Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σημερα το απογευμα ειπα να επισκευτω και κανενα "τουριστικο" μερος. Πηγα λοιπον Νανα και βασικα προβληματιζομουν μεταξυ EDEN - ANNIES. Τελικα επελεξα το δευτερο ειπα να αφησω το πρωτο για αλλη φορα εξαλλου πρωταρης ειμαι στην Μπανγκοκ ας αφησουμε και κατι για αργοτερα. Στην πασαρελα ηταν καμια δεκαρια κοριτσια με μαγιο υποτιθεται οι καλες με 2500 χιλ. Μπατ και οι δευτερατζες με 1700 μπατ. Μου αρεσε απο τις δευτερατζες το πιο μικρο που ηταν και το πιο ζουμπουρλουδικο οπως θα ελεγε και ο Λακης-σκορπιο μια και ηταν απο τα λιγα που εχω δει εδω που πεταγοταν λιγακι το κωλαρακι του. Νο 3 ονομα Τσαι. Της ειπα να διαλεξει και μια φιλη της αλλα οπως μου ειπε η μαμασαν δεν ειχε φιλες γιατι ηταν δευτερη μερα εκει και ημουνα ο πρωτος που την διαλεγε. Διαλεξε λοιπον η μαμασαν μια που δεν ηταν και πολυ στα γουστα μου αλλα ηταν απο τις πιο εμπειρες στο μασαζ. Πηγαμε λοιπον στο δωματιο - τιποτα ιδιαιτερο για την φημη που εχει το μαγαζι και αφου μπηκαμε και οι τρεις στην μπανιερα γιναμε σαντουιτς αρχισανε να με πλενουνε και για να μην τα πολυλογω αφου με πλυνανε καλα και αρχισανε να με χαμουρευουνε δεν προλαβε να τον παρει η μια στο στομα και επειλθε το μοιραιο. Δεν πειραζει σκεφτομε, τουλαχιστον τωρα θα κανω ενα καλο μασσαζ παρολο που τα κοριτσια μου λεγανε για δευτερο γυρο. Σιγα μην κανω δευτερο γυρο εγω, εχει να μου συμβει αυτο πανω απο 20 χρονια. Ξαπλωνουμε λοιπον στο κρεβατι και αρχιζει η μια να κανει κανονικο μασαζ απο την μεση και πανω ενω η Τσαι που ειχα διαλεξει -απο μασσαζ κορμαρα εχωσε το χερι της αναμεσα στα σκελια μου οπως ημουνα ξαπλωμενος μπρουμητα και αρχισε να χαιδολογαει την "Παναγιωτενα" ( Ετσι ονομαζω οπως καθε ματσο ανδρας το διαολο που εχω μεσα στο βρακι μου γιατι καθε φορα που με βλεπει η γυναικα μου γυμνο μουρμουραει , "Ε, απο το ολοτελα.... καλη και η Παναγιωτενα".) Αρχισανε λοιπον το μασαζ η μια και το χαιδολογημα η αλλη και ω τι θαυμα η Παναγιωτενα ηταν ετοιμη παλι. Η Τσαι ηταν ετοιμη να προχωρησει σε αυτο που ηξερε να κανει καλα αλλα η αλλη την σταματησε γιατι δεν ειχε περασει ουτε μιση ωρα στο συνολο της διαδικασιας ενω η μαμασαν ειχε πει για δυο ωρες. Για να μην πολυλογω στην 1,5 ωρα ο κωλογερος εφευγε με ενα ηλιθιο χαμογελο απο της ANNIES και μια εμπειρια που την ονηρευοταν καμια τριανταρια χρονια. Σαν πακετο αξιζε νομιζω τα λεφτα του παρολο που σαν εμφανιση οι κοπελες και των δυο κατηγοριων δεν λενε και πολλα πραγματα. (Ψωνιζω πολυ πιο ωραια μωρα απο συνοικιακα μαγαζια αλλα αυτο ηταν αλλη εμπειρια)