινό πακέτο με το περυσινό.. :uglystupid:

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΕΤΟΣ 550 Euro --> THAI      ΠΕΡΙΣΙ 578 Euro Qatar
HOTEL ΦΕΤΟΣ (600 Baht + FREE INTERNET ΓΑΜΑΤΟ) πέρυσι 1150 Baht (υποδεέστερο σαν δωμάτιο NO INTERNET)

Να σημειώσω οτι φέτος ήμουν Ιανουάριο - Φεβρουάριο ενώ πέρυσι Μάρτιο (Αντιλαμβάνεσαι :uglystupid:)

ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙΑ
με ενα ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ και πέρυσι και ΦΕΤΟΣ  (καλύτερα από τα ακριβά που ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ  :grin:)

Προϊόντα στα Family και 7ELEVEN ίδιες τιμές.....πάνω κάτω

ΦΑΙ και διασκέδαση και κρουαζιέρες μια από τα ίδια..

Το Baht πέρυσι το Mάρτιο ηταν 45,10 φέτος 44 - 45 (Ιανουάριο - φεβρουάριο)

ΟΠΟΤΕ δεν είναι ήταν τρελές οι διαφορές... αν όμως ξεφτιλιστεί το ΕΥΡΩ δεν ξέρω αλλά δεν το βλέπω.

Βεβαίως,Βεβαίως όταν μου πηγαίνεις στο ΝΑΝΑ και στην CowBoy και
πληρώνεις το ΜΠΑΖΟ Super Γκόμενα σίγουρα τα σκας πολύ περισσότερο και με υποδεέστερα κομμάτια... :uglystupid:

Εδώ ρε συ μόλις κατέβηκα στην ΜΠΑΝΚΟΚΑ μου ζήτησαν ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ για ταξί για pattaya

6000 baht (ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ και καλά) (τι να λέμε τώρα) τους διαολόστειλα και βρήκα ένα άλλο με 1200 Baht
στην επιστροφή πλήρωσα 860 Baht.. και πέρυσι πλήρωσα 1000 baht.

Πίπι..ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ = Pattaya for EVER λέμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Τι να κάνουμε...  :grin: :grin: :grin: :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην ο πιπι δεν εχει παει παταγια ακομα. μονο στην πρωτευουσα και στο πουκετ.
ας παει πρωτα μια βολτα και απο εκει και μετα ας συγκρινει. επειδη ομως ειναι κολημενος με τις ασπρες καλυτερα να μην ασχολειτε με αυτο το thread και να γραφει μονο στο θεμα της κινας. εκει ειναι ο παραδεισος του και ας αφησει εμας τους κακομοιρους και φτωχους να μαμαμε μαυρες φτηνιαρες γκομενες!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε pipino αν το θέτεις έτσι από θέμα χρώματος δηλαδή πάω πάσο, δεν προσέχω στην Ταιλάνδη το χρώμα λευκό ή μαύρο γιατί εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφερει το χρώμα, τώρα γιατι elit όντος δεν έχω την εμπειρία που έχεις εσύ από bkk και μπορεί να ξέρεις που βρίσκονται τα καλά κομμάτια μαζεμένα, απλά επειδή έχω διαβάσει ότι πχ η soicowboy έχει τα περισότερα και καλύτερα gogo μαζεμένα μαζί με τη περιοχή της nana και στο club climax πχ ότι μαζεύει ίσως τις περισσότερες freelancer έκανα τη σύγκριση με την Πατάγια τα αντίστοιχα ας το πούμε μέρη και είδα ότι δεν αξίζει να πληρώσεις αυτήν τη διαφορά των τιμών συν το ότι μου άρεσε που στην Πατάγια είναι ποιο μαζεμένη η κατάσταση φυσικά και στην bkk υπάρχει και εκεί αφθονία, με το που βγήκα στους δρόμους είχα ξεχάσει ότι χύμα στους δρόμους κυκλοφορούν οι freelancer αλλά beachroad στην Πατάγια και ειδικά στην shukumvit και απλά το μόνο υπέρ (για μένα) από όσο παρατήρησα είναι ότι είδα λιγότερα ladyboys σε σχέση με Πατάγια, μπορεί βέβαια και εκεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχει νόημα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση όπως είπαμε ο καθένας έχει τα γούστα του και αυτά είναι σεβαστά, πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος παρεξήγησης

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειτε πιπινια ειτε σαβουρες  φθηνα η ακριβα γαματε γιατι χανομαστε. Φιλικα προς ολους.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτον,κι εγω Ελληνας ειμαι,αλλα ανηκω στη μειοψηφια αυτων,που προσδοκουν τη ποιοτητα και οχι τη ποσοτητα στο σεξ.
Δευτερον δεν "τα φυσαω",απλα ειμαι της αποψης οτι απο το να πηδηξω 5 μετριες Ταυλανδεζες,προτιμω να πηδηξω με τα ιδια λεφτα ΜΙΑ αλλα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ (για το δικο μου,υποκειμενικο γουστο βεβαια)...Αλλοι θα προτιμουσαν τις 5 μετριες...Γουστο τους και καπελο τους...και οπως ειναι σεβαστη η αποψη η δικη τους,ειναι νομιζω και η δικη μου...
Επετρεψε μου επισης να θεωρω σαβουρογαμη,αυτον που πηδαει οτι βρει μπροστα του και βασικος σκοπος του οταν πηγαινει στη Ταυλανδη ειναι να πηδηξει οσο το δυνατον περισσοτερες γυναικες με το ελαχιστο κοστος,ωστε να κορεσει στο επακρο τη σεξουαλικη του πεινα...
Αυτον ΔΕΝ τον απασχολει τοσο το ΤΙ μουνι θα πηδηξει,αλλα το να μη "ξεφυγει" απο το budget του,ωστε να καταφερει να πηδηξει οσο το δυνατον περισσοτερες...

@Rafman
Εγω το καλοκαιρι τον Αυγουστο,αλλαξα τη δευτερη μερα που ημουνα εκει,διπλα στο σταθμο του Νανα στο σοι 7 σε ενα ανταλλακτηριο (στο τροχοσπιτο για οσους γνωριζουν),με 50.11...
Τωρα εχει παει 42.5...Αν προσθεσεις και την ελαχιστη,εστω αυξηση καποιων προιοντων,δεν εχουμε διαφορα γυρω στο 25% αυτη τη στιγμη που μιλαμε? :idiot:
Τι στο διαλο?Χαλασε το κομπιουτερακι μου? :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny:

@Djzan
Το οτι πιστευετε οτι οι Ταυλανδεζες,σα λαος ειναι μαυρες,δειχνει ποσο μακρυα νυχτωμενοι εισαστε..
Βεβαια,εαν η μονη γνωση που εχετε απο Ταυλανδη ειναι η WS και τα γυρω Soi της Πατταγιας,ειναι λογικο..
Σας πληροφορω λοιπον (για οσους δεν ξερουν),πως μαυρες ειναι οι Ταυλανδες απο τα ορεινα χωρια της κεντρικης Ταυλανδης..Και οσο πιο μαυρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο πιο υποδεεστερη θεωρειται στη Ταυλανδικη κοινωνια...
Εχετε επισης δει στις παραλιες,να κανουν μπανιο ταυλανδες?..ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...Γιατι ο ηλιος τις κανει ακομα πιο σκουρες και τον αποφευγουν οπως ο διολος το λιβανι
Εχετε παρακολουθησει εστω για 5 λεπτα Ταυλανδικη τηλεοραση?Εχετε δει ποτε καμμια παρουσιαστρια τοσο σκουρα οσο αυτες που δουλευουν στα μπαρ?..Η απαντηση ειναι προφανης...ΟΧΙ..
Θα πρεπει επισης να ξερετε,πως οσο πιο μαυρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο πιο δυσκολα βρισκει Ταυλανδο να τη πηδηξει...Γι αυτο πανε στη Παταγια και τις αλλες πιατσες,μηπως βρουν κανενα πεινασμενο φαλανγκ... :grin:
Τωρα βεβαια εαν καποιος γουσταρει τη μαυρη σαρκα,μαγκια του...Εμενα (οπως και στους Ταυλανδους),ΔΕΝ μου αρεσει...

Και νομιζω οτι ετσι δινω επισης και απαντηση στο φιλο arximakaka,γιατι μπορει για αυτον να μη παιζει ρολο το χρωμα,αλλα για τους Ταυλανδους εχει τεραστια σημασια...Οσο πιο ασπρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο μεγαλυτερο "κασε" εχει...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
@Djzan
Το οτι πιστευετε οτι οι Ταυλανδεζες,σα λαος ειναι μαυρες,δειχνει ποσο μακρυα νυχτωμενοι εισαστε..
Βεβαια,εαν η μονη γνωση που εχετε απο Ταυλανδη ειναι η WS και τα γυρω Soi της Πατταγιας,ειναι λογικο..
Σας πληροφορω λοιπον (για οσους δεν ξερουν),πως μαυρες ειναι οι Ταυλανδες απο τα ορεινα χωρια της κεντρικης Ταυλανδης..Και οσο πιο μαυρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο πιο υποδεεστερη θεωρειται στη Ταυλανδικη κοινωνια...
Εχετε επισης δει στις παραλιες,να κανουν μπανιο ταυλανδες?..ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...Γιατι ο ηλιος τις κανει ακομα πιο σκουρες και τον αποφευγουν οπως ο διολος το λιβανι
Εχετε παρακολουθησει εστω για 5 λεπτα Ταυλανδικη τηλεοραση?Εχετε δει ποτε καμμια παρουσιαστρια τοσο σκουρα οσο αυτες που δουλευουν στα μπαρ?..Η απαντηση ειναι προφανης...ΟΧΙ..
Θα πρεπει επισης να ξερετε,πως οσο πιο μαυρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο πιο δυσκολα βρισκει Ταυλανδο να τη πηδηξει...Γι αυτο πανε στη Παταγια και τις αλλες πιατσες,μηπως βρουν κανενα πεινασμενο φαλανγκ... :grin:
Τωρα βεβαια εαν καποιος γουσταρει τη μαυρη σαρκα,μαγκια του...Εμενα (οπως και στους Ταυλανδους),ΔΕΝ μου αρεσει...

ρε πιπι το ξερω οτι οι ταυλανδες ειναι ασπρες. για νεο μου το ειπες???
οι περισσοτερες που δουλευουν στα μπαρ της παταγια εχουν ερθει απο το ισαν γι'αυτο και ειναι σκουροχρωμες.
το θεμα ομως δεν ειναι το χρωμα, αλλα να βρεις ομορφα πιπινακια ανεξαρτητως χρωματος και να περνας καλα.
ταυλανδη δεν θα πας μονο για το μαμησι αλλα και για την φθηνη ζωη που σου δινει! εγω που ειμαι της νυχτας γουσταρω να πηγαινω μονο παταγια και να ειμαι εξω μεχρι το πρωι! επισης οι πολυ ασπρες ταυλανδες της πρωτευουσας δεν κοιτανε τους φαρανγκ αλλα τους δικους τους, οποτε δυσκολα να κανεις παιχνιδι μ'αυτες. και στην κινα ας πουμε θα μαμησεις μια κουκλαρα για 1ωρα, τις υπολοιπες 23ωρες τι κανεις??? ταυλανδη και ειδικα παταγια ειναι αυτο που λενε ολοι, εχεις ολο το πακετο!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως τα καλλιτερα ,πιο ασπρα και πιο ψηλα μωρα στην Μπανγκοκ τα κυκλοφορουσαν οι κωλογεροι οι Γιαπωνεζοι. Αυτο σημαινει οτι ακουμπαγαν τα 3χιλιαρα για σορτ-ταιμ και τα 5χιλιαρα για λονγκ.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πρωτον,κι εγω Ελληνας ειμαι,αλλα ανηκω στη μειοψηφια αυτων,που προσδοκουν τη ποιοτητα και οχι τη ποσοτητα στο σεξ.
Δευτερον δεν "τα φυσαω",απλα ειμαι της αποψης οτι απο το να πηδηξω 5 μετριες Ταυλανδεζες,προτιμω να πηδηξω με τα ιδια λεφτα ΜΙΑ αλλα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ (για το δικο μου,υποκειμενικο γουστο βεβαια)...Αλλοι θα προτιμουσαν τις 5 μετριες...Γουστο τους και καπελο τους...και οπως ειναι σεβαστη η αποψη η δικη τους,ειναι νομιζω και η δικη μου...
Επετρεψε μου επισης να θεωρω σαβουρογαμη,αυτον που πηδαει οτι βρει μπροστα του και βασικος σκοπος του οταν πηγαινει στη Ταυλανδη ειναι να πηδηξει οσο το δυνατον περισσοτερες γυναικες με το ελαχιστο κοστος,ωστε να κορεσει στο επακρο τη σεξουαλικη του πεινα...
Αυτον ΔΕΝ τον απασχολει τοσο το ΤΙ μουνι θα πηδηξει,αλλα το να μη "ξεφυγει" απο το budget του,ωστε να καταφερει να πηδηξει οσο το δυνατον περισσοτερες...
σε εμένα αναφέρεσαι αν δεν κάνω λάθος οπότε απαντώ.
πρώτον αυτό με την μειοψηφία άστο γιατί με πονάει η κοιλιά μουν από τα γέλια.το έχω ακούσει χιλιάδες φορές και άλλες τόσες έχει καταριφθεί
δεύτερον ούτε εγώ τα φυσάω αλλά έχω και 200 και 300 ευρώ να δώσω ΑΛΛΑ δεν τα δίνω ούτε για την μις κόσμος γιατί απλά πιστεύω ότι κανένα μουνί δεν αξίζει  300 ευρώ αλλά  300 κλοτσιές.
τρίτον σκέφτηκες ότι εγώ μπορεί να έδωσα 1000 ,2000 ή και 3000 baht αλλά όλα τα υπόλοιπα ,εκτός sex, αξίζαν 1000,2000 και 3000 ευρώ που καμιά ελλεεινίδα,γ..ώ τις μάνες τους γ..ώ,δεν μου τα έδωσε ή αν μου τα έδωσε μου τα έβγαλε από την μύτη??
τέταρτον μιλάς για την σεξουαλική πείνα σαν κάτι κακό.σκέφτηκες ότι ίσως εσείς οι ''μειοψηφία΄΄ έχετε χαλάσει τις ελλεεινίδες ή όποιες άλλες που δεν τις γαμάτε για να μην σας πουν ντεμέκ λιγούρια.και αυτές που γαμάτε τις χρυσοπληρώνετε άμεσα ή έμμεσα και δεν μιλιούνται μετά
πέμπτον δέχομαι ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό αλλά ως ένα σημείο. το ωραίο είναι πάντα ωραίο και το άσχημο πάντα άσχημο.
έκτον πάντα και παντού και σε όλα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.όταν κάνεις μια συζήτηση δεν πιάνεις τα άκρα
ο καθένας πάει εκεί και όπου αλλού με τα δικά του στάνταρ και δεδομένα
αυτά φιλικά πάντα αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις πράγματα και καταστάσεις πόσο μάλλον ανθρώπους

ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειτε πιπινια ειτε σαβουρες  φθηνα η ακριβα γαματε γιατι χανομαστε. Φιλικα προς ολους.

Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω .Αφου σας αρεσουν οι ψηλες με γαλανα ματια και ασπρο δερμα γιατι δεν πατε στη Ρωσια?

Εμεις παμε στη Ταϊ για ολο το πακέτο.Στη Κρητη ζω και εχουμε και θαλασσα και τουριστριες το καλοκαιρι μες τα ποδια μας.

Δεν παμε τοσο μακρια μονο και μονο για να γ@μησουμε.....................

Ας μου πει τωρα καποιος αν εγω θελω να κανω διακοπες στη Κρητη για ενα μηνα ποσα χρηματα θα χρειαστω?????????????????

τουλαχιστο 3000...........

και λεμε τωρα Ηρακλειο---ΒΚΚ με Ταϊ  704 ευρω

και 25 μερες απο 100 ευρω τη μερα    

συνολο 3200 ευρω.Και κανουμε τις εκδρομες μας και δεν πινουμε πολλα ποτα λογο ζεστης...............

μετα μπορουμε να παρουμε καμοια και με 1000 μπατ και με 5000 χιλιαδες μπατ.....

τωρα δεν ξερω τι κανει ο καθενα απο εσας και δεν με ενδιαφερει κιολας....

εγω πρωσοπικα οσες πηρα τους φερθηκα με τον καλητερο δυνατον τροπο,και δεν εχασα.

Αν νομιζει κανενας οτι αυτες οι κοπελες ειναι ενα καμματι κρεας νομιζω οτι δεν ειναι σωστο.

και για το τελος (αμα δεν σας αρεσει να πατε αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

@Rafman
Εγω το καλοκαιρι τον Αυγουστο,αλλαξα τη δευτερη μερα που ημουνα εκει,διπλα στο σταθμο του Νανα στο σοι 7 σε ενα ανταλλακτηριο (στο τροχοσπιτο για οσους γνωριζουν),με 50.11...
Τωρα εχει παει 42.5...Αν προσθεσεις και την ελαχιστη,εστω αυξηση καποιων προιοντων,δεν εχουμε διαφορα γυρω στο 25% αυτη τη στιγμη που μιλαμε? :idiot:

@Djzan

Και νομιζω οτι ετσι δινω επισης και απαντηση στο φιλο arximakaka,γιατι μπορει για αυτον να μη παιζει ρολο το χρωμα,αλλα για τους Ταυλανδους εχει τεραστια σημασια...Οσο πιο ασπρη ειναι μια Ταυλανδη,τοσο μεγαλυτερο "κασε" εχει...
Αυτό είπα ακριβώς φίλε pipino ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει το χρώμα για να μην σου πω ότι ίσως προτιμώ το μαύρο περισσότερο όχι ότι με χαλάει το λευκό, όπως δεν με ενδιαφέρει τι προτιμούν οι Ταιλανδοί ή οποιοσδήποτε άλλος απλά είπα ότι ο καθένας έχει τα γούστα του και εγώ έκανα σύγκριση για τα δικά μου γούστα μεταξύ Πατάγιας και bkk και για τα δικά μου γούστα δεν θέλω να δίνω διπλά και τριπλά λεφτά για της ίδιας ποιότητας γκόμενες (ξανά λέω για τα δικά μου γούστα τις θεωρώ ίδιας ποιότητας έτσι όπως τις είδα τουλάχιστον ) φυσικά οι άσπρες Ταιλανδές όπως αυτές που βλέπουμε στις τηλεοράσεις τους θα είναι ποιο ποθητές από τους λεφτάδες Ταιλανδούς ούτος η άλλος οι φτωχοί δεν μπορούν να τις συντηρήσουν γιατί είναι ποιο σπάνιο είδος από τις μαύρες και φυσικά συμφωνώ ότι η μαυρούλες που είναι ποιο πολλές δεν τους αρέσει το μαύρο χρώμα που έχουν και ευχαρίστως αν μπορούσαν να κάνουν το δέρμα τους ποιο άσπρο θα το έκαναν για το λόγο που λες ποιο πάνω θα μεγαλώνανε το κασέ τους και μπορεί να καβατζώνανε κάποιο λεφτά Ταιλανδό ή σεξοτουρίστα και φαντάσου στο λέω εγώ που το tilak που είχα γνωρίσει στην bkk την πρώτη φορά είναι κινεζοταιλανδή ασπρουλιάρα
Πάντα φιλικά

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παντως τα καλλιτερα ,πιο ασπρα και πιο ψηλα μωρα στην Μπανγκοκ τα κυκλοφορουσαν οι κωλογεροι οι Γιαπωνεζοι. Αυτο σημαινει οτι ακουμπαγαν τα 3χιλιαρα για σορτ-ταιμ και τα 5χιλιαρα για λονγκ.

ααα ειναι και αυτο, πολλες προτιμουν τους γιαπωνεζους με την βαθεια τσεπη απο τους αμερικανοαυστραλοαγγλακια!
υπαρχουν ομως και καποια κακομοιρα κοριτσακια που δεν τους γουσταρουν καθολου. δυο τετοια κοριτσακια ειχα γνωρισει στο superbaby agogo που μαζευει πιο πολυ γιαπωνεζους (την μια ημουν μαζι με τον pagtao) και μου ειπαν οτι προτιμουν τους φαλανγκ!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
@Rafman

Όχι αλλά μην κάνεις σύγκριση με την ισοτιμία 50.11 δεν ήταν συνεχεία έτσι...

ούτε να το δένεις σκοινί-κορδόνι.

Το ευρώ τα τελευταία χρόνια κυμαίνεται από 45 - 50 με επικρατούσες τιμές
45 - 46 - 47

Με την δική σου λογική βέβαια δεν κάνεις λάθος αλλά δεν σημαίνει ότι
επειδή η Ελλάδα πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 θα είναι συνέχεια έτσι.

Απλά σου έκατσε καλή  :uglystupid:

ΑΣΧΕΤΟ..... :grin: Πρέπει να σε πάρω μια βόλτα Pattaya να σου γνωρίσω τα Άσπρα κινεζοταϋλανδάκια :dancing:

για να ξεφύγεις από τα ΜΠΑΖΑ λίγο :uglystupid:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χωρίς να θελω να επέμβω στην κουβέντα να επισημάνω κάτι που ο Πιπινό έχει απόλυτο δίκαιο.
Η σόυ Καουμπόυ μάζευει όλη τη σαβούρα της Μπανκονκ.
Και κάτι άλλο. Ανεξάρτητα από άν είναι άσπρες, μαύρες, κίτρινες ή πράσινες ένα είναι βέβαιο ότι η Ταύλανδές ξέρουν να κάνουν το καλύτερο γαμίσι. Εγγυημένα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χωρίς να θελω να επέμβω στην κουβέντα να επισημάνω κάτι που ο Πιπινό έχει απόλυτο δίκαιο.
Η σόυ Καουμπόυ μάζευει όλη τη σαβούρα της Μπανκονκ.
Και κάτι άλλο. Ανεξάρτητα από άν είναι άσπρες, μαύρες, κίτρινες ή πράσινες ένα είναι βέβαιο ότι η Ταύλανδές ξέρουν να κάνουν το καλύτερο γαμίσι. Εγγυημένα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εννωεις απο πουτανες ε;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@liberog0
Δεν εννοουσα εσενα.Μιλαω γενικα...
Αλλα μου αρεσε πολυ το τελευταιο σου μηνυμα και εχω να σου απαντησω οτι υπαρχει και η εντελως διαφορετικη πλευρα του νομισματος.
"Εσεις" λοιπον η πλειοψηφια,εχετε σκεφτει οτι εχετε χαλασει τη πιατσα?
ΕΣΕΙΣ εχετε χαλασει τις Ελλεηνιδες και μας εχετε κανει να ξενιτευομαστε για να γαμησουμε μουνι της προκοπης.
Επειδη οτι βρισκετε μπροστα σας,το γαματε για να ικανοποιησετε τη σεξουαλικη σας πεινα,ακομα και η παλιοτελευταια μπαζοελλεηνιδα ΒΡΙΣΚΕΙ να γαμηθει.Και ετσι,ειναι απολυτα λογικο που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα..
Βλεπω κατι παλληκαρια σα τα κρυα τα νερα,να εχουν ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ διπλα τους..Και οταν τους ρωταω "τι βρισκουν" σε αυτες,μου λενε "Ε,πρεπει να γαμησουμε...Τι να κανουμε?..Ειναι μπαζακι βεβαια,αλλα στο κρεββατι ΠΥΡΑΥΛΟΣ"...
Και η συγκεκριμενη λοιπον ΜΠΑΖΟΕΛΛΕΗΝΙΔΑ,που γνωρισε το παιδαρα αυτον σε ενα κλαμπ,και γαμηθηκε μαζι του,την επομενη μερα θεωρει τον εαυτο της ΜΟΥΝΑΡΑ,γιατι σου λεει "Για να μου τη πεφτουν τετοιοι παιδαροι,ΜΕΤΡΑΩ".
Και παει ενας αλλος (οχι τοσο ομορφος,οσο ο παιδαρος της χτεσινης βραδιας),να της τη πεσει και τον κοιταζει με μισο ματι...Γιατι αυτοματως εχουν ανεβει τα "στανταρντ" της.
Τη βλεπει και η κολλητη της,που ειναι πολυ πιο ομορφη και λεει απο μεσα της "Ε,για να βρηκε τετοιο παιδαρο,η κολλητη μου,εγω ΑΝΕΤΑ μπορω να βρω γκομενο ανωτερο και απο το Σακη Ρουβα"...
Κι ετσι φτασαμε στο σημειο,να πηγαινει ενας μετριος,συμπαθητικος,καθημερινος Ελληνας,να τη πεσει σε μια ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ομορφιας Ελλεηνιδα και αυτη να τον περνει "στο ψηλο"...
ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Παρτε το χαμπαρι λοιπον...ΕΣΕΙΣ χαλασατε τη πιατσα...Γιατι εαν κοιταζατε τη ποιοτητα και ΟΧΙ τη ποσοτητα στο σεξ,δεν θα ειχαν παρει τα μυαλα των Ελλεηνιδων αερα...
Αν μια Ελλεηνιδα γκομενα,ηξερε οτι αν δεν λιωσει καθημερινα στα γυμναστηρια και στη διαιτα,ΔΕΝ θα της τη πεσει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΔΕΝ θα βρει να γαμηθει,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα...Αλλα τωρα ειναι ολες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
Και η πιο ΣΑΒΟΥΡΑ,με πατσοκιλα,πεσμενα βυζια και κυτταριτιδα,δεν υπαρχει περιπτωση να παει σε ενα κλαμπ το βραδυ και να μη της τη πεσουν...Καποιος "σαβουρογαμης" θα βρεθει...
Αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει "ολες καθετα την εχουν τη σχισμαδα"... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom