You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
διμιτλακισ καιγω την κουβανα την παντρεφτηκα 1/1/2008
πρωταπριλια....
πρωταπριλια....
Ακου την φωνη της καρδιας σου και οχι της λογικης!δεν εχεις αδικο... αλλα ετσι ειμαι εγω
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν δεν εχετε προβλημα ποσταρω την φωτογραφια που σας εβγαλα στο lucifer!
που ειναι η φωτο οεο που ειναι η φωτο οεο που ειναι ?
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αγαπητε games70 εχω μεινει αφωνος απο τις περιγραφες σου..οντως μονο ο κωσταςf16 κ εσυ τιμισατε το φορουμ με τοσο παραστατικες περιγραφες..ειναι σα να το ζουσα εγωω..τρελη παρεα ενα καταθλιπτικο βραδυ σαββατου..σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου κ με κανεις να ελπιζω πως οταν ερθει το πληρωμα του χρονου να βρεθω εκει ισως ξαναβρω το χαμογελο κ την ελπιδα οτι δεν ειναι ολα τοσο σκατα οσο τα βλεπω τωρα..απλα απιστευτοςςς...Ναι φίλε μου δεν διαφωνώ, απλά δεν το λέω επειδή τη λένε Ντία αλλά κάτι μου θύμησε σε σχέση με μια φωτό της που είχε ποστάρει κάποτε ο
Κώστας.
Ψάχνω αλλά δεν τη βρίσκω (χιλιάδες σελίδες...)
Όμως τι σημασία έχει?
Ας τις έχει ΟΛΕΣ καλά ο Θεός!!! εεεεε ο Βούδας ήθελα να πω!!!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Τι λες τώρα φίλε μου!αγαπητε games70 εχω μεινει αφωνος απο τις περιγραφες σου..οντως μονο ο κωσταςf16 κ εσυ τιμισατε το φορουμ με τοσο παραστατικες περιγραφες..ειναι σα να το ζουσα εγωω..τρελη παρεα ενα καταθλιπτικο βραδυ σαββατου..σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου κ με κανεις να ελπιζω πως οταν ερθει το πληρωμα του χρονου να βρεθω εκει ισως ξαναβρω το χαμογελο κ την ελπιδα οτι δεν ειναι ολα τοσο σκατα οσο τα βλεπω τωρα..απλα απιστευτοςςς...
μόλις βρεθείς εκεί θα ξεχάσεις και τ όνομά σου!
"my name is antony" θα λες!
ούτε Αντώνης ούτε τίποτα!
υ.γ.η Μαρία ποια είναι?
edit:ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά υπερβάλεις.(μετριόφρων)
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να είσαι σίγουρος ότι όταν με το καλό έρθει η ώρα και βρεθείς εκεί, θα βρεις και την χαρά και το χαμόγελο και την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και ότι άλλο θετικό και όμορφο που έχεις ξεχάσει ή σου έχει λείψει απλά.αγαπητε games70 εχω μεινει αφωνος απο τις περιγραφες σου..οντως μονο ο κωσταςf16 κ εσυ τιμισατε το φορουμ με τοσο παραστατικες περιγραφες..ειναι σα να το ζουσα εγωω..τρελη παρεα ενα καταθλιπτικο βραδυ σαββατου..σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου κ με κανεις να ελπιζω πως οταν ερθει το πληρωμα του χρονου να βρεθω εκει ισως ξαναβρω το χαμογελο κ την ελπιδα οτι δεν ειναι ολα τοσο σκατα οσο τα βλεπω τωρα..απλα απιστευτοςςς...
το πρόβλημα είναι όταν γυρίσεις που θα τα βλέπεις, ειδικά τον πρώτο καιρό, πιο σκατά απ'ότι τ'άφησες.
αλλά μην ανυσηχείς...μπορείς να ξαναπάς...
ας με βοηθήσει κάποιος ειδικά από τα παιδιά που είναι στο μέτωπο και μπορούν να ρωτήσουν άμεσα.
όταν έκανα σε κάποια φάση τον σταυρό μου μπροστά σε μια ταυλανδέζα ,αυτή νευρίασε και έφυγε.
σημαίνει κάτι γι'αυτές ή απλά έτυχε???
Μπα έτυχε φιλαράκο, αυτές πάνε με Ινδούς, Τούρκους και Πακιστάνους αλλλα και καθε καρυδιας καρύδι με σενα θα νευρίαζε; Αποκλείεται.
Ασε που έχω δει Ταυλανδέζα να φοράει σταυρό μενταγιον και μια άλλη είχε σταυρό τατού στο μπράτσο της.
Αντε χαιρετισμούς από Πατάγια
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Επισης και μια μονοημερη εκδρομη σε ΛΑΟΣ ΜΥΑΝΜΑΡ για βιζα.
Μονοημερη εκδρομη στο Μυανμαρ για βιζα? Μηπως μπερδευεις τις γραβατες με τα σωβρακα?
ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Χτες Σαββάτο συναντηθήκαμε στο Beer Garden.Αυτό σημαίνει πολλά.
Ενώσαμε δύο μεγάλα τραπέζια και κάναμε κάτι σαν τραπεζι γάμου - να μαθαίνει και ο dimitlakis (προχώρα αγόρι μου θα προσπαθήσω να έρθω στο γάμο σου, ΜΠΟΥΜΠΟΥΝιέρες ετοίμαζε εσύ)
Απόψε φτάσαμε τα δώδεκα μέλη!Είχαμε και δύο απώλειες αλλά δικαιολογημένες.Χτες γνωριστήκαμε καλύτερα, παιδιά από όλη την Ελλάδα.Παραγγείλαμε φαγητό και ποτάκια.Το μαγαζί προσφέρεται για τέτοιου ειδους συναντήσεις, μουσική σιγανή και ατμόσφαιρα χαλαρή.Γύρω μας διάφορα μικρά λυσσάξανε να ζευγαρώσουν. Πιο πριν πήρα το τηλέφωνο μιας μάγισσας με μαυρα.Δεν μπορούσα να αφήσω την παρέα για πάρτη της όμως.Ειχαμε πολύ πλάκα και δε ξεκολούσαμε βρε πάμε για κανένα μωράκι τους λέω μαντράχαλοι άντε σιγά σιγά ξεκινάμε για κανένα Gogo.
Ακουλουθεί φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση.
Και οι δώδεκα ήταν καθάρματα!
Ενώσαμε δύο μεγάλα τραπέζια και κάναμε κάτι σαν τραπεζι γάμου - να μαθαίνει και ο dimitlakis (προχώρα αγόρι μου θα προσπαθήσω να έρθω στο γάμο σου, ΜΠΟΥΜΠΟΥΝιέρες ετοίμαζε εσύ)
Απόψε φτάσαμε τα δώδεκα μέλη!Είχαμε και δύο απώλειες αλλά δικαιολογημένες.Χτες γνωριστήκαμε καλύτερα, παιδιά από όλη την Ελλάδα.Παραγγείλαμε φαγητό και ποτάκια.Το μαγαζί προσφέρεται για τέτοιου ειδους συναντήσεις, μουσική σιγανή και ατμόσφαιρα χαλαρή.Γύρω μας διάφορα μικρά λυσσάξανε να ζευγαρώσουν. Πιο πριν πήρα το τηλέφωνο μιας μάγισσας με μαυρα.Δεν μπορούσα να αφήσω την παρέα για πάρτη της όμως.Ειχαμε πολύ πλάκα και δε ξεκολούσαμε βρε πάμε για κανένα μωράκι τους λέω μαντράχαλοι άντε σιγά σιγά ξεκινάμε για κανένα Gogo.
Ακουλουθεί φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση.
Και οι δώδεκα ήταν καθάρματα!
Συνημμένα
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ:Πήγαμε σε δύο μαγαζιά, το πρώτο δεν θύμιζε gogo αλλά κάτι σαν Ανατολίτικα λουτρά. Τα πιτσιρίκια μπανιαριζόντουσαν και μετά πλακωνόντουσαν στα γλυψίματα.Μπήκε μέσα και ένας John Wain κάποια στιγμή.Από πίσω του τραινάκι τα κοριτσάκια. Τι κάνει, βγάζει βεντάλια με εικοσάμπατα και τα φυσάει στα μωρά. Πανικός και κωλοτούμπες. Εμεις τις πετάξαμε ένα καλαθάκι με πενήντα μπαλάκια των είκοσι αν και πολύ θα θέλαμε να τις ρίξουμε τα δικά μας μπαλάκια...
Ηταν νωρίς όμως και πήγαμε στο Beach Club Gogo. Εκει τα κοριτσια ήσαν ντυμένες ΠΑΟΚάκια.Ασπρη μπλουζα και μαυρο μινάκι. Από μέσα τίποτα.Καλτσάκι όλα τα λεφτά.Μαυρες και άσπρες ρίγες. Ο lakis (Brouce Willis)τρελάθηκε δε σταμάτησε να τα χαιδεύει (τα καλτσάκια αλλά και τα ποδαράκια).Ο Mike τρελλάθηκε.Διασκεδάσαμε πολύ σε αυτό το μαγαζί τα μωρά πήραν και το φιλοδώρημά τους ή σαν σαίτα ή σαν φιλάκι ή περασμένο στο βρακάκι(όσες φορούσαν..) Η Νεν νουμερο 68 (+1) ντράπηκε να μου δώσει φιλάκι αλλα θα ξαναέρθω για πάρτη της.Ενας Αράμπι έδωσε και το CD του και το έπαιξε ο DJ.Ισως αν είχαμε και εμεις κανένα ελληνικό αλλά είπαμε να μη γίνουμε νούμερα.Εδω θα ταίριαζε ποτε Βούδας ποτε Κούδας ΤΕΛΕΙΟ! Θα το βρω και θα ξαναπάμε.Τα κοριτσάκια δε φαντάζομαι πως θα το χορεύουνε δε βαριέσαι θα τους πετάμε μπαλάκια και καθαρίσαμε.
Σήμερα ξύπνησα δέκα γιατί το μωράκι έπρεπε να φύγει.Ευκαιρία για γράψιμο.Την συνάντησα στη Μαρίν ντισκο όπου πήγαμε με όλα τα παιδιά ήρθαν και οι δύο απόντες!Εκεί ήταν το χαρέμι του Προέδρου.Το μικρό το ειχα λιγουρευτεί από προχτες.Δεκαεννέα Μαρτίων και γλυκύτατο.Με τις άλλες κοπέλες βολεύηκαν και μερικοί συμπαίχτες. Νάσαι καλά πρόεδρε. Η μικρή Πομ αχ αχ ευτυχώς δε μιλόυσε αγγλικά γιατί θα την υιοθετούσα καμιά βδομάδα.Κοντή στενή γλυκιά αμαρτία. Την σκέπτομαι και απογειώνομαι.
Πάμε παρακάτω όμως. Στη Μαρίν ήταν όμορφα γιατί είχαμε χώρο, άπλα και άνεση χωρίς πολλές τσιγαρίλες.Τα παιδιά είναι μη καπνιστές πλήν δύο τριών, μπράβο μας.Τα κορίτσια ήταν στο κέφι και μας διασκέδασαν.Κατά τις τρείς και κάτι την κάνω με το παιδί. Ημουν κουρασμένος έτρεχα και στο Νοσοκομείο το μεσημέρι είχα και την Μιάου που μου φέρθηκε τέλεια αλλά ήθελα αλλαγή.Ευτυχώς καταλαβαίνει μου είπε και πολλά ευχαριστώ αλλα της έδωσα και παραπάνω από όσα ζητούσε...αλοίμονο τέτοιο κορίτσι.Η μικρή Πον ήταν κάτι σαν την Pan από το Μπακαρα του Ιανουαρίου. Οπότε η περιγραφή είναι Copy-paste.Στα φτερά μόνο είχαν διαφορά.
Αχ άγγελοι της κολάσεως και καθάρματα της Πατάγιας.Απόψε πάλι θα βρεθούμε, ε διακοπές έχουμε!Από ότι βλέπω ταιριάζουμε και χαίρομαι πάρα πολύ.Το πρόγραμμα έχει ποτό στου Φώτη Ελληνικό στέκκι που δεν έχω πάει καλο είναι να τιμήσουμε τον Πατριώτη μας.Ειναι κάπου στο soi 7 ωχ ωχ κάτι μου θυμίζει εκεί έχει Τραβελοσόυ και μασαζοκωλιές.Ελπίζω να μη μπλέξουμε χεχε
Από την Πατάγια για το BTV
Ηταν νωρίς όμως και πήγαμε στο Beach Club Gogo. Εκει τα κοριτσια ήσαν ντυμένες ΠΑΟΚάκια.Ασπρη μπλουζα και μαυρο μινάκι. Από μέσα τίποτα.Καλτσάκι όλα τα λεφτά.Μαυρες και άσπρες ρίγες. Ο lakis (Brouce Willis)τρελάθηκε δε σταμάτησε να τα χαιδεύει (τα καλτσάκια αλλά και τα ποδαράκια).Ο Mike τρελλάθηκε.Διασκεδάσαμε πολύ σε αυτό το μαγαζί τα μωρά πήραν και το φιλοδώρημά τους ή σαν σαίτα ή σαν φιλάκι ή περασμένο στο βρακάκι(όσες φορούσαν..) Η Νεν νουμερο 68 (+1) ντράπηκε να μου δώσει φιλάκι αλλα θα ξαναέρθω για πάρτη της.Ενας Αράμπι έδωσε και το CD του και το έπαιξε ο DJ.Ισως αν είχαμε και εμεις κανένα ελληνικό αλλά είπαμε να μη γίνουμε νούμερα.Εδω θα ταίριαζε ποτε Βούδας ποτε Κούδας ΤΕΛΕΙΟ! Θα το βρω και θα ξαναπάμε.Τα κοριτσάκια δε φαντάζομαι πως θα το χορεύουνε δε βαριέσαι θα τους πετάμε μπαλάκια και καθαρίσαμε.
Σήμερα ξύπνησα δέκα γιατί το μωράκι έπρεπε να φύγει.Ευκαιρία για γράψιμο.Την συνάντησα στη Μαρίν ντισκο όπου πήγαμε με όλα τα παιδιά ήρθαν και οι δύο απόντες!Εκεί ήταν το χαρέμι του Προέδρου.Το μικρό το ειχα λιγουρευτεί από προχτες.Δεκαεννέα Μαρτίων και γλυκύτατο.Με τις άλλες κοπέλες βολεύηκαν και μερικοί συμπαίχτες. Νάσαι καλά πρόεδρε. Η μικρή Πομ αχ αχ ευτυχώς δε μιλόυσε αγγλικά γιατί θα την υιοθετούσα καμιά βδομάδα.Κοντή στενή γλυκιά αμαρτία. Την σκέπτομαι και απογειώνομαι.
Πάμε παρακάτω όμως. Στη Μαρίν ήταν όμορφα γιατί είχαμε χώρο, άπλα και άνεση χωρίς πολλές τσιγαρίλες.Τα παιδιά είναι μη καπνιστές πλήν δύο τριών, μπράβο μας.Τα κορίτσια ήταν στο κέφι και μας διασκέδασαν.Κατά τις τρείς και κάτι την κάνω με το παιδί. Ημουν κουρασμένος έτρεχα και στο Νοσοκομείο το μεσημέρι είχα και την Μιάου που μου φέρθηκε τέλεια αλλά ήθελα αλλαγή.Ευτυχώς καταλαβαίνει μου είπε και πολλά ευχαριστώ αλλα της έδωσα και παραπάνω από όσα ζητούσε...αλοίμονο τέτοιο κορίτσι.Η μικρή Πον ήταν κάτι σαν την Pan από το Μπακαρα του Ιανουαρίου. Οπότε η περιγραφή είναι Copy-paste.Στα φτερά μόνο είχαν διαφορά.
Αχ άγγελοι της κολάσεως και καθάρματα της Πατάγιας.Απόψε πάλι θα βρεθούμε, ε διακοπές έχουμε!Από ότι βλέπω ταιριάζουμε και χαίρομαι πάρα πολύ.Το πρόγραμμα έχει ποτό στου Φώτη Ελληνικό στέκκι που δεν έχω πάει καλο είναι να τιμήσουμε τον Πατριώτη μας.Ειναι κάπου στο soi 7 ωχ ωχ κάτι μου θυμίζει εκεί έχει Τραβελοσόυ και μασαζοκωλιές.Ελπίζω να μη μπλέξουμε χεχε
Από την Πατάγια για το BTV
Συνημμένα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
φιλε dimitlaki θες να τη συναντησω για σομταμ και να σου πω εντυπωσεις?δεν εχεις αδικο... αλλα ετσι ειμαι εγω
το ξερω οτι ακουγεται τρελλο αλλα ετσι ειμαι εγω
Μπερδεμενο μαλλον εσενα κοβω.κοιτα το να μην ξερεις κατι και να ρωτας να μαθεις δεν ειναι ντροπη το να εισαι ασχετος ομως για ενα θεμα και να κανεις τον ξυπνιο το θεωρω βλακεια!δηλαδη που το βρισκεις το ακατορθωτο οταν απ το GHIANK MAI που ειμουν φυγαμε πρωι με μινι βαν περασαμε απεναντι το ποταμι που ηταν το ΛΑΟΣ συνεχισαμε βορεια για ΜΥΑΝΜΑΡ και το βραδακι ειμασταν πισω GHIANK MAI.αλλα αν οπως πολλοι εδω μεσα εχεις σαν αφετηρια των αποστασεων την WS,η την BANGLA rd τοτε καταλαβαινω τις αποριες σου!Μονοημερη εκδρομη στο Μυανμαρ για βιζα? Μηπως μπερδευεις τις γραβατες με τα σωβρακα?