Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
το ξερω οτι η ταριφα ειναι το χιλιαρικο και παντα τοσα εδινα.
ομως το μωρο κατα τη γνωμη μου παντα,ξεφευγει απο τα συνηθισμενα

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
hotel pattaya inn 500 baht
μωρο απο insomnia 2000 baht για long time

Φιλε μου,μου φαινεται εδωσες πολλα......αντε 1500....αλλα "με τον παρα σου,  :knockinb: και την κυρα σου"

Μια ερωτηση μονο....αυτη στα ζητησε η εσυ απο μονος της εδωσες 2000??

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
αυτη τα ζητησε και την επομενη μερα ξαναπηγαμε insomnia μαζι και στο τελος
οταν της ειπα σημερα σου δινω χιλιαρικο την εκανε.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το ξερω οτι η ταριφα ειναι το χιλιαρικο και παντα τοσα εδινα.
ομως το μωρο κατα τη γνωμη μου παντα,ξεφευγει απο τα συνηθισμενα
Φιλε εαν τα αξιζε χαλαλι της....απο κορμι παντος λεει πολλα!!Κανενας που πηρε δυο μαζι να μας πει τι πλειρωσε και απο που τα πηρε(π.χ απο go-go η απο Insomnia)γιατι τα Χριστουγεννα που πηγα αδικαιολογητα δεν το εκανα!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποιο ρε το gems fair λες? πηγα και εγω εκει δεν το λεγες να πιναμε καφε!
που να κανεις δουλεια εκει μεσα, το ματι-γαριδα, ειχε τρελλα γκομενακια και απο αυτα που μου αρεσουν, γυρισα σπιτι και εκανα ωρες να συνελθω   :2funny:
Εκει ξημεροβραδιαζομαι καθε μερα εδω και 5 μερες σημερα δυστυχως τελειωσε γνωρισα καποιο κοσμο εκει, οι Ταυλανδεζες ευγενικοτατες σε σκλαβωνουν με την ευγενεια τους , τα μωρα απο Χονγκ-Κονγκ  καταπληκτικα αλλα η πιο ωραια που γνωρισα ηταν μια μιλφ Κινεζα η κυρια Κιμ 40αρα που δεν την εκανες πανω απο 30 καταπληκτικα ματια σου χαμογελουσε και σε απογειωνε ,αλλα εγω δεν ηρθα για ερωτες εδω -μονο διασκεδαση και σεξ. Παντως περιμενα να δω πιο εξαλλα πραγματα απο πλευρας ντυσιματος ,εδω οι δικες μας ντυνονται πολυ εξαλλα σε αναλογες εκθεσεις. Η πιο εξαλλη εκθεση ομως απο πλευρας πουτανιστικων ντυσιματων και μοντελων γινεται στην Κων/πολη.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εκει ξημεροβραδιαζομαι καθε μερα εδω και 5 μερες
αλλα εγω δεν ηρθα για ερωτες εδω -μονο διασκεδαση και σεξ.
εδω με μπερδεψες
ξημεροβραδιαζοσουν για 5 μερες στο gems fair επειδη ηρθες για σεξ?
Gems fair sex trip    :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτη τα ζητησε και την επομενη μερα ξαναπηγαμε insomnia μαζι και στο τελος
οταν της ειπα σημερα σου δινω χιλιαρικο την εκανε.

στα ζητησε πριν πατε στο ξενοδοχειο? (που παρεπιπτοντως χαλια φαινετε. δεν μπορουσες να δωσεις κατι παραπανω και να μεινεις σ'ενα καλυτερο?)

αν στα ζητησε πριν πατε στο ξενοδοχειο και της ειπες οκ, σ'επιασε κοροιδο.

και μενα μου ετυχε μια γκομενα στο insomnia να μου ζητησει 2000μπατ και της ειπα οτι δεν ειμαι κανας νεος και παντα δινω 1000μπατ και συμφωνησε. και πηγαμε με το μηχανακι της στο ξενοδοχειο και με κερασε πρωινο και εκανα ενα απο τα καλυτερα μαμησια!!! και μ'αφησε να την βγαλω φωτογραφια φορωντας μονο το μποξερακι μου!!! ολα αυτα με 1000μπατακια!!!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εαν τα αξιζε χαλαλι της....απο κορμι παντος λεει πολλα!!Κανενας που πηρε δυο μαζι να μας πει τι πλειρωσε και απο που τα πηρε(π.χ απο go-go η απο Insomnia)γιατι τα Χριστουγεννα που πηγα αδικαιολογητα δεν το εκανα!

στο πρωτο μου ταξιδι πηρα 2 gogos απο το happy για short time. 1500 η καθεμια και 1000 barfine και για τις 2. συνολο 4000μπατ. και μην πειτε οτι μου πιασανε το κωλο γιατι ολοι μας ξερουμε οτι αυτη ειναι πανω κατω η ταριφα στα gogos. και ειδικα στα πιο διασημα, οπως ειναι το happy.
υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις που μπορεις να βρεις gogo με 1000-1500 long time.

και αλλες 2 που πηρα στο devils den (πρωην hell club). 3600 για 1,5 ωρα!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πρωτη μερα με φιλαρακι στο Insomnia βλεπουμε δυο φιλες,μπουρου μπουρου και καλα κατα τις 5 το πρωι βγαινουμε απο το μαγαζι και παει το θεμα για το ξενοδοχειο.Λενε ΟΚ και ζητανε 2000,γελαμε και οι δυο και αντιπροτεινουμε 1000....συμφωνουν χωρις δευτερη κουβεντα.Πετανε μια τιμη και αν πιασει επιασε!Σημερινη ισοτιμια 1ευρω-44,75 μπατακια...χαλανε τα πραγματα! :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στο πρωτο μου ταξιδι πηρα 2 gogos απο το happy για short time. 1500 η καθεμια και 1000 barfine και για τις 2. συνολο 4000μπατ. και μην πειτε οτι μου πιασανε το κωλο γιατι ολοι μας ξερουμε οτι αυτη ειναι πανω κατω η ταριφα στα gogos. και ειδικα στα πιο διασημα, οπως ειναι το happy.
υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις που μπορεις να βρεις gogo με 1000-1500 long time.

και αλλες 2 που πηρα στο devils den (πρωην hell club). 3600 για 1,5 ωρα!
Thank you,απλα για να εχω μια ιδεα :idiot:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτη μερα με φιλαρακι στο Insomnia βλεπουμε δυο φιλες,μπουρου μπουρου και καλα κατα τις 5 το πρωι βγαινουμε απο το μαγαζι και παει το θεμα για το ξενοδοχειο.Λενε ΟΚ και ζητανε 2000,γελαμε και οι δυο και αντιπροτεινουμε 1000....συμφωνουν χωρις δευτερη κουβεντα.Πετανε μια τιμη και αν πιασει επιασε!Σημερινη ισοτιμια 1ευρω-44,75 μπατακια...χαλανε τα πραγματα! :headbang:

ολες ψαχνουν για μαμακες νεους!

μια αλλη περιπτωση που ειχα, βρισκω μια στο insomnia και φευγουμε για το ξενοδοχειο χωρις να πουμε καμια κουβεντα για λεφτα. (ποτε δεν ρωταω freelancer ποσα θελει). κανουμε και οι 2 ντουζ και ξαπλωνουμε στο κρεβατι. μου λεει οτι δουλευει στο hot tuna bar που ειναι απεναντι απο το insomnia και με ρωταει ποσα θα της δωσω. της λεω 1000 και μου λεει οτι θελει 1500 επειδη δουλευει σε μπαρ και τοσα παιρνει. της λεω οτι δεν εχει σημασια που δουλευει την στιγμη που την βρηκα στο insomnia και δεν την πηρα απο το μπαρ της και σηκωθηκε και εφυγε.  :jerking:
ξανα εξω εγω και βρηκα αλλη ακομα καλυτερη και μονο με 1000μπατ!!!  :dancing:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εδω με μπερδεψες
ξημεροβραδιαζοσουν για 5 μερες στο gems fair επειδη ηρθες για σεξ?
Gems fair sex trip    :2funny:
Κοιταξε , μενω στην Σιλομ 10 μερες τωρα και ακομα στην Πατπονγκ δεν εχω παει, οταν περναω απο κει για να παω στο μετρο η στον υπεργειο περναω απο το απεναντι πεζοδρομιο. Εχω βρει ομως κατι καλα Γιαπωνεζικα πισω απο την Πατπονγκ με κατι ωραια και ψηλα μωρα, ζητανε ομως 100 δολλαρια -εγω βεβαια δεν ειμαι Αμερικανος- δεν ξερω ομως αν θα ενδωσω.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιαπωνεζικα εννοω στεκια.Δεν μου ειπες ομως αν ασχοληθηκαν  τα ΜΜΕ με την μπομπα που εσκασε το Σαββατο το βραδυ μπροστα στην Μπανγκοκ Μπανγκ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ξερεις κανενας που παρκαρε το ελκυθρο του? 

Γιαπωνεζικα εννοω στεκια.Δεν μου ειπες ομως αν ασχοληθηκαν  τα ΜΜΕ με την μπομπα που εσκασε το Σαββατο το βραδυ μπροστα στην Μπανγκοκ Μπανγκ.
υποθετω ναι αλλα δεν πολυβλεπω τηλεοραση λογω ελλειψης χρονου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δειτε ποιοτητα σ'αυτο το βιντεο. σαν να εισαι εκει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και ενα βιντεο για τους φιλους της πρωτευουσας!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ολες ψαχνουν για μαμακες νεους!

μια αλλη περιπτωση που ειχα, βρισκω μια στο insomnia και φευγουμε για το ξενοδοχειο χωρις να πουμε καμια κουβεντα για λεφτα. (ποτε δεν ρωταω freelancer ποσα θελει). κανουμε και οι 2 ντουζ και ξαπλωνουμε στο κρεβατι. μου λεει οτι δουλευει στο hot tuna bar που ειναι απεναντι απο το insomnia και με ρωταει ποσα θα της δωσω. της λεω 1000 και μου λεει οτι θελει 1500 επειδη δουλευει σε μπαρ και τοσα παιρνει. της λεω οτι δεν εχει σημασια που δουλευει την στιγμη που την βρηκα στο insomnia και δεν την πηρα απο το μπαρ της και σηκωθηκε και εφυγε.  :jerking:
ξανα εξω εγω και βρηκα αλλη ακομα καλυτερη και μονο με 1000μπατ!!!  :dancing:
ετσι επρεπε παικτη μου
επραξες το σωστον

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παρεπιπτοντως ο τυπος που τραβηξε το δευτερο βιντεο δεν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο.. Στο συγκεκριμενο ναο (που φαινεται στο screenshot του βιντεο),που ειναι μεσα στο Βατ Πρα Καεο,απαγορευεται αυστηρα η βιντεοσκοπηση...

edit:Η ποιοτητα του βιντεο ομως καταπληκτικη...Και φανταστειτε οτι εχει γινει με φωτογραφικη μηχανη και οχι με βιντεοκαμερα..Και για να εχει τετοια ληψη,την εχει κολλησει στο στηθος του καθος περπαταει και εχει ενεργοποιησει το steadyshot...
Βεβαια δε προκειται για μια απλη φωτογραφικη μηχανη,αλλα τη κορυφαια στο κοσμο...Canon 5D Mark II...Μαζι με τους φακους,γυρω στο 3χιλιαρο... :huh:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες μία ερώτηση, μόλις διάβασα σήμερα οτί επανέρχεται το σύστημα που θα πληρώνεις τη Visa!!Ξέρεις κανένας κάτι? η να έχει ακουσει πάνω στο θέμα αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom