Αυτό ήταν, καλημέρα καταρχήν
Πατάγια και πάλι Πατάγια χθες όπως είχα γράψει πήγα σε μασατζήδικο πλέρωσα 1500+300 για tipia, ποτά κτλ το σύνολο 1800 για 2 ώρες με ένα αστεράκι από το Ισάν για δύο ώρες καλή φάση,
καμία σχέση με την προηγούμενη φορά που για ένα μασάζ μου έφυγε 5χίλιαρο, αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο είπα να δοκιμάσω κατά τις 12 sort-time από κάποιο gogo στη cowboy και μετά να τσιμπήσω κάποια από clubaki για long-time
Είχα υπολογίσει από μια μικρή έρευνα στο bangkok-addicts γύρω στο 1500 + 600 barfine σύνολο 2100 για το st στο gogo, αφού έφτασα με τα πόδια στη cowboy μιας και είναι κοντά στο ξενοδοχείο μου άρχισα να μπαίνω σε ένα ένα τα gogo για να δω τι παίζει, απαγοήτευση όμως πρέπει να μπήκα στα περισσότερα και τα μόνα που άξιζαν από ποιότητα και ποσότητα ήταν το cowboy 2 και το shark στο shark έκατσα γιατί ήταν το καλύτερο μακράν και πήρα ποτάκι είχε αρκετά αστεράκια και είχα σταμπάρει 3-4, το πρώτο που βρήκα από αυτά που μου αρέσανε το ρώτησα για barfine μου είπε 600 για st 2000 και για lt 4000 πράγμα που ξέφευγαι από το budget τη ρώτησα αν ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες και μου είπε ναι, έτσι όταν ήπια το ποτάκι την έκανα και ξέχασα το st από gogo είχε πάει και 1:30 και πήγα για το club climax που είναι soi 11 και shukumvit κάτω από το Ambasandor Hotel πλήρωσα την είσοδο 200 baht και πήρα ποτάκι με την είσοδο το μαγαζί εκείνη την ώρα ήταν σχεδόν γεμάτο και είχε αρκετές freelancers μόνες τους ή και σε παρέες που αναζητούσαν παρέα farag από όπου και να πέρναγες σου χαμογελούσαν και γω λέω τουλάχιστον θα ευχαριστηθούμε lt είχε αρκετά αστεράκια αλλά οι ποιο πολλές ήταν μέτριες όπως καθόμουν μία ήρθε και μου μίλησε από μόνη της χωρίς ιδιέταιρη πρόσκληση (μετρίοτατη γκόμενα) μου κανε εντύπωση γιατί δεν πέρασε ένα λεπτό και άρχισε κατευθείαν να με φιλάει, καταρχήν για το long-time σε club θα έδινα 1000 baht όχι παραπάνω και πάλι από έρευνα στο bangkok-addicts, τέλος πάντον μετά από αρκετά κεράσματα και την ώρα να έχει πάει 4:00 πάμε στο ξενοδοχείο χωρίς να μιλήσουμε για λεφτά, στο ξενοδοχείο μπανάκι μαζί ξάπλα στο κρεβάτι και εκεί μου το πετάει 3000 της απαντάω to much μου λέει 2000, αν και είχα υπολογίσει 1000 για τη βραδυά λέω δεν γα...αι που να πας να βρεις άλλη, μετά το τέλος της μάχης την βλέπω να ντίνεται της λέω ώπα που πας long time μου λέει όχι sort-time της λέω για sort time 1000 και πολλά είναι για freelancer αν ήταν θα ψώνιζα από gogo τσαντίζεται φέυγει με το χιλιάρικο, τα έχω πάρει και εγώ και ξαναπάω στο climax για άλλη αναζήτηση στις 5:00 το πρωί είχανε παραμήνει ελάχιστες έγω τα χα πάρει τόσο που όποια έβρισκα μόνη της μέσα στο μαγαζί τη ρωτούσα για φόρτωμα εντέλη βρήκα μία συμπαθητική που είχε ξεμείνει μόνη της σε ένα τραπεζάκι και χόρευε πάω την ρωτάω να έρθει μαζί μου και έξω από το club όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το ποσό μου είπε και αυτή 2000 sort και 4000 για long κουφάθηκα πάλι της λέω 1000 για sort ακατέβατα (πάνε και τα 1000 που υπολόγιζα για long από το club) αυτή έπεσε στα 1500 μετά 1400, 1300, 1200 ,1100 και εντέλη αφού είδε ότι δεν ανεβαίνω στα λεφτά και η ώρα ήταν 6:00 θα έμενε χωρίς πελάτη και δέχτηκε στο δρόμο συζητώντας το μου είπε ότι έπεσε πολύ στις απαιτήσεις της και ότι η στάνταρ τιμή στα club από τις freelancers αναλόγος και την κοπέλα βέβαια είναι 2000 sort και 4000 για long όσο δηλαδή στα gogo, τέλος πάντον έφυγε και αυτή, σήμερα λέω να δοκιμάσω τα gogo της patpong aν είναι ποιο φτηνά και κανένα άλλο clubaki για επίσης ποιο φτηνά τώρα η ώρα είναι 7:30 πάω να φάω πρωινό και μετά να ξεραθώ για ύπνο, Πατάγια και πάλι Πατάγια