arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φίλε pipinomaniac εγώ τα είπα αυτά από προσωπική μου εμπειρία και τα ενοούσα, τώρα αν εσύ βλέπεις μεγάλη διαφορά στις γκόμενες της πρωτεύουσας απο αυτές της Πατάγια τότε τι να πω γούστα είναι αυτάΚαλα...μιλαμε οτι πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος σε αυτη τη γη που το υποστηριζει αυτο...
Απο τα εκατομμυρια των επισκεπτων της Ταυλανδης τα τελευταια 30-40 χρονια,δε πρεπει να εχει υπαρξει αλλος...
Και ρε συ rafman..ειπαμε να ποσταρεις κι εσυ κανα μωρο,αλλα βαλε τουλαχιστον κανενα της προκοπης...
Γιατι δε πιστευω να συγκρινεις το μπουμπουκακι που ποσταρα εγω,με αυτα τα σαβουρια που εβαλες εσυ...Η διαφορα ομορφιας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Και αν ειναι να ειμαι "βασιλιας" στη Πατταγια με 100 ευρω τη μερα πηδωντας ΤΕΤΟΙΑ σαβουρια,αστο καλυτερα...
Εκτος και εαν υποννουσες "Βασιλιας της Σαβουρογαμιας"!!
από συγκρίσεις που έκανα στα gogo της Πατάγια με τo soicowboy (Elit υποτίθεται της πρωτεύουσας δεν είδα καμιά διαφορά, ίσα ίσα απογοητεύτικα από την ποσότητα και την ποιότητα στο soicowboy από τα gogo συνολικά 2 είχαν αρκετά μωρά και όμορφα, το ένα ήταν το shark και το άλλο δεν το θυμάμαι όλα τα άλλα να είχανε το πολύ 10 γυναίκες και αυτές μέτριες αντίστοιχα και στο club climax υποτίθεται αυτό που μαζεύει τις ποιο πολλές και καλές frelancer δεν το είδα σε καμία περίπτωση ανώτερο από το insomnia στην Πατάγια, φαντάζομαι θα έχεις παει Πατάγια και δεν θα κάνεις τις συγκρίσεις μόνο από φωτογραφίες που ποστάρουμε εδω μέσα
Nα και ένα μωράκι από εμένα της τελευταίας νύχτας στην Πατάγια από insomnia με την υποστήριξη του spyros1980, η φώτο την αδική πολύ μιλάμε για πανέμορφο πλασματάκι ετών 21 και ονόματος Nok