Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μερος πρωτο...Η Μις Παρθενα Ταυλανδη..
Μετα το μπανακι στη θαλασσα και το φαγητο,γυρναω στο δωματιο για σιεστα...Ελα ομως που κατι η θαλασσα,κατι τα θαλασσινα,δεν με αφηναν ησυχο να κοιμηθω γιατι οτι και να σκεφτομουνα,μου..σηκωνοτανε!! :grin:
"Ας παει και το παλιαμπελο" λεω και σηκωνομαι να παω για ενα λαδομασσαζ με χαπυ εντ...Αφου περναω καμμια 30αρια μασατζιδικα δεν ειδα τιποτα της προκοπης και ξενερωμενος (μου ειχαν φυγει και οι καβλες απο το περπατημα),λεω να γυρισω ξενοδοχειο και να κρατηθω για το βραδυ...
Αμ ελα που 100 μετρα απο το ξενοδοχειο ειναι ενα μασατζιδικο και με το που περναω απο μπροστα,βλεπω εναν κοντο αγγελο...Ταυλανδεζοκινεζικης ομορφιας και λιγοτερο φιμε απο τις αλλες..Φαινοταν σα τη μυγα μεσα στο γαλα,οχι μονο λογω χρωματος αλλα και λογω ομορφιας..
Αυτο ηταν..ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ..
Το διαλεγω και μπαινω για 1 ωρα λαδομασσαζ...Με βαζει μεσα στο παραβαν και παει να ετοιμαστει.."Ε ρε μουνακι που θα χυσω τωρα",σκεφτομουνα και ετριβα τα χερια μου...
Μπαινει μεσα και μου λεει να γδυθω..Την ωρα που παω να βγαλω το σωβρακο,βαζει μπροστα της τη πετσετα για να μη με βλεπει..."Τι εγινε ρε πουστη" λεω απο μεσα μου?Δεν εχει ξαναδει γυμνο αντρα?..!!!..Αρχιζει λοιπον το λαδομασσαζ και οχι μονο δεν υπηρξε το παραμικρο υπονοουμενο για "εξτρα" υπηρεσιες,αλλα συνεχως μου ειχε καλυμμενο το επιμαχο σημειο με πετσετα και ουτε καν πλησιαζε προς τα εκει με τα χερια της...Το μασσαζ γινοταν σε ολο το σωμα αλλα 10 ποντους περιμετρικα των γεννητικων οργανων,ηταν "απαγορευμενη περιοχη"...!!
"Γαμω τη γκαντεμια μου γαμω",λεω απο μεσα μου...ΕΝΑ ομορφο γκομενακι βρηκα και αυτο ειναι η Μις Παρθενα...!!
Μου αρεσε ομως τοοοοσο πολυ..Και στο κατω κατω,δεν ειναι ολες οι Ταυλανδες "Χαλοου,σορτ ταιμ ορ λονγκ ταιμ?"...Παιζει και καμακι για τους πιο τολμηρους..Με το τελος λοιπον του μασσαζ,τη πλησιαζω και της λεω στα ισια.."I like you..What time you finish job?..Lets go dancing together"..
Το μωρο σαστισε απο το χυμα "πεσιμο" και περνοντας ενα υφος,"χαρμο-αποριας",μου λεει "YOU..like ME???!!!..Περιτο να σας πω πως τη στιγμη εκεινη αισθανθηκα σα Σακης Ρουβας που τη πεφτει σε νεαρη θαυμαστρια του και αυτη δε ξερει τι να κανει..Να χεστει απο τη χαρα της η να του πει οτι "μου λες μαλακιες-δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσω εγω".. :grin:
Τελος παντων,γινεται το κονε και παω ξανα στις 12 το βραδυ να τη παρω απο το μασατζιδικο..Σκαει μυτη με ενα φουστανακι γλυκα και παμε Hollywood...Παει στο μπαρ και περνει ενα ποτο τζαμπα με μια προσκληση που ειχε,μου το δινει και μου λεει περιμενε...Παει στο απεναντι μπαρ και περνει αλλο ενα ποτο με αλλη προσκληση και ερχεται.."No Pay drink..Up to me"!!..Σαστισα..Κοιτα να δεις λεω,που αντι να τη κερασω εγω με κερασε αυτη!!!Απιστευτο!Καθομαστε καμμια ωριτσα,χορευουμε και παμε μετα στη παραλια για ξεμοναχιασμα...Hμουνα σχεδον πεπεισμενος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το φορτωσω,τουλαχιστον μηπως το χαμουρευα λιγο για να παρω τη δοση μου και στο γυρισμο αφου την αφηνα,να επαιρνα ενα σορτ για τα χοντρα...
Μετα τα σου-ξου-μου-ξου,κανω μια κινηση να τη φιλησω..Τραβιεται.."Not now..I shy..Later at room..!!"..ΩΠΑ λεω..Θα εχουμε και συνεχεια στο δωματιο!!..Βασικα ομως ημουνα ψιλοξενερωμενος γιατι ημουνα σιγουρος οτι θα πεφταμε στο κρεββατι και θα αρχιζαμε το μαθημα..Φαινοταν τοσο αβγαλτο και παρθενε,που με χαλαγε...Ηταν ομως απιστευτα ομορφο με εκπληκτικο κορμακι..Κοντο,αδυνατο,αλλα με καμπυλιτσες και θεοστητα βυζακια...
Τη κανουμε λοιπον για το ξενοδοχειο...Στο δρομο αρχιζει να με ρωταει τα εξης ΧΑΖΑ.."Επιτρεπεται να κοιμηθω στο δωματιο σου?..η θα πρεπει να μου κλεισεις αλλο δωματιο?..Αν ειναι να πληρωσεις λεφτα,θα παω στο δωματιο μου να κοιμηθω...!!@
ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ...Σε παρθενα επεσα?..ΟΚ..Ειναι 1 εβδομαδα στο Πουκετ και ειναι η πρωτη φορα που βγαινει (ετσι μου ειπε)..Δεν εχει μαθει απο τις αλλες μασατζουδες τι σημαινει σορτ ταιμ?..Λονγκ ταιμ?..Μπουμ μπουμ?..Για μαλακα με περναει η ειναι οντως ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ???
Τελος παντων,ανεβαινουμε στο δωματιο..
Συνεχιζεται..

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αχ αχ αχ αυτά τα επεισόδια θα μας κάψουνε...χειρότεροι και από ΤV γίναμε...ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ μήπως; :grin:
Αρχηγέ περιμένουμε συνέχεια - keep walking!! ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάρτε και λίγη σαπουνόπερα...
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου: Το βραδάκι ραντεβού με την Γκολφ φίλη από πρόπερσι, την πεθύμησα, είναι πολύ καλή κυρία, μασέρ, χαμηλών τόνων με χιούμορ, έχει και μία κορούλα είκοσι χρονών , μικρή την γέννησε, ο πατέρας έφυγε όπως κάνουν συνήθως οι Ταυλανδοί.Τώρα δουλεύει σε Σαλούν μασάζ με κομμωτήριο.
Συναντηθήκαμε στο Beer Garden όπου πήγα μισή ώρα πιο νωρίς να κόψω κίνηση και παρήγγειλα ποτό. Η σερβιτόρα μου έκλεισε το μάτι και ένα τραπέζι καλό δίπλα στη θάλασσα. Ήρθε η φιλενάδα και χάρηκα πάρα πολύ που την είδα, κάθισε μαζί μου και παραγγείλαμε , η ώρα πέρασε ευχάριστα με κουβεντούλα και πλακίτσες. Τα μεσάνυχτα ήταν και τα γενέθλιά της, ενώ σήμερα είχε η κόρη της γενέθλια,  έ να μη το γιορτάσουμε; Τηλεφώνησε να έρθει και η κοπελίτσα μαζί μας αφού με ρώτησε φυσικά, κανόνισα να πάμε στη Hollywood κλαμπ στα βόρεια της πόλης με ζωντανή Ταυλανδική μουσική, είχα ξαναπάει .Η κορούλα ήρθε και αφού  καθίσαμε λίγο πήραμε ταξί και βουρ για Hollywood.
Eνοιωθα σαν πατέρας που βγάζει έξω τη φαμίλια του, η μικρή ήταν λίγο ντροπιάρα, η Γκολφ είχε ήδη πιεί δύο ποτά, α ξέχασα … τι μου ζήτησε η μικρή να πάμε σε go-go! Δεν είχε ξαναπάει και  (ευκαιρία που πλήρωνα απόψε) ήθελε να δει πως είναι, η μάνα ψοφάει για τέτοια πέρσι εκεί πηγαίναμε, χτυπάμε λοιπόν και ένα Γκόγκο πριν τη ντίσκο, τα μάτια μου πεταχτήκαν έξω από τα μουνάκια, η μικρή είχε σαστίσει και η μεγάλη κοιτούσε πολύ κάποια σιλικονάτα… μετά το ποτό ταξί και Disco.
Παραγγείλαμε Johnnie Walker λίτρου και μαζί με τα αναψυκτικά περίπου τριάντα ευρώ, σέρβις άψογο. Η μικρή έπινε τα ποτά σαν νερό, στο τρίτο είχε φτιαχτεί και άρχισε να χορεύει και με τρέλανε γιατί θύμιζε πολύ τη Κουνγκ, τις είπα να φωνάξουνε και το φίλο της μικρής αλλά ντρεπόντουσαν μη ξοδευτώ, στο τέλος το παλικάρι ήρθε και μας πήρε με το αυτοκίνητό του, ξεφόρτωσε εμένα και την κυρά στο Hotel και συνέχισε για το σπίτι τους. Η μπάντα έπαιζε Ταυλανδικά τραγούδια και οι πιτσιρίκες έκοβαν φλέβες… σε αυτό το μαγαζί δεν πάνε Φάλανγκς, ελάχιστοι, παρέα ντόπιων όπως εγώ. Στη τουαλέτα γίνεται σόου, έχει ένα σωρό παλικάρια και όταν κατουράς σου κάνουν μασάζ μετά σου δίνουν σαπούνι κολόνιες και ζεστή πετσέτα. Στην αίθουσα γίνεται μεγάλο γλέντι το μπουκάλι έχει κατέβει στη μέση και η μικρή τα πέντε ποτά, είχε ανέβει πολύ και χόρευε , το κατάμαυρο μαλλάκι του ανέμιζε και το κορμάκι του λικνιζόταν όπως γλιστράει το κορμί μιας γοργόνας στο κύμα της θάλασσας, μαγικός χορός βγαλμένος από παραμυθένιες ιστορίες σε παλάτια της αρχαίας Ανατολή – αχ Μέγα Αλέξανδρε σπόρο που άφησες στις χώρες της Ασίας!
  H Γκολφ είναι άξια μητέρα, σπουδάζει τη κόρη της στο Πανεπιστήμιο και όσο μπορεί τη βοηθάει για να μη μπλέξει με υπηρεσίες νύχτας… Η ίδια ήταν στο κέφι επίσης και πολύ τρυφερή δεν με άφησε ήσυχο, όλο με φρόντιζε να μου βάλει ποτό, παγάκια ξηρούς καρπούς κλπ, κατά τις δύο ήρθε και ο λεβέντης ο γαμπρός της και μας πήρε τους μεθυσμένους ..πήρε και δώρο το υπόλοιπο ουίσκι που περίσσεψε από τις νεροφίδες.
Έπεσε και λόρδα, σrαμάτησα και πήρα πίτσες και άλλα μεζεδάκια από το 7 eleven ανοιχτά 24 ώρες και έχουν τα πάντα όλα!
Στο δωμάτιο αν και δεν περίμενα ερωτικό φινάλε, έγινε η έκπληξη. Με τη Γκολφ πέρασα το πιο αισθησιακό βράδυ μέχρι στιγμής φέτος, απερίγραπτα τρυφερή, απίστευτο πάθος και απίθανη αίσθηση, ακόμα και το πρωί!…keep walking με σόδα…μαγεία...λες;  Η σύντροφός μου ήταν δύο φορές ανώτερη σε απόδοση από πέρσι μπράβο της, για αυτό και τη περιμένω και σήμερα για μασάζ και παρέα, θα πάμε και για φαγητό, θαλασσινά μπας και συμπληρώσω τις καμένες κρεβατοθερμίδες.
Ήρθα και στο νέο ξενοδοχείο , χλιδή , τεράστια πισίνα απίθανο δωμάτιο (deluxe) και γρήγορο Ιντερνέτ (με καλλώδιο). Εδώ θα μείνω μία εβδομάδα, μετά βλέπω , μάλλον επιστροφή στη Σαμούη . Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι και διαφορετική από τη χτεσινή , εδώ και το ενδιαφέρον της ιστορίας  και  τι να με περιμένει τις επόμενες ημέρες ένας Βούδας γνωρίζει…

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μερος δευτερο..Η Μις Σεξομανης Ταυλανδη
...Ε με το που μπαινουμε στο δωματιο,γινεται η απιστευτη ανατροπη...Σα να κερδιζεις 3-0 στο 85 και στο 90 να σε ισοφαριζουν και στις καθυστερησεις να χανεις 4-3.. :grin:
Ορμαει επανω μου σα λεαινα και μου ρουφηξε το μεδουλι...Μεσα σε 3 ωρες,απο τις 2 εως τις 5 το πρωι...4 χυσιματα...Με ξεζουμισε..ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ..ΑΜΑΝ Παναγια μου..ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Τελειωνα και αφου εκανα ενα ντουζακι,την επεφτα στο κρεββατι...Αυτη λαγοκοιμοταν και αφου περνουσε κανα τεταρτο,γυρναγε,με κοιταγε με ναζι και αρχιζε παλι να μου τον παιζει..Σηκωνοταν και με καβαλαγε..Και οχι μια σταση!..Ηθελε να κανει πρακτικη εξασκηση στο καμα Σουτρα με εμενα το κακομοιρη...Χωρια του οτι μας ακουγε ολος ο οροφος γιατι βογγαγε σα μοσχαρι..Τι στο διαολο?..1 χρονο αγαμητη ηταν????!!
Και ενταξει 1-2 πηδηματακια ειναι ωραια και μετα να τη πεσεις για υπνο...4 ομως ειναι πολλα σε 3 ωρες..Δεν ειμαι και 15 χρονων..!!Με ξεπατωσε!!..Και σαν να μην εφτανε αυτο,αφου τελειωσε ο τεταρτος γυρος,τη πεσαμε για υπνο αποκαμωμενοι...Και εκει που εβλεπα ονειρα γλυκα,αισθανομαι οτι καποιος μου περνει πιπα και ξυπναω...Η ωρα 9 και μιση το πρωι,το μωρο εχει μπει μεσα στα σκεπασματα και με τσιμπουκωνε..Οπως ειμαι με τις κατουροκαβλες,του ριχνω το 5ο πηδημα...Τελος ξανακοιμωμαστε και σηκωνομαστε στις 12 μιση,αυτη για δουλεια και εγω για μπανιο...Για λεφτα βεβαια ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Το κλασσικο παραμυθακι για να με καψουρεψει.. ;)
Αυτη τη στιγμη,ποναει ολο μου το σωμα και πρεπει να παω σε 1 ωρα περιπου να τη παρω απο το μασατζιδικο...Δεν εχω κουραγιο...Πονανε οι κοιλιακοι μου,η μεση μου...Πως θα αντεξω αποψε με τη σεξομανη?Εχω πιει 2 λιτρα πορτοκαλαδα,2 ρεντ μπουλ και τσακισα τα οστρακοειδη..
Καλη μου τυχη..!! :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τι να δεις, ολες πανω κατω ιδιες ειναι.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μερος δευτερο..Η Μις Σεξομανης Ταυλανδη
...Ε με το που μπαινουμε στο δωματιο,γινεται η απιστευτη ανατροπη...Σα να κερδιζεις 3-0 στο 85 και στο 90 να σε ισοφαριζουν και στις καθυστερησεις να χανεις 4-3.. :grin:
Ορμαει επανω μου σα λεαινα και μου ρουφηξε το μεδουλι...Μεσα σε 3 ωρες,απο τις 2 εως τις 5 το πρωι...4 χυσιματα...Με ξεζουμισε..ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ..ΑΜΑΝ Παναγια μου..ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Τελειωνα και αφου εκανα ενα ντουζακι,την επεφτα στο κρεββατι...Αυτη λαγοκοιμοταν και αφου περνουσε κανα τεταρτο,γυρναγε,με κοιταγε με ναζι και αρχιζε παλι να μου τον παιζει..Σηκωνοταν και με καβαλαγε..Και οχι μια σταση!..Ηθελε να κανει πρακτικη εξασκηση στο καμα Σουτρα με εμενα το κακομοιρη...Χωρια του οτι μας ακουγε ολος ο οροφος γιατι βογγαγε σα μοσχαρι..Τι στο διαολο?..1 χρονο αγαμητη ηταν????!!
Και ενταξει 1-2 πηδηματακια ειναι ωραια και μετα να τη πεσεις για υπνο...4 ομως ειναι πολλα σε 3 ωρες..Δεν ειμαι και 15 χρονων..!!Με ξεπατωσε!!..Και σαν να μην εφτανε αυτο,αφου τελειωσε ο τεταρτος γυρος,τη πεσαμε για υπνο αποκαμωμενοι...Και εκει που εβλεπα ονειρα γλυκα,αισθανομαι οτι καποιος μου περνει πιπα και ξυπναω...Η ωρα 9 και μιση το πρωι,το μωρο εχει μπει μεσα στα σκεπασματα και με τσιμπουκωνε..Οπως ειμαι με τις κατουροκαβλες,του ριχνω το 5ο πηδημα...Τελος ξανακοιμωμαστε και σηκωνομαστε στις 12 μιση,αυτη για δουλεια και εγω για μπανιο...Για λεφτα βεβαια ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Το κλασσικο παραμυθακι για να με καψουρεψει.. ;)
Αυτη τη στιγμη,ποναει ολο μου το σωμα και πρεπει να παω σε 1 ωρα περιπου να τη παρω απο το μασατζιδικο...Δεν εχω κουραγιο...Πονανε οι κοιλιακοι μου,η μεση μου...Πως θα αντεξω αποψε με τη σεξομανη?Εχω πιει 2 λιτρα πορτοκαλαδα,2 ρεντ μπουλ και τσακισα τα οστρακοειδη..
Καλη μου τυχη..!! :grin:

Να πας για ΜΑΣΑΖ!!!! Θα σου περασουν ΟΛΑ :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ησυχία έπεσε σήμερα...ΠΡΟΕΔΡΕ που είσαι;

Στείλε κανένα γιατρικό, γράψε καμιά συμβουλή υποφέρουμε εδώ.. :jerking:  :2funny:  :2funny:
Ασε που λόγω Σαρακοστής έχω όρεξη για φρέσκες Γαριδούλες...τόπιασες το υπονοόυμενο...χε,χε

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα ετοιμάσω και διπλό επεισόδιο να γεμίσει η σελίδα..... :dancing:
Σε λίγο......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου:
Η Γκολφ έχει γενέθλια και κόσμο σπίτι της δεν θα έρθει μου είπε, έχει πιεί κιόλας, το μοναδικό μέρος στο κόσμο που όταν σε στήνουν οι γυναίκες έχεις χαρά , γιατί … χε χε ανοίγει ο δρόμος για νέες περιπέτειες! Την έπεσα για καλά το απόγευμα με κούρασε και η μετακόμιση, βάλε ξαναβγάλε τα ρούχα κλπ έχει γίνει αυτό πάρα πολλές φορές και έχουμε ακόμη μέλλον, αλλά η Γκολφ με έρεψε και χτες και σήμερα. Ασχολήθηκα και με το laptop περισσότερο σήμερα, καλή φάση . Βρήκα τον συνταξιδιώτη στο Apex στη second road, φαγάδικο με μπουφέ 180 μπατ. Απόψε θα είχε μόνο μπουρδελότσαρκα, δεν πάει άλλο, πολλές υπερωρίες και απλήρωτες μάλιστα, ευτυχώς βάζω ένσημα που θα χρειαστούνε για τη σύνταξη… λοιπόν αφού ντερλικώσαμε, ο αρχηγός  ήταν ελεύθερος υπηρεσίας, τον πείραξε κάτι που έφαγε, πάμε λοιπόν για τσάρκα… πρώτος σταθμός A go-go Dolly hause, με όχι πολύ ωραία μωρά, απλά καθίσαμε για ποτό και δροσιά. Ο φίλος γούσταρε και κέρασε την βοηθό μαμασάν και εγώ ένα εικοσάρικο παχουλό μωρό ήταν τόσο γλυκό και ευγενικό, που δε μπορούσα να αντισταθώ, την έλεγαν Pad.
Μετά την κάναμε για Walking street Club, εκεί έπαιζαν τρελά μωρά αλλά δε ψωνίσαμε ειδικά εγώ ήμουν ουδέτερος αν και έπαιζε το μάτι μου. Επόμενη στάση Λούσιφερ, αυτό το ντίσκο δεν το βαριέσαι ποτέ , ένας χώρος που έχει ειδικούς τεράστιους μαγνήτες. Αυτοί οι μαγνήτες είναι σχεδιασμένοι να τραβάνε μωρά κάθε λογής και κάθε φαντασίας. Εκεί κάθισα μισή ώρα περίπου και κάποια στιγμή την έκανα είχα κουραστεί, ο άλλος παρέμεινε σκοπιά γερμανικό 2-4. Στο δρόμο πηγαίνοντας για το ξενοδοχείο σταμάτησα και στο Living Dolls 2 ένεκα λάτρης του είδους, για το τελευταίο ποτό για το δρόμο που λένε… στο μαγαζί αν και δύο η ώρα είχε αρκετά μωρά ελεύθερα, ένα μάλιστα ξεχώριζε, ίσια και μακριά πόδια, ωραιότατο χαμόγελο, ετών είκοσι δύο νεοαφιχθείσα στη Παττάγια. Η Nam (παραλίγο Ναν…) ήταν σαν τα κρύα τα νερά (Ναμ =νερό) και σκέφτηκα μαλακία να κοιμηθώ μόνος ,οπότε έγινε και αυτή μία από τις συνταξιδιώτισσες μου στο όνειρο.
Άριστη και αυτή στα υποχρεωτικά της καθήκοντα , μετά τη πρώτη αναγνωριστική μάχη όμως την πήραν τηλέφωνο και μιλούσε μισή ώρα με κάποιον η κάποια στα Ταυλανδικά, εκνευρίστηκα και τη μάλωσα, Σόλυ σόλυ  μετά όταν τη πέσαμε για δεύτερο ημίχρονο ξαναχτύπησε το τηλέφωνό της και πάλι μιλούσε πολύ ώρα οπότε  της είπα θα την αναφέρω στη μαμασάν (μπλόφα αλλά πιάνει), εκεί τα χρειάστηκε, εντάξει δε θα μιλούσα φυσικά, μου είπε έχει κάποιο πρόβλημα, ποιος ξέρει τι βάσανα κουβαλάει το καημένο, μου είπε δέκα sorry και άλλα δέκα thank you και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια, δεν θα μου λείψει απλά πέρασε στην ιστορία. Επιτέλους θα κοιμηθώ μόνος μετά από δέκα μέρες μάλλον δέκα μπαρουτοκαπνισμένες νύχτες στη  μάχη της Παττάγιας.

Δευτέρα 28/12: Ξύπνησα μόνος αλλά ξεκούραστος, ασχολήθηκα με το Laptop και αναβαθμίσεις, ο καφές με γάλα απαραίτητος και το σαντουιτσάκι για ενέργεια. Θα πηγαίναμε πάλι στη θάλασσα ε και για αυτό είμαστε εδώ, κατά τις έντεκα ντρίννν και σύρμα από τη Γαριδούλα, where are you κλπ why you not call me yesterday και τέτοια σχέδια, τι να της πω και εγώ ο βλάκας της είπα ταξίδευα για Πατάγια, ε ρε τσαντίλα το μικρό, μες στις χιλιάδες ladies πήγες βρε μου λέει, της λέω ο άλλος το  είχε κανονίσει  με το Ιντερνέτ και τα ψιλομπάλωσα, να ανταμώσουμε στη Μπανγκόκ σε λίγες μέρες και να κατέβουμε Πουκέτ μαζί, θα δούμε λέει, έχω όμως εισιτήριο Πατάγια – Σαμούη για 3 του μηνός μαντάρα τα έχω κάνει. Κανόνας απαράβατος μη δένεσαι με τίλακ θα τραβιέσαι από πόλη σε πόλη και από το Ισάν στο Λάος!. Στη θάλασσα πήρα τη Ναν τη φίλη μου την προπέρσινη Ναν μήπως και έρθει να κάνουμε Πρωτοχρονιά αλλά έχει μαγαζί και δε θα έρθει, η Γκολφ ίσως έρθει , εάν δεν, εναλλακτική λύση η Ναν η κομμώτρια ή η Wan αν εμφανιστεί. Στο τέλος θα είμαστε σολαρία το ξέρω. έχουμε κλείσει παραλιακό τραπέζι σε εστιατόριο της Walking Street με ωραία θέα της πόλης και του ουρανού για τα αναμενόμενα χιλιάδες βεγγαλικά. Είπαμε να είμαστε ζευγαρωμένοι αλλά μην πάει και γρουσουζιά σκέπτομαι… άστο στη τύχη.
Στη θάλασσα έκανα νέο τατουάζ ζωγραφιά έναν Βόα στο αριστερό χέρι για γούρι και φρεσκάρισα το σκορπιό στο δεξί. Χτύπησα και δύο Singha με μεζέ καβουράκια γαριδάκια τηγανιτά  και μουσική απαραίτητη ,σήμερα είχαμε Τσιτσάνη και άλλα λαϊκά.
Με πήρε η Γκολφ αλλά της είπα για αύριο, πάμε απόψε για Ιταλική κουζίνα, πίτσες και τα τοιαύτα, πολύ Ταυλανδέζικο έπεσε αυτές τις μέρες, βρεθήκαμε και οι τρεις φίλοι στο Πλάζα Γκάρντεν αφού στανιάραμε, πάμε ξανά στον αγώνα.
Αυτή τη φορά πάμε Soi 6 ίσως και συναντούσα την Ον στο μπαρ Ο (η ιστορία της Όμικρον...) , η Σοι έξι είναι σα να λέμε κωλάδικα και βάλε, κοντοπούτανα να τραβάνε λυσσασμένα, είχε και κάνα δυο καλά, η Ον έλειπε ταξίδι του μέλιτος με Φαλάνγκ, δεν καθίσαμε πουθενά η κατάσταση μπουρδελλέ, οπότε τι άλλο από δυο τρία Γκόγκος στην Walking Street , πήγαμε σε δύο που δεν ξαναπήγαμε πέρασα και από τη Ναν που ξεροστάλιαζε αλλά της είπα ότι δεν φεύγω αύριο και ησύχασε χε χε, σιγά μη με χάσει και από πελάτη… η Kate ήταν στις καύλες της και η Οη πάντα χαρούμενη, έφυγα και πήγαμε στο Angel Witch, στο δρόμο είδα την Νοκ συνοδεία και χεράκι με πελάτη, έκανε ότι δε με είδε το ίδιο και εγώ πάντα έτσι γίνεται σε αυτό το αλισβερίσι.
Γενικά δεν είχα όρεξη σήμερα είναι και οι συμπαίκτες λίγο ντεφορμέ, θα πάρω απόψε σίγουρα ρεπό, το οποίο και έγινε τελικά αν και στο δεύτερο Γκόγκο φώναξα ένα 21άρικο νοστιμότατο είχε και το νούμερο εικοσιένα την λένε Νανά αλλά της είπα θα περάσω αύριο, καλά το πίστεψε και αυτή… μετά πήγαμε στο Walking Street Club εκεί κάπως ανέβηκε η ομάδα, ο μικρός ψώνισε  και ο αρχηγός πήγε για ύπνο κατά τις μία το ίδιο και εγώ μετά από δέκα συνεχόμενες ημέρες και νύχτες στη μάχη δικαιούμαι και μία απαλλαγή.
Αύριο σκέπτομαι για Γκολφ και μασάζ μου το χρωστάει και μετά ήσυχα και οικογενειακά μαζί της. Οι επόμενες ημέρες μάλλον θα είναι δυναμικές μια και θα είναι οι τελευταίες της χρονιάς, το νέο έτος  θα είμαι στον Παράδεισο όπως και το 2009 και το 2008 καλά να είμαστε και του χρόνου με υγεία.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μερος τριτο..."Τελικα ολα τα πραγματα εχουν μια εξηγηση"...
Οταν στο 85 κερδιζεις 3-0 και στο τελος χανεις 4-3 στις καθυστερησεις,κατι "παιζει"...Η απο υπερβολικη σιγουρια η ομαδα χανει την αυτοσυγκεντρωση της (πραγμα δυσκολο ομως να φας 4 γκολ),η μπορει ας πουμε να εγινε κανενας τσαμπουκας και να απεβαλε ο διαιτητης 3-4 παιχτες σου.. ;)
Στη συγκεκριμενη περιπτωση,εγιναν τα αποκαλυπτηρια της ηλικιας της και ολα πια ειχαν την εξηγηση τους...
Απο "μοσχαρακι γαλακτος" μεχρι 22-23 χρονων,μας βγηκε "γρια κοτα" 32 ετων!!!..Εχει κανει κοινως "πολλα χιλιομετρα".. :grin:
Καλα να παθω...Αφου δε ρωτησα ηλικια απο την αρχη...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι για 32 δε τη κανεις με τιποτα...Κι ας εισαι "υποψιασμενος" επειδη οι Ταυλανδεζες μικροδειχνουν..Και αυτο γιατι η συγκεκριμενη εχει μια ιδιαιτεροτητα...ΔΕΝ ΕΧΕΙ παιδι!! (και αυτο βεβαια ειναι ΕΙΔΗΣΗ για 32χρονη Ταυλανδεζα)..και οπως θα ξερετε οι γνωστες,μολις κανουν παιδι οι γυναικες,αρχιζει το βυζι να περνει τη κατιουσα...Η συγκεκριμενη ομως το βυζι στον ουρανο..Θεοστητο,ολοστρογγυλο και αρκετο να σου γεμισει τη χουφτα...Και απο κορμακι?..το ωραιοτερο ΤΗΑΙ κορμακι που εχω πηδηξει..Αναμφησβητητα..Αδυνατο,αλλα οχι "μις ανορεξια",πιανεις μια μικρη "διπλα" στο στομαχι,δεν ειναι "φετες"..ειναι 42 κιλα..πολυ θηλυκο,με λεπτη μεση,υπεροχες καμπυλες και κωλαρακι τουμπανο...Σε προδιαθετει δηλαδη για σκισιμο..  :2funny:
Χτες το "ρεγουλαρισα" λιγο το μωρο και του ειπα στα ισα οτι δεν ειμαι "sex machine"...Δε λειτουργω με μπαταριες... :grin:...Ετσι το κοντερ εγραψε μονο 3..(2 το βραδυ συν ενα το πρωινο "κατουροκαβλατο")...
Σε 2 ωρες θα παω να το παραλαβω παλι απο το μασατζιδικο που τελειωνει τη δουλεια και θα εχουμε συνεχεια...
Για λεφτα βεβαια ουτε κουβεντα...Ειμαι "boyfriend"..(τρομαρα μου!!! :grin:)
Αλλα ΟΚ...Αυριο εχει ρεπο και θα παμε στο εμπορικο να το "ντυσω" και να του παρω κανα δωρακι...
Γιατι σεξοτουριστας ειμαι...Αλλα οχι "αχαριστος","λαμογιο","καβουριας-τσιπης" και "τζαμπα-γαμης"... ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πρεπει ν'αλλαξεις το nickname σου τωρα σε pouromaniac!  :2funny:

TAXIDIWTIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!!! Ειμαι νεος στο σαιτ αλλα διαβαζοντας αυτα που διαβασα νοιωθω λες κει ειμαι χρονια.
εγω πρωτη φορα στην Ταυλανδη πηγα φετος στις 11/01/2010 (4 φιλοι-ολοι πρωτη φορα)για 18 μερες- 2Βκκ 7 πουκετ και 9 σαμουι.
Αφου λοιπον εφαγα μια γερη κλιματολογικη-περιβαντολλογικη-πολιτισμικη και φυσικα σεξουαλικη "μπατσα"
αποφασισα να ξαναπαω....να βεβαιωθω οτι δεν ονειρευομουνα!!!
για αυτο την ξανακανω στις 22/2 για 13 μερες-μονος αυτην την φορα(θα με σκοτωσουν οι αλλοι 3!!) στην αρχη πουκετ και βλεπουμε
Αν κανενας συναγωνιστης παει εκεινο τον καιρο κατα πατονγκ μερια ας ειδοποιησει για να πιουμε καμια singha παρεα!!!
Να στε ολοι καλα!!!
:fuck2:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι