Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εμεις ετοιμαζομαστε για Μαιο...κοντευει λεμεεεεεεεεεεε

τελικα δε μας θυμισε κανεις ποτε ειναι οι μερες του βουδα φετος
κάνε αναζητηση στο google
αν διάβασα καλά έχει σχέση με την πανσέληνο του απριλίου
θα ρωτήσω πάντως και μια όμορφη με mail, αύριο όμως

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά παράδεισος είναι το Phuket (Patong Beach) μένω , ξενοδοχείο με 650Bt με Free wireless internet στο δωμάτιο , οι  γκόμενες δεν παίζονται (ότι κινιέται πηδιέται εκτός απο ανήλικες κάτω των 18 χρονών) , στα Μπάρ για να δουλεψουν είναι πανω από 18 , πηγαίνω εδώ και περίπου 5 χρόνια, εδω είναι όλα τα λεφτά , και όπως λένε οι προηγούμενοι λαλήσαντες αν σε γουστάρει η γκόμενα σου κάνει σκόντο στις τιμές (εμένα με έχει ρέψει από το γαμ.... ) , Πρώτη Disco στην Patong Beach είναι η Tiger με πολύ cool μουσική ...

Αυτά τα λίγα από μένα , Καληνύχτα παίδες για τι φωνάζει το Τιλάκ να πάμε για ύπνο.
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
σε ποιο ξενοδοχειο μενεις αγαπητε φιλε?πολλη καλη τιμη 650 μπαχτ

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
του μπαμπη το south mansion στην nanai road ... ειναι οτι καλυτερο !!! διοτι ειναι προς το βουνο και εκει η υγρασια σχεδον εξαμφανιζεται ... μπορεις βαλεις ΟΣΕΣ θελεις μεσα στο δωματιο !!! παρεα με ελληνες κατω απο το ξενοδοχειο στην καφετερια που ανοιξε προσφατα πριν μερικους μηνες !!! οπου ειναι και το μοναδικο μερος που μπορεις πιεις και Φραπε !!! (και εστιατοριο νικου φτιαχνει φραπε βεβαια αλλα αλλο να το εχεις στο δωματιο σου και αλλο να τραβιεσαι για να τον πιεις) !!!  ολα τα εχεις διπλα σου !!! μασαζ, μασαζ με full, ευρωπαϊκο φαγητο στο (jampee) που ειναι και φθηνο , μερος με καθημερινο μπουφε επισης εκει κοντα, 7eleven ακριβως απεναντι , ταυλανδεζικο φαγητο φθηνο εκει κοντα, μερος για φας θαλασσινα φρεσκα φθηνα και καλα παραδιπλα!!! και isaan food που θελουν καποιες κοπελες μονο εκει κοντα εχει !!!  παρκινγκ για μηχανακιο σου (οπου μπορει και μπαμπης στο νοικιασει), καθαρα δωματια καθημερινα, safe box κατω στην ρεσεπτιον το οποιο το θεωρω καλυτερο και ποιο ασφαλες για πολλους λογους, και αλλα πολλα !!!
ησουν κατατοπιστικοτατος φιλε μιμικο..με βλεπω να το προτιμω..θα παω 3 μηνες 7 ιουνιου-27 αυγουστου- κ το θεμα της διαμονης με απασχολει..ειναι παντως ευγενεστατοικ ο μπαμπης κ ο αργυρης..με προβληματιζει μονο η αποσταση..καθε μερα μηχανακι δε ειναι επικινδυνο?..κ τα κοριτσια?απλα τα φορτωνεις στο μηχανακι κ αντε παμε??τι λες??για τοσο καιρο??καποιοι στο φορουμ επιμενουν για cnn η για bellair που ειναι κοντα σε bangla..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
με προβληματιζει μονο η αποσταση..καθε μερα μηχανακι δε ειναι επικινδυνο?..
φυσικα και ειναι, και πολυ μαλιστα, το πουκετ εχει μονο στενους και ανηφορικους/κατηφορικους δρομους που συνηθως ειναι μουσκεμα και γλυστρανε,
η ναναι ειναι ο περιφεριακος της πατονγκ, εγω εμενα διπλα στου μπαμπη σε πανσιον που την εχει ενας ιταλος, καλο δωματιο καλη τιμη ΑΛΛΑ η περιοχη ειναι στο πουθενα και σχετικα μακρια απο το χαμο, ο δρομος μπροστα ειναι πολυσυχναστος και το σημειο δεν εχει κατι να σε τραβαει.
προτεινω να ακολουθησεις τις συμβουλες του εξπερ σε θεματα ξενοδοχειων/αερογραμμων 

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα και ειναι, και πολυ μαλιστα, το πουκετ εχει μονο στενους και ανηφορικους/κατηφορικους δρομους που συνηθως ειναι μουσκεμα και γλυστρανε,
η ναναι ειναι ο περιφεριακος της πατονγκ, εγω εμενα διπλα στου μπαμπη σε πανσιον που την εχει ενας ιταλος, καλο δωματιο καλη τιμη ΑΛΛΑ η περιοχη ειναι στο πουθενα και σχετικα μακρια απο το χαμο, ο δρομος μπροστα ειναι πολυσυχναστος και το σημειο δεν εχει κατι να σε τραβαει.
προτεινω να ακολουθησεις τις συμβουλες του εξπερ σε θεματα ξενοδοχειων/αερογραμμων 
κατ αρχην να εκφρασω τη χαρα μου που μου απαντα ενας ανθρωπος που θεωρω απο τους σημαντικοτερους του φορουμ..διαβασα με προσοχη ολες τις σελιδες 3 μηνες τωρα κ ησασταν εκπληκτικη παρεα..οπως κ ο james070 δωσατε ρεσιταλ..βεβαια υπαρχουν πολλοι ακομα.αληθεια χαθηκε ο doctortillac??οσο για την απαντηση σου με προβληματισες παλι πανω που αρχιζα να κατασταλαζω..ωστε λες πως ειναι επικινδυνα??εχω μπροστα μου ακομα 2 κ κατι μηνακια να αποφασισω..οποιος θα ηθελε να πει τη γνωμη του θα το εκτιμουσα πολυ..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην πιατσα να μεινεις, αν υπαρχει δωματιο στη soi eric  κλειστο απο τωρα.
για φαντασου να "ψωνισεις" , να βγει μαπα και να εισαι μακρια απο τη μπαγκλα...
εχουν συμβει αυτα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Επειδη το γνωστο αθλημα κατανταει βαρετο αν το κανεις συνεχεια (και ας διαφωνουν για την ωρα πολλοι μαζι μου-θα φτασει για ολους καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου) και επειδη η εν Ταυλανδη ζωη κατανταει επισης βαρετη αν ο ανθρωπος δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα/χομπι η δουλειες να απασχολειται, εχουμε μηπως ενδιαφερομενους που εκτος απο το γνωστο σπορτ να τους αρεσουν γενικα και αλλα σπορ?
Πχ μου εχει κολλησει στο μυαλο εδω και καποιο καιρο το kite boarding. Απο τις λιγες γνωσεις μου, εμαθα οτι στην Ασια η Ταυλανδη ειναι απο τα καταλληλοτερα μερη για να το εξασκησει κανεις. Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια στο σαιτ

Εχουμε και το world cup τωρα και παω και τους χαζευω καθε μερα, γινεται χαμος, απιστευτο θεαμα, αλλα το προβλημα ειναι οτι εχω σκασει απο τη ζηλια μου μονο να τους βλεπω    :grin:

Μηπως γνωριζει κανεις ποσο κανει αυτο στην Ελλαδα. Απο περιεργεια ρωταω και για να κανω συγκριση τιμων με Ταυλανδη.

stef73

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους απο patong!!!!για ακομη μια φορα εδω!!!πολυ καλα τα πραγματα tiger και hollywood εχτες ηταν τιγκα απο μωρα!!!αν και αυτο που πηρα χτες δεν μου βγηκε καλο στο  :fuck1:αλλα ετσι ειναι αυτα λαχεια!!!τωρα περιμενω να ξυπνησει να την κανω για κανα μπανακι στην karon, καλα να περνατε ολοι οι ξενιτεμενοι!!!!

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μην ξεχναμε και την παρελαση 25 Μαρτιου στη ws.
Θα ξεκινησει 11.00 ωρα το βραδυ με καταθεση στεφανων στου Φωτη, γουρουνακι στη σουβλα,
ελαφρολαικο ρεπερτοριο με βαρια ζειμπεκικα στη σοι Μπουακαο, θα ακολουθησει συνεντευξη
απο το τοπικο καναλι για το πως βρεθηκαμε εδω και απο πιο πλανητη ερχομαστε...
Μετα ως συνηθως η παρελαση θα περασει απο παραλιακη οπου ολα τα γυναικοπαιδα θα ανεμιζουν ελληνικα σημαιακια και θα ζητωκραυγαζουν νατοι-νατοι οι πρωταθλητες...
Μετα βεβαια η παρελαση θα περασει εξω απο τους επισημους οπου η εξεδρα θα εχει στηθει
μεταξυ Lucifer/marin/isomniα και θα καταληξει Bali hai με καυση πυροτεχνηματων και καψιμο των παντων... :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Πρόεδρε σκίζεις από οργάνωση.Με τους τούρκους κανόνισε να μη κωλοτρίβονται γύρω μας εκείνη τη μέρα :argue:

Ετοιμάζω ρεπορτάζ από τη χτεσινή βραδιά.Η κουνιάδα με έχει τρελάνει στο  :fuck2:  :fuck1:

Δεν φεύγει από το μυαλό μου το Πεντάρι όμως  :helpplea: ξερεις εσύ και ο Ζαν...
Τα έχω  :headbang:

Απόψε θα χρειαστώ Baccarotherapy.....Sua!
:dancing:  :dancing:  :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα από Παττάγια.
Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά που ανεβάζουν multimedia υλικό αλλά και περιγραφές κλέβουν πολύ ώρα από τις διακοπές τους.Τα τηλεφωνικά δίκτυα εδώ είναι απελπιστικά αργά, το BTV δεν ανταποκρίνεται καμμιά φορά,οι φωτό θέλουν σμίκρυνση στα 200kb τα βίντεος μετατροπή,κλπ.Το τελευταίο που θα ήθελε να ακούσει κανείς από αυτους είναι εξυπνάδες η αρνητικά σχόλια.Πάντως μπράβο παιδιά συνεχίστε αφού σας αρέσει και εγώ όσο μπορώ θα ποστάρω.
Χτες η ομάδα BTV κάναμε επίσκεψη στο Fotis Beer Bar με ιδιοκτήτη τον πατριώτη μας Φώτη.Ο άνθρωπος μας εξυπηρέτησε και μας κέρασε γαλάζια σφηνάκια έβγαλε μεζεδάκια και ζήτησε από τα κορίτσια του να μας χορέψουν με Ταιλανδικά τραγούδια.Η ατμόσφαιρα πολύ καλη το μόνο μαγαζί που δούλευε από το συγκρότημα των μπαρ.Βρίσκεται στη Μπουακάο δίπλα στη Kasikorn Bank μαζί με άλλα μπαράκια. Από ότι άκουσα είναι η μοναδική ανοιχτή ελληνική επιχείρηση τώρα στη Παττάγια. Πιστεύω αξίζει τη στήριξη μας, έστω για ένα ποτάκι.Για τους λάτρεις του Greek soccer παίζει και Ελληνικό πρωτάθλημα.Για τους υπόλοιπους έχει και κοριτσάκια.
Εντάξει δε συγκρίνεται με τα μπαράκια της WS αλλά όποιος νειώθει μόνος κάποια στιγμή συνίσταται.Κεράσαμε και τις κοπέλες μια καμπανιά ποτά.Κάποια στιγμή με έπιασε Γογκoφαγούρα.Επρεπε να πάρω τη δόση μου σίγουρα. Ειχε και απελπιστική ζέστη κάτω από τις λαμαρίνες του συγκροτήματος, το ποδόσφαιρο πήγαινε κατά Παιανία μεριά οπότε την κάναμε για την αεράτη WS.Πιστοί ακόλουθοι Ζαν και επίτιμος.Οι άλλοι θα κατέβαιναν μετά το ντέρμπυ.Πηγαμε σε δύο μαγαζιά. Σχετικά άδεια από φαλάνγκ, αλλά οι τιμές ακατέβατες μέχρι και πεντοχίλιαρο μου ζήτηση η Πον στο Diamond αλλά ήταν διαμάντι πραγματικό,έτοιμο να το πάρεις και να εξαφανιστείς από προσώπου γης να μη σε ματιάξει κανείς. Τη σκέπτομαι πολύ αλλά είναι πολλά τα μπάτ παπΑΡΙ, σκέπτομαι ίσως να απέχω από τα μπουμ μπουμ 3-4 μέρες να βγάλω το τάλληρο για πάρτυ της..good idea..!Κατά τα άλλα μας έλειπε οι παρέα των άλλων μελών οι πλάκες και τα μπαλάκια, παλιόπαιδα πήρατε κίτρινη κάρτα.Έπεσε γέλιο όμως και με μας, ειδικά με τις μικρές που μας λέγανε I no lontam you,only somtam becouse you big-big!Tomolow maybe bye-bye.Στο πεζόδρομο δύο καλά μικρά κοντοπούτανα της πιάτσας στέκονταν για κορόιδα.Tau rai baby? Lomtam two,five (Long time 2500) τλεις φολές...φορές τη ρώτησα...τρεις φορές απάντησε 2500 Lt και 1500 σομταμ (short time).Αν τις δίνουν αυτης 2500 καλά κάνει και ζητάει το πεντάστερο διαμάντι του Diamond τάλληρο και λίγα είναι. O Ζαν πήρε ανάποδες της λέει το άλλο με τον ΤΟΤΌ το ξέρεις? Μία κακομούτσουνη δίπλα τους κάτι σαν τσατσά μας σιχτηρισε και μας είπε να πάμε στα τσακίδια.Ξεχνώ τι ακριβώς μας είπε αλλά τσαντίστηκε πολύ γιατί μας πήραν τα γέλια.Μετά την ήττα από τα προηγούμενα μωράκια την κάναμε στα σίγουρα για Marin Disco άνετη καθαρή και γεμάτο κοριτσάκια.
Και φυσικά πήρα πάλι το κουνιαδάκι του προέδρου την Πομ ένα μωρό που του δίνεις ένα χιλιάρικο την άλλη μέρα και σε προσκυνάει σα βασιλιά.Φυσικά πήρε και φιλοδώρημα για τις έξτρα υπηρεσίες.Χτές ένεκα δεύτερη νύχτα γάμου ήταν ακόμα πιο θανατηφόρα.Της πήρα και μαύρα εσώρουχα για φωτογράφιση (α ρε Ζαν δάσκαλε)  αλλά και για να μην τη δω πάλι τυλιγμένη με την άσπρη πετσέτα...Ημαρτον!Ευτυχώς έκανε ότι της είπα.Φυσικά ο Ζαν είναι μανίτσα σε αυτά δεν παίζεται. Η παρέα έχει και από ένα ταλέντο αλλά όλοι μας έχουμε κάτι κοινό.
Την αγάπη μας για αυτή τη χώρα και περισότερο για τα μικρά και απίστευτα διαβολάκια της.
Οι περιπέτειες των καθαρμάτων του BTV συνεχίζονται εδώ στη Πατάγια Ταυλάνδης.

Συνημμένα

• Fotis Beer Bar.jpg
    Fotis Beer Bar.jpg
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Fotis Beer Bar 2.jpg
    Fotis Beer Bar 2.jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Marin Disco.jpg
    Marin Disco.jpg
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φώτης μπαα ρεπορτάζ...και γκολ Βύντρα live...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα παίδες και από μένα
2η μέρα στην Παττάγια, μου το λέγανε, το γράφατε εσείς από εδώ αλλά άλλο πράγμα να το βλέπεις από κοντά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μέρος, χθες βράδυ που έκανα την πρώτη τσάρκα έπαθα πλάκα δεν το πίστευα ότι υπάρχει αυτό το μέρος καμία σχέση με την πρωτεύουσα είναι σαν το soicowboy να είναι μια ολόκληρη πόλη, τόσα μασατζίδικα, bar, club, τόσες πολλές γυναίκες, τόσες επιλογές πραγματικά δεν το περίμενα έπαθα, πολιτισμικό σοκ, όποιος από τους συναγωνιστές διαβάζει τόσα πράγματα για Πατάγια και δεν έχει έρθει πραγματικά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει πρέπει να έρθει επιτόπου να το δει και όπως έλεγα στην αρχή 2η  μέρα σήμερα, χθες όταν πατησα τα ιερά χώματα της Ταιλάνδης συνάντησα τυχαία στο αεροδρόμιο 2 έλληνες συναγωνιστές, καμία σχέση με το site από ότι κατάλαβα άλλα πήραμε το λεωφοριάκι και ήρθαμε Πατάγια  αυτοί έκλεισαν ξενοδοχείο κάπου κοντά στην walking street και εγώ είχα κλείσει ήδη από πριν το lk royal suites hotel, καλό 4άστερο μου βγήκε 40 ευρώ τη βραδυά για σουίτα 85τμ, καθαρό δεν χρεώνει έξτρα για guest καλό πρωινό και φαί γενικά, μόνο που μου ζητήσανε στην είσοδο 1000 bath deposit για την κάρτα τα οποία δεν κατάλαβα θα τα πάρω στο checkout ή τα ξεχνάω?
Τέλος πάντον βρέθηκα το βραδάκι με τους συναγωνηστές και ξεκινήσαμε για την τσάρκα από την beach road εκεί ήταν που άρχισα να παθαίνω πλάκα δίπλα στην παραλία ανάμεσα στους φοίνικες και τους άπειρους τουρίστες καθοντουσαν και περιμέναν άπειρες γυναίκες οι λεγόμενες από ότι κατάλαβα freelancers κάποιον τουρίστα να τις φορτώσει είχε αρκετά καλά, όπως περισότερα μέτρια και αρκετές όχι τόσο καλές το ένα παλικάρι που ερχόταν 4η φορά στην Πατάγια βιαζόταν να "ψωνίσει" όπως έλεγε από beach road νωρίς, είχε σταμπάρει 2-3 που του αρέσανε και τέλος πήγε και μίλησε σε μία "αστέρι" 19χρονο (από αγγλικά βέβαια δεν μίλαγε καθόλου αλλά ήταν αστέρι) και ένα χιλιαρικάκι το έκλεισε για όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα, έτσι την πήρε και τον χάσαμε, με το άλλο παλικάρι αράξαμε σε 2-3 beerbar όπου καταναλώσαμε τα ποτάκια μας (αυτός δηλαδή γιατί εγώ την έβγαλα με χυμούς) και καταλήξαμε στο club toni αν το  λέω καλά? το παλικάρι το χάλαγε που οι περισότερες δεν μιλάγανε αγγλικά και στο τέλος πήγε στο bar στην walking street με τις Ρωσίδες που τις είχε και άχτι εγώ πάλι γύρισα σε ένα από τα bar που είχαμε κάτσει γιατί είχα σταμπάρει μία και τη φόρτωσα αφού πλήρωσα το bar 250 bath και σε αυτήν 1000 bath long time γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μου αφού καναμε μία στάση στη loucifer για ένα ποτάκι
Αυτή που φόρτωσα την λένε lek 35άρα όχι φοβερά όμορφη (κορμάρα όπως οι περισότερες όμως) αλλά μου είχε κάνει το κλικ που λένε όταν μιλάγαμε στο μπαράκι που δούλευε και δεν το μετάνιωσα, πολύ καλή στο κρεβάτι, κάνει τα σχεδόν τα πάντα κατλάβεναι όποτε είμουν καυλομένος για δεύτερο και τρίτο γύρο και επερνε πρωτοβουλίες και ξεκίναγε, γενικά πολύ καλή και τρυφερή
Σήμερα αφού την έδιωξα και πήγα και ψώνισα φαγητά γλυκά κτλ από το τεράστιο εμπορικό στην 2ond road αν δεν κάνω λάθος (συγχωρέστε με για τα ονόματα αλλά ποτέ δεν δίνω ιδιέτερη βάση στα ονόματα μπαράκια, δρόμους, εμπορικά κτλ) για απόγευμα σκέφτομαι να πάω devils den  για τρίο αν το βρω φυσικά και μετά να συναντηθώ με τους συναγωνιστές για μπαρότσαρκα το βράδυ και να καταλοίξουμε στο insomnia που τόσα έχω ακούσει για αυτό το μέρος (αλήθεια τι ώρα ανοίγει το εν λόγο κατάστημα?)
Anyway μάγκες θα έχετε και νέα ανταπόκριση θα τα ξαναπούμε και sorry για το μεγάλο post

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες και από μένα
2η μέρα στην Παττάγια, μου το λέγανε, το γράφατε εσείς από εδώ αλλά άλλο πράγμα να το βλέπεις από κοντά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μέρος, χθες βράδυ που έκανα την πρώτη τσάρκα έπαθα πλάκα δεν το πίστευα ότι υπάρχει αυτό το μέρος καμία σχέση με την πρωτεύουσα είναι σαν το soicowboy να είναι μια ολόκληρη πόλη, τόσα μασατζίδικα, bar, club, τόσες πολλές γυναίκες, τόσες επιλογές πραγματικά δεν το περίμενα έπαθα, πολιτισμικό σοκ, όποιος από τους συναγωνιστές διαβάζει τόσα πράγματα για Πατάγια και δεν έχει έρθει πραγματικά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει πρέπει να έρθει επιτόπου να το δει και όπως έλεγα στην αρχή 2η  μέρα σήμερα, χθες όταν πατησα τα ιερά χώματα της Ταιλάνδης συνάντησα τυχαία στο αεροδρόμιο 2 έλληνες συναγωνιστές, καμία σχέση με το site από ότι κατάλαβα άλλα πήραμε το λεωφοριάκι και ήρθαμε Πατάγια  αυτοί έκλεισαν ξενοδοχείο κάπου κοντά στην walking street και εγώ είχα κλείσει ήδη από πριν το lk royal suites hotel, καλό 4άστερο μου βγήκε 40 ευρώ τη βραδυά για σουίτα 85τμ, καθαρό δεν χρεώνει έξτρα για guest καλό πρωινό και φαί γενικά, μόνο που μου ζητήσανε στην είσοδο 1000 bath deposit για την κάρτα τα οποία δεν κατάλαβα θα τα πάρω στο checkout ή τα ξεχνάω?
Τέλος πάντον βρέθηκα το βραδάκι με τους συναγωνηστές και ξεκινήσαμε για την τσάρκα από την beach road εκεί ήταν που άρχισα να παθαίνω πλάκα δίπλα στην παραλία ανάμεσα στους φοίνικες και τους άπειρους τουρίστες καθοντουσαν και περιμέναν άπειρες γυναίκες οι λεγόμενες από ότι κατάλαβα freelancers κάποιον τουρίστα να τις φορτώσει είχε αρκετά καλά, όπως περισότερα μέτρια και αρκετές όχι τόσο καλές το ένα παλικάρι που ερχόταν 4η φορά στην Πατάγια βιαζόταν να "ψωνίσει" όπως έλεγε από beach road νωρίς, είχε σταμπάρει 2-3 που του αρέσανε και τέλος πήγε και μίλησε σε μία "αστέρι" 19χρονο (από αγγλικά βέβαια δεν μίλαγε καθόλου αλλά ήταν αστέρι) και ένα χιλιαρικάκι το έκλεισε για όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα, έτσι την πήρε και τον χάσαμε, με το άλλο παλικάρι αράξαμε σε 2-3 beerbar όπου καταναλώσαμε τα ποτάκια μας (αυτός δηλαδή γιατί εγώ την έβγαλα με χυμούς) και καταλήξαμε στο club toni αν το  λέω καλά? το παλικάρι το χάλαγε που οι περισότερες δεν μιλάγανε αγγλικά και στο τέλος πήγε στο bar στην walking street με τις Ρωσίδες που τις είχε και άχτι εγώ πάλι γύρισα σε ένα από τα bar που είχαμε κάτσει γιατί είχα σταμπάρει μία και τη φόρτωσα αφού πλήρωσα το bar 250 bath και σε αυτήν 1000 bath long time γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μου αφού καναμε μία στάση στη loucifer για ένα ποτάκι
Αυτή που φόρτωσα την λένε lek 35άρα όχι φοβερά όμορφη (κορμάρα όπως οι περισότερες όμως) αλλά μου είχε κάνει το κλικ που λένε όταν μιλάγαμε στο μπαράκι που δούλευε και δεν το μετάνιωσα, πολύ καλή στο κρεβάτι, κάνει τα σχεδόν τα πάντα κατλάβεναι όποτε είμουν καυλομένος για δεύτερο και τρίτο γύρο και επερνε πρωτοβουλίες και ξεκίναγε, γενικά πολύ καλή και τρυφερή
Σήμερα αφού την έδιωξα και πήγα και ψώνισα φαγητά γλυκά κτλ από το τεράστιο εμπορικό στην 2ond road αν δεν κάνω λάθος (συγχωρέστε με για τα ονόματα αλλά ποτέ δεν δίνω ιδιέτερη βάση στα ονόματα μπαράκια, δρόμους, εμπορικά κτλ) για απόγευμα σκέφτομαι να πάω devils den  για τρίο αν το βρω φυσικά και μετά να συναντηθώ με τους συναγωνιστές για μπαρότσαρκα το βράδυ και να καταλοίξουμε στο insomnia που τόσα έχω ακούσει για αυτό το μέρος (αλήθεια τι ώρα ανοίγει το εν λόγο κατάστημα?)
Anyway μάγκες θα έχετε και νέα ανταπόκριση θα τα ξαναπούμε και sorry για το μεγάλο post
μπραβο γκαβλιαρη ,αξιος,τα 100 μπατ για την καρτα θα αφαιρεθουν απο την τιμη στο τελος που θα γινει εκκαθαριση η αν εχεις ηδη πληρωσει ,θα σου επιστραφουν στην ακκαθαριση ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
60€/ώρα,
Στην Ταϊλάνδη πόσο τιμάται η ωριαία εκπαίδευση;
Αύριο θα μάθω πόσο πάει το μαλλί και στο Boracay. :grin:

ρε συ vegankz πολλα τα 60ευρω και την ωρα μαλιστα?    :headbang:
μη δινεις σημασια στα πακετα του σαιτ παραπανω που φουσκωνουν τις τιμες με ξενοδοχεια και παπαριες...οι τιμες ειναι
4000Β για ΜΙΑ ΜΕΡΑ εκπαιδευσης, μια μερα διαρκει για αυτους περιπου 5-6 ωρες.
μπορεις να παρεις ομως και πακετο 3 ημερων αντι 11000Β
η εναλλακτικα μπορεις για δοκιμη να παρεις μια μερα και μετα αν σου αρεσει να το κανεις upgrade με αλλα 7000Β για αλλες 2μερες

ολα αυτα καλα τωρα πες οτι τα καταφερνεις και στεκεσαι ορθιος μετα απο 3 μερες το πιθανοτερο ειναι να σου αρεσει τοσο πολυ που θα θελεις να το κανεις συνεχεια και μονος σου (οπως μου ειπε αστειευομενος ενας εκει αν το μαθεις θα χασεις γυναικα, φιλους, δουλεια κτλ με αυτη τη σειρα ειναι σημαντικο αυτο  :2funny:)
ξερεις ποσο κανει στην Ελλαδα ο εξοπλισμος να τον αγορασεις?
εδω μου ειπαν περιπου 1000ευρω για τα παντα αλλα νομιζω με λιγο παζαρι πεφτουν στα 900

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για σας και πάλι από μένα μόλις επέστραψα από devils den αν και το ξενοδοχείο μου είναι στη soi bukai σε δρόμο κάθετο δηλαδή από το soi lk metro που βρίσκεται το devils den δυσκολεύτικα να το βρω μέχρι να μάθω δρόμους αργώ λίγο άλλα τώρα την έχω καταλάβει τη γενική ιδέα 2ond road, beach road αυτοί είναι οι βασικοί άξονες, τέλος πάντον για να μην χρονοτριβώ πήγα στο devils και ζήτησα από ένα έγχρωμο τύπο που ήταν υπεύθυνος από ότι κατάλαβα να επιλέξω 3 από τις κοπέλες που είχε εκείνη τη στιγμή χτυπάει το καμπανάκι η γκόμενα πίσω από το bar και αφού ο υπεύθυνος μου είχε εξηγίσει ότι όσες κοπέλες κάθονται δεξιά από μια κίτρινη γραμμή κάνουν anal όσες αριστερά δεν κάνουν, σκάσανε μέσα καμιά δεκαριά κοπέλες που καθόντουσαν έξω από το εν λόγο ίδρυμα και κάτσανε όλες δεξιά από αυτές δύο αξίζανε η far και  kikat? (νομίζω έτσι τη λέγανε) την όποια δεν τη βλέπω στο site και πήρα και την kitty την οποία θεώρησα αμέσως μετά από αυτές που διάλεξα ποιο ωραία από τις υπόλοιπες τουλάχιστον από κοντά, με πήρανε και οι τρεις και πήγαμε στη δίπλα είσοδο από το devils στο heavens... κάτι και πήγαμε σε ένα δωμάτιο όχι ιδιέτερα μεγάλο απλά είχε σαν ενωμένα 3 διπλά κρεβάτια στη σειρά για να χωρέσουν πολύ κόσμο, καθρέφτες γύρω γύρω, καθρέφτης ταβάνι μια κούνια σαν αυτές στις τσόντες  στη μέση και δίπλα ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρες και μία μεγάλη lcd τηλεόραση μπροστά από το κρεβάτια για να παίζει τσόντα αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις πήγαμε και οι 4 για μπάνιο όπου τις είχα και τις 3 και με πλένανε είχαμε και πεοθηλασμό στο μπάνιο για ζέσταμα που λένε και αφού στεγνώσαμε και κάναμε μία πλήση listering (καθαριώτης πάνω από όλα) μεταφερθήκαμε στα κρεβάτια με την τσόντα να παίζει και να έχω και τις τρεις να μου τρίβονται στην αρχή ξεκινήσανε την πίπα (ακάποτη) ταυτόχρονα πότε εναλασόντουσαν στις μπάλες στον κορμό, κάποια στιγμή οι δυό τους γλύφανε παντού στο σώμα και η μία στην πίπα και εγώ να τα βλέπω όλα αυτά από το καθρέφτη στο ταβάνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
anyway sorry παίδες η συνέχεια αύριο γιατί σε μισή ώρα πρέπει νά είμαι στην beach road εχω ραντεβού με τους άλλους συναγωνιστές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom