Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πλησιαζει και για μενα η μεγαλη μερα,για το ταξιδι που περιμενα τοσο καιρο.Ειμαι αρκετο καιρο θαμωνας αυτης της υπεροχης ιστοριας που λεγεται Ταυλανδη sex trip στο bourdela.tv. Εχω διαβασει 2 φορες ολα τα post απο την αρχη.Καταλαβαινετε ποσες φορες εχω 'ταξιδεψει' σ'αυτην την χωρα.Και να που ερχεται η ωρα για το δικο μου ταξιδι.Στις 27 Μαρτιου πεταω παρεα με 2 φιλους.Ειναι τοσο μεγαλη η επιθυμια να γνωρισω αυτην την χωρα,με ολα της τα 'καλουδια" που εχω νικησει(προς το παρον τουλαχιστον) και τον μεγαλο μου φοβο για τα αεροπλανα.Οποιος συναγωνιστης με παρομοιο φοβο,καταφερε να τον νικησει ας μας βοηθησει(να μας εξηγησει τι εκανε.Καθε πληροφορια καλοδεχουμενη).
Θα μεινουμε 15 μερες απο τις οποιες τις πιο πολλες στο Πουκετ.Υποσχομαι οσο πιο αναλυτικη περιγραφη των πεπραγμενων γινεται, με τα ματια ενος πρωταρη μεν στην Ταυλανδη ,αλλα με χιλιαδες info στο κεφαλι.
φιλε αυτο με τα αεροπλανα το ειχα κι εγω αλλα μετα απο ταξιδια οπως κουβα,ταυλανδη επαθα ανοσια οπως ολοι που κανουν τετοια μεγαλα ταξιδια γιατι σε τοσες ωρες πτησης και κουνηματα συναντας και απ ολα ,και δεν δινεις αλλο σημασια...θα δεις

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσπασες καψουρη... εσπασες  :helpplea:
Στρατηγε αυτη τη δοση εχουμε big surprises tini...

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες,
Ειμαι απο θεσσαλονικη και εχει 5 μερες που γυρισα απο τον παραδεισο.
Την ψαχνω να κλεισω για Αυγουστο.Το θεμα ειναι οτι απο αθηνα μου δινει 600 ευρω με καταρ και απο
τουρκια με αεροφλοτ 450. 600 ΚΜ τουρκια 500ΚΜ αθηνα.Λογικο να κλεισω απο τουρκια εκτος και αν παιζει καποια
τριπλα εκει.Γνωριζετε κατι????

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παρασκευή 15 Ιανουαρίου: H πτήση  για ακόμη μία φορά πολύ καλή με την Bangkok Airways.Μας προσέφεραν χορταστικό σάντουιτς με κοτόπουλο, χυμό και καφέ ή τσάι. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν είχα συνεπιβάτη δίπλα μου ενώ το αεροπλάνο ήταν γεμάτο, ξεκουράστηκα αρκετά , άπλωσα πόδια και χέρια και  με πήρε ο ύπνος, τι πιο γλυκός πάνω στα σύννεφα κυριολεκτικά! Σε μία ώρα και δέκα λεπτά προσγειωθήκαμε στα οικεία εδάφη του Πουκέτ.
Η Kung είχε ήδη πάρει τηλέφωνο ενώ ήμουν στον αέρα. Της τηλεφώνησα μέσα από το ταξί, αλλά την είχε πέσει για ύπνο ένεκα μάου από χτες. Οι Ταυλανδέζες μετά το σεξ έχουν σαν δεύτερο άθλημα το ποτό, και στα δύο είναι πρωταθλήτριες.
Ξεκουράζομαι για δίωρο στο ξενοδοχείο μου και το βραδάκι παίρνω ταξί για Κάρον όπου είναι και το μπαράκι που δουλεύει.
Σαν να ήταν χτες όταν είχα πρωτοπάει την πρώτη του Δεκέμβρη. Η καρδιά μου χτυπούσε ξανά δυνατά Και τότε και τώρα  με υποδέχτηκε με πολύ χαρά και τεράστιο χαμόγελο. Κόλλησε δίπλα μου σα βδέλλα. Φορούσε χρωματιστό φορεματάκι  και ήταν φρέσκια και  γλυκύτατη. Κάθισα καμιά ώρα και μετά πήγαμε για φαγητό στο διπλανό εστιατόριο. Την Κουνγκ την έχω στη καρδιά μου και δεν τη συγκρίνω με τις άλλες μπαρόβιες και τα κορίτσια των γκόγκος. Είναι λίγο αθώα ακόμα, φυσικά ασχολείται με το θέμα νύχτα και πληρωμένος έρωτας αλλά ποτέ δε τη ρωτάω λεπτομέρειες  όπως την Wan ας πούμε που τα λέμε όλα άνετα.
Παίρνουμε ταξί για Πατόνγκ.Αυτή τη φορά δεν έβρεχε έξω. Η πρώτη νύχτα μαζί της ήταν πολύ ερωτική, δεν τη χόρταινα και αυτή δε σταματούσε να με ζητάει.
Ξυπνήσαμε κατά τις δώδεκα και πάλι την αποζητούσα, ευτυχώς ήταν δίπλα μου φύλακας άγγελος γλυκύτατη και τρυφερή και πάντα με κέφι, την έχω ζήσει βέβαια και στα μηνιαία νεύρα της καλύτερα να κρυφτείς παρά να την αντιμετωπίσεις.

Σάββατο Στην Κάρον πήγαμε στις δύο η ώρα αυτή τη φορά για μπάνιο, η παραλία υπέροχη, κόσμος πολύς κυρίως Γάλοι και Σκανδιναβοί. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, η μικρή έκανε το παν για να με κάνει χαρούμενο, έπαιξα και γέλασα μαζί της σα μικρό παιδί στη θάλασσα αλλά και στην άμμο όπου είχα  πολλά χρόνια να ξαπλώσω. Μέχρι και κάστρο της έφτιαξα βασίλισσα την έβαλα μέσα και τη κλείδωσα καλά στο πιο ψηλό του πύργο. Έκανα και ψευτοτατού στα χέρια μου Kung love me...λίγες μέρες κράτησε όμως…λες; Mία μέρα με τη μικρή προστίθεται ένας χρόνος στη ζωή μου…η ώρα περνάει γρήγορα μέχρι και τη σιέστα μου απαρνήθηκα σήμερα… το ταξί πάντα θέλει παζάρεμα για τη Πατόνγκ και η ώρα έχει πάει έξι όταν πάμε πίσω στο χοτέλ.
Η συνέχεια έχει φαγητό στο κέντρο στα ψαράδικα. Συμφωνήσαμε να φάμε Tom yam μμμμ άπαιχτο ήρθε σε κατσαρόλι για δύο με φωτίτσα από κάτω. Όχι καυτερό βέβαια δεν το σηκώνω άσε που έρχεται και από μόνο του λίγο spicy. Συμπλήρωμα ρυζάκι με θαλασσινά  και λαχανικά με σόγια σως πεντανόστιμα.
Αφού ντερλικώσαμε περπατήσαμε μέχρι το Jungceylon. Η μικρή μου φίλη ήθελε παγωτό και δεν θα της χαλούσα το χατίρι.
Εγώ της είχα έκπληξη για μετά: ΑVATAR!
Πριν την ταινία παίξαμε ξανά βιντεοπαιχνίδα. Εκείνη ράλυ και εγώ μπάσκετ μετά παίξαμε μαζί κουίζ, χάλια! Είχα ήδη αγοράσει τα εισιτήρια για το νέο αριστούργημα του Τζέημς Κάμερον, απίστευτη ταινία, απίθανη αίθουσα και σε πριβέ καναπέ όπως τότε τον Δεκέμβρη.
Η ώρα πλησιάζει, εφόδια καλαμπόκι  γλυκό για το μωρό αλμυρό για εμένα, λεμονάδα γίγας στα δύο και τα φώτα χαμηλώνουν.
Τρελή χαρά, όπως τότε στα σινεάκ ένοιωθα! Για διόμισυ ώρες περίπου η  άλλη αίσθηση της μαγείας, η έβδομη τέχνη! Η ταινία ήταν κορυφαία. Απίστευτα εφέ παραμυθένια τοπία και τρομερή δράση σίγουρα πάει για όσκαρ! Η μικρή τη περισσότερη ταινία την ταξίδεψε στην αγκαλιά μου vip θέση δίπλα στη καρδιά μου… άλλο που δεν ήθελα και εγώ, ψοφάω για τέτοια. Οι πρωταγωνιστές του Αβατάρ μας κόλλησαν το ΄΄I see you…΄΄ και το λέγαμε μετά συνέχεια γελώντας.. θεέ μου να μας βγει σε καλό…
Τα ίδιο βράδυ μου θύμωσε για λεπτομέρειες, αλλά τη λάδωσα με ένα δυο δωράκια και συνήλθε. Της πήρα κόκκινα και μαύρα εσώρουχα λύσσαξε να τα διαλέξω εγώ μπροστά σε άλλες κοπέλες για να γελάσει το μικρό διαβολάκι. Στο δωμάτιο είναι πάντα πρόθυμη για σεξ και αχόρταγη αχ τα νιάτα…
Την έβαλα να μου κάνει πασαρέλα φορώντας τα καινούρια της δώρα ,τι το ήθελα ο έρημος δεν έφερα και τα υπογλώσσια για τη καρδιά μου…. Με τρέλανε το άτιμο μου έκανε και σχέδια και κουνήματα όταν την άρπαξα όμως τα έβγαλε στα γρήγορα η πονηρή κατάλαβε τις προθέσεις μου, πως κάνεις έτσι κοριτσάκι μου θα σου πάρω άλλα! Η συνέχεια της βραδιάς και κάθε βραδιά μαζί της είναι μαγική. Ο ύπνος μου απόψε ήταν ανήσυχος όμως λόγω βήχα, βλακεία μου που δε πήρα την αντιβίωση τότε, την ξεκίνησα όμως την επομένη πάλι καλά.

Κυριακή:Σήμερα τίποτα σπουδαίο πολύ ζέστη την ημέρα ευτυχώς στη παραλία φυσούσε ελαφρά και δροσερά ήταν υπέροχα και έμεινα με τη μικρή μέχρι τις έξι. Η θάλασσα πολύ ζεστή με μαγεύει μέσα στην αγκαλιά της σαν τα κορίτσια της.
Το απόγευμα κουρασμένος την έπεσα στο δωμάτιο για καμιά ώρα ενώ η κοπελίτσα έβλεπε σιγανά τηλεόραση. Κάθε μέρα που περνάει την γνωρίζω περισσότερο και  δένομαι μαζί της, κακό μεν πολύ κακό, αλλά αδυνατώ να τη διώξω. Και γιατί αφού περνάω ωραία μαζί της με ανεβάζει  και με κάνει να γελάω.
Το βράδυ τρώμε σε γειτονικό εστιατόριο  και μετά περπάτημα μέχρι τη Bagla road η οποία είναι γεμάτη με κόσμο που βολτάρει πάνω-κάτω, αλλά και στα γύρω σόι το ίδιο γίνεται. Κάνει και πολύ ζέστη, αν ήμουν μόνος θα χτυπούσα γκόγκο για κλιματισμό σίγουρα.
Απόψε θα κοιμηθούμε νωρίς παίρνω και τα φάρμακα για το βήχα, αύριο έχει  επιστροφή στην Κάρον για μπάνιο. Η θάλασσα είναι πιο όμορφη εκεί η παραλία άνετη και με λιγότερους τουρίστες  θα την τιμήσω ξανά.

Ίσως και χτίσω στην άμμο κανένα κάστρο πάλι ,ψηλό να μπω και εγώ  μαζί της μέσα. Αυτή τη φορά όμως θα το κάνω και γερό μη το σκορπίσει ο άνεμος και η φουσκωμένη θάλασσα, μα πιο πολύ η κακιά μάγισσα που καραδοκεί.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου: Το επόμενο πρωινό η μικρή είναι τσαντίλα γιατί την κόλλησα λέει, έχει λίγο συνάχι και νευριάζει εύκολα, της εξηγώ ότι δε γίνεται αυτό σε μία μέρα δεν καταλαβαίνει.
Την έκανε μόνη της για Καρόν και μου είπε να πάω το βράδυ να την πάρω. Κανένα πρόβλημα αν και μυρίζομαι πρόβλημα, θα δείξει. Έχει έρθει και φίλος καλός από πατρίδα, βρεθήκαμε και πήγαμε για μπάνιο στη Πατόνγκ, πολύ ζέστη και πολύς κόσμος.
Μου λείπει η Πατάγια απόψε, ο πρόεδρος και τα κορίτσια του, αχ Πατάγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα, τι να κάνει άραγε τη Pan, η Tip και η Μeaw, τις πεθύμησα. Άλλη φάση εκεί ίσως βρω τρόπο να την κάνω πάλι φέτος ίσως..

Δευτέρα βράδυ, και ο μεγάλος Βούδας θα κάνει πάλι το θαύμα του, θα έχει όμως και το τίμημα του.
Ξεκινάω με ταξί για Κάρον, στο μπαρ η φιλενάδα με υποδέχεται με χαρά, οι άλλες κοπέλες κρυφοκοιτάνε αλλά δε γελάνε. Κάθομαι στο σκαμπό του μπαρ μαζί με τη μικρή. Μία κοπέλα του μπαρ αρκετά μεγάλη με έχει πάρει  από πίσω τι να θέλει… παραγγέλλω ποτό για μένα και την Κουνγκ, η ίδια κοπέλα θέλει τελικά και μου λέει να την κεράσω ποτό τη λέω no thanks  και πάμε να καθίσουμε έξω στην αυλή.
Ακολουθεί εκείνη και επιμένει να της πάρω ποτό χωρίς να μου πει κάτι άλλο χωρίς να γελάσει, να μου φερθεί επαγγελματικά τέλος πάντων. Την αγνοώ αλλά ξανάρχεται   -Drink for me?  -No! της λέω νευριασμένος why you follow me, why I buy you drink?  Τα πήρα στο κρανίο αμάν πια! και τη διώχνω. Θυμώνει όμως η μικρή μου και επειδή έρχεται η μηνιαία της περίπτωση ξεσπάει πάνω μου και μου κάνει μούτρα. Επίσης μου μιλάει άσχημα και με εκνευρίζει αφάνταστα. Μετά δε μιλάει για ώρα…

Σηκώνομαι πληρώνω στο μπαρ και αφού ρίχνω μπινελίκια στην boss  και στην κακομούτσουνη που μου χάλασε τη βραδιά, φεύγω τσαντισμένος. Στο δρόμο σε άλλα μπαράκια μου φωνάζανε ‘’halo welcome’’ αλλά εγώ ήμουν στις μαύρες μου φυσικά. Μετά από μισή ώρα και πολλές σκέψεις παίρνω ταξί για Πατόνγκ μόνος φυσικά. Αυτό ήταν και το άδοξο τέλος μου με τη μικρή από την Καλόν…
Την προτελευταία ημέρα την πήρα τηλέφωνο. Μου μίλησε, αυτή που ήθελε ποτό τζάμπα ήταν θεία της που έφερε τη μικρή στη δουλειά και την έκανα ρεζίλι μου είπε (you talk bad my relative). Καλά, εγώ το αποδίδω στη μηνιαία έκρηξη των θηλυκών ορμονών της αλλά και του ταπεραμέντου της.…Και ποτό να κερνούσα τη θεία πάλι κάτι άλλο θα γινόταν. Ήταν για να γίνει έτσι η φάση και έγινε. Και στο φινάλε σιγά μη πληρώνω νταβαζιλίκια και ποτά σε τρίτες για να  την έχω κοντά μου…τέλος.

Κανόνας απαράβατος ποτέ σχέση με Ταυλανδέζα για πάνω από δύο τρεις μέρες. Ει δυνατόν και μία νύχτα μόνο… Τη μικρή δε πρόκειται να τη ξαναδώ, πέρασα ωραία μαζί της εντάξει…κάθε μήνα τη πιάνει τρέλα όμως, τη προηγούμενη φορά πάλι είχε νευριάσει για κάτι ασήμαντο αλλά την άλλη μέρα ζήτησε συγνώμη, ήταν και η τελευταία μου μέρα μαζί της τότε τον Δεκέμβρη. Σαν να μυρίζομαι και  σπόνσορες στο βάθος…
Ποτέ όμως δεν μου έθεσε οικονομικό θέμα πάντα της έδινα χαρτζιλίκι και πάντα μου έλεγε το κλασικό up to you και kop kun ka. Τι να πω, κάθε εμπόδιο για καλό και η ζωή συνεχίζεται ειδικά εδώ…στο Πουκέτ.
Είμαι  στεναχωρημένος βέβαια αλλά θα το ξεπεράσω με θεραπεία από νέα σύντροφο φυσικά.

Το ίδιο βράδυ μου ήρθε φώτιση άνωθεν και έψαξα στο μπαρ Diable τέως Bottoms Up  μήπως και είναι εκεί η Nid παλιά αγαπούλα.Μάταια όμως, τα καλά τα παίρνουν τα αρπακτικά, κανόνας: Γουστάρεις μία πάρτην για πάντα ξέρεις τον τρόπο ειδεμή μη τη ξανασκεφτείς σιγά μη σε περιμένει κάθε Χριστούγεννα.
Βρήκα όμως μία φίλη της η οποία με θυμήθηκε αμέσως και με το όνομά μου, μπράβο της. Η Pin είναι το αποψινό μου φάρμακο και με απάλλαξε από τη  μελαγχολία. Απίστευτα τρυφερή και στοργική, με το μεγαλύτερο χαμόγελο στη Ταυλάνδη. Ήρθε βάλσαμο στη πονεμένη μου ψυχή και με απάλλαξε από δυσάρεστες σκέψεις.

Η Πιν παίρνει τα συγχαρητήρια μου και μου κρατάει παρέα μέχρι την άλλη μέρα στις δύο το μεσημέρι. Απίθανο σωματάκι ετών εικοσιδύο, βάρος...κατηγορία φτερού, έξυπνα μάτια, μαλλί κατάμαυρο, κοιλίτσα αλφάδι και να γελάει μόνο να γελάει.Τυχερός ξανά πάλι, Kop Kun Krap my Buda!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε μαγκες, θυμαται κανεις πως λεγεται το στριπτιτζαδικο επανω στην walking street (pattaya) το οποιο ειναι οπως πας την walking street αριστερα, μεσα σε ενα στενο!!

εχω σκασει κ θελω να το δειξω σε εναν φιλο μου στο νετ..

Νομιζω ειναι κοντα στο lucifer

ΥΓ. Ξερω οτι εχει πολλα εκει, αλλα ειναι ενα απο τα τοπ

:help:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pattayai101.jpg
    pattayai101.jpg
    108,5 KB · Εμφανίσεις: 43

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
a bre lorde (kai loipoi filoi)  exoume meinei piso sta dromena

pao bankong gia therapeia

sorry gia ta greeklish den exo ellinika gia ligo

Μπα
Μαλλον απο τα πολλα χρονια ταξειδιου στην Ασια εχουμε χασει τον λυρισμο και τον ενθουσιασμο του νεοφωτιστου.
Γερασαμε βρεεεεε

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ ησυχια επεσε!

για ν'αναψω λιγο τα αιματα μ'ενα μωρο μου!!!  :grin:

αντε 3 και σημεραααααα!!!!  :rockon:

Συνημμένα

• DSC_0078.jpg
    DSC_0078.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 26

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
τωρα τελευταια εχεις ανεβει πολυ στην παροχη φωτογραφικου υλικου
μπραβο σου και καλη συνεχεια

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σύντροφοι  :grouphug:
Βαλίτσα ετοίμαζα, έχω βαρεθεί φέτος  :headbang:
Αλλά είναι και χαρά, ειδικά στο πήγαινε  :dancing:
Καιρός καλός,καρατσεκαρισμένο :thumbsup:
Αύριο τέτοια ώρα θα κάθομαι σε μαγικό χαλί :rockon:
πάνω από τη μέση Ανατολή :cool2:
και θα πετάω σε νέο παραμύθι  :headbang2: :headbang2:

Αλλά έχω ακόμα δύο επεισόδια, ένα σε λίγο και το τελευταίο αύριο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τρίτη 19 Ιανουαρίου: Η Πιν δε ξεκολλάει από πάνω μου. Καψουρόκολλα! Ευτυχώς χτυπάει το τηλέφωνο-λύτρωση, ήταν  ο φίλος που περιμένει στη παραλία. Εκείνη πάει χαρούμενη για το δωμάτιο της.
Το απογευματάκι και μετά τις τέσσερις η θάλασσα αρχίζει να φεύγει, πάει προς τα μέσα, σ-άμπωτης τη μαλώσαμε; Όχι δα, πάει και σε άλλους ταξιδευτές, σε ευχαριστούμε γαλαζοπράσινη μαγεύτρα που και σήμερα μας δρόσισες στην αγκαλιάσου. Μας άφησε και πίσω της άδεια παραλία για παιχνίδι.  Πιο κάτω νεαροί Ταϊλανδοί ξεκίνησαν τη μπάλα και εμείς ρακέτες. Ο ήλιος αυτή την ώρα έχει κατέβει πολύ κάτω. Τη Ταυλανδέζα θάλασσα φλερτάρει από κοντά, για αυτό κοκκίνισε, σιγά μη μείνει ολάκερος ήλιος χωρίς ταίρι. Να γιατί είναι τόσο ζεστή και σκανδαλιάρα, ερωτευμένη μαζί του χρόνια τώρα…
Παίξαμε αρκετά καλά αν και μετά από καιρό. Ελπίζω αύριο να τα πάμε  το ίδιο ωραία, καλή γυμναστική και θερμιδοφάγος, χάνω τη σιέστα αλλά είμαι  χαρούμενος και με καλή διάθεση. Το βράδυ πάμε στα ψαράδικα χτυπάμε θαλασσινά ,ρύζι και λαχανικά νοστιμότατα.
Πρώτος σταθμός είναι το Gogo που βρίσκεται στην αρχή της Bagla. Τα κορίτσια πανέμορφα αλλά  απόμακρα και το παίζανε θεές, φύγαμε. Επόμενη στάση το γκόγκο που είναι απέναντι από το Ντιάμπλ, ανακαινισμένο και με ωραία παιδιά η σερβιτόρα όμως με το όνομα Φέι ήταν όλα τα λεφτά, ομορφούλα δα, της κολλάω για έξω αλλά τη βλέπω δύσκολη. I think μου λέει…καλά άστο. Τι έμεινε, το Ντιάμπλ που πάντα μου θυμίζει την μικρή μου Νιντ καλά να είναι εκεί που είναι, Αυστραλία είναι με φαλάνγκ, μπράβο της χάρηκα για αυτήν όταν μου το είπανε αν και μου λείπει πολύ. Στο γκόγκο έπεσε πάρα πολύ πλάκα και πολύ μπαλαμούτι με τις κόρες. Είχα αποφασίσει όμως ότι απόψε θα έχω ρεπό για ανάκτηση δυνάμεων, έτσι και έγινε  πολύ χαβαλές και το μαγαζί το έκλεισα στις τρεις. Μετά  πήγα με τα τρία κορίτσια μου την Πιν, την Νούι και την Πάλα για σούπα. Τις κέρασα και μετά τράβηξα για το κονάκι μου το οποίο απόψε μου φάνηκε η πιο γλυκιά φωλιά του δάσους.

Τετάρτη: Ξύπνησα ήρεμος και μετά από καλό ύπνο. Σκέπτομαι να πάω στο εμπορικό σήμερα. Ψάχνω για Adidas  αλλά χάθηκα , κάνω όμως ψαρομασάζ. Παραγγέλλω κρύο καφέ και κερνάω το κορίτσι που δουλεύει εκεί  ποτό σοκολάτα, καλή κοπέλα αλλά όχι αυτή που θα ήθελα για ραντεβουδάκι.
Κατά τις τέσσερες πάμε για παραλία. Η θάλασσα πάλι φανταστική, έγινε και καλό παιχνίδι. Η πατούσα μου με πρόδωσε όμως και πάει για αιμάτωμα. Άσχημο αυτό για τη συνέχεια των αγώνων αλλά όχι και των διακοπών. Εννιά νύχτες ακόμα. Tο πρόγραμμα λόγω ρακέτας έχει αλλάξει, κοιμάμαι αργά το απόγευμα και βγαίνουμε έξω μετά τις έντεκα.
Βρεθήκαμε για φαγητό στα ψαράδικα. Δίπλα μας δύο Φινλανδέζες τρώγανε ήσυχα. Πριν χρόνια θα τις χτυπούσαμε σίγουρα, μετά τις ντόπιες μάγισσες όμως το χάος…Την κάνουμε για Crazy girls. Την προηγούμενη είχα δει καλά μωρά. Κατεβάζω ένα μπουμπούκι το οποίο δέχεται για λονγκ τάιμ, ωραία.
Στη συνέχεια πάμε στα Τραβέλια για ένα ποτάκι, ο άλλος την έχει καταβρεί. Η μικρή είναι μωρό, τη λένε Auy (Ούι) εικοσιτριών Μαίων και έχει Γενέθλια στις 13 Ιουνίου. Το πρόγραμμα θα είχε Hollywood αλλά η ώρα πήγε επικίνδυνα τρεις και μισή. Ακυρώνω τη ντίσκο και τραβάω δωμάτιο για  μπουμ μπουμ, απαραίτητο και το 7/11 από το οποίο η μικρή δε ψωνίζει τίποτα αν και επέμενα. Παίρνω ένα Baccardi Lemon που δικαιούμαι και τα κλασικά μεζεδάκια.
Εκείνη δείχνει κουρασμένη, μου είπε ότι πονάει ..κάτω , της λέω να φύγει αν πονάει ή απλά να κοιμηθούμε αλλά γιοκ παρά, αγριεύει και με στέλνει για ντουσάκι, όταν επιστρέφω την έχει πάρει σχεδόν ο ύπνος, τη σηκώνω και πάει και αυτή μέσα. Επιστρέφει  μοσχολούλουδο χαμογελάει και αρχίζει τα φιλιά και την vip περιποίηση. Με αφήνει και την κάνω φύλο και φτερό, την τρελαίνω και δείχνει  να θέλει πολύ, η ανάσα της βαριά και η φωνούλα της τρεμοπαίζει, δείχνει να το ευχαριστιέται , αχ και δεν έχω καρέκλα σε τούτο το δωμάτιο μόνο δύο βαριές πολυθρόνες. Τη χειρίζομαι όμως όπως θέλω, ευλύγιστη σα χέλι, η μικρή έκανε την έκπληξη και από φυτό που ήταν μεταμορφώθηκε σε δαίμονα που με κατασπάραξε και ήπιε ότι υγρό απέμεινε στο σώμα μου σήμερα. Απορώ γιατί έκανε τη ψόφια κοριό πριν…
Τέλος καλό και εκρηκτικό, αν και είχαμε συμφωνήσει όμως να φύγει αύριο μεσημέρι, με παρακάλεσε να φύγει σε μισή ώρα. Το δέχτηκα αν και μουρμούρισα λίγο.Πήρε τον αναλογούντα φ.σ.τ. (Φόρο Σόρτ Τάιμ) και σκέφτηκα τον σίγουρο ύπνο που θα ακολουθούσε, τον χρειαζόμουνα.

Τη επομένη λίγο δύσκολα να την αναζητήσω όχι ότι δεν άξιζε , αντιθέτως… είναι αυτές οι τελευταίες μέρες που τρέχουν και θέλω να γνωρίσω όσο πιο πολλούς αγγέλους της κολάσεως.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πέμπτη: Τώρα τελευταία ξυπνάω αργά το μεσημέρι. Σήμερα ήθελα μασάζ! Σταματάω στο μαγαζί που δουλεύει η Λεκ η οποία είναι γλυκιά και χαδιάρα, φωνάζω επίσης τη φίλη της τη Σαλά και γίνεται διπλομασάζ. Απίθανη εμπειρία για μιάμιση ώρα… γίνεται και πλάκα δεν είναι μόνο το μασάζ στα πιασμένα μου πόδια, οι κοπέλες έχουν φάση, ονειρεύομαι τρίο σύμπλεγμα στο δωμάτιο αλλά το βλέπω χλωμό αυτές σχολάνε μεσάνυχτα και είναι κουρασμένες. Καπάκι στη μία ώρα έρχεται από μόνη της τρίτη μασσέρ (μύγες σκοτώνανε) η Σου, είκοσι ετών γλυκό και τρυφερό μωρό με αναλαμβάνει από πίσω αυχένα και πρόσωπο. Απίστευτη αίσθηση και μάλλον θα το κάνω κάθε μέρα μέχρι να φύγω.
Τελειώνει η ώρα και και κατηφορίζω για παραλία. Σήμερα συννεφιά, ο κόσμος άρχισε να φεύγει no sunny no funny. Εμείς στον αγώνα και με ήλιο και βροχή, να που σε λίγο άρχισε να ψιχαλίζει…καλό αυτό αφού ντους δεν έχει η πλαζ!
Η βραδινή έξοδος ξεκίνησε με Ντιάμπλ για να δω τις φίλες μου, καμία δεν ήταν εκεί. Η Πιν άρρωστη η άλλη πήγε βίζιτα. Το μωρό με το νούμερο 21 το κατεβάζω αμέσως και μετά από ένα ποτό το κλείνω, το παιδί είναι εικοσιένα Μαίων και με έχει τρελάνει. Πάμε στα τραβέλια όπου ο συμπαίχτης  είναι στα χάι του.  Έχει πολύ πλάκα εκεί, η μικρή δε μιλάει αγγλικά αλλά δε με πειράζει απόψε, στα υπόλοιπα είναι αστέρι και βάλε, προσωπάκι αγγελικό σώμα αμαρτωλό, χαμόγελο που σκοτώνει. Πάμε μετά  στη Hollywood και εκεί συναντάμε δύο φίλες της. Αν συναντηθούν Ταυλανδέζες γίνεται πανηγύρι. Στη Hollywood σηκώνεται μουνοθύελα κάθε βράδυ.
Είναι και το free drink που δίνουν σε κάθε lady και καλό ποτό μάλιστα.
Μετά τις τρελές μουσικές, τους χορούς και τα πειράγματα ώρα για δωμάτιο, το ντουσάκι το κάναμε μαζί, λίγες ντροπές στην αρχή αλλά η συνέχεια πιο καλή. Η νέα μου φίλη δε ξέρει πολλά αλλά και εύκολα μαθαίνει, είναι απίστευτα μικρή κάτω, αλλά έχει μεγάλη καρδιά και θέληση, ακολουθεί ότι της ζητάω, με χαμόγελο και  πάθος υπηρετεί αυτόν που τη διάλεξε από τις τόσες κοπέλες. Η φωνούλα του βγαίνει παθιασμένα και με ερωτισμό, πρέπει να έχει ανεβεί στο Βούδα της για λίγο και πάλι κατεβαίνει μέχρι να στείλει εμένα εκεί που πάνε οι εκλεκτοί των ουρανών της ευτυχίας και της λύτρωσης από τα επίγεια κακά.
Το αστέρι το χρεώθηκα μέχρι το πρωί. Όπως κοιμηθήκαμε αγκαλιά  έτσι βρέθηκα και το πρωί όπου με ξύπνησε ο άγγελος για να μου πει ότι πρέπει να φύγει  palla-palla λέει, μα τι λέει, πάει για πλυντήριο αν κατάλαβα καλά. Το αγκαλιάζω και το φιλάω όση ώρα μου επιτρέπεται και φεύγει αφήνοντας  κενό στο κρεβάτι μου και στη καρδιά μου. Ο πρωινός ύπνος που θα ακολουθήσει θα είναι βάλσαμο και λύτρωση από τα νέα μου βάσανα.
Παρασκευή  - One week to go: Ξύπνησα αργά και ξεκούραστος. Κατά τις τρεις ήμουνα ήδη στα έξι μαγικά χέρια των φίλων μου μασέρ. Σήμερα γνωρίστηκα καλύτερα με την Σου έχει και τα γενέθλια της γίνεται είκοσι ένα ετών, δεν είναι και πολύ αστέρι αλλά έχει κάτι που με τραβάει. Της πρότεινα ραντεβού τη Δευτέρα και δέχτηκε με χαρά. Στο γνωστό μέρος στη παραλία ήταν ένας άλλος φίλος με τη νέα του γκόμενα Νανά (ή και  Μηνάς) με πόδι  νούμερο σαράντα οκτώ και γλυκύτατη φωνή σαν του μανάβη της γειτονιάς μου….
Η Ρατ από τη Σαμούη μου έστειλε μήνυμα hello how are you…η Κουνγκ δε ξέρω τι κάνει, αυτή τη στιγμή είμαι αναίσθητος, έχω μαμίσει τρία απίθανα μωράκια και η περιπέτεια συνεχίζεται.
Και σήμερα παίξαμε καταπληκτικά , μας χειροκρότησαν Ιάπωνες, τα κορίτσια φτειάξαν εξέδρα και  η Νανά έβγαζε φωτό. Στείλαμε και σπονδή στο θεό Βούδα, αυτό το φαναράκι που πετάει με ζεστό αέρα  στους ουρανούς ,για καλή τύχη όπως έλεγε και ο αξάς που μας το πούλησε και μας ευχαρίστησε πολλές φορές.
Το βραδάκι μετά την κόκονατ σούπα και το ρυζάκι με θαλασσινά, ξεκινάμε για τσάρκα. Πάμε στο γνωστό  Gogo σήμερα φώναξα μία βυζάρα 27 ετών αλλά δε την πήρα, γουστάριζε όμως, καθίσαμε κάμποσο και μετά χωρίσαμε. Εγώ μετά πήγα στο Crazy Girls όπου χτύπησα το κορίτσι με τα μεγάλα χείλη. Ετών δεκαεννέα και γενέθλια στις 25 Δεκεμβρίου. Μωρό μου του χρόνου έρθω Χριστούγεννα για σένα! Δε μπορούσε απόψε για λονγκ τάιμ και δυσκολεύτηκα να αποφασίσω επειδή ήταν μωρό για γερά νεύρα, τελικά την παίρνω για σορτ.
Στάση στο Τai Pan για μπακάρντι λέμον και λίγο ζέσταμα. Το μικρό έδειξε καλά σημάδια. Πολύ θηλυκό, και κολλημένο πάνω μου, γουστάρω. Αναλώσιμα από το 7/11 και στη συνέχει δωμάτιο. Οι κλασικές φωτό πέσανε και επίσης τα πρώτα φιλάκια. Το κάτω της χειλάκι είναι αρκετό για να το ξαναπάρω αύριο, γιατί όχι… ίσως γίνει και εκδρομούλα θα δω… στο κρεβάτι ήταν αρκετά θερμή χωρίς όμως πολλές πρωτοβουλίες κάτσε καλά δύο μήνες στη δουλειά και ετών είπαμε δεκαεννιά. Πάλι καλά ,στη συνέχεια βελτιώθηκε τα έδωσε όλα χωρίς παράπονα και χωρίς να βιαστεί στο τέλος. Μπράβο της ΑΕ τη λένε Ε τη φωνάζουνε παρά λίγο ΑΕΚ ε για αυτό ταιριάξαμε, έχει και όμορφα αμυγδαλωτά μάτια.
Ίσως είναι και καλύτερα που έφυγε θα κοιμηθώ καλά, θα έχω καιρό και για γράψιμο. Αύριο πρέπει οπωσδήποτε να πάω εμπορικό και ψώνια. Έχω και το τριπλό μασάζ άλλη απόλαυση, θεϊκή εμπειρία…

Καληνύχτα και ο Βούδας να σταματήσει το χρόνο εδώ στη Πατόνγκ του Πουκέτ, να γίνει η τελευταία μου εβδομάδα επτά χρόνια στο Σιάμ…και ποιος ή μάλλον ποια θα μου αλλάξει μυαλά...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποτε ειναι οι μερες του βουδα φετος? δε θελω να χασω ουτε 1 μερα!

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια..ειμαι ο antonismaria33 σας διαβαζω εδω κ 1 μηνα.ξεκινησα απο τη σελιδα 1 κ ειμαι τωρα καπου στην 680..εχω μαθει απιστευτα πραγματα κ σας ευχαριστω ολους.ειχα παει το 2002 ται κ τωρα παω απο 8 ιουνιου εως 28 αυγουστου για ψυχοθεραπεια...κανω καλα?θα ειμαι πουκετ.εχει κανεις αποψη για τα ελληνικα ξενοδοχεια του αργυρη κ του μπαμπη?ειναι μακρυα απο τη μπανγκλα?γενικη εικονα? ελπιζω να τα λεμε συχνα κ να γνωρισω παιδια απο το φορουμ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια..ειμαι ο antonismaria33 σας διαβαζω εδω κ 1 μηνα.ξεκινησα απο τη σελιδα 1 κ ειμαι τωρα καπου στην 680..εχω μαθει απιστευτα πραγματα κ σας ευχαριστω ολους.ειχα παει το 2002 ται κ τωρα παω απο 8 ιουνιου εως 28 αυγουστου για ψυχοθεραπεια...κανω καλα?θα ειμαι πουκετ.εχει κανεις αποψη για τα ελληνικα ξενοδοχεια του αργυρη κ του μπαμπη?ειναι μακρυα απο τη μπανγκλα?γενικη εικονα? ελπιζω να τα λεμε συχνα κ να γνωρισω παιδια απο το φορουμ.

μονος θα πας η με την μαρια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom