αγαπητοι συναδελφοι θα ηθελα να μαθω αν νοικιαζονται διαμερισματα και ποσο συγκεκριμενα στο view talay 6 σε ψηλο οροφο. βρισκετε στην σοι 9 αν δεν κανω λαθος..αν εχει μεινει κανεις τιμες και αν μπορει κανεις που θα παει τωρα να δωσει report,ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
καλημερα συναγωνιστες...θα ηθελα βοηθεια....αποφασηα και εγω λοιπον να επισκεφτω τον παραδεισο η ημερομηνια που με βολευει τελικα ειναι 1με 15 αυγουστου...βρηκα εισιτιρια ε ται 843 ευρο,τωρα 8α με πειτε ασχετο αλλα ρε παιδια το αεροπάνο προσγεινετε βανγκοκ πως απο εκει 8α παω παταγια..ειλικρινα σορρυ αλλα 8α ηθελα τα φωτα καποιου..σασ ευχαριστω ααα και κατι αλλο να μου πειτε...να κλεισω εκει ξενοδοχειο??η μεσο ιντερνετ και ποτε ειναι αυτη η γιορτη του βουδα??μην πεσουμε πανω σε αυτην...ευχαριστω...]
Βρήκες ακριβο εισιτήριο για την συγκεκριμένη εποχή.
kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε ευχαριστω φιλε,....να κλεισω δικλινο για μα μην με ζαλιζουν??η αυτο που λετε το join free??καμια καλη προταση ξενοδοχειου??κα8αρο με καμια πισινα?? η που να ειναι κοντα στη θαλλασα??
Τα ξενοδοχεία είναι λίγο υποκειμενικα για τον καθένα....Τώρα αν θέλεις να μάθεις ποιο ξενοδοχείο 'εχει join free (για μένα είναι πολυ σημαντικό) αυτό θα το μάθεις από τα σχόλια που κάνουν στο κάθε ξενοδοχειο (στη σελίδα του) ή θα στείλεις ειμαιλ.
αγαπητοι συναδελφοι θα ηθελα να μαθω αν νοικιαζονται διαμερισματα και ποσο συγκεκριμενα στο view talay 6 σε ψηλο οροφο. βρισκετε στην σοι 9 αν δεν κανω λαθος..αν εχει μεινει κανεις τιμες και αν μπορει κανεις που θα παει τωρα να δωσει report,ευχαριστω
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κλεισει καποιος εισιτηριο για Αυγουστο.
Η μονη εταιρια που κατα πασα πιθανοτητα δε θα κανει μεγαλες προσφορες ειναι η ΤΗΑΙ,που ετσι κι αλλιως "γεμιζει" τη συγκεκριμενη περιοδο γιατι ειναι η μονη που εχει απευθειας πτηση.
Βεβαια μεχρι περυσι ηταν και η μονη που πηγαινε Αυστραλια (απο Ελλαδα),γι αυτο τη προτιμουσαν και οι ΕλληνοΑυστραλοι..Τωρα απο οτι εμαθα θα μπει και η ETIHAD στο παιχνιδι,οποτε ισως να εχουμε ευχαριστες εκπληξεις στη τιμολογηση...
Και μη ξεχναμε βεβαια πως οι τιμες των εισιτηριων,διαμορφωνονται αναλογα με τη ζητηση καθως και το αν προκειται για "υψηλη περιοδο"...Και ο Αυγουστος ειναι η κορυφαια περιοδος διακοπων για τους Ελληνες γι αυτο ολες οι εταιριες που πετανε απο Ελλαδα για εξωτερικο,"κοπανανε" τα εισιτηρια..(εκτος και εαν εχει γινει για καποιους προορισμους λαθος προγραμματισμος,οπως περυσι,που "υπερεκτιμησαν" τη κατασταση και προγραμματισαν πολυ περισσοτερες πτησεις απο Ελλαδα,απο αυτες που μπορουσαν να γεμισουν,γι αυτο στο τελος "ξεπουλησαν" τις θεσεις)..
Οπως και να εχει παντως,γυρω στα τελη Ιουνιου με αρχες Ιουλιου θα ξερουμε σιγουρα τι παιζει...
Οι αλλες εταιριες,αναλογα με τη πληροτητα που θα εχουν επιτυχει εκεινη τη περιοδο,θα προχωρησουν η οχι σε προσφορες..
Παντως η πληροφοριες μου,μου λενε πως δυστυχως δεν προβλεπεται το "ξεπουλημα" που εγινε περυσι,δηλαδη εισιτηρια με 420-450 ευρω...Φετος προβλεπεται ενας πιο λογικος προγραμματισμος πτησεων και περικοπη καποιων δρομολογιων,ωστε να μην αναγκαστουν να "ξεπουλησουν" θεσεις για να γεμισουν τα αεροπλανα τους..
Μαλιστα απο οτι ακουγεται,θα θεωρηθει "εκπληξη" εαν τον Αυγουστο υπαρξει εταιρια που θα πουλησει θεσεις κατω απο τα 600 ευρω...
Βεβαια με τη κατασταση που επικρατει αυτη τη στιγμη στη Ελλαδα,λογω κρισης και γενικοτερης οικονομικης καταστασης,κανενας δε μπορει να ειναι σιγουρος για το τι θα γινει..Και ολα αυτα βεβαια σε συνδιασμο με το γεγονος πως οι Ελληνες κανονιζουν τις διακοπες τους τη τελευταια στιγμη,ο προγραμματισμος των πτησεων στη Ελλαδα ειναι μονιμος πονοκεφαλος για τις αεροπορικες εταιριες..
Η μονη εταιρια που κατα πασα πιθανοτητα δε θα κανει μεγαλες προσφορες ειναι η ΤΗΑΙ,που ετσι κι αλλιως "γεμιζει" τη συγκεκριμενη περιοδο γιατι ειναι η μονη που εχει απευθειας πτηση.
Βεβαια μεχρι περυσι ηταν και η μονη που πηγαινε Αυστραλια (απο Ελλαδα),γι αυτο τη προτιμουσαν και οι ΕλληνοΑυστραλοι..Τωρα απο οτι εμαθα θα μπει και η ETIHAD στο παιχνιδι,οποτε ισως να εχουμε ευχαριστες εκπληξεις στη τιμολογηση...
Και μη ξεχναμε βεβαια πως οι τιμες των εισιτηριων,διαμορφωνονται αναλογα με τη ζητηση καθως και το αν προκειται για "υψηλη περιοδο"...Και ο Αυγουστος ειναι η κορυφαια περιοδος διακοπων για τους Ελληνες γι αυτο ολες οι εταιριες που πετανε απο Ελλαδα για εξωτερικο,"κοπανανε" τα εισιτηρια..(εκτος και εαν εχει γινει για καποιους προορισμους λαθος προγραμματισμος,οπως περυσι,που "υπερεκτιμησαν" τη κατασταση και προγραμματισαν πολυ περισσοτερες πτησεις απο Ελλαδα,απο αυτες που μπορουσαν να γεμισουν,γι αυτο στο τελος "ξεπουλησαν" τις θεσεις)..
Οπως και να εχει παντως,γυρω στα τελη Ιουνιου με αρχες Ιουλιου θα ξερουμε σιγουρα τι παιζει...
Οι αλλες εταιριες,αναλογα με τη πληροτητα που θα εχουν επιτυχει εκεινη τη περιοδο,θα προχωρησουν η οχι σε προσφορες..
Παντως η πληροφοριες μου,μου λενε πως δυστυχως δεν προβλεπεται το "ξεπουλημα" που εγινε περυσι,δηλαδη εισιτηρια με 420-450 ευρω...Φετος προβλεπεται ενας πιο λογικος προγραμματισμος πτησεων και περικοπη καποιων δρομολογιων,ωστε να μην αναγκαστουν να "ξεπουλησουν" θεσεις για να γεμισουν τα αεροπλανα τους..
Μαλιστα απο οτι ακουγεται,θα θεωρηθει "εκπληξη" εαν τον Αυγουστο υπαρξει εταιρια που θα πουλησει θεσεις κατω απο τα 600 ευρω...
Βεβαια με τη κατασταση που επικρατει αυτη τη στιγμη στη Ελλαδα,λογω κρισης και γενικοτερης οικονομικης καταστασης,κανενας δε μπορει να ειναι σιγουρος για το τι θα γινει..Και ολα αυτα βεβαια σε συνδιασμο με το γεγονος πως οι Ελληνες κανονιζουν τις διακοπες τους τη τελευταια στιγμη,ο προγραμματισμος των πτησεων στη Ελλαδα ειναι μονιμος πονοκεφαλος για τις αεροπορικες εταιριες..
veganz τη γνωριζω την προσφορα γιαυτο και αναφερθηκα μονο σε ξενοδοχια της συγκεκριμενης αλυσιδας.
το grand sukhumvit αλλαξε τελικα τακτικη και χρεωνει 1000μπατ το joiner.
το le fenix ειναι πανω στη σοι11 εχω δει οτι παιζει κατασταση απο κατι μαγαζακια εκει..επειδη δεν θελω να μεινω μπροστα στο πουταναριο του νανα γιαυτο το σκεφτομαι..(λεμε τωρα )
στο ibis nana εχει μεινει κανεις?
το le fenix ειναι πανω στη σοι11 εχω δει οτι παιζει κατασταση απο κατι μαγαζακια εκει..επειδη δεν θελω να μεινω μπροστα στο πουταναριο του νανα γιαυτο το σκεφτομαι..(λεμε τωρα )
veganz τη γνωριζω την προσφορα γιαυτο και αναφερθηκα μονο σε ξενοδοχια της συγκεκριμενης αλυσιδας.
Το Ιμπις είναι η φθηνή αλυσίδα των Ακορ που έχει και τα σοφιτέλ, είναι όμως στην περιοχή του φένιξ. Είναι καλά στις υπηρεσίες.
ποτε ειναι οι μερες του Βουδα για φετος να μην ψαχνω τα παλια ποστ ρε μαγκες?
ερωτηση για πολυ ψαγμενους...εκτος απο τα κλασικα μερη γυρω γυρω απο τη μπαγκλα,εχει αλλα σημεια ποιο περα που αξιζει να επισκεφτει κανεις?
π.χ 1 μασατζιδικο λεμε τωρα 1 χιλιομετρο ποιο περα,σχετικα κοντα δηλαδη,
καποιο καλο εστιατοριο,κτλ. η ολα ειναι σε ακτινα μικρη απο τη μπαγκλα οτι βλεπουμε.
ερωτηση για πολυ ψαγμενους...εκτος απο τα κλασικα μερη γυρω γυρω απο τη μπαγκλα,εχει αλλα σημεια ποιο περα που αξιζει να επισκεφτει κανεις?
π.χ 1 μασατζιδικο λεμε τωρα 1 χιλιομετρο ποιο περα,σχετικα κοντα δηλαδη,
καποιο καλο εστιατοριο,κτλ. η ολα ειναι σε ακτινα μικρη απο τη μπαγκλα οτι βλεπουμε.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
καλα παμε λορδε, ε?
μεταναστευτικο ρευμα για ταιλανδη πλεον, τουλαχιστον εμεις ξερουμε που θα παμε μετα την χρεωκοπια της ψωροκωσταινας
Μπααα
Μη κολας, τα ιδια γινοντουσαν και το 88 εως 95 ολοι κατεβαινανε για ψωνια τοτε, πηγαινες σε αγορα στη Μπανκοκ και ακουγες παντου Ελληνικα, μετα κοψανε οσοι πηγαιναν για μακο μπλουζακια και πανε οι σεξοτουριστες.
Ειναι απλο παντα κυνηγας σε αλλη χωρα οτι εχεις στερηθει στη δικια σου.
Στο τελος θα ερθουν και οι φυσιολατρες.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 716
- Πόντοι
- 4.255
Καλημερα,εν της Πατταγιας αδελφοι.........Ειαμστε οντως πολλοι εδω.....αλλα οχι μονο πολοι αλλα και καλοι!!!!!
μετα απο 5 μερες διαμονης σας γραφω(λογω βαρεμαρας αλλα και προβληματος ιντερνετ στο χοτελ)........
2ο ταξιδι λοιπον(Βουδα και Θεου Θελοντος)στην ΚΟΛΑΣΗ που ονομαζεται Πατταγια.....
θα προσπαθησω να κανω μια μινι περιγραφη αυτες τις 5 μερες τι εχω δει στην Πατταγια..
ΤΑΞΙΔΙ
1η φορα που ταξιδευω με ΤΗΑΙ(την 1η φορα ταξιδεψα με ΕΜΙΡΑΤΕΣ και εμεινα πολυ ευχαριστημενος).......Ξεκινησαμε 16.00 ωρα ελλαδος και ειμασταν Μπανγκοκ 5.55 ωρα ταυλανδης(περιπου 9 ωρες)........το αεροπλανο καλο(οχι ομως σαν τις ΕΜΙΡΑΤΕΣ,το καινουργιο ΑΙΡ-ΜΠΑΣ)......γεματες η οικονομικες θεσεις,σχεδον αδειες οι business)...στισ οικονομικες θεσεις εχει πριζεσ για να βαλεις το λαπτοπ σου(οπως και στην ΕΜΙΡΑΤΕΣ)....Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οι αεροσυνοδοι(τις εβλεπα σ'ολη τν διαρκεια του ταξιδιου γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου)δεν βαλαν κωλο κατω!!!!Συνεχεια πανω-κατω,πανω-κατω να εξυπηπετησουν τον κοσμο!!!!
Το φαγητο τους πολυ καλο......πολλοι ελληνοΑυστραλοι μεσα στο αεροπλανο...
αφου προσγειωθηκαμε και καναμε τον ελεγχο διαβατηριων και πηραμε τις βαλιτσες μας κατευθηνθηκαμε προς ισογειο για να παρουμε την Bell(την εταιρεια λεωφορειων που σε παει στο ξενοδοχειο σου με 200 μπατ).,ειχανε κλεισει για 10 το πρωι με τον Ζαν αλλα ειμασταν ετοιμοι 6.45 ηδη!!!!και λεγαμε να παρουμε το 1ο της bell που ηταν 8 το πρωι......Λοιπον,κατεβαινουμε κατω και ψαχνουμε το stand tis Bell.......Πουθενα!!!!υπηρχαν αλλα stand αλλων λεωφορειων εκτος της Bell!!!Ψαχναμε απο εδω........ψαχναμε απο εκει.τιποτα!!!αρχισανε να ανυσηχουμε!!Ευτυχως συναντησαμε τον Συναγωνιστη Suadam o οποιος μας καθησηχασε και μας ειπε οτι σε λιγο θα ερθει ο υπαλληλος της bell........και οντως...γυρω στις 7,15-7,20 ερχεται ενας Ταυλανδος με πινακιδα bell στα χερια του και την στερεωνει σ'ενα trailer και ετσι καταλαβαμε οτι η bell ειναι εδω(Σημειωση........υπηρχε και το 124 μπατ λεωφορειο το οποιο εφευγε στις 7(το 1ο τους)αλλα σε πηγαινε μονο στο σταθμο ΚΤΕΛ της Πατταγιας......μετα απο εκει επαιρνες η 10μπατο φορτηγακι η ταξι για να πας στο χοτελ).....
Τελικα ειχε θεσεις(ολο και ολο 10 ατομα ειμασταν για bell)και ανεβηκαμε για Πατταγια.....Καλο Λεωφορειο με air-condition και ανετες θεσεις.......εγω με τον Suadam πιασαμε την συζητηση και ο Ζαν "τον πηρε" λιγο.........Μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα βρισκομασταν στον Σταθμο των ΚΤΕΛ Πατταγιας.....εκει υπηρχαν τα mini-van που θα μας μετεφεραν στα ξενοδοχεια........στο παρμπριζ τους εγραφε σε ποια ξενοδοχεια θα πανε και ετσι πηγαινες κατευθειαν σάυτο που ηθελες...
εκει χωριστηκαμε και οι 3 μας...........σε 10 λεπτακια ημουν στο The Cottage(2nd road,διπλα στο Big C),,,,,κατεβαινω,παιρνω τις βαλιτσες μου και παω στην ρεσεψιον...υπογραφω τα σχετικα χαρτια του ξενοδοχειου γινονται ολες οι διαδικασιες κομπλε και μετα απο κανενα 10λεπτο ειμαι ετοιμος να παω στο δωματιο(για το Cottage θα γραψω σ'αλλο ποστ)......Ξφνικα συνειδητοποιω οτι μου λειπει η τσαντα του laptop και το τσαντακι με τα εισητηρια!!!!Τα ξεχασα στο mini van!!!!Τρελλαθηκα!!!κατευθειαν βαχω την κοπελλλα στην ρεσεψιον να παρει τηλεφωνο στην bell.....οντως,η κοπελλα πηρε αμεσως και αφου τις περιεγραψα πως ειναι τα τσαντακια που ξεχασα μου ειπε οτι σ'ενα 10 λεπτο να παω απο την bell(στα ΚΤΕΛ) και να παρω τα πραγματα!!!Ανακουφιστηκα για λιγο.......οντως μετα απο 10 λεπτα,υπαλληλος του χοτελ ηρθε με πηρε με το μηχανακι και με πηγε στην bell......σε 5 λεπτα ημουν εκει...πηγα στα γραφεια και οντως οι τσαντες ηταν εκει!!!!εκει ησυχασα!!!Μου λεει ο υπευθυνος αν ειναι αυτες οι τσαντες.του λεω ναι..μου λεει¨"Παρακαλω,τσεκαρετε αν σας λειπει κατι",αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση..τους ειπα οτι τους εμπιστευομαι αλλα επεμενε να κοιταξω!!!!!"Μπραβο στην bell" ειπα απο μεσα μου και εκανα ενα γρηγορο ελεγχο........φυσικα ολα ηταν εκει!!!Τους ευχαριστησα και εφυγα...στο γυρισμο ο υπαλληλος του χοτελ με το μηχανακι που με πηγε(εννοειται οτι τον χαρτζιληκωσα)μου ειπε οτι αν ειχες ξεχασει τα τσαντακια σε ταξι η καπου αλλου ηταν απιθανο να τα ξαναβρισκες!!!!
αφου φτασαμε στο χοτελ,ημουν πλεον ετοιμος να απολαυσω τις διακοπες μου στην Πατταγια,,,,
Συνεχιζεται......
(ΥΣ,,,,,οι περιγραφες μου δεν ειναι μαγικες σαν του Pagtao αλλα πιστευω να φανουν χρησιμες σε καποιυς συναγωνιστες)
μετα απο 5 μερες διαμονης σας γραφω(λογω βαρεμαρας αλλα και προβληματος ιντερνετ στο χοτελ)........
2ο ταξιδι λοιπον(Βουδα και Θεου Θελοντος)στην ΚΟΛΑΣΗ που ονομαζεται Πατταγια.....
θα προσπαθησω να κανω μια μινι περιγραφη αυτες τις 5 μερες τι εχω δει στην Πατταγια..
ΤΑΞΙΔΙ
1η φορα που ταξιδευω με ΤΗΑΙ(την 1η φορα ταξιδεψα με ΕΜΙΡΑΤΕΣ και εμεινα πολυ ευχαριστημενος).......Ξεκινησαμε 16.00 ωρα ελλαδος και ειμασταν Μπανγκοκ 5.55 ωρα ταυλανδης(περιπου 9 ωρες)........το αεροπλανο καλο(οχι ομως σαν τις ΕΜΙΡΑΤΕΣ,το καινουργιο ΑΙΡ-ΜΠΑΣ)......γεματες η οικονομικες θεσεις,σχεδον αδειες οι business)...στισ οικονομικες θεσεις εχει πριζεσ για να βαλεις το λαπτοπ σου(οπως και στην ΕΜΙΡΑΤΕΣ)....Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οι αεροσυνοδοι(τις εβλεπα σ'ολη τν διαρκεια του ταξιδιου γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου)δεν βαλαν κωλο κατω!!!!Συνεχεια πανω-κατω,πανω-κατω να εξυπηπετησουν τον κοσμο!!!!
Το φαγητο τους πολυ καλο......πολλοι ελληνοΑυστραλοι μεσα στο αεροπλανο...
αφου προσγειωθηκαμε και καναμε τον ελεγχο διαβατηριων και πηραμε τις βαλιτσες μας κατευθηνθηκαμε προς ισογειο για να παρουμε την Bell(την εταιρεια λεωφορειων που σε παει στο ξενοδοχειο σου με 200 μπατ).,ειχανε κλεισει για 10 το πρωι με τον Ζαν αλλα ειμασταν ετοιμοι 6.45 ηδη!!!!και λεγαμε να παρουμε το 1ο της bell που ηταν 8 το πρωι......Λοιπον,κατεβαινουμε κατω και ψαχνουμε το stand tis Bell.......Πουθενα!!!!υπηρχαν αλλα stand αλλων λεωφορειων εκτος της Bell!!!Ψαχναμε απο εδω........ψαχναμε απο εκει.τιποτα!!!αρχισανε να ανυσηχουμε!!Ευτυχως συναντησαμε τον Συναγωνιστη Suadam o οποιος μας καθησηχασε και μας ειπε οτι σε λιγο θα ερθει ο υπαλληλος της bell........και οντως...γυρω στις 7,15-7,20 ερχεται ενας Ταυλανδος με πινακιδα bell στα χερια του και την στερεωνει σ'ενα trailer και ετσι καταλαβαμε οτι η bell ειναι εδω(Σημειωση........υπηρχε και το 124 μπατ λεωφορειο το οποιο εφευγε στις 7(το 1ο τους)αλλα σε πηγαινε μονο στο σταθμο ΚΤΕΛ της Πατταγιας......μετα απο εκει επαιρνες η 10μπατο φορτηγακι η ταξι για να πας στο χοτελ).....
Τελικα ειχε θεσεις(ολο και ολο 10 ατομα ειμασταν για bell)και ανεβηκαμε για Πατταγια.....Καλο Λεωφορειο με air-condition και ανετες θεσεις.......εγω με τον Suadam πιασαμε την συζητηση και ο Ζαν "τον πηρε" λιγο.........Μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα βρισκομασταν στον Σταθμο των ΚΤΕΛ Πατταγιας.....εκει υπηρχαν τα mini-van που θα μας μετεφεραν στα ξενοδοχεια........στο παρμπριζ τους εγραφε σε ποια ξενοδοχεια θα πανε και ετσι πηγαινες κατευθειαν σάυτο που ηθελες...
εκει χωριστηκαμε και οι 3 μας...........σε 10 λεπτακια ημουν στο The Cottage(2nd road,διπλα στο Big C),,,,,κατεβαινω,παιρνω τις βαλιτσες μου και παω στην ρεσεψιον...υπογραφω τα σχετικα χαρτια του ξενοδοχειου γινονται ολες οι διαδικασιες κομπλε και μετα απο κανενα 10λεπτο ειμαι ετοιμος να παω στο δωματιο(για το Cottage θα γραψω σ'αλλο ποστ)......Ξφνικα συνειδητοποιω οτι μου λειπει η τσαντα του laptop και το τσαντακι με τα εισητηρια!!!!Τα ξεχασα στο mini van!!!!Τρελλαθηκα!!!κατευθειαν βαχω την κοπελλλα στην ρεσεψιον να παρει τηλεφωνο στην bell.....οντως,η κοπελλα πηρε αμεσως και αφου τις περιεγραψα πως ειναι τα τσαντακια που ξεχασα μου ειπε οτι σ'ενα 10 λεπτο να παω απο την bell(στα ΚΤΕΛ) και να παρω τα πραγματα!!!Ανακουφιστηκα για λιγο.......οντως μετα απο 10 λεπτα,υπαλληλος του χοτελ ηρθε με πηρε με το μηχανακι και με πηγε στην bell......σε 5 λεπτα ημουν εκει...πηγα στα γραφεια και οντως οι τσαντες ηταν εκει!!!!εκει ησυχασα!!!Μου λεει ο υπευθυνος αν ειναι αυτες οι τσαντες.του λεω ναι..μου λεει¨"Παρακαλω,τσεκαρετε αν σας λειπει κατι",αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση..τους ειπα οτι τους εμπιστευομαι αλλα επεμενε να κοιταξω!!!!!"Μπραβο στην bell" ειπα απο μεσα μου και εκανα ενα γρηγορο ελεγχο........φυσικα ολα ηταν εκει!!!Τους ευχαριστησα και εφυγα...στο γυρισμο ο υπαλληλος του χοτελ με το μηχανακι που με πηγε(εννοειται οτι τον χαρτζιληκωσα)μου ειπε οτι αν ειχες ξεχασει τα τσαντακια σε ταξι η καπου αλλου ηταν απιθανο να τα ξαναβρισκες!!!!
αφου φτασαμε στο χοτελ,ημουν πλεον ετοιμος να απολαυσω τις διακοπες μου στην Πατταγια,,,,
Συνεχιζεται......
(ΥΣ,,,,,οι περιγραφες μου δεν ειναι μαγικες σαν του Pagtao αλλα πιστευω να φανουν χρησιμες σε καποιυς συναγωνιστες)
Lakis μπράβο για τη περιγαφή και καλοσώρισες στη Πατάγια.
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για το Bell service.
Εγώ είμαι στο Πουκέτ ακόμα με γοργόνες και μάγκες. Ανεβαίνω Πατάγια μάλλον Πέμπτη 11 Μαρτίου με δύο συναγωνιστές.
Να κανονίσουμε και συγκέντρωση σε καμμά Λούσιφερ ή Ινσόμνια.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά τα ξενητεμένα και μη.
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για το Bell service.
Εγώ είμαι στο Πουκέτ ακόμα με γοργόνες και μάγκες. Ανεβαίνω Πατάγια μάλλον Πέμπτη 11 Μαρτίου με δύο συναγωνιστές.
Να κανονίσουμε και συγκέντρωση σε καμμά Λούσιφερ ή Ινσόμνια.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά τα ξενητεμένα και μη.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε μου πριν λιγες μερες ειχα παει στο Annies.(ειχα κανει και αυθημερον περιγραφη εντυπωσεων πρι απο λιγες σελιδες) Οι λιγες φωτο που δινει απο το σαιτ νομιζω δεν εχουν και πολυ σχεση με την πραγματικοτητα. Βεβαια ειχα παει απογευματινη ωρα. Αν η επιλογη σου εγινε για κοπελα που ειδες στην φωτο καλο ειναι να παρεις τηλεφωνο πρωτα και να ρωτησεις για το συγκεκριμενο νουμερο κοπελας απο πριν.Έχει επισκεφθεί κανείς το γιαπωνέζικο λαδο-μασατζήδικο Asahi 3, για να μας πει τις εντυπώσεις του;
Σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στην απίθανη Μπανγκόκ και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζω τα πλάνα μου.
Στο site: www.asahimassage3.com/photogallery.php]www.asahimassage3.com/photogallery.php[/url] το καστ φαίνεται συμπαθητικό και η τιμή για το πλήρες πακέτο (2000 baht απ’ ότι καταλαβαίνω) λογική.
Η απομακρυσμένη τοποθεσία δεν με αποθαρρύνει γιατί η προσέγγιση μοιάζει εύκολη.
Η διεύθυνση του είναι: Rama IX soi 54, στο δρόμο δηλαδή προς Suvarnabhumi. Η soi 54 βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της λεωφόρου αμέσως μετά από το St Mark International School & Nursery.
Θα πάρω λοιπόν το μετρό, θα κατέβω στη στάση Rama IX και απ’ εκεί θα πάρω ταξί με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Θα δώσω στον ταρίφα τον χάρτη με τις οδηγίες που θα έχω εκτυπώσει από το site του μασατζήδικου και αν είναι πια τόσο σκράπας και δεν μπορεί να το εντοπίσει, του δίνω και το ταϊλανδέζικο κινητό μου για να τον καθοδηγήσουν.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η αληθεια ειναι οτι ο Pagtao ανεβασε ψηλα τον πηχη.(ΥΣ,,,,,οι περιγραφες μου δεν ειναι μαγικες σαν του Pagtao αλλα πιστευω να φανουν χρησιμες σε καποιυς συναγωνιστες)
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επεστρεψα λοιπον και εγω μετα απο 17 μερες και 16 νυχτες στη Μπανγκοκ και θα ηθελα και εγω να γραψω καποιες εντυπωσεις απο το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη. Παρ ολο που ο τιτλος του θρεντ ειναι Ταυλανδη σεξ τριπ-μαλλον Παταγια και ολιγον απο Πουκετ σεξ τριπ θα επρεπε να ειναι- δεν θα αναφερθω στην σεξ σκηνη της Μπανγκοκ (κορυφαια για οποιον παει για διασκεδαση εκει),γιατι πιστευω οτι αδικουμε πολυ αυτην την ομορφη χωρα και αυτους τους ευγενικους ανθρωπους αν τους αντιμετωπιζουμε μονο σαν ενα λαο παροχης σεξ υπηρεσιων. Περισσοτερο ομως αδικουμε τους εαυτους μας -ειδικα τα νεα παιδια που εχουνε την δυνατοτητα να κανουν αυτο το ταξιδι περισσοτερες απο 1-2 φορες στην ζωη τους - αν κολλανε μονο στην W/S της Πατταγια και δεν πηγαινουν να επισκεφτουν εστω και 4-5 μερες την πρωτευουσα. Η Μπανγκοκ ηταν πραγματικα ενα ευχαριστο σοκ για μενα. Αν το Παρισι ειναι ενα πολιτιστικο θεαμα η Μπανγκοκ ειναι ενα π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ο υπερθεαμα που πρεπει καποιος να το ζησει εστω και μια φορα στην ζωη του. Και θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που τα καταφερα και εκανα αυτο το ταξιδι ζωης, και εζησα αυτα που εζησα. Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που την επομενη φορα θα παρω και το ταπερ με το φαγητο μαζι μου (εννοω την οικογενεια) γιατι αυτο που εζησα θελω να το μοιραστω και με τους δικους μου ανθρωπους.Αυτα για την ωρα περισσοτερες εντυπωσεις οταν το φερει η συζητηση.
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημέρα και καλή προσαρμογή στην πραγματικότητα.Επεστρεψα λοιπον και εγω μετα απο 17 μερες και 16 νυχτες στη Μπανγκοκ και θα ηθελα και εγω να γραψω καποιες εντυπωσεις απο το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη. Παρ ολο που ο τιτλος του θρεντ ειναι Ταυλανδη σεξ τριπ-μαλλον Παταγια και ολιγον απο Πουκετ σεξ τριπ θα επρεπε να ειναι- δεν θα αναφερθω στην σεξ σκηνη της Μπανγκοκ (κορυφαια για οποιον παει για διασκεδαση εκει),γιατι πιστευω οτι αδικουμε πολυ αυτην την ομορφη χωρα και αυτους τους ευγενικους ανθρωπους αν τους αντιμετωπιζουμε μονο σαν ενα λαο παροχης σεξ υπηρεσιων. Περισσοτερο ομως αδικουμε τους εαυτους μας -ειδικα τα νεα παιδια που εχουνε την δυνατοτητα να κανουν αυτο το ταξιδι περισσοτερες απο 1-2 φορες στην ζωη τους - αν κολλανε μονο στην W/S της Πατταγια και δεν πηγαινουν να επισκεφτουν εστω και 4-5 μερες την πρωτευουσα. Η Μπανγκοκ ηταν πραγματικα ενα ευχαριστο σοκ για μενα. Αν το Παρισι ειναι ενα πολιτιστικο θεαμα η Μπανγκοκ ειναι ενα π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ο υπερθεαμα που πρεπει καποιος να το ζησει εστω και μια φορα στην ζωη του. Και θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που τα καταφερα και εκανα αυτο το ταξιδι ζωης, και εζησα αυτα που εζησα. Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που την επομενη φορα θα παρω και το ταπερ με το φαγητο μαζι μου (εννοω την οικογενεια) γιατι αυτο που εζησα θελω να το μοιραστω και με τους δικους μου ανθρωπους.Αυτα για την ωρα περισσοτερες εντυπωσεις οταν το φερει η συζητηση.
μια που τα έχεις φρέσκα και το έφερε η συζήτηση (όχι που δεν θα το έφερνε) για πες...για πες...
να χωρίσουμε καταρχήν τους ταξιδιώτες σε 2 κατηγορίες.σ'αυτούς που πάνε για πολλές μέρες 15 και πάνω ας πούμε και σ'αυτούς που πάνε ως 10. επειδή εγω είμαι στην 2η πιστέυω ότι δεν αξιζει να τραβιέσε στην πρωτεύουσα.μέχρι να πας,να δεις,να βρεις...έφυγες.χώρια την ταλαιπωρία με την κίνηση,τις αποστάσεις το χάος γενικά.ενώ παττάγια ή πουκετ ή σαμούι ας πούμε είναι όλα μαζεμένα και εύκολα.
να βάλω και το χρηματικό??? να το βάλω...πιστεύω επίσης ότι στην μπαγκονγκ θέλεις 40-50% μεγαλύτερο μπάτζετ.
λέω γω τώρα δηλαδή...περιμένω ανταπόκριση (ααα όσο αφορά για αυτό που λένε κάποιοι.. εεε να δεις και κάτι..δεν το σχολιάζω καν)
Νομίζω η επιλογή πρέπει να γίνεται επί τόπου. Οι φωτογραφίες απλώς αποτελούν μια ένδειξη.Φιλε μου πριν λιγες μερες ειχα παει στο Annies.(ειχα κανει και αυθημερον περιγραφη εντυπωσεων πρι απο λιγες σελιδες) Οι λιγες φωτο που δινει απο το σαιτ νομιζω δεν εχουν και πολυ σχεση με την πραγματικοτητα. Βεβαια ειχα παει απογευματινη ωρα. Αν η επιλογη σου εγινε για κοπελα που ειδες στην φωτο καλο ειναι να παρεις τηλεφωνο πρωτα και να ρωτησεις για το συγκεκριμενο νουμερο κοπελας απο πριν.
Αλήθεια τις γυναικάρες με τα 100$ τις πήρες;
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.σεξ σκηνη της Μπανγκοκ (κορυφαια για οποιον παει για διασκεδαση εκει)
αδικουμε τους εαυτους μας -ειδικα τα νεα παιδια που εχουνε την δυνατοτητα να κανουν αυτο το ταξιδι περισσοτερες απο 1-2 φορες στην ζωη τους - αν κολλανε μονο στην W/S της Πατταγια και δεν πηγαινουν να επισκεφτουν εστω και 4-5 μερες την πρωτευουσα.
η Μπανγκοκ ειναι ενα π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ο υπερθεαμα που πρεπει καποιος να το ζησει εστω και μια φορα στην ζωη του
Η Μπανγκόκ είναι κλάσεις ανώτερη σε όλους τους τομείς από την Πατάγια.
Η Πατάγια απλώς είναι λίγο φτηνότερη.