αυτη η σκεψη γυρναει στο μυαλο χρονια τωρα..δωστε ενα μινιμουμ κεφαλαιου για ξεκινιμα απο το μηδεν και ενα ποσο που θεωρειτε ικανο να ζησει καποιος ανετα εκει..Βλεπω οτι το Ελληνικο στοιχειο εξαπλωνεται και ευημερει στην Παταγια!Κανενας να κανει το μεγαλο βημα και να τα παρατησει ολα και να ξενητευτει για κατω....?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σε τουριστικη πολη ισως 30 χιλιαρικα, σε επαρχιακη 20. το μηνα.αυτη η σκεψη γυρναει στο μυαλο χρονια τωρα..δωστε ενα μινιμουμ κεφαλαιου για ξεκινιμα απο το μηδεν και ενα ποσο που θεωρειτε ικανο να ζησει καποιος ανετα εκει..
αυτη την εντυπωση εχω. οποιος νομιζει κατι διαφορετικο ας το γραψει.
Φαση devils den την κοβω αυτη. Σωστα?
καμια σχεση. τις φορτωσα απο ws. με ειδαν με την φωτογραφικη και μου ποζαραν για να τις βγαλω. ηταν και μια αλλη παρεα και δεν την αφηνε την αδερφη της να ερθει μαζι μου αν δεν φορτωθει και αυτη. ευτυχως εκεινη την ωρα περνουσε ο φυσαρμονικας και μ'εσωσε!!! να'σαι καλα φιλε!!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
η φαση θα περιλαμβανει και devils den?σε τουριστικη πολη ισως 30 χιλιαρικα, σε επαρχιακη 20. το μηνα.
αυτη την εντυπωση εχω. οποιος νομιζει κατι διαφορετικο ας το γραψει.
εκτος βεβαια κι αν πηγαινεις εκει που εκτονονονται οι Ταυλανδοι νταλικιεριδες ακομη και με 120Β :o
παντως σοβαρα τωρα τα 20 ειναι απελπιστικα λιγα ακομη και για επαρχιακη πολη
κατα τη γνωμη μου και τα 30 ειναι λιγα αλλα για αρχη τρογονται
ο φιλος μιλησε για ανετα
αγαπητοι φιλοι Κωστα και φαντομα σιγουρα ειστε οι πιο ειδικοι και ευχαριστω για τις απαντησεις. εγω θελω να πω για το ποσο κεφαλαιο σε ευρω στο περιπου συμφωνα με την εμπειρια σας χρειαζετε καποιος για να κανει ενα τολμηρο βημα να ζησει εκει ,μιλαμε για αγορα σπιτιου επενδυση σε καποια επιχειριση..τετοια,αφηστε γαμησια γκομενες κλπ αυτα μετα
εδω εχω σιχαθει την κατασταση στην κολοχωρα μας τους νεο ελεινοελληνες αλλα και απορριπτω και την ευρωπη.....εχω μπορεσει να μεινο μεχρι 2μηνο σε πατταγια,πουκετ στα 7 χρονια που παω και νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω..μιλω αγγλικα και νομιζω οτι θα καταφερω να μαθω και τα ντοπια
υπαρχει ενα ικανοποιητικο ποσο διαθεσιμο,αλλα ρωταω εσας που ξερετε καλυτερα απο ποσο μινιμουμ εως καποιο που θα μπορεις να εισαι στα μεσαια και πανω πραγματα
ευχαριστω και ελπιζω να γνωριστουμε καποια στιγμη
εδω εχω σιχαθει την κατασταση στην κολοχωρα μας τους νεο ελεινοελληνες αλλα και απορριπτω και την ευρωπη.....εχω μπορεσει να μεινο μεχρι 2μηνο σε πατταγια,πουκετ στα 7 χρονια που παω και νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω..μιλω αγγλικα και νομιζω οτι θα καταφερω να μαθω και τα ντοπια
υπαρχει ενα ικανοποιητικο ποσο διαθεσιμο,αλλα ρωταω εσας που ξερετε καλυτερα απο ποσο μινιμουμ εως καποιο που θα μπορεις να εισαι στα μεσαια και πανω πραγματα
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε εξυπνη κινηση για μενα που μενω ολλανδια,(που ειναι ισως η καλυτερη επιλογη απο ολη την ευρωπη)αλλα ειναι απλα αρκετα καλυτερα απο ελλαδα...εσυ με μια τετοια κινηση πλουσιος δεν γινεσαι αλλα ανεβαζεις επιπεδο ζωηςαγαπητοι φιλοι Κωστα και φαντομα σιγουρα ειστε οι πιο ειδικοι και ευχαριστω για τις απαντησεις. εγω θελω να πω για το ποσο κεφαλαιο σε ευρω στο περιπου συμφωνα με την εμπειρια σας χρειαζετε καποιος για να κανει ενα τολμηρο βημα να ζησει εκει ,μιλαμε για αγορα σπιτιου επενδυση σε καποια επιχειριση..τετοια,αφηστε γαμησια γκομενες κλπ αυτα μετα
ξερω φιλε Τασο εχω ζησει για λιγο στο ντεν μπος και καταλαβα τη διαφορα...αισθανομαι ομηρος σαυτη τη χωρα που παντα θα βασιλευει η ρουφιανια το ρουσφετι οι κακοι πουστηδες γιατι με τους καλους δεν εχω τιποτα να χωρισω εκτος των προτιμησεων μου και αλλα παρα πολλα που μου τη δινουν εδω..ειμαι ελευθερος στα 43 δυνατος και οσο ειναι νωρις θελλω να κανω το αλμα για κατι καινουργιοφιλε εξυπνη κινηση για μενα που μενω ολλανδια,(που ειναι ισως η καλυτερη επιλογη απο ολη την ευρωπη)αλλα ειναι απλα αρκετα καλυτερα απο ελλαδα...εσυ με μια τετοια κινηση πλουσιος δεν γινεσαι αλλα ανεβαζεις επιπεδο ζωης
να εισαι καλα και μακρια απο κακοτοπιες(ελλαδα)
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 266
- Πόντοι
- 3.287
Καλα το να πας σε αλλη χωρα να ζησεις δεν σημαινει οτι θα ''ευτχησεις'' κιολας. Αλλο η παραμονη για 1-2-3 μηνες και αλλο η μονιμη εγκατασταση, τοτε βγαινουν και ολα τα ''κακα'' του τοπου και δεν ειναι ευκολο να τα δεχτεις.
Αν, λεμε , αλλαξει η πολιτικη καταταση, αν απο φτηνος προορισμος γινει ακριβοτερος, αν και πολυ πιθανον ειναι, δεν μπορεις να εργαστεις εκει, αν σε απορριψει η τοπικη κοινωνια, αν δεν σε σηκωνει το κλιμα βρε αδελφε αν, αν , αν .... τι κανεις τοτε, γυριζεις πισω και ξανα μανα απο την αρχη;;;
Σκεψεις ειναι.........
Αν, λεμε , αλλαξει η πολιτικη καταταση, αν απο φτηνος προορισμος γινει ακριβοτερος, αν και πολυ πιθανον ειναι, δεν μπορεις να εργαστεις εκει, αν σε απορριψει η τοπικη κοινωνια, αν δεν σε σηκωνει το κλιμα βρε αδελφε αν, αν , αν .... τι κανεις τοτε, γυριζεις πισω και ξανα μανα απο την αρχη;;;
Σκεψεις ειναι.........
σιγουρα σκεψεις ειναι ολα αυτα φιλε μου και ακομα ολα ειναι στη σφαιρα της υποθεσης...εννοειται οτι παντα υπολογιζεις οτι δεν εισαι τουριστας και οτι πουθενα δεν ειναι 100% παραδεισος γιαυτο και το συνεχες ψαξιμο και οι ερωτησεις...αλλωστε το καλο ας πουμε ειναι οτι δεν θυσιαζω κατι που εχω εδω (επιχηρισηΚαλα το να πας σε αλλη χωρα να ζησεις δεν σημαινει οτι θα ''ευτχησεις'' κιολας. Αλλο η παραμονη για 1-2-3 μηνες και αλλο η μονιμη εγκατασταση, τοτε βγαινουν και ολα τα ''κακα'' του τοπου και δεν ειναι ευκολο να τα δεχτεις.
Σκεψεις ειναι.........
Χτες είχαμε την τελευταία επίσημη συνάντηση των μελών του BTV στη Πατάγια. Ηρθαν και δύο νέα μέλη που αν και νεαροί ενσωματώθηκαν άνετα στη παλιά ομάδα.
Tο συμοπόσιο thai style ήταν προσφορά των δύο Μιχάληδων του Βαγγέλη και του Λάκη προς τιμή των παιδιών που αναχωρούν απόψε για Ελλάδα.Καλό σας ταξίδι φιλαράκια και καλως να ξανανταμώσουμε στη μία ή την άλλη πατρίδα. Χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία, άξιζαν τελικά τον κόπο αυτές οι συναντήσεις.
Στο φιλόξενο μπαρ του Φώτη ήσαν και αρκετοί άλλοι έλληνες που διασκέδασαν έφαγαν και ήπιαν μαζί μας αλλά δε υπήρξε χρόνος να τους γνωρίσουμε όλους αυτούς.
Μετά τα λατίν κομάτια η μουσική συνεχίστηκε με Νταλάρα και άλλα Ελληνικά τραγούδια που έβαλαν φωτιές και στα γύρο μπαράκια. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα αλλά χτύπησε καμπανάκι για Gogo και άλλες αμαρτίες.Mαζί με 5-6 αλάνια ξεχυθήκαμε για περιπέτειες στα μαγαζιά της walking Street.
Η βραδιά έκλεισε με χορό και τιλάκ στις πίστες της Marine και της Insomnia.Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε με χορούς Παταγιανούς, Λουσιφερινιώτικους και Ινσομνιακούς.
Μπουμ...μπουμ....μπουμ....!!!(βεγγαλικά)
Tο συμοπόσιο thai style ήταν προσφορά των δύο Μιχάληδων του Βαγγέλη και του Λάκη προς τιμή των παιδιών που αναχωρούν απόψε για Ελλάδα.Καλό σας ταξίδι φιλαράκια και καλως να ξανανταμώσουμε στη μία ή την άλλη πατρίδα. Χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία, άξιζαν τελικά τον κόπο αυτές οι συναντήσεις.
Στο φιλόξενο μπαρ του Φώτη ήσαν και αρκετοί άλλοι έλληνες που διασκέδασαν έφαγαν και ήπιαν μαζί μας αλλά δε υπήρξε χρόνος να τους γνωρίσουμε όλους αυτούς.
Μετά τα λατίν κομάτια η μουσική συνεχίστηκε με Νταλάρα και άλλα Ελληνικά τραγούδια που έβαλαν φωτιές και στα γύρο μπαράκια. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα αλλά χτύπησε καμπανάκι για Gogo και άλλες αμαρτίες.Mαζί με 5-6 αλάνια ξεχυθήκαμε για περιπέτειες στα μαγαζιά της walking Street.
Η βραδιά έκλεισε με χορό και τιλάκ στις πίστες της Marine και της Insomnia.Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε με χορούς Παταγιανούς, Λουσιφερινιώτικους και Ινσομνιακούς.
Μπουμ...μπουμ....μπουμ....!!!(βεγγαλικά)
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα παιδιά και από μένα έφτασα bkk γιατί έχω υποχρεώσεις με το tilak που γνώρισα από το προηγούμενο ταξίδι αν και το έχω μετανιώσει τώρα που έφυγα, μετά την εμπειρία της Πατάγια, χτες ήμουν και εγώ στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τα παιδιά που ταξιδεύουν σήμερα στο bar του Φώτη και επιτέλους γνώρισα τα υπόλοιπα παιδιά που έτυχε να βρισκόμαστε αυτήν την εποχή στην Πατάγια και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε, τους ευχαριστώ για την ξενάγηση στα gogo μιας και τόσες μέρες δεν είχα αξιωθεί να τα επισκεφτώ, Σπύρο όπως σου είπα και στο μήνυμα ωραίο το μωρό που φόρτωσα αλλά ψάχνεται για μόνιμο boyfriend που να τη φροντίζει αυτή και το παιδάκι της, στο boom boom όμως ήταν έτσι και έτσι από τη μία ντρεπόταν και από την άλλη χωρίς ιδιέτερες προτροπές έπαιρνε πρωτοβουλίες up to you αν θες να χωθείς αυτή παρόλο που μίλαγε για αγάπες και έρωτες πάλι σήμερα θα βγει για να γνωρίσει άλλο υποψήφιο, ευχαριστώ φίλε για τη βοηθειά σου χθες, σήμερα λέω να πάω για κανά μασαζάκι και να το λήξω μέχρι εκεί για σήμερα και να μην ξεχάσω καλό ταξίδι στα παιδιά που ταξιδεύουν σήμερα και καλή αντάμωση
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 836
- Πόντοι
- 4.255
φιλοι και συναγωνιστες στην Παταγια........τα παιδια μολις τα αποχαιρετησα και νοιωθω λιγο στεναχωρημενος(εκτος του οτι ειναι καλα παιδια,ειμασταν και ολοι μαζι στο ξενοδοχειο και τα λεγαμε!!!τωρα μ'αφησαν μονο!!! :'( :'( :'( :'( :'()
Δεν πειραζει....εχω τους αλλους συναγωνιστες που θα με παρηγορησουν στομ Marin kai sthn Insomnia!!!!
παιδια....το βραδυ γερα!!!!
Δεν πειραζει....εχω τους αλλους συναγωνιστες που θα με παρηγορησουν στομ Marin kai sthn Insomnia!!!!
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φιλοι και συναγωνιστες στην Παταγια........τα παιδια μολις τα αποχαιρετησα και νοιωθω λιγο στεναχωρημενος(εκτος του οτι ειναι καλα παιδια,ειμασταν και ολοι μαζι στο ξενοδοχειο και τα λεγαμε!!!τωρα μ'αφησαν μονο!!! :'( :'( :'( :'( :'()
Laki μην στεναχωριέσαι είμαι σίγουρος ότι ένα ζευγάρι (τουλάχιστον) σχιστά ματάκια θα σε παρηγορήσουν απόψε, καλό κυνήγι φίλε και στους υπόλοιπους επίσης
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 836
- Πόντοι
- 4.255
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 836
- Πόντοι
- 4.255
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
φυσικα σε ενδεχομενο μεταναστευσης δεν μιλαμε να παρατησεις αξιολογα πραγματα, πχ καλη δουλεια, πουλημα περιουσακων στοιχειων κτλ. γιατι ποτε δεν ξερεις.αλλωστε το καλο ας πουμε ειναι οτι δεν θυσιαζω κατι που εχω εδω (επιχηριση
εγω ειμαι αναρμοδιος να πω πιο πολλα γιατι τα εχω δει ως τουριστας, μια ιδεα ομως την εχω,
απο οτι ομως καταλαβα οι πιο πολλοι ελληνες που ειναι στην ταιλανδη ειναι κυνηγημενοι απο τον ελληνικο νομο και αναγκαστικα την εκαναν.
ο φαντομας θα μπορουσε να φωτισει το θεμα πιο πολυ αλλα δεν το κανει.
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αντέ να τελειώσουν τα πάρτυ και να αρχίσουν οι επιστροφές μπας και κυκλοφορήσουμε λίγο πιο άνετα εμείς οι μοναχικοί ταξιδιώτες!!!