You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Να και τα κορίτσια που διασκέδασαν την παρέα χτες. Τη δεξιά πιο μαγικό χέρι την κρατά;
Η αριστερή πάντως είναι για παντριά...ξέρει ο Youuuuuu!!!
Και εις άλλα τέτοια λεβέντες μου!!!
Τον δεξιο τον ξερω. Κατουραει ορθιος.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το εχουν κοψει τουλαχιστον το "εργαλειο",η κατα τη διαρκεια της πραξης μπορει να συμβει "ατυχημα" και να αλλαξετε ρολους?
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστουμε πολυ!!!!Σαββατο φευγουμε εμεις...Ελπιζω να υπαρχουν και αλλοι πολλοι Ελληνες μαζι μας...Καλο κουραγιο...Μεχρι τον Απριλη!!!!!!!!
Φίλε Κόστα μην ξεχασεις τις βιταβίνες...θα σου χρειαστουν!!!Με το μαλακο η πρώτη μέρα!!!!!!
Λέω και γω γιατί πάει στα ουρητήρια συνέχειαΤον δεξιο τον ξερω. Κατουραει ορθιος.
Τώρα εξηγείται...ο δικός μου σήμερα κάθησε μέσα, πονούσε πίσω...από το κόψιμο λέει α τον μπαγασάκο!!Το εχουν κοψει τουλαχιστον το "εργαλειο",η κατα τη διαρκεια της πραξης μπορει να συμβει "ατυχημα" και να αλλαξετε ρολους?
Πρόεδρε ο μικρός ρωτάει αν δε φιλάμε στο στόμα τι θα φιλάμε τον κώλο τους?δεν φιλαμε στο στομα παθιαρικα, προσοχη τις κοινες τουαλετες,
Οσο για τις τουαλέτες αν είναι σαν της Λούσιφερ θα μας χάσουν από πελάτες σίγουρα. :S :S
Το αρνάκι θα το σουβλίσουμε σίγουρα στo κήπο σου δίπλα στη πισίνα άρχοντα. Κλείσε και τα κορίτσια μας καλού κακού
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Μολις ανακαλυψα ενα λινκ, που εχει φωτογραφιες απο κοριτσια στην Ταυλανδη και Πατταγια. Ακομη και απο την Κιττυ που την εψαχνε καποιος απο δω μεσα εναν καιρο (μηπως ητανε ο Ζαιτσικ) εχει φωτογραφιες. Κοριτσια απο μπαρ, την παραλιακη, μασατζιδικα, ακομη και απο το devilsden. Ααααααχχχχ πουταναααααααρεςςς!!!!!!!!
Α... και το λινκ βεβαια
Α... και το λινκ βεβαια
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εξι βδομαδες μηνανε....για να ξανακατέβω....
Ενταξει οι τουαλετες αλλαξαν, πηγαν πρωτο οροφο και εκει που ηταν οι παλιες θα γινουνΛέω και γω γιατί πάει στα ουρητήρια συνέχεια
Τώρα εξηγείται...ο δικός μου σήμερα κάθησε μέσα, πονούσε πίσω...από το κόψιμο λέει α τον μπαγασάκο!!
Πρόεδρε ο μικρός ρωτάει αν δε φιλάμε στο στόμα τι θα φιλάμε τον κώλο τους?
Οσο για τις τουαλέτες αν είναι σαν της Λούσιφερ θα μας χάσουν από πελάτες σίγουρα. :S :S
Το αρνάκι θα το σουβλίσουμε σίγουρα στo κήπο σου δίπλα στη πισίνα άρχοντα. Κλείσε και τα κορίτσια μας καλού κακού
μικροκαμπινες για sort time και καλα
Για το φιλι πες του επιτρεπεται, με την προυποθεση να εχεις τη γκομενα πανω απο βδομαδα
οποτε εχεις αρπαξει ολα τα βακτηρια και ερχεται μια η αλλη.
Η Kung και associates βγηκαν στη πιατσα χθες εκει στο beer garden και καλα, της λεω οτι σε λιγο ερχεται ο στρατηγος στη πολη και πρεπει να σοβαρευτουμε
Για το αρνακι το πασχα, δεν περνωμε καλυτερα να σουβλισουμε ενα αστακο
Μυνημα με κινητο.Ειμαι σε beachbar στο Πιπιντον με πιπινι.Θα μεινω και αυριο.Ειναι καταπληκτικα.Μου θυμιζει δεκαετια 80 η ζωη εδω!Τα μπαρακια οι μουσικες και οι Σκανδιναυες.Η θαλασσα στα νησακια ειναι κορυφαια.Η μικρη θελει νσ μετακομισει εδω.Γοργονα θα δουλεψει να μαγευει τους βουτηχταδες.Αυριο θα παμε στο μπαμπου island.Δεν εχω σαλπαρει κατακει ποτες.Ευκαιρια.BTV
Έχει επισκεφθεί κανείς το γιαπωνέζικο λαδο-μασατζήδικο Asahi 3, για να μας πει τις εντυπώσεις του;
Σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στην απίθανη Μπανγκόκ και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζω τα πλάνα μου.
Στο site: www.asahimassage3.com/photogallery.php]www.asahimassage3.com/photogallery.php[/url] το καστ φαίνεται συμπαθητικό και η τιμή για το πλήρες πακέτο (2000 baht απ’ ότι καταλαβαίνω) λογική.
Η απομακρυσμένη τοποθεσία δεν με αποθαρρύνει γιατί η προσέγγιση μοιάζει εύκολη.
Η διεύθυνση του είναι: Rama IX soi 54, στο δρόμο δηλαδή προς Suvarnabhumi. Η soi 54 βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της λεωφόρου αμέσως μετά από το St Mark International School & Nursery.
Θα πάρω λοιπόν το μετρό, θα κατέβω στη στάση Rama IX και απ’ εκεί θα πάρω ταξί με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Θα δώσω στον ταρίφα τον χάρτη με τις οδηγίες που θα έχω εκτυπώσει από το site του μασατζήδικου και αν είναι πια τόσο σκράπας και δεν μπορεί να το εντοπίσει, του δίνω και το ταϊλανδέζικο κινητό μου για να τον καθοδηγήσουν.
Σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στην απίθανη Μπανγκόκ και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζω τα πλάνα μου.
Στο site: www.asahimassage3.com/photogallery.php]www.asahimassage3.com/photogallery.php[/url] το καστ φαίνεται συμπαθητικό και η τιμή για το πλήρες πακέτο (2000 baht απ’ ότι καταλαβαίνω) λογική.
Η απομακρυσμένη τοποθεσία δεν με αποθαρρύνει γιατί η προσέγγιση μοιάζει εύκολη.
Η διεύθυνση του είναι: Rama IX soi 54, στο δρόμο δηλαδή προς Suvarnabhumi. Η soi 54 βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της λεωφόρου αμέσως μετά από το St Mark International School & Nursery.
Θα πάρω λοιπόν το μετρό, θα κατέβω στη στάση Rama IX και απ’ εκεί θα πάρω ταξί με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Θα δώσω στον ταρίφα τον χάρτη με τις οδηγίες που θα έχω εκτυπώσει από το site του μασατζήδικου και αν είναι πια τόσο σκράπας και δεν μπορεί να το εντοπίσει, του δίνω και το ταϊλανδέζικο κινητό μου για να τον καθοδηγήσουν.
εχω κλεισει για πατταγια lk metropole τωρα απο κει και περα ο θεος βοηθος..αν και για αλλου ψηνομουνα στην αρχη.
για μπανγκοκ μετα απο ψαξιμο λεω να μεινω στο ibis nana ή στο le fenix sukhumvit 11 και εσχατη λυση (περιμενω απαντηση) στο grand sukhumvit bangkok(χλιδα)..
αποψεις??...
για μπανγκοκ μετα απο ψαξιμο λεω να μεινω στο ibis nana ή στο le fenix sukhumvit 11 και εσχατη λυση (περιμενω απαντηση) στο grand sukhumvit bangkok(χλιδα)..
αποψεις??...
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Tραβα στο festival (τo εμπορικο κεντρο) στη beach road, στο ισογειο τερμα προς 2nd, εχει κατι σαν εστιατοριο,φορτωσε μια καρτα στο ταμειο και φαε οτι γουσταρεις...ειναι και σχετικα φθηνα.Καλησπερα απο την ωραια Ταυλανδη!!!!Απο σημερα το πρωι για πρωτη φορα Πατταγια....Μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καπου καποιο εστιατοριο που τα φαγητα του να μην εχουν αηδιαστικη γευση ψαριου- σαλτσα μεσα????
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
είσαι στον παράδεισο και ρωτάς που να πας να φας???Καλησπερα απο την ωραια Ταυλανδη!!!!Απο σημερα το πρωι για πρωτη φορα Πατταγια....Μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καπου καποιο εστιατοριο που τα φαγητα του να μην εχουν αηδιαστικη γευση ψαριου- σαλτσα μεσα????
ωχ παναγία μου ή μάλλον ωχ μάνα του βούδα
βρες κανά μωρό και θα σου δώσει τα φώτα του...χρησιμεύουν και σε αυτό
Λοιπόν για το ταξίδι του Μαρτίου, όσον αφορά το ταϊλανδέζικο σκέλος (θα πάω και Φιλιππίνες), έκλεισα τα ξενοδοχεία Emporium Suites και Citadines 23.για μπανγκοκ μετα απο ψαξιμο λεω να μεινω στο ibis nana ή στο le fenix sukhumvit 11 και εσχατη λυση (περιμενω απαντηση) στο grand sukhumvit bangkok(χλιδα)..
αποψεις??...
Το πρώτο, που συνδέεται μέσω του εμπορικού κέντρου Emporium απευθείας με τον σταθμό του BTS Phrom Phong, το επέλεξα λόγω της θέσης του, αλλά επίσης για να ζήσω έστω και λίγο στη χλιδή.
Στο δεύτερο είχα μείνει και τον Φεβρουάριο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι στην Sukhumvit soi 23 κοντά στην soi cowboy και σε μια πλειάδα παραδοσιακών (αλλά πολλά υποσχόμενων ;)) μασατζήδικων.
Επειδή όμως ξαναπηγαίνω αρχές Μαΐου θα μείνω στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Accor για να εκμεταλλευτώ την προσφορά που τρέχει.
Το Grand Sukhumvit που δικαίως λιγουρεύεσαι έχει τώρα προσιτή τιμή. Πριν από λίγο το έκλεισα στα 39,35€ καθαρή τιμή, χωρίς πρωινό. Επίσης έκλεισα και το Novotel στην Siam Square που βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του BTS Siam.
Το Ibis Nana το δίνουν στα 19,70€ και το Le Fenix (που δεν το συνιστώ όμως λόγω άβολης τοποθεσίας) στα 23,60€.
Αν λοιπόν ταξιδεύεις από Απρίλιο μέχρι Αύγουστο έχε υπόψη σου κι αυτή τη δυνατότητα, που δεν αφορά μόνο την Ταϊλάνδη.
www.accorhotels.com/gb/promotion/specials/supersale.shtml?code_langue=gb&xtor=AD-13375]http://www.accorhotels.com/gb/promotion/specials/supersale.shtml?code_langue=gb&xtor=AD-13375[/url]
Από την στιγμή που θα ποστάρω έχεις χρονικό περιθώριο να αγοράσεις 2 ημέρες και μία ώρα περίπου.
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε Κώστα μπορείς να πας στο Central Festival, Pattaya (σοι 9, εμπορικό κεντρο)στο οποίο έχει Food Park καθώς έχει berger king και Ιταλικό εστειατόριο (σου ειχα πει για τις καρμποναρες) αλλα δε θυμαμαί σε ποιο όροφο!!Αναμένω τα νέα...της χθεσινης βραδιάς!!!!Καλησπερα απο την ωραια Ταυλανδη!!!!Απο σημερα το πρωι για πρωτη φορα Πατταγια....Μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καπου καποιο εστιατοριο που τα φαγητα του να μην εχουν αηδιαστικη γευση ψαριου- σαλτσα μεσα????
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
καλημερα συναγωνιστες...θα ηθελα βοηθεια....αποφασηα και εγω λοιπον να επισκεφτω τον παραδεισο η ημερομηνια που με βολευει τελικα ειναι 1με 15 αυγουστου...βρηκα εισιτιρια ε ται 843 ευρο,τωρα 8α με πειτε ασχετο αλλα ρε παιδια το αεροπάνο προσγεινετε βανγκοκ πως απο εκει 8α παω παταγια..ειλικρινα σορρυ αλλα 8α ηθελα τα φωτα καποιου..σασ ευχαριστω ααα και κατι αλλο να μου πειτε...να κλεισω εκει ξενοδοχειο??η μεσο ιντερνετ και ποτε ειναι αυτη η γιορτη του βουδα??μην πεσουμε πανω σε αυτην...ευχαριστω...
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα λεφτά μου φενονται λίγο ακριβά,ψάξε για καμια προσφορά αν και είναι νωρίς...τωρα από το αεροδρόμιο θα σου πρότεινα δύο τρόπους, με ταξί η με λεωφορείο (200 μπατ, ). Τώρα για το ξενοδοχείο οτι θέλεις εσυ...αν δε βαριεσαι να ψαχνεις όχι οτι δεν θα βρεις υπαρχει πληθωρα ξενοδοχείον.καλημερα συναγωνιστες...θα ηθελα βοηθεια....αποφασηα και εγω λοιπον να επισκεφτω τον παραδεισο η ημερομηνια που με βολευει τελικα ειναι 1με 15 αυγουστου...βρηκα εισιτιρια ε ται 843 ευρο,τωρα 8α με πειτε ασχετο αλλα ρε παιδια το αεροπάνο προσγεινετε βανγκοκ πως απο εκει 8α παω παταγια..ειλικρινα σορρυ αλλα 8α ηθελα τα φωτα καποιου..σασ ευχαριστω ααα και κατι αλλο να μου πειτε...να κλεισω εκει ξενοδοχειο??η μεσο ιντερνετ και ποτε ειναι αυτη η γιορτη του βουδα??μην πεσουμε πανω σε αυτην...ευχαριστω...
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
σε ευχαριστω φιλε,....να κλεισω δικλινο για μα μην με ζαλιζουν??η αυτο που λετε το join free??καμια καλη προταση ξενοδοχειου??κα8αρο με καμια πισινα?? η που να ειναι κοντα στη θαλλασα??