Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Lakis μπράβο για τη περιγαφή :thumbsup: και καλοσώρισες στη Πατάγια. :dancing:
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για το Bell service.
Εγώ είμαι στο Πουκέτ ακόμα με γοργόνες και μάγκες. :s&m_2: :tits2:Ανεβαίνω Πατάγια μάλλον Πέμπτη 11 Μαρτίου με δύο συναγωνιστές.
Να κανονίσουμε και συγκέντρωση σε καμμά Λούσιφερ ή Ινσόμνια. :grouphug:
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά τα ξενητεμένα και μη. :rockon:  :rockon:
Δηλαδη την πεμπτη το βραδυ θα γινει χαμος?
Αντε και ειμαι σε φορμα, οεοεοεοεοεοεοεοεο....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
να χωρίσουμε καταρχήν τους ταξιδιώτες σε 2 κατηγορίες.σ'αυτούς που πάνε για πολλές μέρες 15 και πάνω ας πούμε και σ'αυτούς που πάνε ως 10. επειδή εγω είμαι στην 2η πιστέυω ότι δεν αξιζει να τραβιέσε στην πρωτεύουσα.μέχρι να πας,να δεις,να βρεις...έφυγες.χώρια την ταλαιπωρία με την κίνηση,τις αποστάσεις το χάος γενικά.ενώ παττάγια ή πουκετ ή σαμούι ας πούμε είναι όλα μαζεμένα και εύκολα.
να βάλω και το χρηματικό??? να το βάλω...πιστεύω επίσης ότι στην μπαγκονγκ θέλεις 40-50% μεγαλύτερο μπάτζετ.
Οι ταξιδιωτες οντως χωριζονται σε 2 κατηγοριες,αλλα οχι σε αυτες που λες...
Υπαρχει η κατηγορια αυτων που πηγαινουν στη Ταυλανδη αποκλειστικα για να πηδηξουν και η κατηγορια αυτων που πανε για τουρισμο.
Βεβαια το ενα δεν αποκλειει το αλλο...Το οτι θα πας σαν σεξοτουριστας δε σημαινει πως θα κλειστεις σε ενα ξενοδοχειο και δε θα πας πουθενα αλλου εκτος απο τις πουτανοπιατσες..ουτε εαν πας κατα βασην για τουρισμο,σωνει και καλα θα πρεπει να μεινεις με το πουλι στο χερι...
Απλα ο βαθμος στον οποιο επιδιδεσαι σε καθε ενα απο τα 2 "σπορ",σε κατατασουν πιο κοντα στη μια η την αλλη κατηγορια...
Και δεν παιζει ρολο σε ποιο μερος της Ταυλανδης θα πας...Σε ολα τα γνωστα τουριστικα μερη υπαρχει και "σεξ σκηνη" και υπεροχα μερη να επισκεφτεις (αλλου περισσοτερα και αλλου λιγοτερα),αρκει να εχεις προετοιμαστει σωστα και να εχεις τις καταλληλες πληροφοριες.Και βεβαια να εχεις αποφασισει τι θελεις πιο πολυ...Να πηδας μονο η να κανεις και τουρισμο...
Αλλωστε και στη Μπανγκοκ,το Νανα,το Σοι Καουμπου και η Πατπονγκ αποτελουν μια "μικρογραφια" της WS της Παταγια η της Μπανγκλα του Πουκετ...Δε χρειαζεται "να χαθεις στο χαος της Μπανγκοκ"...Απλα κλεινεις ενα ξενοδοχειο διπλα σε αυτες τις "πιατσες" και κανεις τη δουλεια σου (του σεξοτουριστα),μια χαρα...
Εκει που υπαρχει η μεγαλη διαφορα της Μπανγκοκ,ειναι στη ποιοτητα και στις τιμες.
Οπως και να το κανουμε,τα μωρα που θα βρεις στη Μπανγκοκ σε αφθονια,σε αλλες περιοχες "τα κυνηγας με το τουφεκι"...
Και βεβαια το "1000 μπατ,λονγκ ταιμ" της Παταγια,ειναι "ανεκδοτο" για τη Μπανγκοκ...Ζητανε πολυ περισσοτερα...
Και οσον αφορα το 40-50% ακριβοτερα της Μπανγκοκ,ισχυει στο συνολο (διαμονη,φαγητο,προσωπικα εξοδα,σεξ),αλλα ΜΟΝΟ για τη high season...Τη low season που ολα τα τουριστικα μερη κατεβαζουν πολυ τις τιμες των ξενοδοχειων,η Μπανγκοκ παραμενει σχεδον σταθερη...
Ενα ξενοδοχειο ας πουμε που στο Πουκετ τη high season θα το πληρωσεις 1500 μπατ,τη low θα το βρεις 800..Ενω στη Μπανγκοκ αν εχει 1500 μπατ τη high season,τη low θα το βρεις 1300...Ετσι η Μπανγκοκ κατανταει 100% ακριβοτερη στο συνολο..
Χωρια που στη Μπανγκοκ εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες για να επισκεφτεις καποια μερη και να ψωνισεις στα τεραστια εμπορικα,οποτε το χρημα "φευγει",χωρις να το παρεις χαμπαρι.. ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Δηλαδη την πεμπτη το βραδυ θα γινει χαμος?
Αντε και ειμαι σε φορμα, οεοεοεοεοεοεοεοεο....

Χωρις πλακα..να το κανονισουμε........και να πουμε στο μαγαζι να κανει Greek Night!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:
με σημαιουλες στα τραπεζια και ιστοριες τετοιες!!!!
Θα τα τρελανουμε τα Ταυλανδακια!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
οσον αφορα τις μερες αυτες στην Παταγια.....

εχει αρκετη ζεστη(μ'αρεσει που πηρα μπουφανακι στα ρουχα μου μπας και βρεξει).......
Αρκετο κοσμο(πιο πολυ απο Σεπτεμβρη του 2009)...πολλοι Ρωσοι(και Ρωσσιδες)....

Μαζευτηκαμε η παρεα(εγω,Ζαν,Suadam kai Fysarmonikas)και την 1η νυχτα πηαγμε σ'ενα καινουργιο go-go στην Walking street ονοματι Bacara(Pagtao,εσυ πρεπει να το ξερεις αυτο!!!)
Ωραιο περιβαλλον και ωραια κοριτσια......κανω νοημα ενα "μικρο" που χορευε στην πιστα να ερθει να κατσει μαζι μου.Οντως ερχεται μετα απο λιγο.......κερναω ενα ποτακι.αρχιζω την συζητηση....ομορφο κοριτσι,20 ετων με πολυ ωραιο σωμα και γλυκο προσωπο.........αφου συζητησαμε "περι ανεμων και υδατων" φτασαμε στο καιριο ερωτημα......"Ποσο για λονγκ ταιμ",της λεω.........."3000 μπατ",μου λεει........."Ακριβα ειναι",της λεω..."πιο κατω,2000 μπατ".........Παιδια.δεν κατεβηκε ουτε σεντς!!!χωρια το barfine(γυρω στα 600 μπατ)!!!
Βρε καλη μου,βρε χρυση μου,βρε κουκλα μου,"θα σου κανω oil massage",της ελεγα.......Τιποτα αυτη!!!!σταθερη!!!
Στο τελος,της ξεκαθαρισα οτι δεν προκειται να δωσω 3 χιλιαρικα και αν θελει μπορει να φυγει.......οντως,μετα απο 5 λεπτα,με χαιρετησε ευγενικα και εφυγε!!!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δεν "κατεβαινε" με τιποτα κατω η τιμη!!!!ητν αποφασισμενη για 3000!!!
Στο τελος "φορτωσα" μια Hostess με τα μισα λεφτα!!!!!1500 long time(ζητουσε 2000 στην αρχη και επειδη μου εβγαλε καλα γουστα της εδωσα σαν tip και το 500αρικο)

Συνεχιζεται.......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες Παταγιανοί και μπουρδελιάρηδες πάμε για συνάντηση. :grouphug:
Προτείνω την Παρασκευή 12 Μαρτίου.Να βρεθούμε WS έξω από τη Λούσιφερ και ψηφίζουμε εκεί αν μπούμε μέσα ή πάμε για άλλο μαγαζί.
'Αλλες προτάσεις δεκτές.Προσοχή στην ώρα να είναι νωρίς για να βρούμε και τραπέζι.Ωρα 23:00 η 23:30 καλά είναι;
Σημαιάκια δεν έχουμε ρε αλλά εγώ θα φοράω θαλασσί μπλουζάκι Adidas για αναγνώριση άντε καλή αντάμωση!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
1.Pagtao
2.axl33
3.axl friend

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΙΠΙΝΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ: Ολα τα καλά έχουν και ένα τέλος.Μετά από τριήμερη απόσπαση στα Πιπινονήσια είμαι και πάλι εδώ.Στη Πατόνγκ.
Αξίζει πολύ να μείνει κάποιος εκεί στο Πι Πι Ντόν μία νύχτα ίσως και δύο.Φυσικά με το κατάληλο τιλάκ.Θα έμενα παραπάνω αλλά οι μικρές ταλαιπωρούνται. Τις μαυρίζει ο ήλιος και τις καίει το αλάτι τις γαργαλάνε τα καβουράκια και τις ζηλεύουν τα τσουχτράκια. Ταυλανδέζα και παραλία σα να λέμε διαβολάκι και λιβάνι. Η δικιά μου άντεξε το τριήμερο αλλά παραπάνω ούτε με σπονσοριές.Έχει πλάκα όταν την παίρνει ο μέγας σπόνσορας τηλέφωνο να του λέει I miss you tilak και μετά από δέκα λεπτά να σπαρταράει σαν το ψάρι μαζί μου.Μακρυά από σχέσεις μάγκες.Απολαύστε όσο μπορείτε όλα τα καλά αυτής της χώρας.Οι Ταυλανδές έχουν δεξιά την καρδία όπως λέει και ο Πρόεδρος. Διασκεδάστε μαζί της και μετά αλλάξτε την θα σου πει και ευχαριστώ.Κολλάμε αλλά δε καψουρευόμαστε.Αλλος εμβασιάκιας ζητούσε τον αριθμό λογαριασμού της κοπέλας βραδιάτικα και αυτή δε του χάλασε το χατήρι.Τώρα το είδα και ζωντανά, τα εμβάσματα υπάρχουν, κρίση  λένε ύστερα.
Τέλος πάντων το πρώτο απόγευμα βρήκα τον βαρκάτη μου τον Τσεν και μας πήγε τσάρκα-τράτα. Μείναμε σε μπανγκαλόoυ δίπλα στη θάλασσα και κάτω από το βράχο βουνό που βρίσκεται αριστερά στο λιμανάκι όπως μπαίνει το καράβι.Ο βράχος θύμιζε πολύ σκηνές Πανδώρα του Αβατάρ.Επίσης προσφέρεται και για σκαρφάλωμα με σχοινί φυσικά, έχει και οργανωμένο πρόγραμμα με οδηγό.Τα μπανγκαλόουζ ανείκουν σε γραφικό ζευγάρι Ταυλανδών. Ευγενέστατοι και φιλόξενοι. Η μάμα μαγειρεύει σπιτικό φαγητό και ο πάπα κουβαλάει φρέσκα καλούδια.Καβούρια αστακουδάκια οστρακοειδή και άλλα μαλάκια.Φουλ αφροδισιακά,μπουμ μπουμ όλη τη μέρα.Η μικρή και αυτή στο κόλπο.Το βίτσιο της να δαγκώνει μπαλάκια και μπανάνα.Δε ξεκολούσε.Με ρίμαξε η λυσσάρα.Το πρώτο απόγευμα πήγαμε στη βόρεια πλευρά του Πιπιντόν,που είναι και η αγαπημένη μου. Η θάλασσα είναι τόσο καθαρή που διακρίνεις το βυθό σε πολλά μέτρα.Μετά τις κλασικές καταδύσες σταματήσαμε για φρούτα σε beach bar με ελάχιστο κόσμο και στη συνέχεια για ξάπλες και ρηλάξ στην επόμενη παραλία με καθόλου κόσμο.Η βάρκα μας η κουρελού μας έφερε απρόθυμα πίσω στο λιμάνι και έξω από την καλύβα μου πριν ο ήλιος βυθιστεί για τα καλά στην αγκαλιά της ερωμένης του.Εκεί μας παρίμεναν αχνιστοί θαλασσινοί μεζέδες που είχε ετοιμάσει η μάμα.
Η συνέχεια είχε βολτίτσα στο νησί.Λες και βρίσκεσαι σε άλλο κόσμο.Δε θυμίζει και πολύ Ταυλάνδη παρα μόνο οι μυρωδιές. Τα μαγαζιά είναι όλα καινούρια μετα την τσουνάμι εποχή και πολύ όμορφα, οι μπυραρίες οι ταβέρνες και τα παμπ θυμίζουν βορεια Ευρώπη.Τα δύο μπητς μπαρ στη Λεηζυ μπητς είναι τα αγαπημένα μου.Χτύπησα δύο μοχίτο και δύο κοκτέηλ η μικρή. Φτειάχτηκε και άρχισε να χορεύει λες και  ήταν στη πίστα της.Η βραδια θα έκλεινε μαγευτικά ήταν σίγουρο αυτό.
Το επόμενο πρωί σηκώθηκα σιγά σιγά και χωρίς το άγχος της αναχώρησης βολτάρησα στη παραλία και άφησα τον άγγελο να ξεκουραστεί λιγο ακόμα.Ξάπλωσα στην άμμο κάτω από τα δέντρα και σκέφτηκα την επόμενη κρουαζιέρα.Έπαιζε η Μάγια Μπέη αλλά έχω πάει πολλές φορές για τη μικρή θα πήγαινα να την δεί και εκείνη.Ευτυχώς βοήθησε ο κάπτεν.Να μη πάμε Μάγια λέει λόγω πολυκοσμίας και μας πήγε στο Μπαμπού νησάκι μισή ώρα μακρυά.Στη μέση της διαδρομής σταμάτησε σε μία ξέρα για βουτιές και καταδύσεις.Στο μπαμπου είχε λιγάκι κόσμο αλλά εμείς πήγαμε στην άκρη του νησιού όπου και περάσαμε δύο ώρες με μπάνιο ξάπλες και βουτιές. Πιο κάτω ενα σμήνος θαλασσοπουλιών έπαιζαν αεροκυνηγητό.Η μικρή βάλθηκε να μαζέψει καβούρια να φάμε αλλά δεν την άφησα. Να μη ξοδεύεσαι Τιν Τον μου λέει.Πλάκα βέβαια. Χάρηκα που το ευχαριστήθηκε και εκείνη. Εξάλλου με την παρέα της με έκανε και μένα χαρούμενο. Τρεις μέρες δε μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.Στη συνέχεια πήγαμε στην ίδια με χτες παραλία όπου παίξαμε σα μικρά παιδιά.Το αποψινό δείπνο είχε σούπα Τομ Γιαμ με φρέσκα θαλασσινά και καβούρια στη σχάρα.Η μάμα μας περιποιήθηκε σα παιδιά της. Καλό να έχεις Ταυλανδέζα μαζί σου.Κανονίζει τα πάντα και βοηθάει στη γλώσσα.Απόψε δεν πήγαμε στα μπαράκια.Εβαλα μουσική και αράξαμε στη παραλία.Μπητς πάρτυ για δύο. Ηρθαν και οι ψιψίνες της γειτονιάς και χουζούρεψαν μαζί μου. Τα μεσάνυχτα μας βρήκε στο κρεβάτι στο δροσερό μπανγκαλόυ. Το μικρό μπανιαρισμένο και χορτασμένο μοσχοβολούσε και περίμενε να με κάνει για άλλη μιά φορά ''me kouam sou''....happy!
Το επόμενο πρωί είχαμε πολύ ώρα μέχρι να αναχωρήσει το καράβι για Πουκέτ.Βολτάρισα, έφαγα Αμέρικαν μπρέκφαστ σαν καλός φαλάνγκ και ξανά στο δωμάτιο για το τελευταίο Πιπινομπουμ.Στο καράβι αν και άβολα με πήρε ο ύπνος για καμμιά ώρα.Η Πατόνγ μου φάνηκε κόλαση του Δάντη μετά τον Παράδεισο των νησιών. Η φιλεναδίτσα έμεινε μαζί μου και απόψε. Αυριο τη ξεχρεώνομαι να πάει να τη χαρεί και κανένας άλλος γαμπρός. Το τηλέφωνο της ευγενικά το είχε κλειστο για δύο μέρες.Όταν της είπα no problem να το ανοίξει ήρθαν καμμιά εικοσιπενταριά μυνήματα και πολλά miss call. Τα μισά ήταν συγγενείς και φίλοι και τα άλλα μισά customers and sponsores...Καλά να είναι η κοπέλα. Οι φίλοι μου χάσανε, αυτές τις μέρες τριγυρνούσαν στα σοκάκια της Μπαγκλά και τις Παραλίες του Πουκέτ.Μία από τα ίδια.Σήμερα θα τους συναντήσω στα τραβέλια.Να μου πουν τι έπαιξε τις μέρες που έλειπα και να τους πω πως πέρασα. Για μία ακόμη φορά μαγικά και ονειρεμένα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μία μικρή γεύση από Πιπινονήσια

Συνημμένα

• BTV.jpg
    BTV.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • I love Thai.jpg
    I love Thai.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Phi Phi Island.jpg
    Phi Phi Island.jpg
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Bamboo Island.jpg
    Bamboo Island.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα και καλή προσαρμογή στην πραγματικότητα.
μια που τα έχεις φρέσκα και το έφερε η συζήτηση (όχι που δεν θα το έφερνε) για πες...για πες...
να χωρίσουμε καταρχήν τους ταξιδιώτες σε 2 κατηγορίες.σ'αυτούς που πάνε για πολλές μέρες 15 και πάνω ας πούμε και σ'αυτούς που πάνε ως 10. επειδή εγω είμαι στην 2η πιστέυω ότι δεν αξιζει να τραβιέσε στην πρωτεύουσα.μέχρι να πας,να δεις,να βρεις...έφυγες.χώρια την ταλαιπωρία με την κίνηση,τις αποστάσεις το χάος γενικά.ενώ παττάγια ή πουκετ ή σαμούι ας πούμε είναι όλα μαζεμένα και εύκολα.
να βάλω και το χρηματικό??? να το βάλω...πιστεύω επίσης ότι στην μπαγκονγκ θέλεις 40-50% μεγαλύτερο μπάτζετ.
λέω γω τώρα δηλαδή...περιμένω ανταπόκριση  (ααα όσο αφορά για αυτό που λένε κάποιοι.. εεε να δεις και κάτι..δεν το σχολιάζω καν)
Επειδη πηγα μια φορα στην Ταυλανδη δεν σημαινει οτι εγινα και ειδικος. Απλως η γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι να πας για 15 μερες αξιζει 4- 5 απο αυτες να τις αφιερωσεις στην Μπανγκοκ. Το επιπλεον κοστος δεν νομιζω να ειναι πανω απο 50 ευρω την ημερα δηλ.200-250 ευρω. Και στο φιναλε 17000 χιλιομ. πηγαινε - ελα και να μην δεις και δυο πραγματα που θα σου μεινουν για ολη σου την ζωη?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ασχετο,
απο σεξ σκηνη τι παιζει στο Τσιανγκ ΜΑΙ?

σκεφτομαι εφοδο BKK-Ch.MAI, μεσα μαρτη με μεσα απριλη,
καποιο σχολιο επι του προορισμου στο βορα?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω η επιλογή πρέπει να γίνεται επί τόπου. Οι φωτογραφίες απλώς αποτελούν μια ένδειξη.
Αλήθεια τις γυναικάρες με τα 100$ τις πήρες;
Την πρωτη φορα οχι αλλα γιατι με ειχε παει εκει ενας γνωστος μου που δεν ηθελα να του δειξω οτι θα ξοδευα τοσα λεφτα για δυο ωρες γιατι κατηγορουσε αυτους που τα εδειναν και χαλουσαν την πιατσα. (Τοσα μου ειχαν πει, 100 $ 2 ωρες) αλλα την αλλη μερα πηγα καρφωτος και διαλεξα το πιο πουτανακι απο ολα Τιν μου ειπε οτι την ελεγαν. Συν 300 μπατ το ξενοδοχειο ,εκανε καλη δουλεια ομως και της εδωσα και 200 μπατ για το ταξι παρολο που αυτη μου ζηταγε 500.

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
επειδη εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να πας σε ενα μερος πρεπει να το εξερευνησεις και να παρεις οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορεις..το δικο μου ταξιδι περιλαμβανει..

3μερες πουκετ :tits:
5πατταγια :s&m_3:
4μπανγκοκ :rockon:

οσο για μπανγκοκ τελικα εκλεισα ibis nana και le fenix γιατι ειχαν πολυ δυνατη προσφορα τα accor hotels γενικα..θα τα τεσταρω και τα 2 :knockinb: :fuck1:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για το κυκλοφοριακο το χαος κλπ. ειχα τον χρονο να μελετησω καποια πραγματα πριν παω και ειχα βρει ξενοδοχειο κοντα στον υπεργειο σιδηροδρομο. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στις μετακινησεις μου διοτι ολα τα πεδια δρασης (Πατπονγκ, Νανα, Σοι Καουμποι-παρολο που δεν ψωνιζα απο εκει)αλλα και οι αγορες ειναι κοντα σε σταθμους του Σκαι -τρεν.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχω βρει κατι καλα Γιαπωνεζικα πισω απο την Πατπονγκ με κατι ωραια και ψηλα μωρα
Μάλλον αναφέρεσαι στην Taniya soi.
Αν ναι, πως λεγόταν το μαγαζί;
Ως μη γιαπωνέζος ήσουνα ευπρόσδεκτος;

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες και απο μενα!μολις πραγματοποιησα το 40ημερο ταξιδι μου για 3τη συνεχομενη χρονια σε μια χωρα που θεωρω περισσοτερη οικεια απ αυτη που ζω!μερη που επισκευτηκα΄΄ΒΚΚ,ΠΑΤΑΓΙΑ,ΤΣΙΑΝΚ ΜΑΙ,ΚΡΑΜΠΙ και παλι ΠΑΤΑΓΙΑ!Επισης και μια μονοημερη εκδρομη σε ΛΑΟΣ ΜΥΑΝΜΑΡ για βιζα.Δεν θα μπω στην διαδικασια τιμες ξενοδοχεια,κοριτσια,μασατζιδικα και τα ρεστα γιατι θεωρω οτι λιγο πολυ γινατε ολοι εξπερ!5 πανω 5 κατω η δουλεια μας να γινετε!καξουριδες ξεκαψουριδες μες το προγραμα και ενα χαμογελο ολοι ως τ αυτια!Λιγο σεβασμο μονο γι αυτη την υπεροχη χωρα και τους ανθρωπους της.Πλανευτρα ΤΑΥΛΑΝΔΗ ενα πραγμα εκανες μες το καφαλι μου΄εχω δυο μυαλα πλεον ενα Ταυλανδεζικο και ενα γαμημενο Ελληνικο!

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες Παταγιανοί και μπουρδελιάρηδες πάμε για συνάντηση. :grouphug:
Προτείνω την Παρασκευή 12 Μαρτίου.Να βρεθούμε WS έξω από τη Λούσιφερ και ψηφίζουμε εκεί αν μπούμε μέσα ή πάμε για άλλο μαγαζί.
'Αλλες προτάσεις δεκτές.Προσοχή στην ώρα να είναι νωρίς για να βρούμε και τραπέζι.Ωρα 23:00 η 23:30 καλά είναι;
Σημαιάκια δεν έχουμε ρε αλλά εγώ θα φοράω θαλασσί μπλουζάκι Adidas για αναγνώριση άντε καλή αντάμωση!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
1.Pagtao
2.axl33
3.axl friend

οχιιι το χανω ... εγω θα ειμαι εκει 16 πρωι  >:(

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οσο για το κυκλοφοριακο το χαος κλπ. ειχα τον χρονο να μελετησω καποια πραγματα πριν παω και ειχα βρει ξενοδοχειο κοντα στον υπεργειο σιδηροδρομο. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στις μετακινησεις μου διοτι ολα τα πεδια δρασης (Πατπονγκ, Νανα, Σοι Καουμποι-παρολο που δεν ψωνιζα απο εκει)αλλα και οι αγορες ειναι κοντα σε σταθμους του Σκαι -τρεν.
δεν διαφωνώ μαζί σου και δεν λέω να μην πάει κανείς στην μπαγκονγκ.προς θεου. απλά λέω ότι αν πάει κάποιος για πρώτη φορά και δεν έχει τοοοοοοόσο μεγάλη άνεση χρόνου και οικονομική ευχέρια θα ήταν καλύτερο να πήγαινε σε ένα άλλο  περισσότερο προσβάσιμο μέρος. άλλωστε παντού μια χαρά. να πώ και μια ιστοριούλα...
είναι σάββατο και κατά τις 3 πάμε με το φιλαράκι μου insomnia σολαρία.θα βρίσκαμε εκεί άλλωστε. δεξιά μπαρ μόλις μπαίνεις για να ελεγχουμε και ποια μπαίνει ποια βγαίνει...βλέπω ένα μωράκι γλυκούλικο να χορεύει και να μου χαμογελάει και το φωνάζω εννοείται. από μπαγκονγκ ήταν και είχε έρθει σκ μου είπε.έτσι ήταν γιατί μου έδειξε και ταυτότητα χωρίς να το ζητήσω.μάλλον το θεωρούν προνόμοιο αυτό. ααα ξέχασα... ήταν δεν ήταν 1.45... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΑΑ...και αδύνατο,τι άλλο???και εκεί που το ψήνω για μετά σκάει μύτη η χθεσινή.έφαγα κάτι τσιμπιές αλλά μετά άρχισαν να μου λένε ότι αν ενοχλούν να φύγουν και κάτι τέτοια για να αφήσουν να πάω με την άλλη...τι ευγενικά κορίτσια μα τον βούδα...μα ποιός είμαι ο σάκης????? και κάπου εκεί με λέει ο φίλος μου ότι αυτή που μλούσε αυτός θέλει κάτι να μου πει.και τι μου λέει ρε αδέλφια??? έχει λέει 2 φίλες ,απέναντι εκεί στα ηχεια κάθονταν, και θέλαν να με πάρουν μαζί και να πάω να μου τις γνωρίσει.πάω και με τα πολλά ήρθαν και αυτές εκεί όλοι μαζι μια ωραία παρέα.περιττό να πω ότι είχα χάσει την μπάλα.είχε πάει και κατα τις 5 οπότε απλώνω το χέρι αρπάζω μια και λέω στον άλλο πάμε γιατί θα χάσουμε και το λίγο μυαλό που έχουμε.μόλις βγαίνουμε στον δρόμο γυρναέι ο φίλος μου και μου λέει με έκπληξη :ρε μαλάκα ποια πήρες??? από την ταραχή μου ουτε είδα ποια πήρα.βέβαια όποια και αν έπερνα και τα 4 ήταν κουκλιά. γελούσαμε κανα 2 μέρες με το σκηνικό
τι να πώ άλλο???μόνο εκεί αυτά.
προς όλους όσους είναι εκεί περιττό αλλά καλά να περνάτε

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον αναφέρεσαι στην Taniya soi.
Αν ναι, πως λεγόταν το μαγαζί;
Ως μη γιαπωνέζος ήσουνα ευπρόσδεκτος;
Ναι μαλλον αυτος ηταν ο δρομος, ειχα ρωτησει προ καιρου τον Φαντομα και μου ειχε πει για αυτο το δρομο, ετυχε εκεινες τις μερες να ειναι και ενας γνωστος μου στην ΒΚΚ που παει καθε χρονο για την Gem fair και ηξερε το μερος. Τωρα ονομα δεν συγκρατησα ,οσο για το αν ειμουν ευπροσδεκτος ειχα παει σχετικα νωρις και τις δυο φορες που πηγα δεν ειδα περιεργη συμπεριφορα, οι κοπελες ομως δεν ηταν και τοσο προσεγγισιμες οσο σε αλλα μερη.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
ασχετο,
απο σεξ σκηνη τι παιζει στο Τσιανγκ ΜΑΙ?

σκεφτομαι εφοδο BKK-Ch.MAI, μεσα μαρτη με μεσα απριλη,
καποιο σχολιο επι του προορισμου στο βορα?

Εντυπώσεις αλλά πριν από 4 χρόνια: (όχι ότι θάχουν αλλάξει και πολλά)

Κατ' αρχάς είναι καλύτερος ο καιρός δεν θα πεθάνεις στη ζέστη.
Η περιοχή είναι όμορφη, η παλιά πόλη για βόλτες και να "χαθείς", χιλιάδες ναοί κι αν νοικιάσεις μηχανή ή αυτοκίνητο, ειδικά τώρα που δεν βρέχει, καλές εκδρομούλες.

Μωρά ωραία, πιο λευκά γενικά, ΑΛΛΑ παρότι θα βρείς μπαράκια και τα σχετικά, τα πιο όμορφα ήταν μαζεμένα στα καραόκε, όπου μέχρι πέρυσι δεν πάταγα το πόδι μου. Μερικά πολύ εντυπωσιακά κομμάτια όμως!
Εγώ θα πήγαινα. (Άλλωστε πήγα :grin: )

μεσα και εγω για την συναντηση.......

Αφού δεν θα βαράνε Ελληνικά, θα έρθω κι εγώ. :humpleg:

Μια χαρά το soi  Buakhao, (soi LK Metro για την ακρίβεια) πολύ αίσθηση γειτονιάς και "παλιάς" Ταιλάνδης, πολλά μπαράκια με ωραία μωρά δίπλα, το Devils Den δίπλα, το Lolitas (απίστευτα καθαρό και τακτοποιημένο μέσα) δίπλα, το Golf Club για πολύ καλό και φτηνό φαγητό δίπλα, 2 go-go's δίπλα, καλά έκανα και έμεινα εδώ, αλλά δεν έκανα καλά που διάλεξα το Irish Rovers. Είτε κοιμάμαι στο πάτωμα, είτε στο κρεβάτι, το ίδιο πράγμα. Και το μπάνιο του σπάει αρχίδια.
Ακολούθησα την συμβουλή ενός φίλου και από αύριο μετακομίζω σε ένα από τα Pink Apartment του Chaba Hut
που μπορεί να μην είναι τσάμπα, αλλά με 1000Β (με διαπραγμάτευση) σε καινούργιο δωμάτιο είναι πολύ καλά λεφτά. (Φυσικά δοκίμασα πρώτα το κρεββάτι :uglystupid:). Αλλά αυτό που σε κερδίζει είναι η πισίνα και ο χώρος γύρω από αυτήν. Εκπληκτική όαση στη μέση της τρέλλας του soi και ξαφνικά νοιώθεις ότι είσαι πράγματι διακοπές.

Από  go-go's στην Walking τα δικά μου κλασσικά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Tο gentleman's Club με πάντα πολύ ωραία μωρά, το babydolls γιατί παρά τις απομιμήσεις είναι πάντα το πιο κωλάδικο από τα κωλάδικα, το Heaven Upstairs γιατί ποτέ δεν σου ρίχνουν ούτε μια ματιά, :idiot:, το Roxy για τον εντελώς αντίθετο λόγο, to Gasnovys γιατί που και πού βρίσκεις τρελλαμένα μωρά, άντε και το Superbaby όπου όλες οι γκόμενες ζουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, που δεν έχουν καμιά διάθεση να μοιραστούν μαζί σου.  :helpplea:
Το Bacara δεν μου αρέσει στην Bangkok (που είναι και καλύτερο) δεν μου άρεσε και στην Πατάγια.
Και στην ηλικία μου πια, βαριέμαι να βαράω νούμερα στο insomnia  :zfuck: κι ας κοιμάμαι γύρω στις 8 το πρωί κάθε μέρα.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειραζει στρατηγε που δεν μας αγαπανε, καλυτερα για μας.
Ρε βουτηχτη αμα βρεις αχινους φερτε μου κανενα πανω, ειναι καλος μεζες με τεκιλα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom