Σάββατο Ο2/Ο1/2010:Η μικρή έφυγε πολύ πρωί για προσωπικούς λόγους είναι απλήρωτη και μου άφησε τα πράγματά της στο δωμάτιο οπότε θα την ξαναδώ μου είπε και I come back. Ξανακοιμήθηκα και το μεσημέρι κατέβηκα για ψώνια στο Mike Shoping Mall , αγόρασα τζην, μπλουζάκια και εσώρουχα, εκεί γνώρισα και την Οο δεκαοκτώ χρονών, πωλήτρια πανέξυπνη, αν άνοιγα δουλειά στη Ταϊλάνδη θα την έπαιρνα με κλειστά τα μάτια, χαμόγελο και σπιρτάδα, εξυπηρετική και γλυκιά, μπράβο, της έδωσα καλό τιπ και της είπα θα την ξαναδώ.
Ε ρε και να είχα δέκα ζωές, σε αυτή τη χώρα θα τις ζούσα και μόνο σε αυτή. Τελικό και αμετάκλητο, μεθαύριο 4 Ιανουαρίου πετάω για Σαμούη και θα μείνω μία εβδομάδα εκεί, ελπίζω να μου δώσει ακόμα πιο μεγάλη χαρά αυτό το ταξίδι και στις 11 Ιανουαρίου τελικός προορισμός Πουκέτ ολέ-ολέ-ολέ.
Η πισίνα είναι σκέτη απόλαυση σήμερα, δεν έχει πολλούς φαλάνγκς αντιθέτως πέντε έξι μουτράκια ανάκατα στολίζουν το τοπίο και άλλα πέντε έξι παιδάκια παίζουν και γελούν δε θέλω και πολύ να πάω να παίξω μαζί τους το ίδιο ανέμελα και άνετα νοιώθω και εγώ σήμερα, πρέπει να έπαιξε ρόλο το χθεσινό κονσέρτο για κιθάρα, thai μωρά με κάνανε να είμαι τρελαμένος να δω πως θα πο’ γίνομαι σε λίγο ο καημένος.
Απόγευμα: Κατέβηκα στο κέντρο και αναζητούσα δράση και η δράση ήταν μόνο στο Supergils.Σταμάτησα πριν στο Beer Garden για ποτό και μεζέ η Πατ μου είπε ότι το φαγητό θα ερχόταν σε μια ώρα λόγω φόρτου εργασίας , θεέ μου τιμιότητα, ακριβώς έτσι είναι και στην Ελλάδα χα-χα-χα… παίρνω μόνο ποτό και τσιμπάω πρόχειρα έξω από καροτσάκι, μια χαρά. Σταθμός δεύτερος Happy A go-go για ένα μάτι , καταλήγω στο Supergirl όπου ήταν η κιθαρούλα αλλά και άλλα θηλυκά. Η μικρή έτρεξε και μου ζήτησε συγνώμη που την κοπάνισε της είπα ότι θύμωσα, μου είχε αφήσει και τα πράγματά της, δαχτυλίδια παπούτσια και άλλα αξεσουάρ, με λέει τι μπορώ να κάνω για να ξεθυμώσω, χε-χε και τότε σκάει το πονηρό μου γελάκι, την κλείνω μισοτιμής για όλη τη βραδιά και δέχεται!
Πάμε σε παραλιακό μπαράκι με θέα τη θάλασσα της Πατάγιας , το κερνάω δύο ποτά για να φτιαχτεί, τώρα είναι δώδεκα και μισή και η μικρή θέλει ντίσκο και χορό εγώ βαριέμαι αλλά θα την πάω, πάμε στο ίδιο μαγαζί με χτές αλλά δεν την βάζουν το χαζό έχει αφήσει την ταυτότητα στο ξενοδοχείο μου από χτες. Άλλο που δεν ήθελα αγοράζω ποτά και μεζεδάκια από 7 eleven και γραμμή για ξενοδοχείο.
Μουσική, ποτάκι και χαδάκια στη βεράντα τι καλύτερο και με ωραία νυχτερινή θέα, κάποια στιγμή φεύγει και πάει στο μπάνιο, μετά από λίγο ξαναπάει και έρχεται πάλι και μου λέει να πάω μαζί της, τι είχε κάνει το άτιμο, γέμισε τη μπανιέρα και έβαλε σαπουνάδες κλπ έμπα μέσα μου λέει , στην αρχή έκανα το δύσκολο που να χωρέσουμε λέω τώρα, μετά σκέπτομαι αυτό είναι σαν μινιόν χωράμε και παραχωράμε, σιγά μην θα τα κάνω αυτά στην Ελλάδα…
Oργανώνομαι καλύτερα μεταφέρω τη μουσική στο μπάνιο, φτιάχνω ατμόσφαιρα και μπαίνω μέσα στα βαθειά. Ακολουθεί η μικρή ανάλαφρη νεράιδα που σαν χέλι γλίστρησε και μπήκε ανάμεσα μου που βρήκε το χώρο… πήρε αφρό και τον έβαλε πάνω μου άρχισε να με πλένει απαλά και τρυφερά, μετά με τις χούφτες της έριχνε νερό για να με ξεπλύνει, τι ιεροτελεστία ω μα τον Βούδα!, κλείνω τα μάτια μου και σκέπτομαι που βρίσκομαι, τι κάνω και πόσο τυχερός είμαι…ανοίγω τα μάτια μου και η μικρή έχει γυρίσει, κάθεται πάνω μου και με επιδέξιες κινήσεις βάζει σκοπό να με απογειώσει στο διάστημα και τα καταφέρνει. Αυτό γίνεται για πολύ ώρα στριφογυρνάει και τρίβεται πάνω μου με κάθε σημείο του κορμιού της…. απίθανη εμπειρία αξέχαστη και μακάρι η μπανιέρα να ήταν πιο μεγάλη αλλά και εκεί είχε πλάκα.
Η συνέχεια ήταν πιο συγκλονιστική από χτες, στιγμές που ούτε στη φαντασία μου δε πλάθω, το μικρό ζει για το γαμήσι, τρελαίνεται να γαμιέται και μαζί του και εγώ δε ξέρω τι κάνω, τι στη καρέκλα τι στο καναπέ, τι όρθιος να την κρατώ (σιγά το βάρος.. σαράντα κιλά και κάτι..) πάνω στο γραφείο, και φινάλε στο πάτωμα, που να χωρέσει το κρεβάτι τέτοιο ερωτισμό, απόψε πέρασα πάλι το κατώφλι του παράδεισου με επιτυχία. Στο φινάλε που και απόψε βγήκε το καβουράκι ,με κρατούσε για πολύ ώρα και με φιλούσε με τα μεγάλα της χείλη τόσο γλυκά που αφέθηκα πνιγμένος στη θάλασσα της ευτυχίας… δε θέλω να με σώσετε ρε δε θέλω οξυγόνα ούτε σωσίβια ούτε τεχνικές αναπνοές θέλω να μείνει στα πνευμόνια μου στο μυαλό μου και στη ψυχή μου αυτή η ευτυχία εις τους αιώνας των αιώνων….
3 Ιανουαρίου - Last day in Pattaya. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν Κυριακές και αργίες, τα πάντα όλα ανοιχτά, έτσι κι εγώ μετά το πρωινό και αφού συνόδεψα την νεαρή χτεσινοβραδινή συντρόφισσα μου για να πάρει ταξί εγώ συνέχισα για το εμπορικό κέντρο. Εκεί έκανα τα τελευταία ψώνια και κάτι αλλαγές, η εξυπηρέτηση εκπληκτική από τα κοριτσάκια στα μαγαζιά.
Μετά τα ψώνια με ανακούφιση μπήκα στη πισίνα του ξενοδοχείου και αφέθηκα στη χαλάρωση του υδρομασάζ, σκεπτόμουν τη μικρή και τα χτεσινά της κατορθώματα, δεν θα τη ξαναδώ περνάει και αυτή στο Πάνθεον των εν τη Ασία ιεροδούλων μου, γράφεται με χρυσά γράμματα στο άλμπουμ των αισθήσεων και των ονειρεμένων μου ταξιδιών στην αληθινή φαντασίωση, πάμε τώρα που ήμασταν α στην πισίνα χαλαρά και δροσερά, τα νερά απίθανα. Χτυπάω και μία σούπα κόκονατ με κοτόπουλο η αγαπημένη μου και την πέφτω σαν πουλάκι για ύπνο απογευματινό στη φωλιά του.
Πριν την βραδινή έξοδο φτιάχνω και τη βαλίτσα για να μη τρέχω πρωί-πρωί . Όλα καλά το τελευταίο βράδυ είχε μπουρδελότσαρκα με τη παρέα, πήγαμε σε τρία γκόγκο και σε τρία μπαράκια, στο τέλος φυσικά χωρίσαμε φιληθήκαμε και είπαμε καλή αντάμωση για του χρόνου. Εγώ στο καθήκον, έχω χρεωθεί τη σκοπιά στο Baccara δώδεκα με δύο , ευτυχώς γλύτωσα το γερμανικό. Οι φίλες μου λείπανε μάλλον τις πήρε πελάτης. Αράζω σε πολυθρόνα πρώτη πίστα μεριά και αμέσως σταμπάρω μία σειρήνα με καλό σώμα, της κάνω νόημα δε βλέπει, όταν κατεβαίνει τη χάνω, επιστρατεύω τα μέσα (μαμασάν) και μου τη ξετρυπώνει από τα αποδυτήρια..
Bρε καλώς το μωρό της λέω alaine ka? λέει Sitdawnisou babe and have a drink της λέω, καλά, γλυκύτατη, εικοσιένα χρονών και με πλούσιο στήθος, σε δύο λεπτά έχει κανονιστεί η δουλειά , είναι και ψιλοφτιαγμένο, μια χαρά, τη λένε Meaw ( Μιάου όπως νιαουρίζει η γάτα.) Στο δωμάτιο απόψε ήμουν κουρασμένος, είχα πιει και πέντε-έξι ποτά-κακώς βέβαια αλλά ήταν η τελευταία νύχτα με τα παιδιά, η μικρή έπρεπε να επιστρατεύει όλη της τη τέχνη για να πάρω εμπρός ήταν και λίγο φυτό όμως και με δυσκόλεψε, τα κατάφερε τελικά η γάτα και μετά δεινοπάθησε αυτή, και στο έτσι και στο αλλιώς αλλά και στη καρέκλα μια και πήρα το κολάι με το χτεσινό το έκφυλο κοριτσάκι από τα παραμύθια. Κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια και ακόμα πιο βαθειά, χτες δεν ονειρεύτηκα στη πραγματικότητα ποτέ δεν ονειρεύομαι εδώ αφού είπαμε είμαι στο όνειρο.
Το πρωί η κοπέλα ήταν ακόμα πιο όμορφη χωρίς τα καλλιτεχνικά μακιγιάζ και ψευτοφλεβαρίδες. Τη χαιρέτησα ανταλλάξαμε κινητά σαν καλός κάστομερ και κατέβηκα για το check-out μου. Συνεζίζεται αμέσως