Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αξιζαν τα 3600; γι αυτο το μαγαζι ακους τις πιο αντιθετες αποψεις

εννοειτε πως αξιζαν!!! σιγουρα δεν εχει και τις πιο ωραιες, αλλα ξερουν να κανουν καλα την δουλεια τους και να σε κανουν να τελειωσεις 3-4 φορες σε 1,5 ωρα! για την εμπειρια και μονο αξιζει μια επισκεψη!

διαβασε και κριτικες αλλων στο site!

johnxps

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας, επιτέλους έκλεισα και εγώ στις 13/3 για 15 μερες παρέα με τον κολλητό μου!!! με Thai!!

leonG7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Einai aplos gamata taulandi eimastan phuket 18 meres apisteutes opoios paei ekei den einai pote monos tou kali diaskedasi :pipa3: :fuck1:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυς κοσμος αυτο τον μηνα για κατω.

Λακη τις ετοιμασες τις βαλιτσες??? αυριο πεταμε!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Patong συνέχεια: Ο υπνάκος καλός ήτανε έβαλα και  ξυπνητήρι μην τον πάρω σερί μέχρι αύριο. Τι μετραβάει τώρα, πολλά αλλά θάλασσα πιο πολύ. Τα μαγιό μου πετσέτες κλπ τα έχει χρεωθεί η Πιν η οποία και περιμένει από το πρωί. Της τηλεφωνάω και έρχεται σε χρόνο μηδέν...μια χαρά την είδα πολύ που έλειψα να μου πεις.
Πάμε για παραλία.Σήμερα φυσάει από τον Ινδικό. Ο κόσμος συγκριτικά με τον Γενάρη είναι ο μισός. Η θάλασσα όμως πάει πολύ μέσα και είναι ακόμα τέσσερις, τσαλιμάκια του δικού της κάνει κι αυτός ο μάγκας είναι ψηλά ακόμα. Τα σκυλιά εδώ είναι τα πιο φιλικά στον κόσμο. Από που μοιάσανε βέβαια εμ; Ένα θηλυκό με κοιτάζει στα μάτια, κατάλαβα τι θέλει. Βγάζω το νερό που έχω στη τσάντα μου και το ποτίζω με τις χούφτες μου. Να είχε γλώσσα το καημένο τι χαρά πήρε το δείχνει με την ουρά του δε χρειάζεται να μιλήσει. Η Πίν έχει κάνει βουτιά κιόλας. Τρέχω και την ανταμώνω τη μικρή γοργόνα. Με αρπάζει και κολλάει πάνω μου δεν το περίμενε να με δει και πάλι τόσο νωρίς δεν της το είχα πει παρά μόνο χτες με μύνημα.Θα τη χρεωθώ για απόψε και βλέπουμε. Η θάλασσα αν και ρηχή είναι καθαρή και ζεστή.
Ο ήλιος τώρα δύει μέσα στη θάλασσα.Της έχει πάρει τον αέρα.Κατά τις έξι τη στέλλω στο δωμάτιο και τρέχω για μασάζ στο γνωστό στέκι. Οι κοπέλες νόμιζαν ότι δεν έφυγα, εδώ μένεις μου λένε; Θα το ήθελα βέβαια. Η δικιά μου είναι στο χωριό , η μάνατζερ γλυκιά και στρουμπουλή οι άλλες κοπέλες κανονικά εδώ. Πιάνω μια νόστιμη την Πατ και επίσης την Πον και ξαπλώνω. Τι θέλεις ρωτάνε εσάς απαντάω αλλά μετά το αλλάζω σε απλό μασάζ.Η Πόν αναλαμβάνει πόδια. Παιδιά μην το γελάτε το ποδομασάζ καταπληκτική αίσθηση αν έχεις καλή μασέρ. Αξίζεις επίσης να τις αφίσεις να σου περιποιηθούν τις πατούσες και να σου βγάλουν το παλιό δέρμα. Είναι σα να διώχνουν τα κακά από πάνω σου  και τα πόδια σου και η διάθεση σου γίνονται σα μικρού παιδιού. Το ταξίδι στο χρόνο που λέγαμε, εδώ είναι πραγματικότητα.

Τη σιέστα τη ξεχνάμε. Συναντώ τα άλλα λεβεντόπαιδα στις ταβέρνες που είναι μέσα στο πρώτο στενο της Μπαγκλά. Οι γεύσεις πάλι είχαν τη τιμητική τους. Η Πιν δεν έφαγε τίποτα. Ηπιε μόνο ένα ποτάκι. Να γιατί έχει κορμί φιδίσιο σαραντατρία κιλά. Μετά τη μάσα βγαίνει και η κούραση. Παρόλα αυτά όμως συνεχίσαμε για ακόμη ένα ποτό στα μπαράκια της Tiger και μετά παραδόθηκα.Η μικρή περιμένει φρέσκια και λαχταριστή στο κρεβάτι .Ευτυχώς η TV βάζει έργα καινούρια και απασχολείται.
Η πρώτη μέρα έκλεισε με το καλό. Νοιώθω σα να μην έλειψα καθόλου. Ρε μπας και γίνεται το ανάποδο. Γιατί με ρωτάνε πως πέρασα στην Ελλάδα; Ε καλά ήτανε τους απαντώ αλλά εδώ είναι ακόμα πιο καλά.
Το ασύρματο Ιντερνετ δεν πάει καλά. Με τυράνησε πολύ χτες, δουλειά τελικά δεν έγινε και δεν έστειλα τίποτα. 
Δοκιμάζω ξανά σήμερα το πρωί. Το χτεσινοβραδινό μαμίσι επαναπρόσληψης πέτυχε. Η μική ήταν και πιο ντελικάτη τώρα. Και όλο ζητάει της είπε κανείς ότι θα φύγω; Ήμαρτον!.
Από τη Πατόνγκ για το B.TV. Pagtao

Συνημμένα

• Patong Beach.jpg
    Patong Beach.jpg
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 30

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η πτήση από Αθήνα ήταν σχετικά καλή αν εξαιρέσεις τα ταρακουνήματα που είχαμε πάνω από την Ινδία.Καλά τι γίνετα κάθε φορά που περνάνε Έλληνες από ψηλά.Τα πνεύματα των συντρόφων του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πέσανε ηρωικά μας ταρακουνούν μάλλον και θα λένε:

'Ωρέ παληκάρια φανείτε αντάξιοι απόγονοι μας εκεί που πάτε. Μην αφήσετε μέρα να πάει χαμένη και νύχτα να φύγει χωρίς περιπέτεια.Η ζωή είναι μικρή δε φαντάζεστε πόσο μικρή'
Φίλτατε μάλλον αναφέρεσαι στους απογόνους του Αλεξάνδρου, γιατί ο ίδιος και οι σύντροφοί του έφτασαν μέχρι το σημερινό Πακιστάν. Όμως σχεδόν διακόσια χρόνια αργότερα ο Μένανδρος δημιουργούσε ένα τεράστιο ελληνιστικό βασίλειο που εκτός από τις κτήσεις του Μεγάλου Στρατηλάτη στην κοιλάδα του Ινδού ποταμού, συμπεριλάμβανε και την σημερινή βορειοδυτική Ινδία, το Νεπάλ καθώς και την κοιλάδα του Γάγγη μέχρι την σημαντικότερη τότε πόλη της Ινδίας την Παλίβοθρα (την σημερινή Patna, πρωτεύουσα της επαρχίας Bihar).
Ανεκδοτολογικά λέγεται πως μια ελληνική αποστολή του Μενάνδρου έφτασε μέχρι την Ινδοκίνα και τότε οι μακρινοί συμπατριώτες μας, αντικρίζοντας τα θέλγητρα των γυναικών της περιοχής,  αναφώνησαν επιδοκιμαστικά: "μα αυτές είναι θεές".
Έτσι από το «θεά, θεές» με την πάροδο των χρόνων και την αναπόφευκτη παραφθορά των λέξεων φτάσαμε στο σημερινό « thai». :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
εννοειτε πως αξιζαν!!! σιγουρα δεν εχει και τις πιο ωραιες, αλλα ξερουν να κανουν καλα την δουλεια τους και να σε κανουν να τελειωσεις 3-4 φορες σε 1,5 ωρα! για την εμπειρια και μονο αξιζει μια επισκεψη!

διαβασε και κριτικες αλλων στο site!

Φίλε εγώ λέω να δοκιμάσω και από πρώτη μέρα το συγκεκριμένο ίδρυμα από ότι έχω διαβάσει και στο site τους μπορείς να πάρεις και δύο και τρεις και παραπάνω (μεγάλα δωμάτια έχουν) εγώ σκέφτομαι για να πάρω τρεις
Για τρεις παίζει να μου κάνουν καλύτερη τιμή ή είναι fix και δεν διαπραγματεύονται, από θέμα κάμερας για να τραβήξεις την συνεύρεση ξέρεις τι παίζει εκεί? το διαπραγματεύσαι με τα κορίτσια ή με την διεύθυνση? και τα tip πάνε περίπου όσο στα μασατζίδικα? 200-500
Εχουνε προσθέσει και τώρα από ότι είδα στο προφίλ της κάθε κοπέλας και τελευταία εξέταση για ΣΜΝ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε εγώ λέω να δοκιμάσω και από πρώτη μέρα το συγκεκριμένο ίδρυμα από ότι έχω διαβάσει και στο site τους μπορείς να πάρεις και δύο και τρεις και παραπάνω (μεγάλα δωμάτια έχουν) εγώ σκέφτομαι για να πάρω τρεις
Για τρεις παίζει να μου κάνουν καλύτερη τιμή ή είναι fix και δεν διαπραγματεύονται, από θέμα κάμερας για να τραβήξεις την συνεύρεση ξέρεις τι παίζει εκεί? το διαπραγματεύσαι με τα κορίτσια ή με την διεύθυνση? και τα tip πάνε περίπου όσο στα μασατζίδικα? 200-500
Εχουνε προσθέσει και τώρα από ότι είδα στο προφίλ της κάθε κοπέλας και τελευταία εξέταση για ΣΜΝ

η τιμες ειναι στανταρ. δεν νομιζω να σου κανουν καλυτερη τιμη. ρωτα ομως, δεν εχεις να χασεις τπτ.
μπορεις και να τις κλεισεις μεσω του site και να ερθουν στο ξενοδοχειο σου.
απαγορευετε βιντεο και γυμνες φωτογραφιες.
tip δεν εδωσα εγω αλλα τις κερασα απο ενα ποτο στο μπαρ.

εγω σκεφτομαι να παρω την sam 34 κιλων και καποια αλλη!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
η τιμες ειναι στανταρ. δεν νομιζω να σου κανουν καλυτερη τιμη. ρωτα ομως, δεν εχεις να χασεις τπτ.
μπορεις και να τις κλεισεις μεσω του site και να ερθουν στο ξενοδοχειο σου.
απαγορευετε βιντεο και γυμνες φωτογραφιες.
tip δεν εδωσα εγω αλλα τις κερασα απο ενα ποτο στο μπαρ.

εγω σκεφτομαι να παρω την sam 34 κιλων και καποια αλλη!
Εγώ σκέφτομαι για Ning, Rose και Mam
Αν και καλύτερα θα είναι να σου πουν ποιες τα πάνε καλά και δένουνε με άλλες για να περάσεις ακόμα καλύτερα

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

να τελειωσεις 3-4 φορες σε 1,5 ωρα! για την εμπειρια και μονο αξιζει μια επισκεψη!

Μάλον που πρέπει να πας εκεί με το που φτάνεις στη Πατάγια.......................

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Εγώ σκέφτομαι για Ning, Rose και Mam
Αν και καλύτερα θα είναι να σου πουν ποιες τα πάνε καλά και δένουνε με άλλες για να περάσεις ακόμα καλύτερα

Παιδες αν τις κοπελλες αυτες τις ειδατε απ’το site tou Devil's Den,εγω οταν πηγα και ζητησα 3-4 απ²αυτες καμια δεν ητανε εκει!!!γι’αυτο μην ‘ξερογλυφεστε‘!!! :-* :-* :-* :-* :-*

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες αν τις κοπελλες αυτες τις ειδατε απ’το site tou Devil's Den,εγω οταν πηγα και ζητησα 3-4 απ²αυτες καμια δεν ητανε εκει!!!γι’αυτο μην ‘ξερογλυφεστε‘!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Τουλάχιστον να βλέπονται αυτές που θα έχει εκεί γιατί και εγώ εχω ακούσει ότι δεν έχει πρώτης ποιότητας

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τουλάχιστον να βλέπονται αυτές που θα έχει εκεί γιατί και εγώ εχω ακούσει ότι δεν έχει πρώτης ποιότητας

Βρε παιδιά μη κoλλάτε σε ενα μαγαζί................................

Εχει πράμα η Πατάγια..............

Εγώ πάντως θα προτιμούσα ενα μασαζάκι body-to-body.......

Το ζεστό νερό μάλλον είναι που κάνει τη διαφόρα,δεν έχω χαλαρώσει πιο πολύ στη ζωή μου...........

Θα έλεγα ότι αξείζει όλο το ταξίδι μόνο και μόνο για 5-6 τέτοια μασάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ! ! ! !

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Παιδες αν τις κοπελλες αυτες τις ειδατε απ’το site tou Devil's Den,εγω οταν πηγα και ζητησα 3-4 απ²αυτες καμια δεν ητανε εκει!!!
Aκριβως την ιδια εμπειρια ειχα και εγω γι αυτο και ρωτησα, αλλα εβλεπα στο site αλλα στο ζωντανο. Υποθετω οτι κανουν καλα πραγματα, αλλα η ποιοτητα ειδικα αυτες που εκαναν anal ήταν χαλια. Το μονο που με εντυπωσιασε ηταν το τεραστιο γομαρι το αφεντικο, κανονικός μπραβονταβατζής.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τα περιφημα love motels η αλλιως οπως τα λεω εγω "κουρτινες"...τα καλουδια της ΒΚΚ
προσεξτε περα απο τους καθρεπτες την ανατομικη καρεκλιτσα...επιστημη ολοκληρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom