ασχετο,
απο σεξ σκηνη τι παιζει στο Τσιανγκ ΜΑΙ?
σκεφτομαι εφοδο BKK-Ch.MAI, μεσα μαρτη με μεσα απριλη,
καποιο σχολιο επι του προορισμου στο βορα?
Εντυπώσεις αλλά πριν από 4 χρόνια: (όχι ότι θάχουν αλλάξει και πολλά)
Κατ' αρχάς είναι καλύτερος ο καιρός δεν θα πεθάνεις στη ζέστη.
Η περιοχή είναι όμορφη, η παλιά πόλη για βόλτες και να "χαθείς", χιλιάδες ναοί κι αν νοικιάσεις μηχανή ή αυτοκίνητο, ειδικά τώρα που δεν βρέχει, καλές εκδρομούλες.
Μωρά ωραία, πιο λευκά γενικά, ΑΛΛΑ παρότι θα βρείς μπαράκια και τα σχετικά, τα πιο όμορφα ήταν μαζεμένα στα καραόκε, όπου μέχρι πέρυσι δεν πάταγα το πόδι μου. Μερικά πολύ εντυπωσιακά κομμάτια όμως!
Εγώ θα πήγαινα. (Άλλωστε πήγα
)
μεσα και εγω για την συναντηση.......
Αφού δεν θα βαράνε Ελληνικά, θα έρθω κι εγώ.
Μια χαρά το soi Buakhao, (soi LK Metro για την ακρίβεια) πολύ αίσθηση γειτονιάς και "παλιάς" Ταιλάνδης, πολλά μπαράκια με ωραία μωρά δίπλα, το Devils Den δίπλα, το Lolitas (απίστευτα καθαρό και τακτοποιημένο μέσα) δίπλα, το Golf Club για πολύ καλό και φτηνό φαγητό δίπλα, 2 go-go's δίπλα, καλά έκανα και έμεινα εδώ, αλλά δεν έκανα καλά που διάλεξα το Irish Rovers. Είτε κοιμάμαι στο πάτωμα, είτε στο κρεβάτι, το ίδιο πράγμα. Και το μπάνιο του σπάει αρχίδια.
Ακολούθησα την συμβουλή ενός φίλου και από αύριο μετακομίζω σε ένα από τα Pink Apartment του Chaba Hut
που μπορεί να μην είναι τσάμπα, αλλά με 1000Β (με διαπραγμάτευση) σε καινούργιο δωμάτιο είναι πολύ καλά λεφτά. (Φυσικά δοκίμασα πρώτα το κρεββάτι
). Αλλά αυτό που σε κερδίζει είναι η πισίνα και ο χώρος γύρω από αυτήν. Εκπληκτική όαση στη μέση της τρέλλας του soi και ξαφνικά νοιώθεις ότι είσαι πράγματι διακοπές.
Από go-go's στην Walking τα δικά μου κλασσικά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Tο gentleman's Club με πάντα πολύ ωραία μωρά, το babydolls γιατί παρά τις απομιμήσεις είναι πάντα το πιο κωλάδικο από τα κωλάδικα, το Heaven Upstairs γιατί ποτέ δεν σου ρίχνουν ούτε μια ματιά,
, το Roxy για τον εντελώς αντίθετο λόγο, to Gasnovys γιατί που και πού βρίσκεις τρελλαμένα μωρά, άντε και το Superbaby όπου όλες οι γκόμενες ζουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, που δεν έχουν καμιά διάθεση να μοιραστούν μαζί σου.
Το Bacara δεν μου αρέσει στην Bangkok (που είναι και καλύτερο) δεν μου άρεσε και στην Πατάγια.
Και στην ηλικία μου πια, βαριέμαι να βαράω νούμερα στο insomnia
κι ας κοιμάμαι γύρω στις 8 το πρωί κάθε μέρα.