Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφου είστε όλοι κάτω έρχομαι και εγώ  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Πήρα επιτέλους την αναρρωτική μου άδεια  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ασθένεια η γνωστή επιδημία: Οξεία Ταυλανδίτιδα με συμπτώματα  >:(  :-  :crazy: :uzi: :argue: :jerking:   :think:   :tickedoff:  :zombie:

Θεραπεία: Ενας μήνας μπάνια και  :sleeping:
Φάρμακα: :pipa1:  :knockinb:  :2on1:  :boobies:  :tits:  :tits2:

:bounce-glasses: Δευτέρα 1 Μαρτίου με ΤΗΑΙ  :bounce-glasses:
            Πήρα και  το εισιτήριο σήμερα
                   ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
                     :happy: :happy: :happy:

Συνημμένα

• Flight to Paradise.jpg
    Flight to Paradise.jpg
    108 KB · Εμφανίσεις: 16

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λοιπον...Μαγκες γυρισα...Ολα καλα...
Στερητικα συνδρομα μηδεν,γιατι μετα απο καμποσα ταξιδια το συνηθιζεις..(την επιστροφη στην Ελληνικη πραγματικοτητα εννοω)...Εριξα και κατι τρελλους υπνους στην επιστροφη στο αεροπλανο και ειμαι "φρεσκαδουρα"...Ενα 7ωρακι σερι υπνο!...Με το που τελειωσα το φαγητο,κοιμηθηκα,και ξυπνησα λιγο πριν σερβιριστει το πρωινο.
Που σας αφησα?Στη Τεταρτη το βραδυ...
Πηγα λοιπον και παρελαβα παλι το μωρο απο το μασατζιδικο και εγραψε αλλα 3 το κοντερ,2 βραδυνα και ενα πρωινο...Το "πρωινο" ηταν ιδιαιτερα "περιποιητικο" γιατι μετα θα πηγαιναμε στο εμπορικο για ψωνια.. :grin:
Στο σημειο αυτο να κανω μια βασικη επισημανση που ξεχασα να αναφερω...Το μωρο ειχε μια πολυ περιεργη ομορφια...Σας ειπα οτι εμοιαζε Ταυλανδεζοκινεζα,αλλα και παλι ειχε κατι διαφορετικο στη φατσα της..Αλλα και ο τροπος που πηδιοταν ειχε κατι το περιεργο..Ηταν πολυ "fucking machine" και οι κραυγες που εβγαζε πρωτογνωρες...
Τελικα το μυστηριο λυθηκε...Μαμα ταυλανδεζοκινεζα και μπαμπας...ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΣ...Αυτη η λεπτομερεια ηταν αρκετη για να με πεισει στο επομενο ταξιδι να συμπεριλαβω και ολιγον απο Βιετναμ... ;)
Τελος παντων,παμε στο εμπορικο...ρουχα παπουτσια κλπ..και το "κουστουμι" πηγε ενα 5χιλιαρο..Χαλαλι της...Αλλωστε 4 μερες "long time" την ειχα...Και φτηνα μου ηρθε..
Μετα πηγαμε για φαγητο και μια ρομαντικη βολτα στη παραλια και γυρισαμε στο δωματιο...Μεχρι που κοιμηθηκαμε συζηταγαμε και επεσαν και 2 τελευταια "αποχαιρετιστηρια" γιατι την αλλη μερα εφευγα για Μπανγκοκ..(Το ειχα προγραμματισει απο την αρχη τις 2 τελευταιες μερες να μεινω Μπανγκοκ για να επισκεφτω τα γνωστα γιαπωνεζικα μασαζ και να κανω και λιγο shopping therapy στα εμπορικα)...
Περιτο επισης να σας πω οτι ολη τη τελευταια μερα το μωρο ειχε πατησει το κουμπι με τα κλαματα,επειδη εφευγα και οτι προσπαθησε επανειλημενα να με καβαλησει χωρις καποτα,κατι που ημουνα και ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος για αυτο της το αρνηθηκα με τσαμπουκα..."No condom-No sex"..
Εντωμεταξυ,χαιρομουνα πολυ που θα πηγαινα Μπανγκοκ γιατι θα αλλαζα και παραστασεις και θα ξεφευγα και λιγο απο τη σεξομανιακη Ταυλανδοκινεζοβιετναμεζα...Βεβαια σπαστηκα γιατι το βραδυ της Παρασκευης στη παραλια της Πατονγκ θα επαιζε ο Morales..Αλλα και στη Μπανγκοκ Θα επαιζε ο Tiesto!!!
Παρασκευη λοιπον πρωι,αεροπλανο και βουρ για Μπανγκοκ...Παμε στο ξενοδοχειο,αραζουμε,ξεκουραζομαστε και το βραδακι παμε στο Central world (για την ακριβεια στο ΖΕΝ που ειναι διπλα-στον 8ο οροφο επαιζε ο Tiesto...)
Συνεχιζεται...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οοο david morales στο πουκετ! καλη φαση! κριμα που τον εχασες. αλλα αν ηταν να επαιζε τα remix που εχει κανει στην mariah carey καλυτερα που δεν πηγες! θα κλαιγατε παρεα με το μωρο!  :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι να μας πει και ο Morales για τα 90's καλός ήταν ... μετά τον έκαψε η κόκα!!!
Ούτε στα σχολικά reunion δεν παίζει πια!!   :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελω dubfire στο insomnia τωρα που θα παω σε 10 μερες να με καψει τελειως. και δεν θελω κανενα μωρο διπλα μου!  :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το προγραμμα της "εκδηλωσης" στις αφισες για τον Tiesto,ελεγε οτι οι πορτες ανοιγουν στις 9 και το event θα ξεκινουσε στις 10...Παμε λοιπον κατα τις 10.15...Ανεβαινουμε επανω στο λομπυ του 8ου οροφου και εκει βλεπω μαζεμενη την "αφροκρεμα" της ταυλανδικης πλουτοκρατιας...Μιλαμε για απιστευτα μωρα,ντυμενα στη τριχα,που νομιζες οτι ειναι απο αλλη ρατσα...Δε μοιαζουν βεβαια σε καμμια περιπτωση με ΚΑΜΜΙΑ απο τις γκομενες που δουλευουν στα μπαρ της Πατταγια,της Μπανγκοκ και του Πουκετ...Αλλη κλαση...
Και πως να μην ηταν μαζεμενη η πλουτοκρατια,οταν το εισιτηριο ειχε 1490 μπατ!! και το VIP εισιτηριο 2950 μπατ!!!Μιλαμε για 65 ευρω!!"Πολλα τα λεφτα Αρη"!!!Ουτε στην Ελλαδα δεν θα ειχε τοσο ακριβα ο Τιεστο...
Και το χειροτερο ξενερωμα,ηταν οτι στο λομπυ και την αιθουσα του event,ηταν και δεν ηταν 100-150 ατομα...Και επειδη δεν ημουνα διατεθειμενος να δωσω τοσα λεφτα και να μη γινεται "τζερτζελο",την εκανα με τον κολλητο,με ελαφρα πηδηματακια...
Βγαινουμε εξω,και καθως ανεβαιναμε τις σκαλες για να παμε στο BTS,κατεβαιναν 2 μωρακια-κουκλακια και ντυμενα στη τριχα,η μια ειδικα με πολυ κυριλε και ακριβο ντυσιμο...Συναντιονται τα βλεμματα μας και τους χαμογελαω...Αφου χαιρετιομαστε,η πιο "κυριλε" μου λεει πως πανε στο Τιεστο,αλλα η φιλη της δε πολυγουσταρει και θελει να πουλησει το εισιτηριο...Το κοιταζω και ηταν προσκληση για VIP..Δηλαδη 2950 μπατ..Ο κολλητος δε χανει ευκαιρια και ρωταει ποσο?..1000 μπατ του λεει.."ΟΚ,αλλα θα παμε μαζι?"..Sure του λεει η "κυριλε"...Την αγκαζαρει λοιπον και πανε πισω στο εμπορικο...(του κανονισα και ραντεβου!!!)
Μενω εγω λοιπον μονος με το αλλο μωρο και του "τη πεφτω"...Που θα πας τωρα τη ρωταω?.."Σπιτι" μου λεει...ΟΚ..θελεις να σε συνοδεψω?...ΝΑΙ μου λεει!!!
Στο BTS μεσα το αρχιζω στο μπλα-μπλα (μιλουσε πολυ καλα Αγγλικα) και η ατμοσφαιρα αρχισε να "ζεσταινεται"...Κατεβαινουμε απο το σταθμο και παει να με αποχαιρετησει..Της λεω "Σου ειπα θα σε συνοδεψω σπιτι"...ΟΚ μου λεει...Πεπαταγαμε σε κατι σκοταδια (και ειχα ψιλοχεστει μη γινει καμμια στραβη και μου τη πεσει κανενας!) αλλα τελικα φτανουμε σπιτι της...
Απροειδοποιητα,της ριχνω ενα πεταχτο φιλι στο στομα.."Οχι εδω" μου λεει "Δεν ειναι σωστο" και ανεβαινουμε στο διαμερισμα της (πολυ καλο διαμερισμα οφειλω να πω..δε μου φανηκε ετσι κι αλλιως απο την αρχη "φτωχογκομενα")...Συνεχιζουμε τη συζητιση και πεφτει ενα σχετικο χαμουρεμα,αλλα οχι πηδημα δυστυχως...
Φευγωντας δινουμε ραντεβου για τη Κυριακη το μεσημερι να παμε για φαγητο (το Σαββατο ειχε κανονισει να παει σε μια θεια της εξω απο Μπανγκοκ-ετσι τουλαχιστον μου ειπε και δε μπορουσε να βρεθουμε)...
Για να μην τα πολυλογω,βγαινουμε τη Κυριακη,παμε για φαγητο και στο γυρισμο,τη παω παλι σπιτι,ανεβαινουμε πανω,χαμουρευομαστε ΜΟΝΟ (εντωμεταξυ οσο ειμασταν εξω ουτε το χερι δεν ηθελε να της πιανω) και φευγοντας αλλαζουμε τηλεφωνα,msn,e-mail για να κρατησουμε επαφη μεχρι να ξαναπαω...
Τωρα οπως καταλαβαινετε υπαρχουν 2 ανοιχτα μετωπα...Η "μασατζου" της Πατονγκ που μενει και αυτη στη Μπανγκοκ και θα γυρισει τον Απριλιο και το "πλουσιοκοριτσο"...
Ξεχασα βεβαια να πω,οτι και το Σαββατο το απογευμα,οπως και τη Κυριακη αφου αφησα το "πλουσιοκοριτσο",επισκεφτηκα το αγαπημενο μου μασατζιδικο για να φυγουν "τα χοντρα"...
Αυτα εν ολιγης απο τις "περιπετειες" του προσφατου ταξιδιου...!!

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι να μας πει και ο Morales για τα 90's καλός ήταν ... μετά τον έκαψε η κόκα!!!
Ούτε στα σχολικά reunion δεν παίζει πια!!   :grin:

... Καλά είναι να ζούμε στο σήμερα, αλλά είναι άσχημο να αφορίζουμε το παρελθόν... ;) ... Ο David είναι μύθος και έχει εδώ και πολλά χρόνια την πολυτέλεια να επιλέγει...  :sunglasses: ... Είναι από τους πολύ λίγους που δεν έχει έτοιμα sets...  :o

...Δεν θυμάμαι ακριβώς την χρονιά, πάντως ήταν πρόσφατα και το warm up είχε αναλάβει ο Danny Rampling... Ξεκίνησε στις 5 το πρωί και μπορεί να έπαιζε ακόμη αν δεν τον σταματούσανε γύρω στις 12 το μεσημέρι, την στιγμή που ήταν μαζί μας στην πίστα και χόρευε ημίγυμνος...  :) ... Πρέπει να ήταν τα καλύτερα γενέθλια που είχε κάνει στην ζωή του τότε...  :grin:

...Να αναφέρω επίσης πως ήταν η τελευταία χρονιά που έπαιξε συνεχόμενα με βινύλια, σε ένα 7ωρο απρογραμμάτιστο set...  :o ... Respect λοιπόν για τον David και συγνώμη για το off topic σχόλιο, αλλά για μένα προσωπικά, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των djs (μαζί με Sven Vath και Pete Tong) που είχα την χαρά να ακούσω και να θαυμάσω σε sets με βινύλια...  ;) ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΟΚ...Αλλα να αφησουμε τα off topic με τους disc-jockeys και να ασχοληθουμε με τις [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]dick[/size][/size][/size][/size]-jockeys... :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τις !! ;)

-------------------------------------
19:32 : Σωστός!!  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pattaya-Pattaya: Στο U-Tapao προσγειωθήκαμε τέλεια, αυτή τη φορά μέσα σε λίγα λεπτά είχα τακτοποιήσει βαλίτσες και εισιτήριο με mini bus. Έφτασα στο ξενοδοχείο μου (Royal Palace) που είμαι και εδώ μέλος και έχω κάποια έκπτωση  και μου δίνουν στον τελευταίο όροφο deluxe σε τιμή απλού τεράστιο με Ιντερνετ και πάρα πολύ ήσυχο. Τυχερός και εδώ μπράβο μου, έχω απίστευτο γαμιστρώνα πρώτα ο Βούδας.
Έκανα και μία βουτιά στη τεράστια πισίνα επισκέφτηκα και το ΑΤΜ της γειτονιάς και φυσικά πρώτες ύλες από το 7 Eleven. Τα μάτια μου κλείνουνε αλλά έχω απίστευτη χαρά. Ώρα για ξεκούραση ώρα για ανασύνταξη δυνάμεων.
Η βραδιά ξεκινάει με Beer Garden κλασικά και ήρεμα, για να φτάσεις στο μαγαζί αυτό πρέπει να διασχίσεις ένα δρομάκι που είναι εμπρός από μικρά μπαράκια με κοπέλες, κάθε φορά πού βλέπουν πελάτη φαλάνγκ γίνεται χαμός Hello-welcome !!!!! η κλασική ατάκα κάθε μπαρόβιας, αφού ξεμπερδεύω και με αυτές βρίσκω καλό κάθισμα σε παραλία μεριά και παραγγέλλω περιμένοντας τον κάπτεν. Η πρώτη βραδιά της επανόδου μου ξεκινούσε ωραία και με μία λαχταριστή σερβιτόρα να έρχεται για παραγγελία, what you drink εσένα της λέω μωρό μου, λες και δεν είχα ξαναδεί Ταυλανδέζα, και ξεροστάλιαζα, γελάει αυτή γιατί δεν κατάλαβε, τελικά χτυπάω ποτό και κλαμπ σάντουιτς. Με το ποτό έρχεται και ο σύντροφος, χάρηκα που τον ξαναείδα , του περιγράφω τις περιπέτειες μου στη Σαμούη και γελάει με τη ψυχή του.
Πρώτος σταθμός Pepermint μήπως και συναντήσω την Wan , μπα αυτή είναι ανάρπαστη και δεν είναι και σούπερ, να μου πεις γιατί την κυνηγώ άρα είναι καλή, να μωρέ τη ξέρω καλά και περνάμε ωραία μαζί. Φωνάζω μωρό μπουκιά και συχώριο και το κερνάω είμαι έτοιμος να το κλείσω αλλά συγκρατούμαι, η νύχτα έχει δρόμο ακόμα, ο αρχηγός γουστάρει μία κοντονταρντάνα με βυζάρες και τη φωνάζει, περνάει η ώρα και την κάνουμε μόνοι φυσικά για Happy a-gogo , είναι σταθμός must, έχει αρκετά ωραία μωρά όπως πάντα, φωνάζουμε και δύο και περνάει η ώρα ευχάριστα, τρώμε γκολ όμως από τους Ιάπωνες ή μάλλον χτύπημα καράτε με τρεις βαθμούς ποινής και αποκλειόμαστε.
Next stop Baccara φυσικά, με το που μπαίνω με αρπάζει η Πομ και καπάκι η Μιάου και οι δύο με πολύ κέφι και χαμόγελο τις καθίζω και παραγγέλλω ποτά έρχεται και ένα άλλο μικρό χόστες και κολλάει στο φίλο. Στο μυαλό μου είναι να κερατώσω τη Μιάου αλλά είναι και πολύ όμορφη και καυλιάρα απόψε, τρίβεται πάνω μου και η Πομ είναι και αυτή στις ομορφιές της αλλά και ο αρχηγός την έχει βρει. Φλασιά και κίνηση ματ. Τις κλείνω και τις τρεις για Hollywood. Τρελαίνονται οι μικρές για Ταυλανδική μουσική  και για χορό.
Χαρούλες να δεις. Ξεκινάμε με ταξί που κανόνισαν τιμή οι κοπέλες. Στο δρόμο είχε πολύ πλάκα. Τα ποτά τα κέρασα εγώ τριάντα ευρώ για την μεγάλη επιστροφή  χε χε από δύο ποτά ο καθένας πέντε ήμασταν, το μαγαζί φουλ ένεκα Σάββατο κατεβαίνουν και πολλοί Ταυλανδοί.
Η παρέα στο πολύ κέφι η Μιάου πολύ σεξυ, χόρευε και χάζευαν οι τριγύρω. Η Πομ πολύ ευγενική και πάντα να μου εξηγεί τι γίνεται με τα σόους κλπ. Πήραμε και τα δεύτερα ποτά και απογειωθήκαμε. Ω τι δυναμική επάνοδος, τώρα έχω και την Πομ και την Μιάου αγκαλιά, λικνίζονται και τρίβονται πάνω μου. Η Μιάου έχει λυσσάξει για τρίο, τις βλέπω και κάνω πονηρές σκέψεις, είμαι και φτιαγμένος,αρπάζει τη Πομ και τα λένε, έλα μωρή θα της λέει γιατί κάνεις τη δύσκολη καλός είναι ο  Έλληνας  και θα περάσουμε ωραία, πιάνω τη Πομ επειδή τη βλέπω να δυσκολεύεται και της λέω άστο για απόψε είμαι γκολ και το δέχεται με ανακούφιση, αλλά χαλάει η δουλειά με τη άλλη που ονειρευόταν συμπλέγματα στο δωμάτιο.
Η πλάκα συνεχίζεται και η παρέα στο φουλ κέφι, κατά τις τρεις την κάνουμε με ταξί ως εξής, εγώ με τη ψιψίνα πρώτη στάση για Royal, δεύτερη στάση Soi Marine να πάρει η Πομ το μηχανάκι της και τρίτη στάση για τους υπόλοιπους.
Η Μιάου ήταν πολύ γλύκα και τελείως διαφορετική από την προηγούμενη φορά  (τα υπέρ της δεύτερης και τρίτης  βραδιάς με ίδια κοπέλα), πιο αποκαλυπτική πιο ζεστή και ομιλητική πολύ πιο σέξυ, είναι μέσα στις πέντε καλύτερες μέχρι στιγμής ιερόδουλες συντρόφισσες μου. Ξέχασα να αναφέρω ότι πιο νωρίς με είχε πάρει η Κουνγκ τηλέφωνο μόλις κατέβηκε Πουκέτ και με έψαχνε, καλά να πάθει όταν τη ρώτησα γιατί δε σήκωνε το τηλέφωνο μου είπε ψέματα ότι τέλειωσε η μπαταρία του κινητού της (άσχετο). Τέλος πάντων της είπα ότι θα κατέβω σε μία εβδομάδα και με χαρά το δέχτηκε.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κυριακή 10 Ιανουαρίου: Σήμερα βαριέμαι και πισίνες και βόλτες και ψώνια το έριξα στο λάπτοπ και περιμένω στο κονάκι μου να πέσει η νύχτα για να βγω έξω… ω ρε μπας και έγινα και εγώ βαμπίρ αχ μωρή Μιάου εσύ δεν είσαι γάτα, νυχτερίδα είσαι που μου ήπιες το αίμα χτες το βράδυ, έχω και τα σημάδια σου πάνω μου, ήρθαν οι καμαριέρες και όταν πήγαν να μου αλλάξουν τα σεντόνια δεν τις άφησα, τις μίλησα για οικολογία και οικονομία στο νερό, δεν κατάλαβαν αλλά δέχτηκαν με χαρά .Όταν έφυγαν ξανάπεσα για μια ώρα  στο κρεβάτι να αναπολήσω το χτεσινό επεισόδιο με τη Μιάου αλλά και να μυρίσω το άρωμά της και τη μυρωδιά του κορμιού της που άφησε πάνω του αλλά και στο θολωμένο μου μυαλό όπως λέει και ο Καζαντζίδης τον οποίο φυσικά και έχω φέρει μαζί μου από τη πατρίδα και σε κάθε δύσκολη στιγμή μου κάνει παρέα με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του.

Κυριακή απόγευμα. Την έριξα τελικά τη βουτιά μου στη πισίνα πιο αργά όμως, σήμερα είχε λίγο παραπάνω κόσμο, μερικοί γαμπροί κουβαλάνε και τα τίλακ τους και τα ταλαιπωρούνε όλη μέρα στον ήλιο. Οι καημένες είναι κουκουλωμένες για να προστατευτούνε και να μη μαυρίσουνε. Αυτοί εν τω μεταξύ ψήνονται σαν κοτόπουλα. Τσιμπάω λίγο και μετά ξεκούραση, η Μιάου απόψε είναι απασχολημένη, θέλω να την ξαναδώ σίγουρα.
Το βραδάκι η συνάντηση με τον αρχηγό στο γνωστό μας Beer Garden. Απόψε θα πιω Singha, τη δεύτερη τη χτυπάμε στο Dolly House εκεί είναι η Gen η βοηθός μαμασάν γνωστή μας και πολύ όμορφη. Μας στέλνει και δύο μικρά για παρέα καλούτσικα αλλά ποτέ δεν παίρνουμε τόσο νωρίς. Επόμενος σταθμός το Supergils στο οποίο πήγα μόνος τελικά, ο κάπτεν είχε πονοκέφαλο από χτές στη Hollywood δε πειράζει σε αυτή τη πόλη ποτέ δε νοιώθω μόνος ειδικά στη Walking Street.
Εκεί είχα συναντήσει την Κιτάρ τότε, ευτυχώς έλειπε απόψε, αφού χαζεύω μισή ώρα φωνάζω μία η οποία τις προάλλες δεν ήθελε, και με έστελνε σε άλλα κορίτσια. Τώρα ήρθε κοντά μου και την κέρασα ποτό την λέγαν Μιν ετών είκοσι δύο από τη Chiang Mai.Αυτές οι κοπέλες είναι διαφορετικές από τις κλασικές Ταυλανδέζες του Ισάν, με άσπρο δέρμα και πιο δυτικά χαρακτηριστικά. Ερχόταν μαζί μου μόνο μέχρι τις τρεις η ώρα γιατί μετά μου είπε ότι πάει σπίτι, οι γονείς της είναι εδώ και μένουν μαζί. Όχι ότι δε γνωρίζουν τι κάνει αλλά για λόγους ασφαλείας μου λέει, μιλάει και καλά Αγγλικά, όταν λέω καλά εννοείται για Ταυλανδέζα καλά. Οι Ταυλανδέζες συνήθως μιλάνε δέκα λέξεις και με τη δικιά τους προφορά, επίσης σκέπτονται στη γλώσσα τους και μετά κάνουν τη μετάφραση και δε βγάζεις νόημα, εγώ πάντως τις καταλαβαίνω τώρα πια.
Στην αρχή δεν ήθελα τη μικρή για σορτ τάιμ αλλά μετά άλλαξα γνώμη, επίσης μου είπε ότι δεν πάει με πελάτες τακτικά γιατί λένε τέτοια ψέματα δε ξέρω, για να είναι πιο ελκυστικές μάλλον, είναι εντεκάμισι και την κάνουμε για Λούσιφερ, εντάξει έχω ακόμα τρεις περίπου ώρες, πριν φύγουμε με έψαξε κάτω και με ρώτησε αν είμαι μεγάλος ειδεμή δεν έρχεται μαζί μου αυτό πρέπει να το αναφέρω για καθαρά στατιστικούς λόγους διότι ελάχιστες ρωτάνε, της είπα να μην ανησυχεί ούτε Χολμς ούτε Ιάπωνας το δεύτερο το κατάλαβε και γέλασε τον Χολμς όμως δεν τον γνώριζε …ευτυχώς.
Η Λούσιφερ μετά από καιρό μου φάνηκε απίθανα ωραία δεν είχε πολύ κόσμο, καθίσαμε μάλιστα και σε τραπεζάκι. Μπύρα πήρα πάλι και αυτή ένα ωραίο κοκτέιλ, χτυπάει το τηλέφωνό της που τη ψάχνει η κολλητή της η οποία μόλις τέλειωσε κάποιο short time και έρχεται σε δέκα λεπτά. Να την τελικά, ένα μικρό έκφυλο και φτιαγμένο. Την κέρασα ποτό και κανόνισα να έρθει μαζί μας και να μείνει στο δωμάτιο μου όταν φύγει η άλλη στις τρεις, η Μιν δεν είχε αντίρρηση ίσα-ίσα χάρηκε που θα μου άφηνε παρέα τη φίλη της, εγώ σκεπτόμουνα πάλι συμπλέγματα.
Τα μικρά φτιαχτήκανε και χορεύανε παθιασμένα , τρελάθηκα, κάποια στιγμή που είχα αγκαλιά μόνο τη δικιά μου ζυγώνει Ιάπωνας Σαολίν και μπούρου-μπούρου με την άλλη, εδώ είναι Λούσιφερ  και όλα επιτρέπονται . Στην Ελλάδα θα του έσπαγα τα μούτρα, αν και εδώ θα το ήθελα πολύ, ήμουν όμως μόνος, και  θα είχα πολλά τραβήγματα. Η μικρή η άλλη δέχεται τα κεράσματά του είναι και πιο φτιαγμένο τώρα και ησυχάζω από αυτή. Παίρνω τη δικιά μου η οποία ξεψάρωσε με το δεύτερο ποτό και φεύγουμε, την άλλη ούτε που τη χαιρετάω και στο Σαολίνι ρίχνω Ελληνική κλανιά!
Στο δρόμο η Μιν μου ζητάει σόλυ για τη φίλη της και μου εξηγάει ότι προτιμούνε τους Ιάπωνες διότι δίνουν τα διπλά λεφτά, επίσης μου λέει την έχουν μικρή και δε τις ταλαιπωρούν και μου έδειξε το δαχτυλάκι της για παράδειγμα , έβαλα τα γέλια στη μέση του δρόμου. Ψώνισα φρούτα αυτή τη φορά από το δρομάκι  γιατί δεν είχα φάει από αυτά τρεις μέρες, πήρα μπανάνες μάνγκο ρόδια καθαρισμένα και δύο άλλα φρούτα εξωτικά.
Στο δωμάτιο όταν φτάσαμε θα είχα μία και μισή ώρα προτού φύγει, μια χαρά. Μουσικές μπανάκι ατμόσφαιρα και άρχισε πάλι να με ψάχνει να δει τι θα αντιμετωπίσει στη αρχή χάρηκε και γέλασε, της λέω ο τελευταίος γελάει καλύτερα μάλλον δεν το κατάλαβε και έκανε το σφάλμα να αρχίσει τα χάδια, σε λίγο άρχισε να παραπονιέται αλλά ήταν αργά μου φοράει δικό της κόντομ φράουλα και αρχίζει τα τρελά της , άισολαχ ευλογία αυτές οι γυναίκες όπως λέει και ο αρχηγός, μπιγκ-μπιγκ φώναζε αυτή, τη καθησυχάζω και τη παίρνω στη καρέκλα για φροντιστήριο.
Εκεί έμαθε αρκετά Ελληνικά  όλα πρόστυχα όμως και  δύσκολα για αυτήν, η συνέχεια στο κρεβάτι αλλά χτυπούσε το κινητό της και με αποσυντόνισε, όμως το σκέπασα με το μαξιλάρι και ο αγώνας συνεχίστηκε για πολύ ακόμα ένεκα πέντε Singha, κακώς βέβαια. Με σταμάτησε και τρεις φορές και φώναζε jep-jep, τελικά τέλος καλό όλα καλά με ταλαιπώρησε να λέγεται, άπειρο και μουρμουρόκωλο, εμπειρία όμως και αυτή. Στο τηλέφωνο ήταν το ξέκωλο η φίλη της είχε παρατήσει τον Ιάπωνα  και απεγνωσμένα ήθελε να έρθει μαζί μας φυσικά έφαγε χυλόπιτα περιποιημένη  πρώτον για το φέρσιμό της και δεύτερον γιατί ήμουν και γκολ. Τι να την κάνω τώρα η άλλη με είχε κατασπαράξει. Άσε που η Μιν κατάλαβε ότι με κούρασε και με είδε όχι πολύ happy και μου ζήτησε συγνώμη με τον Ταυλανδικό τους τρόπο (τα χέρια ενωμένα στο προσωπάκι της).
Φεύγει αφού τη συνοδεύω μέχρι το ασανσέρ και πάλι μου ζητάει συγνώμη που φεύγει νωρίς και που δεν ήταν αυτή που θα ήθελα να είναι (είναι απίστευτο!!) και μόνο η συμπεριφορά της σε κάνει να θέλεις να τη ξαναδείς… Το τηλέφωνό της πάλι χτυπάει φεύγω τροχάδην πίσω να μην έχω μπλεξίματα με τη μεθυσμένη φίλη της,  και τη πέφτω για λίγο λάπτοπ μέχρι να με πάρει ο ύπνος που και απόψε με έχει ξεχάσει. Ρε μπας και θέλω αγκαλίτσες για να κοιμηθώ;

Aύριο θα ψάξω τη Μιάου γιατί μου λείπει πολύ, άρε Ταυλανδοκαψούρη να σε δω στις 30 του μήνα τι θα κάνεις… δε θέλω ούτε να το σκέπτομαι, ο Μάρτης ελπίζω να μην είναι για μένα ‘’Γδάρτης’’ στην Ελλάδα αλλά ‘’Βάλτης’’ στη Ταυλάνδη. Οι παραπάνω εμπειρίες είναι εκατό τοις εκατό προσωπικά γούστα και με μερικές πινελιές υπερβολής για καθαρά συγγραφικούς λόγους, πάντως διαβάζοντας μερικές προηγούμενες σελίδες αξίζει το κόπο γιατί ξαναζώ τις απίστευτες εξήντα και μία νύχτες στο Σιάμ.
Η συνέχεια αύριο με καυτό επεισόδιο.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πω πω ρε συ πιπινο τι μου θυμισες τωρα με τη συναυλια.
Αν θυμαμαι καλα 91ή 92 ειμαι Bangkok και εχει ερθει για συναυλια ο Micael Jackson για τη περιοδεια του Thriller στην Ασια.
Η πολη γεματη αφισες ολοι αυτο συζητανε, εγω λεω ασε δεν παω, θυμαμαι το εισιτηριο ηταν καπου 150 δολ, το φτηνοτερο, δεν ηταν τα λεφτα αλλα λεω τωρα στριμωξειδι και περιμενε να μπεις αστα.
Ελα ομως που ο Μιχαλακης και η συνοδεια του εμεναν στο ιδιο ξενοδοχειο με μενα, Oriental, και ελα που γμωριζω στην πισινα καποια παιδια απο το συνεργειο του, μηχανικο ηχου και την υπευθυνη σκηνης αν θυμαμαι καλα και κουβεντα στη κουβεντα γινεται και η ερωτηση, εσυ θαρθεις αυριο στη συναυλια;
Υποψιν αν θυμαμαι καλα θα εδινε 2, μπα λεω ουτε εισητηριο εχω ουτε τιποτε.
Και μου δινουν το Pass, crew member!!! :grin: :grin:
E τι να κανω ο φουκαρας για να μη προσβαλλω τα παιδια πηγα. :rolleyes:
Σχολια για τη συναυλια δεν θα κανω, ενα μονο θα πω, οτι μετα ακυρωσε ολη τη περιοδεια στην Ασια, γιατι κατι λεει επαθε, και εγω πληρωσα 3 νυχτες στο ξενοδοχειο χωρις να κοιμηθω εκει, ας ειναι καλα το κοριτσακι που ειχε το διαμερισμα της Πανω στον CHAO PRAYA και με φιλοξενησε.
Μπραβο σου παλι για την αναμνηση που μου ξεθαψες.

Να ζητησω συγνωμη εαν εκανα καποιο λαθος στη χρονολογια αλλα εχει περασει και καποιο διαστημε λεμε. :woldman:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΟΚ...Αλλα να αφησουμε τα off topic με τους disc-jockeys και να ασχοληθουμε με τις [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]dick[/size][/size][/size][/size]-jockeys... :grin:

χαχα μου θυμισες τωρα μια freelancer απο το insomnia που δουλευει στο dusit d2 hotel.
ημασταν ξαπλωμενοι στο κρεβατι και με ρωταει τι δουλεια κανω. τις λεω οτι ειμαι dj και πιανει το πουλι μου το χτυπαει λιγο με το δαχτυλο και λεει:
1,2,1,2 microphone check! με πεθανε στο γελιο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κυριακή 10 Ιανουαρίου: αλλά και να μυρίσω το άρωμά της και τη μυρωδιά του κορμιού της που άφησε πάνω του αλλά και στο θολωμένο μου μυαλό όπως λέει και ο Καζαντζίδης τον οποίο φυσικά και έχω φέρει μαζί μου από τη πατρίδα και σε κάθε δύσκολη στιγμή μου κάνει παρέα με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του.

Από τον Morales και τον Tiesto στον Καζαντζίδη τρελές μουσικές το thread σήμερα!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom