Zan η φωτο τα "σπαει"...τι να λεμε τωρα???εισαι καλλιτεχνης!!!!Fellini,Salieri και βαλε!!!!Αξιος!!!
Τελικα οι γυναικες ειναι ΑΤΙΜΑ πλασματα!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
Ο Αρραβωνας λυθηκε!!!!δεν υφισταται πλεον!!!!!Αδικα ο τοσος ερωτας(και χρημα)που ξοδεψα γι'αυτην!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
Δεν πειραζει...........τα'θελα και τα΄παθα....μολις καταλαβε η "εν λογω κυρια" οτι δεν προκειται να γινω "χορηγος" αυτης και της οικογενειας της,αρχισε να στραβωνει!!!
Δεν απαντουσε στις κλησεις,δεν απαντουσε στα μηνυματα(και οταν απαντουσε ελεγε οτι ηταν κουρασμενη απ'την δουλεια της.....μαλλον απ'τα
θα ηταν κουρασμενη με αλλους "χορηγους")....και εγω που νομιζα οτι ηταν οντως κουρασμενη,Λαμβανω μυνημα απ'τον "κουμπαρο" DjZan που μου γραφει οτι ειναι στο insomnia μ'αλλον!!!!!Βασικως το περιμενα αυτο(χαζος δεν ειμαι αλλα οχι τοσο νωρις!!!!!)Τουλαχιστον εκανα "την τρελλα μου"!!!!Οπως ελεγε και ο Αντωνακης¨"Εγω ειμαι Παλαβρας...σημερΑ παντρευομαι,σημερα χωριζω!!!!" και ετσι ελαβε τελος προωρα ενας μεγαλος ερωτας!!!
Παντως χαλαλι της τα φραγκα που εδωσα!!!ας το θεωρησουμε σαν ενα "αντιτιμο" για τις υπηρεσιες της!!!!
Παντως,παιδια οποιος ειναι Παταγια,να παει να την βρει!!!Θα περασει καλα......ας μου στειλετε πμ για τον τηλ. της!!
Και ετσι στεναχωρημενος που ημουνα,λεω μεσα μου¨"Ρε φιλε,ξερεις που βρισκεσαι????
ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΙΑ......Εδω οταν χωριζεις,κανεις παρτυ απ'την χαρα σου!!!!ειναι το μονο μερος στον κοσμο που οταν χωριζεις,γελας απο ευτυχια!!!!!!!"
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!
"Επνιξα" τον πονο μου με ενα short-time απ'την ฺBeach road(1h φορα εκανα ST kai πρωτη φορα απο bEach road.....Καλο
ονοματι Ανν(υστερα απο προτροπη του συναγωνιστη Fysarmonika ο οποιος εξελισσεται σε "Μεντορα" των κοριτσιων της Λαικης(ετσι λεει την Beach road) kaι μετα insomnia οπου 1η παλι φορα "φορτωσα" Ντουετο!!!!!Το ξεφτιλισα δηλαδη!!!!σε μερικες ωρες εκανα παργματα που δεν εκανα σε χρονια!!!!!
το μονο που εμεινε ειναι να φορτωσω και 1 lady boy και μετα να πεθανω ευτυχυμενοσ(sorry,ευτυχισμενος εννοοω!!!)
Συναγωνιστες Πατταγιανοι...οπως ειπε και ο συναγωνιστης και φιλος Pagtao σημερα ΟΛΟΙ στο "Fotis Bar" sto Soi Buakhao για το αποχαιρετηστηριο party 4 μελων της παρεας του BTV στην Πατταγια!!!!!θα υπαρχει σουβλα και αλλα εδεσματα,ελληνικη μουσικη και αφθονο Ποτο!!!!!ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!Τιλακ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ(Εγω μπορει να φρεω το ντουετο το χτεσινο!!!!)
Οποιος δεν γνωριζει το Fotis Bar,aσ μου στειλει με πμ το τηλεφωνο του και θα παμε ολοι μαζι!!!!μετα τις 22.30 ειναι η ωρα προσελευσης!!!!
Και φυσικα μετα το παρτυ θα συνεχιστει αλλου!!!!!το που θα το αποφασισουμε εκεινη την στιγμη!!!
Φιλοι μου,τα λεμε!!!