Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εχω επανηλειμενως τονισει πως το κορυφαιο value for money ξενοδοχειο στη Πατονγκ ειναι το C&N που ειναι διπλα στη Μπανγκλα...Δυστυχως δεν ειναι μονο δικη μου αποψη,αλλα το ιδιο πιστευουν σχεδον ολοι,γι αυτο και το 2009 εκλεισε τη χρονια με πανω απο 85% πληροτητα...Πριν λιγες μερες που πηγα,οταν εφτασα πρωι-πρωι στη Πατονγκ,πρωτου παω στο ξενοδοχειο που ειχα κανει κρατηση (μεσω e-mail,δεν ειχα πληρωσει τιποτα),περασα και χαιρετησα τη διευθυντρια,που εχω αναπτυξει μια φιλικη σχεση και πονταροντας σε αυτη τη σχεση,ευελπιστουσα πως ισως εβρισκε καποιο τροπο να με βολεψει στο ξενοδοχειο..Μου ειπε λοιπον πως το ξενοδοχειο ειναι FULL μεχρι τον Απριλιο...Δεν υπαρχουν δωματια...Διπλα μου ηταν ενας Αμερικανος που ειχε κανει κρατηση 4 μηνες πριν..!!
Και αυτο ειναι λογικο οταν χρεωνει τωρα το Φεβρουαριο (high season,ακομα) 1300 μπατ με πρωινο και το Μαρτιο 1200...Εγω εμενα τωρα που πηγα,ακριβως διπλα,σε ενα ξενοδοχειο που ηταν πολυ πιο κατω σε ποιοτητα και υπηρεσιες και πληρωνα 1500 χωρις πρωινο...
Βεβαια για να μη μπερδευομαστε,το C&N δεν εχει καμμια σχεση με αυτα τα ξενοδοχεια (andakira,rayaburi,white sand) που αναφερεις...Αυτα ειναι χλιδατα...Το C&N ειναι ενα κλασικο ξενοδοχειο 3 αστερων,με καθαρα δωματια,A/C,safe box,TV και ψυγειακι...Ουτε πισινες εχει,ουτε γυμναστηρια και αλλα τετοια καλουδια..Το C&N ειναι ενας αξιοπρεπεστατος "γαμιστρωνας",ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ στο κεντρο ενδιαφεροντος,δηλαδη στην οδο Μπανγκλα που ειναι συγκεντρωμενα τα μπαρ..Και οταν τη high season,το παλιοτελευταιο "Guesthouse" της Πατονγκ,ζηταει 900 και 1000 μπατ,το C&N στα 1300 ειναι εξαιρετικη ευκαιρια..
Τα ξενοδοχεια που αναφερεις ειναι μακρια απο τη Μπανγκλα,απο 700 εως 1000 μετρα (το C&N ειναι λιγοτερο απο 100 μετρα,φορτωνεις το μωρο και σε 3 λεπτα εισαι μεσα στο δωματιο)..Με λιγα λογια,ειναι υποχρεωτικο να νοικιασεις και μηχανακι για να πηγαινοερχεσαι στο κεντρο,αν επιλεξεις καποιο χλιδατο ξενοδοχειο.
Να ξερεις επισης οτι γενικα ολα τα χλιδατα ξενοδοχεια,απεχθανονται τους σεξοτουριστες οπως ο διαολος το λιβανι..Γι αυτο και χρεωνουν εξτρα τη γκομενα,ωστε να σε αποτρεψουν...Και ειναι λογικο,μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια των πελατων τους ειναι ζευγαρακια που κανουν το μηνα του μελιτος και οικογενειες με παιδια..Και δεν ειναι οτι καλυτερο για τη φημη του ξενοδοχειου,εσυ να κανεις μαραθωνιους σεξ με καποια γκομενα και αυτη να βογκαει και διπλα να μενει οικογενεια με ανηλικα παιδακια... ;)
Ενω στο C&N,οπως και σε ολα τα γυρω αναλογα ξενοδοχεια,"αναστεναζουν" καθε βραδυ τα κρεβατια!! :2funny:

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκεσ.ποια περιοδο θα μου συνιστουσατε να παω ταυλανδη επιπλεον τι τιμεσ σε ευρω παιζουν π.χ για ξενοδοχειο,φαγητο,κοπελεσ.τελοσ πωσ γινεται το καμακι και η ολη κατασταση γιατι μου ελεγαν για μαλια κρητησ και τελικα αποδειχτηκε μια φουσκα καθωσ εκει σνομπαρουν τουσ ελληνεσ οι τουριστριεσ και κανουν παιχνιδι με τα αγγλακια.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα μαγκεσ.ποια περιοδο θα μου συνιστουσατε να παω ταυλανδη επιπλεον τι τιμεσ σε ευρω παιζουν π.χ για ξενοδοχειο,φαγητο,κοπελεσ.τελοσ πωσ γινεται το καμακι και η ολη κατασταση γιατι μου ελεγαν για μαλια κρητησ και τελικα αποδειχτηκε μια φουσκα καθωσ εκει σνομπαρουν τουσ ελληνεσ οι τουριστριεσ και κανουν παιχνιδι με τα αγγλακια.
μαλλια με ταυλανδη ειναι σαν να συγκρινεις τις βουρτσες με τις πουτσες
φιλε οτι θελεις να μαθεις θα το βρεις στο θρεντ ,αρχισε να διαβαζεις μην περιμενεις περιληψη του θρεντ ,ειναι οοοοολλλλλαααααα γραμμενα και δεν θα χασεις ;) ;) ;)
και οταν γυρισεις μαλλια κτλ δεν θα πηγαινεις ουτε σηκωτος.... :grin: :grin: :grin:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
thanx πιπι εισαι ωραιος..

γενικα σε οσα ξενοδοχεια εχω ρωτησει σε μπανγκοκ και πατταγια κανενα δεν χρεωνει εχτρα ενω στη πατονγκ τα περισσοτερα χρεωνουν το κατι της τους μαλλον για τον λογο που λες..

το white sand μου ζηταει εχτρα 300βατ για καθε μωρο που φορτωνεις,τωρα ελαβα το μαιλ τους.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

αναλογως που θελεις να πας, σε τι ξενοδοχειο θελεις να μεινεις, τι φαγητο θελεις να τρως και ποσες κοπελες θελεις να φορτωνεις καθε μερα.

αν θες να περασεις καλα υπολογισε γυρω στα 100ευρω την ημερα (χωρις το ξενοδοχειο).
για πιο αναλυτικα ψαξε εδω μεσα!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλοι μου απο την Μπανγκοκ. Βρισκομαι τεταρτη μερα εδω και καθησα πρωτη φορα σε ιντερνετ γιατι ψαχνω για να αλλαξω ξενοδοχειο. Φιλε Παγκταο δεν προλαβαινω να διαβασω το καλλιτερο σου επεισοδιο απλως ηθελα να πω σε οποιον φιλο θελει να κανει το ταξιδι αυτο και ειναι μονος του να μην φοβηθει τιποτα και να το κανει. Μπορω να πω οτι εχει μεγαλυτερη πλακα να εισαι μονος σου σε αυτη τη τρομερη πολη. Επισης θελω να διαλυσω τον μυθο της κοντης και αδυνατης Ταυλανδεζας εδω στην πρωτευουσα (συγγνωμη Κωστα) και να καταγγειλω τον Φαντομα (αλληθεια ο πρεσβυς εχει χαθει τον τελευταιο καιρο) για παραπληροφορηση και ελλειπη στοιχεια για την αλληθινη πορεια τηε Ελληνικης Οικονομ..........Συγγνωμμη για την ποιοτητα ,την λευκοτητα του δερματος, το υψος και την ομορφια των κοριτσιων εδω στην πρωτευουσα.(Α ρε Φαντομα τρως καλα, και δεν θες συναγωνισμο). Πραγματικα οπου και να βρισκομαι σε οποιο σταθμο σε οποια σταση Λεωφορειου εχω βγαλει τον λαιμο μου να κοιταω απο εδω και απο εκει αυτα τα παιδια με τα τορνευτα ποδια και τα ωραια κωλαρακια.Αυτα δεν περιγραφω αλλο, περισσοτερα οταν θελει ο Βουδας.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους εδώ φίλους και τους άλλους που είναι Smiland  ;)
:booty:-γερος κάνε παιχνίδι με τα πιπίνια και μετά μας τα λες..
και δεν έχω πάει ακόμα ο  :jerking: στη πόλη των Αγγέλων τη πρωτεύουσα του παράδεισου
Ισως γιατί δε θα ξεκολήσω μετά.. :kissass:  :humpleg:  :cum:  :lheel:  :s&m_1:
και μετά θα σας ζαλίσω με τα σιροπιαστά μου τα γραπτά  :helpplea:  :headbang:

Πάμε και απόψε σιγά σιγά για ένα επεισοδιάκι  :coffee:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τρίτη 12 Ιανουαρίου: Ακόμη τρεις μέρες και τρεις νύχτες στη Πατάγια. Άξιζε η επιστροφή μου, και μόνο το χτεσινό διαβολάκι που γνώρισα φτάνει.
Το πρωί ξύπνησα από έντονο βήχα, μου θυμίζει φαρυγγίτιδα και επειδή είναι η τρίτη βραδιά και δε σταματάει πάω που αλλού στο Memorial Pattaya Hospital, τώρα είμαι και πελάτης με έχουν στα κομπιούτερ τους. Η εξυπηρέτηση το ίδιο άψογη, σε μισή ώρα έχω πάρει τα φάρμακά μου, αντιβίωση για πέντε μέρες και αντιβηχικά. Την αντιβίωση δε θα τη πάρω γιατί ήδη με τα πρώτα δύο αντιβηχικά είμαι καλύτερα, θα τη φυλάξω ως καλός Έλλην στη φαρμακαποθήκη μου αχρείαστη να είναι.
Δίπλα στο Νοσοκομείο είναι και οι φίλες μου η Λεκ και η Πιν κομμώτριες, σταμάτησα στο μαγαζί του και έριξα ένα κουρεματάκι. Στη συνέχεια της ημέρας κάθισα στη πισίνα σήμερα είχε πολύ κόσμο. Είχα μαζί μου σταυρόλεξα, μουσική και πολλές σκέψεις για ταξινόμηση.

Το βραδάκι κατεβαίνω στο Beer Garden αυτή τη φορά είμαι μόνος, ο άλλος έχει ρεπό. Στο μυαλό μου είναι πάν-τα η Παν. Κατά τις δέκα και μισή μπουκάρω μέσα με την αγωνία μήπως και τη φόρτωσαν τίποτα Σαολίνια. Παραγγέλνω ποτάκι και αρχίζω σκανάρισμα, πάω και στον πάνω όροφο τίποτα, είναι και μισοσκότεινα και δυσκολεύομαι, επιστρατεύω τη μάμασαν στείλε μου το εικοσιπέντε της λέω παρακαλώ , ψάχνει τα χαρτιά της και μου λέει ότι απόψε δεν εμφανίστηκε πάλι καλά που δε μου είπε πήρε μπαρ φάιν, θα είχα σαλτάρει… Η Παν μάλλον δεν συνήλθε από τα χτεσινά γιατί συνήλθα εγώ; με τι όρεξη τώρα να διαλέξεις άλλο τίλακ, βρε αυτή βρε εκείνη παρέλασαν πέντε –έξι και τις έδιωξα, κέρασα πάντως δύο και τη φίλη μου τη χόστες.
      Η Πόμ είχε ρεπό. Μέχρι που πέρασε και η Μιάου η οποία με ένα της και μόνο χαμόγελο με σκλάβωσε, με ακινητοποίησε, με ξαναμάγεψε η Κίρκη την οποία αφού συγχώρησα την έβαλα να καθίσει δίπλα μου. Εν τω μεταξύ έχω δώσει εντολή στη Κουνγκ την άλλη hostes να συνεχίσει το ψάξιμο γιατί η Μιάου ήταν ερωτηματικό, έπαιζε ακόμη και τρίο (αχ αυτή η φαντασίωση) της το προτείνω no problem μου λέει. Eμφανίζεται  σε λίγο  τρισδιάστατο μωρό και το φωνάζω αμέσως, είναι ψηλή και τη λένε Γκιν  δέχεται να καθίσει μαζί μας και μετά από λίγο αναλαμβάνει η Μιάου τα περεταίρω για Λούσιφερ δηλαδή και μετά Royal Palace.Πλησιάζει μετά η Gin στο αυτί μου και μου λέει με παθιάρικη φωνή , thank you so much I like come, but cannnot sleep with you, have period… kop kun ka  μου λέει και χαιρετάει . Κάθεται για λίγο ακόμα και μετά πάει για το σόου της. Δεν είναι γραφτό να κάνω τρίο με τη Μιάου και θέλει η καυλιάρα τόσο πολύ.
Πάμε στη Λούσιφερ και χαζεύω να τη βλέπω να χορεύει , τόση θηλυκότητα θεέ μου που την έχει βρει αχ Βούδα τι έχεις πλάσει, δεν έχει πιει κόλας απόψε, μόνο χυμούς μου παραγγέλνει, μετά που τη ρώτησα μου εξήγησε ότι παίρνει αντιβίωση και εκείνη είχε βήχα δυο τρεις μέρες. Παρ’ όλα αυτά παραμένει πολύ θερμή και απίστευτα σεξουαλική. Δεν θέλω να φύγω από τη ντίσκο αν και έχω μάθει απ’ έξω το πρόγραμμα , γνωρίζω τις σερβιτόρες και αρκετές κοπέλες που έρχονται για ψωνιστήρι.
Ένα μικρό μάλιστα κάθεται στο ίδιο τραπέζι κάθε βράδυ, ήθελα πολύ να του μιλήσω να έρθει μαζί μας αλλά δε έριξε ούτε μία ματιά ,ενώ εγώ το κάρφωνα συνέχεια, αυτή όμως ασχολούταν συνέχεια με το κινητό της κλασική περίπτωση αμηχανίας, ή κάποιον περίμενε. Δεν θέλω να φύγω έλεγα πιο πριν γιατί η Μιάου με έχει τυλίξει με τα δίχτυα της και με έχει καθηλώσει, τη γυρίζω για να μη βλέπω το όμορφο και γελαστό της πρόσωπο που με τρελαίνει και συνέχεια το φιλάω, τι κάνει αυτή… τρίβεται πάνω μου και λικνίζεται με απίστευτη θηλυκότητα αλλά και με το ρυθμό της μουσικής, που την έχει κρυμμένη τέτοια ζωντάνια.
Την απομακρύνω για να χορέψει πιο ελευθέρα να τη χαζέψω ξανά, τέτοιο ερωτικό ρυθμό από κοπέλα δεν έχω ξαναδεί, οι ξένες κοπέλες που χορεύαμε παλιά στις ντίσκο είναι μπροστά της σαν κουρδισμένες κότες, και εμείς οι μαλάκες τις κυνηγούσαμε σαν πεινασμένοι λύκοι. Εδώ είμαστε σε άλλη διάσταση, η Μιάου λικνίζεται προκλητικά φαίνεται και το μισό της μπούστο από το χορό και επειδή βλέπω καμικάζι να λιγουρεύονται επικίνδυνα και να σχεδιάζουν επίθεση αυτοκτονίας για να μην έχω καμιά ιστορία με αυτούς είμαι και μόνος την αρπάζω και την κάνω με πλάγια αλλά γοργά πηδηματάκια.
Αφήνω τα σαολίνια με τη λιγούρα και το μικρό τους πουλί στο χέρι και πάμε για ταξί και ξενοδοχείο, στο δρόμο σταματώ και της παίρνω δωράκι για τον όμορφο λαιμό της μικρό αλλά συμβολικό με ευχαριστεί ευγενικά και Ταυλανδικά. Η συνέχεια στο δωμάτιο ήταν για ακόμη μία φορά βραδιά Μιάου, γλυκιά , θερμή, παθιάρα, στοργική, αξέχαστη.
Στη μαγική της αγκαλιά ταξιδεύω για τη χώρα των ονείρων, ταξίδι που κρατάει λίγη ώρα όμως γιατί τη πιάνει ο ξερόβηχας όπως είχε πιάσει και μένα τις προηγούμενες νύχτες. Κλείνω το αιρκοντίσιον μήπως και την ενοχλεί αλλά δε θέλει μου λέει ''your loom your holidays mai pen lai'' (δεν πειράζει) λέει ένα σωρό I am sorry και με παρακαλάει να την αφήσω να φύγει για το σπίτι της, να πάρει τα φάρμακά της και εγώ να κοιμηθώ πιο ήσυχα, φυσικά την άφησα να πάει στο καλό και να την κάνει καλά ο Βούδας.

Σκέφτηκα να γειτονέψω με τους από κάτω σεκιούριτι και τους ταξιτζήδες αλλά ο δικός μου έλειπε. Επίσης είχα να γράψω τα χτεσινοβραδινά δρώμενα από τα οποία ακόμα δεν έχω συνέλθει οπότε ανέβηκα στο δωμάτιο για εργασία.

Από το πιο καυτό μέτωπο των μαχών αυτά για την ώρα.Οι καυτές μέρες στη Πατάγια συνεχίζονται αύριο!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω καπου εδω πρεπει να δωσουμε σηγχαρητηρια σε αυτο το συναγωνιστη  "pagtao" που αφιερωνει τοσες στιγμες-ωρες απο τον παραδεισο για να μας μεταφερει τις εμπειριες του! Ακομα και εγω που πηγα κατω διαβαζω για να δω συμπεριφορες και να αποκταω εμπειριες με δρωμενα αλλων!
Μπραβο ρε φιλε  ΑΞΙΟΣ! λιγο ακουγεται αλλα πραγματικα
ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω αφου δεν βρισκω λογια.
Το παραδειγμα του ας το μιμηθουν και αλλοι.

john gia ton PAGTAO

12mats

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον καυλιαρηδες καλησπερα!!!!ετοιμαζομαστε 5 τσουτσουνια για τη χωρα των μουνιων!!!!το σκεφτομαστε το ταξιδι εδω και 2 χρονια γιατι μασ φαινοταν παραμυθι το ολο σκηνικο αλλα με αυτα που διαβασαμε στο φορουμ καβλωσαμε :bigdick:.....εχουμε μαζεψει απο 2000ευρια για να κατσουμε μεχρι να τελειωσουν ολα τα μουνια και να λιωσει η πουτσα μας...ποσο υπολογιζεται με αυτα τα λεφτα να κατσουμε και τι ειδος μουνιων θα εχουμε με αυτο το κασερι?ποσα κουτια καποτας να παρουμε????να παρουμε απο εδω η και εκει ειναι φθηνες?ευχαριστουμε περιμουνε με αγωνια τα φωτα σας!!!!

12mats

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
α και κατι αλλο μαγκες παταγια η πατονγκ? :tits2:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον καυλιαρηδες καλησπερα!!!!ετοιμαζομαστε 5 τσουτσουνια για τη χωρα των μουνιων!!!!το σκεφτομαστε το ταξιδι εδω και 2 χρονια γιατι μασ φαινοταν παραμυθι το ολο σκηνικο αλλα με αυτα που διαβασαμε στο φορουμ καβλωσαμε :bigdick:.....εχουμε μαζεψει απο 2000ευρια για να κατσουμε μεχρι να τελειωσουν ολα τα μουνια και να λιωσει η πουτσα μας...ποσο υπολογιζεται με αυτα τα λεφτα να κατσουμε και τι ειδος μουνιων θα εχουμε με αυτο το κασερι?ποσα κουτια καποτας να παρουμε????να παρουμε απο εδω η και εκει ειναι φθηνες?ευχαριστουμε περιμουνε με αγωνια τα φωτα σας!!!!

ωπα ρε φιλε, σε λιγο θα γαμησεις και μας.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω που εχει χαθει ο φαντομα???  :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γεια σας λεβεντόπαιδα,νέος στο site αλλά παλιός παίχτης με ανίατη Ταυλανδίτιδα...
και δεν έχω πάει ακόμα ο  :jerking: στη πόλη των Αγγέλων τη πρωτεύουσα του παράδεισου
Παλιος παιχτης και δεν εχεις παει ΒΚΚ?
Εισαι πολυ απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ...και για να στο πω και στη γλωσσα που καταλαβαινεις  :referee: :referee: :referee: :2funny: 

να ρωτησω που εχει χαθει ο φαντομα???  :think:
σας ελλειψα τοσο γρηγορα?  :2funny:
εχουμε και δουλειες εδω, εμεις δεν ειμαστε τουριστες αλλα δουλευουμε πολυ σκληρα για να απολαυσουμε τα αγαθα αυτης της χωρας  :2funny:

να καταγγειλω τον Φαντομα (αλληθεια ο πρεσβυς εχει χαθει τον τελευταιο καιρο) για παραπληροφορηση και ελλειπη στοιχεια για την αλληθινη πορεια τηε Ελληνικης Οικονομ..........Συγγνωμμη για την ποιοτητα ,την λευκοτητα του δερματος, το υψος και την ομορφια των κοριτσιων εδω στην πρωτευουσα.
Απο παλια μαλλιασε η γλωσσα μου να μιλαω για λευκες κινεζοταυλανδες. Μονο αυτες μου κανουν κλικ. Αλλαξανε τα γουστα μας  ;)  Βαρεθηκα ομως να τα λεω αφου στους περισσοτερους στο φορουμ αρεσουν οι μαυρες και κοντες  :dunno:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλα τσουτσουνοπαιχτηδες :jerking: κατουρατε και λιγο, οσο για το αν θα πατε στη χωρα των μουνιων, κανετε πολυ μεγαλο λαθος! απο τη χωρα των "μουνιων" (αντρων και γυναικων, σε συμπεριφορα) θα φυγετε :uglystupid:  παψτε ρε ελληναραδες να ταξιδευετε με αυτη τη νοοτροπια, να σεβεστε τι καθε χωρα που σας φιλοξενει για λιγο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλα τσουτσουνοπαιχτηδες :jerking: κατουρατε και λιγο, οσο για το αν θα πατε στη χωρα των μουνιων, κανετε πολυ μεγαλο λαθος! απο τη χωρα των "μουνιων" (αντρων και γυναικων, σε συμπεριφορα) θα φυγετε :uglystupid:  παψτε ρε ελληναραδες να ταξιδευετε με αυτη τη νοοτροπια, να σεβεστε τι καθε χωρα που σας φιλοξενει για λιγο
σε βρισκω πολυ σωστο φιλε  :thumbsup:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
α και κατι αλλο μαγκες παταγια η πατονγκ? :tits2:
μικρολιμανο (στο πειραια) καλυτερα! νοικιασε, η δανεισου απο κανα φιλο ενα καλο καμπριο και βουρ σε οτι θυληκο (αληθεια υπαρχουν ελληνιδες θυληκα :think:) κινειται! με τα "μυαλα" που κουβαλας η επιτυχια ειναι εξασφαλισμενη ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε από προσωπική άποψη αν το 2χίλιαρο το έχετε και για εισιτήρια και ξενοδοχείο υπολόγισε καμιά δεκαριά μέρες αν το 2χίλιαρο είναι πλην εισιτηρίων και ξενοδοχείου υπολόγισε 15-20 μέρες, βέβαια στη θεωρία όλα αυτά, για το βασικό σκοπό που πάτε εσείς ίσως καλύτερα Πατάγια, καπότες δεν ξέρω τι τιμές παίζουν εκεί αλλά εγώ είχα πάρει από εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom