Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εγω θελω να πω για το ποσο κεφαλαιο σε ευρω στο περιπου συμφωνα με την εμπειρια σας χρειαζετε καποιος για να κανει ενα τολμηρο βημα να ζησει εκει ,μιλαμε για αγορα σπιτιου επενδυση σε καποια επιχειριση..
ευχαριστω και ελπιζω να γνωριστουμε καποια στιγμη
ρε συ Στεφαν ειναι δυσκολο να παρεις αντικειμενικες απαντησεις με τοσο γενικολογες ερωτησεις
σπιτι που? στα βαθη του ισααν η μεσα στο κολωνακι της βκκ? στουντιο ι βιλλα?
επιχειρηση τι? πλανοδιο καροτσακι στο δρομο η μαγαζι σε ακριβο κεντρικο εμπορικο?
υπερβαλλω φυσικα αλλα τα παντα εξαρτωνται απο το μπατζετ σου, τις απαιτησεις σου και τα σχεδια σου
αν θες μια πρωτη συμβουλη απο μενα μη σκεφτεσαι επ ουδενι για αρχη αγορα σπιτιου
τα νοικια ειναι τοσο φτηνα που σου επιτρεπουν μεχρι να μαθεις τη χωρα να παραμεινεις ετσι για αρκετα χρονια
αλλα και αυτο υποκειμενικο ειναι, αλλοι πχ πανε και αγοραζουν σπιτι και μενουν στη μοναδικη πολη που εχουν επισκεφτει στην Ταυλανδη
εγω δε θα το εκανα αυτο θα ηθελα δηλαδη πριν αρχισω και επενδυω και λεφτα και ενεργεια σε ενα μερος να εχω εξετασει οσο το δυνατον περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις
αν το αποφασισεις πραγματικα να μετακομισεις με χαρα να τα πουμε

ο φαντομας θα μπορουσε να φωτισει το θεμα πιο πολυ αλλα δεν το κανει.
κωστα ευχαριστως να απαντησω σε συγκεκριμενες ερωτησεις και ευχαριστως να συναντησω παιδια που μενουν μονιμα Ταυλανδη
αλλα μην περιμενεις να γραψω εκθεση εδω γιατι σε μια μερα-δυο μερες θα εχει θαφτει κατω απο καμια δεκαρια σελιδες με σεξ ριπορτς...τζαμπα κοπος
εδω εσυ βαρεθηκες τα μακροσχελη σχολια τι να λεμε τωρα

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρωτωντας τα Χριστουγεννα εναν Νορβηγο που βρηκα στην βκκ μου ειπε οτι με 21.000 ευρωπουλα αγορασε διαμερησμα σε πολυοροφη οικοδομη με γυμναστηριο και πισινα (κοινη) 68τ.μ Αν τωρα μπορεις να εξασφαλησεις και ενα minimun εισοδημα των 1000-1200 ευρω τον μηνα(πεσ'το συνταξη-ενοικια-αποταμιευση) νομιζω οτι περνας πολυ καλητερα απο οτι στην οικονιμικα κατεστραμενη Ελλαδα.Παντος η ιδεα ολο και γυρναει στο μυαλο μου.....ισως μια μερα παρω την μεγαλη αποφαση!11

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Μολις γυρισα σπιτι απο την επισκεψη μου στην ταυλανδικη πρεσβεια στην Αθηνα. Τριτη με Τεταρτη παραλαμβανω την 60ημερη βιζα μου, που στοιχισε 25 €. Απο Απριλιο θα ειναι παλι μαλλον τζαμπα. Συνιστω σε οσους θελουν να πανε Ταυλανδη, να παρουνε βιζα για τον εξης λογο: Λογω των ταραχων στην Ταυλανδη αυτων των ημερων, η κυβερνηση της Ται αναλαμβανει μια ασφαλεια ζημιων, που ανερχεται στις 10.000 $ αν ατομο. Αυτο ομως ισχυει μονο στα ατομα που εχουνε στο διαβατηριο τους περασμενη βιζα απο Προξενειο. Αυτοι που εχουνε την απλη σφραγιδα απο το ιμιγκρεισιον στο αεροδρομιο (30 ημερων) δεν δικαιουνται σε περιπτωση απωλειων (π.χ. δεν μπορεις να φυγεις λογω καταληψεως του αεροδρομιου, επι πλεον εξοδα για εισητηριο, διαμονη και διατροφη κτλ.) απολυτως τιποτε. Για την βιζα χρειαζοσαστε διαβατηριο που να μην ληγει τους επομενους 6 μηνες, μια φωτογραφια, μια αιτηση που συμπληρωνεται στα αγγλικα, και 25 € (απο Απριλιο ειναι παλι μαλλον τζαμπα).

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Α.... η βιζα θελει και 2 με τρεις εργασιμες για να βγει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε συ Στεφαν ειναι δυσκολο να παρεις αντικειμενικες απαντησεις με τοσο γενικολογες ερωτησεις
σπιτι που? στα βαθη του ισααν η μεσα στο κολωνακι της βκκ? στουντιο ι βιλλα?
επιχειρηση τι? πλανοδιο καροτσακι στο δρομο η μαγαζι σε ακριβο κεντρικο εμπορικο?
υπερβαλλω φυσικα αλλα τα παντα εξαρτωνται απο το μπατζετ σου, τις απαιτησεις σου και τα σχεδια σου
αν θες μια πρωτη συμβουλη απο μενα μη σκεφτεσαι επ ουδενι για αρχη αγορα σπιτιου
τα νοικια ειναι τοσο φτηνα που σου επιτρεπουν μεχρι να μαθεις τη χωρα να παραμεινεις ετσι για αρκετα χρονια
αλλα και αυτο υποκειμενικο ειναι, αλλοι πχ πανε και αγοραζουν σπιτι και μενουν στη μοναδικη πολη που εχουν επισκεφτει στην Ταυλανδη
εγω δε θα το εκανα αυτο θα ηθελα δηλαδη πριν αρχισω και επενδυω και λεφτα και ενεργεια σε ενα μερος να εχω εξετασει οσο το δυνατον περισσοτερες εναλλακτικες λυσεις
αν το αποφασισεις πραγματικα να μετακομισεις με χαρα να τα πουμε

κωστα ευχαριστως να απαντησω σε συγκεκριμενες ερωτησεις και ευχαριστως να συναντησω παιδια που μενουν μονιμα Ταυλανδη
αλλα μην περιμενεις να γραψω εκθεση εδω γιατι σε μια μερα-δυο μερες θα εχει θαφτει κατω απο καμια δεκαρια σελιδες με σεξ ριπορτς...τζαμπα κοπος
εδω εσυ βαρεθηκες τα μακροσχελη σχολια τι να λεμε τωρα
εχεις δικιο φαντομα ειναι καπως γενικες οι ερωτησεις...αλλα να σκεφτομουν καποιο σπιτι ,ενοικιο,μονοκατοικια η διαμερισμα σε πατταγια η πουκετ σε σχετικα καλο μερος, θεα,ασφαλεια κλπ και για δουλεια μου αρεσανε τα σεβεν ηλεβεν αλλα και και στο φιναλε καποιο νυχτομαγαζο...ενα μπατζετ 500000 ευρω(απο υποτιθεμενη πωληση ακινητου) και ενα εισοδημα 1200 το μηνα..θα ειμαι τον ιουνιο ταυλανδη και ελπιζω να τα πουμε πινοντας καμια μπυρα
θα ηταν το καλυτερο να γραφτουν καποια πραγματα πιο σοβαρα απο παιδια που ζουν εκει γιατι αυτα τα τελευταια σξ ριπορτς και δηιγηματα μας τα καναν..ΤΟΥΜΠΑΝΟ
σευχαριστω πολυ για την απαντηση,νασε καλα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
οπος ειπα και σε αλο μελος, προτον γινετε 1 απριλιου επιδη γενικα κσεχναω, οποτε δεν υπαρχει περιπτοσι να κσεχναο αυτιν την ηπερομινια, και δευτερον  γινετε αυτιν τιν εποχι γιατι μετα κσεκινα ι τουριστικι περιοδος εδο στι ροδο και δενθα μπορο να φυγο.. σε περιμενο στο τραπεζι. δυστιχος θα ειμαστε μονο 3 ελινες εγο, ενας φιλος και ι μανα μου.. ελατε να γλεντησουμε! μαλον στο

Ρε παιδια επειδη μου διαφευγει πως λεγεται η συμπεθερα στα Ται; :think:

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο φαντομα ειναι καπως γενικες οι ερωτησεις...αλλα να σκεφτομουν καποιο σπιτι ,ενοικιο,μονοκατοικια η διαμερισμα σε πατταγια η πουκετ σε σχετικα καλο μερος, θεα,ασφαλεια κλπ και για δουλεια μου αρεσανε τα σεβεν ηλεβεν αλλα και και στο φιναλε καποιο νυχτομαγαζο...ενα μπατζετ 500000 ευρω(απο υποτιθεμενη πωληση ακινητου) και ενα εισοδημα 1200 το μηνα..θα ειμαι τον ιουνιο ταυλανδη και ελπιζω να τα πουμε πινοντας καμια μπυρα
θα ηταν το καλυτερο να γραφτουν καποια πραγματα πιο σοβαρα απο παιδια που ζουν εκει γιατι αυτα τα τελευταια σξ ριπορτς και δηιγηματα μας τα καναν..ΤΟΥΜΠΑΝΟ
σευχαριστω πολυ για την απαντηση,νασε καλα
Φιλε μου αν μαζευεις μισο χαρτι οπως υπολογιζεις και μημιαιο 1200 μη το σκεφτεσαι καθολου!η γνωμη μου μην αγορασεις και μην επενδησεις τιποτα!κατσε και ροκανισε τα τσα-τσα(σιγα-σιγα)με ηρεμια και χωρις ανχος!ειμαστε στην ιδια κατασταση απ οτι βλεπω (ηλικια,περιουσιακα)και γω ετσι το σκεφτομαι στο προσεχης μελλον.καλυτερα μην δενεσαι με αγορες ακινητων και δουλειες ωστε ανα πασα στιγμη να φευγεις και σε αλλες περιοχες αν βαριεσαι.ειναι πιο φτηνα νομιζω να νοικιαζεις καποιο διαμερισμα.ουτε δουλεια(εχεις τοσα χομπυ να κανεις) να σε ανχωνει ουτε τιποτα.σαμπως μυγες θα γινουμε!χοντρα-χοντρα τα καλα μας τα χρονια(που θα μας σηκωνεται το εργαλειο)τα καλα αντε ναναι καμια 15αρια ακομα!μετα για καμια σομ ταμ θαμαστε και να χαιδευουμε στα γονατα κανα μελαχροινο του Ισααν :2funny: :2funny:κανε την αρχη λοιπον μπας και ξεκολησουμε και οι υπολοιποι απ αυτο το μπουρδελο που ζουμε τωρα!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου αν μαζευεις μισο χαρτι οπως υπολογιζεις και μημιαιο 1200 μη το σκεφτεσαι καθολου!η γνωμη μου μην αγορασεις και μην επενδησεις τιποτα!κατσε και ροκανισε τα τσα-τσα(σιγα-σιγα)με ηρεμια και χωρις ανχος!ειμαστε στην ιδια κατασταση απ οτι βλεπω (ηλικια,περιουσιακα)και γω ετσι το σκεφτομαι στο προσεχης μελλον.καλυτερα μην δενεσαι με αγορες ακινητων και δουλειες ωστε ανα πασα στιγμη να φευγεις και σε αλλες περιοχες αν βαριεσαι.ειναι πιο φτηνα νομιζω να νοικιαζεις καποιο διαμερισμα.ουτε δουλεια(εχεις τοσα χομπυ να κανεις) να σε ανχωνει ουτε τιποτα.σαμπως μυγες θα γινουμε!χοντρα-χοντρα τα καλα μας τα χρονια(που θα μας σηκωνεται το εργαλειο)τα καλα αντε ναναι καμια 15αρια ακομα!μετα για καμια σομ ταμ θαμαστε και να χαιδευουμε στα γονατα κανα μελαχροινο του Ισααν :2funny: :2funny:κανε την αρχη λοιπον μπας και ξεκολησουμε και οι υπολοιποι απ αυτο το μπουρδελο που ζουμε τωρα!
Με μισο millioni τι καθεστε και μου λετε για αγορες σπιτιων και παπα....ιες,και μονο απο τους τοκους και μια ψυλοεπενδυση (βλεπε ομολογα και τετοια) εχεις ενα σουπερ εισοδημα.ΑΡΧΗΓΟΣ θα εισαι φιλε μου...θα εχεις τα tilak σου,τα φαγητα σου,τα ωραια διαμερησματα σου και το κυριοτερο .....μηδεν αγχος αφου δεν θα ζεις σε αυτην την τρομολαγνικη Ελλαδα που απο μερα σε μερα (συμφωνα με τα ΜΜΕ) ερχεται το τελος μας ελεο Ευρωπαικης Ενωσης!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Σήμερα δεν έχω δουλειά και είπα να γράψω λιγάκι...πλήν όμως έπεσα στο πραπάνω ποστ.Ελπίζω φίλτατε Στεφαν να μη εννοείς τις περιγραφές μου και των άλλων παιδιών για τις σεξ περιπέτειες μας στην Ταυλάνδη.Και αν στα κάναμε τούμπανο να μας συγχωρέσεις που είμαστε off topic.Δουλειά δεν είχαμε και είπαμε να μπούμε στο κτιματομεσιτικό αυτό θρεντ και να τους τα ζαλίσουμε λίγο....Στο φινάλε κάνε page down και μη τα διαβάζεις.Ολοι σχεδόν για αυτό γίνανε μέλη εδώ για τη σεξ σκηνή της Ταυλάνδης.Ισως και εσύ γιατί ετοιμάζεσαι να έρθεις εδώ  με επένδυση μισού εκατομμυρίου ευρώ;! Για τον ήλιο της Πατάγιας ή για την απίθανη παραλία της.Η πόλη αυτή εκτός από τα χιλιάδες κακόμοιρα μουνάκια κατά τα άλλα είναι βρωμιά και δυσωδία.Στις παραλίες της ακόμα και του Jomtien  κολυμπουν σακούλες καπότες και ψόφια ψάρια.Πουκέτ πάντως πιο καλά αλλά η Πατόνγκ που έχει ζωή ειναι same same Pattaya.Με τόσα χρήματα θα μπορούσα εγώ να ζήσω στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου για πολλά χρόνια και θα έρθεις εδώ να επενδύσεις ευρώ και να εισπράττεις μπατ.Ημαρτον.Γούστο σου πάντως.Μη παρεξηγείς φίλε για τα γραφόμενα και εμένα με ζαλήσανε στην αρχή για αυτά που γράφω πλην όμως είμαι μεσα στο πνεύμα του θρεντ.Αν και για σένα η επένδυση που θέλεις να κάνεις είναι ένα μακροχρόνιο χλιδάτο σεξ ταξίδι στη Ταυλάνδη τότε είσαι μέσα και προχώρα.Αν όχι θα μπορούσες να φτιάξεις νέο θεμα ''επενδύσεις-ακίνητα-μπιζνες στη Ταυλάνδη'' και τοτε δε θα στα πρήζουμε.Θα μπορουν να γράψουν τότε και πράματα πιο σοβαρά οι μόνιμοι κάτοικοι της Ταυλάνδης. Εμείς πάντως απόψε θα ανοίξουμε μπουκάλι Black Label στο Diamond Gogo ολοι οι Παταγιανοί καλεσμένοι.Αντε και καλή συνέχεια 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πισω στην ελληνικη πραγματικοτητα.  :'( :'( :'(

επομενο ταξιδι σεπτεμβριο η οκτωμβριο!  :dancing:

χαιρετισματα σε ολα τα παιδια! ελπιζω να τα ξαναπουμε κατω!!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1

Εμεις παντως μια χαρα περναμε
Suadam lakiscorpio Fyssarmonikas απο Waling street Club
XE XE XE

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Αντε αντε περιμενουμε στο ΡΑ υλικο !

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μολις με πλιροφορισε η γυνεκα πως το πηρε αποφασι ο προθυπουργος  τους και παρετηται τελος του μηνος... να δουμε... μην εχουνε αλλες φασαριες και αυτοι και οι τουριστες...
Μάλλον υποστηρίζει τους "κόκκινους" γιατί αυτό δεν υπάρχει ως είδηση...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σήμερα δεν έχω δουλειά και είπα να γράψω λιγάκι...πλήν όμως έπεσα στο πραπάνω ποστ.Ελπίζω φίλτατε Στεφαν να μη εννοείς τις περιγραφές μου και των άλλων παιδιών για τις σεξ περιπέτειες μας στην Ταυλάνδη.Και αν στα κάναμε τούμπανο να μας συγχωρέσεις που είμαστε off topic.Δουλειά δεν είχαμε και είπαμε να μπούμε στο κτιματομεσιτικό αυτό θρεντ και να τους τα ζαλίσουμε λίγο....Στο φινάλε κάνε page down και μη τα διαβάζεις.Ολοι σχεδόν για αυτό γίνανε μέλη εδώ για τη σεξ σκηνή της Ταυλάνδης.Ισως και εσύ γιατί ετοιμάζεσαι να έρθεις εδώ  με επένδυση μισού εκατομμυρίου ευρώ;! Για τον ήλιο της Πατάγιας ή για την απίθανη παραλία της.Η πόλη αυτή εκτός από τα χιλιάδες κακόμοιρα μουνάκια κατά τα άλλα είναι βρωμιά και δυσωδία.Στις παραλίες της ακόμα και του Jomtien  κολυμπουν σακούλες καπότες και ψόφια ψάρια.Πουκέτ πάντως πιο καλά αλλά η Πατόνγκ που έχει ζωή ειναι same same Pattaya.Με τόσα χρήματα θα μπορούσα εγώ να ζήσω στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου για πολλά χρόνια και θα έρθεις εδώ να επενδύσεις ευρώ και να εισπράττεις μπατ.Ημαρτον.Γούστο σου πάντως.Μη παρεξηγείς φίλε για τα γραφόμενα και εμένα με ζαλήσανε στην αρχή για αυτά που γράφω πλην όμως είμαι μεσα στο πνεύμα του θρεντ.Αν και για σένα η επένδυση που θέλεις να κάνεις είναι ένα μακροχρόνιο χλιδάτο σεξ ταξίδι στη Ταυλάνδη τότε είσαι μέσα και προχώρα.Αν όχι θα μπορούσες να φτιάξεις νέο θεμα ''επενδύσεις-ακίνητα-μπιζνες στη Ταυλάνδη'' και τοτε δε θα στα πρήζουμε.Θα μπορουν να γράψουν τότε και πράματα πιο σοβαρά οι μόνιμοι κάτοικοι της Ταυλάνδης. Εμείς πάντως απόψε θα ανοίξουμε μπουκάλι Black Label στο Diamond Gogo ολοι οι Παταγιανοί καλεσμένοι.Αντε και καλή συνέχεια 

Pagtao
Μη κολλας και μην απαντας στον καθε πικραμενο.
Δεξου 1 συμβουλη απο εναν μεγαλυτερο και ισως με καποια αρκετη εμπειρια στα ταξειδια, Ασια και αλλου.
Πλεον πρεπει να συνειδητοποιησουμε ολοι μας οτι ζουμε στη χωρα της παπαριας, και αυτη η χωρα εγινε ετσι απο εμας τους ιδιους που αρεσκομαστε στη παπαρια.
Εχουν εμφανιστει κατα καιρους διαφοροι γραφικοι που θελουν να πανε να ζησουν Ταυλανδη, ισως και μην εχοντας παει ποτε τους, αλλοι γιατι τους χωρισε η γυναικα τους αλλοι γιατι δεν αντεχουν αλλο τη ζωη εδω και αλλοι για 1000 λογους. Ολοι βεβαια εχουν καποιο χοντρο πακετο για επενδυση, μαλλον υπολογιζουν τιποτε κτηματακια στο χωριο που θα περασει δρομος αλλα λεμε τωρα.
Σε τελικη γραψε αυτα που σε κανουν να γουσταρεις για να γουσταρουμε και εμεις.
Και αυτα στα λεει καποιος που γυρναει καθε χρονο την Ασια απο το 1985 και εχει παει 1 φορα μονο στη Πατταγια και δεν θελει να ξαναπαει ποτε του.
νασαι καλα και να γραφεις τις περιπετειες σου αν και μεταξυ μας σε βρισκω λιγο περισσοτερο λυρικο για τα γουστα μου. :grin: :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μολις με πλιροφορισε η γυνεκα πως το πηρε αποφασι ο προθυπουργος  τους και παρετηται τελος του μηνος... να δουμε... μην εχουνε αλλες φασαριες και αυτοι και οι τουριστες...
Και αυτο ειναι καλο η κακο?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό ήταν, καλημέρα καταρχήν
Πατάγια και πάλι Πατάγια χθες όπως είχα γράψει πήγα σε μασατζήδικο πλέρωσα 1500+300 για tipia, ποτά κτλ το σύνολο 1800 για 2 ώρες με ένα αστεράκι από το Ισάν για δύο ώρες καλή φάση,
καμία σχέση με την προηγούμενη φορά που για ένα μασάζ μου έφυγε 5χίλιαρο, αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο είπα να δοκιμάσω κατά τις 12 sort-time από κάποιο gogo στη cowboy και μετά να τσιμπήσω κάποια από clubaki για long-time
Είχα υπολογίσει από μια μικρή έρευνα στο bangkok-addicts γύρω στο 1500 + 600 barfine σύνολο 2100 για το st στο gogo, αφού έφτασα με τα πόδια στη cowboy μιας και είναι κοντά στο ξενοδοχείο μου άρχισα να μπαίνω σε ένα ένα τα gogo για να δω τι παίζει, απαγοήτευση όμως πρέπει να μπήκα στα περισσότερα και τα μόνα που άξιζαν από ποιότητα και ποσότητα ήταν το cowboy 2 και το shark στο shark έκατσα γιατί ήταν το καλύτερο μακράν και πήρα ποτάκι είχε αρκετά αστεράκια και είχα σταμπάρει 3-4, το πρώτο που βρήκα από αυτά που μου αρέσανε το ρώτησα για barfine μου είπε 600 για st 2000 και για lt 4000 πράγμα που ξέφευγαι από το budget τη ρώτησα αν ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες και μου είπε ναι, έτσι όταν ήπια το ποτάκι την έκανα και ξέχασα το st από gogo είχε πάει και 1:30 και πήγα για το club climax που είναι soi 11 και shukumvit κάτω από το Ambasandor Hotel πλήρωσα την είσοδο 200 baht και πήρα ποτάκι με την είσοδο το μαγαζί εκείνη την ώρα ήταν σχεδόν γεμάτο και είχε αρκετές freelancers μόνες τους ή και σε παρέες που αναζητούσαν παρέα farag από όπου και να πέρναγες σου χαμογελούσαν και γω λέω τουλάχιστον θα ευχαριστηθούμε lt είχε αρκετά αστεράκια αλλά οι ποιο πολλές ήταν μέτριες όπως καθόμουν μία ήρθε και μου μίλησε από μόνη της χωρίς ιδιέταιρη πρόσκληση (μετρίοτατη γκόμενα) μου κανε εντύπωση γιατί δεν πέρασε ένα λεπτό και άρχισε κατευθείαν να με φιλάει, καταρχήν για το long-time σε club θα έδινα 1000 baht όχι παραπάνω και πάλι από έρευνα στο bangkok-addicts, τέλος πάντον μετά από αρκετά κεράσματα και την ώρα να έχει πάει 4:00 πάμε στο ξενοδοχείο χωρίς να μιλήσουμε για λεφτά, στο ξενοδοχείο μπανάκι μαζί ξάπλα στο  κρεβάτι και εκεί μου το πετάει 3000 της απαντάω to much μου λέει 2000, αν και είχα υπολογίσει 1000 για τη βραδυά λέω δεν γα...αι που να πας να βρεις άλλη, μετά το τέλος της μάχης την βλέπω να ντίνεται της λέω ώπα που πας long time μου λέει όχι sort-time της λέω για sort time 1000 και πολλά είναι για freelancer αν ήταν θα ψώνιζα από gogo τσαντίζεται φέυγει με το χιλιάρικο, τα έχω πάρει και εγώ και ξαναπάω στο climax για άλλη αναζήτηση στις 5:00 το πρωί είχανε παραμήνει ελάχιστες έγω τα χα πάρει τόσο που όποια έβρισκα μόνη της μέσα στο μαγαζί τη ρωτούσα για φόρτωμα εντέλη βρήκα μία συμπαθητική που είχε ξεμείνει μόνη της σε ένα τραπεζάκι και χόρευε πάω την ρωτάω να έρθει μαζί μου και έξω από το club όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το ποσό μου είπε και αυτή 2000 sort και 4000 για long κουφάθηκα πάλι της λέω  1000 για sort ακατέβατα (πάνε και τα 1000 που υπολόγιζα για long από το club) αυτή έπεσε στα 1500 μετά 1400, 1300, 1200 ,1100 και εντέλη αφού είδε ότι δεν ανεβαίνω στα λεφτά και η ώρα ήταν 6:00 θα έμενε χωρίς πελάτη και δέχτηκε στο δρόμο συζητώντας το μου είπε ότι έπεσε πολύ στις απαιτήσεις της και ότι η στάνταρ τιμή στα club από τις freelancers αναλόγος και την κοπέλα βέβαια είναι 2000 sort και 4000 για long όσο δηλαδή στα gogo, τέλος πάντον έφυγε και αυτή, σήμερα λέω να δοκιμάσω τα gogo της patpong aν είναι ποιο φτηνά και κανένα άλλο clubaki για επίσης ποιο φτηνά τώρα η ώρα είναι 7:30 πάω να φάω πρωινό και μετά να ξεραθώ για ύπνο, Πατάγια και πάλι Πατάγια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα τα σκεφτεστε φιλοι ΜΟΝΟΛΥΚΕ και kolares boy αλλα πολλοι ειναι οι πειρασμοι και τα ρημαδια ευκολα τρωγονται,γιαυτο και κοιταω παντα τα βασικα..τωρα ενταξη για να μην γινει παρεξηγηση δεν αναφερομαι σε καποιου τα ποστ ,οτι ενδιαφερει στον καθενα...ξεχνα το τουμπανο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom