Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα το απογευμα ειπα να επισκευτω και κανενα "τουριστικο" μερος. Πηγα λοιπον Νανα και βασικα προβληματιζομουν μεταξυ EDEN - ANNIES. Τελικα επελεξα το δευτερο ειπα να αφησω το πρωτο για αλλη φορα εξαλλου πρωταρης ειμαι στην Μπανγκοκ ας αφησουμε και κατι για αργοτερα. Στην πασαρελα ηταν καμια δεκαρια κοριτσια με μαγιο υποτιθεται οι καλες με 2500 χιλ. Μπατ και οι δευτερατζες με 1700 μπατ. Μου αρεσε απο τις δευτερατζες το πιο μικρο που ηταν και το πιο ζουμπουρλουδικο οπως θα ελεγε και ο Λακης-σκορπιο μια και ηταν απο τα λιγα που εχω δει εδω που πεταγοταν λιγακι το κωλαρακι του. Νο 3 ονομα Τσαι. Της ειπα να διαλεξει και μια φιλη της αλλα οπως μου ειπε η μαμασαν δεν ειχε φιλες γιατι ηταν δευτερη μερα εκει και ημουνα ο πρωτος που την διαλεγε. Διαλεξε λοιπον η μαμασαν μια που δεν ηταν και πολυ στα γουστα μου αλλα ηταν απο τις πιο εμπειρες στο μασαζ. Πηγαμε λοιπον στο δωματιο - τιποτα ιδιαιτερο για την φημη που εχει το μαγαζι και αφου μπηκαμε και οι τρεις στην μπανιερα γιναμε σαντουιτς αρχισανε να με πλενουνε και για να μην τα πολυλογω αφου με πλυνανε καλα και αρχισανε να με χαμουρευουνε δεν προλαβε να τον παρει η μια στο στομα και επειλθε το μοιραιο. Δεν πειραζει σκεφτομε, τουλαχιστον τωρα θα κανω ενα καλο μασσαζ παρολο που τα κοριτσια μου λεγανε για δευτερο γυρο. Σιγα μην κανω δευτερο γυρο εγω, εχει να μου συμβει αυτο πανω απο 20 χρονια. Ξαπλωνουμε λοιπον στο κρεβατι και αρχιζει η μια να κανει κανονικο μασαζ απο την μεση και πανω ενω η Τσαι που ειχα διαλεξει -απο μασσαζ κορμαρα εχωσε το χερι της αναμεσα στα σκελια μου οπως ημουνα ξαπλωμενος μπρουμητα και αρχισε να χαιδολογαει την "Παναγιωτενα" ( Ετσι ονομαζω οπως καθε ματσο ανδρας το διαολο που εχω μεσα στο βρακι μου γιατι καθε φορα που με βλεπει η γυναικα μου γυμνο μουρμουραει , "Ε, απο το ολοτελα.... καλη και η Παναγιωτενα".) Αρχισανε λοιπον το μασαζ η μια και το χαιδολογημα η αλλη και ω τι θαυμα η Παναγιωτενα ηταν ετοιμη παλι. Η Τσαι ηταν ετοιμη να προχωρησει σε αυτο που ηξερε να κανει καλα αλλα η αλλη την σταματησε γιατι δεν ειχε περασει ουτε μιση ωρα στο συνολο της διαδικασιας ενω η μαμασαν ειχε πει για δυο ωρες. Για να μην πολυλογω στην 1,5 ωρα ο κωλογερος εφευγε με ενα ηλιθιο χαμογελο απο της ANNIES και μια εμπειρια που την ονηρευοταν καμια τριανταρια χρονια. Σαν πακετο αξιζε νομιζω τα λεφτα του παρολο που σαν εμφανιση οι κοπελες και των δυο κατηγοριων δεν λενε και πολλα πραγματα. (Ψωνιζω πολυ πιο ωραια μωρα απο συνοικιακα μαγαζια αλλα αυτο ηταν αλλη εμπειρια)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξεπουλισε ι αλεξανδρατου σε λιγες ωρες!  γαμο τα κλαρινα, και ι σαμπανια.... μεγαλο μπουκαλι..μεγαλο......μουν...  !!!!!!!

Αλλά κάνει 20 ευρουλάρες.Καλύτερα ένα long-time Πατάγια..................Αλεξανδράτου η χλωρινολουσμένη............

Σιγά το μούνι έχω γαμίσει και χειρότερες...............(άμα ανοίξει το στόμα  της ή λαλακία θα πει ή θα χασμουριθεί)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Ετσι ειναι Ζαν................1 και καμια!!!!!Αυριο πεταμε για τον "Παραδεισο"!!!!Ενω τις πρωτες μερες που εκλεισα το εισητηριο δεν το σκεφτομουν καθολου αππ το πρωι σημερα με εχει πιασει ενας ενθουσιασμος..μια ταραχη(με την καλα εννοια).......ισως γιατι εμαθα οτι ενας πολυ καλος φιλος θα ειναι 2 μερες μετα απο μενα κατω(Βαγγελαρα,μην μου κανεις λαδια και δεν ερθεις εγω {πιστευω και ο Ζαν} θα σε  :knockinb: )!!!!!!

KOUKOUS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ειναι Ζαν................1 και καμια!!!!!Αυριο πεταμε για τον "Παραδεισο"!!!!Ενω τις πρωτες μερες που εκλεισα το εισητηριο δεν το σκεφτομουν καθολου αππ το πρωι σημερα με εχει πιασει ενας ενθουσιασμος..μια ταραχη(με την καλα εννοια).......ισως γιατι εμαθα οτι ενας πολυ καλος φιλος θα ειναι 2 μερες μετα απο μενα κατω(Βαγγελαρα,μην μου κανεις λαδια και δεν ερθεις εγω {πιστευω και ο Ζαν} θα σε  :knockinb: )!!!!!!
και εγω μαζι σας θα ειμαι

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γράψτε, γράψτε!!! Θα μας περάσει σε μια μέρα το thread της Τζούλιας!!! :cheesy:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλο ταξίδι σε όσους πανε για τον παράδεισο....καλα  :knockinb: Αντε να ερθει ο Απρίλης να κατέβω!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

θα ερθει και μαζι θα γυρισουμε!!!  :rockon:

σε 45 λεπτα ξεκιναει το ταξιδι μου!!!  :rockon:

καλο μας ταξιδι!!!  :dancing:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλό σου (σας)ταξείδι  φιλέ μου Το πρώτο μασάζ να μου το αφιερώσεις σύμφωνα με τα γούστα μου ξέρεις εσυ.
Αναμένουμε ανταποκρίσεις :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα παμε λορδε, ε?
μεταναστευτικο ρευμα για ταιλανδη πλεον, τουλαχιστον εμεις ξερουμε που θα παμε μετα την χρεωκοπια της ψωροκωσταινας

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γεια σας συναγωνιστές και από μένα.
θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ την χαρά που βρήκα και ένοιωσα τόοοοοσο έντονα στο όμορφο αυτό μέρος που λέγεται πατάγια.
ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ξεκίνησαν αυτό το θρεντ και που δώσαν τα φώτα τους στους υπόλοιπους.
οι περιγραφές τους και οι εμπειρίες που μοιράζονταν τόσο απλόχερα ήταν αδύνατο να μην βάλουν κάποιον στον πειρασμό να κάνει αυτό το ταξίδι. έχω πάει σε όλη την ευρώπη (και σαν τουρίστας και σαν σεξοτουρίστας και επαγγελματικά) αλλά σαν εκεί πουθενά.
δεν μπαίνει καν θέμα σύγκρισης.
έχω ένα μήνα που γύρισα και έχω πέσει σε κατάθλιψη.εννοείται πως προγραμματίζω το επόμενο.
με δύο κουβέντες θα χαρακτήριζα την πατάγια σαν μια μεγάλη παιδική χαρα. :2funny: :dancing:
είσαι εκεί χωρίς προβλήματα,γελάς,χαίρεσαι, κάνεις τα μπάνια σου ακριβώς όπως ένα παιδί το καλοκαίρι.
με την ουσιώδη διαφορά ότι ρίχνεις και τους πούτ...ς σου σαν μεγάλος που είσαι. :knockinb: :pipa1:
και επειδή έχουμε βαρεθεί να ακούμε από τις ελεεινίδες τόσα χρόνια πόσο παδιά,ανώριμοι είμαστε και ότι δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ και πολλά άλλα τέτοια ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
έχουν δίκιο.και επειδή εχουν δίκιο ας πηγαίνουμε όλοι εμείς ( τα παιδιά ) στην μεγαλύτερη παιδική χαρά του κόσμου.

τα σέβη μου στον Κώσταf16

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
είσαι εκεί χωρίς προβλήματα,γελάς,χαίρεσαι, κάνεις τα μπάνια σου ακριβώς όπως ένα παιδί το καλοκαίρι.

Αγορι μου, εκανες μπανια στην Πατταγια και γελουσες και χαιροσουνα? Χαρες και γελια μονο μονο με τα μουνακια. Απο την θαλασσα μακρια αγορι μου, θα λερωθεις... Θελεις να με κανεις να πεθανω?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αγορι μου, εκανες μπανια στην Πατταγια και γελουσες και χαιροσουνα? Χαρες και γελια μονο μονο με τα μουνακια. Απο την θαλασσα μακρια αγορι μου, θα λερωθεις... Θελεις να με κανεις να πεθανω?
στο νησάκι απέναντι εκεί που είναι τίγκα στην ρωσίδα και στην jomtien έκανα μπάνιο όχι στην παραλία της πατάγια,αλλά εσύ από όλα αυτά εκεί στάθηκες??????? :rockon: :rockon: :rockon:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
στο νησάκι απέναντι εκεί που είναι τίγκα στην ρωσίδα και στην jomtien έκανα μπάνιο όχι στην παραλία της πατάγια,αλλά εσύ από όλα αυτά εκεί στάθηκες??????? :rockon: :rockon: :rockon:
με τα απαραίτητα μουνάκια παρέα φυσικά :dancing: :dancing:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελους, γεμισε Ελλαδα η Πατταγια, πραγματικα το απολαμβανω!
Αυτη τη στιγμη στα σιγουρα, πρεπει να ειναι πανω απο 120 Ελληνες στο χωριο!!
Αντε ρε καλα να περνατε και τα ματια σας ανοιχτα, παντα alert!!!
Τα βακτηρια κανουν παρελαση καθε μερα, πλυσιμο συνεχεια χερακια, δεν φιλαμε στο στομα
παθιαρικα, προσοχη τις κοινες τουαλετες, να προτιματε εμφιαλωμενα ποτα, για το λαιμο
σας που σιγουρα θα σας πιασει κυκλοφορει ενα σκευασμα σπρει λεγεται Kamillosan M,
ειναι τσεκαρισμενο.
Καλως ηρθατε στη κολαση :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι βρήκα μία νέα σειρήνα από αυτές που χωρίς να μιλάνε σε μαγεύουνε κι όταν γελάνε σε τρελένουνε. Αύριο θα την πάω στο Πι πι Ντόν. Ερχεται και βαρομετρικό, τυφώνες καταιγίδες. Οχι στο δωμάτιο μου αλλά έξω. 'Ετσι λένε τα δελτία καιρού.Έ ρε και να αποκλειστώ....χμ..μήπως το θέλω κατά βάθος; Μπας και η νέα μάγισσα το κανόνισε με το Ποσειδώνα; Έτσι θα έγινε το βλέπω στα μάτια της. Μιά βδομάδα της λέω ίσως μείνουμε εκεί...Mai pen lai λέει πονηρά..no electric no ATM και καλά της λέω...have-have!! απαντάει η Κίρκη.Καλά ο Βούδας βοηθός.Κι αν μείνω για πάντα εκεί μαζί της, όνειρο ζωής θα είναι. Ας τρώμε καρύδες κι αχινούς.Μετά το καταιγιστικό δίμηνο που πέρασα την προηγούμενη φορά χρειάζομαι τέτοια αλλαγή.Αν και αυτού του είδους η αντιβίωσξη δεν σκοτώνει τελείως το Παγιομικρόβιο.Τα βράδια ονειρεύομαι πως ανεβαίνω τις σκάλες της Ινσόμνια και τελειωμό δεν έχουν, ονειρεύομαι ότι δουλεύω πορτιέρης στη Λούσιφερ χωρίς να μου κόβουν τον δέκατο τέταρτο (στα όνειρα θα μέινω...ξέρω). Θα έρθει και η σειρά σου Φτωχομάνα μη παραπονιέσαι τα καλά τα αφήνουν για το τέλος.Να ετοιμάσει και το έδαφος ο Πρόεδρος μη γίνει και καμιά διαδήλωση. 
Κατά τα άλλα οι προηγούμενες μέρες πέρασαν οικογενειακά ,με το Πινάκι.Πολύ γέλιο και πολύ ανεμελειά. Στη Πατόνγκ είναι πιο ήσυχα τώρα καμιά σχέση με τους προηγούμενους μήνες.Στα κολασμένα μέρη ακόμα δεν έχω χτυπήσει κάρτα.Η ειδική μου αποστολή θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.Οταν και άν επιστέψω απο τα Πιπίνια....τα Phi phi islands εννοώ.

Από τη Πατόνγκ του Πουκέτ για το BTV
Pagtao

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για να δουμε, θα το σουβλισουμε το αρνακι στο χωριο φετος :2funny:
Αντε σιγα-σιγα να μαζευομαστε, εχει και εδω amore... :kissass:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
καλημερα παιδια....εγς σκεφτομαι για αυγουστο να κατεβω παταγια ....καμια 15 μερες..ξερει κανεις για αυτη την γιορτη του βουδα ποτε ειναι???ααα και οπιος θελει ας στειλει πμ να συναντηθουμε...

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι ασχετο. Αγορασα μια καρτα SIM 12go ταυλανδεζικη για το τηλεφωνο μου Ericson C510 αλλα δεν την αναγνωριζει. Κανω τιποτα λαθος? ξερει κανεις να βοηθησει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom