Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά χτες έγιναν οι αρραβώνες του μέλους μας lakis με την αγαπημένη του.
Aκολούθησε πάρτυ στο  περίφημο κέντρο του Έλβις στο Μέμφις της Walking Street.
Ο διάσημος τραγουδιστής αφιέρωσε πολλά ερωτικά τραγούδια στο ζευγάρι.
Το BTV εύχεται να ζήσουν,η ώρα η καλή και από τα δικά μας οι λεύτεροι!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Άμα δε το πάρεις να μου δώσεις το τηλέφωνό της. Θα ήθελα να το πάρω και εγώ ;)

Voltaire,παλληκαρι μου,γεια σου.......μιλησα χτες με το "κολλητο" σου τον Σπυρο(Σερρες)....θα τον παρω τηλεφωνο σε λιγο να τα πουμε εδω στην Πατταγια!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Φιλε μου Pagtao......ετσι ειναι....χτες εγιναν και οι επισημοι αρραβωνες(με δαχτυλιδι και βραχιολακι χρυσο,το δαχτυλιδι θα γραφει και το ονομα μου!!!)........η βραδυα ηταν πολυ καλη και με τo tilak μου,πηγαμε στον Elviσ για ρομαντικη βραδυα(αφου πρωτα φαγαμε σε εστιατοριο με κερια και λευκο κρασι,φραουλες και σαντιγυ)...μετα απο λιγο στον Ελβις ηρθαν και οι φιλοι μου pagtao kai cristobal και απολαυσαμε μαζι τα υπεροχα τραγουδια του "Βασιλια".....τα παιδια εφυγαν για  lucifer(ελευθερα παιδια ειναι,θελουν να κανουν τις "τρελλεσ" τους και εγω με την αρραβωνιαρα,αποσυρθηκαμε εις τα ιδιατερα διαμερισματα του ξενοδοχειου για να γιορτασουμε  τον αρραβωνα μας δεοντως!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Βεβαια τωρα που ξυπνησα και το μωρο εφυγε για δουλεια(δουλευει σ'ενα ξενοδοχειο),λεω μεσα μου¨"ΜΗΠΩς ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗς ΜΟΥ????"

Αλλα οπως ειπε και ενας συναγωνιστης,"στριβειν δια του αρραβωνος".... :grin: :grin: :grin: :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε voltaire εγω εκανα το προξενιο εγω θα γινω κουμπαρος!!!  :grin:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Laki, υστερα απο ενα εντονο ολονυχτιο διπλωματικο παρασκηνιο οπου ελαβε χωρα
στη Lucifer, παρουσια ολων των αυτοεξοριστων και μη και αφου εξετασαμε προσεκτικα τον φακελλο της γυναικας που επιθυμεις, καταληξαμε στο να γινει τελικα ο πολυποθητος γαμος.
Μας θαμπωσε η ομορφια της αλλα πιο πολυ μας θαμπωσαν οι χορευτικες σου ικανοτητες, ειδικα στο αθανατο τραγουδι suspicious mind :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δε παντρεύομαι ούτε με  :ak:

Σιγά μην αφήσω τέτοια μωρά  :smitten:

djzan περνάω το εξάμηνο?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• Angel.jpg
    Angel.jpg
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • En.jpg
    En.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Pim.jpg
    Pim.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Kim.jpg
    Kim.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 23

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ωχ, αυτο το δευτερο με το ασπρο κυλοτακι κρατησε μου το καβα για οταν ερθω.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
24  και σήμερα λέμε..........

με Τhai και 704 ευρουλάρες απο Ηράκλειο για BKK.

και μετά Πατάγια............

τα πουτανάκια !!!!!!!! έρχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγάλο ναρκωτικό η Ταΐλάνδη.................

έξω φτώχια....................

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξυπνάτε ρεεεεεε!!
Παταγιανοί έχει ήλιο έξω δράκουλες, ξεκολήστε πια από τα τιλάκ τις ρημάξατε! :fuck2:

Πάμε και καμιά βόλτα, κανένα μασάζ άντε λεβέντες μου και πλησιάζει η ώρα της τελευταίας συνάντησης (για φέτος δηλαδή).

Fotis Beer Bar - περιοχή Μπουακάο δίπλα στη Kasikorn Bank μέσα δεξιά.Πάμε για δεκαεξάδα απόψε.

Χτες η νύχτα κύλισε ομαλά,

άλλος για Gogo κίνησε κι άλλος για ντισκοτέκα
στο τέλος όλοι είχανε και από μια γυναίκα
ο νιόγαμπρος εχάθηκε με την αραβωνιάρα
στο μέλι μάλλον πνίγηκε, τον ρουφηξε η λυσάρα

:rockon:  :s&m_1:  :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε pagtao θελεις πολυ δουλεια ακομα!  ;)

μια απο τις καλυτερες φωτο που εχω βγαλει!  :dancing:

dsc2024.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Zan η φωτο τα "σπαει"...τι να λεμε τωρα???εισαι καλλιτεχνης!!!!Fellini,Salieri και βαλε!!!!Αξιος!!!

Τελικα οι γυναικες ειναι ΑΤΙΜΑ πλασματα!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
Ο Αρραβωνας λυθηκε!!!!δεν υφισταται πλεον!!!!!Αδικα ο τοσος ερωτας(και χρημα)που ξοδεψα γι'αυτην!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

Δεν πειραζει...........τα'θελα και τα΄παθα....μολις καταλαβε η "εν λογω κυρια" οτι δεν προκειται να γινω "χορηγος" αυτης και της οικογενειας της,αρχισε να στραβωνει!!!
Δεν απαντουσε στις κλησεις,δεν απαντουσε στα μηνυματα(και οταν απαντουσε ελεγε οτι ηταν κουρασμενη απ'την δουλεια της.....μαλλον απ'τα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: θα ηταν κουρασμενη με αλλους "χορηγους")....και εγω που νομιζα οτι ηταν οντως κουρασμενη,Λαμβανω μυνημα απ'τον "κουμπαρο" DjZan που μου γραφει οτι ειναι στο insomnia μ'αλλον!!!!!Βασικως το περιμενα αυτο(χαζος δεν ειμαι αλλα οχι τοσο νωρις!!!!!)Τουλαχιστον εκανα "την τρελλα μου"!!!!Οπως ελεγε και ο Αντωνακης¨"Εγω ειμαι Παλαβρας...σημερΑ παντρευομαι,σημερα χωριζω!!!!" και ετσι ελαβε τελος προωρα ενας μεγαλος ερωτας!!!

Παντως χαλαλι της τα φραγκα που εδωσα!!!ας το θεωρησουμε σαν ενα "αντιτιμο" για τις υπηρεσιες της!!!!

Παντως,παιδια οποιος ειναι Παταγια,να παει να την βρει!!!Θα περασει καλα......ας μου στειλετε πμ για τον τηλ. της!!

Και ετσι στεναχωρημενος που ημουνα,λεω μεσα μου¨"Ρε φιλε,ξερεις που βρισκεσαι????ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΙΑ......Εδω οταν χωριζεις,κανεις παρτυ απ'την χαρα σου!!!!ειναι το μονο μερος στον κοσμο που οταν χωριζεις,γελας απο ευτυχια!!!!!!!"

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!

"Επνιξα" τον πονο μου με ενα short-time απ'την ฺBeach road(1h φορα εκανα ST kai πρωτη φορα απο bEach road.....Καλο  :knockinb:  ονοματι Ανν(υστερα απο προτροπη του συναγωνιστη Fysarmonika ο οποιος εξελισσεται σε "Μεντορα" των κοριτσιων της Λαικης(ετσι λεει την Beach road) kaι μετα insomnia οπου 1η παλι φορα "φορτωσα" Ντουετο!!!!!Το ξεφτιλισα δηλαδη!!!!σε μερικες ωρες εκανα παργματα που δεν εκανα σε χρονια!!!!!
το μονο που εμεινε ειναι να φορτωσω και 1 lady boy και μετα να πεθανω ευτυχυμενοσ(sorry,ευτυχισμενος εννοοω!!!)

Συναγωνιστες Πατταγιανοι...οπως ειπε και ο συναγωνιστης και φιλος Pagtao σημερα ΟΛΟΙ στο "Fotis Bar" sto Soi Buakhao για το αποχαιρετηστηριο party  4 μελων της παρεας του BTV στην Πατταγια!!!!!θα υπαρχει σουβλα και αλλα εδεσματα,ελληνικη μουσικη και αφθονο Ποτο!!!!!ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!Τιλακ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ(Εγω μπορει να φρεω το ντουετο το χτεσινο!!!!)
Οποιος δεν γνωριζει το Fotis Bar,aσ μου στειλει με πμ το τηλεφωνο του και θα παμε ολοι μαζι!!!!μετα τις 22.30 ειναι η ωρα προσελευσης!!!!

Και φυσικα μετα το παρτυ θα συνεχιστει αλλου!!!!!το που θα το αποφασισουμε εκεινη την στιγμη!!!

Φιλοι μου,τα λεμε!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πειράζει φίλε lakis εσυ νάσαι καλά και κάθε εμπόδιο για καλό.Η δικιά σου ήταν ένα αστέρι που ήρθε από μακριά έλαμψε για λίγο και μετά έπεσε από τον ουρανό.Τέτοια αστέρια θέλουν όμως καύσιμα, και μάλιστα καύσιμα-χορηγήσεις για τις φαμίλιες τους. Ε όχι εμείς δεν είμαστε Γαλάκια ουτε και Πορτογαλάκια.Ειδατε τι τους έκανε ο Ζαγοράκης..θα μασήσουμε εμείς?Οχι σπόνσορες δε γινόμαστε.Εξάλλου το φιλότιμό μας δε συγκρίνεται με καμία χορηγεία. Πλην όμως τα κορίτσια χρειάζονται προίκα και ευτυχώς που έχουνε..τρύπα.
Και εγώ κάποτε ψιλογούσταρα μία Ναν τα είχαμε πάνω από χρόνο.Κάποια στιγμή βρέθηκε  Άγγλος χορηγός και της άνοιξε και μαγαζί μάλιστα ένα μικρό εστιατόριο, μπράβο της που τα κατάφερε, χάρηκα πάντως.Μία άλλη αγαπoύλα η Wan έχτισε σπίτι πολυτελείας στη πατρίδα της από χορηγείες και εμβάσματα αλλά και από πολλά λονγκ-σορτ τάιμ.Τώρα έχει εξαφανιστεί-αποσυρθεί.Η Λορ το απόλυτο θηλυκό ετοιμάζεται για γάμο με Αγγλο χορηγό αλλά και μετανάστευση στη Βρετανία oh my Godness!. Είναι η μόνη που μου μίλησε ειλικρινά πάντως και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Για τις άλλλες έμαθα τα νέα από κολλητές τους.Η τελευταία και καλύτερη Η Νιντ του Πουκετ έγινε Αυστραλέζα και πήρε το δρόμο για τα Καγκουρώ, χορηγός και χουβαρντάς ο Εντι από το Σύδνευ.
Ελπίζω να προσέχουν όλοι αυτοί τα κοριτσάκια μου και να μη τα βαρεθούνε. Ευτυχώς η μάνα Ταυλάνδη μεριμνεί και γεννάει ατέλειωτα κορίτσια.Μια φεύγει δύο εμφανίζονται. Μία χάνουμε εμείς δύο γνωρίζουμε. Ετσι που λές φίλε σε αυτή τη χώρα δε μας χαλάει η χυλόπιτα αλλά μας ανοίγει την όρεξη.
Πάμε λοιπόν δυνατά.
Ολοι απόψε στο γλέντι στου Φώτη!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
οπιος ειναι βκκ 1 απριλιου,ειναι καλεσμενος στο γαμιλιο τραπεζι μου!ελατε να μου ευχηθηται και να φαμε ολοι μαζι!!!

Φιλε μου..1η απριλιου δεν με βολευει.αν το κανεις 30/2,θα ερθω!!! :-* :-* :-*

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπω οτι το Ελληνικο στοιχειο εξαπλωνεται και ευημερει στην Παταγια!Κανενας να κανει το μεγαλο βημα και να τα παρατησει ολα και να ξενητευτει για κατω....?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Δημητράκη και στα Ισαανιότικα Δημητλάκη απέδειξε και στείλε τους φωτογραφικό υλικό (όπως και εκείνοι ποστάρουν) ότι δε θα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.Εγώ πάντως επιφυλάσομαι και το παιζω 1Χ2 στα σίγουρα.
Κρατάω πισινή - καρατσεκαρισμένο όπως λέει και ο Ναύαρχος.
Το σίγουρο είναι το Ελληνικό πάρτυ σε μία ώρα, άντε πάμε για λουτρά και αρώματα, καμάκια ετοιμαστείτε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom