Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Θα μας πεις τωρα κανενα καλο μερος στην ΒΚΚ για τα γουστα τα δικα μας?

Μπανγκοκ δεν εχω τσιλιμπουρδισει πολυ, γιατι παντοτε ειχα μαζι μου τιλακ απο το Ισααν. Το κλασικο στην Μπανγκοκ ειναι η περιοχη Νανα, και το αλλο που θα σου συνιστουσα ειναι το Beergarden στην σοι 7 της Sukumwit, που ειναι πολυ κοντα στο Νανα (2 λεπτα με τα ποδια), οπου ειναι στεκι φριλανσερουδων, οι οποιες μεν εχουν στο κοντερ καποια χιλιομετρα, αλλα λογω αυτου, εχουν και πολλη εμπειρια. Και κατι αλλο που ισως πολλοι δεν το εχουν συνειδητοποιησει ακομη: Οι τιμες στην Μπανγκοκ ειναι ανω του διπλασιου της Πατταγιας. Ξερω ο πιπινο θα φρικαρει παλι, αλλα εγω και ο κωλογερος εχουμε ξηγηθει (σε αλλο θρεντ) οτι δεν κυνηγαμε τα πιπινια του γαλακτος, προτιμε τα σταβλισια λογω performance.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
35 και σήμερα ...
Οι τελευταίες περνάνε πιο δύσκολα , ούτε να περίμενα ροζαλία από τον στρατό ...
Έχουμε και τα παιδιά να μας στέλνουν τα κατορθώματα τους από το μέτωπο ... 
Έχουμε και τα δικά μας τα κορίτσια να μας βγάζουν την πίστη και στο κρεβάτι τελικά(άααααααμα τα καταφέρουμε και τις πάμε ως εκεί) να αποδεικνύονται kinder (δυσάρεστη) έκπληξη...
Έχουμε και συναγωνιστές να γυρνάνε πίσω με το χαμόγελο του ευτυχισμένου μαλάκα ...
Έχουμε και συναγωνιστές που φεύγουν πιο νωρίς από μας για το μέτωπο...

Δε περιγράφω άλλο , πάω για ύπνο

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω ο πιπινο θα φρικαρει παλι, αλλα εγω και ο κωλογερος εχουμε ξηγηθει (σε αλλο θρεντ) οτι δεν κυνηγαμε τα πιπινια του γαλακτος, προτιμε τα σταβλισια λογω performance.
Αμα διαβασει τις περιγραφες του Rafman θα δειξει κατανοηση. Ελπιζω στις 15 μερες που θα μεινω στην Μπανγκοκ να μπορεσω να ανακαλυψω καποια πραγματα. Βεβαια θα προσπαθησω να μην μπλεξω σε καταστασεις GFE.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Συνάδελφε rafman έχουμε το όνομα ή το μέρος του μασατζίδικου που δουλέυει το milf?
Κοίταξα σε προιγούμενο post σου όπως είπες σε άλλο συναγωνιστή άλλα δεν το εντόπισα
Μας έφτιαξες πρωινιάτικα και μην σου πω σε 25 μέρες που κατεβαίνω θα βάλω το gps να το βρει αυτό το milf

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Βαλεντίνοι
HAPPY VALENTINE'S DAY και σε σας Rat,Pom,Wan,Nan,Nen,Miau,Pin,Nid και φυσικά Kung και ας με απατάτε διαβολάκια...

Συνημμένα

• gdpit_com_63508938_455.gif
    gdpit_com_63508938_455.gif
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 17

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συνάδελφε rafman έχουμε το όνομα ή το μέρος του μασατζίδικου που δουλέυει το milf?
Κοίταξα σε προιγούμενο post σου όπως είπες σε άλλο συναγωνιστή άλλα δεν το εντόπισα
Μας έφτιαξες πρωινιάτικα και μην σου πω σε 25 μέρες που κατεβαίνω θα βάλω το gps να το βρει αυτό το milf

προς ολους τους Συναγωνιστες

καλημερα σας απο παταγια.. καταρχην

το μασατζιδικο ειναι στη στη soi honey inn,

η σοι honey inn ειναι ακριβως πανω απο την soi 10 & second road προς τα πανω.

το μασατζιδικο ειναι το Honney Inn βρισκετε περιπου στην μεση και λιγο πιο πανω.

τριγυρο ειναι πολλα αλλα μασατζιδικα.

εχει πολλα μουνια και καλα, και πιπινια αλλα αυτα αλαζουν συχνα,αλλα καποιο θα σας αρεσει σιγουρα..χεχεχε

το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να φορτωσετε μασατζου οχι μονο απο αυτο αλλα γενικα γιατι συνηθως εχουν προβλημα με το αφεντικο ακομη και αν εχουν τελειωσει την δουλεια.

μην τις καψετε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   :s&m_3:

ΤΙP: πηγαινετε σε αυτο ή σε οποιοδηποτε αλλο διαλεξτε αποια γουσταρετε, καλο ειναι να το κανετε απο την αρχη καντε ενα απλο oil, tai, aroma και διαπραγματευτητε το στο παραβαν.

παιζει και ο παραγοντας να σας γουσταρει λιγο η μασατζου..

παντως σε γενικες γραμμες δεν ειναι δυσκολο να βαλετε γκολ.

Αντε ο ΒΟΥΔΑΣ μαζι σας.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σε όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Βαλεντίνοι
HAPPY VALENTINE'S DAY και σε σας Rat,Pom,Wan,Nan,Nen,Miau,Pin,Nid και φυσικά Kung και ας με απατάτε διαβολάκια...

σημερα HAPPY VALENTINE'S DAY γινοτανε της ποπης στην παταγια, τα μωρακια και τα περισσοτερα  μπαρ στα σογια ειχαν events οι λουλουδουδες κανανε χρυσες δουλειες..χεχε
οπου και αν πηγαινες σου κολλαγανε καρδουλες στο στηθος....

Αντε και χρονια πολλα στους ερωτευμενους..

ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΙΛΑΚ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΑΓΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΒΟΥΔΑΣ

παω νανι τωρα... γιατι ζημερωσε για τα καλα, ειναι 7:30 το πρωι και  η μερα δεν εχει νοημα για μενα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα HAPPY VALENTINE'S DAY γινοτανε της ποπης στην παταγια, τα μωρακια και τα περισσοτερα  μπαρ στα σογια ειχαν events οι λουλουδουδες κανανε χρυσες δουλειες..χεχε
οπου και αν πηγαινες σου κολλαγανε καρδουλες στο στηθος....

Αντε και χρονια πολλα στους ερωτευμενους..

ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΙΛΑΚ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΑΓΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΒΟΥΔΑΣ

παω νανι τωρα... γιατι ζημερωσε για τα καλα, ειναι 7:30 το πρωι και  η μερα δεν εχει νοημα για μενα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εσυ βρε Ραφμαν σε αλλα ποστς ησουν "πατρις-θρησκεια-οικογενεια". Τωρα πατρις εγινε η Παταγια, θρησκεια εγινε ο Βουδας, και οικογενεια εγινε το τιλακ :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εσυ βρε Ραφμαν σε αλλα ποστς ησουν "πατρις-θρησκεια-οικογενεια". Τωρα πατρις εγινε η Παταγια, θρησκεια εγινε ο Βουδας, και οικογενεια εγινε το τιλακ :2funny:

Aυτο που λες δεν αλλαζει κατι..
ελευθερο παιδι ειμαι. :uglystupid: :uglystupid:

και περυσι παταγια ημουνα.. οσο για την θρησκεια εχω και αστερακια *******

αλλα μελετα με καλυτερα.. :uglystupid:

παντως αν το θελεις, αισθανομαι και τεκνο του ΒΟΥΔΑ  :uglystupid:

δεν ειναι ωρα και το θρεντ καταλληλο για να στο εξηγησω τωρα.

απο 10 μαρτιου..και μετα.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ραφμαν δικαιολογήσε  απολυτα

Βουδας  Power

Συνημμένα

• index.php (4).png
    index.php (4).png
    167,5 KB · Εμφανίσεις: 20

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενα ομορφο πρωινο μηνυμα στο κινητο μου:

baby happy valentine
i miss u very much
i think of u a lot
want to be with u
i love u darling
big kiss for u

:grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες απο Πατονγκ...
Εδω γινεται "του αιδιου η πανηγυρις"..Μιλαμε για μιλιουνια..Ειχα 3 χρονια να ερθω high season και ειχα ξεχασει πως ειναι η Μπανγκλα "φισκα"..
Τωρα απο ποιοτητα..Σαφως ανεβασμενη απο τον Αυγουστο που ηταν απογοητευτικη η κατασταση..Κυκλοφορουν αρκετα αξιογαμητα,αλλα οι τιμες εχουν παρει την ανιουσα...Το 2χιλιαρο για σορτ ειναι σχεδον στανταρ (για τα "του γαλακτος") και με παζαρι πεφτει στο 1500αρι με κοπο..Αν και το παζαρι σε τετοια περιοδο ειναι πολυ δυσκολο..Γιατι σταματας το καλο το μωρο στο δρομο για να του μιλησεις και περιμενουν απο πισω σου σα λιονταρια αλλοι 2-3 να στο αρπαξουν...Αν του αρχισεις τα παζαρια,νομιζεις θα κατσει?..Καποιος θα βρεθει να του τα δωσει..Παει λοιπον στον επομενο...Βεβαια βρισκεις και με χιλιαρικο,αλλα οχι "του γαλακτος"...
Βεβαια ποτε δε μπορεις να ξερεις σιγουρα την ηλικια και τι θα σου βγει...Χτες τσιμπησα ενα πιπινακι,που ο κολλητος (αβγαλτος στα της Ταυλανδης),με προειδοποιησε οτι μπορει να ειναι ανηλικο..."Αυτο ειναι σα 12χρονο ρε μου λεει!!!"...Αποτελεσμα?..Ηταν 27 χρονων απο Μπανγκοκ και "το πηγαινε καλα το γραμμα" στο κρεββατι γιατι εκανε πολλα κολπα...Οταν εμαθα βεβαια την ηλικια της ξενερωσα και ενω ειχα αποφασισει τετοιο κουκλακι να το κρατησω λονγκ,του εριξα ενα μανικι και το εστειλα (απο μεγαλοψυχια),για να παει να τσιμπησει αλλο ενα σορτ και να κονομισει...Αλλωστε ημουνα και χορτασμενος γιατι ειχα ριξει αλλο ενα το απογευμα σε ενα μασατζιδικο και ειπα να μην υπερβαλω πρωτη μερα,λογω και της κουρασης του ταξιδιου..
Επειδη εχει γενικα πολυ κοσμο (για αυτο και η δυσκολια μου να βρω ξενοδοχειο),ολα τα στεκια ειναι γεματα...Και η hollywood και η Tiger και η TaiPan...
Γενικα παντως πολυ ταλαιπωρια ρε μαγκες...Πολυ κοσμος..Οπου πας γινεται χαμος...Πας στο εστιατοριο να φας και περιμενεις μιση ωρα...
Αυγουστο και παλι Αυγουστο...Λιγος κοσμος,ανεση και τιμες 50-60% κατω στα ξενοδοχεια και 20-30% σε ολα τα αλλα..
Τελος κατι που δε γουσταρω ειναι οτι η Πατονγκ τωρα εχει πολλους τουριστες εκτος απο σεξοτουριστες...Και σπαζομαι να μπαινω μεσα στη ντισκο και να βλεπω εκατονταδες γκομενες,Αυστραλες,Αγγλιδες,Ισραηλινες,Ρωσσιδες κλπ κλπ...Οπως βεβαια και γερους και οικογενειες με παιδια...Θελω να μπορω να κανω απροσκοπτα το καμακι μου και να μη μπλεκουν στα ποδια μου αυτοι... :grin:
Αυτα για την ωρα χαιρετισμους απο τη χωρα του χαμογελου...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Να περάσω μια βόλτα δηλαδή να μάθω να νεότερα κουτσομπολιά ;;
Λάκη τελικά δε σε προλαβαίνω κάτω ε; Επιστρέφεις πριν τις 22/3 ;
Θα είναι κανένας δικός μας κάτω εκείνο τον καιρό ( 22/3 με 3/4 ) ;;

φιλε δυστυχως δεν θα παω!!!με ‘βισματωσανε‘ στην δουλεια και το ακυρωσα το ταξιδι!!! :'( :'( :'( :'( :'(
θα συναντησεις τον Fysarmonika........στειλτου μυνημα
Καλα να περασεις

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Και σπαζομαι να μπαινω μεσα στη ντισκο και να βλεπω εκατονταδες γκομενες, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες κλπ κλπ...
Συγνώμη φίλε, αλλά πρέπει να είσαι ειδική περίπτωση εσύ, δεν εχω ποτέ ξαναδιαβάσει κανένα τέτοιο ποστ, καποιος να σπάζετε ότι σε μία ντίσκο είναι γεμάτο, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες, αυτό αγγίζει τα όρια της ανωμαλίας από την ανάποδη :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...καποιος να σπάζετε ότι σε μία ντίσκο είναι γεμάτο, Αυστραλες, Αγγλιδες, Ισραηλινες, Ρωσσιδες...

Θεωρητικά έχεις δίκιο συνάδελφε, και ποιός δε θέλει να είναι γεμάτα γυναίκες, αλλά το έχω νιώσει και εγώ αυτό, να μωρέ εμείς θέλουμε στα clubs να έχει μόνο τα δικά μας πιπίνια, οι άλλες φαλάνγκ κάνουν μαλακίες, μεθάνε κλπ ανεβαίνουν πάνω μαζί με τα μωρά στα γκογκό και ξενερώνω. Ασε που πολές φορές δε παραγέλουν ποτό ενώ εμάς μας παρακολουθούν συνεχώς. Βέβαια είναι ελεύθερερες να πάνε όπου θέλουν και να γλεντίσουν όπως αυτές θέλουν, τι να κάνουμε ευτυχώς και η low season στην οποία εγώ όμως δεν μπορώ να πάρω άδεια...Καλή συνέχεια

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ατιμε πιπι, γαμα την ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ  που θα βρεις μπροστα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom