λες να καταλαβουν το αεροδρομιο σαββατοβραδο?Και εγώ φτάνω Κυριακή την τρέλα μου!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Συναγωνιστές καλησπέρα
Μετά απο δυο μήνες στο παράδεισο γύρισα πίσω και αισθάνομαι ότι
γύρισα στο Αφγανιστάν....
Γαμώ το φελέκι μου γαμώ...
με βλέπω από Ιούνη και μετά πάλι για κάνα δίμηνο.. (προς το παρόν δεν έχω συνέλθει ακόμη)
τα νευρααααααααααααααααα μου....
επιτέους!
γύρισες.
άρχισα να νιώθω ότι έμεινα μόνος μου στο ελλαδιστάν!
Αναφορά γρήγορα.
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτό ήταν μάγκες αύριο πετάω και εγώ για bkk μετά από 6 μήνες από το πρώτο ταξίδι (με αρκετές στερήσεις στα φράγκα και αρκετό παρακαλετό για άδεια από τη δουλειά για δύο βδομάδες) και κατευθείαν Πατάγια αυτή τη φορά ταξιδεύω solo, την Κυριακή το μεσημεράκι θα έχω φτάσει στο ξενοδοχείο στην Πατάγια και θα αρχίσω την εξερεύνηση, με τόσους συναγωνιστές εκεί κάτω αυτό το καιρό όλο και με κάποιους μπορεί να συναντηθώ
Ελπίζω να προλαβαίνω να γράφω από το internet στο ξενοδοχείο νέα από το μέτωπο
Καλό μας ταξίδι σε όλους τους συναγωνιστές και καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη
Ελπίζω να προλαβαίνω να γράφω από το internet στο ξενοδοχείο νέα από το μέτωπο
Καλό μας ταξίδι σε όλους τους συναγωνιστές και καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη
Τελικά έγινε η πρώτη και ιστορική συνάντηση των μπουρδελιάρηδων.Βρεθήκαμε στη Λούσιφερ όπως είχαμε πει.Επιτέλους γνωριστήκαμε! Ειχαμε τρεις απουσίες βέβαια αλλά η ενδεκάδα έκλεισε.Μετά τη Λούσιφερ πήγαμε στο Diamond Gogo.Μεχρι και παρουσίαση της ομάδας στα ελληνικά έγινε από τα μεγάφωνα.Σε λίγη ώρα και αφού περάσαμε στο τρίτο μπουκαλάκι η παρέα απογειώθηκηκε.Έπεσαν κορμιά και το κέφι στο τσακίρ. Άλλοι είχαν τα τιλάκ τους και άλλοι άρπαζαν τα υπέροχα μικρά του μαγαζιού. Τράβηξα και κλήρο για να κεράσω το νούμερο επτά αλλά έγινε τζακ ποτ! Επτά no have λέει η μαμασάν.Βρε κατέβασε το πεντάρι κάτω όχι δε παίζεται έτσι το παιχνίδι λέει.Τα παιχνίδια όμως με τα μωράκια τρελάνανε και τον πρόεδρο και τους άλλους συμπαίχτες.Ο Παοκτζής έδωσε τα ρέστα του και μοίραζε πάσες-μπαλάκια δηλαδή που ξεσήκωσαν μουνοθύελα.Και οι έντεκα ήσαν υπέροχοι!Απόψε θα έχουμε συνάντηση στο Beer Garden για φαγητό και να γνωριστούμε καλύτερα.Ωρα εννιάμιση με δέκα.Ισως πέσει και ελληνική μουσική ίσως...ουζάκι όμως θα πιούμε σίγουρα εκεί δίπλα στη θάλασσα της Πατάγιας που μας φιλοξενεί και μας τρελένει αλλά και μας ενώνει.
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους...διαβαζω εδω κ 2 μηνες το σαιτ κ σημερα εφτασα επιτελους στη 1000 σελιδα..ειμαι πολυ χαρουμενος..απο δω κ περα θα τα λεμε..φευγω 7 ιουνιου εωσ 27 αυγουστου για πουκετ..σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.εκπληκτικο σαιτ ...Χμμμ... Εγω δεν εχω προβλημα (all alone in the watch tower) αλλα δεν ξερω γιο ολους
Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Προχτές πήρα από Ινσόμνια μία κοπελίτσα, την Μιάου.Στα σκαλιά όταν φεύγαμε ένας φαλάνγκ την άρπαξε και της έλεγε να ξαναπάνε πάνω...
Γιατόνομα ύστερα από τόσες χιλιάδες γκόμενες....Εγώ ήμουνα λιγο πιο πέρα και δεν ενεπλάκην, ήμουν μόνος
πάλι, ας είχα την χτεσινή ενδεκάδα και θα του λέγαμε...
Στο Γκόγκο χτες όταν πήγα τουαλέτα ένας απαράδεκτος Αγγλος της ζήτησε το τηλέφωνο, μου τα είπε μετά, και μετά όταν ψώνιζα κοτόπουλο από καροτσάκι από πίσω μου κάποιοι της κάνανε νόημα να πάει μαζί τους
Βίτσιο είναι να φάει κάποιος πληρωμένη γκόμενα αλλουνού;Μάλλον γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, χτες πρέπει να κυκλοφορούσαν χιλιάδες κορίτσια στις ντίσκο και στα γκογκο στα μπαρ και στους δρόμους.
Η δικιά μου είναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά με άψογη συμπεριφορά και στο κρεβάτι τέλεια. Χτές έμεινε μαζί μου όλη μέρα και όλη νυχτα.Πήγαμε στη πισίνα, για ψώνια και βόλτα.
Ηρθε και στη συνάντηση χτές μέχρι τέλους. Ε να μη χαλάσει και τη παράδοση μου έφερε και φίλη για να με κάνει happy να κονομήσει και εκείνη αλλά την έστειλα στο σπίτι της.
Η Μιάου με συνέδευσε στο Memorial Hospital σημερα. Ηθελα μία άλλη γνώμη για το γόνατο μου. Με εξυπηρέτησαν άψογα όπως πάντα. Εβγαλα και ακτίνα.Η γνωμάτευση... τελείως διαφορερική από την Ελληνική Συμπέρασμα... θα το ρίξω στο μπουμ μπουμ και στη διασκέδαση και μετά βλέπω.Αντε καλά να περνάμε πάντα.
Από σήμερα είμαι ελεύθερο πουλί πάλι.Θα αγωνιστώ παρέα με τους συμπαίχτες μου.
Γιατόνομα ύστερα από τόσες χιλιάδες γκόμενες....Εγώ ήμουνα λιγο πιο πέρα και δεν ενεπλάκην, ήμουν μόνος
πάλι, ας είχα την χτεσινή ενδεκάδα και θα του λέγαμε...
Στο Γκόγκο χτες όταν πήγα τουαλέτα ένας απαράδεκτος Αγγλος της ζήτησε το τηλέφωνο, μου τα είπε μετά, και μετά όταν ψώνιζα κοτόπουλο από καροτσάκι από πίσω μου κάποιοι της κάνανε νόημα να πάει μαζί τους
Βίτσιο είναι να φάει κάποιος πληρωμένη γκόμενα αλλουνού;Μάλλον γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, χτες πρέπει να κυκλοφορούσαν χιλιάδες κορίτσια στις ντίσκο και στα γκογκο στα μπαρ και στους δρόμους.
Η δικιά μου είναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά με άψογη συμπεριφορά και στο κρεβάτι τέλεια. Χτές έμεινε μαζί μου όλη μέρα και όλη νυχτα.Πήγαμε στη πισίνα, για ψώνια και βόλτα.
Ηρθε και στη συνάντηση χτές μέχρι τέλους. Ε να μη χαλάσει και τη παράδοση μου έφερε και φίλη για να με κάνει happy να κονομήσει και εκείνη αλλά την έστειλα στο σπίτι της.
Η Μιάου με συνέδευσε στο Memorial Hospital σημερα. Ηθελα μία άλλη γνώμη για το γόνατο μου. Με εξυπηρέτησαν άψογα όπως πάντα. Εβγαλα και ακτίνα.Η γνωμάτευση... τελείως διαφορερική από την Ελληνική Συμπέρασμα... θα το ρίξω στο μπουμ μπουμ και στη διασκέδαση και μετά βλέπω.Αντε καλά να περνάμε πάντα.
Από σήμερα είμαι ελεύθερο πουλί πάλι.Θα αγωνιστώ παρέα με τους συμπαίχτες μου.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 708
- Πόντοι
- 4.255
Zan ποσταρε την φωτο!!!!Ναι σ'ολα..........Παιδια,αυτη η συναντηση θα ΓΡΑΦΤΕΙ στην Ιστορια!!!!!!πολυ κεφι......πολυ καλα παιδια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ(Κυριοι,σας βγαζω το Καπελλο)αλλα θελω να σταθω σε 2 ατομa κυριως......Pagtao ειμαι πολυ τυχερος που σε γνωρισα(ειλικρινα!!!)και επισης θα σταθω στον ΠΡΟΕΔΡΟ Cristobal...Προεδρε,μακαρι το ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου να γινω σαν και σενα!!!!
Να'στε καλα,παιδια!!!!
Τα λεμε σημερα....
Α,και κατι αλλο..........Αρραβιωναζομαι!!!!!Τι λετε???να το παρω το κοριτσι???
Δεν κανω πλακα,,,
Να'στε καλα,παιδια!!!!
Τα λεμε σημερα....
Α,και κατι αλλο..........Αρραβιωναζομαι!!!!!Τι λετε???να το παρω το κοριτσι???
Δεν κανω πλακα,,,
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να ευχηθω τα καλυτερα λοιπον...οπως προανεφερα εχω φτασει σελιδα 1000 κ εχω ακομα επεισοδια μεχρι την τελευταια..παντως το σαιτ ειναι μεγαλη συντροφια..σα να ειμαι ηδη εκει..σα να εχω γνωρισει καποιους απο σας ηδη..να ρωτησω?τη κοπελα τη γνωριζεις καιρο??ειναι μεγαλη αποφαση..πρεπει να την αγαπας πολυεγω παντρευομε ΤΙΛΑΚ, 1 απριλιου βκκ . οσοι ειναι ΒΚΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!!!!
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποσο θα θελα να ημουνα στη συναντηση!!!!!!Πεντε βδομαδες ακομα....και μετα...
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μεγα λαθος...διαβασει κ παραδιαβασει κανεις 1000+ σελιδες οταν τον ενδιαφερει πολυ το θεμα..ειχα παει μια φορα το 2003 ταυλ.κ κοντεψα να γυρισω παντρεμμενος..θελει πολυ προσοχη..τωρα μεσα απο το σαιτ ανακαλθπτω μια ταυλανδη,ετσι οπως δεω την φαντασομουν.εκλεισα εισητηρια απο 7 ιουνιου εως 27 αυγουστου.για πουκετ..ελπιζω να τα καταφερω κ θα ηθελα την υποστηριξη του κοινου...παρα να λεμε παπαριες καλο ειναι να λεμε info για Ταυλανδη ακομα και αν επαναλαμβανονται αρκετες. Κανεις πλεον δε θα κατσει να διαβασει 1000+ σελιδες...
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα..θεωρω πως η παρουσια σου σε ενα ανδρικο φορουμ ειναι πολυτιμη κ αξιολογη..μη σταματησεις να λες τα πραγματα οπως τα νιωθεις..μακαρι να ακολουθουσαν κ αλλες γυναικες ..Τώρα θα φταίω εγώ να μιλήσω και να βγώ εκτός θέματος;
Άντε κρατιέμαι ακόμα λίγο...
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αγαπητε κοστα παρατηρω πως δεν γινεται σχεδον καμμια αναφορα για τα ελληνικα ξενοδοχεια του αργυρη κ του μπαμπη στην πατονγκ..κατι λιγα στην αρχη του φορουμ κ μετα σιγη..επειδη θα ραω πολυ πολυ καιρο ..3 μηνες ..σκεφτομουν να παω σε καποιο απ τα δυο..θα ηθελα τη γνωμη σου σαν απο τους πιο παλιους εδω μεςα..ευχαριστωμακρια απο τους ελληνες του πουκετ...
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
6 μηνες αλλα απο το ιντερνετ μονο! την γνωρισα οταν επεστρεψα απο ταιλανδη,και μιλαμε 6 μηνες καθημερινα, κανουμε την ιδια δουλεια, τις ειπα τι ζηταω και τα ιδια θελει και αυτη. οποτε... γιατι οχι.. και κουκλιτσα ειναι και εξυπνη και θελουμε τα ιδια πραγματα..λιγο τρελο ακουγεται αλλα ετσι ειμαι εγω....
προχώρα
ε ναι ακουγεται λιγο τρελλο να εχεις ορισει ημερομηνια γαμου με μια γυναικα που δεν την εχεις γνωρισει απο κονταλιγο τρελο ακουγεται