Καλημέρα παίδες και από μένα
2η μέρα στην Παττάγια, μου το λέγανε, το γράφατε εσείς από εδώ αλλά άλλο πράγμα να το βλέπεις από κοντά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μέρος, χθες βράδυ που έκανα την πρώτη τσάρκα έπαθα πλάκα δεν το πίστευα ότι υπάρχει αυτό το μέρος καμία σχέση με την πρωτεύουσα είναι σαν το soicowboy να είναι μια ολόκληρη πόλη, τόσα μασατζίδικα, bar, club, τόσες πολλές γυναίκες, τόσες επιλογές πραγματικά δεν το περίμενα έπαθα, πολιτισμικό σοκ, όποιος από τους συναγωνιστές διαβάζει τόσα πράγματα για Πατάγια και δεν έχει έρθει πραγματικά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει πρέπει να έρθει επιτόπου να το δει και όπως έλεγα στην αρχή 2η μέρα σήμερα, χθες όταν πατησα τα ιερά χώματα της Ταιλάνδης συνάντησα τυχαία στο αεροδρόμιο 2 έλληνες συναγωνιστές, καμία σχέση με το site από ότι κατάλαβα άλλα πήραμε το λεωφοριάκι και ήρθαμε Πατάγια αυτοί έκλεισαν ξενοδοχείο κάπου κοντά στην walking street και εγώ είχα κλείσει ήδη από πριν το lk royal suites hotel, καλό 4άστερο μου βγήκε 40 ευρώ τη βραδυά για σουίτα 85τμ, καθαρό δεν χρεώνει έξτρα για guest καλό πρωινό και φαί γενικά, μόνο που μου ζητήσανε στην είσοδο 1000 bath deposit για την κάρτα τα οποία δεν κατάλαβα θα τα πάρω στο checkout ή τα ξεχνάω?
Τέλος πάντον βρέθηκα το βραδάκι με τους συναγωνηστές και ξεκινήσαμε για την τσάρκα από την beach road εκεί ήταν που άρχισα να παθαίνω πλάκα δίπλα στην παραλία ανάμεσα στους φοίνικες και τους άπειρους τουρίστες καθοντουσαν και περιμέναν άπειρες γυναίκες οι λεγόμενες από ότι κατάλαβα freelancers κάποιον τουρίστα να τις φορτώσει είχε αρκετά καλά, όπως περισότερα μέτρια και αρκετές όχι τόσο καλές το ένα παλικάρι που ερχόταν 4η φορά στην Πατάγια βιαζόταν να "ψωνίσει" όπως έλεγε από beach road νωρίς, είχε σταμπάρει 2-3 που του αρέσανε και τέλος πήγε και μίλησε σε μία "αστέρι" 19χρονο (από αγγλικά βέβαια δεν μίλαγε καθόλου αλλά ήταν αστέρι) και ένα χιλιαρικάκι το έκλεισε για όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα, έτσι την πήρε και τον χάσαμε, με το άλλο παλικάρι αράξαμε σε 2-3 beerbar όπου καταναλώσαμε τα ποτάκια μας (αυτός δηλαδή γιατί εγώ την έβγαλα με χυμούς) και καταλήξαμε στο club toni αν το λέω καλά? το παλικάρι το χάλαγε που οι περισότερες δεν μιλάγανε αγγλικά και στο τέλος πήγε στο bar στην walking street με τις Ρωσίδες που τις είχε και άχτι εγώ πάλι γύρισα σε ένα από τα bar που είχαμε κάτσει γιατί είχα σταμπάρει μία και τη φόρτωσα αφού πλήρωσα το bar 250 bath και σε αυτήν 1000 bath long time γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μου αφού καναμε μία στάση στη loucifer για ένα ποτάκι
Αυτή που φόρτωσα την λένε lek 35άρα όχι φοβερά όμορφη (κορμάρα όπως οι περισότερες όμως) αλλά μου είχε κάνει το κλικ που λένε όταν μιλάγαμε στο μπαράκι που δούλευε και δεν το μετάνιωσα, πολύ καλή στο κρεβάτι, κάνει τα σχεδόν τα πάντα κατλάβεναι όποτε είμουν καυλομένος για δεύτερο και τρίτο γύρο και επερνε πρωτοβουλίες και ξεκίναγε, γενικά πολύ καλή και τρυφερή
Σήμερα αφού την έδιωξα και πήγα και ψώνισα φαγητά γλυκά κτλ από το τεράστιο εμπορικό στην 2ond road αν δεν κάνω λάθος (συγχωρέστε με για τα ονόματα αλλά ποτέ δεν δίνω ιδιέτερη βάση στα ονόματα μπαράκια, δρόμους, εμπορικά κτλ) για απόγευμα σκέφτομαι να πάω devils den για τρίο αν το βρω φυσικά και μετά να συναντηθώ με τους συναγωνιστές για μπαρότσαρκα το βράδυ και να καταλοίξουμε στο insomnia που τόσα έχω ακούσει για αυτό το μέρος (αλήθεια τι ώρα ανοίγει το εν λόγο κατάστημα?)
Anyway μάγκες θα έχετε και νέα ανταπόκριση θα τα ξαναπούμε και sorry για το μεγάλο post