You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μην μου πειτε οτι τωρα που ηρ8α μαλωσατε και δεν βγαινετε ... αντε περιμενω που θα γινει η επομενη συναντηση να ερθωωωω
Τελικά αυτή η Αγία χώρα συμφέρει σε όλα.ξερεις ποσο κανει στην Ελλαδα ο εξοπλισμος να τον αγορασεις?
εδω μου ειπαν περιπου 1000ευρω για τα παντα αλλα νομιζω με λιγο παζαρι πεφτουν στα 900
Στην Ελλάδα ο πλήρης εξοπλισμός στοιχίζει από 1500€ και πάνω (ανάλογα με τη μάρκα).
Αν βρεις μοντέλα προηγούμενων ετών σε στοκ, μπορείς να εξοικονομίσεις δύο-τρία κατοστάρικα.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 708
- Πόντοι
- 4.255
μην μου πειτε οτι τωρα που ηρ8α μαλωσατε και δεν βγαινετε ... αντε περιμενω που θα γινει η επομενη συναντηση να ερθωωωω
Χα χα το μόνο που μαλώνουμε είναι σε πιο Gogo να πρωτοπάμε και πόσα μπαλάκια θα πετάξουμε
Έπόμενη συνάντηση στου Φώτη 18 του μήνα Ελληνική Βραδιά θα καεί το πελεκούδι.Τιλάκ δεκτά.
Συντονιστής Lakis for ever
τι λετε???να το παρω το κοριτσι???
Να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις
και στου Ελβις απόψε να το φέρεις
τραγουδάκια του εξήντα να μας βάλεις
η παρέα θα είναι όλη εκεί το ξέρεις
Κι αν τσαλίμια σου κάνει η αραβωνιάρα
πεταλούδα να γίνεις πεζοδρόμου
για να πετάξεις σε άλλη αλανιάρα
και να της πεις έτσι γίνεται το δικό μου
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τελικα παιδες,σημερα αρραβωνοιαζομαι...............εδω στην Πατταγια
Να το πάρεις και εγώ κουμπάρος
Ο κουμπαρος την κουμπάρα δυό φορες την βδομάδα
Καλά να περνάς φίλε μου σε ζηλεύω και νοσταλγώ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Θου κύριε, φυλακήν τω στοματί μου...
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ααα γουσταρω αρραβωνες !!! οι γαμοι δεν μου αρεσουν ... :S
αν ειναι να στριψεις δια του αρραβωνος...τελικα παιδες,σημερα αρραβωνοιαζομαι...............εδω στην Πατταγια
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
και μεις εδω το προβλημα μας ειναι αν θα παμε στο ΔΝΤ, ρε τον πουλο με πληρη μετακαυσηκαι να έχω και τις τρεις να μου τρίβονται στην αρχή ξεκινήσανε την πίπα (ακάποτη) ταυτόχρονα πότε εναλασόντουσαν στις μπάλες στον κορμό, κάποια στιγμή οι δυό τους γλύφανε παντού στο σώμα και η μία στην πίπα και εγώ να τα βλέπω όλα αυτά από το καθρέφτη στο ταβάνι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Συνημμένα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
κωστα κατι μου λεει μεσα μου οτι σε εχει πιασει νοσταλγιαρε τον πουλο με πληρη μετακαυση
Άμα δε το πάρεις να μου δώσεις το τηλέφωνό της. Θα ήθελα να το πάρω και εγώ ;)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
με διωχνουν απο δω, δε φταιω εγω.κωστα κατι μου λεει μεσα μου οτι σε εχει πιασει νοσταλγια
αληθεια, τοσο αιμα γυρω σου πως και δεν ενημερωσες..
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νομιζω οτι ηρθε και για μενα η ωρα να κανω μια αναφορα οπως ωφειλω για την μικρη δεκαπενθημερη εμπειρια μου στην Μπανγκοκ μετα απο 10 μερες απο την επιστροφη μου απο την Ταυλανδη. Εχοντας διαβασει προσεκτικα ολες τις σελιδες του θρεντ ειχα προετοιμαστει για τις επιλογες μου εκει, βαζοντας σαν προτεραιοτητα την διασκεδαση και το να περασω καλα και οχι μπλεξω σε καταστασεις GFE φοβουμενος ισως περισσοτερο απο οτι επρεπε την επιστροφη στην Ελλαδα -ισως γιατι για τους περισσοτερους συναγωνιστες εδω που εχουν παει στην Ταυλανδη μου ειχαν δωσει την εντυπωση οτι το ταξιδι ηταν χωρις επιστροφη- εγω ηθελα να επιστρεψω.Για τις εντυπωσεις μου για την πρωτευουσα εχω γραψει και προηγουμενα ποστ, ισως η πιο εντυπωσιακη ταξιδιωτικη εμπειρια της ζωης μου. Για την σεξ σκηνη τωρα, δεν ειχα και παρα πολλες εμπειριες, δεν πηγα για να σκοραρω, ουτε προσπαθουσα να αποδειξω τιποτα, η επισκεψη μου στο Annies και το soappy massage με δυο κοπελες ηταν οτι καλυτερο εχω κανει απο μασσαζ (καλα τωρα συγκρινω με τα μασσαζ στην Ελλαδα-τι μαλακας ειμαι),νομιζα οτι με το μασσαζ μεσα στην μπανιερα θα μπορουσα να την βρισκω συνεχεια και θα με βγαζανε με το φορειο απο εκει μεσα. Οσο για τα βραδυα μου, ειχα αποφασισει να ψωνιζω απο μασσατζιδικα που περναγα το πρωι και εβλεπα τα μωρα απο εξω και γυρναγα τα βραδυα, επελεγα το μωρο για μασσαζ στο μαγαζι και της εκανα μετα προταση για να ερθει στο ξενοδοχειο. Αυτο εγινε 3 φορες. Και μια φορα πηγα με ενα φιλο σε ενα μπαρ σε δρομο πισω απο την Πατπονγκ που συχναζαν γιαπωνεζοι και ψωνισα ενα ψηλοκαβαλο πουτανακι 3500 μπατ (100 $) δυο ωρες (και για αυτο εχω αναφερει σε παλαιοτερο ποστ). Το καλο με την ολη ιστορια ειναι οτι γυρισα ανανεωμενος και ορεξατος σε αντιθεση με αλλους συναγωνιστες που γυριζουν με καταθλιψη. Βεβαια το πρωτο επομενο ταξιδι μου θα ειναι παλι Ταυλανδη,αλλα προς το παρον δουλεια για να μπορεσουμε να ξαναπαμε.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ειπα να μη χαλασω την παραμυθενια εικονα που εχουν πλασει πολλοι εδω μεσα για την Ταυλανδηαληθεια, τοσο αιμα γυρω σου πως και δεν ενημερωσες..
Μπα μη φοβασαι δεν τους χαλαει ετσι που τους ειδα!Ειπα να μη χαλασω την παραμυθενια εικονα που εχουν πλασει πολλοι εδω μεσα για την Ταυλανδη
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ναι...και εσυ αλλο που δεν ηθελεςμε διωχνουν απο δω, δε φταιω εγω.
τα διαβαζω τα κατορθωματα σας αλλα εσυ πως θα αντεξεις στο low season που θα μεινεις μονος σου εκει? ;)Μπα μη φοβασαι δεν τους χαλαει ετσι που τους ειδα!
Ειπα να μη χαλασω την παραμυθενια εικονα που εχουν πλασει πολλοι εδω μεσα για την Ταυλανδη
Μπα μη φοβασαι δεν τους χαλαει ετσι που τους ειδα!
Καλημέρα από τη συνεφιασμένη Pattaya
Η αλήθεια είναι: ότι δυσάρεστο και να μας συμβεί εδώ, ένα χαμόγελο μία γνωριμία ένα μασάζ ένα σομταμ θα μας κάνει να το ξεχάσουμε.
Η παραμυθένια εικόνα είναι προσωρινή υποκειμενική κι όσο αντέχει το ATM.
Οπως λέει και ο πρόεδρος:
Πολλά λιμάνια θάλασσες μύριες γοργόνες είδα
μα σαν τις μάγισσες του Σιάμ αλλού ποτές δε βρήκα
Πάντως ετσι και γράψεις κάτι αρνητικό θα πέσουν να σε φάνε τα κοράκια. Ειναι καρατσεκαρισμένο και σε αυτό το site και στο άλλο.
Εδώ είμαστε όλοι ευτυχισμένοι θα σου πει τι το χαλάς ρε μάγκα. Το τίλακ μου με αγαπάει και ας είμαι πουμπουι ελεεινός και αξύριστος :S
όλο μις γιου ταλινγκ με λεει, έ αντε να του το χαλάσεις τώρα.
Σήμερα έκανα επίσκεψη στο Bangkok Hospital. Μιλάμε για Hilton. Οποια φοβία και να έχει κάποιος από Νοσοκομεία κλπ εδω τη ξεπερνάει. Οι άνθρωποι είναι χρόνια μπροστά από εμάς.Η εξυπηρέτηση τέλεια οι νοσοκόμες και οι γιατροί ταπεινοί και φιλικότατοι. Οι τιμές λίγο τσιμπημένες αλλά ήταν ευκαιρία να κάνω μία εξέταση και την έκανα. Τώρα ξέρω τι έχω, στη Πατρίδα πήγα σε δύο γιατρους ο ένας με εξέτασε από το γραφείο του και ο άλλος με το τηλέφωνο στο χέρι.Φταίω και γώ ο που δε τους άρχισα στα μπινελίκια μόνο φάρμακα ξέρουν να γράφουν και να γεμίζουν τα συνταγολόγια.
Το δικό μας φάρμακο είναι τα τιλάκ η καλή παρέα και οι συναντήσεις του BTV.
Αυριο θα έχουμε και νέα μέλη στη παρέα.
Ο lakis είναι ο συντονιστής της Ελληνικής βραδιάς που θα γίνει στο Fotis Beer Bar στη Μπουακάο.
Φαγητό ελευθερο τα ποτά μας μόνοι νεροφίδες θα πλερώσουμε εντάξει;