Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το όνειρο των Χριστουγέννων: Έξι χρονών ήμουνα περίπου όταν μου χαρίσανε ένα δώρο τα Χριστούγεννα, ένα τρενάκι, μεταχειρισμένο φυσικά, από κάποια φιλανθρωπική ένεκα φτωχικά τα χρόνια εκείνα. Ακόμα το θυμάμαι εκείνο το τρενάκι, ήταν και το πρώτο μου καλό παιχνίδι, έτρεχε και σε ράγες μάλιστα  με μπαταρίες, άντε τώρα να μάθω ποιος ήταν αυτός ο Άγιος Βασίλης που μου έδωσε τόση χαρά, ήρθε όταν κοιμόμουνα μου είπαν και το άφησε… σκεπτόμουν αργότερα πως θα προλάβαινε να μοιράσει τόσα δώρα σε όλα τα παιδάκια σε μια νύχτα μάλλον θα είχε βοηθούς, χιλιάδες βοηθούς, σκέψου λέει να είναι και κοριτσάκια… μπα μόνο στα παραμύθια γίνονται αυτά.
Να που μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκα μέσα σε ένα από αυτά τα παραμύθια, σε μια  χώρα που δεν είναι στο βορρά αλλά στα τροπικά και ζεστά μέρη της νοτιοανατολικής Ασίας. Εκεί  τη παραμονή των Χριστουγέννων βγαίνουν οι μικρές αγιοβασιλίτσες και μοιράζουν ευχές και πολλά χαμόγελα. Χιλιάδες κοριτσόπουλα στα μπαρ, στους δρόμους στα μαγαζιά στα κέντρα παντού, χαιρετάνε τραγουδάνε και εύχονται σε όποιον συναντήσουν Μέλι Κλίστμας .Όλα τα μέρη είναι στολισμένα, παίζουν και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια , αν και δεν ταιριάζει αυτή η γιορτή σε τέτοια μέρη παρόλα αυτά για μένα ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα μετά από εκείνα όταν πήρα το τρενάκι που μου είχε δώσει τόση χαρά, τώρα κατάλαβα γιατί μου άρεσε να ταξιδεύω με τρένα παλαιότερα και τώρα με αεροπλάνα…
          Ρεβεγιόν κάναμε σε Εστιατόριο της Second road είχε και ορχήστρα και τραγουδούσαν και χόρευαν κορίτσια Σάντα Κλάους σταλμένα  από τους επτά ουρανούς που τρέλαναν εμάς και όλους τους παλαβούς. Απόψε θα ερχόταν η Νεν από το Ισάν στο Hootys, είχα ένα μήνυμα από την Pron ένα μωρό που το γνώρισα πέρσι τον Μάρτη, επίσης έπαιζε και η αδελφή της Ναν  προξενιό της Aoy. Ξεκινήσαμε όμως με Happy a Ago-go μακράν το κορυφαίο, το κορίτσι με το νούμερο 80 ήταν όλα τα μπατ. Το φώναξα για ποτάκι, από κοντά ακόμα πιο όμορφη της προτείνω bar fine και  ντίσκο αλλά  αρνείται, μόνο δωμάτιο και st, για μία ώρα ζητούσε δύο χιλιάρικα όχι ότι δεν τα αξίζει αλλά ένεκα χορτάτοι εμείς τώρα, ψάχνουμε και λίγο ερωτικό νταλαβέρι όχι μόνο μπουμ-μπουμ τις είπα όχι ευχαριστώ με πόνο στη καρδιά, ίσως την ξαναδώ.
Αφήνω τους φίλους και τρέχω για το μωρό από το Ισάν που δεν έσκασε μουτράκι ακόμα , τηλεφωνώ στη Pron δεν απαντάει (έτσι γίνεται πάντα ) αργότερα με παίρνει αυτή αλλά δε απάντησα εγώ, η αδελφή της Ναν copy paste, της είπα  άλλη φορά οπότε τρέχω στη παρέα στη Lucifer Χριστουγεννιάτικα ήθελα παρέα με φίλους, οι γκόμενες ούτε τελειώνουν ούτε άκρη βρίσκεις. Καθίσαμε κοντά στην είσοδο και ελέγχαμε κάθε μουνάκι που έμπαινε , θεέ μου κάνε με πορτιέρη στη Lucifer για το υπόλοιπο της ζωή μου και ας μη με πληρώνουν… θα είμαι όμως  Απόστολος Πέτρος στην επίγεια είσοδο του Παραδείσου!!! Μπροστά μας λικνίζονταν τρεις σειρήνες στο ρυθμό των τελευταίων χιπ χοπ , δεξιά μας άλλες και πιο κάτω εκατοντάδες, πως να διαλέξεις, δύσκολο.. περνούσε και η ώρα, μία μικρή που μίλησα πιο κάτω δεν ήθελε να έρθει μαζί μου, αριστερά βλέπω μία ψηλή θεά, μανεκέν και βάλε, κανένας δεν τη πείραζε, αυτή χόρευε μόνη της, ο ένας φίλος θυμάται που της μίλησε τον Μάρτιο και ζήταγε πολλά,  και δεν πάω λέω τι θα χάσω, πλησιάζω και τη ρωτάω τα σχετικά πως τι λένε από πού κλπ-κλπ κάποια στιγμή μου λέει εν ψυχρώ πόσα τις δίνω, τι να πω και εγώ τι ρωτάω πόσα θέλει και ξαναρωτάει πόσα δίνω, δε κατάλαβα το παιχνίδι κοιτούσαν και κάτι περίεργοι δίπλα και ξενέρωσα, άσε που δεν είχα πιεί τίποτα, νεράκι μόνο. Τελικά η γκόμενα  δύσκολη και παράξενη, την άφησα και ξαναπήγα στη παρέα, παρακαλετό μουτρί ξινό μαμίσι… ένας νέος φίλος εν τω μεταξύ που γνώρισα απόψε έχει βγει γκολ, πίνει από το μεσημέρι και την έκανε για ύπνο.
Πάω και εγώ μαζί του, όχι για ύπνο βέβαια αλλά για κανένα γκόγκο, στο δρόμο βλέπω το πιο λαμπρό αστεράκι του γαλαξία με κόκκινο  φουστανάκι πόδια  ένα χιλιόμετρο το ένα , προσωπάκι φτιαγμένο από αρχαίο έλληνα γλύπτη, μαλλί ίσιο μαύρο και φωνούλα αγγελική … το μωρό το λέγαν Wan και ήταν…..lady boy, πλησίασα και μίλησα σε αυτό το πλάσμα , μπροστά της ένοιωθα εκστασιασμένος, με περιέργεια της έπιασα κουβέντα ήταν ευγενέστατη και καλομίλητη, με χαμόγελο ταπεινό αλλά και έκφυλο μαζί ,με μάγεψε και με παρέσυρε σε φαντασιώσεις κολασμένες, μου είπε ότι ήταν εγχειρισμένη αλλά κάποια στιγμή την έκανα πλαγίως, πάμε στα σίγουρα είπα στον εαυτό μου, η Wan με κοιτούσε λυπημένα να απομακρύνομαι.
    Κατευθύνθηκα στο Baccara και φώναξα τη φίλη μου την Πομ να μου πει τι παίζει, η ώρα πήγε επικίνδυνα δύο και μισή και ήμουν ακόμα σόλο, στο βάθος βλέπω την Joon με στήθος που έβγαζε μάτια, την κατεβάζω κάτω και γίνεται το δέσιμο και το κλείσιμο της βραδιάς ευτυχώς. Η μικρή ήταν είκοσι χρονών, μέτριο πρόσωπο μεγάλο στήθος για Ταυλανδή και πολύ άνετη, Αγγλικά αρκετά καλά αν και δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά σε μισή ώρα ήμασταν ήδη στο πεδίο βολής.Το μικρό ήταν φτιαγμένο αλλά εγώ καθόλου ,ίσως για αυτό και δε συντονιστήκαμε. Δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο, στο μαμίσι έπαιξε παθητικό ρόλο, ήταν βέβαια  μικρή και άπειρη ή βαριότανε…
Δε πειράζει όμως συμβαίνουν και αυτά δεν είναι όλες το ίδιο καλές, αποκοιμήθηκε και εγώ ευκαιρία για γράψιμο, φέτος με έπιασε μεράκι για λογοτεχνία και πώς να μη γίνει σε τέτοια χώρα και με τέτοιο ερωτισμό.Merry Christmas!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καπάκι η συνέχεια να φεύγουν και τα επεισόδια...

Ανήμερα Χριστουγέννων: Κατά τις δώδεκα ξυπνάει και ο φίλος και πάμε για Jomtien, απόλαυση και πάλι με δροσερό αεράκι να φυσάει και λίγο σχετικά κόσμο. Σήμερα τίμησα και μία πλανόδια πωλήτρια που πουλούσε θαλασσινά μεζεδάκια , χτύπησα και δύο μπύρες Singha ε Χριστούγεννα ήτανε..
Το βραδάκι νέα εξόρμηση, γεμίσαμε τα ρεζερβουάρ με thai food και βουρ για κάτω. Στη Νότια Πατάγια είχε γιορτή, καρότσια  και κιόσκια στα δεξιά της παραλιακής κάτω από τους φοίνικες  προσέφεραν  από λιχουδιές γλυκά και σουβενίρ μέχρι  και ρούχα παπούτσια κοσμήματα και ότι φανταστείς, σωστό πανηγύρι. Οι Ταυλανδέζες είναι πολύ χαρούμενες στις γιορτές μας, πιο πολύ γλεντάνε αυτές παρά εμείς, χαρά  παντού σε όλα τα μπαρ τα εστιατόρια, τους δρόμους είχε μουσική και χορό, οι μικρές Σάντα Κλάους έδιναν όλο τους το κέφι για να μας διασκεδάσουν.
Απόψε το πρόγραμμα ήταν σολαρία clubing. Ξεκινήσαμε με Pepermint Ago-go ,κορυφαίο με πολύ κόσμο και κορίτσια σωστές κουκλίτσες, επόμενος σταθμός Tonys Club μαγαζί καθαρά για ψωνιστήρι εκεί  συχνάζουν Τούρκοι, άραβες και τέτοιες φυλές, καθίσαμε λίγο χωρίς ποτά και μετά απέναντι όπου ήταν το μεγάλο πανηγύρι. Σε όλα τα μαγαζιά οι κοπελίτσες  χόρευαν σαν τρελές μέσα στο μπαρ, άλλες μας τραβούσαν και άλλες πετούσαν αφρό με σπρέι, συνηθίζεται στις γιορτές. Η ομάδα είχε ανεβασμένο ηθικό ο δε αρχηγός έδωσε τα ρέστα του ήταν ο κορυφαίος παίχτης. Αργότερα την κάναμε για Λούσιφερ δε γίνεται Χριστούγεννα χωρίς Λούσιφερ, πολλά μα πάρα πολλά κορίτσια κεφάτα και χαμογελαστά. Χτύπησα την Ον πανέμορφο και γλυκύτατο μωρό, ευγενικά μου είπε ότι απόψε μόνο χορό με φίλες  και να πάω να την βρω στο μπαρ Ο αύριο στη Soi 6, παράρτημα της κόλασης.  Πειράξαμε και μερικές άλλες αλλά δεν ήμασταν ακόμη για ζευγάρωμα. Η ώρα περνούσε και ακόμα μπαίνανε κοπέλες, καλά που χωράει τόσα μαμούνια…
Πάμε παρακάτω ώρα τρεις το πρωί και μας φαίνεται σαν έντεκα ακόμα, ανεβαίνουμε την Μαρίν Ντίσκο τρελοκομείο με δυνατή μουσική και άφθονο υλικό, απόψε είχε πολύ αντροπαρέα , ε γιορτές ήτανε. Χορέψαμε πολύ με πρώτο τον αρχηγό, η ώρα έτρεχε και το κέφι όλο και ανέβαινε , έφαγα και δύο χυλοπιττάκια από δύο κουκλίτσες χαλάλι μου, και κατά τις πέντε βρέθηκα με ένα άλλο μωρό αγκαλιά,(πως έγινε ούτε που θυμάμαι) .Ταξί και ξενοδοχείο , μου αρέσει που δήλωσα σολαρία απόψε αλλά φαίνεται με κυνηγάει η μαγεία της Ναν γιατί και αυτή Ναν τη λέγανε. Γλυκύτατη με μεγάλο πισινό και καμπύλες ετών είκοσι εννέα Γενέθλια 4 Ιανουαρίου. Είχε ήδη ανατείλει ο ήλιος όταν πέσαμε στο κρεβάτι, πολύ πλάκα και γέλιο έπεσε το πρωί (μεσημέρι δηλαδή ξυπνήσαμε) δε ξέρω αλλά είχα ανεβασμένη ψυχολογία αφού της πρότεινα να έρθει μπάνιο μαζί μου, και δέχτηκε με χαρά. Στις συντροφικές της υπηρεσίες ήταν άριστη , άνετη και θερμή, κοιμήθηκε σαν πουλάκι χωρίς να στριφογυρνάει όπως και εγώ, κάτσε καλά πολύ κούραση χτες πλην όμως το καλύτερο διήμερο Χριστουγέννων που πέρασα ποτέ.

Κατά τις μία πήραμε ταξί για παραλία Jomtien. H Nan δεν είχε μαζί της μπανιερά έτσι κι έτσι σπάνια βουτάνε οι κόρες εδώ, αλλά ήτανε πολύ μα πάρα πολύ καλή παρέα, είχε πολύ πλάκα και εγώ βέβαια χαρούμενος. Ήρθε και ο αρχηγός  παραλία και μας έφερε μαύρο σταφύλι από Τσιανγκ Μάη και χυμούς, το συνηθίζει αυτό να μας φέρνει καλούδια. Στις τέσσερις ήρθε ένα μικρό είκοσι χρονών με το μηχανάκι και την πήρε μαζί της για κομμωτήριο. Περάσαμε πολύ καλά και σήμερα, το βράδυ δε θα τη δω γιατί θα συναντήσω την Γκολφ μία πανέμορφη μασέρ φίλη μου από τα παλιά, κοινωνικές υποχρεώσεις… αλλά θα της τηλεφωνήσω αύριο αν με αφήσουν ήσυχο η Πρόν η Ον η Νεν και η Ουάν ξέχασα καμία; Α! την Λορ που αναμένεται από Ισάν… εκτός των άλλων χιλιάδων πειρασμών που καραδοκούν σε κάθε γωνιά σε κάθε στενό σε κάθε μπαρ και σε κάθε γκογκό. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου…

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
φτανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σταματαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
δεν αντεχω αλλο
θελω να παω να δουλεψω στην walking street,οδοκαθαριστης καλα ειναι ,
για ενα πιατο ρυζι με 2 γαριδες-τιγρεις,1 shinga και 1000 μπατ την ημερα ,οσα δηλαδη για ενα sort time....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια πως τα γραφετε ετσι γαμω την κουβα μου γαμω....

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Φιλε pagtao εχοντας διαβασει ολες τις ως τωρα περιγραφες σου,
νομιζω  πως τοση πολυ ομορφια και τοσο καλα αγγλικα απλως ΔΕΝ
υπαρχουν.
Στα υπολοιπα συμφωνω.

Συνεχισε.............

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παράθεση από ISG πρόσφατη αναφορά σε Μπανγκοκ μασαζ και μπάρες, για μια τελευταία ενημέρωση όσων επισκέπτονται την πόλη.

10 February: Arrived from Hong Kong on Air Asia. After checked into Majestic Suites, went to Nataree around 3pm. A lot of choice and they all look so young and yummy. I usually choose a girl in the fish tank for body massage and the service but tried a sideliner this time. Costed B2600, next to no service but a nice experience. Will not do it again, as I believe in service in massage palours. After dinner, went round Soi Cowboy; visited Dollhouse, Baccara (downstairs, a lot of great cute girls with bared bottoms; the mirrors on the bar tables were well used; the school girl look-alikes upstairs are naked with tiny skirts, looking great but are the B-team), Susie Wong and Shebas (good shows). Then went to Nana and visited Playskool & Rainbow (both very good) before returning to hotel next door.

11 February:Lunch and movie in Paragon Shopping Mall, then went to CP2 for a old fashioned body massage. The girls are oldish (but so am I). The service was as good as ever. All these body parts rubbing against each other is great. Costed B1800 plus B400 tips. Then went to  Rainbow4 (lots of Japanese look alike, thus full of Asian customers like me), Angelwitch, Spank (dark skinny girls) and Rainbow 3 (small but good selection of girls).

12 February: Lunch in Emporia (never wake up early enough for free breakfast at hotel), then movie at Paragon. Then went to Nana, visited Madarin (I prefer upstairs) and Playskool (found one girl I adored but she made no eye contact, so I gave up). Then visited Rainbow 3 (barfined Neat who is young and tight but looked darker in my room. Great ST for B600+B2000+drinks). One thing --- I do not usually finish the beers, which I considered to be entry tickets for the bars. Do not want to be too drunk for the enjoyment. I believe in sipping slowly and never finish one bottle of Singkha for the 30 minutes in a bar, which is enough to see all the girls.

13 February: Hight light of the trip today. Went to Menam Riverside (Ramada) for brunch. The Chinese restaurant is the best in town. But to get there, you need to take the skytrain to Saphan Taksin and then take the Ramada Hotel shuttle boat. Otherwise, the taxi ride will be B200+. Then visited Tulip right next to Thong Lo BST Station. It is really on Sukhumvit Road just after Soi 38. Pim from Ishan was a lovely small shapy girl, great and wild. I believe the other girls are similar, judging from other reports. Ordered a two-hour oil massage, thinking I shall finish in less than an hour but do not want to look cheap. A 1.5 hour oil massage costed only B200 less anyway. We bathed together, with a short BBBJ and a good rub on each other in the shower. Then she did an oil massage for me, and licked me all over. Then a long good BBBJ. From the start, she used the tools she possessed, using her hands, mouth and pussy to touch different parts of my body in waves, keeping the sensa!
tion coming. Then she lower her big tits into my mouth while fucking my fingers for ten minutes. Her contractions told me she came but may be she was a good actress. I did not care as I really enjoyed it. Then we fucked in different positions for 20 minutes before I came. I thought that was it and I still had 45 minutes left and I had enough sex for one night, esp. after the activities in the previous three nights (plus 5 nights in Dongguan a week ago; a different story). Anyway, she gave me a quick massage, then started stimulating my little brother again while repeating what she did in the first hour. I was hard again and we fucked and fucked until I could not take it anymore. Anyway, I could not shoot again. The cost was B800+1500+300 (tips). This is the best experience I have had for the 15 years I have been playing in Asia, Australia and South America. Pim's enthusiasm really did it for me. I prefer European girls but finding the enthusiasm will be difficult. South Ame!
ricans are great but similar. Chinese girls usually are a bit !
too rout
ined. Pim's enthusiasm was the best thing I have ever encountered; she behaved as if she really enjoyed it herself. She gave me her mobile number and I took a head shoot of her, with her approval.

Afterward, I did dinner in Soi 38. The hawkers there were great and cheap (20 satay sticks, one big Singkha beer, a Thai salad and shrimp fried noodle, all for B200; many other stands selling great dishes I could not try as I was full). Missed the fried flat rice noodle stand as he sold out early. Afterward, went to Soi Cowboy and visited Rawhide (shapy young girl, all naked), Lucky Star and Baccara (possibly the best).

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παιδες....ξερει κανείς που μπορώ να προμηθευτουμε νούμερο ταιλανδέζικο (μαζί με κάρτα)στην Πατάγια?και ποια είναι η ποιο καλή εταιρία?Την πρωτη φορά που κατεβήκαμε δεν το ξεραμε το σύστημα ΄΄κινιτο΄΄!!!!  :dancing: :dancing:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Happy DTAC kai 12call oi πιο δημοφιλεις  , ρίξε μια ματιά στα σαιτ τους για χρεώσεις.

Υπάρχει ανταγωνισμός και δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για σας παιδες....ξερει κανείς που μπορώ να προμηθευτουμε νούμερο ταιλανδέζικο (μαζί με κάρτα)στην Πατάγια?και ποια είναι η ποιο καλή εταιρία?Την πρωτη φορά που κατεβήκαμε δεν το ξεραμε το σύστημα ΄΄κινιτο΄΄!!!!  :dancing: :dancing:
Mε το που θα παρεις τις αποσκευες και βγεις,εχει διαφορα "κιοσκια" για συναλλαγμα,φαγητο και κανα δυο για κινητο...δινεις κινητο και σου περναει καρτα και μοναδες(499-799 αν δεν κανω λαθος)..Η 12call οσες φορες εχω χρησιμοποιησει δεν ειχα προβλημα..γεμιζεις μοναδες αν χρειαστει(που θα χρειαστει) στα 7/11...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Χρειάζεται προσοχή με τα κινητά σε ένα φίλο μου που δεν ήξερε και χρησιμοποιούσε το κινητό του, του κόστισε όσο τα αεροπορικά!
Του ήρθε ταμπλάς όταν γύρισε πίσω και του ήρθε ο λογαριασμός

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
To πλεονέκτημα της DTAC είναι πως μπορείς να καλέσεις Ελλάδα με μόνο 25 baht το λεπτό... Στο τελευταίο ταξίδι επέλεξα 12 call λόγω καλών συστάσεων και blackberry package... Οι χρεώσεις ήταν κατά τι πιο υψηλές!! ;)
Και τα δύο κιόσκια θα τα βρείτε στο αεροδρόμιο φτάνοντας sim card 99 baht και μετα όσο χρόνο θέλεις βάζεις

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
το βράδυ δε θα τη δω γιατί θα συναντήσω την Γκολφ μία πανέμορφη μασέρ φίλη μου από τα παλιά, κοινωνικές υποχρεώσεις… αλλά θα της τηλεφωνήσω αύριο αν με αφήσουν ήσυχο η Πρόν η Ον η Νεν και η Ουάν ξέχασα καμία; Α! την Λορ που αναμένεται από Ισάν… εκτός των άλλων χιλιάδων πειρασμών που καραδοκούν σε κάθε γωνιά σε κάθε στενό σε κάθε μπαρ και σε κάθε γκογκό. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου…
Pagtao
φιλεψε μας και καμμια φωτο
αν εχεις βεβαια διαθεσιμες
καντο λιγο σινερομαντσο βρε παιδι μου :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας λεβέντες και καλή Σαρακοστή, φάγαμε θαλασσινά; Eγώ αρκετά είναι και αφροδιασιακά τα άτιμα και πέφτει κομματάκι μακρυά η Walking Street... :fuck2:  :boobies:  :tits2:  :knockinb:

Δεν έχω σκεφτεί να στείλω φωτό για την ώρα δεν έχω και πολλές, η ομορφιά εξάλλου είναι υποκειμενική, επίσης οι περιγρραφές (που γράφτηκαν τότε) είναι επηρεασμένες από τη λίμπιντο και το γενικότερο ερωτικό κλίμα  :kissass: που παίζει κάτω όπως όλοι γνωρίζουμε  :tits:.

Αγγλικά αλήθεια δεν μιλάνε καθόλου,για αυτό και μία που γνωρίζει κάτι παραπάνω είναι περίπτωση και την αναφέρω σαν ''καλά Αγγλικά''  να τα πει κανείς τέλος πάντων. Ομως μιλάνε δε μιλάνε οι Τραπεζικοί τους λογαριασμοί γεμίζουν με μπατ, δικά μας και άλλων customer... :grin:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας λεβέντες και καλή Σαρακοστή, φάγαμε θαλασσινά; Eγώ αρκετά είναι και αφροδιασιακά τα άτιμα και πέφτει κομματάκι μακρυά η Walking Street... :fuck2:  :boobies:  :tits2:  :knockinb:

Δεν έχω σκεφτεί να στείλω φωτό για την ώρα δεν έχω και πολλές, η ομορφιά εξάλλου είναι υποκειμενική, επίσης οι περιγρραφές (που γράφτηκαν τότε) είναι επηρεασμένες από τη λίμπιντο και το γενικότερο ερωτικό κλίμα  :kissass: που παίζει κάτω όπως όλοι γνωρίζουμε  :tits:.

Αγγλικά αλήθεια δεν μιλάνε καθόλου,για αυτό και μία που γνωρίζει κάτι παραπάνω είναι περίπτωση και την αναφέρω σαν ''καλά Αγγλικά''  να τα πει κανείς τέλος πάντων. Ομως μιλάνε δε μιλάνε οι Τραπεζικοί τους λογαριασμοί γεμίζουν με μπατ, δικά μας και άλλων customer... :grin:
Ε ρε γελια, μαρεσει στη Λουσιφερ ξερεις εκει που καλησπεριζει προλογιζοντας ο singer...
σε αψογη αμερικανικη αργκο, που για να τον καταλαβη κανεις πρεπει να εχει ζησει Αμερικη και η φαση επεται χαχαχουχα απο κατω και παλαμακια οι γκομενες λες και καταλαβαν τα ουφα τι ειπε ο τυπος.
Ενα αλλο θεμα παλι ειναι τα τιλακ, χθες ειχα συζητηση με δυο τρανες γκομενες της ws οποιος δεν γνωριζει τι σημαινει τρανες του λεω, τρανες ειναι οι γκομενες που περπατανε
χωρις να γυριζουν να βλεπουν δεξια/αριστερα παρα μονο ευθεια και λιγο πανω, ντυνονται δε πολυ εντυπωσιακα.
Αυτες ειναι ισως απο τις πιο παλιες στο κουρμπετι, λοιπον μου λεει η μια, εγω εχω 6 εμβασματα το μηνα η αλλη δε 4 το μηνα και μαλιστα μου ειπε και τις λατσιονες.
Υραρχουν τιλακ εδω που το εχουν αναγαγει σε επιστημη το μηνηαιο και μαλιστα ειναι οι περισσοτερες που μπενοβγαινουν στα διαφορα club.
Μου εδειξαν ενα πιπινι που κραταγε απο χερακι ενα θυμα, αυτη εχει πανω απο δεκα εμβασματα το μηνα!
Εν κατακλειδι, δεν υπαρχει τιλακ εδω, αν θελεις μπορεις να εχεις αλλα θα το πληρωσεις καποτε ερημην και μαλιστα ακριβα.
Το εχωμε ξαναπει εξαλλου οτι την καρδια εδω την εχουν ακροδεξια.
Ας προσεξουν οι νεοφερμενοι και οι παλαιοτεροι λογω της  μεγαλης μου πειρας στην Ασια
με πανω απο 3 δεκαετιες, οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους... :fuck2:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρόεδρε καλημέρα είσαι και ο μπουμμπούμ της ενημέρωσης, αυτό με τα εμβάσματα με χαλάει λίγο αλλά έτσι είναι για αυτό και μερικές ωραίες παλιές με αγνοούν όταν πάω κάτω. Εγώ έμβασμα γιοκ και ποτέ φυσικά,αλλά πολλές τώρα πια έχουν ξεφύγει και εκτός που βοηθάνε τη φαμίλια τους χτίζουν και σπίτι στο Ισάν ή όπου θέλουνε καλά είναι τα κορίτσια, αφού μπορούν,μη ξεχνάμε και τι τραβάνε όμως με όλους μας και πόσο καλές είναι...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή μαμίστε πληρώστε τελειώσατε...ούτε τιλάκ ούτε ντάρλιν και πάμε για επόμενο στόχο...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ε ρε γελια, μαρεσει στη Λουσιφερ ξερεις εκει που καλησπεριζει προλογιζοντας ο singer...
σε αψογη αμερικανικη αργκο, που για να τον καταλαβη κανεις πρεπει να εχει ζησει Αμερικη και η φαση επεται χαχαχουχα απο κατω και παλαμακια οι γκομενες λες και καταλαβαν τα ουφα τι ειπε ο τυπος.
Ενα αλλο θεμα παλι ειναι τα τιλακ, χθες ειχα συζητηση με δυο τρανες γκομενες της ws οποιος δεν γνωριζει τι σημαινει τρανες του λεω, τρανες ειναι οι γκομενες που περπατανε
χωρις να γυριζουν να βλεπουν δεξια/αριστερα παρα μονο ευθεια και λιγο πανω, ντυνονται δε πολυ εντυπωσιακα.
Αυτες ειναι ισως απο τις πιο παλιες στο κουρμπετι, λοιπον μου λεει η μια, εγω εχω 6 εμβασματα το μηνα η αλλη δε 4 το μηνα και μαλιστα μου ειπε και τις λατσιονες.
Υραρχουν τιλακ εδω που το εχουν αναγαγει σε επιστημη το μηνηαιο και μαλιστα ειναι οι περισσοτερες που μπενοβγαινουν στα διαφορα club.
Μου εδειξαν ενα πιπινι που κραταγε απο χερακι ενα θυμα, αυτη εχει πανω απο δεκα εμβασματα το μηνα!
Εν κατακλειδι, δεν υπαρχει τιλακ εδω, αν θελεις μπορεις να εχεις αλλα θα το πληρωσεις καποτε ερημην και μαλιστα ακριβα.
Το εχωμε ξαναπει εξαλλου οτι την καρδια εδω την εχουν ακροδεξια.
Ας προσεξουν οι νεοφερμενοι και οι παλαιοτεροι λογω της  μεγαλης μου πειρας στην Ασια
με πανω απο 3 δεκαετιες, οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους... :fuck2:
πεστα φιλε να γεινουν οι προσγειωσεις-προσθαλασσωσεις ανωμαλες και μη και να σκασουν τα ροζ συνεφακια....το μπολιγουντ ο.κ αλλα και η πραγματικοτητα πικρη και ακριβη..

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ειναι ρε παιδια τα πραγματα δεν αλλαζουν εδω, τωρα χρονια μιλαμε αυτη η νοοτροπια
και μαλιστα οι καινουργιες αφωμειωνουν γρηγοροτερα τον τροπο της οικονομας.
χθες ενα παραδειγμα μονο, ημουν Lucifer ωρα 2, αν εβλεπες ποσες καριολες μιλαγαν στα κινητα μεσα σε τοση βαβουρα ειναι απιστευτο, δεν μπορει να μιλανε με τη μαμα τετοια ωρα.
Μου εδειξε το κινητο της μια τρανη και ειχε απο της εννια μεχρι της μια, 11 μυνηματα τα
8 απο εξωτερικο.
Συμπερασμα οι γυναικες στη Ταιλανδη ειναι σαν τις γαριδες.
Οσο ειναι φρεσκες τις κοιτας, αμα τις ψησεις τις μαμας και αμα τις βαρεθεις τις πετας.
Αυτο το αφιερωνο στο φιλο μου τον Γιαννη, που παρολα τα προβληματα της υγειας του ταξιδεψε μεχρι εδω Πατταγια για να κλαψει λεγοντας μου ποσο ομορφα περναει εδω κατω...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμπερασμα οι γυναικες στη Ταιλανδη ειναι σαν τις γαριδες....

γαρίδες...χμ χμ... μήπως υπονοείς κάτι; :think:

Ανάβεις φωτιές ανάβεις κι όλα τα καις
και πίσω σου αφήνεις πληγωμένες καρδιές...
                 :headbang: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom