You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
σωστοςςςςςςΜπερδεμενο μαλλον εσενα κοβω.κοιτα το να μην ξερεις κατι και να ρωτας να μαθεις δεν ειναι ντροπη το να εισαι ασχετος ομως για ενα θεμα και να κανεις τον ξυπνιο το θεωρω βλακεια!δηλαδη που το βρισκεις το ακατορθωτο οταν απ το GHIANK MAI που ειμουν φυγαμε πρωι με μινι βαν περασαμε απεναντι το ποταμι που ηταν το ΛΑΟΣ συνεχισαμε βορεια για ΜΥΑΝΜΑΡ και το βραδακι ειμασταν πισω GHIANK MAI.αλλα αν οπως πολλοι εδω μεσα εχεις σαν αφετηρια των αποστασεων την WS,η την BANGLA rd τοτε καταλαβαινω τις αποριες σου!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τι κανατε εκει ρε αλητες
εεε δεν πατε καλα
Μπανγκόκ
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης την Κυριακή για να επιδώσουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές, απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση να προκαλέσουν παράλυση στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Περίπου 100.000 υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού Τάκσιν Σιναουάτρα, ο οποίος είχε ανατραπεί με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006, έφθασαν το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα με οχηματοπομπές από βόρειες επαρχίας, κρατώντας κόκκινες σημαίες και παίζοντας δυνατά τραγούδια.
Χιλιάδες ακόμα αναμένονται στην πόλη ως το απόγευμα, με τους διαδηλωτές να συγκεντρώνονται σε κεντρική λεωφόρο. Οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές εξέφραζαν φόβους για ξέσπασμα επεισοδίων -αλλά η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι δε θα καταστείλει τις κινητοποιήσεις με τη χρήση βίας.
«Θέλω να ευχαριστήσω τα 'κόκκινα πουκάμισα' για το ότι σεβάστηκαν την τάξη» είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Αμπίσιτ Βετζατζίβα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Ωστόσο, η κυβέρνηση ανησυχεί για ορισμένες ομάδες μέσα στα 'κόκκινα πουκάμισα' που μπορεί να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την κατάσταση σε σύγκρουση» δήλωσε.
Οι Αρχές έχουν θέσει 40.000 στρατιώτες κι αστυνομικούς σε ύψιστη επιφυλακή κι έχουν ενεργοποιήσει τη νομοθεσία για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που δίνει το δικαίωμα στις αρχές να φυλακίζουν υπόπτους για επεισόδια βίας επ' αόριστον - έως και για ένα χρόνο.
Οι διοργανωτές της κινητοποίησης επιμένουν ότι η πορεία τους θα είναι ειρηνική και θα έχει ως στόχο να πιέσει τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης να διαλύσει τη βουλή και να ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες.
Οι σύμμαχοι του Τάκσιν φέρονται να προηγούνται στις δημοσκοπήσεις.
«Εάν ο Αμπίσιτ δεν παραιτηθεί ως την Δευτέρα, θα διαδηλώσουμε σε όλη την Μπανγκόκ» δήλωσε ο Βίρα Μουσικαπόνγκ, πρόεδρος του Ενωμένου Μετώπου για την Δημοκρατία κι εναντίον της Δικτατορίας (UDD).
Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «ελίτ που δεν έχει εκλεγεί» αλλά αναδειχθεί αδιαφανώς στην εξουσία μετά το πραξικόπημα.
Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου να κατασχεθούν 1,4 δις δολάρια από την περιουσία του Τάκσιν με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας από τον πρώην πρωθυπουργό (2001-2006) εξόργισε ακόμα περισσότερο τους υποστηρικτές του 60χρονου αυτοεξόριστου μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών.
Ο Τάκσιν, ιδρυτής της Shin Corp, είχε κατηγορηθεί για «διαφθορά» και «προσπάθεια υπόσκαψης της μοναρχίας».
εεε δεν πατε καλα
Μπανγκόκ
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης την Κυριακή για να επιδώσουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές, απειλώντας σε αντίθετη περίπτωση να προκαλέσουν παράλυση στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Περίπου 100.000 υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού Τάκσιν Σιναουάτρα, ο οποίος είχε ανατραπεί με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006, έφθασαν το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα με οχηματοπομπές από βόρειες επαρχίας, κρατώντας κόκκινες σημαίες και παίζοντας δυνατά τραγούδια.
Χιλιάδες ακόμα αναμένονται στην πόλη ως το απόγευμα, με τους διαδηλωτές να συγκεντρώνονται σε κεντρική λεωφόρο. Οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές εξέφραζαν φόβους για ξέσπασμα επεισοδίων -αλλά η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι δε θα καταστείλει τις κινητοποιήσεις με τη χρήση βίας.
«Θέλω να ευχαριστήσω τα 'κόκκινα πουκάμισα' για το ότι σεβάστηκαν την τάξη» είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Αμπίσιτ Βετζατζίβα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Ωστόσο, η κυβέρνηση ανησυχεί για ορισμένες ομάδες μέσα στα 'κόκκινα πουκάμισα' που μπορεί να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την κατάσταση σε σύγκρουση» δήλωσε.
Οι Αρχές έχουν θέσει 40.000 στρατιώτες κι αστυνομικούς σε ύψιστη επιφυλακή κι έχουν ενεργοποιήσει τη νομοθεσία για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που δίνει το δικαίωμα στις αρχές να φυλακίζουν υπόπτους για επεισόδια βίας επ' αόριστον - έως και για ένα χρόνο.
Οι διοργανωτές της κινητοποίησης επιμένουν ότι η πορεία τους θα είναι ειρηνική και θα έχει ως στόχο να πιέσει τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης να διαλύσει τη βουλή και να ανακοινώσει την προσφυγή στις κάλπες.
Οι σύμμαχοι του Τάκσιν φέρονται να προηγούνται στις δημοσκοπήσεις.
«Εάν ο Αμπίσιτ δεν παραιτηθεί ως την Δευτέρα, θα διαδηλώσουμε σε όλη την Μπανγκόκ» δήλωσε ο Βίρα Μουσικαπόνγκ, πρόεδρος του Ενωμένου Μετώπου για την Δημοκρατία κι εναντίον της Δικτατορίας (UDD).
Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «ελίτ που δεν έχει εκλεγεί» αλλά αναδειχθεί αδιαφανώς στην εξουσία μετά το πραξικόπημα.
Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου να κατασχεθούν 1,4 δις δολάρια από την περιουσία του Τάκσιν με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας από τον πρώην πρωθυπουργό (2001-2006) εξόργισε ακόμα περισσότερο τους υποστηρικτές του 60χρονου αυτοεξόριστου μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών.
Ο Τάκσιν, ιδρυτής της Shin Corp, είχε κατηγορηθεί για «διαφθορά» και «προσπάθεια υπόσκαψης της μοναρχίας».
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Μπερδεμενο μαλλον εσενα κοβω.κοιτα το να μην ξερεις κατι και να ρωτας να μαθεις δεν ειναι ντροπη το να εισαι ασχετος ομως για ενα θεμα και να κανεις τον ξυπνιο το θεωρω βλακεια!δηλαδη που το βρισκεις το ακατορθωτο οταν απ το GHIANK MAI που ειμουν φυγαμε πρωι με μινι βαν περασαμε απεναντι το ποταμι που ηταν το ΛΑΟΣ συνεχισαμε βορεια για ΜΥΑΝΜΑΡ και το βραδακι ειμασταν πισω GHIANK MAI.αλλα αν οπως πολλοι εδω μεσα εχεις σαν αφετηρια των αποστασεων την WS,η την BANGLA rd τοτε καταλαβαινω τις αποριες σου!
Κανε λιγο κρατει μεγαλε! Και Λαος εχω παει, και Chiang Mai, και WS και Bangla Road. Αυτο που εννοω ειναι οτι το Μυανμαρ δεν ενδεικνυται για ταξιδια βιζας. Και αυτο γιατι για να πας στο Μυανμαρ απαιτειται χρονοβορα βιζα που διαρκει περιπου 3 μηνες να την παρεις απο την Πρεσβεια. Γνωριζω οτι αυθημερων, δινουνε βιζα σε αυτους που θελουν να κανουν καταδυσεις στον νοτο του κρατους, και η ημερησια βιζα στοιχιζει 250 δολλαρια. 250 δολλαρια, που δεν συνιστουνται για την απλη αποκτηση της βιζας για Ταυλανδη, αφου απο το Λαος γινεται η δουλεια το ιδιο, και μονο με 40 δολλαρια που απαιτει το Λαος για να εισελθεις στο κρατος. Εσυ δηλαδη πηγες αυθημερων στο Μυανμαρ? Και ποσα πληρωσες για να σου δωσουν βιζα? Πες και σε μας της Bangla και της WS να μαθουμε.
φιλε pagtao οτι και να ποσταρουμε ενα ευχαριστω δυσκολα θ'ακουσουμε.
εγω παντως θα ποσταρω πολυ υλικο στο pattaya addicts που εκει σ'εκτιμανε.
οταν θα εχω ετοιμο το trip report θα δωσω το link εδω και οποιος ειναι advance member θα μπορεσει να το δει.
τεσπα εμεις να ειμαστε καλα και να περναμε super εδω που ημαστε! τα λεμε σε καμια ωριτσα στην buakaow!!!
οταν θα εχω ετοιμο το trip report θα δωσω το link εδω και οποιος ειναι advance member θα μπορεσει να το δει.
τεσπα εμεις να ειμαστε καλα και να περναμε super εδω που ημαστε! τα λεμε σε καμια ωριτσα στην buakaow!!!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε σεις έπρεπε να βάλετε και κόκκινα μπλουζάκια για να είσαστε στο κλίμα!! Αφού σα διαδήλωση ήσασταν!!!Εμείς πάντως της WS ετοιμαζόμαστε για νέα μπουρδελότσαρκα
Να και τα δώδεκα καθάρματα που περνάνε την Πύλη της κολάσεως
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε pagtao οτι και να ποσταρουμε ενα ευχαριστω δυσκολα θ'ακουσουμε.
α φιλε ζαν εγω ειμαι φαν σου και στο pattaya addicts μην στεναχωριεσε χεχε , σε παρακολουθω στενα ... αλλα το κακο με σενα ειναι οτι εχουμε εντελως τα ιδια γουστα και θα μαλωνουμε μολις ερθω αντε περιμενω λινκ , αν και ακομα δεν μου εδωσες το φαψεβοοκ της casey και με στεναχωρησες
τα λεμε 2-3 μερες απο κοντα !!!!
Φίλτατε DJzan , μη ξεχνάς πως εδώ είμαστε όλοι Έλληνες ( με ότι σημαίνει αυτό ) καθώς και την διαφορετική δομή που έχει το BTV σε σχέση με το PA και ειδικά με το advanced τμήμα. Μέχρι και το να κάνεις λογαριασμό στο Btv είναι ηθικά κολάσιμο για πολλούς, εσύ θες και ειλικρινή σχόλια ;)φιλε pagtao οτι και να ποσταρουμε ενα ευχαριστω δυσκολα θ'ακουσουμε.
Ελπίζω κάποια στιγμή , κάποιος να δημιουργήσει "ένα κομμάτι κώδικα" και να έχουμε και εμείς την πιο prive γωνιά μας στα Ελληνικά, μιας και πολλοί συναγωνιστές δεν έχουν την απαραίτητη άνεση στην αγγλική γλώσσα για να έρθουν στο PA.
******* Μιλώ για ένα φόρουμ ή ένα τμήμα ενός φόρουμ με ξεχωριστή δικιά του εγγραφή και κάποιο είδος επιβεβαίωσης πριν μπει κανείς στα άδυτα των αποκαλυπτικών μας διηγήσεων ***********
Εγώ πάντως αναμένω με αγωνία το trip report σου στο ΡΑ και δε σου κρύβω πως είσαι μέρος τις αιτίας που αγόρασα νέα μηχανή με εξαιρετικές δυνατότητες για να μπορέσω να σε πλησιάσω στο θέμα της φωτογραφίας , καθώς επίσης και επιπρόσθετο οικονομικό budget για να χτυπήσω μερικά δεκαράκια από GoGo μιας και δεν έχω την δική σου δεινότητα στα freelancer.
(εκείνο με την καλτσοδέτα π.χ. είναι κλάσεις ανώτερο από όλα τα πρώην τιλάκ μου ;) )
Όπως και να έχει , απολαύστε το ταξίδι σας παιδιά, Την Τρίτη στέλνω και δικό μου ανταποκριτή ( Spyros1980 ) και μια βδομάδα μετά , πρώτα ο θεός , θα σκάσω μύτη και εγώ.
Λάκη από ότι θυμάμαι δε σε προλαβαίνω κάτω, οπότε το απαραίτητο κουτσομπολιό θα γίνει μετά το Πάσχα που θα γυρίσω και εγώ. Αυτή την φορά θα έχω μαζί μου και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό
Όποιος είναι κάτω την Παρασκευή 28/03 να μην κανονίσει τίποτα , θα πάμε μπουρδελότσαρκα με τα παιδιά από το PA. Στείλτε μου τηλέφωνο σε π.μ. να κανονίσουμε.
Με πρόλαβες άχρηστεα φιλε ζαν εγω ειμαι φαν σου και στο pattaya addicts μην στεναχωριεσε χεχε , σε παρακολουθω στενα ... αλλα το κακο με σενα ειναι οτι εχουμε εντελως τα ιδια γουστα και θα μαλωνουμε μολις ερθω αντε περιμενω λινκ , αν και ακομα δεν μου εδωσες το φαψεβοοκ της casey και με στεναχωρησες
τα λεμε 2-3 μερες απο κοντα !!!!
Εσύ αγαπάς πολύ εύκολα δεν είσαι για "φαψεβοοκ"
Είχες την πορνοστάρ στο δωμάτιο σου και την άφηνες για να έρθεις να πάρεις μάτι την δικιά μου
Αυτές είναι για μένα που είμαι γεννημένος butterfly
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
καλα ντε μη βαρας και στον κολλητο μου το ιδιο αστειο θα ελεγα και πιστευω θα γελουσε...φιλε φαντομα πραγματικα το θεωρεις αστειο?φιλε φαντομα πως θα σου φενοτανε να ελεγα τα ιδια για την γυνεκα σου?φιλε φαντομα. τα τελευτεα 2 χρονια εδω στο φορουμ εχω σχηματισει τιν καλιτερι εντυποση για σενα,σε θεωρο πολυ σοβαρο ατομο, οποτε δεν θα αφησω αυτο το σχολιο σου να επιρεαση την κριση μου. ανθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθη....συνχωρεμενος.
δεν ξερω παντως τι εβαλλες στο μυαλο σου αλλα οτι κι αν εβαλλες βγαλε το αμεσως γιατι εγω αλλο εννοουσα, ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα
μου φαινεται κωμικο παντως να μπαινουμε σε μια τετοια συζητηση για μια κοπελλα που δεν εχεις συναντησει ποτε
σου ευχομαι καλη επιτυχια στο εγχειρημα σου ;)
αν οπως πολλοι εδω μεσα εχεις σαν αφετηρια των αποστασεων την WS τοτε καταλαβαινω τις αποριες σου!
αυτη η φραση, απορροια εν μερει δικαιολογημενου εκνευρισμου, θεωρειται ως αποδειξη συλλογικης αγνωμοσυνης?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
royal twins room ειναι μαλλον αυτο ε? και μαλλον deluxe?One more boom-boom tarlink?
Κοιτα φιλαρακο η δικια σου αμφιβολια ξεκινησε αν μπορει καποιος να παει ΜΥΑΝΜΑΡ αυθημερως χωρις να με ρωτησεις σε ποιο μερος της Ταυλανδης ημουν καταρχην.Μετα ποιος σου ειπε οτι εγω ενδιαφερομουν για καταδυσεις στο νοτο οπως αναφερεις!η βιζα που σου δινουν στο ΜΥΑΝΜΑΡ εχει ισχυ για 15 μερες και εκανε 500 μπατ και στην δινουν εκεινη την ωρα.η ολοημερη εκδρομη απ το τσιανκ μαι προς λαος κατι ναους ιαματικα λουτρα μυανμαρ και επιστροφη εγινε αυθημερος και στοιχισε 900 μπατ.τωρα τα υπολοιπα που λες εσυ δεν τα γνωριζω.Κανε λιγο κρατει μεγαλε! Και Λαος εχω παει, και Chiang Mai, και WS και Bangla Road. Αυτο που εννοω ειναι οτι το Μυανμαρ δεν ενδεικνυται για ταξιδια βιζας. Και αυτο γιατι για να πας στο Μυανμαρ απαιτειται χρονοβορα βιζα που διαρκει περιπου 3 μηνες να την παρεις απο την Πρεσβεια. Γνωριζω οτι αυθημερων, δινουνε βιζα σε αυτους που θελουν να κανουν καταδυσεις στον νοτο του κρατους, και η ημερησια βιζα στοιχιζει 250 δολλαρια. 250 δολλαρια, που δεν συνιστουνται για την απλη αποκτηση της βιζας για Ταυλανδη, αφου απο το Λαος γινεται η δουλεια το ιδιο, και μονο με 40 δολλαρια που απαιτει το Λαος για να εισελθεις στο κρατος. Εσυ δηλαδη πηγες αυθημερων στο Μυανμαρ? Και ποσα πληρωσες για να σου δωσουν βιζα? Πες και σε μας της Bangla και της WS να μαθουμε.
οχι ρε φιλε δεν περιμενω κανενα χειροκροτημα απο δω μεσα αν τυχον και μεταβιβασω καποια πληροφορια η εμπειρια που εζησα.αλλωστε το ιδιο και γω οπως ολοι μας εχουμε βοηθηθει μεσα απ αυτο το σαιτ.απλως αμφισβιτηθηκα για κατι που εζησα.αυτη η φραση, απορροια εν μερει δικαιολογημενου εκνευρισμου, θεωρειται ως αποδειξη συλλογικης αγνωμοσυνης?
royal twins room ειναι μαλλον αυτο ε? και μαλλον deluxe?
Κατηγορηματικα ΝΑΙ!
Αλλά όχι το 806 είχε άλλο πίνακα πίσω
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπραβο ρε μαγκες ειστε ωραιοι, μην μασατε με τιποτα και να περνατε καλα.Αντε γερα οπως λεει και ο Pagtao.φιλε pagtao οτι και να ποσταρουμε ενα ευχαριστω δυσκολα θ'ακουσουμε.
πολυ σωστη τοποθετησηδεν περιμενω κανενα χειροκροτημα απο δω μεσα αν τυχον και μεταβιβασω καποια πληροφορια η εμπειρια που εζησα.αλλωστε το ιδιο και γω οπως ολοι μας εχουμε βοηθηθει μεσα απ αυτο το σαιτ.απλως αμφισβιτηθηκα για κατι που εζησα.
οπως και πολυ καλο ειναι να υπαρχει αμφισβητηση
χωρις ομως υποτιμητικα σχολια αλλα με επιχειρηματα που απορρεουν κυριως απο εμπειρικη γνωση