o Pagtao έγινε Butterflao...
Συνεχίζω τα επεισόδια όπως καταγράφησαν τότε τις ένδοξες σιροπιαστές νύχτες στη Πατάγια
22 του Δεκέμβρη:Το μεσημεράκι πήγαμε για μπάνιο στο Jomtien beach η θάλασσα αρκετά καλή με λίγο κυματισμό και καθόλου κόσμο. Περάσαμε πολύ ωραία για τετράωρο, χρειάζεται και η ανδρική παρέα να λέμε τις μαλακίες μας και να κάνουμε όνειρα για νέες εξορμήσεις μέχρι και Φιλιππίνες οργανώνουμε για του χρόνου, σιγά ρε μαμίκοι μη χορτάσαμε όλη τη Ταυλάνδη και πάμε να μαμίσουμε την πάσα Ασία, Ελληνάρες αξερευνητές και αρχιμαμιάδες.!!
Είχαμε πρόγραμμα για θαλασσινά από νωρίς, έτσι βρεθήκαμε στο Marine Restaurant στα ενδότερα της Walking Street.Από ψάρι ψημένο σε μπανανόφυλλο με διάφορα αρωματικά, μέχρι και καβούρια, γαρίδες και οστρακοειδή είχε το μενού. Αφού την κάναμε ταράτσα ξεκίνησε ο αγώνας, το πρόγραμμα θα είχε και Gogos αλλά και Bear Bars.Στάση πρώτη το Living dolls, νεράκι παρήγγειλα και απόψε λόγω αντιβίωσης είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Ήρθε ένα ψηλό μωρό στον ένα παίχτη και μία χόστες στον άλλο, σε μένα ένα άλλο μωρό που το είχα πάρει πέρυσι αλλά το έδιωξα ευγενικά , την είχα κεράσει και προχτές, κάποια στιγμή εντοπίζω μία με φοβερό και έκφυλο πέδιλο, πήγα και την τράβηξα να κάτσει μαζί μου, πολύ καλό σώμα λίγο έχανε στο πρόσωπο, αλλά ευγενέστατη και με καλά αγγλικά, την έλεγαν… ξέχασα και ήταν 24 χρονών, δεν ψωνίσαμε όμως. Ήταν αρκετά νωρίς, ψοφάμε για τσάρκες και κυνήγι αν μη τι άλλο .Στο δρόμο, τον πεζόδρομο δηλαδή, γίνεται παιχνίδι για όλα τα γούστα , τραβέλια, λεσβίες, κανονικές κοπέλες και μη, όλες και όλοι ψάχνονται, μπορείς να σταματήσεις οποιανδήποτε. Σε λίγο τρακάρουμε με ένα θεόμουτρο, ψηλή πανέμορφη με καυτό σορτσάκι όλο χαμόγελο, βρε τσα παη νάη βρε κουν τσου αρράη, τίποτα χαζογελούσε, της λέω πάμε ντίσκο Λούσιφερ κοντοστέκεται μιλάει με την κολλητή της ένα κοντοπούτανο μπουκιά και συχώριο. Δεν βοήθησαν και οι συμπαίκτες τελικά την χάνω πιο κάτω την σταματάει ένας άλλος φαλάνγκ αλλά τίποτα την περιμένω ξανά, έρχεται την σταματάω την αρπάζω από το χέρι και της λέω στο αυτί You beautiful , I like you, we go Disco together ,αυτές συνήθως καταλαβαίνουν τι θέλουμε και μετά σου λέει και πόσα baht θέλει αν είναι τέτοια, αέρα, χυλόπιτα πρώτη , είπε no thank you ευγενικά και την έκανε, ακόμα την σκέπτομαι. Στάση δεύτερη σε bear bars στη καινούρια πιάτσα που άνοιξε στη WS καμιά δεκαριά μπαράκια μαζεμένα, ένα σωρό μωρά να φωνάζουν να τις προτιμήσουμε, καθίσαμε σε ένα για ένα ποτό, κάτι πήγε να γίνει αλλά έλειπε το κλικ. Μόλις φεύγαμε ήρθαν και άλλα μωρά στο μπαρ, βλακεία μας, δύο ήταν σκέτη αμαρτία. Επόμενος σταθμός το Happy A-gogo, ιστορικό μαγαζί που το έχω τιμήσει δεόντως, πιο πριν είχα πει σε μία στο έξω μπαρ ότι θα την πάρω σε 10 λεπτά, νόστιμη κοπέλα, αλλά όταν βγήκαμε άλλαξα γνώμη α ρε Πατάγια με τις ατέλειωτες αμαρτίες σου. Στο Γκόγκο είχε αρκετά ωραία μωρά αλλά δεν πήραμε .Με αυτά και αυτά όμως περνάει η ώρα και είμαι ακόμα σόλο, χε χε τι τις έχω τις φίλες μάμασαν και σερβιτόρες, καληνυχτίζω τους συμμάχους και τρέχω για το μπαρ, εκεί είχα ήδη πει στην Οη να μου κλείσει ένα καλό ,ή να κρατήσει αιχμάλωτη την Ναν έτσι και έγινε. Η μικρή ήταν και απόψε κουκλί , μεγάλα χείλη και μακρύ κορακίσιο μαλλί, χαιρετάω τις φιλενάδες και χεράκι με το μωρό για Τaxi και ξενοδοχείο η ώρα ήταν ήδη μία και μισή. Αφού έγινε και το σχετικό παρτάκι με μουσική slow (είμαι οργανωμένος με πολλά mp3) ένα ποτό (Bacardi Breezes Lemon) το αγαπημένο μου, η μικρή ήπιε το ίδιο, και το χαμόγελο της έγινε πιο πλατύ…βουρ για..χε χε απόψε κατευθείαν χωρίς ντουσάκι , έτσι κι έτσι μοσχοβολάνε τα μωρά, τι ντους και μαλακίες.Την Ναν δεν την είχα χορτάσει τη προηγούμενη φορά, τις άλλες μέρες είχε ρεπό και εγώ ήμουν butterfly. Απόψε όμως την είδα και με τα εσώρουχά της κόκκινα σαν τη φωτιά, δεν ήθελα να τις τα βγάλω, την άρπαξα και άρχισα να τη φιλάω, να τη χαϊδεύω και να μη τη χορταίνω, κάποια στιγμή πέρασα και στο κυρίως πιάτο, όπως ήταν με τα hot της εσώρουχα, ήταν απίθανο ξανά αυτό το μωρό , πολύ θηλυκό και παθιάρικο, γλυκύτατο πρόσωπο, και τέλειο δέρμα. Συγχρονίστηκε λες και ήμασταν ερωτικοί σύντροφοι μήνες, απολάμβανε τον σεξ με κινήσεις μαγικές και αρμονικές. Το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι στη φωλιά του, πάνω στο πιο ψηλό και πιο όμορφο δέντρο του Παραδείσου και το πρωί για άλλη μία φορά ξύπνησα και δεν ήμουν στην Ελλάδα ευτυχώς, αλλά μέσα στο όνειρο, και το πιο σημαντικό ένας άγγελος βρισκόταν δίπλα μου και μου χαμογελούσε, Sabaidee tilak, γειά σου ρε Ναν, πού δύναμη να αντισταθείς σε τέτοιο πρωινό πειρασμό, ξανά μανά στον αγώνα… κατά τις δώδεκα σηκωθήκαμε πια από το κρεβάτι ή και με άλλα λόγια πεδίο μάχης. Αφού ετοιμάστηκε την πλήρωσα, χαλάλι της, με ευχαρίστησε και άνοιξε την πόρτα μου. Την αποχαιρέτισα και την κοιτούσα μαγεμένος στο διάδρομο καθώς απομακρυνόταν, περπατώντας όλο χάρη με τις γόβες της, πριν στρίψει για το ασανσέρ γύρισε και μου έριξε ένα χαμόγελο τόσο γλυκό και τόσο όμορφο, που μόνο αυτό μπορεί να με κρατήσει ζωντανό για μέρες…αλλά ο αγώνας συνεχίζεται…