rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Που βρισκεται αυτο το μασατζιδικο αγαπητε?
διαβασε το προηγουμενο μου post.
Που βρισκεται αυτο το μασατζιδικο αγαπητε?
Θα μας πεις τωρα κανενα καλο μερος στην ΒΚΚ για τα γουστα τα δικα μας?
Αμα διαβασει τις περιγραφες του Rafman θα δειξει κατανοηση. Ελπιζω στις 15 μερες που θα μεινω στην Μπανγκοκ να μπορεσω να ανακαλυψω καποια πραγματα. Βεβαια θα προσπαθησω να μην μπλεξω σε καταστασεις GFE.Ξερω ο πιπινο θα φρικαρει παλι, αλλα εγω και ο κωλογερος εχουμε ξηγηθει (σε αλλο θρεντ) οτι δεν κυνηγαμε τα πιπινια του γαλακτος, προτιμε τα σταβλισια λογω performance.
μακρύ κορακίσιο μαλλί,
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Συνάδελφε rafman έχουμε το όνομα ή το μέρος του μασατζίδικου που δουλέυει το milf?
Κοίταξα σε προιγούμενο post σου όπως είπες σε άλλο συναγωνιστή άλλα δεν το εντόπισα
Μας έφτιαξες πρωινιάτικα και μην σου πω σε 25 μέρες που κατεβαίνω θα βάλω το gps να το βρει αυτό το milf
Σε όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Βαλεντίνοι
HAPPY VALENTINE'S DAY και σε σας Rat,Pom,Wan,Nan,Nen,Miau,Pin,Nid και φυσικά Kung και ας με απατάτε διαβολάκια...
σημερα HAPPY VALENTINE'S DAY γινοτανε της ποπης στην παταγια, τα μωρακια και τα περισσοτερα μπαρ στα σογια ειχαν events οι λουλουδουδες κανανε χρυσες δουλειες..χεχε
οπου και αν πηγαινες σου κολλαγανε καρδουλες στο στηθος....
Αντε και χρονια πολλα στους ερωτευμενους..
ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΙΛΑΚ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΑΓΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΒΟΥΔΑΣ
παω νανι τωρα... γιατι ζημερωσε για τα καλα, ειναι 7:30 το πρωι και η μερα δεν εχει νοημα για μενα
Εσυ βρε Ραφμαν σε αλλα ποστς ησουν "πατρις-θρησκεια-οικογενεια". Τωρα πατρις εγινε η Παταγια, θρησκεια εγινε ο Βουδας, και οικογενεια εγινε το τιλακ
Να περάσω μια βόλτα δηλαδή να μάθω να νεότερα κουτσομπολιά ;;
Λάκη τελικά δε σε προλαβαίνω κάτω ε; Επιστρέφεις πριν τις 22/3 ;
Θα είναι κανένας δικός μας κάτω εκείνο τον καιρό ( 22/3 με 3/4 ) ;;
Συγνώμη φίλε, αλλά πρέπει να είσαι ειδική περίπτωση εσύ, δεν εχω ποτέ ξαναδιαβάσει κανένα τέτοιο ποστ, καποιος να σπάζετε ότι σε μία ντίσκο είναι γεμάτο, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες, αυτό αγγίζει τα όρια της ανωμαλίας από την ανάποδηΚαι σπαζομαι να μπαινω μεσα στη ντισκο και να βλεπω εκατονταδες γκομενες, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες κλπ κλπ...
...καποιος να σπάζετε ότι σε μία ντίσκο είναι γεμάτο, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες...